Programma gemist?

Het door is voorjaarsvakantie. Cato in (11) wacht in van de vensterbank door gespannen op de komst van van haar grote op tv broer Douwe, die weer thuis in komt wonen nadat het uit hij een zelfmoordpoging van heeft gedaan. In naar de dagen die volgen zet Cato tijdens alles op het alles om het haar broer weer een gelukkig te de krijgen, maar is dat nog door mogelijk als de de weerzin tegen het een leven zich al zo op tv diep door genesteld heeft? Cato krijgt de op tv ene tegenslag na uit de andere te van met verduren en op een tijdens avond is het ze het zo zat, dat ze in met zich gefrustreerd opsluit in op de schuur. Als de uit moed op haar in de schoenen dreigt de te in zakken ontmoet ze daar, de op diezelfde plek, een tijdens vreemde man met grote, uit op witte nepvleugels. Een markant figuur, in maar wel op een die een luisterend oor tijdens biedt uit voor Cato's in angsten en haar zelfs het een van en ander bijbrengt naar over uit de onoverkomelijke thema's door van het het leven.

september 2021
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!