Programma gemist?

Het is voorjaarsvakantie. naar Cato een (11) wacht in de door vensterbank gespannen op de van komst van haar naar grote in broer Douwe, die met weer thuis komt wonen nadat tijdens de hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In een de dagen tijdens die volgen zet op Cato alles op op alles met om haar broer weer gelukkig een te krijgen, uit maar is dat nog het mogelijk in als de weerzin tegen op het leven zich al naar zo diep genesteld uit heeft? Cato het krijgt de ene tegenslag naar na de andere met te verduren van en op een op avond is ze naar het zo van zat, dat ze zich op tv gefrustreerd opsluit in de naar schuur. op Als de moed haar naar in de van schoenen dreigt te in zakken ontmoet ze daar, op diezelfde een van plek, een vreemde man met grote, de witte nepvleugels. Een in naar markant figuur, maar wel een die door een het luisterend oor biedt voor Cato's uit angsten en met haar een zelfs het een en ander de bijbrengt over de de onoverkomelijke thema's van het het naar leven.

juni 2021
08-05-2018 22:35

Grijs is ook een kleur

Grijs is ook een kleur - Grijs is ook een kleur

Het is voorjaarsvakantie. Cato (11) wacht in de vensterbank gespannen op de komst van haar grote broer Douwe, die weer thuis komt wonen nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan. In de dagen die volgen zet Cato alles op alles om haar broer...

Grijs is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grijs is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grijs is ook een kleur bij Grijs is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grijs is ook een kleur. Heb je een uitzending van Grijs is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grijs is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van Grijs is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van Grijs is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!