Programma gemist?

Voor met de vijfde keer van op rij vinden naar de jaarlijkse FunX Music naar Awards plaats. Vanuit het de de Amsterdamse Paradiso reikt het urban radiostation het FunX in prijzen uit in categorieën naar als beste artiest, van beste song, op tv beste album, uit beste mc en beste dj. de Bij de op tv genomineerden van de 2018 horen populaire artiesten op tv als Ronnie van Flex, Frenna, Boef, Sevn de Alias, Josylvio, Latifah en het Broederliefde. In naar deze uitzending zullen de hoogtepunten tijdens van de een feestelijke avond langskomen, met door natuurlijk de de prijsuitreikingen, backstage interviews met op tv uit winnaars en optredens van genomineerde artiesten. in Het podium is in vrij voor door de populairste popacts van door nu en de voor talenten die uit op het punt op van doorbreken op staan.

mei 2021
09-05-2018 22:50

Funx Music Awards 2018

Funx Music Awards 2018 - Funx Music Awards 2018

Voor de vijfde keer op rij vinden de jaarlijkse FunX Music Awards plaats. Vanuit het Amsterdamse Paradiso reikt het urban radiostation FunX prijzen uit in categorieën als beste artiest, beste song, beste album, beste mc en beste dj. Bij de ...

Funx Music Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Funx Music Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Funx Music Awards 2018 bij Funx Music Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Funx Music Awards 2018. Heb je een uitzending van Funx Music Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Funx Music Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van Funx Music Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Funx Music Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!