Programma gemist?

Mathias en Mared op tv onderzoeken de dood een van Catrin tijdens John, een veroordeelde moordenaar door die enkele dagen de voor haar het dood met bezocht blijkt door Iwan Thomas. op Na die ontdekking ziet uit Mathias dat de de uitkomsten van het verschillende zaken elkaar op tv benauwend het snel naderen. Verstrikt in met het centrum van het mysterie op tv zal hij op het de heft in eigen hand een moeten nemen om onbeantwoorde vragen tijdens op te tijdens lossen.

Na de een fatale schietpartij op uit een pompstation hebben Mathias op het en zijn team al de gauw een verdachte een op het oog. Wanneer uit zich rondom de op tv verdachte een uitgebreid in familiedrama op tv ontvouwt , ziet Mathias zijn met vermoedens een bevestigd. Als hij controle over de op tv zaak verliest, neemt een tijdens hij een roekeloze beslissing. tijdens Onafhankelijk rechercheur Powell wordt intussen het een onder druk gezet en een voelt zich in genoodzaakt zijn onderzoek naar Iwan naar Thomas' met lot versneld tot een het einde te een brengen.

Verstopt met in de bossen het wordt het lichaam van de een jonge curator, Laura op tv Dean, gevonden. een Al spoedig in komt Tom Mathias tot de naar conclusie dat op tv het slachtoffer uit vele geheimen de met zich meedroeg. van Door aanzienlijke bijdragen van Sian de Owens worden tijdens er nieuwe ontdekkingen het gedaan in de op tv kwestie rond Iwan op tv Thomas: dat blijft voor Mathias naar op tv echter niet zonder op gevolgen.

Vanavond start het naar met derde seizoen van de Britse de misdaadserie de Hinterland. De vier afleveringen zijn naar de komende woensdagen naar om 21:25 een uur te zien op NPO een naar 1. De moord op een lokale minister de met leidt inspecteurs Tom Mathias en Mared door Rhys door in de het eerste aflevering naar een afgelegen uit dorpje in van de bergen. de De familie is in rouw, in de op dorpelingen in shock. Het duo tijdens moet voorzichtig de te werk gaan bij het de onderzoek tijdens naar het leven en het de gruwelijke uit dood van het slachtoffer. Ondertussen de heeft door Inspecteur Sian Owens de met leiding over een onderzoek het naar de recente van aanval uit op Mathias. Mathias naar zelf heeft nog steeds moeite op om zijn tijdens emoties onder controle te uit houden, zeker van wanneer de twee uit zaken blijken te tijdens overlappen.

januari 2021
30-05-2018 21:20

Return to Pontarfynach

Hinterland - Return to Pontarfynach

Mathias en Mared onderzoeken de dood van Catrin John, een veroordeelde moordenaar die enkele dagen voor haar dood bezocht blijkt door Iwan Thomas. Na die ontdekking ziet Mathias dat de uitkomsten van verschillende zaken elkaar benauwend sne...

23-05-2018 21:25

Both Barrels

Hinterland - Both Barrels

Na een fatale schietpartij op een pompstation hebben Mathias en zijn team al gauw een verdachte op het oog. Wanneer zich rondom de verdachte een uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet Mathias zijn vermoedens bevestigd. Als hij controle ove...

16-05-2018 21:30

A Poacher's discovery

Hinterland - A Poacher's discovery

Verstopt in de bossen wordt het lichaam van een jonge curator, Laura Dean, gevonden. Al spoedig komt Tom Mathias tot de conclusie dat het slachtoffer vele geheimen met zich meedroeg. Door aanzienlijke bijdragen van Sian Owens worden er nieu...

09-05-2018 21:30

Nieuw: Hinterland seizoen 3

Hinterland - Nieuw: Hinterland seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Hinterland. De vier afleveringen zijn de komende woensdagen om 21:25 uur te zien op NPO 1. De moord op een lokale minister leidt inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys in de eerste...

Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hinterland bij Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hinterland. Heb je een uitzending van Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hinterland gemist

Uitzending gemist van Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-05-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!