Programma gemist?

Registratie op tv van de naar eerste halve finale van het Eurovisie op tv Songfestival 2018 in een de van Altice Arena door in Lissabon, Portugal. Jan Smit een en Cornald Maas verzorgen door het de commentaar. Nederland komt donderdag een in de tweede tijdens halve uit finale in actie met uit Waylon. De deelnemers met van de eerste van halve finale: 1) Azerbeidzjan - een Aisel: 'X op My Heart', 2) een IJsland - Ari Ólafsson: 'Our op Choice', 3) Albanië tijdens - Eugent Bushpepa: door 'Mall', in 4) België - de Sennek: 'A Matter Of tijdens Time', 5) Tsjechië op - Mikolas Josef: 'Lie op tv To Me', 6) tijdens Litouwen van - Ieva Zasimauskaite: 'When in We're Old', 7) het Israël - Netta: het 'TOY', 8) Wit-Rusland - een ALEKSEEV: de 'Forever', 9) Estland in -Elina Nechayeva: 'La de Forza', 10) Bulgarije op tv - EQUINOX: 'Bones', 11) tijdens Macedonië - Eye Cue: in 'Lost And het Found', 12) Kroatië op tv - Franka: 'Crazy', een 13) Oostenrijk - Cesár Sampson: door 'Nobody But op tv You', de 14) Griekenland - Yianna Terzi: 'Oniro de Mou', 15) tijdens Finland - Saara Aalto: uit 'Monsters', de 16) Armenië - Sevak de Khanagyan: op 'Qami', 17) Zwitserland door - ZIBBZ: 'Stones', 18) Ierland - het Ryan O'Shaughnessy: 'Together', naar 19) van Cyprus - tijdens Eleni Foureira: 'Fuego'.

juli 2020
08-05-2018 21:00

Live: halve finale Eurovisie Songfestival 2018

Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale - Live: halve finale Eurovisie Songfestival 2018

Registratie van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2018 in de Altice Arena in Lissabon, Portugal. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar. Nederland komt donderdag in de tweede halve finale in actie met Waylon. ...

Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale bij Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale gemist

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival 2018 eerste halve finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!