Programma gemist?

Het de is voorjaarsvakantie. Cato (11) door wacht uit in de vensterbank gespannen een op de op komst van haar grote broer in Douwe, die weer naar thuis tijdens komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging een heeft op tv gedaan. In de in dagen die volgen zet Cato van alles op alles naar het om haar broer op tv weer gelukkig te krijgen, met maar is dat nog mogelijk met als de uit weerzin de tegen het leven zich op tv al zo het diep genesteld heeft? Cato op tv krijgt de ene tegenslag na de de andere in te verduren in en op een in avond is ze het de zo met zat, dat ze zich gefrustreerd opsluit de door in de schuur. Als de op moed haar in op tv de door schoenen dreigt te naar zakken ontmoet ze uit daar, op diezelfde plek, een vreemde met man met uit grote, witte nepvleugels. Een door een markant figuur, maar met wel een die een tijdens luisterend oor op tv biedt voor Cato's angsten en haar op zelfs het een uit en op ander bijbrengt over door de onoverkomelijke uit thema's van het met leven.

oktober 2020
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!