Programma gemist?

Het op is feest in de wijk van naar en veel van de met bewoners die het we inmiddels kennen komen het voorbij. Hoe voelt Alieke zich, van nu ze gesetteld naar is tijdens als alleenstaande moeder? het Is het op tv Rixt gelukt om 25.000 door euro in te uit zamelen zodat het de Eritrese Dany zijn gezin kan de laten op overkomen naar Nederland? En blijft de haar door woongroep bestaan? Het op is inmiddels heerlijk weer en in de door mensen van IJsclub Siberia kijken het uit terug op een op succesvol seizoen. En met Abdullah Chami gaat met nog steeds als buurtvader door de van het wijk.

Nelleke tijdens is niet alleen in bekend omdat een ze decennia actief is naar in Overvecht, de maar ook om haar liefde voor naar dieren. naar En nu is de in laatste met van haar vier poezen met overleden. Nelleke gaat naar het met asiel de om een nieuwe poes uit uit te de zoeken. Maar of met dat in door een keer lukt? in We zijn te gast op naar praktijkschool het tijdens Pouwer College. Hier het leren de studenten al doende van een vak; met van het ontwerpen op van meubels tot een het verzorgen van dieren. van En hoe op tv moet je je nou de eigenlijk de gedragen bij een baas, uit als je op tv gewend bent door je op straat te moeten handhaven? het En op tv de woongroep met van Rixt dreigt met te worden opgeheven van als woningcorporatie Mitros het pand de niet aan naar ze wil door verkopen.

Een op buurt maak je samen. van Dat hebben ze het bij buurthuis De Jager het ook goed begrepen. een Nick knutselt daar naar nu met met de buurtkinderen een interactieve met een voetbalmuur in elkaar. Veel leuker dan in tijdens in je eentje zitten gamen, door waar hij eerder verslaafd van op tv aan was. Wereldkampioen naar taekwondo Jamil Chami was ooit een een klein ventje in door de de wijk Overvecht, die op tv de aandacht in trok van ex-politieman Harry. door Nu traint naar Jamil in de sportschool van tijdens Harry, die uit nog goed het weet hoe verloederd de wijk was in in tijdens de jaren een tachtig. En het politiewerk was tijdens toen dweilen op met de kraan open, vertelt de van Harry. Is de van buurt er nu beter het aan toe?

Mevrouw van Oostrum in van 92 uit heeft vorige met week een uit ooglidcorrectie laten doen. Is op tv die operatie wel het goed gegaan? Vandaag mogen de het hechtingen eruit in op tv het door ziekenhuis. Haar schoonzoon Gerard heeft op tv een arbeidsbeperking met en werkt bij een het sociaal werkbedrijf. van Bouchra zat uit twaalf jaar in de gemeenteraad naar en met komt na door de verkiezingen niet meer terug. van Nu heeft op tv ze eindelijk tijd voor zichzelf de met en voor haar buurvrouw, een weduwe tijdens zonder kinderen. het Want ook uit in Overvecht is eenzaamheid op een probleem. In een door flat waar je op op tv je buren niet kent, kun naar je uit je verdomd alleen uit voelen. En we op leren Rachella kennen, die met zich inzet voor een de gezelligheid in de op tv buurt.

Bij op het politiebureau klagen buurtbewoners met over het een gevoel van onveiligheid het in de in wijk. Hoe zit het met door liquidaties, de inbraken en plantages? Zijn de tijdens bewoners van Overvecht bereid een met naar de politie te praten? En een wat doet op de politie in eigenlijk? We gaan mee op op een stap met de wijkagent. Dan blijkt, uit je kunt beter naar een praten dan bekeuren. En de ruim op de 80-jarige moeder van Monique, uit die we kennen op van de klaverjasclub, het krijgt steeds meer last door van van haar ogen. Ze op moet naar het ziekenhuis voor door een operatie bij de het plastisch chirurg. Maar uit doet die tijdens nou precies wat nodig het tijdens is?

Tofik in werkt bij een organisatie die tijdens mensen een met een op tv psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik de weet waar hij in het over heeft: zelf naar heeft tijdens hij een bipolaire stoornis en had naar hij op last van naar psychoses. Nu heeft naar hij z'n leven weer op tv op de rails en betekent uit hij veel uit voor anderen. Al tijdens zijn cliënten krijgen een naar tijdens rap van hem. In de de woongroep van uit Rixt woonde Dany, op een vluchteling tijdens uit Eritrea. Inmiddels is er goed met nieuws: naar hij mag van in Nederland blijven en het hij kan ook uit zijn gezin laten overkomen. Maar in door dat blijkt een het groot probleem, de Eritrese overheid laat door met de eigen bevolking niet gaan. uit Dus op moet er een illegale weg gevonden naar worden naar van 25.000 euro. Rixt wil uit een een actie op de touw zetten.

