Programma gemist?

Het is een voorjaarsvakantie. Cato in (11) wacht naar in de vensterbank gespannen op de de tijdens komst van haar grote broer Douwe, naar op die weer thuis komt het wonen nadat hij een van zelfmoordpoging een heeft gedaan. In de dagen die van volgen zet een Cato alles op alles met om haar het broer weer gelukkig te naar krijgen, in maar is het dat nog mogelijk als de de weerzin tegen het van leven zich al zo op diep uit genesteld heeft? in Cato krijgt de ene tegenslag na uit de de andere te verduren en in op een avond is tijdens met ze het zo zat, dat tijdens ze de zich gefrustreerd opsluit het in de schuur. tijdens Als de moed haar in de op tv schoenen dreigt te tijdens zakken ontmoet een ze daar, op diezelfde uit plek, een vreemde een man met in grote, witte het nepvleugels. Een markant figuur, in maar van wel een die op een luisterend oor op tv biedt voor Cato's angsten tijdens en haar zelfs het door een en ander op bijbrengt naar over de onoverkomelijke thema's tijdens van het tijdens leven.

januari 2020
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!