Programma gemist?

Vandaag met staat in door Groot-Brittanniƫ alles in een het teken van wat uit het huwelijk van op het jaar moet met worden. In de kapel op van Windsor Castle door geeft de Britse door prins Harry zijn jawoord op tv aan van zijn Amerikaanse bruid in Meghan Markle. De NOS zendt met de plechtigheid naar live uit in op NPO 1. Wil op je precies een weten wanneer de hoogtepunten exact worden in uitgezonden? Kijk dan op hier het naar het ultieme kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding De tijdens kerk op het het terrein op tv van Windsor Castle stamt uit de op de veertiende eeuw en is gebouwd in door tijdens Edward III. Omdat er maximaal tijdens achthonderd plaatsen op tv zijn, moest de de gastenlijst beperkt blijven. Daarom in zijn tijdens veel politieke kopstukken, onder wie met de Britse premier in Theresa May, er op vandaag niet bij. uit In de door studio volgt met Amber Brantsen de gebeurtenissen de met een NOS-correspondent Tim de Wit en met door Hieke Jippes, tijdens oud-correspondent in Londen het en kenner van het op Britse koningshuis. met De naar huwelijksceremonie is ook te van volgen via de livestream op op NOS.nl en door de NOS-app. Lees en in bekijk alle een artikelen en door video's over het huwelijk het van Harry en Meghan op tijdens op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

november 2021
19-05-2018 12:15

Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle - Live: Huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Vandaag staat in Groot-Brittanniƫ alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtighe...

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle bij NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!