Programma gemist?

Jaaroverzicht. uit Als er met één rode draad van in het wereldnieuws van tijdens 2011 te op tv ontdekken valt, is het wel op de mondiale volkswoede uit die vaak uitmondde naar in massale protesten. In het de Arabische op wereld komen burgers een in opstand tegen de naar alleenheersers uit in de diverse landen, op in Griekenland van protesteren mensen op tv tegen de bezuinigingen, wereldwijd in roept de naar Occupybeweging schande over uit de misstanden in de financiële met wereld tijdens en in Engeland komen jongeren in tijdens tijdens opstand tegen de overheid. Aan de een hand van tijdens beelden uit het het afgelopen de jaar staat presentator Rik met van de de Westelaken stil bij deze op en andere grote nieuwsgebeurtenissen. Want in uit die waren er tijdens veel zoals de ongekende de schietpartij in Noorwegen, de op brand bij naar Chemiepak, de dood van Osama met bin met Laden, de tsunami in op tv Japan de of de arrestatie naar van Mladic. Tussen door deze en andere van onderwerpen zitten vier blokken het waarin het het overige nieuws per uit kwartaal de revue passeert. op tv Presentatie: Rik van de van Westelaken.

De het val van het kabinet Balkenende tijdens naar IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de door uit verkiezingen waarbij het tijdens CDA dramatisch verloor, tijdens een moeizame kabinetsformatie naar en uiteindelijk een kabinet in van VVD het en CDA met gedoogsteun van de in uit PVV. Politiek Den Haag de heeft meer dan ooit zijn uit stempel in gedrukt op een bewogen nieuwsjaar. op op tv In het jaaroverzicht vormen deze de Haagse gebeurtenissen dan ook op tv op de rode draad. Maar er gebeurde met door natuurlijk veel meer in het 2010. Bijvoorbeeld met een verwoestende aardbeving in Haïti, op tv zware overstromingen op in Pakisten, op tv de vliegramp bij Tripoli, het naar WK op Voetbal in Zuid-Afrika en van de redding met van de Chileense mijnwerkers. op Op deze en andere tijdens gebeurtenissen wordt ook uitgebreid de teruggekeken. Daarnaast wordt naar in tijdens vier 'seizoensblokken' het kleinere naar nieuws chronologisch weergegeven. Presentatie: het Rik van de naar Westelaken, op tv Dominique van der tijdens Heyde.

Jaaroverzicht. De aanslag door op de met koninklijke op familie, de economische naar crisis, de val van de uit DSB-bank, de verkiezingen op in Iran en Afghanistan, op de naar vliegtuigramp bij Schiphol. Het tijdens zijn door slechts enkele nieuwsfeiten met uit een veelbewogen van nieuwsjaar. Deze en andere gebeurtenissen passeren een aan het door einde van 2009 nog het eenmaal de in revue. van Presentatie: Herman van der door Zandt.

mei 2021
27-12-2011 20:30

Aflevering 6

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 6

Jaaroverzicht. Als er één rode draad in het wereldnieuws van 2011 te ontdekken valt, is het wel de mondiale volkswoede die vaak uitmondde in massale protesten. In de Arabische wereld komen burgers in opstand tegen de alleenheersers in de di...

27-12-2010 20:30

Aflevering 5

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 5

De val van het kabinet Balkenende IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de verkiezingen waarbij het CDA dramatisch verloor, een moeizame kabinetsformatie en uiteindelijk een kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Politiek Den Haag he...

28-12-2009 20:30

Aflevering 3

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 3

Jaaroverzicht. De aanslag op de koninklijke familie, de economische crisis, de val van de DSB-bank, de verkiezingen in Iran en Afghanistan, de vliegtuigramp bij Schiphol. Het zijn slechts enkele nieuwsfeiten uit een veelbewogen nieuwsjaar. ...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal Jaaroverzicht bij NOS Journaal Jaaroverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal Jaaroverzicht. Heb je een uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!