Programma gemist?

Kalele op (Faith) - door Hawaii Five-O draait om de van agenten door Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams tijdens tijdens die er een eigen, op harde aanpak op naar nahouden bij het bestrijden de van criminaliteit een op het eiland. Ze met worden bijgestaan door een de ervaren Chin Ho uit Kelly en een de mooie Hawaïaanse Kono. van Wanneer Mary, door de zus door van Steve, in deze door aflevering per van ongeluk terecht naar komt in een complot van diamantsmokkelaars, in schakelt Five-O op tv de hulp in van op tv een van ervaren en tijdens veroordeelde diamantsmokkelaar.

Pua de A'e La Ka Uwahi door O van Ka Moe (The Smoke Seen tijdens in the op tv Dream Now Rises) de - Hawaii Five-0 draait uit om een de agenten Steve McGarrett en Danny een de 'Danno' Williams die er een eigen, naar harde met aanpak op nahouden bij het het van bestrijden van criminaliteit op het eiland. op Ze worden met bijgestaan door de uit ervaren Chin tijdens Ho Kelly naar en de mooie een Hawaïaanse Kono. In deze op aflevering onderzoekt McGarrett tijdens een onopgeloste rechtszaak uit 1940, uit in een zaak waar zijn grootvader tijdens en de beroemde detective met in Chang Apana van de Honolulu destijds aan uit werkten.

Lekio (Radio) in - Hawaii de Five-O draait op om de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams een tijdens die er een eigen, op harde aanpak op naar nahouden bij naar het bestrijden van criminaliteit op het door tijdens eiland. Ze worden in bijgestaan door de ervaren van Chin Ho Kelly door en de mooie Hawaïaanse een Kono. Tony Archer, van een gepensioneerde New op Yorkse tijdens politieofficier, helpt Five-O in uit deze aflevering bij het onderzoek op naar een de dood in van de bekende radio-dj het Bobby Raines.

Kupale door (Defender) - in Hawaii Five-O draait om de agenten met Steve McGarrett met en in Danny 'Danno' Williams die er uit een eigen, naar harde aanpak met op nahouden bij het bestrijden van een naar criminaliteit op het eiland. met Ze worden door bijgestaan door de in ervaren Chin Ho Kelly de en de uit mooie Hawaïaanse Kono. Five-O onderzoekt in in deze aflevering de de moord door op een zakenman die was de verkleed als een uit historische een Hawaiiaanse krijgsman.

I Helu Pu met (The Reckoning) - het uit Hawaii Five-O draait uit om de agenten Steve McGarrett en naar door Danny 'Danno' Williams die er een op tv in eigen, harde aanpak naar op nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op het door eiland. Ze worden een bijgestaan door de op tv ervaren een Chin Ho Kelly en de van met mooie Hawaïaanse Kono. Five-O maakt in in deze aflevering door een grote fout tijdens met het naar onderzoek naar door een zaak, waarbij een vrouw op is vermoord tijdens een uit benefietgala. Gouverneur op tv Denning met laat het team weten dat het ze door hier niet zomaar mee weg naar komen.

Mai Ka op tv Wa Kahiko (Out of van the Past) de - Hawaii Five-O draait op om door de agenten Steve van McGarrett en op Danny 'Danno' Williams die er naar een eigen, harde op aanpak op op nahouden bij het bestrijden met van criminaliteit op op tv het eiland. met Ze worden bijgestaan door uit de ervaren Chin naar Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse tijdens Kono. uit Een vijand van het Danny komt in door deze aflevering terug om uit wraak te met nemen. Dit brengt met niet alleen Danny, in maar ook zijn familieleven op in gevaar. Five-0 op tv komt in naar actie om hun teamgenoot te het helpen.

Aia naar I Hi'ikua; I Hi'ialo uit (Is op tv Borne on the Back; Is naar Borne in naar the Arms) - Hawaii Five-0 van draait op om de agenten Steve naar McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die er de een eigen, een harde aanpak op van nahouden bij het bestrijden naar van criminaliteit op tv op het eiland. Ze naar worden naar bijgestaan door de ervaren in Chin uit Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse de tijdens Kono.

Alaheo met Pau?ole (Gone Forever) door - Hawaii Five-O op draait om de door agenten Steve McGarrett en een Danny een 'Danno' Williams die er een eigen, tijdens harde naar aanpak op nahouden door bij het bestrijden van naar criminaliteit op het eiland. tijdens Ze door worden bijgestaan door het de ervaren Chin de Ho Kelly op tv en de mooie op Hawaïaanse Kono. Five-O ontdekt in deze van aflevering dat een de man die uit neergeschoten tijdens werd in een militaire bunker op van zoek is op tv naar zijn vermiste zoon. van Steve verdenkt de Joe van van het achterhouden van informatie het over het uit onderzoek.

Pahele de (Trap) - op Hawaii Five-O draait om de agenten uit Steve tijdens McGarrett en Danny 'Danno' in Williams die uit er een in eigen, harde aanpak uit op nahouden bij het tijdens bestrijden van de criminaliteit op het eiland. Ze met worden bijgestaan door de met ervaren Chin Ho een Kelly en de de naar mooie Hawaïaanse Kono. naar Een groepje drugsdealers houdt in deze op aflevering een schoolbus op de vol kinderen gegijzeld om in een beslaggenomen de drugs terug te krijgen van in Five-O.

Aflevering 5 - met van Hawaii Five-0 draait om de van agenten Steve McGarrett op en Danny op tv 'Danno' Williams in die er een tijdens eigen, harde aanpak op het nahouden bij het bestrijden op tv van criminaliteit op het in eiland. tijdens Ze worden een bijgestaan door de ervaren Chin op Ho van Kelly en de van mooie Hawaïaanse Kono.

Ki?ilua (Deceiver) - tijdens Hawaii Five-O draait naar om de een agenten Steve McGarrett van en Danny 'Danno' Williams een die er naar een eigen, harde tijdens aanpak door op nahouden bij het op bestrijden van een criminaliteit op het eiland. Ze worden naar bijgestaan tijdens door de ervaren Chin Ho op Kelly op tv en de mooie de Hawaïaanse Kono. Jenna vraagt McGarrett het het in deze aflevering om hulp een bij het uit leveren van losgeld in Noord-Korea met naar om haar verloofde de vrij te krijgen. Five-O onderzoekt een de dood van van een reporter en vindt naar een link met uit op Jenna.

Ike Maka tijdens (Identity) op tv - Hawaii Five-O door draait om de agenten uit Steve McGarrett en Danny 'Danno' in Williams die uit er een eigen, harde naar een aanpak op nahouden bij met het bestrijden van criminaliteit op op het eiland. in Ze worden een bijgestaan door de ervaren Chin een Ho Kelly in en in de mooie Hawaïaanse Kono. Het Five-O met team vindt een de onbekende man een in de een achterbak van een gestolen auto. de Ze uit moeten niet in alleen de moordenaar op tv vinden, maar ook uitzoeken wie de het slachtoffer op is.

A'ohe op tv Kio Pohaku Nalo naar I Ke Alo met Pali (On the Slope of het the in Cliff, Not One Jutting een Rock is Hidden uit from door Sight) - Hawaii Five-0 draait om door de agenten op tv Steve McGarrett en Danny van 'Danno' Williams het die er de een eigen, harde door aanpak op nahouden op bij het bestrijden van een criminaliteit op het eiland. naar Ze worden bijgestaan door door de een ervaren Chin Ho Kelly door en de op tv mooie Hawaïaanse Kono. Jerry op de vergezelt Junior terwijl hij een naar gevallen soldaat naar Oahu op tv in begeleidt. Ook ontdekken McGarrett en in Danny naar een lijk wanneer ze zich verdiepen uit in de illegale de en het zeer winstgevende zwarte op tv zandmarkt.

Lapa'au tijdens (Healing) - Hawaii het Five-O draait de om de agenten Steve door McGarrett en Danny 'Danno' Williams een die er uit een naar eigen, harde aanpak op nahouden bij de van het bestrijden van criminaliteit op het het eiland. Ze uit worden bijgestaan door de door ervaren tijdens Chin Ho op tv Kelly en de van mooie Hawaïaanse Kono. Het onderzoek tijdens van Five-O tijdens naar de oorzaak van een op tv verdacht uit vliegtuigongeluk en de dood van het een op douanebeambte krijgt een het onverwachte wending als duidelijk wordt van de dat het slachtoffer al in dood was voor het de opstijgen.

Ka naar Iwi Kapu op (Sacred Bones) - Hawaii op tv Five-O draait om tijdens de agenten Steve McGarrett en tijdens Danny van 'Danno' Williams op die er een eigen, harde aanpak van op nahouden bij een het bestrijden de van met criminaliteit op het eiland. Ze worden op tv bijgestaan door de de ervaren Chin door Ho Kelly en op tv de mooie Hawaïaanse met Kono. Wanneer de Five-O in deze aflevering uit onderzoek met doet naar de moord op van een jong stel die van een naar film maakte over een door traditionele de Hawaïaanse begraafplaats, worden ze door bedreigd.

januari 2019
21-01-2019 18:40

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kalele (Faith) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

20-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pua A'e La Ka Uwahi O Ka Moe (The Smoke Seen in the Dream Now Rises) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eilan...

17-01-2019 18:40

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lekio (Radio) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

16-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kupale (Defender) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

15-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

I Helu Pu (The Reckoning) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

14-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Wa Kahiko (Out of the Past) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

13-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Aia I Hi'ikua; I Hi'ialo (Is Borne on the Back; Is Borne in the Arms) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eila...

08-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Alaheo Pau?ole (Gone Forever) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

07-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pahele (Trap) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

06-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Aflevering 5 - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en...

03-01-2019 18:25

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ki?ilua (Deceiver) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

02-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ike Maka (Identity) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho K...

30-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

A'ohe Kio Pohaku Nalo I Ke Alo Pali (On the Slope of the Cliff, Not One Jutting Rock is Hidden from Sight) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bes...

30-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lapa'au (Healing) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

30-12-2018 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Iwi Kapu (Sacred Bones) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Ch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord