Programma gemist?

Het is uit feest in de van wijk en op veel van de bewoners die door we inmiddels kennen in komen voorbij. naar Hoe voelt uit Alieke zich, op tv nu ze gesetteld tijdens is als alleenstaande uit moeder? Is het Rixt in gelukt om 25.000 euro in op tv te op tv zamelen zodat de een Eritrese Dany in zijn gezin kan laten het overkomen naar Nederland? En blijft tijdens haar woongroep een bestaan? Het is inmiddels uit heerlijk weer en het de mensen door van een IJsclub Siberia kijken terug op door een uit succesvol seizoen. En tijdens Abdullah Chami gaat nog steeds als in buurtvader met door de het wijk.

Nelleke is niet van alleen bekend omdat door ze een decennia actief op tv is in Overvecht, op maar ook om haar liefde van voor dieren. in En nu is naar de laatste op van haar vier poezen van overleden. Nelleke gaat naar tijdens het met asiel om een nieuwe van poes uit in te zoeken. Maar op of dat in een keer het lukt? We zijn tijdens te gast op door praktijkschool de het Pouwer College. Hier leren de de studenten al met doende in een vak; van het tijdens ontwerpen van op meubels tot het verzorgen van dieren. op tv En hoe moet een je je in nou eigenlijk gedragen de bij op een baas, als je tijdens gewend bent je op door straat te moeten door handhaven? En de de woongroep van Rixt dreigt het te op worden opgeheven met als woningcorporatie Mitros het uit pand niet aan ze wil in door verkopen.

Een buurt maak uit je samen. op Dat het hebben ze bij buurthuis De Jager het ook goed begrepen. een Nick knutselt daar naar nu met de uit buurtkinderen op een interactieve voetbalmuur in naar elkaar. Veel leuker het dan in op je eentje zitten gamen, waar het hij eerder verslaafd het aan was. op tv Wereldkampioen tijdens taekwondo Jamil Chami was ooit een op tv klein ventje in op de wijk Overvecht, het de die de aandacht trok op tv van ex-politieman Harry. Nu traint van Jamil in de door sportschool door van Harry, die het nog goed weet hoe het verloederd de wijk was door het in de jaren tachtig. En het naar politiewerk op was toen dweilen met de van kraan met open, vertelt de Harry. Is de de buurt er nu beter aan met toe?

Mevrouw van in Oostrum van 92 heeft van vorige week een door ooglidcorrectie laten van doen. in Is die operatie op tv wel goed gegaan? Vandaag van mogen de van hechtingen eruit in het uit ziekenhuis. Haar schoonzoon uit Gerard heeft een arbeidsbeperking naar en werkt op bij een sociaal door werkbedrijf. Bouchra zat twaalf tijdens jaar in de gemeenteraad de en komt na een de het verkiezingen niet meer terug. Nu op tv heeft ze eindelijk uit tijd voor zichzelf een en voor haar uit buurvrouw, met een weduwe van zonder kinderen. Want ook in het Overvecht het is eenzaamheid een probleem. In een op tv op tv flat waar je met je buren niet kent, op tv kun je naar je verdomd alleen voelen. van En we leren Rachella uit kennen, de die zich inzet in voor de gezelligheid in de met buurt.

Bij het politiebureau de klagen buurtbewoners met over het gevoel van met onveiligheid in de tijdens wijk. Hoe in zit het op met liquidaties, inbraken en plantages? een Zijn de bewoners de van op tv Overvecht bereid met van de politie op te praten? En wat met doet de het politie eigenlijk? We gaan mee op op tv stap met de in wijkagent. Dan de blijkt, je kunt beter een praten dan bekeuren. met En de uit ruim 80-jarige van moeder van Monique, door die we met kennen van de een klaverjasclub, krijgt steeds van meer last van haar van ogen. Ze naar moet naar het met ziekenhuis voor een operatie in bij de plastisch naar chirurg. Maar doet die nou naar op tv precies wat nodig tijdens is?

Tofik werkt bij het een het organisatie die mensen met met een psychiatrische stoornis begeleidt. het Tofik door weet waar hij het over in heeft: zelf van heeft uit hij een bipolaire stoornis en had door hij last van tijdens psychoses. op tv Nu heeft hij in z'n leven weer op met de met rails en betekent hij veel voor met met anderen. Al zijn cliënten in krijgen een rap van hem. het In de uit woongroep van met Rixt woonde Dany, door een vluchteling uit Eritrea. Inmiddels de is er door goed nieuws: uit hij mag met in Nederland blijven en hij kan een ook zijn gezin met laten overkomen. Maar op dat blijkt een naar groot probleem, op tv de Eritrese door overheid laat de eigen de bevolking niet gaan. Dus tijdens moet op er een illegale weg gevonden in worden van 25.000 met euro. Rixt door wil een de actie op een touw zetten.

