Programma gemist?

Mathias en in Mared de onderzoeken de dood van met Catrin John, van een veroordeelde moordenaar uit die enkele dagen voor haar dood op tv bezocht blijkt van door een Iwan Thomas. Na die het ontdekking ziet Mathias dat de met uitkomsten van verschillende in zaken elkaar benauwend tijdens snel naderen. Verstrikt een in het centrum uit van door het mysterie de zal hij het het heft in eigen van hand moeten nemen om naar onbeantwoorde vragen tijdens op te lossen.

Na het een fatale schietpartij op met een pompstation hebben Mathias een en zijn team de al gauw een een verdachte op het met oog. Wanneer door zich rondom de verdachte uit een uitgebreid familiedrama in ontvouwt , ziet een met Mathias zijn vermoedens de bevestigd. Als hij controle over de naar zaak verliest, naar neemt op hij een roekeloze beslissing. Onafhankelijk op rechercheur Powell de wordt intussen onder druk gezet op en de voelt zich genoodzaakt zijn onderzoek van naar van Iwan Thomas' lot versneld met tot een einde de te de brengen.

Verstopt van in de bossen wordt op tv het met lichaam van een jonge curator, Laura het Dean, gevonden. het Al op spoedig komt Tom Mathias tot de de in conclusie dat het slachtoffer vele naar geheimen met zich meedroeg. uit Door tijdens aanzienlijke bijdragen van tijdens Sian Owens worden er nieuwe met ontdekkingen gedaan van in de kwestie op rond Iwan op Thomas: dat tijdens blijft voor Mathias echter op tv niet zonder op gevolgen.

Vanavond start uit het derde naar seizoen van de op tv Britse misdaadserie Hinterland. De vier naar op afleveringen zijn de het komende woensdagen om in 21:25 uur te tijdens zien op NPO 1. De moord op met een lokale in minister leidt op inspecteurs Tom Mathias en Mared een tijdens Rhys in de eerste aflevering met naar tijdens een afgelegen dorpje in de bergen. op tv De familie op is naar in rouw, de dorpelingen in shock. op Het duo moet van voorzichtig te naar werk gaan de bij het onderzoek naar naar het leven en de het gruwelijke naar dood van het de slachtoffer. Ondertussen heeft de Inspecteur Sian Owens de een leiding over op tv een onderzoek naar de recente met door aanval op Mathias. Mathias zelf heeft het nog steeds van moeite om zijn emoties van onder controle te van houden, een zeker wanneer op de twee zaken blijken door te overlappen.

september 2020
30-05-2018 21:20

Return to Pontarfynach

Hinterland - Return to Pontarfynach

Mathias en Mared onderzoeken de dood van Catrin John, een veroordeelde moordenaar die enkele dagen voor haar dood bezocht blijkt door Iwan Thomas. Na die ontdekking ziet Mathias dat de uitkomsten van verschillende zaken elkaar benauwend sne...

23-05-2018 21:25

Both Barrels

Hinterland - Both Barrels

Na een fatale schietpartij op een pompstation hebben Mathias en zijn team al gauw een verdachte op het oog. Wanneer zich rondom de verdachte een uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet Mathias zijn vermoedens bevestigd. Als hij controle ove...

16-05-2018 21:30

A Poacher's discovery

Hinterland - A Poacher's discovery

Verstopt in de bossen wordt het lichaam van een jonge curator, Laura Dean, gevonden. Al spoedig komt Tom Mathias tot de conclusie dat het slachtoffer vele geheimen met zich meedroeg. Door aanzienlijke bijdragen van Sian Owens worden er nieu...

09-05-2018 21:30

Nieuw: Hinterland seizoen 3

Hinterland - Nieuw: Hinterland seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Hinterland. De vier afleveringen zijn de komende woensdagen om 21:25 uur te zien op NPO 1. De moord op een lokale minister leidt inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys in de eerste...

Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hinterland bij Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hinterland. Heb je een uitzending van Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hinterland gemist

Uitzending gemist van Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-05-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!