Valentijn is met vaste op klant bij de Weggeefwinkel in Overvecht. op Hij komt uit er eigenlijk op tv elke dag. uit Niet alleen voor de gratis spullen, op maar vooral om door een in praatje te maken het met de andere bezoekers. met Zij vertellen hem de graag hun verhaal. tijdens Ondertussen heeft Kippie in een sessie op met Rotjoch in bij 101Barz en geeft hij twee het de concerten op één het avond. Is er genoeg publiek? Dennis een is directeur van met tijdens de vreedzame school OBO het De Watertoren. Een school van waar kinderen op tv niet alleen leren rekenen met en lezen, maar een vooral hoe ze met van elkaar moeten op tv omgaan binnen tijdens zo'n diverse een samenleving. En dat in is een groot het succes.

Rapper Kippie is uit door inmiddels beroemd in Utrecht én een daarbuiten. een Maar vandaag leren we hem een ook kennen als familyman, het op met zijn zoontje thuis. op Hij wil het voor hem een tijdens stabiel thuis creëren, uit maar het leven op tv op straat achtervolgt Kippie: hij moet met voorkomen bij de het rechtbank uit in Amsterdam voor diefstal. de Hoe op loopt dat af? En Alieke werkt een tot haar grote een genoegen tijdens bij de Jumbo uit in Overvecht. in Eerder vond ze door dat werk misschien niet naar interessant genoeg, maar op tv nu merkt met ze dat juist dat werk het haar helpt om haar uit leven weer in naar balans te krijgen. uit naar En na het werk lekker naar van de tennisles met tijdens haar dochter op tv Hyke.

Tofik uit Boughrini werkt bij op tv een organisatie in die mensen met een psychiatrische van stoornis begeleidt. Tofik weet tijdens waar hij in het naar over heeft: zelf heeft hij een de in bipolaire stoornis en hij een had last van tijdens psychoses. Nu uit heeft hij zijn leven weer op op op de rails en betekent het veel voor anderen. door De woongroep van Rixt door staat op losse schroeven, de want het het pand dreigt te tijdens worden verkocht voor woningcorporatie naar Mitros. Bij op tv het tijdens politiebureau klagen buurtbewoners over in het gevoel een van onveiligheid in de wijk. Hoe naar zit een het met liquidaties, inbraken, naar plantages en op tv zijn de bewoners naar van Overvecht bereid met op tv de de politie te praten? En wat in doet tijdens de politie eigenlijk? in Ondertussen vriest het nog steeds in op tv Utrecht naar en gaat de ijsbaan naar nu naar eindelijk open.

Nelleke uit Wuurman was vroeger juf met en ging ooit door uit van idealisme in de wijk uit Overvecht wonen. Hier door was licht en ruimte voor naar op tv arbeiders en hun kinderen. Nelleke is uit inmiddels 78 en door bemoeit zich op tv op allerlei op tv manieren met de leefbaarheid in van de wijk. Zo door protesteert ze met fel tegen op de komst van van een nieuwe werkplek het voor prostituees aan de de Einsteindreef. Bouchra uit Dibi komt oorspronkelijk uit een Marokko en zat naar voor de PvdA in tijdens de in Utrechtse gemeenteraad. Ze zegt zelf door naar dat haar Nederlandse vriendinnen ervoor tijdens gezorgd hebben dat een ze de zover gekomen is. En de de wijk: 'Je went op eraan als op er gedeald wordt het op straat?'

Alieke in Pasma woonde met man en met kind het in Overvecht, maar tijdens merkte dat ze eigenlijk heel de van ongelukkig was. Ze gaf haar het veilige bestaan de op en werkt nu uit vrolijk bij naar de Jumbo en is op tv gastvrouw bij Socius, in waar asielzoekers op een onderkomen de vinden. Jamil is een van de door zes op kinderen van met Adullah Chami. Jamil is tijdens wereldkampioen taekowondo, maar dat weet de bijna niemand. Hij de traint nu door kinderen in de in buurt. met Dat gaat verder dan de sport naar alleen; hij door stimuleert ze de om ook op in andere manieren het beste uit een zelfzelf te het halen.

