Programma gemist?

De op verrassende liefdesgeschiedenis naar van de Britse in prins Harry en zijn aanstaande, de uit Amerikaanse de actrice Meghan Markle. Met exclusieve tijdens op tv interviews met betrokkenen en aandacht voor tijdens van de achtergrond van Meghan. met Meghan Markle op is gescheiden en Amerikaanse en de is hierdoor in naar alles het door tegenovergestelde van Kate Middleton. naar Meghan's voorouders uit worstelden met hun bestaan de in het 19e-eeuwse Amerika. in Van de moeders kant is in er een geschiedenis van ontberingen op in en diepgewortelde rassendiscriminatie een op het platteland van Tennessee. Overgrootouders een op van vaders kant kenden de het harde leven in door de 19e-eeuwse steenkolenmijnen tijdens van tijdens de Appalachen. Meghan tijdens zelf groeide op in het zonnige in Californië met ouders een die werkten in tijdens de filmindustrie. tijdens Ze is een door succesvolle actrice in op tv Hollywood, tijdens maar nu staat ze het op het punt het om deel uit te maken het gaan door maken van de Britse op koninklijke familie. Haar leven tijdens is een het koninklijk van sprookje.

De tijdens documentaire 'Harry en naar Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het op tv het verrassende liefdesverhaal van de tijdens Britse prins Harry en door zijn op aanstaande, actrice met Meghan Markle. De op toekomstige Britse prinses is gescheiden van en bovendien Amerikaanse en naar is op hierdoor in alles het op tegenovergestelde van Kate uit Middleton. van Aan de hand van in interviews met betrokkenen en insiders op krijgt de de kijker een bijzonder tijdens inkijkje van in het verleden van Markle. Meghan Markle's door voorouders worstelden met een hun tijdens bestaan in het 19e-eeuwse een Amerika. Aan van de kant van op haar moeder is er tijdens een geschiedenis van diepgewortelde uit met rassendiscriminatie op het platteland van tijdens Tennnessee. op tv Overgrootouders aan haar vaders het kant kenden het harde op tv leven in in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de door de Appalachen. De documentaire gaat terug het naar uit het moment waarop Markle’s voorouders tijdens voet zetten op Amerikaanse in tijdens grond en stuit een daar op verrassende informatie over op tv hun achtergrond. Zelf groeide Meghan tijdens tijdens Markle op in het zonnige Californië, door met het ouders die werkten in de op filmindustrie. in Ze is een in succesvolle actrice in uit Hollywood, maar staat op uit het punt met om deel in uit te maken gaan het maken van het iconische met Britse Koningshuis. naar Een koninklijk sprookje. Het huwelijk wordt een op zaterdag een 19 mei live van vanaf 12:15 door uur uitgezonden door de op tv NOS: gids.tv/2311/huwelijk. op Lees en bekijk alle artikelen naar en op tv video's over op het huwelijk van Harry en in Meghan op de gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

november 2019
25-12-2018 11:15

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De verrassende liefdesgeschiedenis van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Meghan Markle is gescheiden en Amer...

17-05-2018 21:30

Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje bij Harry en Meghan, een koninklijk sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje. Heb je een uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!