Programma gemist?

Voor met de vijfde keer op rij het vinden de jaarlijkse op FunX Music op tv Awards plaats. de Vanuit het Amsterdamse op Paradiso reikt het urban radiostation een het FunX prijzen uit in categorieën tijdens als op tv beste artiest, beste song, de beste album, beste tijdens mc en beste op dj. Bij de van genomineerden van 2018 van horen populaire artiesten als op tv Ronnie Flex, Frenna, Boef, tijdens Sevn Alias, met Josylvio, een Latifah en Broederliefde. In deze uit uitzending zullen de hoogtepunten met van op de feestelijke avond langskomen, met met natuurlijk op de prijsuitreikingen, backstage interviews met in van winnaars en optredens van genomineerde de artiesten. Het met podium is vrij in voor de populairste popacts uit van nu en op voor talenten die van op het punt van uit doorbreken het staan.

januari 2021
09-05-2018 22:50

Funx Music Awards 2018

Funx Music Awards 2018 - Funx Music Awards 2018

Voor de vijfde keer op rij vinden de jaarlijkse FunX Music Awards plaats. Vanuit het Amsterdamse Paradiso reikt het urban radiostation FunX prijzen uit in categorieën als beste artiest, beste song, beste album, beste mc en beste dj. Bij de ...

Funx Music Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Funx Music Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Funx Music Awards 2018 bij Funx Music Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Funx Music Awards 2018. Heb je een uitzending van Funx Music Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Funx Music Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van Funx Music Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Funx Music Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!