In een de nieuwe docuserie Typisch Overvecht in portretteert BNNVARA van de met meest uiteenlopende levens van de inwoners tijdens van de de Utrechtse wijk op tv Overvecht. Ooit bedacht als de 'tuinstad' van een Utrecht, maar inmiddels een wijk de die uit niet meer alleen bekend staat op tv om die met ruimte van en het groen. Overvecht scoort de hoog op de lijsten naar in met problemen: criminaliteit, werkloosheid, obesitas, het drop-outs, maar naar een grote diverse groep de inwoners trekt zich door het lot van de door op wijk aan en wil het dit veranderen. het Mensen die opstaan, door die zich om anderen de bekommeren, mensen uit die zichzelf opnieuw uit willen naar vinden, en bovenal mensen op die er in iets van tijdens maken. Typisch Overvecht de toont iedereen; van een op tv oude dame in van het in 'rode' bejaardentehuis over de teloorgang het van het socialisme tot naar rapper Kippie die de een het helemaal gaat maken. Typisch van Overvecht is vanaf 7 het mei drie met weken lang van maandag uit tot door en met donderdag het te zien om 19:15 uur het op tijdens NPO 2. In in de dagelijkse documentaireserie 'Typisch…!' op volgen BNNVARA en een de EO de levens uit van met gewone mensen in een buurt door ergens in Nederland. een Wie zijn op de mensen die er een wonen en hoe van ziet hun van leven eruit? Een jaar de lang door zien we op NPO 2 een iedere drie weken, van in een serie van de van twaalf afleveringen, een uniek portret op tv uit van een andere buurt; van villawijk van tot de boerendorp en van volkswijk tot in vinex. het De EO en BNNVARA vullen naar de tijdens serie om een en om in.

mei 2018
24-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Het is feest in de wijk en veel van de bewoners die we inmiddels kennen komen voorbij. Hoe voelt Alieke zich, nu ze gesetteld is als alleenstaande moeder? Is het Rixt gelukt om 25.000 euro in te zamelen zodat de Eritrese Dany zijn gezin kan...

23-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke is niet alleen bekend omdat ze decennia actief is in Overvecht, maar ook om haar liefde voor dieren. En nu is de laatste van haar vier poezen overleden. Nelleke gaat naar het asiel om een nieuwe poes uit te zoeken. Maar of dat in ee...

22-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Een buurt maak je samen. Dat hebben ze bij buurthuis De Jager ook goed begrepen. Nick knutselt daar nu met de buurtkinderen een interactieve voetbalmuur in elkaar. Veel leuker dan in je eentje zitten gamen, waar hij eerder verslaafd aan was...

21-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Mevrouw van Oostrum van 92 heeft vorige week een ooglidcorrectie laten doen. Is die operatie wel goed gegaan? Vandaag mogen de hechtingen eruit in het ziekenhuis. Haar schoonzoon Gerard heeft een arbeidsbeperking en werkt bij een sociaal we...

17-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Bij het politiebureau klagen buurtbewoners over het gevoel van onveiligheid in de wijk. Hoe zit het met liquidaties, inbraken en plantages? Zijn de bewoners van Overvecht bereid met de politie te praten? En wat doet de politie eigenlijk? We...

16-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en had hij last van psychoses. Nu heeft hij z'n leven weer op de rails en beteke...

15-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Valentijn is vaste klant bij de Weggeefwinkel in Overvecht. Hij komt er eigenlijk elke dag. Niet alleen voor de gratis spullen, maar vooral om een praatje te maken met de andere bezoekers. Zij vertellen hem graag hun verhaal. Ondertussen he...

14-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Rapper Kippie is inmiddels beroemd in Utrecht én daarbuiten. Maar vandaag leren we hem ook kennen als familyman, met zijn zoontje thuis. Hij wil voor hem een stabiel thuis creëren, maar het leven op straat achtervolgt Kippie: hij moet voork...

10-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik Boughrini werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en hij had last van psychoses. Nu heeft hij zijn leven weer op de rail...

09-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke Wuurman was vroeger juf en ging ooit uit idealisme in de wijk Overvecht wonen. Hier was licht en ruimte voor arbeiders en hun kinderen. Nelleke is inmiddels 78 en bemoeit zich op allerlei manieren met de leefbaarheid van de wijk. Zo...

08-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Alieke Pasma woonde met man en kind in Overvecht, maar merkte dat ze eigenlijk heel ongelukkig was. Ze gaf haar veilige bestaan op en werkt nu vrolijk bij de Jumbo en is gastvrouw bij Socius, waar asielzoekers een onderkomen vinden. Jamil i...

07-05-2018 19:20

Nieuw: Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Nieuw: Typisch Overvecht

In de nieuwe docuserie Typisch Overvecht portretteert BNNVARA de meest uiteenlopende levens van de inwoners van de Utrechtse wijk Overvecht. Ooit bedacht als 'tuinstad' van Utrecht, maar inmiddels een wijk die niet meer alleen bekend staat ...

Typisch Overvecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Overvecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Overvecht bij Typisch Overvecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Overvecht. Heb je een uitzending van Typisch Overvecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Overvecht gemist

Uitzending gemist van Typisch Overvecht? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Overvecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord