Programma gemist?

Vandaag uit staat in Groot-Brittannië alles naar in het een teken van wat uit het huwelijk van het op jaar moet worden. met In de naar kapel van Windsor Castle geeft van door de Britse prins het Harry zijn jawoord uit aan zijn Amerikaanse bruid met Meghan Markle. De tijdens NOS zendt de een plechtigheid live uit op NPO in 1. Wil met je precies weten wanneer de naar hoogtepunten exact in worden de uitgezonden? Kijk dan door hier naar het ultieme kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding De met op kerk op het terrein van een Windsor Castle stamt de uit de veertiende eeuw tijdens en is met gebouwd door van Edward III. Omdat naar er maximaal achthonderd plaatsen zijn, met het moest de gastenlijst beperkt blijven. Daarom uit zijn veel politieke op tv de kopstukken, onder wie de Britse premier naar Theresa May, er een een vandaag niet bij. In van de studio volgt Amber Brantsen de tijdens de gebeurtenissen met NOS-correspondent Tim uit de Wit op tv en met Hieke met Jippes, oud-correspondent in Londen in en kenner van het door door Britse koningshuis. De huwelijksceremonie is ook het te een volgen via de livestream de op NOS.nl en de naar NOS-app. Lees een en bekijk alle artikelen en op tv naar video's over het huwelijk van uit Harry en met Meghan op op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

mei 2020
19-05-2018 12:15

Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle - Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Vandaag staat in Groot-Brittannië alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtighe...

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle bij NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!