Programma gemist?

Zaterdag in 31 mei traden tijdens de winnende met teams uit 'Kinderen Zingen met het Sterren op van weg naar op De-Grootste-Bingo-Ooit' op voor 36.000 mensen tijdens met De Grootste Bingo op tv ooit in het met Gelredome in op tv Arnhem.

In de in vierde naar show van de SBS in 6-familieshow Kinderen Zingen met met Sterren op weg naar de op De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jan Keizer het tijdens op tegen Nick op & Simon. Ze tijdens voeren allebei een naar team van vier kinderen op in de van leeftijd van 5 tot van 10 jaar het aan.

In de derde door show van de op SBS 6-familieshow Kinderen van Zingen met Sterren uit op weg naar in in De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jan door Smit het op op tv tegen Thomas Berge. op tv Ze voeren allebei een team met van drie kinderen in uit de leeftijd met van 5 van tot 10 uit jaar aan.

In de tweede in show tijdens van de uit SBS 6-familieshow Kinderen Zingen een met Sterren met op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Gordon tijdens het op tegen tijdens Jim. Ze uit voeren allebei naar een team van drie kinderen met in de in leeftijd uit van 5 tot 10 jaar tijdens aan.

In de eerste uit aflevering op van de nieuwe SBS door 6-familieshow Kinderen Zingen naar met Sterren de op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt het uit Jeroen van der Boom het op op tegen op tv Gerard Joling. Ze voeren allebei een een op tv team van drie kinderen van in door de leeftijd van van 5 tot 10 jaar uit aan.

augustus 2020
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Kinderen Zingen met Sterren - Bekijk hier alle afleveringen

In het SBS 6-programma 'Kinderen Zingen met Sterren' nemen twee teams van drie kinderen, onder aanvoering van een aantal topartiesten, het al zingend tegen elkaar op. De show wordt gepresenteerd door Natasja Froger.

31-05-2008 20:00

Finale

Kinderen Zingen met Sterren - Finale

Zaterdag 31 mei traden de winnende teams uit 'Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit' op voor 36.000 mensen tijdens De Grootste Bingo ooit in het Gelredome in Arnhem.

17-05-2008 22:00

Show 4

Kinderen Zingen met Sterren - Show 4

In de vierde show van de SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jan Keizer het op tegen Nick & Simon. Ze voeren allebei een team van vier kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan.

10-05-2008 23:00

Show 3

Kinderen Zingen met Sterren - Show 3

In de derde show van de SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jan Smit het op tegen Thomas Berge. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan.

03-05-2008 22:00

Show 2

Kinderen Zingen met Sterren - Show 2

In de tweede show van de SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Gordon het op tegen Jim. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan.

26-04-2008 22:00

Show 1

Kinderen Zingen met Sterren - Show 1

In de eerste aflevering van de nieuwe SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jeroen van der Boom het op tegen Gerard Joling. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 t...

Kinderen Zingen met Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kinderen Zingen met Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kinderen Zingen met Sterren bij Kinderen Zingen met Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kinderen Zingen met Sterren. Heb je een uitzending van Kinderen Zingen met Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kinderen Zingen met Sterren gemist

In het SBS 6-programma 'Kinderen Zingen met Sterren' nemen twee teams van drie kinderen, onder aanvoering van een aantal topartiesten, het al zingend tegen elkaar op. De show wordt gepresenteerd door Natasja Froger.

Uitzending gemist van Kinderen Zingen met Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Kinderen Zingen met Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!