Programma gemist?

Kanalua (Doubt) in - Hawaii van Five-0 draait tijdens om de agenten Steve McGarrett en op Danny 'Danno' Williams op door die er een uit eigen, harde aanpak op nahouden een bij het uit bestrijden van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze het worden bijgestaan tijdens door de ervaren Chin Ho de Kelly en de met mooie Hawaïaanse in Kono. In deze aflevering met richt het team tijdens zich tot August met March om hulp van uit te vragen bij het vinden van tijdens een in paar kunstdieven die betrokken zijn van bij het een ontvoering.

La op O Na Makuahine (Mother's Day) door - Hawaii Five-0 de draait om door de agenten van Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' in Williams die er een eigen, tijdens harde aanpak op tv op nahouden bij de het bestrijden van criminaliteit op in naar het eiland. Ze worden bijgestaan met door de met ervaren Chin Ho Kelly en door de mooie van Hawaïaanse Kono. In tijdens deze aflevering brengt door McGarrett zijn moeder terug een naar het eiland, een maar naar haar leven het is in gevaar omdat door Wo Fat is ontsnapt in uit de de gevangenis.

Mimiki ke uit kai, op ahuwale ka papa op leho (When the Sea Draws Out naar the Tidal het Wave, the met Rocks Where the Cowries het Hide Are Exposed) - uit van Hawaii Five-0 draait om de tijdens agenten Steve McGarrett naar en Danny het 'Danno' Williams die tijdens er een met eigen, harde aanpak op nahouden bij uit het bestrijden met van criminaliteit in op het op tv eiland. Ze worden bijgestaan door van de ervaren Chin door Ho Kelly en uit de mooie in Hawaïaanse Kono. In van deze aflevering: Een hittegolf uit treft Oahu, McGarrett door en op Danny sporen een naar bankdief op en de van auto van op Tani en Junior wordt gestolen van terwijl ze dienst het hebben.

Ka op Hakaka Maika'I (The Good Fight) op op - Hawaii Five-O draait om in de agenten Steve op McGarrett en Danny 'Danno' tijdens door Williams die er een door eigen, harde aanpak op nahouden de bij het bestrijden de van criminaliteit op van het eiland. Ze de op worden bijgestaan door de op ervaren Chin Ho Kelly en op de mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze naar met aflevering onderzoekt Steve de moord in op een restauranteigenaar. Ondertussen tijdens een doet hij ook de mee aan een MMA-gevecht voor het de goede op tv doel.

Ma ?ema?e (Clean) de naar - Hawaii Five-O draait om de de van agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' met Williams het die er de een eigen, harde aanpak uit op nahouden bij de het bestrijden met van criminaliteit op het eiland. Ze op tv worden in bijgestaan door de ervaren uit Chin Ho Kelly in en de een mooie Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering onderzoekt het op de team de moord op een op tv volleybalcoach. op Ondertussen brengen Kin en tijdens Malia, die eerder tijdens verloofd waren, van tijd met elkaar de door.

Mea Makamae (Treasure) tijdens de - Hawaii Five-O draait om de op tv het agenten Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' van Williams die er een eigen, harde een aanpak op met nahouden bij het met bestrijden van van criminaliteit op het eiland. een Ze worden bijgestaan een door de naar ervaren Chin Ho Kelly tijdens en de mooie de Hawaïaanse met Kono.

Kame'e (The Hero) op tv - Hawaii Five-O tijdens draait om een de op tv agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' een Williams die er op een met eigen, harde aanpak op nahouden op tv op tv bij het bestrijden van criminaliteit op tv op het eiland. van Ze worden bijgestaan door het de naar ervaren Chin Ho door Kelly en naar de mooie Hawaïaanse Kono. McGarrett overtuigt van Max er in op van deze aflevering van tijdens om zijn autopsie over te een doen. Ondertussen maakt Chin door Ho zich op tv zorgen over Kono tijdens die met een het groep ex-agenten op tv optrekt.

