Programma gemist?

Het naar is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht met in op de vensterbank met gespannen op de uit komst van haar door grote broer Douwe, die weer een thuis komt door wonen nadat hij de een zelfmoordpoging heeft gedaan. een In een de dagen die volgen zet op tv Cato alles een op alles het om haar broer weer gelukkig te uit krijgen, maar is op dat nog mogelijk door door als de weerzin tegen het leven de zich al zo een diep in genesteld heeft? Cato in krijgt de een ene tegenslag na een de andere te verduren tijdens en op een avond uit is ze de het zo zat, de dat ze zich het gefrustreerd opsluit in een de schuur. Als de uit moed haar in naar de schoenen dreigt een te zakken in ontmoet ze daar, op in diezelfde uit plek, een vreemde man met grote, door witte nepvleugels. op tv Een markant het figuur, maar wel door een die een luisterend tijdens oor een biedt voor Cato's het angsten en haar het zelfs het een naar en ander bijbrengt op over de onoverkomelijke thema's van een het op leven.

januari 2021
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!