Programma gemist?

Mimiki een ke kai, ahuwale op ka papa leho (When the het een Sea Draws Out naar the Tidal Wave, the Rocks van Where the Cowries Hide door Are het Exposed) - Hawaii Five-0 door draait om de de agenten Steve McGarrett tijdens en Danny uit 'Danno' Williams die er naar een eigen, tijdens harde aanpak op in nahouden bij uit het bestrijden van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze van worden bijgestaan door van de ervaren Chin Ho in Kelly en uit de met mooie Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering: Een in hittegolf treft Oahu, McGarrett en de Danny door sporen een bankdief op het en een de auto van Tani en Junior met wordt gestolen terwijl in ze dienst op tv hebben.

Ka de Hakaka Maika'I (The van Good Fight) - Hawaii Five-O naar in draait om de agenten Steve McGarrett door en Danny in 'Danno' Williams die de er een uit eigen, harde aanpak op door nahouden bij het op bestrijden van van criminaliteit op naar het eiland. Ze worden bijgestaan door met de ervaren Chin naar in Ho Kelly en op tv de mooie Hawaïaanse Kono. In deze van naar aflevering onderzoekt Steve de moord op in een restauranteigenaar. Ondertussen door op doet hij ook met mee aan een MMA-gevecht op voor het goede door doel.

Ma ?ema?e (Clean) de - het Hawaii Five-O een draait om de agenten Steve McGarrett op en Danny het 'Danno' Williams die er met een een eigen, harde aanpak op de nahouden bij uit het bestrijden van van criminaliteit op het eiland. door Ze worden bijgestaan tijdens door tijdens de ervaren Chin een Ho Kelly en de naar mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze de aflevering onderzoekt het team tijdens de moord op een de volleybalcoach. Ondertussen brengen Kin op tv en Malia, die naar uit eerder verloofd waren, door tijd met elkaar door door.

Mea in Makamae (Treasure) het - Hawaii Five-O draait om de van agenten op tv Steve McGarrett en naar Danny 'Danno' Williams uit die er een eigen, het harde aanpak een op nahouden uit bij het bestrijden van het criminaliteit op tijdens het eiland. Ze worden bijgestaan door door de ervaren Chin naar Ho naar Kelly en de mooie tijdens Hawaïaanse uit Kono.

Kame'e de (The Hero) - Hawaii van Five-O op tv draait om de agenten Steve McGarrett door en Danny 'Danno' van op tv Williams die er een eigen, tijdens harde aanpak de op nahouden bij het een bestrijden van criminaliteit het op een het eiland. Ze worden van bijgestaan door naar de ervaren Chin Ho Kelly in en de de mooie Hawaïaanse Kono. McGarrett de overtuigt het Max er in deze aflevering van naar op om zijn autopsie over de te doen. Ondertussen maakt in Chin Ho door zich zorgen over Kono die door met op tv een groep ex-agenten tijdens optrekt.

Ua Lawe het Wale (Taken) - het Hawaii door Five-O draait om de agenten Steve met McGarrett en naar Danny 'Danno' Williams die naar er een eigen, uit harde aanpak op door op nahouden bij het met bestrijden van criminaliteit op het eiland. het Ze het worden bijgestaan door de de ervaren Chin Ho op tv Kelly en in de mooie Hawaïaanse Kono. met In deze naar aflevering voegt Officier Lori de zich door toe aan het Five-O-team op om ervoor te zorgen een dat uit het team zich aan de nieuwe naar regels houdt. met Ondertussen met wordt Kono verder ondervraagd door Vince op op tv Fryer.

Ha?i?Ole (Unbreakable) met - Hawaii Five-O draait op door om de agenten Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' Williams met die er in een eigen, harde met aanpak in op nahouden bij het een bestrijden van met criminaliteit op het eiland. Ze op tv worden bijgestaan door de de ervaren door Chin Ho Kelly en een de mooie Hawaïaanse naar Kono. uit Wanneer McGarret in op de gevangenis zit, wachtend naar op de uitspraak over de de moord op de de gouverneur, brengt een Danny hem in deze tijdens aflevering een bezoek. door Ondertussen wordt het Kono tijdelijk uit uit haar functie op tv gezet.

Aloha. in Malama Pono (Farewell and Take tijdens Care) in - Hawaii Five-0 draait om uit door de agenten Steve McGarrett op tv en Danny 'Danno' Williams die een er met een eigen, harde aanpak op op op nahouden bij het bestrijden van met criminaliteit uit op het eiland. Ze worden bijgestaan door door door de ervaren Chin Ho uit Kelly en uit de mooie Hawaïaanse Kono. In in deze van aflevering zoekt het team naar naar een op vermiste gevangene. Het vliegtuig waarin van de het gedetineerde werd op tv verplaatst, kwam aan met vier levenloze de lichamen van en zonder van gevangene. Steve staat weer tegenover Wo van uit Fat.

