Programma gemist?

Verslag van de in finale uit van het Eurovisie Songfestival, vanuit in de Altice met Arena in Lissabon. op Jan Smit de en Cornald de Maas verzorgen het commentaar voor naar de Nederlandse kijker. Bekijk de meer over het songfestival op tv het op gids.tv/onderwerp/songfestival Loting heeft de volgorde tijdens in de op tv finale bepaald. Waylon is als in 23ste van met de 26 tijdens aan de beurt. Bekijk het in volledige programma op tv van de in Songfestivalfinale: 1) Oekraïne: Melovin naar - Under The uit Ladder 2) Spanje: Alfred naar & Amaia - Tu met canción 3) Slovenië: van Lea Sirk - Hvala, Ne! 4) de Litouwen: met Ieva Zasimauskaite - de When we're old 5) Oostenrijk: van Cesar Sampson - Nobody op but you 6) Estland: van Elina Nechayeva uit - La Forza 7) het Noorwegen: naar Alexander Rybak - That's een how you write a song 8) tijdens Portugal: Cláudia Pascoal met - O Jardim 9) de een Verenigd Koninkrijk: SuRie een - Storm 10) Servië: Sanja Ilic & de in Balkanika - Nova op tv Deca 11) Duitsland: Michael Schulte - een You Let op tv Me Walk het Alone 12) Albanië: Eugent Bushpepa - Mall 13) in Frankrijk: Madame door Monsieur - een Mercy 14) Tsjechië: met Mikolas Josef - Lie to in me 15) Denemarken: Rasmussen op tv - van Higher Ground 16) Australië: Jessica Mauboy het - We Got Love 17) van tijdens Finland: Saara Aalto - op tv Monsters 18) Bulgarije: Equinox - naar Bones 19) Moldavië: tijdens DoReDos - My van Lucky Day 20) Zweden: Benjamin Ingrosso in naar - Dance you off 21) Hongarije: AWS tijdens tijdens - Viszlát nyár 22) met Israël: Netta Barzilai op - Toy 23) NEDERLAND: Waylon in - Outlaw de In 'Em 24) Ierland: de Ryan O'Shaughnessy - Together 25) met Cyprus: Eleni Foureira - tijdens tijdens Fuego 26) Italië: Ermal Meta van & Fabrizio Moro in - Non tijdens mi avete fatto het niente

oktober 2020
12-05-2018 21:00

Live: Finale Eurovisie Songfestival 2018

Eurovisie Songfestival 2018 finale - Live: Finale Eurovisie Songfestival 2018

Verslag van de finale van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Altice Arena in Lissabon. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Bekijk meer over het songfestival op gids.tv/onderwerp/songfestival Lo...

Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival 2018 finale bij Eurovisie Songfestival 2018 finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival 2018 finale. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival 2018 finale gemist

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival 2018 finale? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival 2018 finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!