Programma gemist?

De verrassende een liefdesgeschiedenis van de op Britse prins op Harry en tijdens zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan op Markle. op tv Met exclusieve een interviews met betrokkenen en aandacht door voor in de achtergrond van in Meghan. Meghan Markle op tv is gescheiden en Amerikaanse en uit is op hierdoor in alles op het tegenovergestelde van met Kate Middleton. Meghan's voorouders worstelden met het hun op bestaan in op het 19e-eeuwse Amerika. Van door moeders kant op tv is er een geschiedenis in van ontberingen en in diepgewortelde rassendiscriminatie uit op het platteland van Tennessee. met Overgrootouders van vaders het kant kenden het met harde met leven in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van op tv een de Appalachen. Meghan met zelf groeide op in het tijdens zonnige met Californië met ouders naar die werkten in van de filmindustrie. Ze is een op succesvolle actrice van in Hollywood, maar nu staat van ze op het in punt om deel een uit op tv te maken gaan maken van van door de Britse koninklijke familie. met Haar leven is op een koninklijk in sprookje.

De documentaire 'Harry met en het Meghan, een koninklijk sprookje' in vertelt het verrassende liefdesverhaal door van de Britse een met prins Harry en zijn aanstaande, op tv actrice Meghan Markle. De uit toekomstige Britse uit prinses is gescheiden en van op tv bovendien Amerikaanse en is hierdoor in tijdens alles het met tegenovergestelde van van Kate Middleton. Aan van de hand van in interviews met betrokkenen en door insiders krijgt de het kijker een een bijzonder inkijkje in het verleden van van Markle. Meghan het Markle's naar voorouders worstelden met hun bestaan door in het 19e-eeuwse Amerika. het Aan de een kant van haar naar moeder is in er een geschiedenis van diepgewortelde door rassendiscriminatie op het uit platteland van tijdens Tennnessee. Overgrootouders aan haar door vaders kant kenden een het harde leven op door in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de de een Appalachen. De documentaire gaat terug naar uit het moment door waarop Markle’s voorouders het voet zetten uit op Amerikaanse grond een en stuit daar op in verrassende informatie over het hun naar achtergrond. Zelf groeide Meghan tijdens Markle op in de het zonnige Californië, met van ouders die werkten in de in filmindustrie. Ze de is naar een succesvolle actrice tijdens in Hollywood, maar staat op het het punt om uit deel op uit te maken gaan naar maken van het een iconische Britse Koningshuis. het Een koninklijk sprookje. Het huwelijk op wordt op zaterdag 19 door mei live vanaf in tijdens 12:15 uur uitgezonden door de NOS: uit gids.tv/2311/huwelijk. de Lees en bekijk de alle artikelen en op video's over het de huwelijk van tijdens Harry en Meghan de op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

januari 2021
25-12-2018 11:15

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De verrassende liefdesgeschiedenis van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Meghan Markle is gescheiden en Amer...

17-05-2018 21:30

Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje bij Harry en Meghan, een koninklijk sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje. Heb je een uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!