Programma gemist?

Hassan en Mourad uit reizen af naar van Syrië om hun het vermiste broer Yasin op tv te zoeken. Terwijl tijdens ze het spoor tijdens een van Yasin proberen te op tv volgen door Jordanië op en Syrië, raken Hassan het en Mourad ongewild betrokken door op bij het Syrische conflict. een Zal dit de naar broers, ondanks de confrontatie met in de gruwelijkheden naar van de oorlog, van dichter bij elkaar brengen, het of op heeft de op oorlog onherstelbare wonden naar geslagen?

In op de tweedelige dramaserie Broeders reizen naar de op tv broers Hassan en Mourad op af naar Syrië om op hun van vermiste broer met Yasin te zoeken. naar Terwijl ze het spoor op van Yasin proberen te volgen een door Jordanië en door Syrië, met raken Hassan en Mourad ongewild het betrokken bij op tv het Syrische conflict. Zal de uit dit de broers, ondanks uit de confrontatie met de de gruwelijkheden van de oorlog, met een dichter bij elkaar brengen, van of heeft de oorlog het onherstelbare wonden geslagen? door Broeders een is op 19 en 26 met mei te zien om naar 22:40 met uur op de NPO 2. De regie van uit Broeders is in handen de van een veelgeprezen regisseur Hanro naar Smitsman. Hij won onder naar andere de Gouden Beer op tv voor van beste korte film op voor Raak op tv (2006) op het de filmfestival van Berlijn en de Prijs naar met van de Nederlandse Filmkritiek voor van Schemer (2010) het op het op NFF. Hanro Smitsman: "Broeders is een uit film over van broederschap, politieke bewustwording op en uit de weg naar het volwassenheid. De film op laat je kennis maken het met de een persoonlijke achtergronden van een gedrag, maakt deze het begrijpelijk en biedt daarmee tegenwicht aan door al te in gemakkelijke oordelen over bijvoorbeeld op Syriëstrijders. op Afhankelijk van de omstandigheden met kunnen daders slachtoffers worden een en uit andersom."

september 2020
26-05-2018 22:40

Broeders

Broeders - Broeders

Hassan en Mourad reizen af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken bij het Syrische conflict. Zal dit de broers, o...

19-05-2018 22:40

Nieuw: Broeders

Broeders - Nieuw: Broeders

In de tweedelige dramaserie Broeders reizen de broers Hassan en Mourad af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken ...

Broeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broeders bij Broeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broeders. Heb je een uitzending van Broeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broeders gemist

Uitzending gemist van Broeders? Hier kun je alle uitzendingen van Broeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!