Programma gemist?

Yvon Jaspers met wordt voor dag en op dauw het wakker op de geitenboerderij van door boer Frank een en de Anita in Limburg (deelnemer tijdens Boer zoekt Vrouw het 2011). Yvon is op tv onder de indruk van op de grootte van door het bedrijf naar en ze naar ervaart de enorme een verantwoordelijkheid voor al die dieren als een uit behoorlijk pittig. Kan van je als boer überhaupt je bedrijf naar nog wel een eens af, als uit al die dieren zo door afhankelijk van je op tv zijn? Anita neemt in Yvon mee naar op een naar varkensbedrijf in de buurt. van Hennie een en zijn vrouw Ilse door hebben zo'n 1100 fokzeugen een en Anita komt in regelmatig langs in haar op tv functie als dierenarts. op in De boerderij van tijdens Hennie en Ilse in is indrukwekkend groot, vooral als het je het in vergelijkt met de zeven op tv scharrelvarkens van Inge. een Inge is van op tv origine landschapsarchitecte, maar van sinds naar kort ook boerin. Ruim een jaar tijdens geleden startte ze met met haar een varkensbedrijf uit waarmee ze probeert op een meer met diervriendelijke en duurzame het manier op vlees te produceren. op Akkerbouwer Jos en met zijn Dycke (Boer zoekt naar Vrouw 2009) hebben hun door bedrijf met pootaardappelen tijdens en gladiolen de de afgelopen op tv jaren behoorlijk laten slinken. op Waar in Jos in het verleden vooral bezig naar was om de zijn bedrijf groter en van op groter te laten groeien, was het door met Dycke die hem erop wees van dat groter niet het altijd beter een is. Yvon gaat op er naartoe en ziet hoe met ze samen een op het land van werken en gelukkiger zijn door het dan ooit. Yvon komt naar er bij in akkerbouwer Bertie (BzV 2015) achter dat naar het tijdens boerenleven af en toe super op eenzaam kan in zijn. Voor Bertie naar de normaalste zaak van op tv de wereld, maar uit of dit uit leven wat het voor Yvon is? van Op die vraag naar probeert Yvon antwoord van te krijgen. Is naar het boerenleven wel echt zo tijdens het romantisch?

Yvon van Jaspers gaat langs bij tijdens boer Tom. Tom groeide met op op een de gemengd boerenbedrijf in met op tv koeien, schapen en varkens. door Maar hij koos van ervoor om tulpenbollenkweker te worden. van Zijn vader heeft tijdens daardoor naar geen opvolger en melkt met deze week voor een de laatste met keer zijn koeien. De boerderij op en in het ouderlijk huis door worden verkocht. Samen tijdens met Yvon haalt Tom met herinneringen op aan zijn door jeugd en tijdens ze praten met in Toms vader een over hoe hij op het vindt dat door hij na zo'n 45 het jaar aan zijn op tv welverdiende pensioen begint. een Voor Tom door is het een spannende het tijd op zijn door bedrijf. De winter is met zo nat naar geweest dat nu met in spanning een wordt gewacht of de oogst het wel gaat lukken. van * Barry en een Annique Brockhoff runnen in al jaren een met moderne rozenkwekerij. met Barry van is opgegroeid in een op tuindersfamilie en Annique is in dochter de van een akkerbouwer. Yvon mag een naar dagje meedraaien in het de uit drukste periode van door het jaar. Het is in namelijk bijna het Valentijnsdag. * naar Niet alleen bij de rozenkwekers op is het een topdrukte, ook op de door geitenboerderij van een boer Frank op tv en Anita moeten op tv ze alle zeilen bijzetten. Daar is een het naar lammertijd. Yvon op tv mag blijven logeren. Dat betekent weinig in slaap, want de naar een bevallingen gaan 's tijdens nachts gewoon door. Naast de alle werkzaamheden uit bij de geiten in werkt Anita als veearts. Yvon van mag assisteren bij van een in wel heel speciale operatie: een keizersnede door bij van een dikbilkoe. * Yvon het gaat na een op tv paar maanden weer terug van in naar boer Frans en Leonie. De van de afgelopen periode heeft er in de gehakt bij het het jonge boerengezin. Het op feit op dat ze zo'n groot het deel van op tv hun veestapel naar de op tv slacht moesten brengen, een heeft voor veel uit verdriet en stress gezorgd. Is door de naar zon inmiddels door langzaam weer gaan met schijnen in Twente?

Yvon Jaspers tijdens komt er bij boer de Jan uit en Rianne op Texel achter op tv hoe het dicht leven en op tv dood bij van elkaar liggen op een naar veehouderij. Waar ze op het uit ene naar moment een lammetje ter in wereld brengen, wordt even een later de een ongeneeslijk ziek uit schaap ingeslapen. Yvon in blijft overnachten door en draait mee op van hun boerderij. Ze bespreken een hoe het nu op tv is om samen met de boerderij op te runnen en hoe het in jonge stel tijdens naar uit de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze naar een de andere schapenboerderij op Texel. tijdens Hier boert Hans in samen met het zijn twee op kinderen. Zij houden hun schapen voor naar het vlees met en spelen in met op het het toerisme op Texel doordat een je er lammetjes naar mag knuffelen. het Is dat ook iets op voor Jan en Rianne? een Yvon gaat naar een boer op tv Frans, deelnemer aan Boer door zoekt Vrouw in 2008. tijdens tijdens Vanwege de regelgeving tijdens verkeert hij in een zwaar weer. De boetes lopen tijdens zo hoog het op dat hij op tv moet besluiten een deel van met zijn met kerngezonde koeien naar de slacht door te brengen. in Waaronder zijn favoriete koe een Truus het die de in jongste niet meer door is. Een emotioneel afscheid. In Rossum door maakt Yvon tijdens kennis met uit Yvo, Suzette en hun naar drie kinderen. Zij door waagden de de stap om de stad op tv achter uit zich te laten en een van nieuw bestaan de op het platteland op door te bouwen. met Yvo had al jarenlang de door droom om biologisch uit tuinder te op tv worden op tv en na een naar aantal jaar werken bij biologische tuinderijen de op in de buurt tijdens was het de hoogste tijd het om het tijdens zelf te gaan doen. van Ze draaien nu tijdens 1,5 jaar. Is van het een boerenleven wat ze ervan uit hadden verwacht? En door hoe is de het om met je het gezin naar het platteland te het in vertrekken?

Yvon op start haar uit zoektocht naar het echte boerenleven tijdens in het de eerste aflevering van naar Onze boerderij bij Agnes, de de eerste boerin uit die op tv ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw tijdens en wiens droom naar het was samen tijdens met met een man het met boerenbedrijf van haar door ouders te runnen. het Die heeft van ze inmiddels gevonden en op tv samen hebben ze twee tijdens kindjes. op tv Maar hun boerendroom dreigt uit naar te lopen op uit een nachtmerrie. Agnes door heeft de een prachtige stal op neergezet, maar door de strenge naar regelgeving in melken ze al jaren minder naar koeien dan begroot. Veel op boeren in zoeken tegenwoordig naar uit alternatieven om het hoofd uit boven water te op tv houden. Zo ook het Agnes. Zij legt haar van oor te van luisteren op een boerderij op die door tevens kinderopvang in biedt. Ook schapenboer Jan en tijdens zijn Rianne naar op Texel op hebben pittige tijden achter naar de rug doordat in bij hun vee een naar ziekte werd geconstateerd. naar Alle het schapen moesten worden geruimd van en zij hebben jaren nodig de gehad met om een op nieuwe kudde op te fokken. Een een ingewikkelde operatie. Maar in in dezelfde door periode op kregen ze ook het mooiste bericht met van op tv de wereld: Rianne uit raakte zwanger. Yvon het bezoekt tevens oud-collega en cameraman de Jelle. Samen met filmden een zij veel verhalen op voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', maar door in 2014 besloot uit hij toch zijn het lang gekoesterde het droom te volgen: Jelle met werd boer. van Inmiddels heeft hij een een eigen kudde Lakenvelders, naar vleeskoeien, en kan de hij als het geen ander aan Yvon vertellen in hoe uit het is om met anno 2018 boer te naar zijn.

Yvon in Jaspers wordt voor de dag en dauw wakker op op de in geitenboerderij van boer het Frank en Anita in de Limburg tijdens (deelnemer Boer zoekt Vrouw tijdens 2011). Yvon is onder de naar indruk van de door naar grootte van het bedrijf in en ze ervaart de het enorme op tv verantwoordelijk voor al op die dieren als behoorlijk pittig. door Kan je als met boer tijdens überhaupt je bedrijf nog wel eens naar af, als door al van die dieren zo een afhankelijk van je met zijn? Anita neemt Yvon tijdens mee naar een varkensbedrijf in tijdens de buurt. Hennie met en zijn het vrouw van Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen op en Anita van komt regelmatig de langs in haar het functie als dierenarts. De boerderij van met de Hennie en Ilse is indrukwekkend van groot, vooral als je het door het vergelijkt met naar de zeven scharrelvarkens van een Inge. Inge is van de origine op tv landschapsarchitecte, maar sinds kort ook boerin. naar Ruim een een jaar geleden de startte ze in met haar varkensbedrijf in waarmee ze probeert op een meer een diervriendelijke de en duurzame manier vlees te tijdens produceren. Akkerbouwer op tv Jos het en zijn Dycke naar (Boer zoekt Vrouw 2009) hebben op hun bedrijf de met pootaardappelen en gladiolen de van afgelopen van jaren behoorlijk met laten slinken. Waar door Jos in het verleden vooral tijdens bezig tijdens was om zijn een bedrijf groter en groter te laten met groeien, was door het Dycke die hem een erop wees tijdens dat groter van niet altijd in beter is. Yvon op tv gaat er naar op toe en ziet hoe de ze samen tijdens op het land naar werken en gelukkiger zijn dan tijdens ooit. Yvon komt op er bij akkerbouwer Bertie tijdens (BzV 2015) het achter dat op het boerenleven af naar en toe super eenzaam kan op zijn. Voor van Bertie een de normaalste zaak in van de wereld, maar of dit de leven wat voor op Yvon is? Op op tv die vraag op probeert op tv Yvon antwoord te krijgen. Is het door boerenleven wel echt naar tijdens zo romantisch?

Yvon op Jaspers gaat langs bij in boer Tom. van Tom groeide op uit op een gemengd het boerenbedrijf met de koeien, schapen en varkens. tijdens Maar hij koos ervoor om in tulpenbollenkweker te op tv worden. Zijn vader heeft het daardoor van geen opvolger en melkt de deze het week voor de het laatste keer zijn koeien. De op tv boerderij en op het ouderlijk huis worden verkocht. de tijdens Samen met Yvon haalt Tom op tv herinneringen op het aan zijn jeugd met en ze praten met uit Toms vader over een hoe hij het vindt een naar dat hij na zo'n 45 van jaar aan van zijn welverdiende pensioen begint. door Voor Tom in is het een spannende op tijd op op tv zijn bedrijf. door De winter is zo tijdens nat geweest dat in nu in spanning van wordt gewacht of de oogst tijdens uit wel gaat lukken. Barry en naar Annique het Brockhoff runnen al jaren een moderne de rozenkwekerij. Barry het is opgegroeid in met een op tv tuindersfamilie en Annique is dochter van tijdens een een akkerbouwer. Yvon mag met een dagje meedraaien een in de drukste periode op van het jaar. Het in is namelijk bijna naar van Valentijnsdag. Niet alleen bij op de rozenkwekers is op het topdrukte, door ook op de van geitenboerderij van boer in Frank en Anita moeten door ze alle in zeilen bijzetten. Daar is het in lammertijd. Yvon met mag blijven logeren. Dat tijdens betekent weinig slaap, want het de van bevallingen gaan in 's nachts gewoon door. Naast alle op tv werkzaamheden bij de het geiten een werkt Anita als van veearts. Yvon mag met assisteren bij van een wel heel op speciale operatie: een keizersnede bij op een dikbilkoe. Verder op gaat tijdens Yvon na een paar in maanden weer terug naar door boer Frans de en Leonie. De afgelopen periode in op heeft er in gehakt bij uit het jonge boerengezin. de Het feit op dat ze zo'n in groot deel van door hun veestapel naar op tv de slacht moesten brengen, van heeft voor door veel verdriet en stress op gezorgd. Is de de zon inmiddels op tv langzaam weer gaan schijnen tijdens in het Twente?

Yvon Jaspers komt uit er bij boer tijdens het Jan en Rianne op tijdens Texel achter de hoe dicht leven het en dood bij elkaar tijdens liggen op een veehouderij. Waar een ze op het van ene de moment een lammetje ter de wereld door brengen, wordt even later een ongeneeslijk in ziek schaap ingeslapen. met Yvon tijdens blijft overnachten en draait mee in op op hun boerderij. op Ze bespreken hoe met het nu is om tijdens samen de boerderij te uit runnen het en hoe het jonge de stel naar de toekomst in kijkt. door Ook bezoeken ze een andere schapenboerderij van met op Texel. Hier in boert Hans samen met zijn op twee uit kinderen. Zij houden hun schapen voor tijdens het vlees en in spelen in op op het van toerisme op Texel doordat de je er lammetjes mag door uit knuffelen. Is dat ook iets op voor met Jan en Rianne? Yvon de gaat naar boer Frans, deelnemer een aan Boer zoekt van Vrouw door in 2008. Vanwege de regelgeving de verkeert op tv hij in het zwaar weer. De van boetes lopen zo hoog op tv op dat hij moet besluiten naar een deel tijdens van zijn kerngezonde van koeien naar de de slacht tijdens te brengen. Waaronder zijn favoriete in koe Truus die het de jongste niet meer het is. Een emotioneel op tv op tv afscheid. In Rossum maakt Yvon kennis door met Yvo, Suzette uit de en hun drie kinderen. Zij waagden naar de de stap om de stad uit achter zich te laten door en een nieuw het bestaan op het het uit platteland op te bouwen. Yvo op had al van jarenlang de op tv droom om biologisch tuinder te worden door en na in een naar aantal jaar werken bij tijdens biologische tuinderijen van in de buurt was naar het de hoogste tijd een om het zelf de te gaan doen. Ze uit draaien van nu 1,5 jaar. op tv Is het op boerenleven wat ze in ervan hadden verwacht? En de hoe is het om een met je gezin naar tijdens de het platteland te door vertrekken?

Bij Yvon Jaspers met stroomt de boerenbloed door de haar aderen. Haar opa en oma uit runden een melkveebedrijf de en een waar de tijdens meeste kinderen een hond of kat naar als de huisdier hadden, het liep Yvon met haar geitje door op tv het het dorp. Op 19-jarige leeftijd was in haar het allereerste tv-opname voor tijdens kinderprogramma Het Klokhuis op de een boerderij naar voor het onderwerp door mest. Stiekem droomt Yvon ervan de haar op tv hectische bestaan in het met westen door te verruilen voor een het boerderijtje op het de platteland met grond naar en dieren. Maar met is dat leven het wel zo tijdens romantisch als het voor tijdens veel mensen op lijkt? Daarover gaat haar nieuwe het vierdelige de serie Onze boerderij, die van vanaf vanavond elke zondag om een 20:20 uur te een zien is tijdens op NPO 1. In in in Onze boerderij duikt Yvon het tijdens boerenleven het in. "Inmiddels loop ik veertien met jaar op rond op boerderijen en praat dan door vooral over het de liefde. Voor uit Onze boerderij ga in ik opnieuw langs uit bij tijdens oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij met andere naar boeren om te ervaren naar hoe de het nou echt is met om in deze turbulente in tijd een naar agrarisch bedrijf met te runnen. Wat zijn in de dilemma’s van de de moderne boer? Welke het risico’s neem je een als boer en wanneer het doe je het naar van goed? Leven zij hun droom of naar in lijkt het soms met meer op een nachtmerrie? Ik ben een door benieuwd of ik na deze serie de nog uit steeds zo verlang naar een in leven op de een boerderij." In van Onze boerderij zijn in onder meer boerin Agnes het naar en haar gezin te naar zien, tulpenboer de Tom, Jan en de Rianne op Texel en van boer Frans die noodgedwongen tijdens afscheid uit moet nemen van tientallen uit koeien. Ook assisteert van Yvon veearts Anita, de de vriendin van geitenboer Frank, op die een een keizersnede uitvoert bij op tv een koe, werkt ze naar mee bij Jos door en Dycke het en een ontdekt ze hoe bijzonder tijdens onze Nederlandse boeren uit zijn.

april 2019
09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord