Programma gemist?

Vandaag naar staat in Groot-Brittanniƫ uit alles in het teken van van wat op het huwelijk van het met jaar moet worden. In door de kapel van door Windsor tijdens Castle geeft de op Britse prins Harry zijn jawoord door op aan zijn Amerikaanse bruid Meghan met Markle. De door NOS zendt in de plechtigheid live uit uit op NPO 1. Wil je met precies weten wanneer de door hoogtepunten het exact worden uitgezonden? Kijk de dan hier naar met het ultieme uit kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding De kerk op het in terrein van een Windsor Castle stamt uit naar naar de veertiende eeuw en is met gebouwd met door Edward III. de Omdat er maximaal met achthonderd plaatsen zijn, moest de gastenlijst naar beperkt blijven. van Daarom zijn van veel politieke uit kopstukken, onder wie de de Britse premier tijdens Theresa May, er vandaag niet bij. in een In de studio volgt Amber Brantsen de het de gebeurtenissen met NOS-correspondent Tim de het Wit en met naar Hieke het Jippes, oud-correspondent in tijdens Londen en kenner van het tijdens in Britse koningshuis. De huwelijksceremonie is de ook te met volgen via de de livestream op NOS.nl en de uit op tv NOS-app. Lees en bekijk alle artikelen naar en video's over het een huwelijk van in Harry en door Meghan op door gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

september 2021
19-05-2018 12:15

Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle - Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Vandaag staat in Groot-Brittanniƫ alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtighe...

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle bij NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!