Programma gemist?

Vandaag van staat in tijdens Groot-Brittannië alles in het teken van van wat het op tv huwelijk van het jaar door van moet worden. In op tv de kapel van Windsor Castle uit geeft de Britse prins tijdens Harry zijn op jawoord in aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. met met De NOS zendt de uit plechtigheid live uit op op NPO 1. Wil op je precies op tv weten wanneer de uit hoogtepunten exact worden uitgezonden? Kijk dan op hier naar het het ultieme kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding De op kerk op op tv het naar terrein van Windsor Castle stamt met uit de veertiende met eeuw en het is gebouwd door Edward III. een Omdat er in maximaal door achthonderd plaatsen zijn, moest de een gastenlijst beperkt blijven. tijdens Daarom zijn veel politieke een kopstukken, onder uit wie de Britse op tv premier Theresa May, er de het vandaag niet bij. In de het studio volgt op Amber Brantsen de van gebeurtenissen met NOS-correspondent naar Tim de naar Wit en met Hieke tijdens Jippes, oud-correspondent van in Londen en door kenner van het Britse koningshuis. De door tijdens huwelijksceremonie is ook met te volgen via de livestream door op door NOS.nl en de NOS-app. Lees en op tv bekijk alle artikelen en uit video's over het uit huwelijk van Harry door tijdens en Meghan op op tv gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

januari 2021
19-05-2018 12:15

Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle - Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Vandaag staat in Groot-Brittannië alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtighe...

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle bij NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!