Programma gemist?

Als het afsluiting van de True op Selfie-maand presenteren Jan Kooijman tijdens en Tess Milne de het naar Deprestival. Een thema-avond over het depressie, de burnout en angsttoornissen onder jongeren, in met unieke optredens van op onder meer op tv Roos Blufpand van en The Voice-winnaar Jim van met het der Zee, die uit een nieuw nummer in schreef speciaal voor een in zwaar depressief de meisje. Daarnaast psychiater Christiaan Vinkers over de van op zin en onzin van antidepressiva, uit het verhaal een van de prijswinnende fotografe Laura van Hospes en het naar antwoord op de op tv vraag: kun met je je weer vrolijk naar eten? In de met intieme en vrolijke door door omgeving van een grote spiegeltent het vertellen topsporters het en andere BN'ers vertellen door over de van moeilijkste periodes van hun het leven op en laten ze zien het dat een de depressie, burn-out of op angststoornis niets te maken heeft tijdens met succes (of het het het gebrek daaraan) en iedereen in kan overkomen.

mei 2020
07-05-2018 20:25

Thema-avond: Deprestival

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaa...

Deprestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deprestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deprestival bij Deprestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deprestival. Heb je een uitzending van Deprestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!