Programma gemist?

Verslag van de in op finale van het Eurovisie Songfestival, vanuit met de uit Altice Arena in door Lissabon. Jan de Smit en Cornald Maas verzorgen uit het commentaar voor het de Nederlandse kijker. Bekijk meer de over het songfestival in op gids.tv/onderwerp/songfestival Loting op heeft door de volgorde in de finale met bepaald. Waylon is als door 23ste een van de naar 26 aan de in beurt. Bekijk het volledige met programma van de Songfestivalfinale: 1) Oekraïne: uit Melovin - Under van The Ladder 2) Spanje: van Alfred naar & Amaia met - Tu canción 3) Slovenië: Lea op Sirk - Hvala, Ne! 4) in Litouwen: Ieva van Zasimauskaite - naar When we're old 5) Oostenrijk: Cesar een Sampson - met Nobody de but you 6) Estland: Elina Nechayeva - uit La Forza 7) van Noorwegen: Alexander Rybak - op van That's how you write in a song 8) van Portugal: Cláudia Pascoal - O door Jardim 9) op Verenigd Koninkrijk: SuRie - Storm 10) op tv Servië: Sanja Ilic de & Balkanika - Nova in Deca 11) op Duitsland: Michael Schulte in - You Let Me Walk uit Alone 12) op tv Albanië: Eugent Bushpepa - Mall 13) tijdens op Frankrijk: Madame Monsieur - Mercy 14) in Tsjechië: Mikolas Josef met - Lie to me 15) uit Denemarken: Rasmussen - een Higher op Ground 16) Australië: Jessica met Mauboy - We Got uit Love 17) Finland: door Saara Aalto - Monsters 18) naar Bulgarije: Equinox met - Bones 19) Moldavië: DoReDos - tijdens tijdens My Lucky Day 20) op Zweden: Benjamin Ingrosso - Dance you op tv off 21) Hongarije: AWS in - van Viszlát nyár 22) van Israël: Netta Barzilai - Toy 23) het NEDERLAND: Waylon - Outlaw een In het 'Em 24) Ierland: Ryan door O'Shaughnessy naar - Together 25) Cyprus: een Eleni Foureira - door Fuego 26) Italië: Ermal Meta & Fabrizio uit Moro - Non in mi naar avete fatto een niente

februari 2021
12-05-2018 21:00

Live: Finale Eurovisie Songfestival 2018

Eurovisie Songfestival 2018 finale - Live: Finale Eurovisie Songfestival 2018

Verslag van de finale van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Altice Arena in Lissabon. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Bekijk meer over het songfestival op gids.tv/onderwerp/songfestival Lo...

Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival 2018 finale bij Eurovisie Songfestival 2018 finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival 2018 finale. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival 2018 finale? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival 2018 finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!