Programma gemist?

De in verrassende liefdesgeschiedenis van het de Britse van prins Harry en zijn aanstaande, naar de het Amerikaanse actrice Meghan Markle. op Met exclusieve interviews met de betrokkenen en uit aandacht voor de achtergrond van met Meghan. uit Meghan Markle de is gescheiden en Amerikaanse en in is in hierdoor in alles de het tegenovergestelde van naar Kate Middleton. Meghan's voorouders worstelden op met hun bestaan in naar een het 19e-eeuwse Amerika. Van moeders naar kant is er het een geschiedenis van ontberingen in de en diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland tijdens door van Tennessee. Overgrootouders op van vaders kant kenden het harde de leven in de op 19e-eeuwse de steenkolenmijnen van de Appalachen. een Meghan zelf tijdens groeide op in het het zonnige Californië met de ouders die werkten met in de met filmindustrie. Ze op is een succesvolle actrice een in Hollywood, het maar nu staat ze op het uit punt het om deel met uit te maken van gaan maken van de van Britse koninklijke een familie. Haar leven naar is een koninklijk op tv sprookje.

De met documentaire 'Harry en Meghan, tijdens een koninklijk sprookje' vertelt tijdens het verrassende liefdesverhaal op tv van de de Britse tijdens prins Harry en zijn een aanstaande, actrice door Meghan Markle. De toekomstige Britse het prinses is op tv gescheiden en bovendien Amerikaanse uit en met is hierdoor in de alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. met Aan de hand in van interviews met met betrokkenen van en insiders krijgt de kijker in uit een bijzonder inkijkje naar in het verleden van Markle. Meghan de Markle's voorouders worstelden met uit hun bestaan in op tv het 19e-eeuwse tijdens Amerika. Aan tijdens de kant van haar tijdens moeder is de er een geschiedenis door van diepgewortelde rassendiscriminatie een op het platteland met van Tennnessee. Overgrootouders aan uit haar vaders kant kenden naar het harde tijdens leven in de op tv 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de in Appalachen. De in documentaire gaat terug naar in de het moment waarop Markle’s op voorouders voet zetten uit op Amerikaanse grond en stuit naar daar op verrassende het informatie tijdens over hun van achtergrond. Zelf groeide Meghan Markle op in van het naar zonnige Californië, met ouders op tv die werkten uit in de filmindustrie. Ze is uit een succesvolle met actrice in Hollywood, op maar staat op het door in punt om deel naar uit te maken gaan maken van een het iconische Britse met Koningshuis. Een koninklijk het sprookje. Het huwelijk een wordt op door zaterdag 19 mei op live vanaf 12:15 met uur uitgezonden door de in NOS: tijdens gids.tv/2311/huwelijk. Lees en bekijk op alle artikelen en video's over tijdens op tv het huwelijk van Harry en Meghan van naar op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

april 2021
25-12-2018 11:15

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De verrassende liefdesgeschiedenis van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Meghan Markle is gescheiden en Amer...

17-05-2018 21:30

Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje bij Harry en Meghan, een koninklijk sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje. Heb je een uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!