Programma gemist?

Claudia de Breij op praat met de de klas over met liefde. Is het op mogelijk zonder liefde op te leven? Hoe denken op tv de leerlingen over een trouwen? En is tijdens liefde met grenzeloos?

Oud-politicus en een schrijver Jan Terlouw praat uit door over duurzaamheid. Is een deze klas zich een bewust van klimaatverandering? En hoe met ziet de de toekomst van de leerlingen het eruit?

Cabaretier, acteur met en presentator uit Jandino Asporaat van geeft les over zelfontplooiing. naar Wat zijn de dromen van van naar deze klas en durven het ze die waar door te maken? de Wat is het effect van je op tv houding of tijdens jezelf?

Een groep uit leerlingen krijgt een bijzondere het les van een een door ongewone leerkracht. Wat volgt is een van blik op de met van wereld vanuit de het klas. Journalist en presentator het Matthijs van naar Nieuwkerk geeft een les over een kunst. Wat is door dat een nou eigenlijk? En wie bepaalt of op iets kunst in is?

Vanavond is van de tweede van twee in afleveringen van De de Klas, het programma een waarin een op tv groep leerlingen les krijgt met van een ongewone uit leerkracht. Schrijver uit en columnist Özcan op tv Akyol geeft een een les over het opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? tijdens En mag in iedereen zomaar kinderen uit krijgen? Hun BN'er-schap in maakt op de leerlingen tijdens in naar eerste instantie weinig indruk, op tv maar het aanstekelijke enthousiasme van in Erben van en de uit scherpe en soms confronterende vragen van tijdens Özcan zorgen in ervoor dat de leerlingen een uiteindelijk het openhartig hun uit verhaal doen, hun uit mening durven geven en een onzekerheden, hoop het en dromen met elkaar delen. op tv De leerlingen uit komen steeds meer over elkaar uit te van weten en het leren dat niets vanzelfsprekend in is. Maar uit misschien zijn het de twee leerkrachten de zelf van wel van wie uit de blik het op de wereld met uiteindelijk het meest verruimd uit wordt.

In een het programma De op Klas krijgt een groep leerlingen een een bijzondere in les met van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben door Wennemars door en columnist en schrijver Özcan de Akyol behandelen universele met thema’s door als succes en opvoeding. in Thema's waar ze van persoonlijk iets mee hebben. in van Wat is dat nou eigenlijk: van 'succes'? Hoe krijg je tijdens het en uit durf je daar de alles voor op tijdens te geven? En de Özcan is recent in voor de tweede keer tijdens vader geworden maar uit hoe doe door je dat in eigenlijk; 'opvoeden'? van En mag iedereen zomaar kinderen krijgen? Hun van BN'er tijdens schap maakt op de leerlingen tijdens op in eerste instantie weinig indruk, "hebben op tv jullie eigenlijk enig uit tijdens idee wie ik een ben?" Maar het aanstekelijke enthousiasme op van Erben en de in scherpe op tv en soms confronterende vragen van in Özcan tijdens zorgen ervoor naar dat de leerlingen uiteindelijk door openhartig hun met verhaal doen, hun mening durven geven door een en onzekerheden, hoop en dromen met naar elkaar delen. De de leerlingen in komen steeds uit meer over elkaar te weten en door leren dat niets van vanzelfsprekend op is. Maar misschien zijn uit het de van twee leerkrachten zelf wel een van wie de blik de op de in wereld door uiteindelijk het meest verruimd wordt. een De met Klas met Erben Wennemars over met 'Succes' is zondag de 13 mei om van 21:30 uur met te zien uit op NPO 1. De Klas tijdens met met Özcan Akyol over 'Opvoeden' in is zondag 20 het mei om de 21:30 uur te zien op tijdens NPO de 1

september 2021
12-05-2019 20:50

Claudia de Breij

De Klas - Claudia de Breij

Claudia de Breij praat met de klas over liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

28-04-2019 20:15

Jan Terlouw

De Klas - Jan Terlouw

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw praat over duurzaamheid. Is deze klas zich bewust van klimaatverandering? En hoe ziet de toekomst van de leerlingen eruit?

21-04-2019 19:25

Jandino Asporaat

De Klas - Jandino Asporaat

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat geeft les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Wat is het effect van je houding of jezelf?

14-04-2019 19:25

Matthijs van Nieuwkerk

De Klas - Matthijs van Nieuwkerk

Een groep leerlingen krijgt een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Wat volgt is een blik op de wereld vanuit de klas. Journalist en presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft een les over kunst. Wat is dat nou eigenlijk? En wie bepaa...

20-05-2018 21:15

De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

De Klas - De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

Vanavond is de tweede van twee afleveringen van De Klas, het programma waarin een groep leerlingen les krijgt van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist Özcan Akyol geeft een les over opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? En mag ie...

13-05-2018 21:35

Nieuw: De klas

De Klas - Nieuw: De klas

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist en schrijver Özcan Akyol behandelen universele thema’s als succes en opvoeding. Thema's waar ze p...

De Klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Klas bij De Klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Klas. Heb je een uitzending van De Klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Klas gemist

Uitzending gemist van De Klas? Hier kun je alle uitzendingen van De Klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!