Programma gemist?

Voor de vijfde een keer in op rij vinden de op tv jaarlijkse tijdens FunX Music Awards plaats. Vanuit tijdens het Amsterdamse Paradiso reikt naar door het urban radiostation FunX uit prijzen uit in categorieën uit als beste artiest, beste met op song, beste album, beste mc op tv en beste dj. in Bij uit de genomineerden van 2018 horen populaire tijdens artiesten als Ronnie het op Flex, Frenna, Boef, tijdens Sevn Alias, Josylvio, uit Latifah en Broederliefde. In deze uit uitzending zullen een de hoogtepunten van de de feestelijke avond langskomen, op tv met met natuurlijk de prijsuitreikingen, backstage interviews met naar winnaars de en optredens van op tv genomineerde artiesten. Het podium is in vrij de voor de populairste een popacts van nu en voor in de talenten die op naar het punt van doorbreken op staan.

juli 2020
09-05-2018 22:50

Funx Music Awards 2018

Funx Music Awards 2018 - Funx Music Awards 2018

Voor de vijfde keer op rij vinden de jaarlijkse FunX Music Awards plaats. Vanuit het Amsterdamse Paradiso reikt het urban radiostation FunX prijzen uit in categorieën als beste artiest, beste song, beste album, beste mc en beste dj. Bij de ...

Funx Music Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Funx Music Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Funx Music Awards 2018 bij Funx Music Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Funx Music Awards 2018. Heb je een uitzending van Funx Music Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Funx Music Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van Funx Music Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Funx Music Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!