Programma gemist?

Kanalua (Doubt) van - Hawaii door Five-0 draait de om de agenten Steve McGarrett een en Danny 'Danno' Williams een die er de een op tv eigen, harde aanpak uit op nahouden bij het in bestrijden van op tv criminaliteit op het het eiland. Ze worden de bijgestaan door de ervaren Chin Ho het Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In een deze aflevering de richt het team zich tot August naar March om met hulp te vragen bij door het vinden de van een paar op tv kunstdieven die door betrokken zijn bij op tv een ontvoering.

La tijdens O Na Makuahine de (Mother's Day) - door Hawaii Five-0 draait om in de agenten Steve in McGarrett door en Danny 'Danno' Williams die er naar een met eigen, harde de aanpak op nahouden bij door het bestrijden van met criminaliteit op het het eiland. Ze worden een bijgestaan door de ervaren Chin op tv Ho Kelly en op tv de mooie Hawaïaanse door op tv Kono. In deze aflevering brengt McGarrett naar zijn moeder de terug naar het het eiland, maar haar leven de uit is in gevaar omdat Wo Fat in door is ontsnapt uit met de gevangenis.

Mimiki naar ke kai, ahuwale ka uit papa leho (When the uit Sea in Draws Out met the Tidal Wave, the Rocks van Where the Cowries uit Hide Are een Exposed) - Hawaii naar Five-0 draait om de agenten van op Steve McGarrett en Danny 'Danno' van Williams die er een tijdens uit eigen, harde aanpak op nahouden uit bij het van bestrijden van uit criminaliteit op het eiland. Ze met worden bijgestaan door door de ervaren Chin op tv Ho Kelly een en de mooie Hawaïaanse Kono. de In naar deze aflevering: met Een hittegolf treft Oahu, op McGarrett en Danny sporen door een bankdief op naar en in de auto van Tani en Junior naar wordt gestolen terwijl naar ze dienst op tv hebben.

Ka een Hakaka Maika'I (The Good met Fight) - Hawaii door Five-O draait naar om de agenten op Steve McGarrett en op Danny 'Danno' naar Williams die er een eigen, harde met aanpak tijdens op nahouden op bij het bestrijden van criminaliteit op met het eiland. door Ze worden bijgestaan uit door de ervaren op tv Chin door Ho Kelly en de mooie naar Hawaïaanse Kono. In deze het tijdens aflevering onderzoekt Steve de de moord op met een restauranteigenaar. Ondertussen doet door hij ook mee op aan een naar MMA-gevecht voor het van goede doel.

Ma ?ema?e met (Clean) - Hawaii Five-O op tv draait om de van agenten Steve op McGarrett en tijdens Danny 'Danno' van Williams die er een eigen, harde uit aanpak op nahouden door bij op het bestrijden het van criminaliteit op het eiland. Ze uit worden bijgestaan door door de door ervaren Chin Ho Kelly en de de door mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze aflevering onderzoekt naar het team de moord tijdens de op een volleybalcoach. Ondertussen brengen op tv Kin en naar Malia, die eerder verloofd waren, een tijd met elkaar in met door.

Mea op Makamae (Treasure) - naar Hawaii Five-O draait van om de agenten Steve naar McGarrett en Danny de 'Danno' Williams die er het een eigen, van harde aanpak op een nahouden bij het uit bestrijden van criminaliteit op de het eiland. Ze van worden bijgestaan door uit uit de ervaren Chin Ho Kelly het en de mooie de Hawaïaanse naar Kono.

Kame'e (The Hero) in - Hawaii een Five-O draait om op tv de de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' in Williams die op er op een eigen, harde in aanpak op nahouden bij uit het bestrijden van criminaliteit op op het eiland. Ze met tijdens worden bijgestaan door de door ervaren Chin Ho Kelly en een de de mooie Hawaïaanse Kono. uit McGarrett overtuigt Max van er in in deze aflevering van om zijn autopsie de over te in doen. Ondertussen maakt Chin een Ho het zich zorgen uit over Kono die met een groep uit ex-agenten het optrekt.

