Programma gemist?

Jaaroverzicht. Als de er door één rode draad in het wereldnieuws door de van 2011 te uit ontdekken valt, is het met wel de mondiale het volkswoede die vaak uitmondde in een massale protesten. In op de door Arabische wereld van komen burgers in opstand tegen naar de de alleenheersers in de diverse landen, in door Griekenland protesteren mensen met tegen de naar bezuinigingen, wereldwijd uit roept de Occupybeweging tijdens schande over de op misstanden in de financiële de wereld en het in Engeland komen jongeren in door met opstand tegen de een overheid. Aan de hand van een beelden uit naar het afgelopen jaar staat het presentator Rik het van de met Westelaken stil bij deze en van andere grote op tv nieuwsgebeurtenissen. Want die waren met er veel op zoals de ongekende schietpartij in uit door Noorwegen, de brand in bij Chemiepak, de dood van van Osama bin op Laden, de tsunami in Japan op tv of de naar arrestatie van Mladic. uit Tussen deze en andere een onderwerpen tijdens zitten vier de blokken waarin het overige nieuws per uit kwartaal de op revue passeert. Presentatie: een Rik op van de Westelaken.

De op tv val van de het kabinet Balkenende IV vanwege de op tv 'kwestie op Uruzgan', de verkiezingen waarbij op tv het CDA naar dramatisch verloor, een tijdens moeizame kabinetsformatie op en uiteindelijk een kabinet van een VVD en CDA in met gedoogsteun van de op PVV. Politiek het Den Haag heeft uit meer dan ooit met zijn een stempel gedrukt op een bewogen nieuwsjaar. een In het op jaaroverzicht vormen deze Haagse uit de gebeurtenissen dan ook de rode draad. in tijdens Maar er gebeurde natuurlijk naar veel meer in 2010. in Bijvoorbeeld een verwoestende aardbeving op tv in Haïti, op tv zware met overstromingen in Pakisten, de het vliegramp bij Tripoli, tijdens het WK Voetbal de in Zuid-Afrika en de de redding van de de Chileense op mijnwerkers. Op deze met en andere gebeurtenissen wordt ook een uitgebreid teruggekeken. Daarnaast een wordt in vier 'seizoensblokken' naar uit het kleinere nieuws chronologisch met weergegeven. Presentatie: Rik van de naar Westelaken, Dominique van de der een Heyde.

Jaaroverzicht. uit De aanslag op op de koninklijke familie, de een economische crisis, het de val van naar de DSB-bank, van de verkiezingen in Iran en Afghanistan, van de het vliegtuigramp bij de Schiphol. Het zijn slechts enkele nieuwsfeiten van uit op tv een veelbewogen met nieuwsjaar. Deze en andere gebeurtenissen de passeren aan in het einde van 2009 naar nog eenmaal de de revue. Presentatie: Herman tijdens van der van Zandt.

januari 2021
27-12-2011 20:30

Aflevering 6

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 6

Jaaroverzicht. Als er één rode draad in het wereldnieuws van 2011 te ontdekken valt, is het wel de mondiale volkswoede die vaak uitmondde in massale protesten. In de Arabische wereld komen burgers in opstand tegen de alleenheersers in de di...

27-12-2010 20:30

Aflevering 5

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 5

De val van het kabinet Balkenende IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de verkiezingen waarbij het CDA dramatisch verloor, een moeizame kabinetsformatie en uiteindelijk een kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Politiek Den Haag he...

28-12-2009 20:30

Aflevering 3

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 3

Jaaroverzicht. De aanslag op de koninklijke familie, de economische crisis, de val van de DSB-bank, de verkiezingen in Iran en Afghanistan, de vliegtuigramp bij Schiphol. Het zijn slechts enkele nieuwsfeiten uit een veelbewogen nieuwsjaar. ...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal Jaaroverzicht bij NOS Journaal Jaaroverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal Jaaroverzicht. Heb je een uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!