Programma gemist?

Hassan een en Mourad reizen af naar het Syrië om op tv hun door vermiste broer Yasin te zoeken. naar Terwijl ze van het spoor van Yasin proberen van te volgen het door Jordanië en Syrië, met van raken Hassan en tijdens Mourad ongewild betrokken bij met het Syrische conflict. Zal dit met van de broers, ondanks de confrontatie met het de gruwelijkheden van door de de oorlog, dichter bij elkaar het brengen, de of heeft de oorlog een onherstelbare wonden een geslagen?

In uit de tweedelige dramaserie naar Broeders reizen de broers de Hassan en Mourad af de naar Syrië naar om hun vermiste broer op Yasin door te zoeken. Terwijl ze tijdens het spoor van Yasin van proberen te volgen tijdens door Jordanië een en Syrië, de raken Hassan door en Mourad ongewild met betrokken bij het Syrische conflict. op Zal dit de broers, in op tv ondanks de confrontatie met met de gruwelijkheden van de oorlog, een dichter bij elkaar van brengen, van of heeft de naar oorlog onherstelbare wonden geslagen? van Broeders is uit op 19 een en 26 mei te met zien om 22:40 op uur op NPO 2. het De op regie van Broeders uit is in handen op van veelgeprezen regisseur Hanro Smitsman. Hij van won onder de andere de Gouden op tv Beer voor op tv beste korte film in voor Raak (2006) op op het van filmfestival van Berlijn en de Prijs op van een de Nederlandse naar Filmkritiek voor Schemer (2010) op het een tijdens NFF. Hanro Smitsman: "Broeders is met een film van over broederschap, politieke bewustwording en naar de weg naar van de volwassenheid. De film uit laat je kennis maken door met de uit persoonlijke achtergronden van gedrag, maakt op deze begrijpelijk naar en biedt tijdens daarmee tegenwicht aan al met te gemakkelijke met oordelen over bijvoorbeeld Syriëstrijders. Afhankelijk een van een de omstandigheden kunnen met daders slachtoffers worden en door andersom."

mei 2021
26-05-2018 22:40

Broeders

Broeders - Broeders

Hassan en Mourad reizen af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken bij het Syrische conflict. Zal dit de broers, o...

19-05-2018 22:40

Nieuw: Broeders

Broeders - Nieuw: Broeders

In de tweedelige dramaserie Broeders reizen de broers Hassan en Mourad af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken ...

Broeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broeders bij Broeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broeders. Heb je een uitzending van Broeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broeders gemist

Uitzending gemist van Broeders? Hier kun je alle uitzendingen van Broeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!