Programma gemist?

De verrassende door liefdesgeschiedenis van de uit Britse prins van Harry en zijn aanstaande, tijdens de Amerikaanse actrice Meghan het Markle. met Met exclusieve interviews met betrokkenen met en aandacht door voor de in achtergrond van Meghan. Meghan van Markle is gescheiden tijdens en Amerikaanse en van is hierdoor in alles door van het tegenovergestelde van Kate Middleton. van Meghan's een voorouders worstelden met hun bestaan in op het 19e-eeuwse Amerika. door Van uit moeders kant door is er een geschiedenis van van ontberingen de en diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland het naar van Tennessee. Overgrootouders de van vaders kant kenden op het harde leven in het de 19e-eeuwse steenkolenmijnen op tv van de Appalachen. Meghan op zelf op groeide op in het door zonnige uit Californië met ouders uit die werkten in de tijdens filmindustrie. Ze is een succesvolle op tv actrice in Hollywood, de maar nu staat naar op tv ze op het naar punt om deel uit te maken uit een gaan maken van de een Britse koninklijke familie. het Haar leven in is een koninklijk naar sprookje.

De de documentaire 'Harry en Meghan, door een uit koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal een van uit de Britse prins Harry en met zijn aanstaande, met actrice Meghan uit Markle. De de toekomstige Britse prinses is tijdens gescheiden en bovendien uit Amerikaanse en is hierdoor met in alles de het tegenovergestelde van uit Kate Middleton. Aan de hand op van van interviews met betrokkenen van en insiders de krijgt de kijker een bijzonder het inkijkje in naar het verleden door van Markle. Meghan Markle's voorouders worstelden de met hun bestaan in de het op 19e-eeuwse Amerika. op tv Aan de kant van haar moeder een is er een naar geschiedenis het van diepgewortelde rassendiscriminatie van op het van platteland van Tennnessee. uit Overgrootouders aan haar de vaders kant kenden een het harde leven in tijdens de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de tijdens door Appalachen. De documentaire door gaat terug naar het moment waarop op tv Markle’s op voorouders voet zetten een op Amerikaanse grond uit en stuit de daar op verrassende informatie over hun op tv achtergrond. Zelf groeide Meghan naar Markle op een in het een zonnige Californië, met ouders die naar een werkten in de filmindustrie. Ze het is op een succesvolle actrice naar in Hollywood, maar staat op het naar naar punt om deel uit met te maken gaan maken van een het iconische Britse met Koningshuis. Een koninklijk in sprookje. Het op tv huwelijk wordt op zaterdag 19 naar mei live uit vanaf naar 12:15 uur uitgezonden door het de NOS: op tv gids.tv/2311/huwelijk. Lees en door bekijk alle artikelen en video's over op tv het huwelijk van in naar Harry en Meghan uit op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

oktober 2019
25-12-2018 11:15

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De verrassende liefdesgeschiedenis van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Meghan Markle is gescheiden en Amer...

17-05-2018 21:30

Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje bij Harry en Meghan, een koninklijk sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje. Heb je een uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!