Ua Lawe uit Wale (Taken) - door Hawaii Five-O draait om met de agenten naar Steve op tv McGarrett en Danny 'Danno' Williams die van met er een eigen, op harde aanpak op nahouden bij het tijdens bestrijden van het criminaliteit op het het eiland. Ze worden bijgestaan naar een door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en het de mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In deze naar aflevering voegt Officier Lori zich met toe aan een het Five-O-team in om ervoor te zorgen naar dat het uit team zich aan in de nieuwe op tv regels houdt. Ondertussen wordt Kono verder naar ondervraagd door door Vince van Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) - uit in Hawaii Five-O draait in om de agenten Steve McGarrett en uit de Danny 'Danno' Williams die er van een eigen, harde aanpak met op in nahouden bij het tijdens bestrijden van criminaliteit naar op het eiland. Ze worden in bijgestaan door door de ervaren Chin Ho een Kelly en tijdens de mooie naar Hawaïaanse Kono. Wanneer van McGarret in door de gevangenis zit, wachtend op de op tv uit uitspraak over de moord op de op van gouverneur, brengt Danny op tv hem in deze naar aflevering een bezoek. Ondertussen op wordt Kono de tijdelijk uit haar functie op tv gezet.

Aloha. uit Malama Pono (Farewell op and Take Care) - in Hawaii Five-0 draait van om de van agenten Steve McGarrett en met Danny 'Danno' Williams door die er een naar eigen, harde met aanpak op nahouden van bij het bestrijden van criminaliteit met het op het eiland. Ze worden bijgestaan in door de de ervaren naar Chin Ho Kelly op tv en de mooie Hawaïaanse door Kono. In deze van aflevering zoekt het op team naar een vermiste tijdens gevangene. Het vliegtuig met waarin de door gedetineerde werd verplaatst, kwam op aan met vier levenloze op lichamen en zonder van gevangene. Steve de staat weer tegenover Wo door van Fat.

He Welo ´Oihana uit - Hawaii Five-0 naar op draait om de agenten de Steve McGarrett en Danny 'Danno' op tv Williams die uit er een van eigen, harde aanpak op op nahouden bij het bestrijden met uit van criminaliteit op het het eiland. Ze worden bijgestaan door naar de een ervaren Chin Ho naar Kelly en de mooie van Hawaïaanse Kono. van In deze aflevering de heeft Doris op tv de hulp van Steve nodig. Kono op is in uit gevaar, een omdat zij steeds dichter tijdens bij het geheim van van Adam een komt.

Imi door Loko Ka een 'Uhane - Hawaii de Five-0 draait om de agenten met Steve McGarrett en Danny op 'Danno' naar Williams die er een eigen, uit harde aanpak op in nahouden van bij het bestrijden van criminaliteit door op het met eiland. Ze worden uit bijgestaan door de ervaren de Chin naar Ho Kelly op tv en de mooie met Hawaïaanse Kono. In het deze aflevering staat het team naar oog in oog tegenover de Wo in Fat. Ze worden echter in gevolgd door een presentator de van een op talkshow en de zijn crew. Het een wordt zo wel in erg gevaarlijk voor op hen.

Na Ki' i door - in Hawaii Five-0 draait om van de agenten met Steve McGarrett en Danny met 'Danno' van Williams die er een eigen, harde het aanpak op op tv nahouden bij het het bestrijden van uit criminaliteit op de het eiland. Ze worden bijgestaan in door de ervaren Chin in Ho Kelly met en de mooie door Hawaïaanse Kono. het In deze op aflevering gaat Catherine een undercover om de door dader van een moord tijdens op te van sporen.

Pa'ani het - Hawaii Five-0 uit draait om de agenten Steve een McGarrett en de Danny 'Danno' Williams het die op tv er een eigen, harde van aanpak op nahouden bij het op tv tijdens bestrijden van criminaliteit op met het eiland. een Ze worden bijgestaan naar door de ervaren naar Chin Ho Kelly en de van mooie Hawaïaanse op Kono. In deze op tv aflevering worden de plannen van uit McGarrett naar en Danny om naar naar een footballwedstrijd te gaan met verstoord door de een uit moord. Bij het op tv oplossen van deze zaak krijgen naar ze hulp van het een uit bekende footballspeler.

Hana I Wa uit door 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 de draait om de agenten uit Steve naar McGarrett en door Danny 'Danno' Williams die de er een eigen, harde aanpak met op het nahouden bij in het bestrijden van op criminaliteit op het eiland. Ze uit worden bijgestaan door de door ervaren naar Chin Ho Kelly en de naar mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze naar aflevering vraagt de gouverneur van Five-0 om op tv onderzoek naar een dode op tv prostituee te in doen, maar op tv het lijkt of naar hij iets op probeert te verdoezelen.

maart 2019
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord