Programma gemist?

Het de is voorjaarsvakantie. Cato (11) in wacht in de vensterbank op gespannen op met de komst van haar een met grote broer Douwe, die weer een thuis komt van wonen nadat hij een zelfmoordpoging de heeft gedaan. In op de op dagen die volgen zet Cato van door alles op alles naar om haar broer weer gelukkig te van in krijgen, maar is een dat nog mogelijk als de met weerzin tegen het leven een het zich al zo diep genesteld heeft? tijdens op tv Cato krijgt de ene tegenslag van na de andere met te verduren en op in een avond is in ze het op tv zo zat, dat ze door zich gefrustreerd opsluit een van in de schuur. op tv Als de moed de haar in de in schoenen dreigt te uit zakken ontmoet ze daar, met op diezelfde een plek, een vreemde man met uit grote, witte nepvleugels. door Een markant op tv figuur, maar wel een tijdens die de een luisterend oor op biedt voor Cato's angsten op tv en haar zelfs het van een en ander uit bijbrengt de over de onoverkomelijke thema's van het op tv op leven.

mei 2020
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!