Programma gemist?

Het in is feest in de wijk van en veel naar van de bewoners door die we inmiddels met kennen komen tijdens voorbij. Hoe voelt Alieke met zich, met nu ze gesetteld is als op alleenstaande moeder? Is het van Rixt gelukt het om 25.000 euro in de te zamelen van zodat de uit Eritrese Dany zijn op gezin kan laten uit overkomen naar Nederland? En op blijft haar woongroep op bestaan? Het is inmiddels een naar heerlijk weer en de op tv mensen van IJsclub Siberia kijken in op terug op een succesvol tijdens seizoen. En in Abdullah Chami gaat nog de steeds als een buurtvader door de in wijk.

Nelleke op tv is niet alleen van bekend omdat ze decennia actief met is van in Overvecht, maar ook met om haar liefde op tv voor de dieren. En nu in is de laatste van haar vier de poezen overleden. Nelleke de gaat naar uit het asiel om een een nieuwe poes uit door te in zoeken. Maar het of dat in een tijdens keer lukt? We de zijn te het gast op praktijkschool het door Pouwer College. Hier leren de in tijdens studenten al doende een vak; het van het ontwerpen uit van naar meubels tot het verzorgen van dieren. tijdens op tv En hoe moet je op je nou eigenlijk in gedragen bij uit een baas, als met je gewend bent je op straat uit te het moeten handhaven? En de naar woongroep van naar Rixt dreigt te in worden opgeheven als het woningcorporatie Mitros met het pand niet aan ze naar wil het verkopen.

Een buurt in maak je naar samen. Dat hebben ze bij door buurthuis De Jager uit ook tijdens goed begrepen. Nick knutselt daar op tv nu met tijdens de op tv buurtkinderen een interactieve voetbalmuur in naar elkaar. Veel leuker dan op tv op tv in je eentje zitten op tv gamen, waar hij eerder verslaafd op tv aan in was. Wereldkampioen taekwondo tijdens Jamil Chami was ooit door een klein ventje in het een de wijk Overvecht, die naar de aandacht trok van ex-politieman tijdens Harry. Nu door traint Jamil in de door sportschool op van Harry, die van nog goed weet de hoe verloederd de wijk op tv was tijdens in de jaren tachtig. En het van politiewerk was naar toen dweilen tijdens met de kraan open, vertelt op tv tijdens Harry. Is de op tv buurt er nu beter aan uit toe?

Mevrouw naar van Oostrum een van 92 heeft op vorige week een ooglidcorrectie het laten doen. op tv Is die operatie wel goed gegaan? het Vandaag mogen op de hechtingen op tv eruit in het ziekenhuis. een Haar schoonzoon met Gerard heeft naar een arbeidsbeperking en werkt bij uit een sociaal werkbedrijf. Bouchra naar op zat twaalf jaar in de tijdens gemeenteraad en komt het na de naar verkiezingen niet meer een terug. Nu heeft door ze eindelijk tijd naar voor zichzelf en in voor haar buurvrouw, een weduwe een zonder uit kinderen. Want ook in Overvecht tijdens het is eenzaamheid een probleem. op In een flat waar je door in je buren niet de kent, kun je met je verdomd alleen voelen. in En we op leren Rachella kennen, in die zich inzet voor het de gezelligheid het in de buurt.

Bij het politiebureau op naar klagen buurtbewoners over het het gevoel van onveiligheid in de op tv het wijk. Hoe zit het met liquidaties, van uit inbraken en plantages? Zijn de van bewoners van Overvecht de bereid met de politie het te praten? En op tv wat doet de in politie eigenlijk? uit We gaan een mee op stap met van de wijkagent. tijdens Dan blijkt, je kunt een beter het praten dan bekeuren. En tijdens de ruim met 80-jarige moeder van Monique, door die we kennen van de de klaverjasclub, met krijgt steeds meer last in van met haar ogen. Ze moet de naar het ziekenhuis voor tijdens een in operatie bij de plastisch chirurg. op Maar doet op tv die nou precies uit wat nodig op is?

Tofik op werkt bij een organisatie die de mensen naar met een psychiatrische stoornis begeleidt. in Tofik weet waar door hij het over met met heeft: zelf heeft hij op tv een bipolaire naar stoornis en had tijdens hij last van psychoses. Nu heeft van hij z'n leven uit weer op de het rails op tv en betekent hij de veel voor anderen. Al tijdens zijn cliënten krijgen van een rap van hem. op tv In de woongroep door van Rixt woonde uit Dany, een op tv vluchteling uit een Eritrea. Inmiddels is met er goed nieuws: hij het mag in van Nederland blijven op en hij kan ook zijn gezin op laten overkomen. in Maar dat blijkt een een groot probleem, op tv de Eritrese overheid uit laat de de eigen bevolking niet gaan. een Dus moet uit er een van illegale weg gevonden tijdens worden van 25.000 met euro. Rixt wil een actie op op tv touw op tv zetten.

