Programma gemist?

Claudia de van Breij praat met de op een klas over liefde. Is het naar mogelijk zonder op liefde te leven? Hoe denken in de leerlingen de over trouwen? En is een liefde in grenzeloos?

Oud-politicus het en schrijver Jan Terlouw praat met over de duurzaamheid. Is deze klas een zich van bewust van klimaatverandering? En hoe op ziet de toekomst van van de de leerlingen eruit?

Cabaretier, acteur en van naar presentator Jandino Asporaat de geeft les over zelfontplooiing. op tv Wat zijn de dromen van van deze klas en op tv op tv durven ze die op waar te maken? Wat een is het effect van een je houding of het jezelf?

Een tijdens groep leerlingen uit krijgt een bijzondere les naar van een ongewone leerkracht. naar Wat naar volgt is een door blik op de wereld vanuit de de klas. Journalist door en op presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft een een les een over kunst. Wat is uit dat nou eigenlijk? naar En in wie bepaalt of iets kunst op is?

Vanavond naar is de tweede van twee op tv de afleveringen van De Klas, het het programma waarin een een groep op leerlingen les krijgt van een een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist op Özcan tijdens Akyol geeft een les over op opvoeding. Hoe van doe je dat, van opvoeden? En op tv mag iedereen zomaar kinderen krijgen? Hun in van BN'er-schap maakt op de tijdens leerlingen in eerste instantie tijdens weinig tijdens indruk, maar het aanstekelijke enthousiasme van van Erben en de van scherpe en door soms confronterende vragen door van de Özcan zorgen ervoor op dat de leerlingen een uiteindelijk openhartig hun tijdens verhaal doen, hun naar mening durven geven naar en onzekerheden, hoop het en dromen met elkaar delen. van De leerlingen komen van steeds het meer over elkaar te weten en het leren dat niets tijdens vanzelfsprekend is. uit Maar misschien zijn het op de twee leerkrachten een zelf het wel van wie de van blik op de op tv wereld uiteindelijk op het meest verruimd met wordt.

In de het programma De door Klas krijgt een door groep leerlingen een bijzondere les op een van een ongewone leerkracht. Gastdocenten op Erben Wennemars en columnist het en schrijver Özcan uit Akyol behandelen op tv universele thema’s als door succes en opvoeding. het Thema's waar ze persoonlijk met iets met mee hebben. in Wat is dat nou eigenlijk: 'succes'? op Hoe met krijg je het een en durf een je daar alles voor op van te geven? En de Özcan is recent voor tijdens de naar tweede keer vader geworden maar op hoe doe in je dat eigenlijk; 'opvoeden'? in van En mag iedereen zomaar kinderen naar krijgen? Hun BN'er schap met maakt op naar de leerlingen de in eerste instantie weinig indruk, met "hebben een jullie eigenlijk enig idee de wie ik ben?" Maar het van aanstekelijke enthousiasme van het Erben een en de scherpe en tijdens soms confronterende vragen van naar met Özcan zorgen ervoor dat met de leerlingen uiteindelijk openhartig naar hun op verhaal doen, hun uit mening durven geven uit en onzekerheden, hoop een en dromen met elkaar in delen. De naar leerlingen komen steeds meer over elkaar een te weten en een leren dat het niets vanzelfsprekend op tv is. Maar misschien naar zijn het de twee leerkrachten uit zelf wel van door wie de blik in op de het wereld uiteindelijk het de meest in verruimd wordt. De Klas met Erben het Wennemars over van 'Succes' is zondag 13 de mei in om 21:30 uur uit te zien door op NPO 1. De Klas met met Özcan in Akyol over 'Opvoeden' door is zondag 20 mei het om 21:30 tijdens uur te zien op naar NPO een 1

september 2020
12-05-2019 20:50

Claudia de Breij

De Klas - Claudia de Breij

Claudia de Breij praat met de klas over liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

28-04-2019 20:15

Jan Terlouw

De Klas - Jan Terlouw

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw praat over duurzaamheid. Is deze klas zich bewust van klimaatverandering? En hoe ziet de toekomst van de leerlingen eruit?

21-04-2019 19:25

Jandino Asporaat

De Klas - Jandino Asporaat

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat geeft les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Wat is het effect van je houding of jezelf?

14-04-2019 19:25

Matthijs van Nieuwkerk

De Klas - Matthijs van Nieuwkerk

Een groep leerlingen krijgt een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Wat volgt is een blik op de wereld vanuit de klas. Journalist en presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft een les over kunst. Wat is dat nou eigenlijk? En wie bepaa...

20-05-2018 21:15

De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

De Klas - De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

Vanavond is de tweede van twee afleveringen van De Klas, het programma waarin een groep leerlingen les krijgt van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist Özcan Akyol geeft een les over opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? En mag ie...

13-05-2018 21:35

Nieuw: De klas

De Klas - Nieuw: De klas

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist en schrijver Özcan Akyol behandelen universele thema’s als succes en opvoeding. Thema's waar ze p...

De Klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Klas bij De Klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Klas. Heb je een uitzending van De Klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Klas gemist

Uitzending gemist van De Klas? Hier kun je alle uitzendingen van De Klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!