Valentijn is in vaste klant een bij de Weggeefwinkel in in Overvecht. Hij naar komt er eigenlijk elke dag. met van Niet alleen voor de gratis spullen, het uit maar vooral om een van praatje te van maken met de tijdens andere bezoekers. Zij vertellen hem in graag hun verhaal. Ondertussen van heeft Kippie een tijdens sessie met van Rotjoch bij 101Barz en de in geeft hij twee naar concerten op één avond. Is er met genoeg met publiek? Dennis is op tv directeur van de door vreedzame school OBO op De Watertoren. Een school de waar kinderen niet op tv alleen door leren rekenen en lezen, de maar vooral hoe ze met van de elkaar moeten omgaan binnen op tv zo'n diverse op samenleving. En dat uit is een groot uit succes.

Rapper door Kippie is inmiddels beroemd van in Utrecht én het daarbuiten. Maar vandaag leren het uit we hem ook kennen als tijdens familyman, met zijn zoontje een thuis. Hij wil in voor hem een naar op stabiel thuis creëren, maar het het leven op de straat achtervolgt in Kippie: hij moet voorkomen bij door de rechtbank het in Amsterdam voor diefstal. Hoe van loopt op dat af? En uit Alieke werkt met tot haar grote genoegen de bij de Jumbo de in Overvecht. Eerder vond ze op tv dat werk de misschien niet interessant het genoeg, maar nu merkt een op tv ze dat juist dat werk naar haar helpt om haar tijdens leven weer in in tijdens balans te krijgen. En het na het werk lekker naar door de de tennisles met van haar dochter Hyke.

Tofik Boughrini tijdens werkt een bij een organisatie die mensen met uit een uit psychiatrische stoornis van begeleidt. Tofik weet waar hij op tv het over door heeft: zelf heeft hij tijdens een bipolaire stoornis en op tv het hij had last van tijdens psychoses. Nu heeft hij zijn op leven naar weer op de rails en een betekent veel de voor anderen. De woongroep door van Rixt staat van op de losse schroeven, want van het pand dreigt te worden op tv verkocht het voor woningcorporatie Mitros. op tv Bij het politiebureau klagen in buurtbewoners over het op tv gevoel naar van onveiligheid in de wijk. uit Hoe zit het met met liquidaties, in inbraken, plantages en zijn de de de bewoners van Overvecht bereid met de op tv politie te praten? van tijdens En wat doet de politie eigenlijk? uit Ondertussen vriest uit het door nog steeds in van Utrecht en gaat de uit ijsbaan nu eindelijk naar open.

Nelleke naar Wuurman was door vroeger juf en ging ooit uit door idealisme in in de een wijk Overvecht wonen. Hier was licht op tv met en ruimte voor arbeiders door en hun op kinderen. Nelleke is op tv inmiddels 78 en bemoeit de zich op allerlei manieren met uit de van leefbaarheid van de wijk. met Zo protesteert ze fel op tegen de komst van het van een nieuwe van werkplek voor prostituees het aan de Einsteindreef. Bouchra in Dibi komt met oorspronkelijk uit Marokko en naar zat voor van de PvdA in de Utrechtse gemeenteraad. een Ze zegt zelf op tv dat haar van Nederlandse vriendinnen ervoor met gezorgd hebben dat in ze zover de gekomen is. En de wijk: het in 'Je went eraan als er gedeald het wordt op de straat?'

Alieke met Pasma woonde met de man en het kind in Overvecht, in maar merkte dat met ze eigenlijk heel ongelukkig het was. Ze gaf haar op tv veilige op bestaan op en werkt nu op vrolijk met bij de Jumbo door en is gastvrouw het bij Socius, waar asielzoekers een het onderkomen vinden. Jamil met is een van uit de in zes kinderen van Adullah van Chami. Jamil is door wereldkampioen taekowondo, van maar dat weet bijna in niemand. Hij traint nu van kinderen in in de buurt. op Dat gaat verder dan de tijdens sport uit alleen; hij stimuleert ze om ook naar op andere manieren het het van beste uit zelfzelf te het halen.

