Programma gemist?

Hassan door en Mourad reizen het af naar van Syrië om hun vermiste broer tijdens Yasin te zoeken. Terwijl naar ze uit het spoor van Yasin het proberen te op volgen door Jordanië en Syrië, de raken Hassan en uit Mourad ongewild betrokken op tv bij het de Syrische conflict. Zal dit naar de broers, ondanks op de op tv confrontatie met tijdens de gruwelijkheden van in de oorlog, dichter op tv bij elkaar brengen, met of heeft de op tv oorlog onherstelbare wonden het geslagen?

In de tweedelige uit dramaserie naar Broeders reizen de broers Hassan in en in Mourad af naar de Syrië om hun vermiste broer naar Yasin te op zoeken. Terwijl ze de het spoor van met Yasin proberen naar te volgen met door Jordanië en Syrië, raken Hassan in en van Mourad ongewild betrokken bij het tijdens Syrische op tv conflict. Zal dit de broers, op tv ondanks de confrontatie tijdens met de gruwelijkheden tijdens van in de oorlog, naar dichter bij elkaar brengen, of tijdens heeft de oorlog onherstelbare met in wonden geslagen? Broeders is door op 19 door en 26 mei te zien om op 22:40 uur in op NPO 2. het De op regie van Broeders is in handen van van van veelgeprezen regisseur Hanro Smitsman. Hij het won onder met andere de Gouden Beer de voor beste korte een film voor met Raak (2006) van op het naar filmfestival van Berlijn en de naar Prijs van tijdens de Nederlandse Filmkritiek de voor Schemer (2010) op het een op NFF. Hanro Smitsman: "Broeders uit is een uit film over broederschap, politieke bewustwording en de de weg naar tijdens volwassenheid. De film het naar laat je kennis maken met in de persoonlijke achtergronden van in door gedrag, maakt deze begrijpelijk met en biedt daarmee tegenwicht aan tijdens al te gemakkelijke de oordelen over met bijvoorbeeld Syriëstrijders. Afhankelijk van tijdens de omstandigheden kunnen naar van daders slachtoffers worden en van andersom."

september 2021
26-05-2018 22:40

Broeders

Broeders - Broeders

Hassan en Mourad reizen af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken bij het Syrische conflict. Zal dit de broers, o...

19-05-2018 22:40

Nieuw: Broeders

Broeders - Nieuw: Broeders

In de tweedelige dramaserie Broeders reizen de broers Hassan en Mourad af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken ...

Broeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broeders bij Broeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broeders. Heb je een uitzending van Broeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broeders gemist

Uitzending gemist van Broeders? Hier kun je alle uitzendingen van Broeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!