Programma gemist?

Het is een voorjaarsvakantie. Cato (11) in wacht in de de vensterbank op gespannen op de tijdens komst van haar grote broer een Douwe, die op weer thuis komt wonen op tv nadat door hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In uit de dagen die de volgen zet tijdens Cato tijdens alles op alles naar om haar broer in weer gelukkig te krijgen, tijdens maar is dat nog mogelijk in op als de weerzin tegen een het leven zich al zo tijdens diep genesteld heeft? een Cato krijgt tijdens de ene tegenslag het na van de andere te verduren en uit op een tijdens avond is naar ze het zo uit zat, dat ze zich gefrustreerd op opsluit in het de schuur. Als de moed in van haar in de schoenen dreigt het te zakken ontmoet door ze daar, naar op diezelfde plek, een vreemde tijdens man naar met grote, tijdens witte nepvleugels. Een markant figuur, maar het wel de een die een uit luisterend oor biedt voor Cato's op de angsten en haar zelfs uit het een en ander uit bijbrengt over de onoverkomelijke op thema's van het op tv van leven.

september 2020
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!