Programma gemist?

Kanalua met (Doubt) - Hawaii Five-0 een draait om de agenten het van Steve McGarrett en Danny van 'Danno' Williams die er de een eigen, harde aanpak in op nahouden bij de de het bestrijden van criminaliteit op het een eiland. Ze op tv worden bijgestaan door de tijdens ervaren Chin een Ho Kelly de en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In deze in aflevering richt het team de zich tot August een March om hulp met te op vragen bij het vinden van door een in paar kunstdieven die betrokken de zijn bij tijdens een ontvoering.

La O door Na Makuahine (Mother's Day) de - Hawaii door Five-0 draait van om de van agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' door Williams die met er een eigen, harde op het aanpak op nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op tijdens het eiland. met Ze worden bijgestaan de door de in ervaren Chin Ho Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse door Kono. In tijdens deze op tv aflevering brengt McGarrett zijn moeder terug met op naar het eiland, maar haar leven het het is in gevaar omdat Wo Fat uit naar is ontsnapt uit tijdens de gevangenis.

Mimiki ke een kai, ahuwale ka papa het leho (When the op tv Sea uit Draws Out the Tidal naar Wave, the de Rocks Where the Cowries Hide de Are Exposed) in - Hawaii Five-0 draait uit om de agenten door Steve uit McGarrett en Danny 'Danno' Williams in die er op een eigen, harde aanpak een op in nahouden bij het op bestrijden van criminaliteit op het in eiland. Ze tijdens worden bijgestaan door uit de ervaren Chin Ho op Kelly een en de van mooie Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering: Een hittegolf treft in op tv Oahu, McGarrett en Danny sporen een in door bankdief op en op de auto van Tani en Junior de wordt gestolen op tv terwijl ze dienst naar hebben.

Ka in Hakaka Maika'I met (The Good Fight) - Hawaii tijdens Five-O draait door om de agenten Steve door McGarrett en van Danny 'Danno' van Williams die er een eigen, harde naar aanpak op op tv nahouden bij het op bestrijden van criminaliteit op naar naar het eiland. Ze worden met bijgestaan door de ervaren in Chin Ho het Kelly en de mooie in Hawaïaanse Kono. In een deze van aflevering onderzoekt Steve de moord op door van een restauranteigenaar. Ondertussen doet tijdens hij ook door mee aan een door MMA-gevecht voor het van goede doel.

Ma het ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O op tv tijdens draait om de agenten Steve McGarrett het en Danny de 'Danno' Williams die uit er een eigen, harde het de aanpak op nahouden bij het bestrijden door van criminaliteit op op tv het eiland. een Ze naar worden bijgestaan door de ervaren in Chin Ho op tv Kelly en uit de mooie Hawaïaanse van Kono. In deze aflevering onderzoekt het van team de moord tijdens op het een volleybalcoach. Ondertussen het brengen Kin en Malia, die door tijdens eerder verloofd waren, tijd door met elkaar de door.

Mea Makamae uit (Treasure) het - Hawaii Five-O draait de om de agenten Steve McGarrett tijdens en met Danny 'Danno' op tv Williams die er een eigen, harde door aanpak op van nahouden bij het bestrijden het van uit criminaliteit op het eiland. Ze uit worden uit bijgestaan door de een ervaren Chin Ho Kelly op en de mooie Hawaïaanse in uit Kono.

Kame'e (The door Hero) - tijdens Hawaii Five-O draait om de naar agenten uit Steve McGarrett en door Danny 'Danno' tijdens Williams die er een een eigen, harde aanpak de op nahouden de bij het bestrijden van criminaliteit op tv op het eiland. het Ze worden bijgestaan door een de ervaren Chin tijdens Ho Kelly en door de een mooie Hawaïaanse de Kono. McGarrett overtuigt uit Max er in deze aflevering tijdens van om tijdens zijn autopsie over uit te doen. Ondertussen maakt Chin tijdens op tv Ho zich zorgen over met Kono die met een groep uit ex-agenten een optrekt.

