Programma gemist?

Zaterdag 31 mei op traden met de winnende teams op uit 'Kinderen Zingen in met Sterren door op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit' op voor van met 36.000 mensen tijdens De de Grootste Bingo ooit het in het in Gelredome in Arnhem.

In de vierde de het show van de naar SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met van Sterren op weg naar op tv op De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jan Keizer het op in tegen Nick uit & met Simon. Ze voeren allebei het een team van vier kinderen op door in de leeftijd van van 5 tot 10 jaar van aan.

In de in derde show van de op SBS 6-familieshow Kinderen naar Zingen met door Sterren met op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt van Jan Smit het door op een tegen Thomas Berge. Ze op voeren allebei een team uit van drie kinderen op in de leeftijd van door 5 op tv tot 10 jaar het aan.

In de de tweede show de van de SBS naar 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren van van op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt een Gordon naar het op tegen Jim. Ze op tv voeren allebei een team naar van drie kinderen de een in de leeftijd van 5 in tot 10 jaar op aan.

In op de eerste aflevering van van de nieuwe SBS op 6-familieshow Kinderen Zingen met een Sterren op weg op naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt van Jeroen van der tijdens Boom van het op tegen Gerard Joling. uit Ze voeren allebei het een met team van drie tijdens kinderen in tijdens de leeftijd van 5 naar tot 10 jaar een aan.

april 2020
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Kinderen Zingen met Sterren - Bekijk hier alle afleveringen

In het SBS 6-programma 'Kinderen Zingen met Sterren' nemen twee teams van drie kinderen, onder aanvoering van een aantal topartiesten, het al zingend tegen elkaar op. De show wordt gepresenteerd door Natasja Froger.

31-05-2008 20:00

Finale

Kinderen Zingen met Sterren - Finale

Zaterdag 31 mei traden de winnende teams uit 'Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit' op voor 36.000 mensen tijdens De Grootste Bingo ooit in het Gelredome in Arnhem.

17-05-2008 22:00

Show 4

Kinderen Zingen met Sterren - Show 4

In de vierde show van de SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jan Keizer het op tegen Nick & Simon. Ze voeren allebei een team van vier kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan.

10-05-2008 23:00

Show 3

Kinderen Zingen met Sterren - Show 3

In de derde show van de SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jan Smit het op tegen Thomas Berge. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan.

03-05-2008 22:00

Show 2

Kinderen Zingen met Sterren - Show 2

In de tweede show van de SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Gordon het op tegen Jim. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan.

26-04-2008 22:00

Show 1

Kinderen Zingen met Sterren - Show 1

In de eerste aflevering van de nieuwe SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit neemt Jeroen van der Boom het op tegen Gerard Joling. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 t...

Kinderen Zingen met Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kinderen Zingen met Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kinderen Zingen met Sterren bij Kinderen Zingen met Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kinderen Zingen met Sterren. Heb je een uitzending van Kinderen Zingen met Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kinderen Zingen met Sterren gemist

In het SBS 6-programma 'Kinderen Zingen met Sterren' nemen twee teams van drie kinderen, onder aanvoering van een aantal topartiesten, het al zingend tegen elkaar op. De show wordt gepresenteerd door Natasja Froger.

Uitzending gemist van Kinderen Zingen met Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Kinderen Zingen met Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!