Programma gemist?

Voor naar de vijfde keer op rij met vinden in de jaarlijkse FunX met Music Awards van plaats. Vanuit het Amsterdamse Paradiso reikt van het urban radiostation uit FunX prijzen uit het in een categorieën als beste artiest, het beste song, van beste album, beste mc een en beste dj. Bij de de tijdens genomineerden van met 2018 horen populaire artiesten tijdens als Ronnie Flex, op Frenna, Boef, Sevn Alias, Josylvio, in Latifah en door Broederliefde. In van deze uitzending zullen de hoogtepunten op tv van de feestelijke van avond langskomen, met het natuurlijk de door prijsuitreikingen, met backstage interviews met winnaars en optredens op tv van genomineerde door artiesten. Het uit podium is vrij voor het de populairste popacts tijdens van nu en door voor in talenten die op het punt tijdens van doorbreken door staan.

september 2020
09-05-2018 22:50

Funx Music Awards 2018

Funx Music Awards 2018 - Funx Music Awards 2018

Voor de vijfde keer op rij vinden de jaarlijkse FunX Music Awards plaats. Vanuit het Amsterdamse Paradiso reikt het urban radiostation FunX prijzen uit in categorieën als beste artiest, beste song, beste album, beste mc en beste dj. Bij de ...

Funx Music Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Funx Music Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Funx Music Awards 2018 bij Funx Music Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Funx Music Awards 2018. Heb je een uitzending van Funx Music Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Funx Music Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van Funx Music Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Funx Music Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!