Programma gemist?

Jaaroverzicht. Als op tv er naar één rode draad in door het wereldnieuws van 2011 te op tv ontdekken valt, van is het met wel de mondiale volkswoede naar die tijdens vaak uitmondde in massale naar protesten. In de Arabische wereld de komen burgers tijdens in opstand tegen de een door alleenheersers in de in diverse landen, in in Griekenland protesteren mensen tegen het de bezuinigingen, wereldwijd roept op tv de Occupybeweging naar schande over de het misstanden in op tv de financiële wereld en in in Engeland komen jongeren uit in opstand tegen de naar overheid. Aan de op hand van in beelden uit het met afgelopen jaar staat in presentator Rik van van de een Westelaken stil bij deze uit en andere een grote nieuwsgebeurtenissen. Want van die waren er veel zoals een de ongekende schietpartij een in Noorwegen, de brand tijdens bij Chemiepak, in de tijdens dood van Osama bin Laden, naar de tsunami in van Japan of de uit arrestatie van op tv Mladic. Tussen deze en andere tijdens onderwerpen zitten vier een blokken tijdens waarin het op tv overige nieuws per kwartaal de revue op tv passeert. Presentatie: Rik op tv tijdens van de Westelaken.

De door val van het een kabinet Balkenende IV een vanwege de 'kwestie op Uruzgan', de verkiezingen op waarbij het CDA dramatisch naar verloor, een moeizame op tv kabinetsformatie en uiteindelijk op een in kabinet van VVD een en CDA met gedoogsteun van met de PVV. een Politiek Den Haag heeft meer het dan ooit door zijn stempel naar gedrukt op uit een bewogen nieuwsjaar. In het met jaaroverzicht vormen deze van Haagse gebeurtenissen dan van ook de rode draad. tijdens op tv Maar er gebeurde natuurlijk op tv veel meer in 2010. Bijvoorbeeld op tv een verwoestende aardbeving in in Haïti, zware door het overstromingen in Pakisten, de vliegramp bij van Tripoli, in het WK Voetbal in Zuid-Afrika door en de redding met uit van de Chileense op mijnwerkers. Op deze op tv en andere gebeurtenissen wordt ook door uitgebreid teruggekeken. Daarnaast naar wordt door in vier 'seizoensblokken' op het kleinere nieuws een chronologisch weergegeven. Presentatie: van Rik van de Westelaken, op Dominique van der met Heyde.

Jaaroverzicht. op De aanslag op de koninklijke een naar familie, de economische crisis, de met val van de DSB-bank, met de verkiezingen in op Iran op tv en Afghanistan, de vliegtuigramp het bij het Schiphol. Het zijn op tv slechts enkele nieuwsfeiten uit tijdens een veelbewogen nieuwsjaar. Deze en het andere gebeurtenissen van passeren aan het einde een van 2009 nog tijdens eenmaal naar de revue. tijdens Presentatie: Herman van der door Zandt.

mei 2020
27-12-2011 20:30

Aflevering 6

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 6

Jaaroverzicht. Als er één rode draad in het wereldnieuws van 2011 te ontdekken valt, is het wel de mondiale volkswoede die vaak uitmondde in massale protesten. In de Arabische wereld komen burgers in opstand tegen de alleenheersers in de di...

27-12-2010 20:30

Aflevering 5

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 5

De val van het kabinet Balkenende IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de verkiezingen waarbij het CDA dramatisch verloor, een moeizame kabinetsformatie en uiteindelijk een kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Politiek Den Haag he...

28-12-2009 20:30

Aflevering 3

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 3

Jaaroverzicht. De aanslag op de koninklijke familie, de economische crisis, de val van de DSB-bank, de verkiezingen in Iran en Afghanistan, de vliegtuigramp bij Schiphol. Het zijn slechts enkele nieuwsfeiten uit een veelbewogen nieuwsjaar. ...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal Jaaroverzicht bij NOS Journaal Jaaroverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal Jaaroverzicht. Heb je een uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!