Programma gemist?

Hassan en Mourad op reizen af door naar Syrië om hun tijdens tijdens vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl in ze de het spoor van Yasin proberen door te door volgen door Jordanië en door Syrië, raken Hassan en van Mourad ongewild betrokken het door bij het Syrische uit conflict. Zal dit in de broers, ondanks de op confrontatie met de op tv gruwelijkheden van de oorlog, dichter op bij elkaar tijdens brengen, of uit heeft de oorlog onherstelbare wonden in in geslagen?

In de uit tweedelige dramaserie Broeders op tv reizen de broers Hassan op met en Mourad af naar naar Syrië om hun vermiste broer door Yasin te een zoeken. naar Terwijl ze het spoor van met Yasin proberen te naar volgen door Jordanië en op tv Syrië, raken door Hassan en uit Mourad ongewild betrokken bij met het Syrische met conflict. Zal dit de broers, uit ondanks op tv de confrontatie met de gruwelijkheden tijdens met van de oorlog, dichter in bij elkaar brengen, of heeft het de oorlog onherstelbare op met wonden geslagen? Broeders is op 19 met en een 26 mei te zien om door 22:40 uur op de het NPO 2. De op regie van Broeders is in handen een van naar veelgeprezen regisseur Hanro Smitsman. Hij het won onder met andere de Gouden naar Beer het voor beste korte van film voor Raak (2006) op het het van filmfestival van Berlijn en de de Prijs van de Nederlandse het door Filmkritiek voor Schemer een (2010) op het tijdens NFF. Hanro Smitsman: "Broeders is het een op tv film over broederschap, politieke de bewustwording en naar de weg naar volwassenheid. De uit film laat op je kennis maken op tv met de persoonlijke van achtergronden van gedrag, maakt deze op begrijpelijk en biedt uit daarmee tegenwicht op aan al de te gemakkelijke oordelen over bijvoorbeeld tijdens Syriëstrijders. Afhankelijk van het de omstandigheden kunnen op tv daders slachtoffers tijdens worden en uit andersom."

januari 2021
26-05-2018 22:40

Broeders

Broeders - Broeders

Hassan en Mourad reizen af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken bij het Syrische conflict. Zal dit de broers, o...

19-05-2018 22:40

Nieuw: Broeders

Broeders - Nieuw: Broeders

In de tweedelige dramaserie Broeders reizen de broers Hassan en Mourad af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken ...

Broeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broeders bij Broeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broeders. Heb je een uitzending van Broeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broeders gemist

Uitzending gemist van Broeders? Hier kun je alle uitzendingen van Broeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!