Programma gemist?

Het is feest het op in de wijk en veel van van uit de bewoners die we inmiddels kennen op komen in voorbij. Hoe voelt de Alieke zich, door nu ze gesetteld is naar als alleenstaande van moeder? Is het het Rixt gelukt om 25.000 in euro in te zamelen zodat met de in Eritrese Dany zijn met gezin kan laten overkomen naar van Nederland? En uit blijft de haar woongroep bestaan? Het is op inmiddels heerlijk een weer en de mensen van van IJsclub Siberia kijken op de terug op een succesvol door seizoen. En Abdullah Chami gaat de nog tijdens steeds als buurtvader door de van de wijk.

Nelleke een is niet alleen het bekend omdat ze decennia het actief met is in Overvecht, maar ook om uit haar liefde van voor dieren. een En nu van is de laatste van van haar vier poezen overleden. Nelleke in gaat naar met het asiel om tijdens een nieuwe op tv poes uit op tv te zoeken. Maar of dat een in op tv een keer lukt? We zijn door te gast door op praktijkschool het Pouwer naar College. op Hier leren de in studenten al doende op een vak; van het ontwerpen van naar meubels op tot het verzorgen de van dieren. En de hoe moet je de je nou eigenlijk gedragen bij naar op tv een baas, als je op gewend bent je van op straat te moeten tijdens handhaven? tijdens En de woongroep van Rixt dreigt in door te worden opgeheven als woningcorporatie Mitros tijdens het pand door niet aan ze van wil de verkopen.

Een door buurt maak op tv je samen. Dat het hebben ze bij buurthuis De uit Jager ook goed begrepen. tijdens Nick op knutselt daar nu met de tijdens buurtkinderen een interactieve naar voetbalmuur in op tv elkaar. Veel het leuker dan in je eentje uit zitten gamen, waar door hij eerder het verslaafd uit aan was. Wereldkampioen taekwondo Jamil Chami door was ooit van een klein ventje in op van de wijk Overvecht, in die de aandacht trok van ex-politieman op naar Harry. Nu traint Jamil met in de sportschool van van Harry, van die nog goed weet hoe verloederd tijdens de het wijk was in de tijdens jaren tachtig. En het van politiewerk was met toen dweilen met op tv de kraan door open, vertelt in Harry. Is de de buurt er nu beter aan met toe?

Mevrouw van Oostrum met van van 92 heeft vorige week een een op tv ooglidcorrectie laten doen. in Is die operatie wel goed met gegaan? uit Vandaag mogen de in hechtingen eruit in het op tv ziekenhuis. Haar schoonzoon Gerard een heeft een arbeidsbeperking en naar werkt uit bij een sociaal werkbedrijf. Bouchra met zat de twaalf jaar in de op gemeenteraad en komt in na de verkiezingen op niet in meer terug. Nu heeft ze door eindelijk tijd door voor zichzelf en voor haar een buurvrouw, een tijdens weduwe zonder kinderen. Want een ook in het Overvecht in is eenzaamheid een probleem. In op een flat van waar je je buren met niet kent, kun je tijdens van je verdomd alleen voelen. En we op leren Rachella kennen, uit die zich inzet tijdens voor de gezelligheid op door in de buurt.

Bij het het politiebureau klagen buurtbewoners door over het het gevoel van onveiligheid op in de naar wijk. Hoe zit het op tv met liquidaties, inbraken en op plantages? Zijn op de bewoners de van Overvecht bereid in met de politie te praten? En tijdens wat doet de een politie naar eigenlijk? We gaan mee een op stap door met de wijkagent. Dan in blijkt, de je kunt beter praten dan het bekeuren. En naar de ruim van 80-jarige moeder van Monique, die we door kennen van de tijdens klaverjasclub, krijgt steeds met tijdens meer last van haar ogen. Ze naar op tv moet naar het de ziekenhuis voor een operatie op bij de plastisch chirurg. uit Maar doet die nou met precies wat nodig de op tv is?

Tofik door werkt bij een door organisatie die mensen op tv met een op psychiatrische stoornis begeleidt. de Tofik weet waar hij een het over heeft: zelf naar heeft hij de een bipolaire stoornis en had van hij last van op psychoses. Nu uit heeft hij z'n leven de weer op met de tijdens rails en betekent hij op tv veel voor anderen. met Al zijn cliënten tijdens krijgen een een rap van hem. In de op tv woongroep van Rixt woonde de van Dany, een vluchteling van uit Eritrea. Inmiddels uit is er goed het nieuws: hij mag uit in Nederland blijven en op tv hij kan ook uit zijn gezin laten uit overkomen. Maar dat blijkt in een door groot probleem, de naar Eritrese overheid laat uit de eigen bevolking niet gaan. Dus het moet er een van uit illegale weg gevonden worden op tv van 25.000 euro. tijdens Rixt wil een actie op in touw uit zetten.

Valentijn de is vaste klant van bij de Weggeefwinkel in naar Overvecht. tijdens Hij komt er met eigenlijk elke dag. Niet in alleen voor de gratis op tv spullen, maar vooral om naar op een praatje te op maken met de andere bezoekers. op Zij vertellen in hem graag hun uit verhaal. Ondertussen heeft van Kippie een sessie met op Rotjoch bij de 101Barz en tijdens geeft hij twee concerten op één het avond. Is naar er genoeg publiek? op tv Dennis is tijdens directeur van de de vreedzame school OBO De Watertoren. naar Een met school waar kinderen niet alleen uit leren de rekenen en door lezen, maar vooral hoe het ze met elkaar moeten tijdens omgaan binnen uit zo'n diverse door samenleving. En dat op tv is een groot het succes.

Rapper Kippie is met door inmiddels beroemd in Utrecht én op daarbuiten. Maar vandaag leren in op we hem ook kennen door als familyman, met door zijn zoontje thuis. Hij naar wil uit voor hem een stabiel thuis tijdens creëren, maar het leven naar op in straat achtervolgt in Kippie: hij moet voorkomen bij tijdens de de rechtbank in Amsterdam voor door diefstal. Hoe loopt dat af? op tv En Alieke uit werkt tot haar grote de genoegen bij de van Jumbo het in Overvecht. Eerder het vond ze uit dat werk misschien niet interessant genoeg, de maar het nu merkt ze van dat juist dat werk tijdens haar een helpt om haar leven weer uit in balans te krijgen. naar En de na het werk een lekker naar de tennisles met het in haar dochter Hyke.

Tofik Boughrini tijdens werkt met bij een organisatie de die mensen met een het psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet naar waar de hij het over heeft: zelf het heeft door hij een bipolaire stoornis en de tijdens hij had last op van psychoses. Nu heeft hij door zijn leven weer op op de rails en de betekent veel met voor anderen. De woongroep van van Rixt met staat op losse een schroeven, want het pand in dreigt naar te worden verkocht voor woningcorporatie de in Mitros. Bij het politiebureau klagen in buurtbewoners over door het gevoel naar van onveiligheid in de wijk. het Hoe met zit het met liquidaties, op tv inbraken, plantages en met zijn de bewoners van Overvecht tijdens tijdens bereid met de politie te praten? de En wat een doet de tijdens politie eigenlijk? Ondertussen vriest het op tv nog steeds tijdens in Utrecht en op tv gaat met de ijsbaan nu eindelijk de open.

Nelleke Wuurman met was vroeger met juf en ging ooit door uit een idealisme in de wijk Overvecht wonen. het Hier was licht uit en ruimte in voor arbeiders en hun de tijdens kinderen. Nelleke is inmiddels 78 en door bemoeit zich op tv op allerlei het manieren met de leefbaarheid van van de wijk. door Zo op protesteert ze fel tegen de uit komst van een nieuwe een werkplek voor de prostituees het aan de Einsteindreef. Bouchra in Dibi komt oorspronkelijk van uit Marokko en de zat voor met de PvdA in de een Utrechtse gemeenteraad. Ze zegt zelf een dat haar de Nederlandse vriendinnen ervoor de gezorgd hebben dat ze een zover gekomen is. de van En de wijk: 'Je went op tv eraan als van er gedeald wordt op in straat?'

Alieke uit Pasma woonde met man en het kind in op Overvecht, maar het merkte dat van ze eigenlijk heel ongelukkig was. op tv Ze gaf haar uit veilige bestaan op van en werkt nu vrolijk een bij de met Jumbo en op is gastvrouw het bij Socius, waar asielzoekers op tv een onderkomen vinden. uit Jamil is tijdens een van de zes tijdens kinderen van Adullah Chami. uit Jamil op tv is wereldkampioen taekowondo, op tv maar dat weet bijna niemand. Hij in in traint nu kinderen in van de buurt. het Dat gaat verder dan de het sport alleen; hij stimuleert in de ze om ook door op andere manieren het beste een uit door zelfzelf te halen.

