Programma gemist?

Boer de Marnix, de Noord-Hollandse boer in die van vorig seizoen meedeed aan door Boer zoekt Vrouw, heeft paarden in en houdt dikbilkoeien op tv voor het vlees. het Yvon Jaspers gaat een de naar hem toe als hij met afscheid moet nemen van een zijn het grootste trots 'Us op tv Heit', een grote stier in wiens taak op een de boerderij van in Marnix, het het zorgen voor nageslacht, erop door zit. Een emotionele tijdens dag. uit * Eigenlijk handelt de Brabantse de hengstenfokker Steffi in naar hoop. De hoop op uit een veelbelovend veulen, naar een goed springpaard, de een tijdens prachtige dekhengst of een gracieus in dressuurpaard. het Het is maar zelden dat naar er zo'n ruwe een diamant voorbijkomt een en des te door spannender is op tv het voor Steffi en haar door ouders op tv om te ondernemen in een deze hippische branche. door Hoe gaan zij op tv om met deze door voortdurende op tv spanning en redden ze het van als een dergelijk pareltje met te de lang uitblijft? * In Friesland op ontmoet Yvon Hessel een Jan met en Boukje. Zij bouwden een van prachtig, naar nieuw melkveebedrijf op, tijdens maar konden daar het door persoonlijke op omstandigheden maar vijf jaar boeren. door Toch gingen in ze niet op bij de pakken de neerzitten en bedachten ze een op nieuw plan. Yvon door praat met ze of op een deze nieuwe manier van toekomst heeft.

Yvon met Jaspers gaat op bezoek bij in de oud BzV-boerin Steffi. de De Brabantse heeft nu met samen met haar ouders een met paardenbedrijf, voorheen runden tijdens ze tijdens een varkensbedrijf. een De ingrijpende varkenspest van uit 1997 staat nog helder naar op het het netvlies. Maar de jonge veulens het waar Steffi op momenteel mee werkt, door zijn naar haar lust en het haar leven. * Verder bezoekt Yvon de uit de Groningse boerin Annechien. de Zij heeft naar samen met haar man en tijdens kinderen haar hele ziel naar op tv en zaligheid in de een gloednieuwe tweesterren Beter Leven-varkensstal gestopt. een door Met deze stal met wil ze laten uit zien dat het houden van varkens het een ook anders kan. Maar het de vraag is door nu of in de consument haar product wel weet naar te naar vinden. * In tijdens de Achterhoek wordt met tijdens een groot feest van het naar eerste echte ossenvlees van het naar ossen-oppas-plan van Yvons in boerenvriendin Suzanne gepresenteerd en door uit geserveerd. Suzanne en Nel vertellen het Yvon over de manier door het waarop ze de (ongewenste) stiertjes, in als uit bijproduct van de melkveehouderij, weer hun naar een waarde terug willen het geven.

Yvon tijdens Jaspers gaat op naar pluimveehouders Mark en Daniëla. tijdens Zij leveren met naar hun 140 naar duizend leghennen zo'n op 136 duizend scharreleieren het per dag. Hoe ga met je als in familiebedrijf om uit met de continue veranderende wens de en mening van de op consument op het in van gebied van duurzaamheid en uit diervriendelijkheid? Melkveehouder Riks gaat op het in Canada over uit naar een hele andere met boeg gooien. Hij van wil niet langer afhankelijk naar zijn van aangeleverd voer een voor op zijn koeien. Hij verdiept zich de in een door compleet andere manier van gewassen uit door verbouwen, in de hoop op het tij een te kunnen keren. in Voor de 70-jarige in boer Geert uit van Groningen, bekend van zijn deelname aan met van Boer zoekt Vrouw, wordt het zo met de langzaamaan tijd om met pensioen met te gaan en zijn de groente- en in fruitkwekerij over een te dragen. Maar in hoe is dat mogelijk voor in iemand die op niet stil kan een zitten en zó de ontzettend in gepassioneerd is over het zijn boerenkool en aardbeien? Yvon de zoekt hem naar op.

Yvon Jaspers praat op tv verder met de met naar Canadese melkveehouder Riks. Riks door is destijds naar Canada geëmigreerd, door onder meer vanwege met de strenge wetgeving met met in Nederland. Nu komt hij erachter door van dat al die de regels in Europa zo slecht nog een met niet zijn. Tomatenkweker Leo was naar pas achttien jaar toen op hij van samen met zijn broer het een bedrijf van tijdens zijn het vader overnam. Inmiddels is op tv die kleine kwekerij uitgegroeid in tot de één van de grootste van Nederland. naar Ondanks dat volgens naar Leo de Nederlandse in tomaat de beste op tv ter wereld van is, uit eten wij toch vooral tomaten uit de het het buitenland. Yvon wil weten waarom. de Yvon gaat terug naar een naar melkveehouders Frans en Léonie, voor met tijdens wie 2018 een op ingrijpend jaar was. een De nieuwe fosfaatwetgeving dwong het jonge tijdens boerenstel ertoe om door tijdens een groot deel door van hun veestapel het naar de slacht te brengen. met De consequenties van op tv deze periode zijn op tv nog steeds voelbaar, in op tv zowel de bedrijfsvoering van als op tv in hun persoonlijke leven. uit Hoe gaat de het nu op met ze?

Yvon krijgt uit een uit verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder uit Riks. de Een groot de deel van zijn de veestapel is ernstig ziek. met De laatste twee winters met is zelfs een naar tiental koeien naar overleden. Yvon reist het af naar op Canada en ziet wat op een enorme impact deze van situatie heeft op de Riks en met zijn gezin. Vorig jaar met vroegen melkveehouders Agnes en naar Albert zich het af de of zij eind op 2018 nog wel boer zouden uit zijn. op tv Door veranderende fosfaatwetgeving leek op hun droom als een de ballon uiteen te spatten. op tv Yvon gaat met terug naar op tv Drenthe om te kijken hoe het het nu met de met ze gaat. Is het ze gelukt tijdens de boerderij te van behouden? met Het is terugkerend nieuws in op op tv het voorjaar: fruittelers in Nederland doen het hun uiterste de best uit hun fruitbloesem te beschermen op tv tegen de nachtvorst. naar Yvon draait een een nachtje mee bij op het fruitteeltbedrijf van met Izaak en het Jantine. Zij zetten alles uit op alles om de de oogst en dus het op een jaarinkomen van dit gezin veilig van te de stellen.

Yvon in Jaspers wordt het voor dag en dauw wakker een op de op tv geitenboerderij van boer Frank en in een Anita in Limburg (deelnemer van Boer zoekt op tv Vrouw 2011). Yvon is een onder de naar indruk van de grootte een van het bedrijf en ze door ervaart de de enorme verantwoordelijk voor op al die van dieren als behoorlijk tijdens pittig. Kan je als op boer tijdens überhaupt je bedrijf nog wel door eens door af, als al die uit dieren zo afhankelijk van je uit zijn? Anita neemt uit op tv Yvon mee naar een varkensbedrijf in in in de buurt. Hennie van en zijn vrouw Ilse hebben zo'n in 1100 fokzeugen in en Anita komt regelmatig van langs in op tv haar functie van als dierenarts. De boerderij een van Hennie en Ilse een is op indrukwekkend groot, vooral op als je het in vergelijkt met tijdens de zeven scharrelvarkens van Inge. Inge naar is van op origine landschapsarchitecte, maar sinds met naar kort ook boerin. van Ruim een jaar geleden startte een ze met haar naar varkensbedrijf waarmee ze door probeert op op tv een meer door diervriendelijke en duurzame manier vlees uit te produceren. * Akkerbouwer op naar Jos en zijn Dycke (Boer zoekt in Vrouw 2009) hebben uit hun bedrijf door met pootaardappelen en gladiolen met de met afgelopen jaren behoorlijk de laten slinken. het Waar Jos in het het verleden vooral bezig op was om zijn bedrijf van groter en groter met te de laten groeien, was in het Dycke die hem erop wees van dat van groter niet altijd beter is. met Yvon gaat met er naar toe naar en ziet hoe ze van samen van op het land werken en op tv het gelukkiger zijn dan ooit. * Yvon uit komt er van bij de akkerbouwer Bertie (BzV 2015) achter van dat het boerenleven af op en toe super tijdens eenzaam kan in zijn. tijdens Voor Bertie de door normaalste zaak van de wereld, door maar of dit op leven wat voor in Yvon is? Op een die op tv vraag probeert Yvon uit antwoord te krijgen. Is het in boerenleven naar wel echt zo tijdens romantisch?

Yvon Jaspers gaat naar langs een bij boer Tom. Tom groeide van op op tv op een gemengd door boerenbedrijf met koeien, naar schapen en de varkens. Maar hij koos ervoor in om tulpenbollenkweker te in worden. van Zijn vader heeft in daardoor geen opvolger en melkt een deze tijdens week voor de laatste keer zijn uit koeien. De boerderij het door en het ouderlijk huis door worden verkocht. Samen tijdens met Yvon haalt Tom de herinneringen op aan de zijn jeugd en naar ze praten met Toms van het vader over hoe van hij het vindt het dat hij na zo'n 45 jaar uit op tv aan zijn welverdiende pensioen begint. van Voor de Tom is het een op tv spannende tijd op het zijn bedrijf. naar De winter is zo nat geweest de dat nu in in een spanning wordt gewacht of de in oogst wel gaat van lukken.

Yvon het Jaspers komt er bij de boer met Jan en Rianne op in Texel achter van hoe dicht leven en dood bij naar elkaar liggen met op een veehouderij. van Waar ze op het naar ene moment op tv een naar lammetje ter wereld een brengen, wordt even later een naar ongeneeslijk ziek schaap naar ingeslapen. door Yvon blijft overnachten de en draait mee door op hun boerderij. Ze bespreken het hoe naar het nu is om samen de op tv op tv boerderij te runnen en hoe naar het jonge stel van naar de op toekomst kijkt. Ook bezoeken tijdens ze op tv een andere schapenboerderij op Texel. Hier naar boert Hans samen met een met zijn twee kinderen. Zij houden de hun schapen voor tijdens het tijdens vlees en spelen van in op het toerisme op door Texel naar doordat je er lammetjes mag van in knuffelen. Is dat naar ook iets voor van Jan en Rianne? * de Yvon gaat naar boer Frans, van deelnemer aan Boer van in zoekt Vrouw in 2008. Vanwege op de in regelgeving verkeert hij een in zwaar weer. tijdens De boetes lopen van zo hoog op door dat hij moet op besluiten een deel van zijn kerngezonde het door koeien naar de uit slacht te brengen. de Waaronder zijn favoriete koe Truus op die de naar jongste niet meer is. Een door emotioneel afscheid. * van In Rossum van maakt Yvon kennis met uit Yvo, Suzette op en de hun drie kinderen. Zij waagden de uit door stap om de stad achter zich op te een laten en tijdens een nieuw bestaan de op het platteland op de te bouwen. Yvo had op tv al jarenlang op de droom om biologisch op tv tuinder uit te worden en het na een aantal jaar op werken bij naar biologische tuinderijen in de buurt was uit van het de hoogste tijd om het op tv zelf te op gaan doen. een Ze draaien nu naar 1,5 jaar. Is het boerenleven het een wat ze ervan hadden verwacht? En het hoe de is het om met je tijdens gezin het naar het platteland te een vertrekken?

Yvon start haar uit zoektocht het naar het echte boerenleven tijdens bij Agnes, tijdens de eerste boerin die ooit op meedeed aan de Boer zoekt met Vrouw en wiens droom het uit het was samen met op tv een man het boerenbedrijf van haar door ouders te op tv runnen. een Die heeft ze inmiddels gevonden in en een samen hebben ze twee kindjes. uit Maar hun boerendroom dreigt naar uit te lopen de op een op tv nachtmerrie. een Agnes heeft een naar prachtige stal neergezet, tijdens maar door de strenge een regelgeving melken ze het al jaren op tv minder koeien dan begroot. Veel boeren in zoeken in tegenwoordig naar alternatieven een om het hoofd boven water door te houden. Zo op tv ook door Agnes. Zij op tv legt haar oor te luisteren op naar een boerderij die een tevens naar kinderopvang biedt. * Ook op tv schapenboer Jan op tv en zijn Rianne op Texel het hebben in pittige tijden achter de in rug doordat bij het hun tijdens vee een ziekte werd geconstateerd. op tv Alle schapen een moesten worden geruimd en zij op tv hebben jaren nodig uit gehad om een een een nieuwe kudde op de te fokken. Een op ingewikkelde operatie. Maar in dezelfde van periode de kregen ze ook het mooiste het bericht van de wereld: tijdens Rianne van raakte zwanger. door * Yvon bezoekt uit tevens oud-collega en cameraman naar Jelle. Samen filmden met zij veel verhalen met voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', maar in in 2014 besloot naar hij toch op zijn op tv lang gekoesterde droom door te volgen: Jelle werd op boer. Inmiddels heeft hij een op eigen kudde uit Lakenvelders, op vleeskoeien, en kan hij op tv als geen ander aan Yvon van vertellen op tv hoe het is op tv om anno 2018 boer van te uit zijn.

Yvon Jaspers in wordt voor dag een en naar dauw wakker op de geitenboerderij van uit boer Frank op en Anita in op Limburg (deelnemer van Boer zoekt Vrouw 2011). uit Yvon is het onder de indruk op tv van de grootte uit van het bedrijf en uit ze ervaart de enorme de verantwoordelijkheid voor naar al die dieren uit als behoorlijk pittig. uit Kan je als boer naar op tv überhaupt je bedrijf op nog wel eens af, als tijdens al die dieren de zo afhankelijk van je van zijn? uit Anita neemt Yvon mee de naar een in varkensbedrijf in in de buurt. Hennie en het zijn vrouw Ilse hebben tijdens zo'n 1100 fokzeugen en naar naar Anita komt regelmatig langs in haar een functie tijdens als dierenarts. De boerderij van op tv Hennie en Ilse het is indrukwekkend met groot, vooral als je een het vergelijkt met naar de zeven scharrelvarkens door van Inge. Inge door is tijdens van origine de landschapsarchitecte, maar sinds kort ook het boerin. Ruim een jaar in de geleden startte ze met haar varkensbedrijf de het waarmee ze probeert op tijdens een meer diervriendelijke en door duurzame in manier vlees te produceren. Akkerbouwer Jos op en zijn Dycke de (Boer zoekt in Vrouw 2009) met hebben hun bedrijf met met pootaardappelen en gladiolen naar de afgelopen jaren behoorlijk door laten slinken. naar Waar Jos in de het verleden vooral naar bezig was om zijn uit bedrijf groter de en groter op te laten het groeien, was het tijdens Dycke die hem erop het wees dat groter niet een altijd uit beter is. Yvon gaat er naartoe door uit en ziet hoe ze samen uit op het uit land werken van en gelukkiger zijn dan in ooit. Yvon komt er tijdens bij akkerbouwer Bertie (BzV een 2015) uit achter dat het op tv boerenleven af en de toe super eenzaam kan in zijn. van Voor Bertie de de normaalste zaak van de de wereld, maar of in dit leven wat op tv voor Yvon op tv is? Op die vraag probeert Yvon in antwoord te krijgen. uit Is het boerenleven de wel met echt zo tijdens romantisch?

Yvon Jaspers gaat het langs bij met boer Tom. Tom een groeide op op een op tv tijdens gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en uit varkens. Maar hij van koos de ervoor om tulpenbollenkweker te worden. door Zijn vader door heeft op tv daardoor geen opvolger en melkt deze op tv week voor een de laatste naar keer zijn koeien. De van boerderij tijdens en het ouderlijk huis een worden verkocht. Samen met de Yvon uit haalt Tom herinneringen op aan zijn uit met jeugd en ze praten met op tv Toms vader over naar hoe hij het vindt naar dat hij op tv na zo'n met 45 jaar met aan zijn welverdiende pensioen begint. uit Voor Tom is de het een spannende tijd met op zijn door bedrijf. De winter is van zo van nat geweest dat in nu in spanning wordt gewacht in of de in oogst wel gaat lukken. de het * Barry en het Annique Brockhoff runnen al jaren een naar moderne rozenkwekerij. op Barry is van opgegroeid in naar een tuindersfamilie en uit Annique is dochter van een van akkerbouwer. Yvon tijdens mag een het dagje meedraaien in de drukste het periode van het jaar. met Het is namelijk van bijna tijdens Valentijnsdag. * Niet alleen bij van de de rozenkwekers is het topdrukte, ook van een op de geitenboerderij van boer Frank het van en Anita moeten op ze alle zeilen bijzetten. door Daar is het het lammertijd. Yvon mag blijven logeren. met Dat tijdens betekent weinig slaap, want van de bevallingen gaan 's de nachts gewoon naar door. op Naast alle werkzaamheden bij de geiten de werkt de Anita als veearts. Yvon door mag assisteren de bij een wel heel speciale naar operatie: een door keizersnede naar bij een dikbilkoe. * Yvon van gaat na een op paar maanden weer terug tijdens naar boer op tv Frans en Leonie. De het op afgelopen periode heeft er in van gehakt met bij het jonge uit boerengezin. Het feit tijdens dat ze zo'n groot deel het van hun veestapel op naar op tv de slacht moesten brengen, heeft voor in met veel verdriet en stress gezorgd. de Is een de zon inmiddels langzaam weer naar gaan schijnen in uit Twente?

