Programma gemist?

Jaaroverzicht. naar Als er één rode tijdens draad in het wereldnieuws de van de 2011 te ontdekken valt, op is het in wel de mondiale volkswoede het die vaak tijdens uitmondde in uit massale protesten. In de met Arabische wereld komen burgers in de opstand tegen de met alleenheersers in de op tv diverse landen, in door Griekenland protesteren mensen op tv tegen in de bezuinigingen, wereldwijd de roept de Occupybeweging schande een over de het misstanden in de van financiële wereld en in Engeland op komen het jongeren in opstand tegen de door overheid. op Aan de hand naar van beelden uit het afgelopen op tv jaar van staat presentator de Rik van de Westelaken stil bij in deze en uit andere van grote nieuwsgebeurtenissen. Want die het waren er door veel zoals de ongekende met schietpartij in Noorwegen, de brand op tv bij met Chemiepak, de dood van van Osama in bin Laden, de op tv tsunami in Japan of de de arrestatie een van Mladic. Tussen tijdens deze en andere tijdens onderwerpen zitten vier blokken waarin tijdens het overige nieuws per het kwartaal de in revue passeert. Presentatie: Rik door tijdens van de Westelaken.

De een val van een het kabinet Balkenende tijdens IV vanwege de 'kwestie met Uruzgan', de verkiezingen waarbij tijdens het CDA dramatisch tijdens verloor, een op tv moeizame kabinetsformatie en met uiteindelijk een kabinet van VVD in en CDA een met op gedoogsteun van de door PVV. Politiek Den Haag heeft door meer dan door ooit zijn stempel in gedrukt op een bewogen nieuwsjaar. tijdens In het jaaroverzicht naar vormen deze Haagse tijdens gebeurtenissen dan een ook de het rode draad. Maar er gebeurde met natuurlijk met veel meer in in 2010. Bijvoorbeeld de een verwoestende aardbeving in Haïti, zware naar overstromingen naar in Pakisten, de vliegramp tijdens bij Tripoli, het WK op Voetbal in Zuid-Afrika uit en de de redding van de door Chileense mijnwerkers. Op deze uit met en andere gebeurtenissen wordt ook uitgebreid uit op tv teruggekeken. Daarnaast wordt in vier 'seizoensblokken' van het kleinere nieuws uit naar chronologisch weergegeven. Presentatie: Rik een van de Westelaken, Dominique van naar der het Heyde.

Jaaroverzicht. met De aanslag de op de koninklijke familie, de het economische uit crisis, de val in van de DSB-bank, de met verkiezingen in uit Iran en Afghanistan, de vliegtuigramp op tv bij Schiphol. Het het zijn slechts enkele nieuwsfeiten met het uit een veelbewogen nieuwsjaar. Deze en in andere het gebeurtenissen passeren met aan het einde van op tv 2009 nog eenmaal van de revue. Presentatie: van Herman van de der Zandt.

juni 2021
27-12-2011 20:30

Aflevering 6

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 6

Jaaroverzicht. Als er één rode draad in het wereldnieuws van 2011 te ontdekken valt, is het wel de mondiale volkswoede die vaak uitmondde in massale protesten. In de Arabische wereld komen burgers in opstand tegen de alleenheersers in de di...

27-12-2010 20:30

Aflevering 5

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 5

De val van het kabinet Balkenende IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de verkiezingen waarbij het CDA dramatisch verloor, een moeizame kabinetsformatie en uiteindelijk een kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Politiek Den Haag he...

28-12-2009 20:30

Aflevering 3

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 3

Jaaroverzicht. De aanslag op de koninklijke familie, de economische crisis, de val van de DSB-bank, de verkiezingen in Iran en Afghanistan, de vliegtuigramp bij Schiphol. Het zijn slechts enkele nieuwsfeiten uit een veelbewogen nieuwsjaar. ...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal Jaaroverzicht bij NOS Journaal Jaaroverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal Jaaroverzicht. Heb je een uitzending van NOS Journaal Jaaroverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!