Programma gemist?

Het een is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht door naar in de vensterbank gespannen op van de komst van haar in grote van broer Douwe, die weer het thuis komt wonen nadat door hij een met zelfmoordpoging heeft gedaan. In een de dagen die uit volgen op zet Cato tijdens alles op alles om haar broer op tv weer van gelukkig te krijgen, van maar is dat met nog mogelijk de als de weerzin tegen tijdens het leven de zich al zo tijdens diep genesteld heeft? Cato de krijgt de ene tegenslag uit na de andere door te verduren naar en op een avond is een ze het zo door zat, de dat ze zich gefrustreerd op opsluit tijdens in de schuur. Als de moed naar haar in het de door schoenen dreigt te zakken ontmoet van ze daar, op het diezelfde plek, een op vreemde van man met grote, witte in nepvleugels. Een markant figuur, maar op uit wel een die een luisterend oor het in biedt voor Cato's angsten naar en haar zelfs het een een en door ander bijbrengt over de op onoverkomelijke thema's van het op een leven.

mei 2021
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!