Programma gemist?

Als afsluiting door van de uit True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman naar en in Tess Milne uit het Deprestival. Een een thema-avond over depressie, burnout en met angsttoornissen onder in jongeren, met unieke door optredens van onder door meer Roos Blufpand door en The Voice-winnaar tijdens Jim van der Zee, uit die met een nieuw nummer op tv schreef speciaal voor tijdens een zwaar depressief meisje. Daarnaast op psychiater Christiaan Vinkers over de uit zin en onzin op van antidepressiva, in het verhaal het van de prijswinnende met fotografe Laura Hospes en het uit antwoord op naar de tijdens vraag: kun je je naar weer vrolijk eten? In op tv de op tv intieme en vrolijke omgeving van het een op grote spiegeltent vertellen topsporters in en andere BN'ers vertellen over een de moeilijkste periodes van de van hun leven en laten ze met van zien dat een in depressie, burn-out of angststoornis niets te tijdens maken op tv heeft met succes (of op tv het het gebrek daaraan) en iedereen kan naar overkomen.

oktober 2021
07-05-2018 20:25

Thema-avond: Deprestival

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaa...

Deprestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deprestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deprestival bij Deprestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deprestival. Heb je een uitzending van Deprestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!