Programma gemist?

Kanalua met (Doubt) - een Hawaii Five-0 draait om door de agenten Steve McGarrett en de Danny de 'Danno' Williams die naar er een eigen, de harde aanpak op een nahouden bij het uit bestrijden van criminaliteit op het een eiland. Ze worden een bijgestaan door op tv de ervaren Chin naar Ho Kelly en de uit mooie op Hawaïaanse Kono. In deze aflevering op van richt het team zich tot August uit March om hulp in met te vragen bij het vinden van uit tijdens een paar kunstdieven die betrokken een zijn van bij een ontvoering.

La O uit Na Makuahine (Mother's Day) door - de Hawaii Five-0 draait om het de agenten Steve McGarrett van en Danny op 'Danno' een Williams die er de een eigen, harde aanpak op nahouden van bij het met bestrijden van criminaliteit op naar het eiland. Ze de worden bijgestaan door een de ervaren tijdens Chin van Ho Kelly en door de mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze op aflevering brengt McGarrett zijn in moeder terug naar het eiland, met maar haar het leven is uit in gevaar omdat Wo op tv Fat een is ontsnapt uit de uit gevangenis.

Mimiki ke tijdens kai, ahuwale ka naar papa leho (When op tv the Sea Draws door Out the Tidal naar Wave, the naar Rocks Where met the Cowries Hide de Are Exposed) - Hawaii uit Five-0 draait het om de agenten Steve op McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die er een op tv met eigen, harde aanpak van op nahouden bij het bestrijden met van in criminaliteit op het eiland. Ze worden het bijgestaan door de tijdens tijdens ervaren Chin Ho Kelly de en de met mooie Hawaïaanse Kono. In met deze aflevering: de Een hittegolf treft Oahu, McGarrett met en Danny sporen op tv een bankdief op een en naar de auto van Tani en tijdens Junior een wordt gestolen terwijl ze dienst een hebben.

Ka Hakaka Maika'I tijdens (The op Good Fight) - tijdens Hawaii Five-O draait naar om de in agenten Steve McGarrett en Danny naar 'Danno' in Williams die er een eigen, van harde aanpak op op nahouden bij naar het bestrijden van criminaliteit op met het het eiland. Ze worden bijgestaan naar door de ervaren op tv Chin naar Ho Kelly en de mooie op Hawaïaanse Kono. op tv In deze aflevering onderzoekt uit Steve de moord op de een restauranteigenaar. Ondertussen naar tijdens doet hij ook mee de aan een MMA-gevecht door voor het goede het doel.

Ma ?ema?e (Clean) het uit - Hawaii Five-O naar draait om de agenten Steve van McGarrett en door Danny 'Danno' op Williams die er een een eigen, harde aanpak een op nahouden uit bij het bestrijden de van criminaliteit op het van eiland. Ze worden bijgestaan tijdens door de ervaren Chin tijdens een Ho Kelly en de op tv mooie Hawaïaanse met Kono. In deze op tv aflevering onderzoekt het team van de moord op een op volleybalcoach. Ondertussen brengen een Kin de en Malia, die eerder verloofd tijdens waren, tijd met op tv elkaar naar door.

Mea door Makamae (Treasure) - de Hawaii Five-O draait op tv om de agenten in Steve McGarrett en Danny 'Danno' in Williams die tijdens er een eigen, door harde aanpak van op nahouden bij het met bestrijden van door criminaliteit op het eiland. Ze op worden bijgestaan in door de ervaren Chin op met Ho Kelly en de in mooie Hawaïaanse in Kono.

Kame'e door (The Hero) - de Hawaii Five-O draait om tijdens de in agenten Steve McGarrett en Danny op 'Danno' Williams op tv die er een op eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij op tv het bestrijden op van criminaliteit op het uit eiland. Ze worden bijgestaan door door in de ervaren Chin Ho Kelly en de de mooie door Hawaïaanse het Kono. McGarrett overtuigt Max er in op deze uit aflevering van om zijn het autopsie over te de doen. Ondertussen maakt in Chin Ho zich zorgen naar over Kono die uit van met een groep ex-agenten naar optrekt.

Ua Lawe Wale met (Taken) - Hawaii uit Five-O draait het om de agenten uit Steve McGarrett en door Danny door 'Danno' Williams die er door een eigen, harde aanpak op door nahouden bij naar het bestrijden van op tv criminaliteit op de het eiland. Ze worden bijgestaan op door de ervaren de Chin Ho naar Kelly en de met mooie Hawaïaanse Kono. In uit deze aflevering voegt op Officier Lori het zich toe aan een het Five-O-team om ervoor tijdens te van zorgen dat het team van zich aan de nieuwe tijdens van regels houdt. Ondertussen wordt Kono door verder met ondervraagd door Vince het Fryer.

Ha?i?Ole door (Unbreakable) - door Hawaii Five-O draait om de van agenten het Steve McGarrett en Danny 'Danno' op tv Williams die met er een eigen, naar harde aanpak op nahouden bij een het bestrijden van op tv criminaliteit een op het eiland. Ze met worden bijgestaan door van de ervaren Chin door Ho Kelly en van de mooie Hawaïaanse op Kono. in Wanneer McGarret in naar de gevangenis zit, wachtend op de op tv een uitspraak over de moord op het de gouverneur, op brengt Danny hem in deze een aflevering op een bezoek. Ondertussen wordt een Kono uit tijdelijk uit haar met functie gezet.

Aloha. Malama in Pono (Farewell een and Take Care) - op tv Hawaii met Five-0 draait om de agenten de Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' in Williams die er een van eigen, harde aanpak op op tv nahouden bij het op tv bestrijden van van criminaliteit op het op eiland. een Ze worden bijgestaan door de uit ervaren naar Chin Ho Kelly en naar de mooie Hawaïaanse door Kono. In op tv deze aflevering zoekt het het team naar een vermiste tijdens gevangene. Het vliegtuig naar waarin de op tv gedetineerde werd van verplaatst, kwam aan met tijdens vier levenloze lichamen en zonder het gevangene. van Steve staat weer tegenover van Wo van Fat.

He naar Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 met draait om met de agenten Steve McGarrett op en naar Danny 'Danno' Williams die in er een op eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij het bestrijden het een van criminaliteit op het eiland. op Ze worden bijgestaan in door de op ervaren Chin Ho Kelly met en de mooie Hawaïaanse de Kono. van In deze aflevering heeft op tv Doris de hulp met van naar Steve nodig. Kono is uit in gevaar, omdat zij door steeds dichter bij het op tv geheim van Adam van met komt.

Imi in Loko Ka 'Uhane - van Hawaii Five-0 met draait om de agenten van Steve McGarrett en Danny op 'Danno' uit Williams die er uit een eigen, harde aanpak op op op tv nahouden bij het bestrijden van op tv criminaliteit op uit het eiland. Ze worden bijgestaan door door de uit ervaren Chin Ho van Kelly en door de mooie Hawaïaanse Kono. In het deze aflevering in staat het team uit oog in oog tegenover op tv Wo Fat. Ze een worden echter op gevolgd door in een presentator van op een talkshow en van zijn crew. Het wordt een zo wel erg gevaarlijk de voor uit hen.

Na de Ki' i de - Hawaii Five-0 naar draait om de agenten met Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' Williams die de er met een eigen, harde op tv aanpak op nahouden bij op tv het bestrijden van criminaliteit op op het naar eiland. Ze tijdens worden bijgestaan door de ervaren Chin tijdens Ho Kelly en de in de mooie Hawaïaanse Kono. In van deze van aflevering gaat Catherine undercover om met de dader van een met moord op van te uit sporen.

Pa'ani - door Hawaii Five-0 op tv draait om de agenten in Steve McGarrett en Danny door 'Danno' Williams door die er het een eigen, in harde aanpak op de nahouden bij het bestrijden van met criminaliteit op het een eiland. een Ze worden bijgestaan door de op tv ervaren op tv Chin Ho Kelly en de mooie een het Hawaïaanse Kono. In deze aflevering tijdens worden de plannen naar van McGarrett en Danny van om in naar een footballwedstrijd op tv te gaan verstoord door een door naar moord. Bij het oplossen van het deze zaak krijgen ze het hulp van naar een bekende het footballspeler.

Hana de I Wa 'Ia tijdens (Scandal) - Hawaii Five-0 in draait tijdens om de agenten Steve McGarrett en uit Danny uit 'Danno' Williams die het er een van eigen, harde aanpak op tv op nahouden bij het van bestrijden van criminaliteit op het het eiland. Ze worden het bijgestaan op tv door de ervaren Chin Ho de Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. het In deze een aflevering vraagt de het gouverneur Five-0 tijdens om onderzoek naar een door dode naar prostituee te doen, maar het op tv lijkt het of hij iets probeert uit te verdoezelen.

april 2020
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!