Programma gemist?

Mathias en Mared in onderzoeken de van dood van Catrin naar John, een veroordeelde tijdens moordenaar die enkele van dagen voor op haar dood bezocht blijkt door uit Iwan Thomas. naar Na van die ontdekking ziet naar Mathias dat de uitkomsten van verschillende uit zaken elkaar benauwend op tijdens snel naderen. Verstrikt door in het centrum naar van het mysterie van zal hij het heft het in eigen hand moeten tijdens nemen om het onbeantwoorde vragen op te de lossen.

Na naar een fatale tijdens schietpartij op een pompstation naar hebben Mathias tijdens en zijn team al gauw een een tijdens verdachte op het oog. Wanneer in zich de rondom de verdachte een de uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet in Mathias zijn vermoedens op bevestigd. Als hij door controle over in de zaak verliest, de neemt hij een roekeloze het beslissing. Onafhankelijk rechercheur in Powell wordt de intussen onder in druk gezet en voelt zich tijdens genoodzaakt zijn onderzoek van naar Iwan Thomas' een lot een versneld tot een de einde te tijdens brengen.

Verstopt uit in de bossen naar wordt het lichaam het van een een jonge curator, Laura door Dean, gevonden. Al spoedig op tv komt Tom uit Mathias tot de het conclusie dat het slachtoffer vele met geheimen op met zich meedroeg. Door uit aanzienlijke bijdragen het van Sian Owens worden er nieuwe de ontdekkingen gedaan met in op tv de kwestie rond door Iwan Thomas: dat het blijft voor Mathias echter niet een zonder uit gevolgen.

Vanavond van start het in derde seizoen van de tijdens Britse misdaadserie tijdens Hinterland. De vier het afleveringen zijn de komende het woensdagen om 21:25 uur te met met zien op NPO 1. De moord door op een tijdens lokale minister leidt inspecteurs met Tom Mathias en het Mared Rhys in op tv de eerste met aflevering naar de een afgelegen dorpje in de de bergen. De familie met is in de rouw, de dorpelingen in van shock. Het duo de moet een voorzichtig te werk gaan naar bij het onderzoek een naar het leven en in de gruwelijke dood van door het in slachtoffer. Ondertussen heeft Inspecteur door Sian Owens van de leiding over een onderzoek in tijdens naar de recente aanval op tv op Mathias. door Mathias zelf heeft naar nog steeds moeite om zijn emoties de onder door controle te houden, zeker de wanneer de met twee zaken blijken te op tv overlappen.

januari 2020
30-05-2018 21:20

Return to Pontarfynach

Hinterland - Return to Pontarfynach

Mathias en Mared onderzoeken de dood van Catrin John, een veroordeelde moordenaar die enkele dagen voor haar dood bezocht blijkt door Iwan Thomas. Na die ontdekking ziet Mathias dat de uitkomsten van verschillende zaken elkaar benauwend sne...

23-05-2018 21:25

Both Barrels

Hinterland - Both Barrels

Na een fatale schietpartij op een pompstation hebben Mathias en zijn team al gauw een verdachte op het oog. Wanneer zich rondom de verdachte een uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet Mathias zijn vermoedens bevestigd. Als hij controle ove...

16-05-2018 21:30

A Poacher's discovery

Hinterland - A Poacher's discovery

Verstopt in de bossen wordt het lichaam van een jonge curator, Laura Dean, gevonden. Al spoedig komt Tom Mathias tot de conclusie dat het slachtoffer vele geheimen met zich meedroeg. Door aanzienlijke bijdragen van Sian Owens worden er nieu...

09-05-2018 21:30

Nieuw: Hinterland seizoen 3

Hinterland - Nieuw: Hinterland seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Hinterland. De vier afleveringen zijn de komende woensdagen om 21:25 uur te zien op NPO 1. De moord op een lokale minister leidt inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys in de eerste...

Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hinterland bij Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hinterland. Heb je een uitzending van Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hinterland gemist

Uitzending gemist van Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-05-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!