Programma gemist?

Kanalua (Doubt) door - Hawaii het Five-0 draait de om de agenten Steve een McGarrett en Danny uit 'Danno' Williams door die er een naar eigen, harde aanpak op nahouden naar bij het bestrijden van de criminaliteit op het naar eiland. in Ze worden bijgestaan uit door de door ervaren Chin Ho op tv Kelly en de mooie Hawaïaanse van Kono. In door deze aflevering richt het team met door zich tot August March om hulp naar te vragen van bij het vinden van in van een paar kunstdieven die betrokken in zijn bij een uit ontvoering.

La O op Na Makuahine de (Mother's Day) - in Hawaii Five-0 met draait om de agenten naar Steve McGarrett en Danny in 'Danno' Williams met die er een eigen, harde op tv aanpak op nahouden op tv de bij het bestrijden van het criminaliteit op het eiland. Ze tijdens op tv worden bijgestaan door de ervaren Chin met van Ho Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In deze door uit aflevering brengt McGarrett zijn tijdens moeder terug van naar het eiland, van maar haar leven is in gevaar uit omdat Wo Fat een op tv is ontsnapt uit tijdens de gevangenis.

Mimiki door ke kai, ahuwale ka uit papa leho (When het the Sea Draws de Out the Tidal Wave, op the Rocks Where op tv the tijdens Cowries Hide Are Exposed) - in Hawaii Five-0 van draait een om de agenten Steve McGarrett en van van Danny 'Danno' Williams die er een in eigen, harde aanpak een op nahouden bij het het op tv bestrijden van het criminaliteit op het eiland. door Ze worden op tv bijgestaan door de naar ervaren Chin Ho Kelly naar en de mooie Hawaïaanse Kono. op tv van In deze aflevering: Een hittegolf een treft Oahu, McGarrett in en Danny sporen een de bankdief door op en de op auto van Tani van en Junior wordt gestolen door terwijl van ze dienst hebben.

Ka Hakaka naar Maika'I (The op Good Fight) tijdens - Hawaii Five-O draait een om de agenten Steve McGarrett uit en een Danny 'Danno' door Williams die er van een eigen, harde uit aanpak op nahouden bij het bestrijden door van van criminaliteit op het eiland. tijdens Ze worden bijgestaan door tijdens de op ervaren Chin Ho Kelly met en de mooie door Hawaïaanse Kono. In deze de aflevering onderzoekt Steve tijdens de naar moord op van een restauranteigenaar. Ondertussen doet op tv hij ook mee van aan een de MMA-gevecht voor het naar goede doel.

Ma ?ema?e op (Clean) op - Hawaii Five-O draait om de in agenten een Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams op die er een eigen, op tv harde aanpak op door nahouden bij het in bestrijden van criminaliteit het op het eiland. tijdens Ze worden op tv bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho het Kelly en de in mooie Hawaïaanse Kono. In deze een aflevering in onderzoekt het tijdens team de moord op uit een volleybalcoach. een Ondertussen brengen Kin en Malia, het die door eerder verloofd waren, tijd met in elkaar door door.

Mea tijdens Makamae (Treasure) - Hawaii het Five-O draait om op tv de agenten Steve op McGarrett en Danny op 'Danno' Williams die er naar een op eigen, harde aanpak uit op nahouden bij het bestrijden uit van met criminaliteit op het eiland. het Ze met worden bijgestaan door de ervaren Chin op Ho Kelly naar en de mooie Hawaïaanse op van Kono.

Kame'e tijdens (The Hero) - Hawaii de Five-O draait om de het agenten Steve de McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die er een een eigen, van harde aanpak de op nahouden van bij het bestrijden van uit criminaliteit op het eiland. uit Ze worden bijgestaan tijdens door naar de ervaren Chin Ho met Kelly en de mooie naar Hawaïaanse Kono. McGarrett overtuigt door Max er in tijdens deze aflevering van van om uit zijn autopsie in over te doen. Ondertussen maakt Chin van Ho een zich zorgen over Kono door die met een groep tijdens ex-agenten het optrekt.

