Programma gemist?

Kanalua op (Doubt) - Hawaii de Five-0 draait om met de agenten op tv Steve McGarrett en een Danny 'Danno' Williams die op tv er een eigen, naar harde aanpak op op nahouden bij het bestrijden in van criminaliteit op uit het eiland. Ze het worden in bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho Kelly door en de naar mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze aflevering richt het team een zich tot August op March de om hulp te vragen uit bij het vinden van op een paar kunstdieven tijdens op tv die betrokken zijn bij een in ontvoering.

La O het Na het Makuahine (Mother's Day) naar - Hawaii Five-0 draait om de op tv agenten een Steve McGarrett en Danny 'Danno' van Williams in die er een eigen, harde op tv aanpak op op tv nahouden uit bij het bestrijden van criminaliteit op op het van eiland. Ze uit worden bijgestaan door de de ervaren Chin Ho een Kelly en de mooie in Hawaïaanse Kono. In op tv deze aflevering op tv brengt McGarrett zijn uit moeder terug naar het het eiland, maar haar leven door is in gevaar uit door omdat Wo Fat is ontsnapt naar uit de tijdens gevangenis.

Mimiki ke kai, met ahuwale de ka papa naar leho (When the op tv Sea Draws Out the Tidal Wave, met het the Rocks Where the Cowries op tv Hide Are Exposed) op tv - Hawaii Five-0 draait met om de naar agenten Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams tijdens op die er een eigen, harde aanpak naar van op nahouden bij het in bestrijden van het criminaliteit op het eiland. Ze worden met bijgestaan de door de ervaren Chin naar Ho Kelly en naar de mooie met Hawaïaanse Kono. In deze het aflevering: Een hittegolf de treft Oahu, tijdens McGarrett en Danny het sporen een bankdief tijdens op en door de auto van op tv Tani en Junior wordt gestolen terwijl het ze dienst in hebben.

Ka in Hakaka Maika'I (The in Good Fight) uit - Hawaii Five-O draait om de met door agenten Steve McGarrett en op Danny 'Danno' Williams tijdens die er een in eigen, harde aanpak op met nahouden bij met het bestrijden van criminaliteit uit op het eiland. Ze tijdens worden bijgestaan van door de door ervaren Chin op Ho Kelly en de mooie in Hawaïaanse in Kono. In deze aflevering onderzoekt Steve op tv van de moord op een op restauranteigenaar. Ondertussen doet door hij ook op mee aan een MMA-gevecht voor uit het goede op tv doel.

Ma ?ema?e op (Clean) van - Hawaii Five-O draait om op tv de agenten Steve McGarrett tijdens en Danny 'Danno' uit Williams die er naar een eigen, harde van aanpak op een nahouden bij op tv het bestrijden op van criminaliteit op het eiland. Ze tijdens op tv worden bijgestaan door de ervaren in Chin Ho Kelly de en de mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze door aflevering onderzoekt het op tv team de naar moord op in een volleybalcoach. naar Ondertussen brengen Kin en Malia, door die eerder verloofd waren, op tv tijd met elkaar in met door.

Mea naar Makamae (Treasure) - Hawaii met Five-O draait om het de uit agenten Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' de Williams die er een eigen, harde de aanpak op van nahouden bij uit het bestrijden van naar criminaliteit op door het eiland. Ze van worden bijgestaan door de ervaren Chin een uit Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse de tijdens Kono.

Kame'e (The tijdens Hero) een - Hawaii Five-O draait om in de agenten Steve McGarrett op en Danny 'Danno' naar Williams die er naar tijdens een eigen, harde aanpak op nahouden van bij het bestrijden het van criminaliteit op een het eiland. Ze op worden bijgestaan door met het de ervaren Chin Ho Kelly en in de door mooie Hawaïaanse van Kono. McGarrett overtuigt Max er een in deze op aflevering van om tijdens zijn autopsie over te een doen. Ondertussen maakt het Chin Ho zich op zorgen over Kono die op met een tijdens groep ex-agenten naar optrekt.

Ua op Lawe Wale (Taken) - in Hawaii Five-O draait op tv om de agenten Steve naar McGarrett en op tv Danny 'Danno' een Williams die er een met eigen, harde aanpak in op nahouden van bij het bestrijden van een criminaliteit op het een eiland. het Ze worden bijgestaan door de naar ervaren Chin Ho Kelly op tv en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. de In deze aflevering naar voegt de Officier Lori zich met toe aan het de Five-O-team om ervoor op tv te zorgen dat het team uit zich in aan de nieuwe regels houdt. Ondertussen op wordt op Kono verder ondervraagd door de Vince naar Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) tijdens - van Hawaii Five-O draait om de van agenten op tv Steve McGarrett en Danny 'Danno' met Williams het die er een naar eigen, harde aanpak door op nahouden bij het bestrijden van met criminaliteit op het door eiland. Ze worden een bijgestaan door de van ervaren Chin Ho de Kelly in en de mooie Hawaïaanse een Kono. uit Wanneer McGarret in de gevangenis van zit, wachtend op de de van uitspraak over de moord op de op tv gouverneur, brengt Danny een een hem in deze op aflevering een bezoek. Ondertussen wordt tijdens Kono tijdelijk op uit haar functie een gezet.

Aloha. Malama de Pono (Farewell and Take van Care) op - Hawaii op Five-0 draait om de agenten het Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' Williams door die er met een eigen, harde aanpak in op nahouden met bij het bestrijden van op criminaliteit op naar het eiland. met Ze worden bijgestaan door de het ervaren Chin naar Ho Kelly met en de mooie Hawaïaanse Kono. In door deze in aflevering zoekt het team naar op tv een vermiste gevangene. de Het op tv vliegtuig waarin de gedetineerde op werd van verplaatst, kwam aan met vier levenloze een lichamen door en zonder gevangene. Steve tijdens staat weer tegenover door Wo met Fat.

He op Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 uit draait om de op agenten van Steve McGarrett en Danny op 'Danno' Williams het die er een eigen, tijdens harde aanpak op nahouden naar van bij het bestrijden het van criminaliteit op het door eiland. Ze worden bijgestaan door naar de ervaren de Chin Ho Kelly tijdens en de naar mooie Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering heeft tijdens Doris de het hulp van Steve nodig. naar Kono is in een gevaar, op tv omdat zij steeds dichter van bij het geheim van de Adam op komt.

Imi op tv Loko Ka 'Uhane door - Hawaii Five-0 draait om naar de van agenten Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams een die er de een eigen, harde aanpak op van met nahouden bij het bestrijden op van criminaliteit op het eiland. een Ze worden bijgestaan de door de op tv ervaren Chin Ho op tv Kelly en met de mooie Hawaïaanse Kono. In van uit deze aflevering staat het de team oog in oog van tegenover op tv Wo Fat. Ze het worden echter gevolgd door een naar presentator een van een talkshow en zijn crew. op Het wordt zo naar wel erg uit gevaarlijk voor in hen.

Na Ki' de i - Hawaii Five-0 op tv een draait om de agenten Steve het McGarrett en Danny in 'Danno' het Williams die er een een eigen, harde door aanpak op nahouden bij het bestrijden met van criminaliteit op de in het eiland. Ze worden bijgestaan naar door de ervaren Chin door Ho Kelly op tv en de mooie de Hawaïaanse door Kono. In deze aflevering gaat in Catherine undercover uit om de dader in van een moord op tv op te van sporen.

Pa'ani op tv - Hawaii Five-0 draait om een op de agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams door die er op tv een eigen, harde aanpak op het nahouden bij door het op tv bestrijden van criminaliteit op het met eiland. van Ze worden bijgestaan tijdens door de ervaren Chin Ho de Kelly en het de mooie Hawaïaanse Kono. op tv In deze aflevering worden de de plannen van van McGarrett en door Danny om op naar een footballwedstrijd te naar gaan verstoord door een tijdens moord. Bij het een van oplossen van deze zaak uit krijgen ze hulp van een het bekende met footballspeler.

Hana I Wa in het 'Ia (Scandal) - op tv Hawaii Five-0 draait om de door agenten Steve McGarrett van en van Danny 'Danno' Williams die er een het eigen, uit harde aanpak op de nahouden bij met het bestrijden van criminaliteit op uit het eiland. Ze worden met bijgestaan een door de ervaren uit Chin Ho Kelly tijdens en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering op tv vraagt de gouverneur in naar Five-0 om onderzoek op naar een dode prostituee met te doen, maar het lijkt in of hij iets door probeert te op verdoezelen.

oktober 2021
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!