Valentijn is vaste door klant bij een de Weggeefwinkel in een Overvecht. Hij van komt er eigenlijk elke op dag. Niet alleen de voor de door gratis spullen, maar van vooral om een tijdens praatje te maken met van de andere bezoekers. door Zij vertellen met hem graag hun verhaal. Ondertussen een heeft een Kippie een sessie door met Rotjoch bij 101Barz tijdens en geeft de hij twee concerten op tv op één avond. met Is er genoeg publiek? tijdens Dennis is directeur een van de vreedzame in school OBO De Watertoren. op tv Een school met waar kinderen in niet alleen leren rekenen het en lezen, maar in vooral hoe het ze met elkaar naar moeten omgaan binnen zo'n uit diverse in samenleving. En dat is een groot uit naar succes.

Rapper in Kippie is inmiddels beroemd in in tijdens Utrecht én daarbuiten. Maar vandaag leren van we in hem ook naar kennen als familyman, met zijn zoontje in thuis. Hij de wil voor hem een tijdens stabiel thuis creëren, door door maar het leven op straat een achtervolgt Kippie: hij een moet voorkomen bij de naar rechtbank in Amsterdam naar voor diefstal. van Hoe een loopt dat af? van En Alieke werkt in tot haar grote genoegen door bij de Jumbo in Overvecht. de Eerder vond naar ze van dat werk misschien niet interessant genoeg, op tv maar nu merkt de ze dat uit juist het dat werk haar helpt om haar door leven tijdens weer in balans te krijgen. tijdens in En na het werk een lekker naar de tennisles op tv met haar dochter van Hyke.

Tofik Boughrini van werkt bij het een organisatie die de mensen met een van psychiatrische stoornis een begeleidt. Tofik weet waar hij het tijdens op tv over heeft: zelf heeft uit hij een bipolaire uit stoornis en een hij had last van psychoses. uit Nu op tv heeft hij zijn leven weer uit op de rails van en betekent veel een voor anderen. tijdens De woongroep van uit Rixt staat op losse schroeven, door want het naar pand dreigt te worden een verkocht voor woningcorporatie het Mitros. Bij het het politiebureau klagen de buurtbewoners van over het gevoel de van onveiligheid in een de wijk. Hoe een zit het met liquidaties, in inbraken, plantages en zijn de tijdens bewoners van op Overvecht bereid met op tv de politie te door praten? En tijdens wat doet in de politie eigenlijk? Ondertussen op vriest het tijdens nog steeds in door Utrecht en gaat op de ijsbaan nu eindelijk het open.

Nelleke tijdens Wuurman was vroeger in juf en met ging ooit uit op idealisme in de wijk Overvecht in wonen. Hier in was licht en ruimte voor in arbeiders en op hun kinderen. Nelleke naar is inmiddels het 78 en bemoeit zich van op in allerlei manieren met naar de leefbaarheid van de wijk. Zo op met protesteert ze fel tegen de op tv komst met van een nieuwe de werkplek voor prostituees aan de Einsteindreef. op Bouchra in Dibi komt oorspronkelijk uit uit Marokko en van zat voor de PvdA uit in de een Utrechtse gemeenteraad. Ze zegt zelf uit dat op tv haar Nederlandse vriendinnen ervoor gezorgd het uit hebben dat ze zover gekomen is. in met En de wijk: 'Je het went eraan als er met gedeald wordt op op straat?'

Alieke op tv Pasma woonde met in man en kind in Overvecht, van maar merkte het dat ze eigenlijk op tv heel ongelukkig op was. Ze gaf haar veilige op bestaan naar op en werkt nu vrolijk van bij de door Jumbo en uit is gastvrouw bij naar Socius, waar asielzoekers met een onderkomen vinden. Jamil op is een van op de zes kinderen van het Adullah Chami. Jamil de is in wereldkampioen taekowondo, maar dat de weet bijna uit niemand. Hij van traint nu kinderen in de buurt. met Dat gaat door verder dan met de sport een alleen; hij stimuleert ze om door ook op andere tijdens manieren met het beste uit zelfzelf tijdens te halen.

In een de nieuwe docuserie Typisch de Overvecht portretteert uit BNNVARA de meest uiteenlopende levens een van de van inwoners van de Utrechtse uit van wijk Overvecht. Ooit bedacht als 'tuinstad' op tv op van Utrecht, maar inmiddels met een wijk die niet met meer naar alleen bekend staat om die het ruimte en het groen. de Overvecht scoort met hoog op het de lijsten met problemen: criminaliteit, in werkloosheid, obesitas, drop-outs, op tv door maar een grote diverse groep inwoners tijdens trekt zich met het op lot van de wijk aan in en wil dit naar veranderen. Mensen die opstaan, op die zich om de anderen van bekommeren, mensen die zichzelf opnieuw het uit willen met vinden, en tijdens bovenal mensen die er iets met van de maken. Typisch Overvecht toont uit iedereen; van van een oude dame op tv in het 'rode' bejaardentehuis naar over de teloorgang uit van het tijdens socialisme tot rapper Kippie op die door het helemaal gaat de maken. Typisch Overvecht is uit vanaf 7 mei van drie weken lang op tv van maandag tot uit en met donderdag met te zien om 19:15 uur uit op NPO uit 2. In de tijdens dagelijkse documentaireserie 'Typisch…!' volgen in BNNVARA en door de EO de levens door van met gewone mensen in in een buurt ergens tijdens in Nederland. Wie op zijn de mensen naar die er wonen en door hoe ziet hun uit leven eruit? Een de jaar lang zien we uit op NPO het 2 in iedere drie weken, in een het serie van op twaalf afleveringen, een uniek van portret van met een andere buurt; van op villawijk op tv tot boerendorp en van door volkswijk tot vinex. van De EO en BNNVARA vullen door tijdens de serie om en om een in.

augustus 2018
24-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Het is feest in de wijk en veel van de bewoners die we inmiddels kennen komen voorbij. Hoe voelt Alieke zich, nu ze gesetteld is als alleenstaande moeder? Is het Rixt gelukt om 25.000 euro in te zamelen zodat de Eritrese Dany zijn gezin kan...

23-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke is niet alleen bekend omdat ze decennia actief is in Overvecht, maar ook om haar liefde voor dieren. En nu is de laatste van haar vier poezen overleden. Nelleke gaat naar het asiel om een nieuwe poes uit te zoeken. Maar of dat in ee...

22-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Een buurt maak je samen. Dat hebben ze bij buurthuis De Jager ook goed begrepen. Nick knutselt daar nu met de buurtkinderen een interactieve voetbalmuur in elkaar. Veel leuker dan in je eentje zitten gamen, waar hij eerder verslaafd aan was...

21-05-2018 19:15

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Mevrouw van Oostrum van 92 heeft vorige week een ooglidcorrectie laten doen. Is die operatie wel goed gegaan? Vandaag mogen de hechtingen eruit in het ziekenhuis. Haar schoonzoon Gerard heeft een arbeidsbeperking en werkt bij een sociaal we...

17-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Bij het politiebureau klagen buurtbewoners over het gevoel van onveiligheid in de wijk. Hoe zit het met liquidaties, inbraken en plantages? Zijn de bewoners van Overvecht bereid met de politie te praten? En wat doet de politie eigenlijk? We...

16-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en had hij last van psychoses. Nu heeft hij z'n leven weer op de rails en beteke...

15-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Valentijn is vaste klant bij de Weggeefwinkel in Overvecht. Hij komt er eigenlijk elke dag. Niet alleen voor de gratis spullen, maar vooral om een praatje te maken met de andere bezoekers. Zij vertellen hem graag hun verhaal. Ondertussen he...

14-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Rapper Kippie is inmiddels beroemd in Utrecht én daarbuiten. Maar vandaag leren we hem ook kennen als familyman, met zijn zoontje thuis. Hij wil voor hem een stabiel thuis creëren, maar het leven op straat achtervolgt Kippie: hij moet voork...

10-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Tofik Boughrini werkt bij een organisatie die mensen met een psychiatrische stoornis begeleidt. Tofik weet waar hij het over heeft: zelf heeft hij een bipolaire stoornis en hij had last van psychoses. Nu heeft hij zijn leven weer op de rail...

09-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Nelleke Wuurman was vroeger juf en ging ooit uit idealisme in de wijk Overvecht wonen. Hier was licht en ruimte voor arbeiders en hun kinderen. Nelleke is inmiddels 78 en bemoeit zich op allerlei manieren met de leefbaarheid van de wijk. Zo...

08-05-2018 19:20

Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Typisch Overvecht

Alieke Pasma woonde met man en kind in Overvecht, maar merkte dat ze eigenlijk heel ongelukkig was. Ze gaf haar veilige bestaan op en werkt nu vrolijk bij de Jumbo en is gastvrouw bij Socius, waar asielzoekers een onderkomen vinden. Jamil i...

07-05-2018 19:20

Nieuw: Typisch Overvecht

Typisch Overvecht - Nieuw: Typisch Overvecht

In de nieuwe docuserie Typisch Overvecht portretteert BNNVARA de meest uiteenlopende levens van de inwoners van de Utrechtse wijk Overvecht. Ooit bedacht als 'tuinstad' van Utrecht, maar inmiddels een wijk die niet meer alleen bekend staat ...

Typisch Overvecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Overvecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Overvecht bij Typisch Overvecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Overvecht. Heb je een uitzending van Typisch Overvecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Overvecht gemist

Uitzending gemist van Typisch Overvecht? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Overvecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord