Programma gemist?

Als afsluiting van tijdens de True in Selfie-maand presenteren Jan Kooijman het en Tess Milne een het Deprestival. Een tijdens thema-avond over depressie, op het burnout en angsttoornissen onder naar jongeren, met van unieke optredens van een onder meer Roos Blufpand en The uit met Voice-winnaar Jim van der in Zee, die met een nieuw nummer schreef speciaal met voor een zwaar naar depressief een meisje. Daarnaast psychiater Christiaan Vinkers over de uit zin en op onzin de van antidepressiva, het in verhaal van de prijswinnende fotografe in Laura in Hospes en het antwoord door op de tijdens vraag: kun je met je weer vrolijk eten? In de tijdens intieme op tv en vrolijke omgeving van een een van grote spiegeltent vertellen topsporters en andere op tv BN'ers vertellen over met de op tv moeilijkste periodes van hun leven op tv en laten het ze het zien dat een in depressie, burn-out of angststoornis niets het te van maken heeft met uit succes (of het gebrek daaraan) en op tv de iedereen kan overkomen.

december 2021
07-05-2018 20:25

Thema-avond: Deprestival

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaa...

Deprestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deprestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deprestival bij Deprestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deprestival. Heb je een uitzending van Deprestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!