Programma gemist?

Mathias en Mared een onderzoeken de dood tijdens van met Catrin John, een veroordeelde moordenaar uit die enkele dagen met voor haar dood door bezocht naar blijkt door met Iwan Thomas. Na een die ontdekking ziet Mathias dat in de uitkomsten van op tv verschillende zaken elkaar benauwend de door snel naderen. Verstrikt in met het centrum van het de mysterie zal een hij het heft in van eigen door hand moeten nemen om onbeantwoorde vragen naar het op te lossen.

Na de een fatale in schietpartij op een pompstation hebben op Mathias en zijn team het uit al gauw een uit verdachte op het oog. Wanneer een zich rondom naar de verdachte een de uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet met Mathias zijn vermoedens op tv in bevestigd. Als hij controle over een de een zaak verliest, neemt hij een uit roekeloze beslissing. Onafhankelijk rechercheur de Powell wordt tijdens intussen onder druk gezet door op tv en voelt zich uit genoodzaakt zijn onderzoek naar Iwan door Thomas' lot versneld op tv tot een einde te met in brengen.

Verstopt in de door uit bossen wordt het lichaam van tijdens een jonge curator, op Laura Dean, een gevonden. Al spoedig op komt Tom Mathias tot de van conclusie in dat het slachtoffer vele de geheimen met zich van meedroeg. in Door aanzienlijke bijdragen van Sian de Owens op worden er nieuwe ontdekkingen gedaan in de de met kwestie rond uit Iwan Thomas: dat blijft voor Mathias naar echter het niet zonder op gevolgen.

Vanavond met start het derde van seizoen van de Britse misdaadserie de Hinterland. De vier op tv afleveringen zijn de uit naar komende woensdagen om tijdens 21:25 uur te zien op op NPO 1. De van moord op een naar lokale minister leidt inspecteurs van Tom Mathias en Mared tijdens Rhys in in de eerste aflevering naar in een door afgelegen dorpje in de bergen. een De in familie is in rouw, de naar dorpelingen in shock. door Het op tv duo moet in voorzichtig te werk gaan bij op het onderzoek naar van het leven en de de gruwelijke dood van op tv tijdens het slachtoffer. Ondertussen heeft Inspecteur Sian tijdens Owens de de leiding over een onderzoek met naar de recente in aanval op Mathias. van Mathias op tv zelf heeft nog steeds uit moeite een om zijn emoties de onder controle te houden, een zeker wanneer de in twee zaken blijken een te overlappen.

mei 2020
30-05-2018 21:20

Return to Pontarfynach

Hinterland - Return to Pontarfynach

Mathias en Mared onderzoeken de dood van Catrin John, een veroordeelde moordenaar die enkele dagen voor haar dood bezocht blijkt door Iwan Thomas. Na die ontdekking ziet Mathias dat de uitkomsten van verschillende zaken elkaar benauwend sne...

23-05-2018 21:25

Both Barrels

Hinterland - Both Barrels

Na een fatale schietpartij op een pompstation hebben Mathias en zijn team al gauw een verdachte op het oog. Wanneer zich rondom de verdachte een uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet Mathias zijn vermoedens bevestigd. Als hij controle ove...

16-05-2018 21:30

A Poacher's discovery

Hinterland - A Poacher's discovery

Verstopt in de bossen wordt het lichaam van een jonge curator, Laura Dean, gevonden. Al spoedig komt Tom Mathias tot de conclusie dat het slachtoffer vele geheimen met zich meedroeg. Door aanzienlijke bijdragen van Sian Owens worden er nieu...

09-05-2018 21:30

Nieuw: Hinterland seizoen 3

Hinterland - Nieuw: Hinterland seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Hinterland. De vier afleveringen zijn de komende woensdagen om 21:25 uur te zien op NPO 1. De moord op een lokale minister leidt inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys in de eerste...

Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hinterland bij Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hinterland. Heb je een uitzending van Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hinterland gemist

Uitzending gemist van Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-05-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!