Programma gemist?

Claudia uit de Breij praat met van de klas door over liefde. Is het op tv mogelijk zonder liefde te op leven? Hoe op tv denken de leerlingen over uit trouwen? En is tijdens liefde van grenzeloos?

Oud-politicus en schrijver de Jan Terlouw praat in over een duurzaamheid. Is op deze klas zich bewust van de klimaatverandering? En hoe in ziet de toekomst met van de leerlingen de eruit?

Cabaretier, uit acteur en presentator Jandino Asporaat op tv geeft les door over zelfontplooiing. in Wat zijn de door dromen van deze uit klas en durven ze die uit waar een te maken? het Wat is het effect van tijdens je door houding of jezelf?

Een met groep leerlingen krijgt een door bijzondere les van een de ongewone leerkracht. tijdens Wat door volgt is een het blik op de door wereld vanuit de klas. met Journalist en presentator Matthijs van met Nieuwkerk geeft de een les over van kunst. Wat in is dat op nou eigenlijk? En wie bepaalt of de iets uit kunst is?

Vanavond uit is de tweede van van twee afleveringen van naar De Klas, het programma in waarin door een groep leerlingen les door krijgt door van een ongewone leerkracht. Schrijver en in columnist uit Özcan Akyol geeft door een les over opvoeding. Hoe op doe je op tv dat, opvoeden? En het mag iedereen zomaar kinderen op tv krijgen? Hun BN'er-schap tijdens maakt op de leerlingen in het op eerste instantie weinig indruk, maar het in aanstekelijke enthousiasme van naar Erben tijdens en de scherpe van en soms confronterende door vragen van Özcan zorgen ervoor uit dat een de leerlingen uiteindelijk openhartig hun met verhaal doen, hun in mening met durven geven de en onzekerheden, hoop in en dromen met op tv elkaar delen. De leerlingen komen uit steeds meer over met elkaar te het weten en leren in dat niets met vanzelfsprekend is. Maar misschien de zijn het de de twee leerkrachten in zelf wel van wie de op tv blik op de de wereld uiteindelijk het meest een verruimd een wordt.

In tijdens het programma tijdens De Klas krijgt een op tv groep leerlingen op tv een bijzondere les van een op ongewone leerkracht. van Gastdocenten Erben in Wennemars en columnist en schrijver Özcan tijdens Akyol behandelen universele naar thema’s als succes het en de opvoeding. Thema's waar ze persoonlijk uit iets uit mee hebben. de Wat is dat nou eigenlijk: op 'succes'? Hoe door krijg je het en durf een door je daar alles door voor op te geven? En een Özcan is recent een voor de tweede tijdens keer vader geworden maar tijdens naar hoe doe je dat de eigenlijk; 'opvoeden'? En mag in iedereen zomaar kinderen uit krijgen? Hun door BN'er schap maakt uit op de leerlingen in eerste instantie een weinig indruk, een "hebben jullie uit eigenlijk enig met idee wie ik ben?" Maar door het aanstekelijke enthousiasme van met Erben uit en de door scherpe en soms confronterende vragen van met Özcan zorgen ervoor naar dat de de leerlingen uiteindelijk openhartig hun van verhaal doen, hun van mening durven uit geven en onzekerheden, op hoop een en dromen met tijdens elkaar delen. De leerlingen naar komen steeds meer over elkaar op tv te weten en door leren dat door niets vanzelfsprekend is. Maar uit misschien tijdens zijn het de de twee leerkrachten op zelf wel van naar wie de blik tijdens op de wereld uiteindelijk het meest uit verruimd wordt. door De Klas met Erben op tijdens Wennemars over 'Succes' is zondag 13 door mei om een 21:30 uur in te zien op NPO 1. op tv De Klas met uit het Özcan Akyol over 'Opvoeden' een is zondag 20 mei om het 21:30 in uur te de zien op NPO op 1

januari 2021
12-05-2019 20:50

Claudia de Breij

De Klas - Claudia de Breij

Claudia de Breij praat met de klas over liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

28-04-2019 20:15

Jan Terlouw

De Klas - Jan Terlouw

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw praat over duurzaamheid. Is deze klas zich bewust van klimaatverandering? En hoe ziet de toekomst van de leerlingen eruit?

21-04-2019 19:25

Jandino Asporaat

De Klas - Jandino Asporaat

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat geeft les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Wat is het effect van je houding of jezelf?

14-04-2019 19:25

Matthijs van Nieuwkerk

De Klas - Matthijs van Nieuwkerk

Een groep leerlingen krijgt een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Wat volgt is een blik op de wereld vanuit de klas. Journalist en presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft een les over kunst. Wat is dat nou eigenlijk? En wie bepaa...

20-05-2018 21:15

De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

De Klas - De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

Vanavond is de tweede van twee afleveringen van De Klas, het programma waarin een groep leerlingen les krijgt van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist Özcan Akyol geeft een les over opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? En mag ie...

13-05-2018 21:35

Nieuw: De klas

De Klas - Nieuw: De klas

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist en schrijver Özcan Akyol behandelen universele thema’s als succes en opvoeding. Thema's waar ze p...

De Klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Klas bij De Klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Klas. Heb je een uitzending van De Klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Klas gemist

Uitzending gemist van De Klas? Hier kun je alle uitzendingen van De Klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!