Programma gemist?

Jaaroverzicht. met Als er één rode uit draad in in het wereldnieuws van door 2011 te ontdekken valt, op tv is het wel het de mondiale volkswoede naar die vaak uitmondde in in uit massale protesten. In de Arabische wereld uit komen burgers een in naar opstand tegen de alleenheersers in de van diverse landen, in de door Griekenland protesteren mensen tegen de bezuinigingen, op tv op wereldwijd roept de Occupybeweging schande over door de misstanden op in de financiële door wereld en in tijdens Engeland komen jongeren in een opstand tegen het de overheid. de Aan de hand van tijdens beelden in uit het afgelopen jaar uit staat presentator Rik van de met Westelaken stil bij uit deze en het andere een grote nieuwsgebeurtenissen. Want die uit waren er veel zoals in de ongekende een schietpartij in Noorwegen, van de brand naar bij Chemiepak, de dood van op Osama een bin Laden, de tijdens tsunami in Japan of uit de arrestatie op tv van Mladic. Tussen tijdens deze en andere onderwerpen zitten op vier blokken door waarin het overige nieuws per tijdens kwartaal naar de revue op passeert. Presentatie: Rik van met de Westelaken.

De val van tijdens het kabinet Balkenende tijdens IV vanwege op de 'kwestie met Uruzgan', de verkiezingen waarbij het van door CDA dramatisch verloor, een op tv moeizame kabinetsformatie tijdens en uiteindelijk een kabinet van VVD op en CDA door met een gedoogsteun van de PVV. op tv Politiek Den Haag door heeft meer dan ooit zijn de door stempel gedrukt op een bewogen nieuwsjaar. een het In het jaaroverzicht een vormen deze Haagse naar gebeurtenissen dan ook de in rode draad. Maar er gebeurde van natuurlijk in veel meer in 2010. tijdens Bijvoorbeeld een verwoestende op tv aardbeving in Haïti, in zware overstromingen de in Pakisten, de vliegramp het bij Tripoli, op het WK tijdens Voetbal in Zuid-Afrika op tv en de redding van de Chileense tijdens mijnwerkers. Op deze met en het andere gebeurtenissen wordt in ook uitgebreid van teruggekeken. Daarnaast wordt in vier door 'seizoensblokken' in het kleinere nieuws chronologisch weergegeven. Presentatie: door Rik in van de naar Westelaken, Dominique van met der Heyde.

Jaaroverzicht. in De aanslag op van de koninklijke familie, tijdens de economische crisis, de op tv val van naar de DSB-bank, de verkiezingen in op tv Iran de en Afghanistan, de vliegtuigramp bij met Schiphol. naar Het zijn slechts op tv enkele nieuwsfeiten uit een veelbewogen een nieuwsjaar. een Deze en door andere gebeurtenissen passeren aan met het einde van 2009 nog met een eenmaal de revue. Presentatie: uit Herman van der met Zandt.

september 2020
27-12-2011 20:30

Aflevering 6

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 6

Jaaroverzicht. Als er één rode draad in het wereldnieuws van 2011 te ontdekken valt, is het wel de mondiale volkswoede die vaak uitmondde in massale protesten. In de Arabische wereld komen burgers in opstand tegen de alleenheersers in de di...

27-12-2010 20:30

Aflevering 5

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 5

De val van het kabinet Balkenende IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de verkiezingen waarbij het CDA dramatisch verloor, een moeizame kabinetsformatie en uiteindelijk een kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Politiek Den Haag he...

28-12-2009 20:30

Aflevering 3

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 3

Jaaroverzicht. De aanslag op de koninklijke familie, de economische crisis, de val van de DSB-bank, de verkiezingen in Iran en Afghanistan, de vliegtuigramp bij Schiphol. Het zijn slechts enkele nieuwsfeiten uit een veelbewogen nieuwsjaar. ...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal Jaaroverzicht bij NOS Journaal Jaaroverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal Jaaroverzicht. Heb je een uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!