Programma gemist?

Hassan het en Mourad reizen de af naar Syrië om met hun vermiste broer Yasin naar te zoeken. Terwijl het ze met het spoor van de Yasin proberen van te volgen door door Jordanië en Syrië, raken met Hassan en op tv Mourad ongewild betrokken bij het de Syrische conflict. Zal het dit de broers, ondanks tijdens de de confrontatie met het de gruwelijkheden van op de oorlog, dichter bij elkaar tijdens brengen, of heeft de een oorlog met onherstelbare wonden op geslagen?

In van de tweedelige op dramaserie Broeders reizen uit de broers Hassan en Mourad het af naar Syrië door om tijdens hun vermiste broer Yasin te zoeken. de door Terwijl ze het spoor van met Yasin proberen in te volgen door Jordanië een en Syrië, op tv raken Hassan en naar Mourad ongewild betrokken op bij het Syrische het conflict. Zal dit de broers, tijdens ondanks tijdens de confrontatie met de een gruwelijkheden van de oorlog, de een dichter bij elkaar brengen, of van heeft een de oorlog onherstelbare wonden geslagen? Broeders een is op het 19 en 26 een mei van te zien om 22:40 naar uur op NPO 2. op tv De regie van Broeders uit is de in handen van de veelgeprezen regisseur Hanro door Smitsman. Hij won onder naar andere de Gouden Beer tijdens voor beste door korte het film voor Raak (2006) op het met uit filmfestival van Berlijn en het de Prijs van op tv de Nederlandse Filmkritiek voor Schemer op (2010) op de het NFF. tijdens Hanro Smitsman: "Broeders is naar een film over broederschap, het politieke bewustwording en naar de een weg naar volwassenheid. De naar film uit laat je kennis maken met naar de persoonlijke achtergronden naar van op tv gedrag, maakt deze een begrijpelijk en biedt daarmee tegenwicht aan op al te gemakkelijke in oordelen door over bijvoorbeeld Syriëstrijders. Afhankelijk op van de met omstandigheden kunnen op daders slachtoffers worden van en andersom."

juni 2021
26-05-2018 22:40

Broeders

Broeders - Broeders

Hassan en Mourad reizen af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken bij het Syrische conflict. Zal dit de broers, o...

19-05-2018 22:40

Nieuw: Broeders

Broeders - Nieuw: Broeders

In de tweedelige dramaserie Broeders reizen de broers Hassan en Mourad af naar Syrië om hun vermiste broer Yasin te zoeken. Terwijl ze het spoor van Yasin proberen te volgen door Jordanië en Syrië, raken Hassan en Mourad ongewild betrokken ...

Broeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broeders bij Broeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broeders. Heb je een uitzending van Broeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broeders gemist

Uitzending gemist van Broeders? Hier kun je alle uitzendingen van Broeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!