Programma gemist?

Kanalua (Doubt) - het Hawaii Five-0 draait met om de in agenten op tv Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams het die er het een eigen, harde aanpak uit op de nahouden bij het bestrijden van tijdens criminaliteit de op het eiland. naar Ze worden bijgestaan het door de ervaren Chin Ho door het Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens de In deze aflevering richt tijdens het team zich tot op August op March om hulp te vragen bij met uit het vinden van een paar kunstdieven op uit die betrokken zijn tijdens bij een ontvoering.

La O door Na Makuahine het (Mother's Day) - Hawaii Five-0 met draait om de van agenten Steve McGarrett naar en Danny met 'Danno' Williams op die er een eigen, het harde aanpak tijdens op nahouden bij het op tv bestrijden van criminaliteit op het het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan op door de ervaren uit Chin Ho Kelly op en de mooie Hawaïaanse uit Kono. In op tv deze aflevering brengt McGarrett van zijn tijdens moeder terug naar uit het eiland, maar haar met leven is in door gevaar omdat Wo Fat met is van ontsnapt uit de met gevangenis.

Mimiki ke op kai, ahuwale op tv ka papa leho (When the van Sea Draws naar Out the de Tidal Wave, in the Rocks Where the een Cowries Hide Are Exposed) - in Hawaii Five-0 op draait om de uit agenten het Steve McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die door er een eigen, harde het aanpak uit op nahouden bij het bestrijden van een criminaliteit op het naar eiland. Ze worden tijdens bijgestaan door de op tv ervaren Chin door Ho Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse de Kono. In deze op tv aflevering: Een hittegolf treft de Oahu, de McGarrett en uit Danny sporen een bankdief door op en op tv de auto van Tani uit en Junior wordt gestolen terwijl op tv ze dienst met hebben.

Ka tijdens Hakaka Maika'I uit (The Good Fight) - in Hawaii Five-O draait van om de agenten Steve op McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams die de er een een eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij het met bestrijden door van criminaliteit op het de eiland. Ze worden bijgestaan door de de ervaren tijdens Chin Ho Kelly tijdens en op de mooie Hawaïaanse Kono. op In deze een aflevering onderzoekt Steve de op tv moord op een restauranteigenaar. in Ondertussen doet hij ook met mee naar aan een MMA-gevecht voor in het goede op tv doel.

Ma een ?ema?e (Clean) - het Hawaii Five-O uit draait om de agenten Steve naar McGarrett en Danny met 'Danno' Williams die een er een eigen, harde uit aanpak op de nahouden uit bij het bestrijden van criminaliteit op het het eiland. Ze een naar worden bijgestaan door de een ervaren Chin door Ho Kelly en de naar mooie Hawaïaanse Kono. In deze door aflevering onderzoekt op het het team de moord op van een volleybalcoach. Ondertussen brengen op tv Kin en Malia, tijdens die eerder verloofd naar waren, van tijd met elkaar uit door.

Mea op tv Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O uit draait uit om de agenten Steve van McGarrett en een Danny 'Danno' Williams naar die er een op eigen, harde op tv aanpak op nahouden van bij het bestrijden van het criminaliteit op het eiland. van Ze worden uit bijgestaan door de ervaren Chin de met Ho Kelly en de mooie naar Hawaïaanse naar Kono.

Kame'e met (The Hero) - Hawaii op Five-O draait om de de agenten Steve de McGarrett en Danny op 'Danno' van Williams die er een eigen, een harde aanpak een op nahouden bij het bestrijden van van criminaliteit op door het in eiland. Ze worden op bijgestaan door naar de ervaren Chin van Ho Kelly en de mooie met Hawaïaanse Kono. McGarrett naar overtuigt Max er in door tijdens deze aflevering van om zijn autopsie uit over te doen. op tv Ondertussen maakt Chin met Ho de zich zorgen op tv over Kono die met een van groep in ex-agenten optrekt.

Ua Lawe Wale naar (Taken) - het Hawaii op Five-O draait om de agenten Steve op tv de McGarrett en Danny 'Danno' naar Williams die er een eigen, in op harde aanpak op nahouden bij van het bestrijden van criminaliteit de uit op het eiland. Ze op worden bijgestaan op tv door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en de mooie in Hawaïaanse op tv Kono. In deze een aflevering voegt Officier in Lori zich de toe aan het op Five-O-team om ervoor het te zorgen dat het team het zich aan de nieuwe op tv in regels houdt. Ondertussen de wordt Kono verder ondervraagd door naar Vince tijdens Fryer.

Ha?i?Ole in (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait uit het om de agenten Steve McGarrett tijdens en door Danny 'Danno' Williams die er in een eigen, harde op aanpak op nahouden een bij op tv het bestrijden van criminaliteit op het van eiland. Ze worden op tv het bijgestaan door de ervaren Chin van Ho Kelly en op tv de mooie Hawaïaanse Kono. op tv Wanneer McGarret naar in de tijdens gevangenis zit, wachtend op de de op uitspraak over de moord de op de gouverneur, met brengt Danny hem in deze op tv aflevering een bezoek. naar Ondertussen wordt op tv Kono tijdelijk het uit haar functie uit gezet.

Aloha. Malama op Pono (Farewell and door Take op tv Care) - Hawaii Five-0 van draait om de agenten Steve in McGarrett op en Danny 'Danno' van Williams die tijdens er een eigen, tijdens harde aanpak op nahouden in bij het bestrijden de van criminaliteit op door het eiland. Ze het worden bijgestaan door in de ervaren Chin de Ho Kelly en de in mooie de Hawaïaanse Kono. In op tv deze aflevering zoekt het team naar tijdens op tv een vermiste gevangene. Het het vliegtuig waarin de een gedetineerde werd in verplaatst, kwam aan met vier levenloze op lichamen op en zonder gevangene. Steve staat de weer uit tegenover Wo in Fat.

He Welo op ´Oihana van - Hawaii Five-0 de draait om de agenten Steve op McGarrett en Danny op tv 'Danno' Williams die er tijdens een op tv eigen, harde in aanpak op nahouden bij het in bestrijden van criminaliteit op op uit het eiland. Ze worden de bijgestaan door de ervaren uit Chin Ho Kelly en op de uit mooie Hawaïaanse Kono. In deze uit aflevering de heeft Doris de hulp van door Steve op tv nodig. Kono is in op gevaar, omdat door zij steeds de dichter bij het geheim van het Adam een komt.

Imi Loko uit Ka 'Uhane - Hawaii in Five-0 draait een om de agenten Steve op tv McGarrett en Danny met 'Danno' naar Williams die in er een eigen, harde aanpak op in met nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op door op het eiland. Ze worden uit bijgestaan door de ervaren door naar Chin Ho Kelly naar en de mooie Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering door staat met het team oog in naar oog tegenover Wo Fat. uit Ze worden echter gevolgd naar door een presentator uit van een talkshow van en zijn crew. de Het naar wordt zo wel erg op gevaarlijk voor met hen.

Na in Ki' i met - Hawaii Five-0 draait in om de agenten in Steve McGarrett en Danny 'Danno' een Williams die er tijdens een eigen, harde in een aanpak op nahouden bij het bestrijden uit op tv van criminaliteit op het eiland. Ze op een worden bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en een de een mooie Hawaïaanse de Kono. In deze aflevering gaat Catherine de undercover op tv om de dader van een een moord op in te tijdens sporen.

Pa'ani op - Hawaii Five-0 naar draait om met de agenten Steve McGarrett en van Danny 'Danno' Williams in die met er een eigen, harde met aanpak op nahouden door bij het bestrijden van criminaliteit de op het eiland. naar Ze tijdens worden bijgestaan in door de ervaren Chin op tv Ho Kelly en de door mooie tijdens Hawaïaanse Kono. In deze op tv aflevering worden de het plannen van McGarrett en op tv Danny uit om naar een footballwedstrijd naar te gaan uit verstoord door een uit moord. Bij het oplossen van deze door zaak naar krijgen ze uit hulp van een bekende op footballspeler.

Hana het I Wa 'Ia het (Scandal) - Hawaii op tv Five-0 draait om de agenten op tv Steve McGarrett met en Danny 'Danno' in Williams die er een op tv in eigen, harde aanpak op nahouden bij op tv het bestrijden naar van criminaliteit tijdens op het eiland. Ze worden uit bijgestaan door naar de op tv ervaren Chin Ho Kelly het en de door mooie Hawaïaanse Kono. In het deze aflevering vraagt een de gouverneur Five-0 om onderzoek op tv naar een door dode de prostituee te doen, maar het lijkt met een of hij iets probeert te op tv verdoezelen.

maart 2021
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!