Programma gemist?

Mimiki uit ke kai, door ahuwale ka papa uit leho (When the Sea Draws Out naar the Tidal Wave, op tv the Rocks Where op tv the Cowries Hide een Are Exposed) uit - door Hawaii Five-0 draait om de van agenten Steve in McGarrett en tijdens Danny 'Danno' Williams in die er een eigen, harde in aanpak uit op nahouden bij het een bestrijden van criminaliteit uit op het eiland. Ze op tv worden bijgestaan door met de ervaren Chin naar Ho Kelly en de met mooie Hawaïaanse Kono. op In deze aflevering: een Een naar hittegolf treft Oahu, de McGarrett en Danny sporen een uit met bankdief op en de auto van van Tani en Junior uit op tv wordt gestolen terwijl door ze dienst hebben.

Ka uit Hakaka Maika'I (The Good Fight) met - Hawaii Five-O door draait om op de in agenten Steve McGarrett en Danny het 'Danno' tijdens Williams die er uit een eigen, harde aanpak op nahouden op op bij het bestrijden van criminaliteit door op het eiland. uit Ze worden bijgestaan uit door de ervaren Chin op Ho Kelly en door van de mooie Hawaïaanse door Kono. In deze tijdens aflevering onderzoekt Steve de het moord op een restauranteigenaar. Ondertussen het doet hij ook in mee aan een met MMA-gevecht een voor het goede de doel.

Ma ?ema?e (Clean) de - Hawaii op Five-O draait op om de agenten Steve uit McGarrett en het Danny 'Danno' Williams die er in een eigen, harde een aanpak op nahouden van naar bij het bestrijden van van criminaliteit op het eiland. Ze uit worden uit bijgestaan door op tv de ervaren Chin Ho door Kelly en de mooie Hawaïaanse op tv het Kono. In deze aflevering onderzoekt het door team de moord een op met een volleybalcoach. Ondertussen brengen Kin tijdens en uit Malia, die eerder verloofd naar waren, tijd met op elkaar met door.

Mea een Makamae (Treasure) - op tv Hawaii Five-O uit draait om de agenten Steve het McGarrett naar en Danny 'Danno' tijdens Williams die er een eigen, door harde aanpak op door nahouden bij het bestrijden tijdens een van criminaliteit op het eiland. van Ze de worden bijgestaan door de ervaren Chin het door Ho Kelly en de in mooie Hawaïaanse op tv Kono.

Kame'e op tv (The Hero) - Hawaii Five-O uit draait om in de agenten een Steve McGarrett en Danny 'Danno' tijdens Williams die in er een eigen, harde op aanpak op nahouden uit bij het bestrijden in in van criminaliteit op het eiland. Ze op worden met bijgestaan door naar de ervaren Chin Ho Kelly en op de de mooie Hawaïaanse Kono. McGarrett overtuigt op tv Max er uit in deze het aflevering van om zijn in autopsie over te het doen. Ondertussen de maakt Chin Ho zich zorgen uit op over Kono die met een groep door van ex-agenten optrekt.

Ua een Lawe Wale (Taken) op tv - Hawaii Five-O draait om het de agenten het Steve op tv McGarrett en Danny 'Danno' de Williams die naar er een eigen, harde aanpak naar op de nahouden bij het bestrijden de van criminaliteit de op het eiland. Ze worden met bijgestaan door in de ervaren Chin Ho Kelly op en de op tv mooie Hawaïaanse Kono. de In deze aflevering met voegt Officier Lori zich in het toe aan het de Five-O-team om ervoor een te zorgen dat het team in zich een aan de nieuwe regels houdt. Ondertussen naar door wordt Kono verder van ondervraagd door Vince een Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) in - Hawaii Five-O tijdens draait om de agenten op tv op tv Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams die er het een eigen, harde aanpak tijdens in op nahouden bij een het bestrijden van criminaliteit van op het eiland. een Ze worden door bijgestaan door de ervaren Chin met Ho Kelly door en de mooie op Hawaïaanse Kono. Wanneer McGarret in tijdens een de gevangenis zit, van wachtend op de uitspraak over op tv de moord op door de gouverneur, brengt met Danny hem in tijdens deze door aflevering een bezoek. Ondertussen wordt in Kono tijdelijk uit haar een functie in gezet.

Aloha. van Malama Pono (Farewell naar and Take Care) - met Hawaii Five-0 met draait om het de agenten Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' op Williams die met er een eigen, naar harde aanpak op nahouden bij een het bestrijden van criminaliteit van op het eiland. op tijdens Ze worden bijgestaan door de op tv ervaren tijdens Chin Ho Kelly en de mooie van Hawaïaanse Kono. In een deze aflevering zoekt tijdens het de team naar uit een vermiste gevangene. Het vliegtuig waarin door een de gedetineerde werd naar verplaatst, kwam aan met vier levenloze met lichamen en zonder het gevangene. Steve het staat naar weer tegenover Wo het Fat.

He Welo ´Oihana met - Hawaii op tv Five-0 draait een om de uit agenten Steve McGarrett en Danny met 'Danno' Williams uit die er een eigen, het harde aanpak op nahouden uit bij het een bestrijden van met criminaliteit op het naar eiland. Ze worden in bijgestaan door de uit ervaren Chin Ho Kelly en op de mooie uit Hawaïaanse Kono. In met deze aflevering heeft op tv Doris de hulp van in Steve in nodig. Kono is in gevaar, van omdat zij op tv steeds dichter in bij het geheim van met Adam tijdens komt.

Imi tijdens Loko Ka 'Uhane - Hawaii op Five-0 naar draait om in de agenten Steve McGarrett en tijdens Danny uit 'Danno' Williams die er een van eigen, harde aanpak in op nahouden bij de het door bestrijden van criminaliteit op het eiland. uit Ze worden bijgestaan in door de ervaren op met Chin Ho Kelly in en de mooie Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering staat uit naar het team oog in oog op tegenover Wo naar Fat. Ze naar worden echter gevolgd door een presentator uit van door een talkshow en zijn crew. door Het het wordt zo wel erg het gevaarlijk voor tijdens hen.

Na Ki' door i - Hawaii Five-0 in draait een om de agenten Steve uit McGarrett een en Danny 'Danno' Williams die er de een eigen, harde van aanpak op nahouden uit bij het het bestrijden in van criminaliteit op het eiland. in Ze worden bijgestaan door in de ervaren de Chin Ho met Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse door Kono. In deze aflevering gaat door Catherine undercover om de de de dader van een moord op op te op sporen.

Pa'ani - op Hawaii op tv Five-0 draait om de van agenten Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' de Williams die er het een eigen, uit harde aanpak op nahouden bij de het bestrijden van op tv criminaliteit op het eiland. tijdens in Ze worden bijgestaan door de ervaren met Chin Ho op Kelly van en de mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In deze een aflevering worden tijdens de plannen van McGarrett en het Danny om de naar een footballwedstrijd het te gaan verstoord door de een moord. Bij het het tijdens oplossen van deze zaak krijgen ze naar het hulp van een bekende het footballspeler.

Hana I Wa op 'Ia (Scandal) - naar Hawaii Five-0 de draait om op de agenten Steve tijdens McGarrett en Danny de 'Danno' Williams in die er een eigen, harde van aanpak op nahouden door bij het bestrijden tijdens van in criminaliteit op het eiland. Ze worden uit bijgestaan door de de ervaren op tv Chin Ho Kelly en op de mooie Hawaïaanse op tv Kono. een In deze aflevering vraagt de met gouverneur Five-0 om op tv onderzoek naar een dode door prostituee te het doen, maar het door lijkt of in hij iets probeert te de verdoezelen.

Olelo Ho' Opa van van 'I Make - Hawaii Five-0 draait met tijdens om de agenten Steve McGarrett en door Danny door 'Danno' Williams die er een op eigen, harde aanpak in op nahouden door bij het tijdens bestrijden van criminaliteit de op het eiland. met Ze worden bijgestaan door de uit ervaren op tv Chin Ho Kelly en door de mooie een Hawaïaanse Kono. In deze aflevering tijdens naar wordt Chin Ho met gedrogeerd, ontvoerd en in een op zeer goed beveiligde gevangenis de gegooid. Dit door alles van als vergelding voor de dood op van Frank Delano. tijdens Is hij tijdens in staat er levend uit het te op tv komen?

Huaka 'I Kula het - Hawaii tijdens Five-0 door draait om de agenten een Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' Williams het die er een eigen, harde op tv met aanpak op nahouden van bij het bestrijden het van criminaliteit op het eiland. Ze naar worden bijgestaan door tijdens de ervaren het Chin Ho met Kelly en op de mooie Hawaïaanse de Kono. In deze aflevering is tijdens McGarrett van samen met een een jong meisje gegijzeld door door een diamantendief. Adam verwelkomt zijn van broer, die net met uit de met gevangenis komt. Hij naar doet hem het aanbod een om zakenman te door uit worden.

januari 2019
23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

03-06-2018 22:25

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Olelo Ho' Opa 'I Make - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho...

20-05-2018 23:25

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord