Programma gemist?

Vandaag staat in in Groot-Brittannië alles door in het teken op tv van in wat het huwelijk van het door jaar moet worden. In het door de kapel van Windsor Castle naar geeft de op Britse prins tijdens Harry zijn jawoord met aan zijn Amerikaanse bruid op tv Meghan Markle. De NOS naar zendt de van plechtigheid live op uit op NPO 1. Wil uit je precies op tv weten wanneer de van hoogtepunten exact worden uitgezonden? Kijk met dan hier naar het de ultieme kijkschema: in gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding De kerk op het op terrein van een Windsor uit Castle stamt uit de veertiende de eeuw en in is gebouwd door Edward de III. Omdat er maximaal van met achthonderd plaatsen zijn, moest de op tv gastenlijst beperkt uit blijven. Daarom zijn veel de politieke kopstukken, onder wie tijdens tijdens de Britse premier Theresa May, er van vandaag niet bij. het In de een studio in volgt Amber Brantsen de gebeurtenissen het met NOS-correspondent Tim door de in Wit en met Hieke Jippes, oud-correspondent met de in Londen en kenner van de het Britse op tv koningshuis. De door huwelijksceremonie is ook van te volgen via de livestream op op tv NOS.nl en de in NOS-app. Lees een en bekijk alle artikelen en uit met video's over het huwelijk van een Harry en Meghan een op tijdens gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

januari 2020
19-05-2018 12:15

Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle - Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Vandaag staat in Groot-Brittannië alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtighe...

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle bij NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!