Programma gemist?

De verrassende liefdesgeschiedenis op van op de Britse prins Harry en het zijn aanstaande, het de Amerikaanse actrice uit Meghan Markle. Met exclusieve met interviews met betrokkenen naar en aandacht voor van de achtergrond van op tv Meghan. uit Meghan Markle is gescheiden en met door Amerikaanse en is hierdoor in op alles het naar tegenovergestelde van Kate Middleton. een Meghan's voorouders door worstelden met door hun bestaan in het 19e-eeuwse naar Amerika. Van moeders in kant een is er een geschiedenis van naar ontberingen naar en diepgewortelde rassendiscriminatie met op het platteland van Tennessee. Overgrootouders door op tv van vaders kant kenden de het harde leven in de door 19e-eeuwse steenkolenmijnen van met de Appalachen. van Meghan een zelf groeide op in met het zonnige naar Californië met ouders die van werkten in de in filmindustrie. Ze is op tv een succesvolle tijdens actrice in Hollywood, de maar nu staat ze op het het punt om deel van uit te met maken naar gaan maken van de Britse uit koninklijke familie. Haar op tv leven is een op tv koninklijk op tv sprookje.

De tijdens documentaire 'Harry en Meghan, van een koninklijk sprookje' van vertelt het verrassende naar liefdesverhaal van door de Britse het prins Harry en zijn op aanstaande, actrice Meghan de Markle. De toekomstige naar Britse prinses is door gescheiden en bovendien Amerikaanse en de naar is hierdoor in alles naar het tegenovergestelde van tijdens Kate Middleton. Aan de hand in van interviews met door betrokkenen en op insiders krijgt een de kijker een bijzonder inkijkje door in het het verleden van Markle. Meghan Markle's tijdens met voorouders worstelden met hun bestaan door in in het 19e-eeuwse Amerika. Aan de een kant van haar moeder tijdens is van er een geschiedenis van in diepgewortelde door rassendiscriminatie op het uit platteland van Tennnessee. Overgrootouders aan haar tijdens vaders kant kenden in het op harde leven de in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen op tv van de naar Appalachen. De documentaire gaat op tv terug naar het naar moment waarop op tv Markle’s voorouders voet van zetten op Amerikaanse grond en in stuit door daar op verrassende informatie op tv over hun achtergrond. Zelf groeide Meghan in Markle op in op tv naar het zonnige Californië, met het ouders die werkten in de tijdens filmindustrie. tijdens Ze is de een succesvolle actrice in Hollywood, maar op tv in staat op het punt om met deel in uit te maken in gaan maken van het iconische Britse door Koningshuis. Een koninklijk in sprookje. Het in huwelijk wordt op met zaterdag 19 mei live vanaf uit 12:15 tijdens uur uitgezonden door met de NOS: gids.tv/2311/huwelijk. Lees naar en bekijk alle in artikelen en de video's over tijdens het huwelijk van Harry en Meghan op tv op op tv gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

mei 2020
25-12-2018 11:15

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De verrassende liefdesgeschiedenis van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Meghan Markle is gescheiden en Amer...

17-05-2018 21:30

Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje bij Harry en Meghan, een koninklijk sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje. Heb je een uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!