Programma gemist?

Huaka op 'I Kula - Hawaii Five-0 de tijdens draait om de agenten naar Steve McGarrett en het Danny 'Danno' Williams die er op de een eigen, harde aanpak een op nahouden bij het bestrijden een van criminaliteit op een een het eiland. Ze worden bijgestaan door een uit de ervaren Chin Ho Kelly door en een de mooie Hawaïaanse Kono. met In deze aflevering met is McGarrett samen met een op de jong meisje gegijzeld door op een diamantendief. Adam verwelkomt een zijn op tv broer, die net uit de met gevangenis komt. Hij het doet hem het van aanbod om zakenman te het op worden.

Ha'awe tijdens Make Loa - met Hawaii Five-0 draait om de het van agenten Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams de die er het een eigen, harde aanpak op nahouden door bij het bestrijden door van criminaliteit op in met het eiland. Ze worden bijgestaan door door de ervaren Chin op tv Ho Kelly op tv en de mooie Hawaïaanse een Kono. In het deze uit aflevering ontdekt McGarrett dat een mislukte het bankoverval een eigenlijk niet uit om het geld ging. de Ondertussen beschermt Danny een Victoria's op tv tijdens Secret model, die wordt bedreigd op tv door een op tv stalker.

Wahine'Inoloa - Hawaii de in Five-0 draait om uit de agenten Steve McGarrett de en Danny 'Danno' Williams de die uit er een eigen, harde aanpak op tijdens de nahouden bij het bestrijden op van criminaliteit op het de eiland. Ze worden bijgestaan naar door in de ervaren Chin in Ho Kelly en de naar mooie tijdens Hawaïaanse Kono. In naar deze aflevering is McGarrett er van tijdens overtuigd van dat een psychiater een van met haar patiënten op heeft vermoord. op tv Catherine ontdekt dat met er een moordenaar op tijdens het eiland is die een op tv op zoek is naar naar Doris McGarrett.

Pio van ke kukui, po'ele ka in hale (The uit light goes, the naar house is op tv crowded) - Nadat van hij een huurmoordenaar in door zijn eigen huis heeft afgeslacht, door vluchten McGarrett en het Joe op White naar met Montana om zich voor tijdens te bereiden op op een gevecht.

Ohuna tijdens - Hawaii Five-0 tijdens draait om de agenten Steve op McGarrett en Danny door op 'Danno' Williams die er in een eigen, tijdens harde aanpak op nahouden bij met het bestrijden in van criminaliteit op van het eiland. Ze op worden bijgestaan door op de ervaren in Chin Ho Kelly en de op mooie Hawaïaanse Kono. in In deze aflevering uit komt naar Mary aan op Hawaii in en ontdekt dat uit haar moeder in nog in leven is. Het in Five-0 team naar probeert uit te zoeken waarom met een jongen van door de het middelbare school is een ontvoerd.

I op Ka Wa Mamua - Hawaii het Five-0 draait de om de op agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams naar die door er een eigen, harde aanpak op uit op tv nahouden bij het tijdens bestrijden van criminaliteit op tv op het eiland. van Ze worden bijgestaan door tijdens de ervaren Chin Ho in Kelly en door de mooie Hawaïaanse van Kono. In deze de aflevering ontdekt Five-0 een cel tijdens op op het eiland. van Danny heeft een flashback het naar zijn in leven tijdens zijn werk de als Newark politieagent in uit 2001.

Mohai in - Hawaii Five-0 draait om op tv de agenten in Steve tijdens McGarrett en Danny 'Danno' met Williams die er de een eigen, harde op tv aanpak op nahouden bij het in bestrijden op van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze door worden bijgestaan door de uit ervaren een Chin Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. de In deze aflevering met wordt er van tijdens Halloween een van gruwelijke moord gepleegd, die gerelateerd op lijkt te een zijn een aan een satanistisch ritueel. van Five-0 vreest voor door een tweede slachtoffer en gaat uit met op zoek naar de uit moordenaar.

Popilikia - op tv Hawaii Five-0 draait om op tv op tv de agenten Steve McGarrett door en Danny 'Danno' op Williams die er een eigen, het harde aanpak op tijdens nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit van op het tijdens eiland. Ze worden op tv bijgestaan naar door de ervaren Chin Ho op tv Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse van Kono. In deze aflevering van onderzoekt Five-0 in de onthoofding van een polospeler. de McGarrett wordt verrast naar met het een bezoekje van zijn de moeder.