Ua Lawe in Wale (Taken) de - Hawaii Five-O draait om op tv de op tv agenten Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' een Williams die er een tijdens eigen, harde aanpak op het nahouden bij uit het bestrijden van criminaliteit door op het op eiland. Ze worden een bijgestaan door de ervaren in Chin van Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering de voegt Officier Lori zich door toe een aan het Five-O-team op om ervoor te zorgen de dat het team een zich aan de het nieuwe regels uit houdt. Ondertussen wordt Kono verder uit ondervraagd door Vince naar van Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) met - Hawaii Five-O uit draait om door de agenten Steve met McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams een die er een eigen, harde aanpak de op het nahouden bij het bestrijden uit van criminaliteit tijdens op het eiland. Ze worden uit bijgestaan door de in naar ervaren Chin Ho Kelly en een de mooie Hawaïaanse Kono. op tv Wanneer op tv McGarret in een de gevangenis zit, wachtend op van de uitspraak over op tv de moord het op de gouverneur, brengt Danny door hem in deze uit aflevering een door bezoek. Ondertussen wordt de Kono tijdelijk in uit haar functie door gezet.

Aloha. Malama Pono naar van (Farewell and Take Care) met - Hawaii naar Five-0 draait om de agenten Steve op tv McGarrett en Danny op 'Danno' van Williams die er een eigen, met harde aanpak op naar nahouden bij het in van bestrijden van criminaliteit de op het eiland. Ze worden door bijgestaan in door de ervaren Chin van Ho Kelly en op de mooie van Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering zoekt het team een naar tijdens een vermiste gevangene. Het vliegtuig met waarin de tijdens gedetineerde werd verplaatst, kwam aan tijdens met vier naar levenloze door lichamen en zonder gevangene. tijdens Steve staat weer tegenover Wo in op tv Fat.

He het Welo ´Oihana - op tv Hawaii Five-0 draait met om de agenten van Steve McGarrett en een Danny 'Danno' op tv Williams die er een eigen, harde door tijdens aanpak op nahouden bij het bestrijden van de van criminaliteit op het eiland. een Ze naar worden bijgestaan door met de ervaren Chin Ho van Kelly en op de mooie Hawaïaanse Kono. op In deze door aflevering heeft Doris van de hulp van Steve een nodig. Kono is in gevaar, in omdat op tv zij steeds dichter bij het in geheim van tijdens Adam op komt.

Imi op Loko Ka 'Uhane - Hawaii op tv Five-0 draait de om de het agenten Steve met McGarrett en Danny met 'Danno' Williams die er een eigen, door harde aanpak de op nahouden bij in het bestrijden van criminaliteit met uit op het eiland. Ze het worden bijgestaan door de ervaren naar tijdens Chin Ho Kelly en de uit mooie in Hawaïaanse Kono. In deze aflevering de staat het team het oog in oog uit tegenover een Wo Fat. Ze worden echter gevolgd met door een presentator naar van een met talkshow de en zijn crew. Het wordt met zo wel erg gevaarlijk in van voor hen.

Na uit Ki' i - op Hawaii Five-0 draait uit om de agenten uit Steve McGarrett en Danny van 'Danno' Williams die er in een eigen, harde op tv aanpak op nahouden een bij op het bestrijden van criminaliteit op van het op tv eiland. Ze worden bijgestaan door het de de ervaren Chin tijdens Ho Kelly en de het mooie Hawaïaanse Kono. een In deze aflevering gaat Catherine tijdens op undercover om de dader naar van een moord naar op te door sporen.

Pa'ani - de Hawaii op tv Five-0 draait om de agenten door Steve met McGarrett en Danny 'Danno' Williams die door er een in eigen, harde het aanpak op nahouden bij het op tv bestrijden een van criminaliteit op het de eiland. een Ze worden bijgestaan door de ervaren met Chin naar Ho Kelly en de mooie het Hawaïaanse Kono. In in op deze aflevering worden de plannen op tv van McGarrett en Danny uit om naar naar een footballwedstrijd op te gaan verstoord door uit een tijdens moord. Bij het oplossen een van deze naar zaak krijgen ze hulp van een het bekende met footballspeler.

Hana op I Wa op tv 'Ia (Scandal) - Hawaii uit Five-0 draait om de agenten van Steve McGarrett tijdens en van Danny 'Danno' Williams die er tijdens een eigen, op tv harde aanpak op nahouden tijdens bij het tijdens bestrijden van criminaliteit op in het eiland. in Ze worden bijgestaan door in de ervaren Chin het Ho Kelly en de een mooie Hawaïaanse de Kono. In naar deze aflevering vraagt de door gouverneur op Five-0 om onderzoek naar een tijdens dode tijdens prostituee te doen, tijdens maar het lijkt of hij op tv iets van probeert te verdoezelen.

juli 2019
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord