Programma gemist?

Kanalua van (Doubt) - Hawaii een Five-0 draait om de agenten de van Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams op die er een op tv eigen, harde op aanpak op nahouden bij uit het bestrijden naar van criminaliteit naar op het eiland. de Ze worden bijgestaan door de in ervaren Chin Ho van Kelly en uit de op tv mooie Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering richt met het team zich in tot August March om hulp het te in vragen bij op het vinden van een door paar kunstdieven die betrokken zijn van bij door een ontvoering.

La O op tv Na Makuahine (Mother's Day) door - het Hawaii Five-0 op tv draait om de agenten uit Steve McGarrett en Danny 'Danno' naar Williams op tv die er een eigen, harde op aanpak op in nahouden het bij het bestrijden van de criminaliteit op de het eiland. Ze worden bijgestaan door met de ervaren Chin uit Ho naar Kelly en de mooie Hawaïaanse op tv Kono. tijdens In deze op tv aflevering brengt McGarrett zijn naar moeder terug naar het eiland, met maar haar leven door is in de gevaar omdat Wo uit Fat is door ontsnapt uit de een gevangenis.

Mimiki ke kai, het ahuwale tijdens ka papa leho (When the de de Sea Draws Out the het Tidal Wave, the Rocks Where de the Cowries Hide van Are naar Exposed) - Hawaii Five-0 draait op om op tv de agenten in Steve McGarrett en Danny 'Danno' uit Williams de die er een eigen, harde aanpak op tv op van nahouden bij het in bestrijden van criminaliteit op het een uit eiland. Ze worden bijgestaan door door de ervaren Chin door Ho Kelly en van de mooie Hawaïaanse op Kono. van In deze aflevering: Een hittegolf op tv treft Oahu, McGarrett en een uit Danny sporen een bankdief het op en in de auto van Tani en naar Junior wordt gestolen terwijl de ze het dienst hebben.

Ka Hakaka Maika'I tijdens (The Good met Fight) het - Hawaii Five-O draait met om de agenten Steve McGarrett op tv en Danny in 'Danno' Williams een die er door een eigen, harde aanpak op nahouden het bij het tijdens bestrijden van van criminaliteit op het eiland. Ze van worden op tv bijgestaan door van de ervaren Chin Ho met Kelly en de mooie op Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering onderzoekt van Steve naar de moord op een restauranteigenaar. Ondertussen door doet hij ook door van mee aan een MMA-gevecht voor op tv het goede een doel.

Ma ?ema?e door (Clean) - Hawaii Five-O tijdens draait in om de op tv agenten Steve McGarrett en Danny van 'Danno' op tv Williams die er een eigen, in harde aanpak op naar nahouden naar bij het bestrijden van het criminaliteit op het eiland. Ze met worden bijgestaan van door op de ervaren Chin met Ho Kelly en op de mooie Hawaïaanse een Kono. In deze aflevering onderzoekt het op team de in moord op een volleybalcoach. op tv Ondertussen naar brengen Kin en Malia, die naar eerder op tv verloofd waren, tijd met tijdens elkaar het door.

Mea op Makamae (Treasure) - Hawaii met Five-O draait om de in in agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams die door er door een eigen, harde aanpak op nahouden door bij het bestrijden tijdens van criminaliteit op van het eiland. Ze de worden bijgestaan naar door de door ervaren Chin Ho de Kelly en een de mooie Hawaïaanse naar Kono.

Kame'e tijdens (The Hero) - op Hawaii Five-O draait in om de met agenten Steve McGarrett en in Danny 'Danno' Williams het die er een eigen, tijdens harde aanpak door op nahouden bij op het bestrijden van criminaliteit met op het in eiland. Ze worden de bijgestaan door naar de ervaren Chin door Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse met Kono. met McGarrett overtuigt Max van er in deze aflevering op van om op tv zijn autopsie over te uit doen. van Ondertussen maakt Chin Ho zich zorgen met over Kono in die met van een groep ex-agenten uit optrekt.

Ua in Lawe Wale (Taken) - het Hawaii Five-O een draait om de agenten met Steve door McGarrett en Danny 'Danno' Williams door die er een uit eigen, harde aanpak een op op nahouden bij het een bestrijden van criminaliteit op het de eiland. Ze worden bijgestaan in door op tv de ervaren naar Chin Ho Kelly en de op tv mooie Hawaïaanse Kono. op In in deze aflevering voegt Officier het Lori zich de toe aan het Five-O-team om tijdens ervoor te naar zorgen dat het op team zich aan de nieuwe op tv regels houdt. op tv Ondertussen op tv wordt Kono verder ondervraagd door op tv Vince een Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) - op tv Hawaii Five-O draait op om met de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams met die er op tv een eigen, harde met aanpak op nahouden door bij het bestrijden de van criminaliteit op in het op tv eiland. Ze worden tijdens bijgestaan door de ervaren Chin de Ho de Kelly en de op mooie Hawaïaanse Kono. Wanneer op tv McGarret in de gevangenis door zit, van wachtend op de het uitspraak over de moord met op de gouverneur, brengt Danny uit hem in deze uit door aflevering een bezoek. in Ondertussen wordt Kono tijdelijk uit de haar functie de gezet.

Aloha. Malama Pono het (Farewell and Take op Care) - een Hawaii Five-0 draait tijdens om de met agenten Steve McGarrett en in Danny 'Danno' Williams naar die er een van eigen, het harde aanpak op nahouden bij het door bestrijden van het criminaliteit op het eiland. op Ze door worden bijgestaan door van de ervaren Chin Ho Kelly uit en de mooie in op tv Hawaïaanse Kono. In deze in aflevering zoekt van het team naar door een vermiste gevangene. Het een vliegtuig waarin in de gedetineerde werd verplaatst, door kwam aan met met vier levenloze lichamen op en zonder van gevangene. Steve staat weer tegenover Wo tijdens een Fat.

He Welo uit ´Oihana - Hawaii in Five-0 van draait om de agenten Steve van McGarrett op en Danny 'Danno' Williams die tijdens er een eigen, een harde aanpak op nahouden van bij in het bestrijden door van criminaliteit op het eiland. het Ze worden bijgestaan naar door naar de ervaren Chin Ho Kelly en door de mooie Hawaïaanse uit Kono. In het deze in aflevering heeft Doris de hulp een van naar Steve nodig. Kono is in de gevaar, omdat uit zij steeds dichter tijdens bij het geheim van Adam op door komt.

Imi in Loko Ka het 'Uhane - Hawaii Five-0 draait op tv om de in agenten Steve McGarrett en Danny uit 'Danno' Williams tijdens die er een door eigen, harde aanpak op met nahouden naar bij het bestrijden de van criminaliteit op het een eiland. naar Ze worden bijgestaan van door de ervaren Chin met Ho Kelly en de naar mooie een Hawaïaanse Kono. In deze aflevering staat tijdens op tv het team oog in in oog tegenover Wo op tv Fat. Ze worden echter uit gevolgd met door een presentator van op tv een talkshow en zijn crew. uit Het wordt uit zo in wel erg gevaarlijk voor het hen.

Na Ki' i in het - Hawaii Five-0 uit draait om de agenten van Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams tijdens die er een eigen, harde op tv aanpak op nahouden van met bij het bestrijden naar van criminaliteit op de het eiland. Ze naar worden bijgestaan door de ervaren een Chin Ho met Kelly en de mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze het aflevering in gaat Catherine undercover om van de dader van een met moord op te van het sporen.

Pa'ani op tv - Hawaii Five-0 draait in om de agenten Steve in McGarrett en de Danny 'Danno' Williams die de op er een eigen, harde aanpak in op nahouden bij op het naar bestrijden van criminaliteit op het in eiland. Ze worden bijgestaan naar door tijdens de ervaren Chin Ho Kelly naar en de op mooie op tv Hawaïaanse Kono. In deze aflevering de worden de plannen een van McGarrett en Danny uit naar om naar een footballwedstrijd te gaan op tv verstoord het door een moord. door Bij het oplossen van deze van van zaak krijgen ze met hulp van een bekende van footballspeler.

Hana de I Wa 'Ia (Scandal) van - Hawaii op tv Five-0 draait met om de agenten Steve McGarrett naar en van Danny 'Danno' Williams in die er een eigen, harde naar aanpak uit op nahouden bij het bestrijden van van criminaliteit op naar het van eiland. Ze worden door bijgestaan door de ervaren op Chin Ho van Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering de van vraagt de gouverneur Five-0 om van onderzoek naar een dode op tv prostituee te doen, door maar het lijkt met of hij het iets probeert te uit verdoezelen.

augustus 2020
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!