Programma gemist?

De van verrassende liefdesgeschiedenis van naar de Britse prins Harry en op zijn tijdens aanstaande, de een Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met uit exclusieve interviews met op betrokkenen en aandacht van voor een de achtergrond van door Meghan. Meghan Markle is gescheiden en tijdens naar Amerikaanse en is hierdoor het in alles het tegenovergestelde van met Kate Middleton. met Meghan's voorouders van worstelden met met hun bestaan in het 19e-eeuwse Amerika. door Van moeders kant door is tijdens er een geschiedenis van het ontberingen en diepgewortelde een rassendiscriminatie op het platteland een van van Tennessee. Overgrootouders van vaders in kant kenden het harde van leven in een de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van op tv de Appalachen. naar Meghan zelf groeide een op in het zonnige met Californië met in ouders op tv die werkten in tijdens de filmindustrie. Ze is naar een succesvolle actrice in een Hollywood, met maar nu staat ze op tv op het punt om op tv deel uit te maken naar gaan naar maken van de Britse koninklijke tijdens de familie. Haar leven is een met koninklijk door sprookje.

De op documentaire 'Harry en met Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt een een het verrassende liefdesverhaal van de Britse op op tv prins Harry en naar zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. op tv De toekomstige Britse door prinses is gescheiden en op tv bovendien Amerikaanse van en is tijdens hierdoor in alles het op tegenovergestelde tijdens van Kate Middleton. Aan de uit hand van door interviews met betrokkenen en door insiders krijgt naar de kijker een een bijzonder inkijkje in van het verleden van door Markle. Meghan Markle's voorouders worstelden op met hun bestaan in op het 19e-eeuwse Amerika. door Aan naar de kant van haar in moeder is de er een geschiedenis van op diepgewortelde rassendiscriminatie op het naar platteland door van Tennnessee. Overgrootouders aan tijdens haar vaders kant het kenden met het harde leven in tijdens de 19e-eeuwse steenkolenmijnen met van de Appalachen. De het documentaire uit gaat terug naar op het moment waarop Markle’s voorouders op voet zetten op Amerikaanse met grond en naar stuit daar op verrassende door informatie uit over hun achtergrond. Zelf groeide Meghan met Markle tijdens op in door het zonnige Californië, met met ouders die werkten in op de filmindustrie. Ze is van van een succesvolle actrice in in Hollywood, maar staat op het de punt in om deel uit op te maken gaan maken naar van het iconische Britse door Koningshuis. Een koninklijk het sprookje. Het tijdens huwelijk wordt op zaterdag tijdens 19 mei live van vanaf 12:15 uur in uitgezonden uit door de NOS: gids.tv/2311/huwelijk. met Lees en bekijk op tv alle artikelen en video's met over de het huwelijk van door Harry en Meghan op op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

oktober 2020
25-12-2018 11:15

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De verrassende liefdesgeschiedenis van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Meghan Markle is gescheiden en Amer...

17-05-2018 21:30

Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje bij Harry en Meghan, een koninklijk sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje. Heb je een uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!