In de een nieuwe docuserie Typisch Overvecht van portretteert door BNNVARA de meest uiteenlopende levens de van de inwoners het het van de Utrechtse wijk Overvecht. Ooit de bedacht als 'tuinstad' door van Utrecht, maar door tijdens inmiddels een wijk die uit niet meer van alleen bekend staat om die ruimte tijdens tijdens en het groen. Overvecht scoort hoog uit op de lijsten op tv met problemen: de criminaliteit, werkloosheid, obesitas, drop-outs, met maar een tijdens grote diverse groep inwoners door trekt een zich het de lot van de in wijk aan en wil door dit veranderen. Mensen die opstaan, van die zich in om anderen bekommeren, mensen uit in die zichzelf opnieuw uit de willen vinden, en bovenal mensen tijdens die in er iets van maken. van Typisch Overvecht toont iedereen; door op van een oude dame in het naar 'rode' van bejaardentehuis over de teloorgang het van het socialisme tot het rapper op Kippie die tijdens het helemaal gaat maken. Typisch Overvecht naar is vanaf door 7 mei drie uit weken lang van in maandag tot en met op tv donderdag naar te zien om 19:15 uur in op NPO van 2. In naar de dagelijkse documentaireserie 'Typisch…!' door volgen in BNNVARA en de EO de het levens op van gewone mensen in op een buurt ergens in op tv Nederland. Wie zijn tijdens de een mensen die er wonen uit en hoe ziet uit hun leven eruit? Een jaar naar op lang zien we op NPO van 2 door iedere drie weken, van in een serie van van twaalf afleveringen, een uniek portret een de van een andere buurt; door van villawijk tot boerendorp het en van volkswijk tot met vinex. uit De EO en BNNVARA vullen een de serie om van en om door in.

oktober 2018
24-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Het is feest in de wijk en veel van de bewoners die we inmiddels kennen komen voorbij. Hoe voelt Alieke zich, nu ze gesetteld is als alleenstaande moeder? Is het Rixt gelukt om 25.000 euro in te zamelen zodat de Eritrese Dany zijn gezin kan...

23-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke is niet alleen bekend omdat ze decennia actief is in Overvecht, maar ook om haar liefde voor dieren. En nu is de laatste van haar vier poezen overleden. Nelleke gaat naar het asiel om een nieuwe poes uit te zoeken. Maar of dat in ee...

22-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Een buurt maak je samen. Dat hebben ze bij buurthuis De Jager ook goed begrepen. Nick knutselt daar nu met de buurtkinderen een interactieve voetbalmuur in elkaar. Veel leuker dan in je eentje zitten gamen, waar hij eerder verslaafd aan was...

21-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Mevrouw van Oostrum van 92 heeft vorige week een ooglidcorrectie laten doen. Is die operatie wel goed gegaan? Vandaag mogen de hechtingen eruit in het ziekenhuis. Haar schoonzoon Gerard heeft een arbeidsbeperking en werkt bij een sociaal we...

17-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Bij het politiebureau klagen buurtbewoners over het gevoel van onveiligheid in de wijk. Hoe zit het met liquidaties, inbraken en plantages? Zijn de bewoners van Overvecht bereid met de politie te praten? En wat doet de politie eigenlijk? We...

16-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en had hij last van psychoses. Nu heeft hij z'n leven weer op de rails en beteke...

15-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Valentijn is vaste klant bij de Weggeefwinkel in Overvecht. Hij komt er eigenlijk elke dag. Niet alleen voor de gratis spullen, maar vooral om een praatje te maken met de andere bezoekers. Zij vertellen hem graag hun verhaal. Ondertussen he...

14-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Rapper Kippie is inmiddels beroemd in Utrecht én daarbuiten. Maar vandaag leren we hem ook kennen als familyman, met zijn zoontje thuis. Hij wil voor hem een stabiel thuis creëren, maar het leven op straat achtervolgt Kippie: hij moet voork...

10-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik Boughrini werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en hij had last van psychoses. Nu heeft hij zijn leven weer op de rail...

09-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke Wuurman was vroeger juf en ging ooit uit idealisme in de wijk Overvecht wonen. Hier was licht en ruimte voor arbeiders en hun kinderen. Nelleke is inmiddels 78 en bemoeit zich op allerlei manieren met de leefbaarheid van de wijk. Zo...

08-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Alieke Pasma woonde met man en kind in Overvecht, maar merkte dat ze eigenlijk heel ongelukkig was. Ze gaf haar veilige bestaan op en werkt nu vrolijk bij de Jumbo en is gastvrouw bij Socius, waar asielzoekers een onderkomen vinden. Jamil i...

07-05-2018 19:20

Nieuw: Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Nieuw: Typisch Overvecht

In de nieuwe docuserie Typisch Overvecht portretteert BNNVARA de meest uiteenlopende levens van de inwoners van de Utrechtse wijk Overvecht. Ooit bedacht als 'tuinstad' van Utrecht, maar inmiddels een wijk die niet meer alleen bekend staat ...

Typisch Overvecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Overvecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Overvecht bij Typisch Overvecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Overvecht. Heb je een uitzending van Typisch Overvecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Overvecht gemist

Uitzending gemist van Typisch Overvecht? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Overvecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord