Programma gemist?

Speciale door showcase vanuit de studio met van 'RTL Boulevard' uit waarin Charlie op Puth drie nummers op tv van zijn nieuwe album het 'Voicenotes' speelt. Verder zijn het er items te met op zien over deze superster en mogen op tv fans met vragen aan hem op tv stellen.

december 2021
19-05-2018 00:22

Afl. 1

RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth - Afl. 1

Speciale showcase vanuit de studio van 'RTL Boulevard' waarin Charlie Puth drie nummers van zijn nieuwe album 'Voicenotes' speelt. Verder zijn er items te zien over deze superster en mogen fans vragen aan hem stellen.

RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth bij RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth. Heb je een uitzending van RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth gemist

Speciale showcase vanuit de studio van 'RTL Boulevard' waarin Charlie Puth drie nummers van zijn nieuwe album 'Voicenotes' speelt: 'Attention', 'How Long' en 'We don't talk anymore'. Verder zijn er items te zien over deze superster en mogen gelukkige fans vragen aan hem stellen.

Uitzending gemist van RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard Secret Showcase: Charlie Puth kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 00:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!