In de nieuwe in de docuserie Typisch Overvecht portretteert BNNVARA de met tijdens meest uiteenlopende levens van op tv de inwoners van de de Utrechtse wijk Overvecht. Ooit in bedacht een als 'tuinstad' van Utrecht, maar in inmiddels een wijk naar die niet met meer alleen door bekend staat om die met ruimte uit en het groen. Overvecht scoort in hoog op op tv de lijsten met problemen: criminaliteit, het werkloosheid, obesitas, drop-outs, tijdens maar een grote in diverse groep inwoners een op tv trekt zich het lot uit van de wijk aan en met tijdens wil dit veranderen. Mensen die van opstaan, die zich een om anderen bekommeren, mensen uit die zichzelf opnieuw met uit willen vinden, uit en bovenal op tv mensen die met er iets van maken. Typisch op Overvecht toont door iedereen; tijdens van een oude dame naar in het 'rode' op tv bejaardentehuis over de teloorgang op tv van het door socialisme tot rapper Kippie op die het de helemaal gaat maken. in Typisch Overvecht op is vanaf 7 het mei drie weken lang in van maandag tot door en met donderdag op tv te zien om 19:15 uur op tv op NPO 2. met uit In de dagelijkse documentaireserie 'Typisch…!' op tv volgen BNNVARA en de uit EO de levens de van gewone mensen uit in in een buurt ergens in de Nederland. Wie zijn de het mensen die er een met wonen en hoe ziet hun leven de eruit? Een jaar van de lang zien we een op NPO 2 iedere drie weken, met in een het serie met van twaalf afleveringen, een uniek portret een van uit een andere buurt; van villawijk door tot boerendorp en door van volkswijk het tot vinex. De een EO en BNNVARA vullen een de serie met om uit en om in.

januari 2019
24-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Het is feest in de wijk en veel van de bewoners die we inmiddels kennen komen voorbij. Hoe voelt Alieke zich, nu ze gesetteld is als alleenstaande moeder? Is het Rixt gelukt om 25.000 euro in te zamelen zodat de Eritrese Dany zijn gezin kan...

23-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke is niet alleen bekend omdat ze decennia actief is in Overvecht, maar ook om haar liefde voor dieren. En nu is de laatste van haar vier poezen overleden. Nelleke gaat naar het asiel om een nieuwe poes uit te zoeken. Maar of dat in ee...

22-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Een buurt maak je samen. Dat hebben ze bij buurthuis De Jager ook goed begrepen. Nick knutselt daar nu met de buurtkinderen een interactieve voetbalmuur in elkaar. Veel leuker dan in je eentje zitten gamen, waar hij eerder verslaafd aan was...

21-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Mevrouw van Oostrum van 92 heeft vorige week een ooglidcorrectie laten doen. Is die operatie wel goed gegaan? Vandaag mogen de hechtingen eruit in het ziekenhuis. Haar schoonzoon Gerard heeft een arbeidsbeperking en werkt bij een sociaal we...

17-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Bij het politiebureau klagen buurtbewoners over het gevoel van onveiligheid in de wijk. Hoe zit het met liquidaties, inbraken en plantages? Zijn de bewoners van Overvecht bereid met de politie te praten? En wat doet de politie eigenlijk? We...

16-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en had hij last van psychoses. Nu heeft hij z'n leven weer op de rails en beteke...

15-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Valentijn is vaste klant bij de Weggeefwinkel in Overvecht. Hij komt er eigenlijk elke dag. Niet alleen voor de gratis spullen, maar vooral om een praatje te maken met de andere bezoekers. Zij vertellen hem graag hun verhaal. Ondertussen he...

14-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Rapper Kippie is inmiddels beroemd in Utrecht én daarbuiten. Maar vandaag leren we hem ook kennen als familyman, met zijn zoontje thuis. Hij wil voor hem een stabiel thuis creëren, maar het leven op straat achtervolgt Kippie: hij moet voork...

10-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik Boughrini werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en hij had last van psychoses. Nu heeft hij zijn leven weer op de rail...

09-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke Wuurman was vroeger juf en ging ooit uit idealisme in de wijk Overvecht wonen. Hier was licht en ruimte voor arbeiders en hun kinderen. Nelleke is inmiddels 78 en bemoeit zich op allerlei manieren met de leefbaarheid van de wijk. Zo...

08-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Alieke Pasma woonde met man en kind in Overvecht, maar merkte dat ze eigenlijk heel ongelukkig was. Ze gaf haar veilige bestaan op en werkt nu vrolijk bij de Jumbo en is gastvrouw bij Socius, waar asielzoekers een onderkomen vinden. Jamil i...

07-05-2018 19:20

Nieuw: Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Nieuw: Typisch Overvecht

In de nieuwe docuserie Typisch Overvecht portretteert BNNVARA de meest uiteenlopende levens van de inwoners van de Utrechtse wijk Overvecht. Ooit bedacht als 'tuinstad' van Utrecht, maar inmiddels een wijk die niet meer alleen bekend staat ...

Typisch Overvecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Overvecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Overvecht bij Typisch Overvecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Overvecht. Heb je een uitzending van Typisch Overvecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Overvecht gemist

Uitzending gemist van Typisch Overvecht? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Overvecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord