Programma gemist?

Kanalua het (Doubt) - Hawaii uit Five-0 draait uit om de agenten Steve McGarrett een en Danny 'Danno' met Williams door die er een eigen, harde naar aanpak op nahouden op bij in het bestrijden van criminaliteit op het tijdens eiland. tijdens Ze worden van bijgestaan door de ervaren Chin Ho in Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze in aflevering richt het op tv team naar zich tot August van March om hulp te uit vragen bij het vinden uit van op tv een paar kunstdieven die betrokken zijn tijdens op tv bij een ontvoering.

La O Na met Makuahine (Mother's Day) door van - Hawaii Five-0 naar draait om de agenten Steve McGarrett naar en op tv Danny 'Danno' Williams die het er naar een eigen, harde aanpak op nahouden met bij het van bestrijden van criminaliteit op door tijdens het eiland. Ze worden met bijgestaan door door de ervaren Chin Ho Kelly een en de mooie de Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering brengt McGarrett uit zijn moeder in terug naar het het eiland, maar haar leven door is in gevaar de door omdat Wo Fat is op ontsnapt uit uit de gevangenis.

Mimiki naar ke kai, uit ahuwale ka papa leho (When met the van Sea Draws Out the Tidal in Wave, the op Rocks Where the Cowries Hide de Are Exposed) - tijdens Hawaii Five-0 draait op tv om op de agenten Steve McGarrett van en Danny met 'Danno' Williams die er een een eigen, harde aanpak tijdens op nahouden bij uit het bestrijden van uit criminaliteit op in het eiland. Ze uit worden bijgestaan in door de ervaren Chin Ho tijdens Kelly naar en de mooie Hawaïaanse een Kono. In deze het aflevering: Een van hittegolf treft Oahu, McGarrett en door naar Danny sporen een bankdief op de en de op tv auto van Tani door en Junior wordt op tv gestolen terwijl ze dienst op tv hebben.

Ka Hakaka uit Maika'I (The Good Fight) de - Hawaii Five-O een in draait om de agenten Steve McGarrett een en Danny op 'Danno' Williams die er de een door eigen, harde aanpak op op tv nahouden bij het de bestrijden van tijdens criminaliteit op het eiland. naar Ze worden bijgestaan op tv door de ervaren Chin met Ho Kelly en door de uit mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze aflevering onderzoekt uit Steve de moord op het een restauranteigenaar. door Ondertussen doet hij ook naar mee aan een op tv MMA-gevecht een voor het goede tijdens doel.

Ma de ?ema?e (Clean) - uit Hawaii Five-O draait om in de agenten uit Steve McGarrett de en Danny 'Danno' Williams naar die er een een eigen, harde met aanpak op nahouden het bij het bestrijden van van criminaliteit op het eiland. met Ze in worden bijgestaan door de ervaren Chin in Ho Kelly op tv en de mooie op Hawaïaanse Kono. In deze een aflevering onderzoekt het naar door team de moord op een volleybalcoach. tijdens Ondertussen brengen van Kin en Malia, die in eerder verloofd door waren, in tijd met elkaar de door.

Mea door Makamae (Treasure) een - Hawaii Five-O draait om de op agenten uit Steve McGarrett en Danny het 'Danno' Williams die er op een eigen, harde het met aanpak op nahouden bij het bestrijden op tv van criminaliteit op de het eiland. de Ze met worden bijgestaan door de ervaren Chin naar Ho in Kelly en de mooie een Hawaïaanse de Kono.

Kame'e naar (The Hero) - Hawaii op Five-O draait een om de agenten Steve McGarrett tijdens en Danny 'Danno' op Williams op die er een eigen, harde in aanpak op naar nahouden door bij het bestrijden van van criminaliteit op het eiland. op tv Ze worden een bijgestaan door de ervaren van Chin Ho Kelly met en de mooie Hawaïaanse door Kono. een McGarrett overtuigt Max er van in deze aflevering van van om het zijn autopsie over te doen. in Ondertussen de maakt Chin Ho zich naar zorgen over op Kono die met een de groep ex-agenten naar optrekt.

Ua door Lawe Wale (Taken) - van Hawaii Five-O draait van om door de agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams die naar het er een eigen, op tv harde aanpak op tijdens nahouden bij het op bestrijden van criminaliteit op het eiland. in Ze worden bijgestaan op door naar de ervaren met Chin Ho Kelly en uit de mooie Hawaïaanse in Kono. In deze aflevering door voegt van Officier Lori zich toe aan het het Five-O-team tijdens om ervoor te zorgen naar dat uit het team zich aan uit de nieuwe regels houdt. Ondertussen op naar wordt Kono verder ondervraagd op tv door Vince in Fryer.

Ha?i?Ole uit (Unbreakable) - met Hawaii Five-O draait om de agenten een Steve McGarrett door en Danny 'Danno' uit Williams die met er een tijdens eigen, harde aanpak op nahouden bij met het de bestrijden van criminaliteit op door het eiland. Ze de worden bijgestaan op door de ervaren Chin in Ho Kelly en de door mooie op tv Hawaïaanse Kono. Wanneer McGarret uit in de met gevangenis zit, wachtend op op de uitspraak op tv over de in moord op de een gouverneur, brengt Danny hem in het deze aflevering een bezoek. in met Ondertussen wordt Kono tijdelijk uit haar op met functie gezet.

Aloha. Malama in Pono (Farewell met and Take Care) van - Hawaii Five-0 draait om in de agenten een Steve McGarrett en Danny naar 'Danno' Williams van die er door een eigen, harde aanpak in op nahouden op bij het bestrijden van criminaliteit met op op tv het eiland. Ze worden bijgestaan van door naar de ervaren Chin Ho op tv Kelly en de naar mooie Hawaïaanse een Kono. In deze aflevering van zoekt het van team naar op tv een vermiste gevangene. Het vliegtuig uit waarin de gedetineerde op werd verplaatst, kwam aan een met van vier levenloze lichamen en zonder in een gevangene. Steve staat weer tegenover het Wo op Fat.

He uit Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 een draait om de naar agenten in Steve McGarrett een en Danny 'Danno' Williams die met er een tijdens eigen, harde aanpak op nahouden op tv de bij het bestrijden van criminaliteit op op het het eiland. Ze worden naar bijgestaan door van de ervaren Chin door Ho Kelly en de mooie de Hawaïaanse uit Kono. In deze op tv aflevering heeft Doris de in hulp van Steve nodig. op Kono op tv is in gevaar, omdat zij steeds op dichter bij het uit uit geheim van Adam met komt.

Imi Loko Ka van 'Uhane op tv - Hawaii Five-0 in draait om de agenten op Steve McGarrett op en Danny 'Danno' in Williams die er een eigen, tijdens harde aanpak op uit nahouden bij het in bestrijden van tijdens criminaliteit op het naar eiland. Ze worden bijgestaan naar door de naar ervaren Chin uit Ho Kelly en de mooie van de Hawaïaanse Kono. In in deze aflevering staat het het team oog in oog naar tegenover op tv Wo Fat. Ze uit worden echter gevolgd door een door presentator van een talkshow een en tijdens zijn crew. Het wordt tijdens zo de wel erg gevaarlijk voor op hen.

Na Ki' i in - Hawaii in Five-0 uit draait om de uit agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' door naar Williams die er een het eigen, harde aanpak van op nahouden bij met het bestrijden van criminaliteit op op het het eiland. Ze worden bijgestaan op door door de ervaren Chin Ho Kelly en op de met mooie Hawaïaanse van Kono. In deze aflevering op tv gaat Catherine undercover om naar de dader met van een moord op uit te naar sporen.

Pa'ani - Hawaii het Five-0 draait tijdens om de agenten de Steve McGarrett en Danny de 'Danno' uit Williams die er een in eigen, harde aanpak op in een nahouden bij het bestrijden van het criminaliteit op van het eiland. Ze worden uit bijgestaan door de de ervaren Chin de Ho Kelly en de een mooie door Hawaïaanse Kono. In deze aflevering worden het een de plannen van McGarrett in en Danny van om naar een footballwedstrijd te naar gaan verstoord van door een moord. met Bij het van oplossen van deze zaak op krijgen ze hulp met van een met bekende footballspeler.

Hana I Wa tijdens 'Ia (Scandal) in - Hawaii Five-0 draait op tv om de agenten op tv Steve op McGarrett en tijdens Danny 'Danno' Williams op die er een eigen, harde aanpak in op nahouden bij in het bestrijden van naar criminaliteit een op het eiland. Ze een worden met bijgestaan door de ervaren naar Chin Ho Kelly in en de met mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering naar vraagt de door gouverneur uit Five-0 om onderzoek naar een dode van prostituee naar te doen, maar het de lijkt of in hij iets tijdens probeert te verdoezelen.

november 2019
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!