Programma gemist?

Kanalua (Doubt) - van Hawaii Five-0 van draait om het de agenten Steve McGarrett van en Danny 'Danno' door Williams die er het een eigen, harde het aanpak op van nahouden bij het van bestrijden van criminaliteit op de het van eiland. Ze worden bijgestaan een door de ervaren met Chin Ho Kelly en de de van mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering in richt het het team door zich tot August op tv March om hulp te het vragen bij het vinden van de een van paar kunstdieven die betrokken zijn door bij een uit ontvoering.

La naar O Na Makuahine (Mother's Day) een - Hawaii op Five-0 draait om de een agenten Steve op tv McGarrett en Danny op 'Danno' Williams met die er een eigen, harde door aanpak op nahouden van bij op het bestrijden van criminaliteit van op het eiland. een Ze worden bijgestaan door in op tv de ervaren Chin Ho Kelly in en de op mooie Hawaïaanse Kono. op In deze aflevering brengt door McGarrett zijn in moeder terug naar het eiland, naar maar het haar leven is in gevaar een omdat Wo op tv Fat is op ontsnapt uit de een gevangenis.

Mimiki ke kai, het ahuwale in ka papa leho (When naar the Sea Draws in Out the Tidal Wave, van the Rocks tijdens Where de the Cowries Hide tijdens Are Exposed) - Hawaii Five-0 van draait om een de agenten Steve een McGarrett en een Danny 'Danno' Williams met die er een de eigen, harde aanpak op nahouden bij in het op bestrijden van criminaliteit op het een eiland. Ze op worden het bijgestaan door de het ervaren Chin Ho Kelly en de op het mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering: Een op tv hittegolf treft Oahu, uit McGarrett en naar Danny sporen een bankdief op op tv en de naar auto van Tani van en Junior in wordt gestolen terwijl ze op dienst hebben.

Ka met Hakaka Maika'I in (The Good Fight) - op tv Hawaii Five-O in draait om de agenten Steve McGarrett het naar en Danny 'Danno' Williams die het er een eigen, harde in aanpak op nahouden op bij het het bestrijden van criminaliteit op de het eiland. uit Ze worden op bijgestaan door op tv de ervaren Chin Ho de Kelly en de mooie naar Hawaïaanse Kono. In in deze aflevering onderzoekt Steve tijdens de moord door op een restauranteigenaar. de Ondertussen doet hij de ook mee van aan een MMA-gevecht voor het een tijdens goede doel.

Ma door ?ema?e (Clean) - Hawaii op tv Five-O draait om tijdens de met agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' op tv Williams die er op tv een van eigen, harde aanpak op nahouden met naar bij het bestrijden van criminaliteit naar op het het eiland. Ze worden de bijgestaan door de door ervaren Chin Ho Kelly uit en de mooie Hawaïaanse door Kono. In naar deze aflevering door onderzoekt het naar team de moord op tijdens een volleybalcoach. Ondertussen brengen met Kin en in Malia, die eerder de verloofd waren, tijd met elkaar het uit door.

Mea met Makamae (Treasure) - Hawaii tijdens Five-O draait naar om de agenten in Steve McGarrett en Danny de 'Danno' een Williams die er een op eigen, harde aanpak op nahouden het een bij het bestrijden van criminaliteit op van het eiland. Ze met worden bijgestaan door door met de ervaren Chin Ho Kelly en een de door mooie Hawaïaanse in Kono.

Kame'e door (The Hero) - in Hawaii Five-O draait om uit de agenten Steve in McGarrett en Danny 'Danno' op Williams die er met een eigen, uit harde aanpak op met nahouden bij het bestrijden op tv van op criminaliteit op het eiland. door Ze tijdens worden bijgestaan door uit de ervaren Chin Ho Kelly en in de op tv mooie Hawaïaanse tijdens Kono. McGarrett overtuigt met Max er in deze uit aflevering van om zijn autopsie op tv over te tijdens doen. Ondertussen maakt uit Chin uit Ho zich zorgen tijdens over Kono die met een groep op tv ex-agenten met optrekt.

Ua met Lawe Wale (Taken) - Hawaii in Five-O draait om de de agenten op Steve uit McGarrett en Danny 'Danno' Williams de die er het een eigen, harde aanpak het op een nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op op op het eiland. Ze worden bijgestaan tijdens door de ervaren van Chin Ho Kelly van en de tijdens mooie op tv Hawaïaanse Kono. In deze aflevering voegt op tv Officier Lori zich met toe aan het naar Five-O-team in om ervoor te van zorgen dat het van team zich aan de nieuwe tijdens het regels houdt. Ondertussen wordt uit Kono verder ondervraagd door Vince in tijdens Fryer.

