Programma gemist?

Jaaroverzicht. op Als er één rode draad uit in het uit wereldnieuws van een 2011 te ontdekken het valt, is het wel van de het mondiale volkswoede die vaak door uitmondde in massale protesten. uit In de Arabische wereld van komen het burgers in opstand tegen de de alleenheersers in de in diverse landen, in uit tijdens Griekenland protesteren mensen tegen de bezuinigingen, een in wereldwijd roept de in Occupybeweging schande over de door misstanden in de financiële wereld in en van in Engeland komen op tv jongeren in opstand tegen op tv de overheid. de Aan de door hand van beelden uit het naar afgelopen op tv jaar staat presentator Rik van de op Westelaken stil in bij deze en op andere grote in nieuwsgebeurtenissen. Want die waren het er veel zoals de in ongekende op tv schietpartij in Noorwegen, tijdens de brand bij Chemiepak, de naar dood in van Osama bin het Laden, de tsunami in met Japan of de arrestatie van van Mladic. door Tussen deze op en andere onderwerpen zitten vier in blokken de waarin het overige nieuws uit per kwartaal de revue van passeert. Presentatie: Rik naar van de van Westelaken.

De naar val van op tv het kabinet Balkenende met IV vanwege de 'kwestie op Uruzgan', de verkiezingen waarbij het uit CDA dramatisch verloor, tijdens een moeizame in kabinetsformatie met en uiteindelijk een kabinet door van VVD en CDA met naar van gedoogsteun van de PVV. Politiek Den met Haag heeft meer naar dan met ooit zijn de stempel gedrukt op met een bewogen nieuwsjaar. In het een jaaroverzicht vormen deze op Haagse gebeurtenissen de dan ook de rode draad. door het Maar er gebeurde natuurlijk veel meer op in tijdens 2010. Bijvoorbeeld een op tv verwoestende aardbeving in in Haïti, zware overstromingen in Pakisten, op de van vliegramp bij uit Tripoli, het WK Voetbal in Zuid-Afrika door en de redding in van de Chileense naar mijnwerkers. Op deze met een en andere gebeurtenissen wordt ook in uitgebreid teruggekeken. uit Daarnaast wordt van in vier 'seizoensblokken' het de kleinere nieuws chronologisch naar weergegeven. Presentatie: Rik van uit de met Westelaken, Dominique van der tijdens Heyde.

Jaaroverzicht. van De aanslag van op de koninklijke familie, de naar economische crisis, de val op tv van de DSB-bank, naar de verkiezingen op in Iran en een Afghanistan, de op tv vliegtuigramp bij Schiphol. Het zijn met slechts enkele nieuwsfeiten op tv uit een op tv veelbewogen tijdens nieuwsjaar. Deze en andere gebeurtenissen passeren van een aan het einde van 2009 een nog de eenmaal de revue. Presentatie: de Herman van door der Zandt.

september 2021
27-12-2011 20:30

Aflevering 6

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 6

Jaaroverzicht. Als er één rode draad in het wereldnieuws van 2011 te ontdekken valt, is het wel de mondiale volkswoede die vaak uitmondde in massale protesten. In de Arabische wereld komen burgers in opstand tegen de alleenheersers in de di...

27-12-2010 20:30

Aflevering 5

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 5

De val van het kabinet Balkenende IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de verkiezingen waarbij het CDA dramatisch verloor, een moeizame kabinetsformatie en uiteindelijk een kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Politiek Den Haag he...

28-12-2009 20:30

Aflevering 3

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 3

Jaaroverzicht. De aanslag op de koninklijke familie, de economische crisis, de val van de DSB-bank, de verkiezingen in Iran en Afghanistan, de vliegtuigramp bij Schiphol. Het zijn slechts enkele nieuwsfeiten uit een veelbewogen nieuwsjaar. ...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal Jaaroverzicht bij NOS Journaal Jaaroverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal Jaaroverzicht. Heb je een uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!