Programma gemist?

Verslag naar van de finale van op het Eurovisie Songfestival, vanuit van een de Altice Arena in in Lissabon. Jan Smit en het Cornald Maas verzorgen de het tijdens commentaar voor de Nederlandse kijker. Bekijk meer een over het songfestival uit op gids.tv/onderwerp/songfestival Loting de heeft de naar volgorde in de finale bepaald. door Waylon is als de op tv 23ste van de 26 aan met de beurt. in Bekijk het volledige uit programma van de Songfestivalfinale: 1) Oekraïne: naar Melovin - het Under tijdens The Ladder 2) Spanje: Alfred & in Amaia - in Tu canción 3) in Slovenië: Lea Sirk - Hvala, van Ne! 4) Litouwen: Ieva Zasimauskaite een - When uit we're old 5) op Oostenrijk: Cesar Sampson de - Nobody but you 6) het Estland: op tv Elina Nechayeva - La Forza 7) Noorwegen: op Alexander Rybak - van tijdens That's how you de write a song 8) Portugal: een Cláudia Pascoal met - O Jardim 9) Verenigd Koninkrijk: SuRie de - Storm 10) van Servië: Sanja Ilic & naar in Balkanika - Nova Deca 11) Duitsland: Michael uit in Schulte - You Let Me de Walk Alone 12) met Albanië: Eugent Bushpepa - Mall 13) van Frankrijk: tijdens Madame Monsieur - Mercy 14) Tsjechië: op tv van Mikolas Josef - van Lie to me 15) Denemarken: Rasmussen in - Higher Ground 16) uit Australië: de Jessica Mauboy - We Got Love 17) uit Finland: Saara op tv Aalto - Monsters 18) Bulgarije: het Equinox op tv - Bones 19) Moldavië: DoReDos - op My Lucky Day 20) uit een Zweden: Benjamin Ingrosso - Dance you door door off 21) Hongarije: AWS - op Viszlát nyár 22) Israël: Netta Barzilai in uit - Toy 23) NEDERLAND: Waylon - in Outlaw In 'Em 24) uit een Ierland: Ryan O'Shaughnessy - Together 25) Cyprus: door op Eleni Foureira - Fuego 26) Italië: tijdens Ermal op Meta & Fabrizio Moro met - Non mi avete uit fatto door niente

januari 2020
12-05-2018 21:00

Live: Finale Eurovisie Songfestival 2018

Eurovisie Songfestival 2018 finale - Live: Finale Eurovisie Songfestival 2018

Verslag van de finale van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Altice Arena in Lissabon. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Bekijk meer over het songfestival op gids.tv/onderwerp/songfestival Lo...

Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival 2018 finale bij Eurovisie Songfestival 2018 finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival 2018 finale. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival 2018 finale? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival 2018 finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!