Programma gemist?

Als uit afsluiting van de door True Selfie-maand de presenteren Jan Kooijman en een Tess Milne het Deprestival. tijdens Een thema-avond uit over depressie, burnout en angsttoornissen het onder op jongeren, met uit unieke optredens van met onder meer Roos Blufpand en naar The Voice-winnaar Jim op van van der Zee, die de een nieuw nummer naar schreef speciaal voor een zwaar naar depressief meisje. Daarnaast psychiater een Christiaan Vinkers van over de zin en met onzin de van antidepressiva, het verhaal de van de de prijswinnende fotografe Laura Hospes en door het antwoord op de de vraag: kun je op tv je weer vrolijk door eten? In de naar intieme en de vrolijke door omgeving van een op grote spiegeltent vertellen topsporters en andere door BN'ers op vertellen over de moeilijkste periodes op tv van op tv hun leven naar en laten ze zien het dat een depressie, met burn-out of angststoornis van niets te door maken heeft met succes op tv (of het gebrek daaraan) en tijdens iedereen tijdens kan overkomen.

januari 2021
07-05-2018 20:25

Thema-avond: Deprestival

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaa...

Deprestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deprestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deprestival bij Deprestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deprestival. Heb je een uitzending van Deprestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!