Programma gemist?

Voor de op tv vijfde keer op de rij het vinden de jaarlijkse FunX Music van Awards plaats. de Vanuit het op tv Amsterdamse Paradiso reikt naar het urban radiostation van FunX prijzen uit in categorieën als naar beste uit artiest, beste in song, beste album, beste door mc en beste door dj. Bij de genomineerden van naar 2018 uit horen populaire artiesten als tijdens Ronnie Flex, op tv Frenna, Boef, Sevn tijdens Alias, Josylvio, Latifah en Broederliefde. naar In deze uitzending door zullen de naar hoogtepunten op tv van de feestelijke avond een langskomen, met de natuurlijk de prijsuitreikingen, backstage interviews in met winnaars en optredens door van van genomineerde artiesten. Het podium van is vrij voor de de populairste popacts de van op tv nu en voor uit talenten die op het punt door van een doorbreken staan.

januari 2020
09-05-2018 22:50

Funx Music Awards 2018

Funx Music Awards 2018 - Funx Music Awards 2018

Voor de vijfde keer op rij vinden de jaarlijkse FunX Music Awards plaats. Vanuit het Amsterdamse Paradiso reikt het urban radiostation FunX prijzen uit in categorieën als beste artiest, beste song, beste album, beste mc en beste dj. Bij de ...

Funx Music Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Funx Music Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Funx Music Awards 2018 bij Funx Music Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Funx Music Awards 2018. Heb je een uitzending van Funx Music Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Funx Music Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van Funx Music Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Funx Music Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!