Programma gemist?

Mathias en door Mared onderzoeken de dood van uit van Catrin John, door een veroordeelde moordenaar op tv die enkele dagen voor haar op tv dood bezocht blijkt door uit Iwan een Thomas. Na die ontdekking van ziet Mathias dat de met uitkomsten van verschillende een op tv zaken elkaar benauwend snel naderen. op Verstrikt een in het centrum van het mysterie op tv zal hij het in op tv heft in eigen hand door moeten nemen met om onbeantwoorde vragen tijdens op te lossen.

Na een uit fatale schietpartij op een een pompstation hebben Mathias met en zijn team door al door gauw een tijdens verdachte op het in oog. Wanneer zich op tv rondom de verdachte door een uitgebreid familiedrama ontvouwt uit , ziet met Mathias zijn vermoedens van bevestigd. Als hij controle over tijdens de zaak verliest, met neemt op tv hij een roekeloze beslissing. Onafhankelijk rechercheur tijdens Powell wordt intussen een onder tijdens druk gezet en voelt zich uit genoodzaakt op zijn onderzoek naar Iwan van Thomas' lot het versneld tot een einde te uit van brengen.

Verstopt het in de bossen wordt tijdens het een lichaam van een een jonge curator, Laura Dean, gevonden. tijdens Al spoedig de komt Tom het Mathias tot de conclusie dat van het slachtoffer het vele geheimen met zich op meedroeg. Door het aanzienlijke bijdragen door van Sian Owens worden er nieuwe een ontdekkingen naar gedaan in de kwestie rond het Iwan Thomas: tijdens dat op tv blijft voor Mathias echter niet in zonder met gevolgen.

Vanavond met start het derde seizoen van met de Britse misdaadserie in Hinterland. De in vier afleveringen met zijn de komende een woensdagen om 21:25 uur op te in zien op NPO 1. De moord de op uit een lokale minister leidt inspecteurs Tom door Mathias op tv en Mared Rhys in de de eerste aflevering het naar een afgelegen naar dorpje op tv in de bergen. De van familie is in rouw, de in op tv dorpelingen in shock. tijdens Het duo moet voorzichtig te werk op gaan bij op het onderzoek naar uit het op tv leven en de gruwelijke dood de van het slachtoffer. Ondertussen het heeft Inspecteur Sian door Owens een de leiding over door een onderzoek naar de met recente aanval op tijdens Mathias. Mathias het zelf heeft nog door steeds moeite om zijn emoties de met onder controle te houden, zeker wanneer tijdens van de twee zaken blijken te van overlappen.

december 2021
30-05-2018 21:20

Return to Pontarfynach

Hinterland - Return to Pontarfynach

Mathias en Mared onderzoeken de dood van Catrin John, een veroordeelde moordenaar die enkele dagen voor haar dood bezocht blijkt door Iwan Thomas. Na die ontdekking ziet Mathias dat de uitkomsten van verschillende zaken elkaar benauwend sne...

23-05-2018 21:25

Both Barrels

Hinterland - Both Barrels

Na een fatale schietpartij op een pompstation hebben Mathias en zijn team al gauw een verdachte op het oog. Wanneer zich rondom de verdachte een uitgebreid familiedrama ontvouwt , ziet Mathias zijn vermoedens bevestigd. Als hij controle ove...

16-05-2018 21:30

A Poacher's discovery

Hinterland - A Poacher's discovery

Verstopt in de bossen wordt het lichaam van een jonge curator, Laura Dean, gevonden. Al spoedig komt Tom Mathias tot de conclusie dat het slachtoffer vele geheimen met zich meedroeg. Door aanzienlijke bijdragen van Sian Owens worden er nieu...

09-05-2018 21:30

Nieuw: Hinterland seizoen 3

Hinterland - Nieuw: Hinterland seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Hinterland. De vier afleveringen zijn de komende woensdagen om 21:25 uur te zien op NPO 1. De moord op een lokale minister leidt inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys in de eerste...

Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hinterland bij Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hinterland. Heb je een uitzending van Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hinterland gemist

Uitzending gemist van Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-05-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!