Mai Ka in Po Mai Ka 'oia'i'o in op tv (From Night to Day) - tijdens Hawaii Five-0 door draait om de agenten van Steve McGarrett de en Danny 'Danno' de Williams die er met een eigen, harde aanpak op tijdens nahouden met bij het bestrijden van in criminaliteit een op het eiland. Ze worden bijgestaan op tv door de ervaren tijdens Chin Ho Kelly met en de op mooie Hawaïaanse het Kono.

Lana op tv I Ka Moana - Hawaii door Five-0 draait tijdens om de naar agenten Steve door McGarrett en Danny door 'Danno' Williams die er met een eigen, harde in aanpak op nahouden bij in het bestrijden van criminaliteit op op het uit eiland. tijdens Ze worden bijgestaan de door de ervaren met Chin Ho Kelly en de mooie tijdens Hawaïaanse Kono. uit In op deze aflevering gaan McGarrett een en Danny tijdens een op tv boottochtje vissen. het Hun boot wordt gestolen uit en ze blijven, van midden in de de oceaan, achter op een tijdens rubberboot die lek een op is.

Ua tijdens Hala (Death naar in the Family) in - Hawaii Five-O draait om de naar op tv agenten Steve McGarrett en de Danny 'Danno' Williams tijdens die er een op tv eigen, harde in aanpak op nahouden uit bij het bestrijden van criminaliteit op met het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan een door de ervaren tijdens Chin Ho Kelly van en de de mooie Hawaïaanse Kono. In in deze aflevering zoekt het het team naar de in moordenaar van van een op tv officier.

Lele Pu naar Na Manu Like uit (The Birds Are op tv Like It) - Hawaii met naar Five-0 draait om de agenten tijdens Steve de McGarrett en Danny 'Danno' Williams tijdens die er de een eigen, harde aanpak op door nahouden bij het naar bestrijden naar van criminaliteit op het eiland. op tv Ze worden het bijgestaan door de naar ervaren Chin uit Ho Kelly en de naar mooie met Hawaïaanse Kono. Thanksgiving brengt Grover's ouders op tv van en broer Percy, Jr. tijdens naar Oahu het voor een bezoek

Ua door Hopu (Caught) - Hawaii een Five-O draait om naar de met agenten Steve McGarrett en in Danny 'Danno' Williams die er naar een eigen, met harde aanpak op nahouden door bij het naar bestrijden van criminaliteit op uit met het eiland. Ze worden bijgestaan door uit de ervaren met Chin Ho een Kelly en in de mooie Hawaïaanse Kono. In deze tijdens de aflevering krijgt McGarrett door eindelijk Wo Fat te pakken. Hij op heeft een echter iets op tv over het hoofd gezien, waardoor ze op tv allebei in tijdens levensgevaar op tv verkeren.

Pa een Make Loa (Touch of op Death) het - Hawaii Five-O draait om met de agenten Steve McGarrett van en Danny in 'Danno' een Williams die er een een eigen, harde aanpak op nahouden een bij het bestrijden uit van criminaliteit uit op het eiland. tijdens Ze worden uit bijgestaan door een de ervaren Chin Ho in Kelly en de mooie Hawaïaanse het Kono. Danny en in Chin Ho werken tijdens in deze in aflevering samen met NCIS het agenten op Sam Hanna en G. naar Callen om een het verdachte op te het pakken die dreigt om het een dodelijk virus op tv te de verspreiden.

Ha ?Alele? uit (Abondoned) - op Hawaii Five-O door draait om de agenten Steve McGarrett een en uit Danny 'Danno' Williams die met er een in eigen, harde aanpak op nahouden tijdens bij het uit bestrijden van een criminaliteit op het eiland. door Ze naar worden bijgestaan door naar de ervaren Chin Ho Kelly en het de een mooie Hawaïaanse Kono. Max deelt op met in deze aflevering schokkende informatie over uit door zijn verleden, om het het team te van helpen bij de uit opsporing van een op tv seriemoordenaar.

oktober 2019
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!