Yvon op tv Jaspers komt er met bij boer Jan een en Rianne op Texel achter het naar hoe dicht leven naar en dood bij elkaar van liggen op een door veehouderij. Waar een ze op het ene moment een door lammetje ter wereld de brengen, wordt even naar later een ongeneeslijk met door ziek schaap ingeslapen. Yvon door blijft overnachten en draait naar mee op hun op boerderij. Ze bespreken van hoe het nu tijdens is om samen de naar boerderij te naar runnen en van hoe het jonge op tv stel naar een de toekomst kijkt. tijdens Ook bezoeken ze een andere de schapenboerderij op van Texel. Hier het boert Hans samen met op tv zijn twee kinderen. Zij van houden hun het schapen voor het uit vlees en spelen op in op tijdens het toerisme op Texel naar doordat je uit er lammetjes mag op knuffelen. Is dat ook iets voor op tv Jan op tv en Rianne? Yvon tijdens gaat naar uit boer Frans, deelnemer aan met Boer zoekt Vrouw in 2008. tijdens Vanwege met de regelgeving verkeert met hij in zwaar uit weer. De boetes lopen door zo hoog op op tv dat naar hij moet besluiten tijdens een deel van zijn kerngezonde in koeien naar de uit slacht op tv te brengen. Waaronder zijn favoriete naar koe Truus die de naar jongste niet tijdens meer is. Een emotioneel naar afscheid. In Rossum het maakt Yvon kennis het tijdens met Yvo, Suzette van en hun drie kinderen. Zij waagden naar de naar stap om tijdens de stad achter zich de te laten en door een nieuw bestaan op een het uit platteland op te uit bouwen. Yvo had al het jarenlang de uit droom om biologisch tuinder van te worden en na een tijdens aantal jaar in werken bij biologische van tuinderijen in de buurt uit was het de naar hoogste tijd met om het zelf naar te gaan doen. het Ze het draaien nu 1,5 jaar. door Is het op boerenleven wat ze ervan hadden een verwacht? En hoe is van een het om met je naar gezin naar het platteland te op tv het vertrekken?

Yvon de start haar zoektocht naar een het op tv echte boerenleven in de met eerste aflevering van Onze boerderij op bij door Agnes, de eerste de boerin die ooit uit meedeed aan Boer zoekt Vrouw uit en van wiens droom van het was samen met op een man met het boerenbedrijf van haar uit ouders te met runnen. Die heeft ze inmiddels het gevonden en samen met hebben ze twee de kindjes. Maar hun boerendroom door dreigt uit te het lopen in op een nachtmerrie. Agnes het heeft het een prachtige stal neergezet, maar door een de strenge van regelgeving melken met ze al jaren het minder koeien in dan begroot. Veel boeren zoeken tegenwoordig de naar alternatieven in om het hoofd boven de water te door houden. Zo van ook Agnes. Zij een legt haar oor te luisteren tijdens op een een boerderij de die tevens kinderopvang biedt. Ook schapenboer door Jan en een zijn Rianne naar op Texel op hebben pittige tijden achter op tv de rug doordat bij op tv hun vee een ziekte een werd geconstateerd. Alle een schapen tijdens moesten worden geruimd en de zij hebben uit jaren nodig gehad om een in nieuwe van kudde op uit te fokken. Een ingewikkelde operatie. Maar tijdens in de dezelfde periode kregen ze ook de het mooiste de bericht van de wereld: van Rianne het raakte zwanger. van Yvon bezoekt tevens oud-collega op tv en cameraman de Jelle. Samen filmden zij tijdens veel verhalen een voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', door maar in 2014 besloot de hij toch zijn van lang gekoesterde droom te van volgen: Jelle door werd boer. met Inmiddels heeft de hij een eigen kudde op tv Lakenvelders, vleeskoeien, en kan hij tijdens als de geen ander aan Yvon door vertellen met hoe het is een om anno 2018 van boer te zijn.

Yvon in Jaspers wordt door voor dag en het dauw wakker op de een geitenboerderij van boer Frank van en uit Anita in Limburg op tv (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon in is onder met de indruk van door de grootte van het uit het bedrijf en ze ervaart de enorme in tijdens verantwoordelijk voor al die door dieren als behoorlijk pittig. tijdens Kan je als boer tijdens überhaupt door je bedrijf nog wel eens het af, als al tijdens die dieren een zo door afhankelijk van je zijn? Anita naar neemt op tv Yvon mee naar een varkensbedrijf in van het de buurt. Hennie uit en zijn vrouw door Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen een en Anita van komt regelmatig langs de in haar met functie als dierenarts. De boerderij van door Hennie en Ilse naar is indrukwekkend groot, het vooral als tijdens je tijdens het vergelijkt met de in zeven scharrelvarkens tijdens van Inge. Inge is van origine de met landschapsarchitecte, maar sinds kort ook boerin. naar Ruim een jaar van geleden startte naar ze naar met haar varkensbedrijf door waarmee ze probeert op in een meer diervriendelijke op en duurzame manier vlees te een produceren. Akkerbouwer met Jos en zijn op tv Dycke het (Boer zoekt Vrouw 2009) hebben hun door bedrijf met tijdens pootaardappelen en een gladiolen de afgelopen jaren behoorlijk het laten slinken. door Waar op Jos in het verleden vooral bezig door was om naar zijn bedrijf tijdens groter en groter te laten met met groeien, was het Dycke uit die hem erop op tv wees dat groter tijdens niet altijd beter is. Yvon een gaat er door naar een toe en ziet hoe ze met samen in op het land werken de en gelukkiger zijn dan een ooit. Yvon komt naar er bij akkerbouwer door Bertie (BzV 2015) achter tijdens uit dat het boerenleven af en toe op naar super eenzaam kan zijn. Voor Bertie op de tijdens normaalste zaak van door de wereld, met maar of dit uit leven wat voor met Yvon is? Op die vraag in probeert Yvon antwoord de te de krijgen. Is het een boerenleven wel echt zo tijdens romantisch?

Yvon Jaspers gaat op langs bij in boer tijdens Tom. Tom groeide op op van een gemengd boerenbedrijf op met koeien, schapen het en varkens. Maar hij tijdens koos ervoor van om tulpenbollenkweker een te worden. Zijn tijdens vader heeft daardoor tijdens geen opvolger en het melkt deze van week voor de laatste keer in zijn koeien. op De boerderij en het ouderlijk tijdens huis tijdens worden verkocht. in Samen met Yvon haalt Tom op herinneringen met op aan zijn jeugd van en ze praten met uit Toms vader uit over hoe hij het de vindt de dat hij na van zo'n 45 jaar uit aan zijn welverdiende op tv pensioen begint. Voor Tom op is het uit een spannende tijd op met zijn bedrijf. De de winter is een zo nat geweest dat nu in met spanning wordt tijdens gewacht of de uit oogst door wel gaat lukken. Barry op tv en Annique Brockhoff op runnen al in jaren een moderne uit rozenkwekerij. Barry is opgegroeid op tv in een door tuindersfamilie en Annique is het dochter van een de akkerbouwer. Yvon mag de een dagje meedraaien tijdens in de op tv drukste periode van op tv het jaar. Het is namelijk bijna de Valentijnsdag. Niet uit alleen uit bij de rozenkwekers is het topdrukte, met ook naar op de de geitenboerderij van boer Frank en een Anita moeten uit ze alle zeilen bijzetten. Daar met is het lammertijd. een uit Yvon mag blijven tijdens logeren. Dat betekent weinig slaap, want een het de bevallingen gaan 's nachts gewoon tijdens door. Naast alle in werkzaamheden bij naar de het geiten werkt Anita als veearts. Yvon van mag assisteren bij tijdens een de wel heel de speciale operatie: een keizersnede bij een met de dikbilkoe. Verder gaat Yvon na een door paar met maanden weer van terug naar boer Frans en Leonie. op tv De afgelopen op periode heeft naar er in gehakt door bij het jonge boerengezin. Het de feit in dat ze zo'n groot een deel tijdens van hun veestapel naar de de slacht moesten brengen, heeft een voor veel een verdriet en stress gezorgd. het Is de zon met inmiddels in langzaam weer met gaan schijnen in de Twente?

mei 2020
06-10-2019 19:25

Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Onze boerderij - Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Boer Marnix, de Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden en houdt dikbilkoeien voor het vlees. Yvon Jaspers gaat naar hem toe als hij afscheid moet nemen van zijn grootste trots 'Us Heit', een grote...

29-09-2019 19:25

Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jong...

22-09-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark en Daniëla. Zij leveren met hun 140 duizend leghennen zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. Hoe ga je als familiebedrijf om met de continue veranderende wens en mening van de consument op het g...

15-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers praat verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn. Tomatenk...

08-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon krijgt een verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder Riks. Een groot deel van zijn veestapel is ernstig ziek. De laatste twee winters is zelfs een tiental koeien overleden. Yvon reist af naar Canada en ziet wat een enorme ...

24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!