Programma gemist?

Vandaag met staat in op Groot-Brittannië alles in het teken van een wat het het huwelijk met van het jaar moet worden. In op tv de het kapel van op Windsor Castle geeft de Britse prins door Harry zijn jawoord in aan een zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. naar De NOS zendt een de plechtigheid live een uit op NPO op tv op 1. Wil je precies weten het wanneer de op hoogtepunten exact worden uitgezonden? de Kijk dan hier een naar het ultieme kijkschema: uit gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding De kerk een op het het terrein van Windsor Castle stamt uit op tv de het veertiende eeuw en door is gebouwd door Edward in III. een Omdat er maximaal achthonderd plaatsen in zijn, door moest de gastenlijst beperkt blijven. Daarom op zijn het veel politieke kopstukken, onder de wie de met Britse premier Theresa uit May, er vandaag niet bij. op In de studio van volgt Amber uit Brantsen de naar gebeurtenissen met NOS-correspondent Tim de naar uit Wit en met Hieke Jippes, van oud-correspondent in in Londen en kenner van tijdens het Britse koningshuis. door De met huwelijksceremonie is ook te in volgen via de livestream op op NOS.nl en de met NOS-app. Lees op en bekijk alle in artikelen en video's over uit het huwelijk door van Harry en Meghan op tijdens de gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

april 2021
19-05-2018 12:15

Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle - Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Vandaag staat in Groot-Brittannië alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtighe...

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle bij NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!