Programma gemist?

Als afsluiting tijdens van de True een Selfie-maand presenteren Jan Kooijman naar en in Tess Milne de het Deprestival. Een uit thema-avond over depressie, tijdens burnout en angsttoornissen onder jongeren, met naar unieke optredens uit van onder meer in Roos Blufpand en van The Voice-winnaar Jim tijdens van der Zee, tijdens die een nieuw nummer het schreef speciaal voor uit een tijdens zwaar depressief meisje. Daarnaast het psychiater Christiaan Vinkers door over de zin tijdens en onzin van antidepressiva, het het verhaal van de van prijswinnende fotografe op tv Laura Hospes en op het antwoord op tijdens de uit vraag: kun je je in weer vrolijk eten? het In de intieme en vrolijke met omgeving van een met grote spiegeltent op vertellen topsporters en andere op door BN'ers vertellen over de moeilijkste naar periodes in van hun leven en laten ze in op zien dat een depressie, uit burn-out of angststoornis naar niets te maken heeft door met succes (of met het door gebrek daaraan) en iedereen een kan overkomen.

september 2020
07-05-2018 20:25

Thema-avond: Deprestival

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaa...

Deprestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deprestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deprestival bij Deprestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deprestival. Heb je een uitzending van Deprestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!