Ha?i?Ole tijdens (Unbreakable) - van Hawaii Five-O draait om de agenten een Steve McGarrett tijdens en Danny op tv 'Danno' Williams die een er een eigen, harde het aanpak op nahouden van bij door het bestrijden van criminaliteit op de het eiland. Ze worden naar bijgestaan door een de tijdens ervaren Chin Ho Kelly in en de mooie Hawaïaanse Kono. naar Wanneer McGarret tijdens in de door gevangenis zit, wachtend door op de door uitspraak over de moord op de een gouverneur, naar brengt Danny naar hem in deze aflevering een met bezoek. Ondertussen wordt op tv Kono tijdelijk uit van haar tijdens functie gezet.

Aloha. Malama Pono met (Farewell and Take een Care) - Hawaii op tv Five-0 draait op tv om de agenten Steve de McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die het er een naar eigen, uit harde aanpak op met nahouden bij het bestrijden van criminaliteit tijdens op een het eiland. het Ze worden bijgestaan door door de ervaren een Chin Ho Kelly en de een mooie Hawaïaanse Kono. naar In het deze aflevering zoekt het team naar naar op tv een vermiste gevangene. Het in vliegtuig waarin de gedetineerde werd in op verplaatst, kwam aan met vier de levenloze naar lichamen en zonder gevangene. Steve naar staat weer tegenover naar Wo tijdens Fat.

He op Welo ´Oihana op - Hawaii Five-0 draait om tijdens de agenten Steve in McGarrett op tv en Danny 'Danno' Williams die door er een uit eigen, harde aanpak tijdens op nahouden bij het door bestrijden van criminaliteit op uit het eiland. Ze het worden bijgestaan een door de ervaren Chin op tv Ho Kelly en op met de mooie Hawaïaanse Kono. In door deze aflevering heeft Doris met de met hulp van op Steve nodig. Kono het is in gevaar, omdat zij een steeds dichter bij het het geheim van uit Adam door komt.

Imi in Loko Ka 'Uhane - met Hawaii Five-0 draait om de de agenten Steve uit McGarrett en Danny met door 'Danno' Williams die door er een eigen, tijdens harde aanpak op nahouden uit bij het op tv bestrijden van criminaliteit op het met eiland. Ze van worden bijgestaan door de ervaren de Chin Ho tijdens Kelly en de mooie het Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering staat met de het team oog in oog tegenover op tv Wo Fat. Ze met worden echter door gevolgd door een presentator naar van een talkshow naar en zijn crew. tijdens Het wordt het zo tijdens wel erg gevaarlijk voor tijdens hen.

Na Ki' met i - van Hawaii Five-0 draait om een de agenten Steve tijdens McGarrett en Danny 'Danno' uit Williams op die er een van eigen, harde aanpak in op nahouden bij in het bestrijden op tv van criminaliteit op naar het eiland. Ze worden bijgestaan door met de ervaren met Chin Ho Kelly en met de mooie Hawaïaanse een Kono. van In deze aflevering uit gaat Catherine met undercover om de dader met van een moord een op te uit sporen.

Pa'ani van - Hawaii Five-0 de draait om een de agenten Steve met McGarrett en Danny door 'Danno' Williams die uit er een eigen, van harde aanpak op nahouden bij het met bestrijden van uit criminaliteit op het naar eiland. tijdens Ze worden bijgestaan door door de ervaren Chin Ho Kelly uit de en de mooie Hawaïaanse Kono. In de deze uit aflevering worden de plannen van op McGarrett en Danny op om op naar een de footballwedstrijd te gaan verstoord naar door een moord. Bij het de oplossen van deze het met zaak krijgen ze op hulp van een bekende uit footballspeler.

Hana I Wa tijdens 'Ia (Scandal) - het Hawaii op Five-0 draait om de de agenten Steve met McGarrett en Danny 'Danno' tijdens Williams die op er een het eigen, harde aanpak op nahouden bij op tv door het bestrijden van criminaliteit het op het eiland. een Ze worden naar bijgestaan door de ervaren Chin Ho uit Kelly en de uit mooie Hawaïaanse naar Kono. In deze de aflevering vraagt de het gouverneur Five-0 in om onderzoek naar tijdens een dode prostituee te in doen, maar het lijkt de met of hij iets probeert naar te verdoezelen.

mei 2019
30-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Kanalua (Doubt) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

29-01-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

La O Na Makuahine (Mother's Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord