Programma gemist?

Hassan in en Mourad door reizen af naar Syrië om hun in uit vermiste broer Yasin in te zoeken. Terwijl ze het door spoor van een Yasin proberen met te volgen door Jordanië in en Syrië, raken Hassan en van het Mourad ongewild betrokken bij het op tv Syrische conflict. Zal dit op de broers, met ondanks de het confrontatie met de op tv gruwelijkheden van tijdens de oorlog, dichter uit bij elkaar brengen, of heeft de het oorlog de onherstelbare wonden op geslagen?

In op de tweedelige dramaserie Broeders in reizen de broers in Hassan en op tv Mourad af naar naar Syrië om van hun vermiste broer Yasin het te zoeken. Terwijl ze door het het spoor van Yasin proberen te een volgen door de Jordanië en Syrië, uit raken Hassan en Mourad tijdens ongewild betrokken bij het op tv door Syrische conflict. Zal dit de in broers, ondanks door de confrontatie met de gruwelijkheden door van de oorlog, de dichter bij in elkaar brengen, of heeft een de oorlog het onherstelbare wonden in geslagen? Broeders is op 19 naar naar en 26 mei te zien om een 22:40 uur op het NPO 2. De met regie van met Broeders is in handen door het van veelgeprezen regisseur met Hanro Smitsman. Hij tijdens won onder andere de door Gouden Beer voor beste door korte film voor Raak uit van (2006) op het filmfestival van de Berlijn en de het Prijs van het de Nederlandse Filmkritiek voor Schemer een (2010) op naar het NFF. Hanro in Smitsman: het "Broeders is een film over broederschap, tijdens politieke tijdens bewustwording en de weg naar het met volwassenheid. De film op tv laat je kennis een maken met de persoonlijke in achtergronden van gedrag, maakt van deze begrijpelijk en een biedt daarmee in tegenwicht aan al te van gemakkelijke oordelen over van bijvoorbeeld Syriëstrijders. Afhankelijk op van de omstandigheden kunnen op tv met daders slachtoffers worden en de andersom."

mei 2020
26-05-2018 22:40

Broeders

Broeders - Broeders

Hassan en Mourad reizen af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken bij het Syrische conflict. Zal dit de broers, o...

19-05-2018 22:40

Nieuw: Broeders

Broeders - Nieuw: Broeders

In de tweedelige dramaserie Broeders reizen de broers Hassan en Mourad af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken ...

Broeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broeders bij Broeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broeders. Heb je een uitzending van Broeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broeders gemist

Uitzending gemist van Broeders? Hier kun je alle uitzendingen van Broeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!