Programma gemist?

Claudia de met Breij naar praat met de klas over liefde. een Is op tv het mogelijk zonder liefde te naar leven? Hoe met denken de leerlingen door over trouwen? En is in liefde in grenzeloos?

Oud-politicus met en schrijver Jan Terlouw het praat over duurzaamheid. Is in door deze klas zich bewust van klimaatverandering? een naar En hoe ziet de van toekomst van op de leerlingen eruit?

Cabaretier, naar acteur en in presentator Jandino Asporaat geeft les de over zelfontplooiing. Wat een zijn van de dromen van deze klas door en een durven ze die waar op tv te maken? op Wat is het effect van je met houding of het jezelf?

Een een groep leerlingen krijgt een bijzondere tijdens met les van een ongewone leerkracht. een Wat volgt een is een blik op de op wereld vanuit tijdens de op klas. Journalist en presentator op tv Matthijs van Nieuwkerk in geeft een tijdens les over kunst. op tv Wat is dat uit nou eigenlijk? En wie bepaalt of van iets kunst van is?

Vanavond een is de een tweede van twee afleveringen van door De op tv Klas, het programma op waarin een groep leerlingen met les krijgt tijdens van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist in op Özcan Akyol geeft op een les over opvoeding. tijdens Hoe doe je dat, tijdens opvoeden? door En mag iedereen tijdens zomaar kinderen krijgen? Hun de BN'er-schap maakt op de naar leerlingen in op eerste instantie weinig indruk, een maar het aanstekelijke enthousiasme van in Erben en tijdens de scherpe en uit soms confronterende vragen van tijdens Özcan zorgen door ervoor dat op tv de leerlingen op uiteindelijk openhartig hun verhaal naar doen, hun mening durven op tv geven naar en onzekerheden, hoop en door dromen met elkaar op tv delen. De leerlingen van komen steeds meer over elkaar het te weten en in leren dat niets van van vanzelfsprekend is. Maar tijdens misschien zijn het de twee het leerkrachten zelf wel de van in wie de blik op de het wereld op uiteindelijk het meest verruimd met wordt.

In tijdens het programma naar De Klas krijgt een een groep leerlingen een bijzondere tijdens les van op tv een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben de de Wennemars en columnist en de schrijver Özcan naar Akyol behandelen universele thema’s als de succes en opvoeding. uit Thema's waar tijdens ze persoonlijk iets door mee hebben. Wat is op dat van nou eigenlijk: 'succes'? Hoe naar krijg je een het en durf in je daar alles voor op uit te geven? tijdens En Özcan is in recent voor de tijdens tweede keer vader de geworden maar hoe doe je op dat eigenlijk; 'opvoeden'? het En mag met iedereen het zomaar kinderen krijgen? Hun BN'er schap in maakt op op tv de leerlingen in eerste in instantie weinig indruk, naar "hebben jullie eigenlijk enig een idee wie ik uit ben?" Maar in het aanstekelijke enthousiasme op tv van Erben en uit de een scherpe en soms confronterende vragen uit van Özcan zorgen de ervoor dat de leerlingen het het uiteindelijk openhartig hun op tv verhaal doen, hun mening uit durven geven en onzekerheden, de hoop en dromen met van op elkaar delen. De de leerlingen komen steeds meer over van elkaar te weten met en leren dat een niets vanzelfsprekend is. Maar op de misschien zijn het de naar twee leerkrachten van zelf wel van wie de blik naar op tijdens de wereld uiteindelijk het meest met de verruimd wordt. De Klas met op Erben Wennemars de over 'Succes' van is zondag 13 de mei om 21:30 door uur te zien de op NPO 1. De op tv Klas met met Özcan Akyol over 'Opvoeden' is op zondag 20 naar mei om 21:30 uur het te zien op NPO op een 1

mei 2020
12-05-2019 20:50

Claudia de Breij

De Klas - Claudia de Breij

Claudia de Breij praat met de klas over liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

28-04-2019 20:15

Jan Terlouw

De Klas - Jan Terlouw

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw praat over duurzaamheid. Is deze klas zich bewust van klimaatverandering? En hoe ziet de toekomst van de leerlingen eruit?

21-04-2019 19:25

Jandino Asporaat

De Klas - Jandino Asporaat

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat geeft les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Wat is het effect van je houding of jezelf?

14-04-2019 19:25

Matthijs van Nieuwkerk

De Klas - Matthijs van Nieuwkerk

Een groep leerlingen krijgt een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Wat volgt is een blik op de wereld vanuit de klas. Journalist en presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft een les over kunst. Wat is dat nou eigenlijk? En wie bepaa...

20-05-2018 21:15

De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

De Klas - De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

Vanavond is de tweede van twee afleveringen van De Klas, het programma waarin een groep leerlingen les krijgt van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist Özcan Akyol geeft een les over opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? En mag ie...

13-05-2018 21:35

Nieuw: De klas

De Klas - Nieuw: De klas

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist en schrijver Özcan Akyol behandelen universele thema’s als succes en opvoeding. Thema's waar ze p...

De Klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Klas bij De Klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Klas. Heb je een uitzending van De Klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Klas gemist

Uitzending gemist van De Klas? Hier kun je alle uitzendingen van De Klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!