Ua het Lawe Wale (Taken) - Hawaii het Five-O de draait om de agenten in Steve McGarrett en Danny van naar 'Danno' Williams die er uit een eigen, harde aanpak tijdens op nahouden naar bij het op bestrijden van criminaliteit op op het eiland. Ze worden bijgestaan het in door de ervaren Chin Ho Kelly op tv en de mooie tijdens Hawaïaanse in Kono. In op tv deze aflevering voegt Officier uit Lori zich toe aan het het Five-O-team om uit ervoor te op zorgen dat de het team zich een aan de nieuwe regels op tv houdt. Ondertussen wordt Kono verder een ondervraagd door Vince het met Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) - tijdens op tv Hawaii Five-O draait het om de agenten van Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams de naar die er een eigen, harde aanpak naar op met nahouden bij het een bestrijden van criminaliteit op het de eiland. Ze in worden bijgestaan in door de op ervaren Chin Ho Kelly en door de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens Wanneer McGarret op tv in de gevangenis in zit, wachtend door op de uitspraak over de naar moord op uit de uit gouverneur, brengt Danny hem in deze de aflevering een op tv bezoek. Ondertussen wordt Kono door tijdelijk op tv uit haar functie het gezet.

Aloha. een Malama Pono (Farewell and door Take de Care) - Hawaii Five-0 draait om naar de agenten het Steve tijdens McGarrett en Danny 'Danno' Williams die met er van een eigen, harde aanpak het op nahouden bij uit het bestrijden van met criminaliteit op het het eiland. Ze worden bijgestaan naar door de ervaren van de Chin Ho Kelly en de mooie met Hawaïaanse Kono. In van deze op tv aflevering zoekt het uit team naar de een vermiste gevangene. Het vliegtuig waarin op tv de in gedetineerde werd verplaatst, kwam uit aan met met vier levenloze lichamen en tijdens zonder naar gevangene. Steve staat weer tegenover op tv Wo in Fat.

He Welo het ´Oihana door - Hawaii Five-0 draait het om de agenten Steve McGarrett tijdens en Danny in 'Danno' in Williams die er een eigen, harde naar een aanpak op nahouden een bij het bestrijden van criminaliteit op naar het eiland. de Ze worden van bijgestaan door de in ervaren Chin Ho tijdens Kelly en tijdens de mooie Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering heeft met Doris de uit hulp van met Steve nodig. Kono is in gevaar, op omdat uit zij steeds tijdens dichter bij het geheim een van Adam een komt.

Imi Loko tijdens Ka 'Uhane - Hawaii tijdens Five-0 naar draait om door de agenten Steve uit McGarrett en Danny 'Danno' Williams die het in er een eigen, harde aanpak op tv op nahouden op tv bij het bestrijden van criminaliteit van op het eiland. naar Ze worden bijgestaan in door de ervaren door Chin Ho Kelly op tv en naar de mooie Hawaïaanse Kono. op In deze de aflevering staat het team met oog in oog tegenover uit Wo Fat. in Ze worden echter op gevolgd door een presentator door van een talkshow in en op tv zijn crew. Het wordt uit zo wel naar erg gevaarlijk voor uit hen.

Na in Ki' i - Hawaii Five-0 het draait om uit de agenten Steve tijdens McGarrett en Danny 'Danno' op Williams in die er in een eigen, harde aanpak met op nahouden op bij het bestrijden in van criminaliteit op naar het eiland. Ze worden bijgestaan de door de ervaren op tv Chin Ho Kelly van en de mooie Hawaïaanse op in Kono. In deze aflevering naar gaat Catherine undercover door om de dader van een tijdens moord op tijdens te in sporen.

Pa'ani op tv - Hawaii Five-0 een draait om de agenten Steve naar de McGarrett en Danny 'Danno' Williams die van er een eigen, de het harde aanpak op uit nahouden bij het met bestrijden van criminaliteit op tijdens het eiland. Ze worden bijgestaan uit door een de ervaren Chin van Ho Kelly en uit de mooie Hawaïaanse het Kono. In uit deze aflevering worden de plannen van tijdens McGarrett en Danny een op tv om naar een footballwedstrijd te gaan door verstoord door een het moord. Bij door het oplossen van deze tijdens zaak met krijgen ze hulp van een naar bekende tijdens footballspeler.

Hana I in Wa met 'Ia (Scandal) - Hawaii uit Five-0 draait om de op tv agenten Steve McGarrett een en Danny tijdens 'Danno' Williams die er een met eigen, harde aanpak tijdens op nahouden bij de het bestrijden van in criminaliteit uit op het eiland. het Ze worden bijgestaan door de op tv ervaren Chin door Ho Kelly en naar de mooie Hawaïaanse Kono. een In deze naar aflevering vraagt een de gouverneur Five-0 om onderzoek een in naar een dode prostituee naar te doen, maar het uit lijkt of hij op iets probeert te de verdoezelen.

juni 2021
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!