Programma gemist?

Huaka een 'I Kula - Hawaii Five-0 uit draait door om de agenten Steve McGarrett op tv in en Danny 'Danno' een Williams die er een eigen, harde een de aanpak op nahouden bij op tv het bestrijden met van criminaliteit op de het eiland. Ze worden bijgestaan met door met de ervaren Chin Ho Kelly en een naar de mooie Hawaïaanse Kono. van In deze aflevering naar is McGarrett samen met op tv een naar jong meisje gegijzeld het door een diamantendief. Adam verwelkomt tijdens zijn broer, in die net uit de uit gevangenis komt. Hij doet met hem op tv het aanbod om tijdens zakenman te uit worden.

Ha'awe Make in Loa - Hawaii Five-0 met draait om van de agenten tijdens Steve McGarrett van en Danny 'Danno' Williams tijdens die er een de eigen, harde aanpak op nahouden de bij het in bestrijden van criminaliteit op op het het eiland. Ze worden bijgestaan door op de ervaren Chin van Ho Kelly van en de naar mooie Hawaïaanse naar Kono. In deze aflevering in ontdekt McGarrett dat een op mislukte bankoverval op tv eigenlijk niet om het door geld ging. met Ondertussen beschermt Danny door een Victoria's Secret model, die in op wordt bedreigd door het een stalker.

Wahine'Inoloa - Hawaii tijdens Five-0 draait op tv om de met agenten Steve McGarrett op tv en Danny naar 'Danno' Williams die er een eigen, door harde aanpak op tijdens nahouden bij het op tv bestrijden van de criminaliteit op het eiland. op tv Ze worden bijgestaan tijdens door de ervaren in Chin op tv Ho Kelly en van de mooie Hawaïaanse Kono. naar In deze de aflevering is McGarrett er van van het overtuigd dat een psychiater een van naar haar op tv patiënten heeft vermoord. op Catherine ontdekt van dat er een moordenaar de op het het eiland is die op zoek is van met naar Doris McGarrett.

Pio ke op kukui, de po'ele ka hale (The light goes, uit door the house is uit crowded) - Nadat hij een in huurmoordenaar in zijn de eigen huis met heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en door Joe van White naar naar Montana om zich voor te bereiden het naar op een gevecht.

Ohuna een - Hawaii uit Five-0 draait om de op agenten Steve in McGarrett en Danny van 'Danno' Williams die door er een eigen, harde aanpak een op nahouden tijdens bij het bestrijden met van criminaliteit op het eiland. tijdens Ze met worden bijgestaan door de ervaren de Chin Ho Kelly het op tv en de mooie Hawaïaanse op Kono. In deze in aflevering komt Mary aan met op Hawaii en uit ontdekt in dat haar moeder nog in het leven is. Het van Five-0 team probeert uit de te zoeken een waarom een jongen van van tijdens de middelbare school is met ontvoerd.

I een Ka Wa Mamua - Hawaii uit Five-0 draait van om de agenten op tv Steve McGarrett en naar Danny 'Danno' in Williams die er een van eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij tijdens het van bestrijden van criminaliteit op met het eiland. tijdens Ze worden bijgestaan door de met ervaren door Chin Ho Kelly en de op mooie Hawaïaanse op Kono. In deze aflevering ontdekt van in Five-0 een cel op het het eiland. Danny heeft door een flashback naar zijn op tv leven tijdens tijdens zijn werk als Newark naar politieagent in in 2001.

Mohai in - Hawaii Five-0 van draait om de in agenten Steve McGarrett en Danny op 'Danno' met Williams die er een een eigen, harde aanpak een op in nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op op het eiland. Ze worden naar bijgestaan door van de ervaren Chin Ho Kelly een en de op tv mooie in Hawaïaanse Kono. In deze de aflevering wordt er tijdens op Halloween een met gruwelijke moord gepleegd, in die gerelateerd op tv lijkt te zijn aan een satanistisch een ritueel. Five-0 vreest naar voor een tweede in slachtoffer in en gaat op in zoek naar op de moordenaar.

Popilikia uit - Hawaii Five-0 draait van om de agenten het Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' Williams die uit er een van eigen, harde aanpak met op in nahouden bij het het bestrijden van criminaliteit op met het eiland. Ze worden door bijgestaan door met de ervaren tijdens Chin Ho Kelly en het de mooie Hawaïaanse in Kono. In een deze aflevering onderzoekt Five-0 de onthoofding naar in van een polospeler. in McGarrett wordt verrast met een in bezoekje van zijn uit moeder.

Mai naar Ka Po Mai Ka 'oia'i'o in de (From Night to in Day) - Hawaii Five-0 draait om het de agenten de Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' op Williams die er uit een eigen, harde aanpak een op nahouden bij een het bestrijden van de criminaliteit op het op tv eiland. door Ze worden bijgestaan door van de ervaren naar Chin Ho Kelly en de de mooie Hawaïaanse het Kono.

Lana uit I Ka tijdens Moana - Hawaii Five-0 draait om door de door agenten Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' Williams tijdens die er op tv een eigen, harde aanpak tijdens op nahouden bij het een van bestrijden van criminaliteit op het een eiland. Ze worden bijgestaan naar in door de ervaren Chin Ho Kelly uit en de mooie in tijdens Hawaïaanse Kono. In deze aflevering gaan door McGarrett en op Danny tijdens van een boottochtje vissen. Hun boot door tijdens wordt gestolen en ze naar blijven, midden in de van oceaan, achter op op tv een rubberboot tijdens die lek met is.

Ua Hala (Death het in the een Family) - Hawaii Five-O een draait om de met agenten in Steve McGarrett en Danny door 'Danno' Williams de die er een eigen, harde de aanpak op nahouden het bij het het bestrijden van op tv criminaliteit op het eiland. van Ze worden bijgestaan door tijdens de van ervaren Chin Ho Kelly naar en de mooie Hawaïaanse in Kono. In deze met op aflevering zoekt het team naar de tijdens moordenaar van uit een het officier.

Lele in Pu Na met Manu Like (The naar Birds Are Like It) - de Hawaii tijdens Five-0 draait om de agenten Steve de McGarrett van en Danny in 'Danno' Williams die tijdens er een eigen, harde aanpak door op door nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op tv op het eiland. uit tijdens Ze worden bijgestaan door de ervaren naar Chin Ho op tv Kelly en de mooie met Hawaïaanse op tv Kono. Thanksgiving naar brengt Grover's ouders uit en broer Percy, Jr. de naar Oahu uit voor een bezoek

Ua Hopu in (Caught) - Hawaii Five-O met draait om de naar agenten Steve McGarrett uit en het Danny 'Danno' Williams die uit er een eigen, in harde in aanpak op nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit van op het op eiland. Ze worden bijgestaan door het de op ervaren Chin Ho met Kelly en de naar mooie Hawaïaanse Kono. In een deze aflevering op krijgt McGarrett eindelijk in Wo Fat te pakken. van Hij in heeft echter iets over het hoofd naar gezien, waardoor op tv ze allebei in levensgevaar op tv het verkeren.

Pa Make Loa naar (Touch de of Death) - het Hawaii Five-O met draait om de agenten Steve McGarrett de met en Danny 'Danno' Williams op die er een eigen, harde in op tv aanpak op nahouden bij het bestrijden het van criminaliteit op met het eiland. uit Ze worden bijgestaan door op de ervaren tijdens Chin Ho door Kelly en de mooie de Hawaïaanse Kono. Danny en het Chin het Ho werken in deze tijdens aflevering samen op tv met NCIS agenten Sam Hanna van en G. Callen naar om een op verdachte op op tv te pakken die door dreigt om een dodelijk op virus te op tv verspreiden.

Ha ?Alele? (Abondoned) de - Hawaii Five-O uit de draait om de agenten op Steve McGarrett een en Danny 'Danno' Williams van die er met een eigen, harde de aanpak op nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op in een het eiland. Ze worden bijgestaan door naar de ervaren op Chin op tv Ho Kelly en tijdens de mooie Hawaïaanse Kono. Max uit deelt in deze tijdens aflevering van schokkende informatie over zijn tijdens verleden, om het de team te helpen een bij de opsporing van tijdens een uit seriemoordenaar.

mei 2019
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord