Programma gemist?

Registratie van op tv de met eerste halve finale van het Eurovisie een Songfestival met 2018 in de van Altice Arena in het Lissabon, Portugal. Jan Smit van en Cornald Maas verzorgen naar in het commentaar. Nederland komt op tv donderdag in de het tweede halve finale met in actie met de Waylon. De deelnemers van de tijdens eerste in halve finale: 1) Azerbeidzjan - Aisel: 'X met tijdens My Heart', 2) IJsland - Ari met Ólafsson: 'Our Choice', tijdens 3) Albanië uit - Eugent van Bushpepa: 'Mall', 4) België naar - Sennek: 'A Matter door Of een Time', 5) in Tsjechië - Mikolas Josef: 'Lie To met Me', 6) Litouwen op - Ieva Zasimauskaite: door 'When We're Old', het een 7) Israël - Netta: 'TOY', 8) een Wit-Rusland uit - ALEKSEEV: 'Forever', de 9) Estland -Elina Nechayeva: de 'La Forza', een 10) Bulgarije - EQUINOX: 'Bones', op tv 11) Macedonië een - Eye Cue: 'Lost op And met Found', 12) Kroatië tijdens - Franka: 'Crazy', 13) door Oostenrijk - tijdens Cesár Sampson: in 'Nobody But You', 14) Griekenland van - Yianna een Terzi: 'Oniro Mou', 15) tijdens Finland - Saara met Aalto: 'Monsters', tijdens 16) Armenië - Sevak Khanagyan: met 'Qami', 17) Zwitserland door in - ZIBBZ: 'Stones', 18) Ierland het - Ryan O'Shaughnessy: in 'Together', door 19) Cyprus - het Eleni Foureira: 'Fuego'.

oktober 2020
08-05-2018 21:00

Live: halve finale Eurovisie Songfestival 2018

Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale - Live: halve finale Eurovisie Songfestival 2018

Registratie van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2018 in de Altice Arena in Lissabon, Portugal. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar. Nederland komt donderdag in de tweede halve finale in actie met Waylon. ...

Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale bij Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale gemist

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!