Programma gemist?

Als met afsluiting van uit de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman met en Tess Milne op tv het Deprestival. het Een thema-avond over in depressie, burnout en angsttoornissen het onder door jongeren, met unieke tijdens optredens van onder tijdens meer Roos van Blufpand en The Voice-winnaar de Jim van der Zee, die naar een nieuw nummer met schreef speciaal door voor tijdens een zwaar depressief meisje. Daarnaast psychiater Christiaan met Vinkers op tv over de zin op tv en onzin tijdens van antidepressiva, het verhaal van de van prijswinnende fotografe naar Laura Hospes en het door antwoord op de op tv op tv vraag: kun je je weer vrolijk op tv eten? In de de intieme tijdens en vrolijke in omgeving van een door grote spiegeltent vertellen topsporters door en andere BN'ers vertellen een over de moeilijkste periodes het het van hun leven en laten ze tijdens zien dat de een een depressie, burn-out of angststoornis niets met te maken met heeft met uit succes (of het gebrek daaraan) en tijdens iedereen kan een overkomen.

februari 2020
07-05-2018 20:25

Thema-avond: Deprestival

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaa...

Deprestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deprestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deprestival bij Deprestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deprestival. Heb je een uitzending van Deprestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!