Programma gemist?

Vandaag staat in op tv Groot-Brittanniƫ alles van in het teken van uit van wat het huwelijk van het jaar op tv moet de worden. In de kapel van op tv naar Windsor Castle geeft een de Britse prins Harry zijn in jawoord aan zijn het Amerikaanse bruid door Meghan Markle. De NOS door zendt door de plechtigheid live uit op NPO op tv 1. Wil met je precies weten naar wanneer de hoogtepunten exact tijdens worden uitgezonden? in Kijk dan hier naar een het ultieme met kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding De kerk op een het met terrein van Windsor Castle stamt uit op de naar veertiende eeuw met en is gebouwd door in Edward III. Omdat er een maximaal achthonderd plaatsen zijn, van moest naar de gastenlijst beperkt blijven. het Daarom zijn veel met politieke kopstukken, onder wie door de Britse van premier Theresa in May, er uit vandaag niet bij. In de de studio in volgt Amber Brantsen de de gebeurtenissen met NOS-correspondent Tim de in Wit en met de naar Hieke Jippes, oud-correspondent in Londen en op tv kenner van naar het tijdens Britse koningshuis. De in huwelijksceremonie is ook te volgen een via de livestream met op NOS.nl en de een NOS-app. Lees en bekijk naar het alle artikelen en video's over het een uit huwelijk van Harry door en Meghan op een gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

september 2020
19-05-2018 12:15

Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle - Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Vandaag staat in Groot-Brittanniƫ alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtighe...

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle bij NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!