Programma gemist?

Als in afsluiting van de True uit Selfie-maand presenteren een Jan Kooijman met en Tess Milne het Deprestival. Een uit thema-avond over depressie, op burnout en tijdens angsttoornissen in onder jongeren, met unieke een optredens van een onder meer Roos het Blufpand en The Voice-winnaar Jim in van der Zee, op tv die op een nieuw nummer schreef het speciaal voor een zwaar depressief naar meisje. Daarnaast de psychiater Christiaan Vinkers over de van uit zin en onzin uit van antidepressiva, het verhaal door van de van prijswinnende fotografe Laura uit Hospes en het antwoord van op de vraag: op tv kun je je weer vrolijk uit eten? in In de intieme en vrolijke tijdens omgeving van een door grote spiegeltent vertellen naar topsporters het en andere uit BN'ers vertellen over door de moeilijkste periodes op van hun leven en laten ze naar zien dat uit een depressie, burn-out door of angststoornis naar niets te maken heeft de met succes het (of het gebrek daaraan) met en iedereen het kan overkomen.

mei 2021
07-05-2018 20:25

Thema-avond: Deprestival

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaa...

Deprestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deprestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deprestival bij Deprestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deprestival. Heb je een uitzending van Deprestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!