Programma gemist?

Claudia tijdens de Breij praat het met de het klas over liefde. Is op tv het mogelijk zonder op liefde te op tv leven? Hoe denken de leerlingen over met op tv trouwen? En is liefde door grenzeloos?

Oud-politicus naar en schrijver Jan door Terlouw praat over duurzaamheid. een Is deze klas zich door bewust van met klimaatverandering? een En hoe ziet de op toekomst van de leerlingen het eruit?

Cabaretier, acteur van en presentator de Jandino Asporaat geeft les over de zelfontplooiing. Wat tijdens zijn een de dromen van een deze klas en durven ze door die met waar te maken? Wat tijdens is het effect van je door houding of door jezelf?

Een groep leerlingen op door krijgt een bijzondere les met van een met ongewone leerkracht. Wat in volgt is een de blik op de wereld tijdens vanuit de klas. Journalist de en presentator met Matthijs van Nieuwkerk geeft uit een les over kunst. het Wat is tijdens dat op tv nou eigenlijk? En wie bepaalt op of iets kunst uit is?

Vanavond is de naar tweede van de twee afleveringen van door De Klas, het uit programma door waarin een groep op tv leerlingen les krijgt op van een ongewone leerkracht. Schrijver uit en columnist Özcan Akyol het geeft een les over uit opvoeding. Hoe doe de je van dat, opvoeden? En mag iedereen met zomaar kinderen krijgen? Hun uit de BN'er-schap maakt op de naar leerlingen in eerste in instantie weinig indruk, maar op tv het aanstekelijke de enthousiasme van van Erben en de scherpe naar en soms confronterende door vragen van Özcan zorgen ervoor het dat de leerlingen van uiteindelijk openhartig naar hun van verhaal doen, hun mening durven geven een en met onzekerheden, hoop uit en dromen met het elkaar delen. De van leerlingen komen steeds meer over de elkaar te een weten en leren een dat niets van vanzelfsprekend is. Maar misschien naar zijn het de twee met leerkrachten zelf wel van door op wie de blik op de wereld met uiteindelijk het uit meest verruimd in wordt.

In het in programma De op tv Klas krijgt een groep naar leerlingen van een bijzondere les van een naar ongewone met leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist door en schrijver met Özcan tijdens Akyol behandelen universele thema’s als succes met en opvoeding. de Thema's van waar ze persoonlijk iets met mee hebben. Wat is door dat nou eigenlijk: met 'succes'? Hoe krijg je met het en durf met je naar daar alles voor op in te geven? met En Özcan in is recent voor de met tweede keer vader geworden maar van hoe op doe je met dat eigenlijk; 'opvoeden'? uit En mag iedereen naar zomaar kinderen krijgen? Hun BN'er schap in maakt op uit de leerlingen het in eerste instantie weinig tijdens indruk, "hebben jullie door eigenlijk enig idee wie ik met uit ben?" Maar het aanstekelijke enthousiasme van tijdens Erben en op de scherpe in en soms op confronterende vragen van Özcan tijdens zorgen ervoor dat de leerlingen in uiteindelijk het openhartig hun verhaal doen, hun het mening het durven geven in en onzekerheden, hoop en van dromen met op tv elkaar delen. De leerlingen in komen steeds door meer over elkaar te in weten en leren dat naar niets vanzelfsprekend is. het Maar misschien door zijn het de twee door leerkrachten zelf wel van een de wie de blik op de wereld op uiteindelijk het meest met een verruimd wordt. De Klas de met Erben Wennemars over tijdens 'Succes' door is zondag 13 mei om tijdens 21:30 uur te de zien op NPO met 1. van De Klas met Özcan Akyol van over 'Opvoeden' de is zondag van 20 mei om 21:30 op tv uur te zien de op NPO uit 1

september 2020
12-05-2019 20:50

Claudia de Breij

De Klas - Claudia de Breij

Claudia de Breij praat met de klas over liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

28-04-2019 20:15

Jan Terlouw

De Klas - Jan Terlouw

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw praat over duurzaamheid. Is deze klas zich bewust van klimaatverandering? En hoe ziet de toekomst van de leerlingen eruit?

21-04-2019 19:25

Jandino Asporaat

De Klas - Jandino Asporaat

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat geeft les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Wat is het effect van je houding of jezelf?

14-04-2019 19:25

Matthijs van Nieuwkerk

De Klas - Matthijs van Nieuwkerk

Een groep leerlingen krijgt een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Wat volgt is een blik op de wereld vanuit de klas. Journalist en presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft een les over kunst. Wat is dat nou eigenlijk? En wie bepaa...

20-05-2018 21:15

De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

De Klas - De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

Vanavond is de tweede van twee afleveringen van De Klas, het programma waarin een groep leerlingen les krijgt van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist Özcan Akyol geeft een les over opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? En mag ie...

13-05-2018 21:35

Nieuw: De klas

De Klas - Nieuw: De klas

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist en schrijver Özcan Akyol behandelen universele thema’s als succes en opvoeding. Thema's waar ze p...

De Klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Klas bij De Klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Klas. Heb je een uitzending van De Klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Klas gemist

Uitzending gemist van De Klas? Hier kun je alle uitzendingen van De Klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!