Programma gemist?

De verrassende liefdesgeschiedenis met van de Britse van prins Harry en tijdens zijn aanstaande, met de tijdens Amerikaanse actrice Meghan naar Markle. Met exclusieve interviews op tv met betrokkenen en tijdens aandacht voor de achtergrond van tijdens Meghan. Meghan op Markle is gescheiden naar en Amerikaanse op en is op tv hierdoor in alles op tv het tegenovergestelde van Kate Middleton. op tv Meghan's voorouders worstelden met naar tijdens hun bestaan in het 19e-eeuwse van Amerika. Van moeders op kant uit is er een geschiedenis een van ontberingen en naar diepgewortelde rassendiscriminatie in op het platteland tijdens van Tennessee. Overgrootouders van vaders van kant kenden het op harde naar leven in de tijdens 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen. Meghan de zelf groeide op op van in het zonnige Californië met naar ouders die werkten het in het de filmindustrie. Ze is een een succesvolle op actrice in Hollywood, maar nu staat met ze op tv op het punt om deel met door uit te maken gaan maken van op tv de de Britse koninklijke uit familie. Haar leven een is een koninklijk door sprookje.

De documentaire 'Harry naar en Meghan, het een koninklijk sprookje' tijdens vertelt naar het verrassende liefdesverhaal van van de Britse uit prins Harry en zijn aanstaande, actrice op tv Meghan Markle. De het toekomstige Britse naar prinses het is gescheiden en door bovendien Amerikaanse en is tijdens hierdoor in alles op tv het tegenovergestelde van Kate de Middleton. het Aan de hand van interviews met in betrokkenen en insiders tijdens krijgt de in kijker een een bijzonder inkijkje in in het verleden in van Markle. Meghan Markle's op voorouders worstelden met hun bestaan op tv in het 19e-eeuwse van Amerika. in Aan de kant van haar uit moeder is er een op op tv geschiedenis van diepgewortelde rassendiscriminatie op op het op platteland van Tennnessee. Overgrootouders op aan haar vaders kant in kenden het harde naar leven in de 19e-eeuwse van steenkolenmijnen van van de Appalachen. De een documentaire van gaat terug naar uit het moment waarop Markle’s voorouders in voet zetten op van Amerikaanse met grond en stuit tijdens daar op verrassende informatie over hun op tv achtergrond. Zelf groeide het Meghan Markle op met in het zonnige Californië, het met ouders uit die werkten in de een filmindustrie. in Ze is van een succesvolle actrice in in Hollywood, maar met staat op het punt met om deel op uit te maken gaan maken van met het op iconische Britse Koningshuis. Een koninklijk op op sprookje. Het huwelijk wordt op zaterdag tijdens 19 op tv mei live vanaf op 12:15 uur uitgezonden door de door NOS: gids.tv/2311/huwelijk. met Lees en bekijk alle in artikelen tijdens en video's over het het huwelijk van Harry naar en Meghan op het gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

augustus 2021
25-12-2018 11:15

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De verrassende liefdesgeschiedenis van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Meghan Markle is gescheiden en Amer...

17-05-2018 21:30

Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje bij Harry en Meghan, een koninklijk sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje. Heb je een uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!