Programma gemist?

Mathias en Mared van onderzoeken de dood uit van met Catrin John, van een veroordeelde moordenaar die enkele van dagen voor de haar dood bezocht blijkt op door het Iwan Thomas. Na die tijdens ontdekking ziet Mathias dat de de uitkomsten van verschillende door op tv zaken elkaar benauwend een snel naderen. Verstrikt in het centrum in van het van mysterie zal hij het van de heft in eigen van hand moeten nemen om in onbeantwoorde vragen op te tijdens lossen.

Na een door fatale schietpartij op een door op tv pompstation hebben Mathias en van zijn team al gauw een een verdachte op het door oog. Wanneer op zich rondom de verdachte op een door uitgebreid familiedrama ontvouwt uit , ziet op Mathias zijn vermoedens bevestigd. uit Als hij controle over het de zaak naar verliest, neemt hij een naar roekeloze op beslissing. Onafhankelijk rechercheur Powell wordt op intussen onder druk gezet in de en voelt zich genoodzaakt zijn van onderzoek naar Iwan Thomas' uit lot versneld met tot het een einde te van brengen.

Verstopt op in de bossen tijdens wordt het lichaam van een een jonge curator, Laura van tijdens Dean, gevonden. Al spoedig op komt Tom Mathias in tot de conclusie dat het door slachtoffer vele geheimen in met zich meedroeg. op tv op tv Door aanzienlijke bijdragen van van Sian Owens worden de er nieuwe ontdekkingen door gedaan in de kwestie in rond Iwan Thomas: dat tijdens blijft voor Mathias de op echter niet zonder in gevolgen.

Vanavond het start het derde seizoen van naar de Britse door misdaadserie Hinterland. De naar vier afleveringen zijn de naar de komende woensdagen om 21:25 uur op te zien op NPO op 1. De moord op met een lokale uit minister leidt inspecteurs in Tom uit Mathias en Mared Rhys uit in de eerste aflevering van naar een afgelegen dorpje in in de bergen. op De familie is uit de in rouw, de in dorpelingen in shock. Het duo moet van voorzichtig te het werk gaan door bij het door onderzoek naar het leven uit en de op gruwelijke dood van uit het slachtoffer. Ondertussen heeft Inspecteur de Sian Owens de uit leiding over een een onderzoek naar de recente in tijdens aanval op Mathias. Mathias tijdens zelf heeft nog steeds moeite een door om zijn emoties tijdens onder controle te houden, met zeker wanneer de twee zaken uit blijken op tv te overlappen.

mei 2021
30-05-2018 21:20

Return to Pontarfynach

Hinterland - Return to Pontarfynach

Mathias en Mared onderzoeken de dood van Catrin John, een veroordeelde moordenaar die enkele dagen voor haar dood bezocht blijkt door Iwan Thomas. Na die ontdekking ziet Mathias dat de uitkomsten van verschillende zaken elkaar benauwend sne...

23-05-2018 21:25

Both Barrels

Hinterland - Both Barrels

Na een fatale schietpartij op een pompstation hebben Mathias en zijn team al gauw een verdachte op het oog. Wanneer zich rondom de verdachte een uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet Mathias zijn vermoedens bevestigd. Als hij controle ove...

16-05-2018 21:30

A Poacher's discovery

Hinterland - A Poacher's discovery

Verstopt in de bossen wordt het lichaam van een jonge curator, Laura Dean, gevonden. Al spoedig komt Tom Mathias tot de conclusie dat het slachtoffer vele geheimen met zich meedroeg. Door aanzienlijke bijdragen van Sian Owens worden er nieu...

09-05-2018 21:30

Nieuw: Hinterland seizoen 3

Hinterland - Nieuw: Hinterland seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Hinterland. De vier afleveringen zijn de komende woensdagen om 21:25 uur te zien op NPO 1. De moord op een lokale minister leidt inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys in de eerste...

Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hinterland bij Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hinterland. Heb je een uitzending van Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hinterland gemist

Uitzending gemist van Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-05-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!