Programma gemist?

Karin uit Bloemen weet naar waar ze het over heeft in op haar voorstelling en met besloot in het thema Overgang eigenzinnig op op te een pakken. Met humor, naar pakkende liedjes de en sketches laat tijdens ze zien dat met ouder worden misschien de toch niet zo erg is als in uit iedereen denkt.

december 2021
27-12-2009 23:00

Aflevering 3

Karin Bloemen - Aflevering 3

Karin Bloemen weet waar ze het over heeft in haar voorstelling en besloot het thema Overgang eigenzinnig op te pakken. Met humor, pakkende liedjes en sketches laat ze zien dat ouder worden misschien toch niet zo erg is als iedereen denkt.

Karin Bloemen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Karin Bloemen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Karin Bloemen bij Karin Bloemen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Karin Bloemen. Heb je een uitzending van Karin Bloemen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Karin Bloemen gemist

Karin Bloemen staat al 25 jaar op het podium en vierde dat met een grote Jubileumshow in Koninklijk Theater Carré!Waarbij zij werd bijgestaan door vele gasten.

Uitzending gemist van Karin Bloemen? Hier kun je alle uitzendingen van Karin Bloemen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2009 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!