Programma gemist?

Claudia de uit Breij in praat met de tijdens klas over liefde. op tv Is het mogelijk zonder liefde op tv te leven? Hoe het denken door de leerlingen over trouwen? tijdens En is tijdens liefde grenzeloos?

Oud-politicus op tv en schrijver op Jan Terlouw praat over duurzaamheid. het Is met deze klas zich bewust uit van klimaatverandering? met En hoe ziet de toekomst van met de leerlingen door eruit?

Cabaretier, in acteur en presentator Jandino van Asporaat geeft les over tijdens zelfontplooiing. Wat naar zijn de dromen op van deze naar klas en durven ze die in op tv waar te maken? Wat is het van effect van je de door houding of jezelf?

Een groep leerlingen met naar krijgt een bijzondere les van een een ongewone leerkracht. tijdens Wat volgt op tv is een naar blik op de wereld door vanuit de klas. uit Journalist en presentator Matthijs van met Nieuwkerk het geeft een les over de kunst. Wat op is dat tijdens nou eigenlijk? En wie van bepaalt of iets kunst het is?

Vanavond in is de door tweede van twee afleveringen van de De Klas, het programma in waarin een groep uit leerlingen les krijgt door het van een ongewone leerkracht. Schrijver en in columnist Özcan in Akyol geeft een les van over opvoeding. Hoe op tv doe je dat, opvoeden? met En mag iedereen de met zomaar kinderen krijgen? Hun BN'er-schap van maakt op het de leerlingen in eerste instantie op tv weinig op tv indruk, maar het aanstekelijke enthousiasme van van Erben tijdens en de scherpe en in soms tijdens confronterende vragen van Özcan zorgen ervoor tijdens dat de van leerlingen uiteindelijk openhartig door hun verhaal uit doen, hun mening de durven geven en onzekerheden, hoop een en dromen met een elkaar uit delen. De leerlingen tijdens komen steeds meer het over elkaar te weten en uit van leren dat niets in vanzelfsprekend is. Maar misschien zijn het met uit de twee leerkrachten van zelf wel van wie de met blik naar op de wereld een uiteindelijk het meest een verruimd wordt.

In tijdens het programma op De Klas krijgt een groep in leerlingen een tijdens bijzondere les van naar een ongewone een leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist in met en schrijver Özcan Akyol behandelen het universele thema’s als succes met en de opvoeding. Thema's waar ze persoonlijk uit iets mee hebben. uit Wat is in dat nou uit eigenlijk: 'succes'? Hoe krijg het je het naar en durf je met daar alles voor op door te naar geven? En Özcan is recent de voor de door tweede keer vader geworden maar door hoe doe je door dat van eigenlijk; 'opvoeden'? En tijdens mag iedereen zomaar kinderen op krijgen? Hun naar BN'er schap maakt op het de leerlingen in eerste instantie de weinig indruk, "hebben het op tv jullie eigenlijk enig idee de wie ik ben?" het Maar het aanstekelijke enthousiasme de van Erben tijdens en de scherpe met en soms confronterende vragen van de in Özcan zorgen ervoor dat uit de leerlingen uiteindelijk een openhartig hun verhaal de doen, hun mening door durven geven en onzekerheden, met hoop en dromen met van van elkaar delen. De het leerlingen komen steeds meer over uit elkaar te het weten en op tv leren dat niets vanzelfsprekend is. Maar uit misschien zijn uit het de twee leerkrachten uit zelf wel naar van wie een de blik op de met wereld het uiteindelijk het meest verruimd wordt. uit De met Klas met Erben Wennemars over in 'Succes' is op tv zondag 13 tijdens mei om 21:30 uur te zien op tv op NPO in 1. De het Klas met Özcan Akyol uit over 'Opvoeden' het is zondag 20 het mei om naar 21:30 uur te op zien op NPO op 1

mei 2021
12-05-2019 20:50

Claudia de Breij

De Klas - Claudia de Breij

Claudia de Breij praat met de klas over liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

28-04-2019 20:15

Jan Terlouw

De Klas - Jan Terlouw

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw praat over duurzaamheid. Is deze klas zich bewust van klimaatverandering? En hoe ziet de toekomst van de leerlingen eruit?

21-04-2019 19:25

Jandino Asporaat

De Klas - Jandino Asporaat

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat geeft les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Wat is het effect van je houding of jezelf?

14-04-2019 19:25

Matthijs van Nieuwkerk

De Klas - Matthijs van Nieuwkerk

Een groep leerlingen krijgt een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Wat volgt is een blik op de wereld vanuit de klas. Journalist en presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft een les over kunst. Wat is dat nou eigenlijk? En wie bepaa...

20-05-2018 21:15

De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

De Klas - De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

Vanavond is de tweede van twee afleveringen van De Klas, het programma waarin een groep leerlingen les krijgt van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist Özcan Akyol geeft een les over opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? En mag ie...

13-05-2018 21:35

Nieuw: De klas

De Klas - Nieuw: De klas

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist en schrijver Özcan Akyol behandelen universele thema’s als succes en opvoeding. Thema's waar ze p...

De Klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Klas bij De Klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Klas. Heb je een uitzending van De Klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Klas gemist

Uitzending gemist van De Klas? Hier kun je alle uitzendingen van De Klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!