Ua Lawe Wale de naar (Taken) - Hawaii Five-O draait om naar de agenten Steve tijdens McGarrett het en Danny 'Danno' Williams die de er tijdens een eigen, tijdens harde aanpak op nahouden bij het het van bestrijden van criminaliteit op het een eiland. Ze worden op bijgestaan door de in ervaren Chin Ho Kelly in en de tijdens mooie op Hawaïaanse Kono. In deze aflevering voegt van Officier van Lori zich toe op aan het Five-O-team naar om ervoor te zorgen dat op het team zich de aan de nieuwe de regels uit houdt. Ondertussen wordt door Kono verder ondervraagd door het Vince de Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) tijdens - Hawaii Five-O draait op tv om de met agenten Steve McGarrett op en Danny door 'Danno' Williams die er een uit eigen, harde tijdens aanpak op nahouden op bij het naar bestrijden van criminaliteit op van het eiland. Ze naar worden bijgestaan door van de ervaren door Chin Ho op Kelly en de mooie uit Hawaïaanse Kono. Wanneer McGarret in van de op gevangenis zit, wachtend op de met een uitspraak over de in moord op de gouverneur, brengt met Danny het hem in deze door aflevering een bezoek. Ondertussen wordt Kono op tv op tijdelijk uit haar functie uit gezet.

Aloha. Malama Pono op (Farewell and op tv Take van Care) - Hawaii Five-0 draait de om de agenten de Steve McGarrett en Danny de 'Danno' Williams die op er een eigen, uit door harde aanpak op door nahouden bij het bestrijden van criminaliteit met op het uit eiland. Ze worden in bijgestaan door de een ervaren door Chin Ho Kelly in en de mooie Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering zoekt uit het in team naar een op vermiste gevangene. een Het vliegtuig waarin de met gedetineerde werd verplaatst, kwam aan op met vier een levenloze lichamen op tv en zonder gevangene. Steve tijdens staat het weer tegenover Wo tijdens Fat.

He Welo ´Oihana naar - Hawaii Five-0 de naar draait om de het agenten Steve McGarrett en Danny door 'Danno' van Williams die er een eigen, harde het naar aanpak op nahouden door bij het bestrijden van criminaliteit op op het eiland. Ze van worden bijgestaan in door de door ervaren Chin Ho Kelly met en een de mooie Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering heeft Doris op tv de hulp van op op tv Steve nodig. Kono is in tijdens gevaar, omdat zij steeds het dichter op bij het geheim van Adam van door komt.

Imi op tv Loko Ka 'Uhane - met Hawaii Five-0 de draait om de agenten Steve uit McGarrett met en Danny 'Danno' Williams die uit er het een eigen, harde aanpak het op de nahouden bij het bestrijden van tijdens criminaliteit in op het eiland. Ze worden bijgestaan op tijdens door de ervaren Chin Ho de Kelly en de naar mooie met Hawaïaanse Kono. In deze aflevering staat op tv het team oog in van in oog tegenover Wo Fat. Ze de worden echter gevolgd het door een door presentator van van een talkshow op tv en zijn crew. Het de wordt zo wel het erg gevaarlijk voor in hen.

Na Ki' i naar - uit Hawaii Five-0 in draait om de het agenten Steve McGarrett en van Danny 'Danno' Williams het die er een eigen, een harde aanpak het op nahouden bij het bestrijden op van criminaliteit op van het op tv eiland. Ze van worden bijgestaan door door de ervaren Chin Ho Kelly naar en uit de mooie Hawaïaanse Kono. In deze van aflevering door gaat Catherine undercover een om de dader van de een moord op te op op sporen.

Pa'ani - Hawaii in door Five-0 draait om de agenten van Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' Williams die met er een in eigen, harde aanpak op uit nahouden met bij het op tv bestrijden van criminaliteit op het eiland. de Ze worden bijgestaan van door de ervaren tijdens Chin Ho het Kelly van en de mooie Hawaïaanse Kono. het In deze aflevering uit worden op de plannen van McGarrett een en Danny op tv om naar een footballwedstrijd tijdens te gaan verstoord door een op tv moord. Bij het door door oplossen van deze zaak krijgen ze op tv hulp van van een bekende door footballspeler.

Hana I Wa met 'Ia (Scandal) - door Hawaii Five-0 een draait om door de agenten Steve de McGarrett en Danny door 'Danno' Williams die er op tv een eigen, harde met aanpak op nahouden met bij het naar bestrijden van criminaliteit op op tv het eiland. Ze worden in bijgestaan de door de ervaren Chin naar Ho de Kelly en de mooie Hawaïaanse naar Kono. In deze op tv aflevering in vraagt de gouverneur op tv Five-0 om onderzoek naar een dode tijdens prostituee de te doen, op maar het lijkt of de hij iets op tv probeert te verdoezelen.

november 2020
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!