He Welo uit ´Oihana van - Hawaii Five-0 draait door om de agenten Steve de McGarrett tijdens en Danny 'Danno' naar Williams die er van een eigen, harde aanpak op op nahouden met bij het bestrijden van criminaliteit het op het eiland. op tv Ze op worden bijgestaan door door de ervaren Chin de Ho Kelly en de mooie met Hawaïaanse Kono. op In deze aflevering heeft een Doris de hulp het van Steve van nodig. Kono is van in gevaar, omdat zij tijdens steeds dichter bij naar het de geheim van Adam uit komt.

Imi op Loko Ka het 'Uhane - Hawaii met Five-0 draait om een de agenten Steve McGarrett en met Danny 'Danno' van Williams die er een naar eigen, uit harde aanpak op nahouden naar bij het bestrijden van op tv criminaliteit op op het eiland. uit Ze worden bijgestaan door de tijdens ervaren Chin Ho een Kelly en op de mooie tijdens Hawaïaanse Kono. In deze aflevering staat op tv het team oog uit naar in oog tegenover Wo Fat. Ze op worden echter gevolgd uit uit door een presentator van door een talkshow en zijn op tv crew. Het de wordt zo tijdens wel erg gevaarlijk voor uit hen.

Na Ki' tijdens i - Hawaii Five-0 op tv draait om op de agenten Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' op Williams die het er een eigen, harde op tv in aanpak op nahouden bij het uit bestrijden van criminaliteit naar op het eiland. Ze een worden bijgestaan tijdens door de met ervaren Chin Ho Kelly een en de de mooie Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering op gaat Catherine undercover een om de dader van een door moord op een te het sporen.

Pa'ani - uit Hawaii Five-0 uit draait om de agenten naar Steve McGarrett op en Danny uit 'Danno' Williams die het er een eigen, uit harde aanpak op nahouden bij de het bestrijden van het criminaliteit tijdens op het eiland. Ze met worden bijgestaan door de ervaren de Chin met Ho Kelly en de mooie door Hawaïaanse Kono. op In een deze aflevering worden in de plannen van McGarrett in en Danny om naar een het footballwedstrijd te op gaan het verstoord door een moord. op Bij het oplossen van deze het zaak krijgen het ze hulp van een uit bekende een footballspeler.

Hana I tijdens Wa met 'Ia (Scandal) - Hawaii de Five-0 draait om de uit agenten Steve McGarrett en het Danny 'Danno' op tv Williams die er een in eigen, naar harde aanpak naar op nahouden bij het bestrijden van van criminaliteit op een het eiland. de Ze worden op bijgestaan door de met ervaren Chin Ho Kelly en de op tv mooie Hawaïaanse Kono. een In deze aflevering met een vraagt de gouverneur Five-0 naar om onderzoek een naar een dode prostituee te door doen, maar het tijdens lijkt naar of hij iets met probeert te verdoezelen.

Olelo Ho' op Opa 'I Make door - Hawaii in Five-0 draait om de agenten van Steve McGarrett en van Danny naar 'Danno' Williams in die er een eigen, de harde aanpak op met nahouden bij uit het bestrijden van criminaliteit in op het eiland. Ze worden de door bijgestaan door de ervaren Chin tijdens Ho met Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. van In een deze aflevering wordt Chin uit Ho gedrogeerd, ontvoerd door en in het een zeer het goed beveiligde gevangenis gegooid. uit Dit alles als vergelding het voor de dood van tijdens Frank Delano. door Is hij in staat van er levend uit uit te met komen?

Huaka de 'I Kula - Hawaii van Five-0 draait om de de agenten Steve uit McGarrett en in Danny 'Danno' Williams die door er naar een eigen, harde de aanpak op nahouden bij het bestrijden op van criminaliteit op tijdens het eiland. door Ze worden bijgestaan door op tv de tijdens ervaren Chin Ho Kelly op tv en de naar mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze aflevering in is McGarrett samen in met een door jong meisje gegijzeld op door een diamantendief. uit Adam verwelkomt zijn broer, van die net tijdens uit de gevangenis komt. Hij op doet hem de het aanbod op tv om zakenman te op tv worden.

januari 2019
23-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (When the Sea Draws Out the Tidal Wave, the Rocks Where the Cowries Hide Are Exposed) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahou...

23-12-2018 19:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

23-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ma ?ema?e (Clean) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

16-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mea Makamae (Treasure) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

16-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Kame'e (The Hero) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

09-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Lawe Wale (Taken) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

09-12-2018 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha?i?Ole (Unbreakable) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

22-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Aloha. Malama Pono (Farewell and Take Care) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan d...

15-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

01-07-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Imi Loko Ka 'Uhane - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

17-06-2018 23:10

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

17-06-2018 22:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

03-06-2018 23:20

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

03-06-2018 22:25

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Olelo Ho' Opa 'I Make - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho...

20-05-2018 23:25

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord