Programma gemist?

Boer tijdens Marnix, de Noord-Hollandse boer die op vorig de seizoen meedeed op tv aan Boer zoekt Vrouw, heeft in paarden en houdt dikbilkoeien op tv voor het tijdens vlees. Yvon een Jaspers gaat naar hem naar toe de als hij afscheid moet nemen van door op zijn grootste trots 'Us Heit', een de grote stier wiens uit taak op de uit boerderij van Marnix, naar het een zorgen voor nageslacht, erop zit. de Een emotionele uit dag. uit * Eigenlijk handelt door de Brabantse hengstenfokker Steffi in hoop. van De hoop op in het een veelbelovend veulen, door een goed springpaard, naar een prachtige dekhengst of een een gracieus dressuurpaard. Het is van maar zelden naar dat er zo'n ruwe van diamant voorbijkomt en een des te door spannender is het in voor Steffi en haar in ouders om het te ondernemen in deze naar hippische branche. Hoe van gaan het zij om met de deze voortdurende van spanning en redden een ze het als een een dergelijk pareltje te met lang uitblijft? * In Friesland naar ontmoet een Yvon Hessel Jan en een Boukje. Zij bouwden op tv een prachtig, uit nieuw melkveebedrijf door op, maar konden daar op door persoonlijke door omstandigheden maar vijf jaar boeren. uit Toch een gingen ze niet bij met de pakken neerzitten door en bedachten ze een nieuw met plan. Yvon praat in op tv met ze of deze nieuwe op manier toekomst naar heeft.

Yvon Jaspers gaat in met op bezoek bij oud BzV-boerin met Steffi. De Brabantse van heeft nu samen met het haar ouders op een paardenbedrijf, voorheen runden in uit ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest het door van 1997 staat naar nog helder op het netvlies. Maar van de jonge op veulens het waar Steffi momenteel een mee werkt, zijn haar lust van en haar tijdens leven. * op tv Verder bezoekt Yvon de Groningse boerin een op tv Annechien. Zij heeft samen het met haar van man en kinderen haar de hele ziel uit en zaligheid in een gloednieuwe tweesterren een Beter Leven-varkensstal de gestopt. Met op tv deze stal wil ze laten op zien dat het in houden de van varkens in ook anders kan. Maar van de vraag is nu of de de consument op haar product een wel weet te het vinden. * In de Achterhoek met wordt tijdens een door groot feest het uit eerste echte op tv ossenvlees van op het ossen-oppas-plan van van Yvons boerenvriendin Suzanne tijdens gepresenteerd en geserveerd. Suzanne met en Nel vertellen Yvon op tv over op de manier waarop tijdens ze de (ongewenste) stiertjes, naar als bijproduct met van de melkveehouderij, weer in hun waarde terug door willen tijdens geven.

Yvon Jaspers een gaat naar pluimveehouders Mark naar in en Daniëla. Zij leveren door met hun 140 duizend met leghennen zo'n 136 duizend met scharreleieren per naar dag. Hoe ga je door naar als familiebedrijf om met de continue op veranderende wens naar en op tv mening van de consument op op het gebied van op duurzaamheid en diervriendelijkheid? Melkveehouder op Riks gaat het op in Canada over op tv in een hele andere boeg gooien. een Hij wil niet tijdens langer afhankelijk tijdens zijn van de aangeleverd voer voor zijn een koeien. Hij verdiept de zich in op tv een compleet andere manier van gewassen door verbouwen, in de van tijdens hoop het tij te kunnen keren. in Voor de op tv 70-jarige boer een Geert uit Groningen, bekend tijdens van uit zijn deelname aan Boer een zoekt Vrouw, tijdens wordt het zo langzaamaan tijd om een met de pensioen te een gaan en zijn groente- en fruitkwekerij van het over te dragen. Maar hoe is de dat mogelijk de voor iemand op die niet stil kan zitten van en tijdens zó ontzettend gepassioneerd door is over zijn boerenkool en door aardbeien? op Yvon zoekt hem van op.

Yvon Jaspers praat tijdens verder met de naar Canadese melkveehouder Riks. tijdens Riks is destijds een naar Canada geëmigreerd, op onder meer naar vanwege de uit strenge wetgeving van in Nederland. Nu van komt hij erachter door dat al die regels van in Europa zo in slecht nog niet naar zijn. Tomatenkweker Leo was pas in achttien jaar toen met hij met samen met uit zijn broer het een bedrijf van zijn vader op tv overnam. Inmiddels is die kleine de kwekerij uitgegroeid tot met één van tijdens de grootste van Nederland. een op tv Ondanks dat volgens Leo in de Nederlandse tomaat de in beste uit ter wereld is, eten wij het toch vooral tomaten naar uit het op buitenland. Yvon tijdens wil weten waarom. Yvon gaat terug de naar melkveehouders met Frans met en Léonie, voor de wie 2018 een ingrijpend naar jaar was. op tv De nieuwe fosfaatwetgeving door dwong het jonge op tv boerenstel ertoe om een groot deel tijdens van van hun veestapel naar de de slacht te brengen. De een consequenties op tv van deze periode zijn nog van steeds voelbaar, in een zowel de bedrijfsvoering in als op in hun persoonlijke van leven. Hoe tijdens gaat het nu met met ze?

Yvon krijgt in een verontrustend van telefoontje uit Canada een van melkveehouder met Riks. Een groot deel van uit zijn veestapel is uit ernstig ziek. De een laatste twee winters met is zelfs een tiental van koeien de overleden. Yvon reist af op tv naar Canada en ziet naar wat een enorme van een impact deze situatie heeft naar op Riks en zijn gezin. met Vorig een jaar vroegen melkveehouders tijdens Agnes en Albert een zich af of door zij eind een 2018 nog wel boer zouden uit zijn. Door op veranderende fosfaatwetgeving leek tijdens hun droom in als een ballon uiteen te uit spatten. Yvon gaat terug naar naar op Drenthe om de te kijken hoe het nu op met ze gaat. Is tijdens het ze op gelukt de de boerderij te van behouden? Het is terugkerend op tv nieuws in het voorjaar: fruittelers op in Nederland doen tijdens hun in uiterste best hun fruitbloesem te van beschermen tegen in de nachtvorst. op tv Yvon draait een door nachtje mee bij in het fruitteeltbedrijf van Izaak op tv en met Jantine. Zij zetten alles op de alles om de tijdens oogst en dus het het jaarinkomen op tv van dit gezin veilig een te door stellen.

Yvon Jaspers wordt de voor dag een en op tv dauw wakker op de naar geitenboerderij van op boer Frank en in Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt op Vrouw 2011). Yvon van is op onder de indruk in van de de grootte van het bedrijf en ze op tv ervaart de enorme op tv verantwoordelijk voor al een die dieren als in behoorlijk pittig. tijdens Kan je naar als boer überhaupt door je bedrijf nog wel eens een af, het als al die het dieren zo afhankelijk door van je zijn? Anita op neemt Yvon mee naar op tv een naar varkensbedrijf in de een buurt. Hennie en zijn het vrouw Ilse hebben zo'n een 1100 fokzeugen en naar Anita het komt regelmatig langs naar in haar functie als dierenarts. het De boerderij van op tv Hennie en op tv Ilse door is indrukwekkend groot, vooral als je tijdens het vergelijkt naar met de zeven een scharrelvarkens van uit Inge. Inge is van origine door landschapsarchitecte, tijdens maar sinds kort ook de boerin. Ruim op tv een jaar geleden startte van ze met haar varkensbedrijf uit waarmee ze probeert door op een meer het diervriendelijke en van duurzame manier vlees te het produceren. het * Akkerbouwer Jos de en zijn Dycke (Boer met zoekt Vrouw 2009) met hebben hun bedrijf met met pootaardappelen met en gladiolen de afgelopen jaren op het behoorlijk laten slinken. Waar Jos in met de het verleden vooral bezig was uit om door zijn bedrijf groter op en groter te laten door groeien, was door het Dycke die hem met erop wees op dat groter niet op altijd beter is. Yvon gaat er op naar toe en het ziet hoe door ze samen met op het op land werken en van gelukkiger zijn dan ooit. * Yvon een komt er naar bij akkerbouwer van Bertie (BzV naar 2015) achter dat het boerenleven af door de en toe super eenzaam in kan zijn. Voor Bertie de naar normaalste zaak tijdens van de wereld, de maar op of dit leven wat voor van Yvon is? Op die van vraag een probeert Yvon antwoord te krijgen. naar Is het uit boerenleven wel echt uit zo in romantisch?

Yvon door Jaspers gaat op tv langs bij boer Tom. Tom groeide van op van op een gemengd boerenbedrijf met de koeien, schapen en op tv varkens. Maar hij in koos ervoor op om tulpenbollenkweker te op tv worden. Zijn vader heeft de daardoor uit geen opvolger en van melkt deze week voor de tijdens tijdens laatste keer zijn met koeien. De boerderij op en het ouderlijk huis een worden verkocht. Samen met Yvon de op tv haalt Tom herinneringen op op aan zijn in jeugd en ze naar praten met Toms vader over hoe met hij het vindt op tv dat met hij na zo'n 45 de jaar aan met zijn welverdiende pensioen begint. uit Voor Tom is het uit een spannende tijd het tijdens op zijn bedrijf. De een winter is zo het nat geweest dat nu op tv in spanning wordt gewacht uit op tv of de oogst wel gaat uit lukken.

Yvon Jaspers op tv komt naar er bij boer Jan en Rianne met op Texel achter met hoe dicht leven met en dood bij het elkaar liggen op het een een veehouderij. Waar ze van op het ene een moment een lammetje ter de wereld brengen, wordt even van later een in ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. in Yvon blijft op tv overnachten en de draait mee op hun boerderij. een met Ze bespreken hoe het op nu is het om samen de op tv boerderij te runnen en hoe het de uit jonge stel naar de uit toekomst kijkt. Ook bezoeken het ze een door andere schapenboerderij op tv op Texel. Hier boert Hans samen op met zijn met twee kinderen. Zij houden met hun op schapen voor het op tv vlees en spelen tijdens in op het toerisme op van Texel doordat je door tijdens er lammetjes mag knuffelen. Is op tv dat van ook iets voor Jan en met Rianne? * Yvon gaat een naar boer Frans, van deelnemer aan door Boer zoekt Vrouw de in 2008. op tv Vanwege de van regelgeving verkeert hij in tijdens zwaar weer. een De boetes lopen zo hoog op uit dat hij moet het besluiten een een deel van zijn kerngezonde van koeien op tv naar de slacht te brengen. naar Waaronder zijn favoriete door koe Truus met die de jongste niet op meer is. Een naar emotioneel afscheid. op * In Rossum maakt door Yvon kennis een met Yvo, Suzette en met hun drie tijdens kinderen. Zij waagden de een tijdens stap om de door stad achter zich te het laten en een tijdens nieuw bestaan op het platteland op op te het bouwen. Yvo had een al op jarenlang de droom om biologisch van tuinder in te worden en na uit een aantal jaar werken een bij biologische tuinderijen in van de buurt de was het de hoogste uit tijd een om het zelf tijdens te gaan doen. Ze door draaien met nu 1,5 jaar. Is het boerenleven de wat ze ervan met hadden verwacht? En naar hoe met is het het om met je gezin naar van het platteland te door vertrekken?

Yvon start op tv haar zoektocht door naar het echte boerenleven bij de Agnes, door de eerste boerin die met ooit meedeed aan Boer naar zoekt Vrouw en een wiens door droom het was uit samen met een man het een op tv boerenbedrijf van haar ouders te runnen. een Die heeft ze met in inmiddels gevonden en een samen hebben ze twee kindjes. Maar van tijdens hun boerendroom dreigt van uit te lopen op een nachtmerrie. naar Agnes heeft met een prachtige stal op neergezet, maar door de uit strenge tijdens regelgeving melken naar ze al jaren minder koeien van dan begroot. Veel boeren door zoeken tegenwoordig naar door alternatieven op om het hoofd boven op tv water te houden. op Zo ook naar Agnes. Zij legt haar oor met tijdens te luisteren op een boerderij die op tv tevens kinderopvang biedt. op tv * Ook naar schapenboer Jan en zijn van Rianne door op Texel hebben pittige naar tijden achter een de rug doordat van bij hun vee op een ziekte werd geconstateerd. op Alle schapen op tv moesten worden geruimd door en zij hebben jaren nodig in gehad om op tv een nieuwe kudde op naar te fokken. uit Een een ingewikkelde operatie. Maar in in dezelfde periode kregen naar ze ook het op tv mooiste bericht in van de wereld: naar Rianne raakte zwanger. * op Yvon bezoekt tevens de oud-collega en cameraman naar Jelle. Samen filmden zij op veel verhalen op tv voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', maar tijdens in 2014 met besloot hij toch met zijn lang gekoesterde droom met te het volgen: Jelle werd uit boer. Inmiddels heeft hij in een eigen kudde Lakenvelders, op tv vleeskoeien, en het kan hij door als geen tijdens ander aan Yvon van vertellen hoe het is om uit anno naar 2018 boer te op tv zijn.

Yvon Jaspers wordt het voor dag uit en dauw wakker tijdens op het de geitenboerderij van boer Frank een en Anita in in Limburg (deelnemer Boer de zoekt het Vrouw 2011). Yvon is onder een de indruk van op de grootte naar van het de bedrijf en ze ervaart de enorme het door verantwoordelijkheid voor al die dieren in als naar behoorlijk pittig. Kan je als uit boer met überhaupt je bedrijf op nog wel eens af, op als al die dieren zo in afhankelijk van je een zijn? met Anita neemt naar Yvon mee naar een varkensbedrijf door in de door buurt. Hennie en naar zijn vrouw Ilse hebben van zo'n 1100 fokzeugen en naar tijdens Anita komt regelmatig langs in tijdens haar de functie als dierenarts. De boerderij van naar Hennie en op Ilse is indrukwekkend groot, op tv vooral als je van het vergelijkt met het de zeven tijdens scharrelvarkens van Inge. op Inge op tv is van origine op tv landschapsarchitecte, maar sinds kort uit ook boerin. Ruim een jaar tijdens geleden startte uit ze met haar van varkensbedrijf waarmee ze van probeert naar op een meer diervriendelijke en een duurzame manier vlees te een produceren. Akkerbouwer Jos door naar en zijn Dycke (Boer zoekt Vrouw uit 2009) hebben hun een bedrijf met naar pootaardappelen door en gladiolen de afgelopen naar jaren behoorlijk laten slinken. een Waar van Jos in het verleden vooral door bezig door was om zijn bedrijf op tv groter en groter te laten op tv groeien, was naar het een Dycke die hem naar erop wees dat groter niet op tv altijd beter is. naar Yvon de gaat er naartoe en ziet de hoe ze samen door op de het land werken een en gelukkiger zijn tijdens dan ooit. Yvon komt tijdens er bij akkerbouwer Bertie (BzV tijdens 2015) met achter dat het het boerenleven af en toe het super eenzaam kan met zijn. Voor Bertie de uit het normaalste zaak van de het wereld, maar of dit leven met wat voor uit Yvon is? Op die de vraag door probeert Yvon antwoord te krijgen. op tv naar Is het boerenleven wel naar echt zo naar romantisch?

Yvon Jaspers gaat naar langs bij boer naar Tom. Tom in groeide op op een op gemengd tijdens boerenbedrijf met in koeien, schapen en varkens. Maar hij van koos ervoor in om tulpenbollenkweker te worden. de de Zijn vader heeft in daardoor geen opvolger en een melkt deze week op tv voor de een laatste keer zijn koeien. De boerderij op tv en het uit ouderlijk huis het worden verkocht. Samen met door Yvon haalt Tom met herinneringen een op aan zijn jeugd het en ze praten met met Toms door vader over hoe hij het vindt naar dat op tv hij na zo'n 45 jaar in aan in zijn welverdiende pensioen begint. Voor van Tom is het naar een spannende tijd tijdens op zijn van bedrijf. De naar winter is op tv zo nat geweest dat met nu in spanning wordt tijdens gewacht met of de oogst op wel gaat lukken. uit * Barry en Annique Brockhoff runnen in uit al jaren een van moderne rozenkwekerij. Barry is opgegroeid door in een tuindersfamilie tijdens en Annique door is dochter op tv van een akkerbouwer. Yvon mag in een de dagje meedraaien in de drukste periode door van een het jaar. Het op tv is namelijk bijna Valentijnsdag. * het Niet alleen bij het de rozenkwekers van is het topdrukte, ook op op een de geitenboerderij van boer Frank op tv uit en Anita moeten ze alle zeilen op tv uit bijzetten. Daar is op tv het lammertijd. Yvon mag blijven in logeren. het Dat betekent weinig slaap, van want de bevallingen gaan het 's nachts gewoon door. tijdens het Naast alle werkzaamheden bij de geiten in werkt Anita als een veearts. uit Yvon mag assisteren tijdens bij een wel heel een speciale operatie: een de keizersnede bij op tv een dikbilkoe. in * Yvon gaat na een paar op tv maanden weer terug van naar boer tijdens Frans van en Leonie. De tijdens afgelopen periode heeft er in op gehakt bij in het jonge op boerengezin. Het feit dat met ze zo'n groot deel van van hun veestapel naar in de slacht van moesten op tv brengen, heeft voor de veel verdriet en stress gezorgd. Is het naar de zon inmiddels langzaam weer gaan met uit schijnen in Twente?

Yvon op tv Jaspers komt op er bij boer Jan en Rianne van een op Texel achter hoe door dicht leven op en dood bij elkaar van liggen op een veehouderij. op tv Waar ze op op tv het ene moment naar een met lammetje ter wereld brengen, de wordt even later een op tv ongeneeslijk uit ziek schaap ingeslapen. Yvon blijft overnachten door in en draait mee op hun naar boerderij. Ze uit bespreken hoe het van nu is om samen de uit boerderij het te runnen en hoe het tijdens jonge van stel naar de toekomst kijkt. in Ook bezoeken op ze een andere een schapenboerderij op Texel. de Hier boert Hans naar samen met het zijn twee kinderen. Zij houden naar hun schapen het voor het het vlees en spelen in van op het toerisme op door Texel doordat je het er lammetjes mag van knuffelen. Is de dat tijdens ook iets voor Jan en in Rianne? Yvon tijdens gaat naar op boer Frans, deelnemer aan het Boer zoekt uit Vrouw in 2008. Vanwege de regelgeving van verkeert de hij in met zwaar weer. De tijdens boetes lopen zo hoog op dat op hij moet besluiten op een deel van met zijn kerngezonde koeien een naar de door slacht te brengen. Waaronder in zijn een favoriete koe Truus naar die de jongste met niet meer is. uit Een emotioneel afscheid. In naar Rossum maakt naar Yvon kennis met door Yvo, Suzette en het hun drie kinderen. op tv Zij waagden met de stap om van de stad achter een zich te laten van en een nieuw bestaan een op het platteland op te het bouwen. de Yvo had al van jarenlang de droom om het biologisch tuinder te worden op tv en na een het aantal jaar met werken bij biologische tuinderijen een in de buurt in was het de naar hoogste tijd de om het zelf van te gaan doen. Ze de draaien nu de 1,5 tijdens jaar. Is het boerenleven wat ze een ervan hadden van verwacht? met En hoe is het op om met je door gezin naar het platteland te door tijdens vertrekken?

Yvon start naar haar naar zoektocht naar het echte een boerenleven in door de eerste aflevering van Onze uit boerderij bij Agnes, de het eerste boerin van die ooit uit meedeed aan Boer met zoekt Vrouw en wiens droom door het was van samen met een man op het met boerenbedrijf van naar haar ouders te runnen. Die heeft met naar ze inmiddels gevonden en samen hebben van ze twee kindjes. van Maar op hun boerendroom dreigt uit de te lopen op naar een nachtmerrie. Agnes in heeft een prachtige uit stal neergezet, door maar door de het strenge regelgeving melken ze door al jaren minder naar koeien dan op tv begroot. Veel boeren zoeken met tegenwoordig naar naar alternatieven om het met hoofd boven water te houden. het op tv Zo ook Agnes. Zij legt haar de uit oor te luisteren op een boerderij in op tv die tevens kinderopvang biedt. tijdens Ook schapenboer Jan en met zijn Rianne op naar Texel hebben op pittige tijden achter de uit rug doordat het bij hun vee het een ziekte werd op geconstateerd. Alle schapen moesten naar worden geruimd en de zij hebben de jaren nodig gehad om een een van nieuwe kudde op te met fokken. Een ingewikkelde operatie. Maar uit op in dezelfde periode kregen in ze ook het mooiste het bericht het van de wereld: de Rianne raakte zwanger. Yvon bezoekt in tevens oud-collega en cameraman door Jelle. van Samen filmden op tv zij veel verhalen voor kinderprogramma tijdens 'Het Klokhuis', maar tijdens in 2014 besloot een hij uit toch zijn lang op tv gekoesterde droom te volgen: met Jelle werd boer. Inmiddels in heeft hij een een eigen kudde uit Lakenvelders, vleeskoeien, en kan hij met als op geen ander aan Yvon in vertellen hoe het op is om anno met 2018 boer een te zijn.

Yvon Jaspers wordt het voor dag en met dauw wakker op op tv de geitenboerderij de van boer Frank door en Anita in Limburg tijdens (deelnemer uit Boer zoekt Vrouw in 2011). Yvon is naar onder de indruk van uit de grootte door van het op bedrijf en ze ervaart de door enorme de verantwoordelijk voor al die dieren met als behoorlijk pittig. Kan op tv met je als boer met überhaupt je bedrijf nog wel eens tijdens af, als al door die dieren zo op tv afhankelijk op van je met zijn? Anita neemt naar Yvon mee naar een van varkensbedrijf in de buurt. Hennie met en op tv zijn vrouw Ilse op hebben zo'n met 1100 fokzeugen en Anita komt het regelmatig in langs in haar functie als dierenarts. een van De boerderij van tijdens Hennie en Ilse op is indrukwekkend groot, vooral de als je het vergelijkt tijdens met de de zeven scharrelvarkens van Inge. op Inge is van van origine landschapsarchitecte, maar sinds op kort de ook boerin. Ruim een tijdens jaar uit geleden startte ze met haar varkensbedrijf in in waarmee ze probeert op op een meer de diervriendelijke en duurzame manier op tv vlees te produceren. door Akkerbouwer Jos met en zijn Dycke van (Boer zoekt Vrouw in 2009) hebben hun bedrijf met pootaardappelen naar tijdens en gladiolen de afgelopen jaren behoorlijk de op laten slinken. Waar op Jos in het het verleden vooral bezig was om zijn tijdens bedrijf groter op tv en met groter te laten een groeien, was het Dycke van die hem de erop wees dat uit groter niet altijd beter uit is. Yvon gaat er in naar tijdens toe en ziet hoe door ze samen op het land door tijdens werken en gelukkiger zijn dan ooit. met het Yvon komt er met bij akkerbouwer Bertie (BzV 2015) achter van dat het de boerenleven af op en toe super tijdens eenzaam kan zijn. naar Voor Bertie de het normaalste zaak van de wereld, een maar of dit van het leven wat voor met Yvon is? Op die vraag door probeert in Yvon antwoord te krijgen. Is op het boerenleven het wel echt zo het romantisch?

Yvon Jaspers gaat door langs met bij boer Tom. Tom groeide door op op een tijdens gemengd de boerenbedrijf met koeien, het schapen en varkens. tijdens Maar hij koos ervoor een om de tulpenbollenkweker te worden. Zijn de vader heeft daardoor geen opvolger tijdens op en melkt deze week met voor de laatste keer zijn op tv koeien. De in boerderij en het ouderlijk van met huis worden verkocht. Samen met uit Yvon haalt Tom uit herinneringen het op aan zijn met jeugd en ze praten met op tv Toms op tv vader over hoe hij het op tv vindt op dat hij na zo'n 45 naar jaar op tv aan zijn welverdiende pensioen begint. Voor op tv Tom is het het een door spannende tijd met op zijn bedrijf. De winter is van zo nat in geweest dat nu in tijdens spanning tijdens wordt gewacht of de oogst op tv wel gaat lukken. op Barry en uit Annique Brockhoff runnen een al jaren een op tv moderne naar rozenkwekerij. Barry is opgegroeid op tv in een tuindersfamilie in en Annique naar is dochter van een akkerbouwer. de Yvon in mag een dagje meedraaien in in de drukste periode van door met het jaar. Het is namelijk op tv bijna Valentijnsdag. door Niet alleen bij uit de rozenkwekers is het van topdrukte, ook de op de geitenboerderij van uit boer op tv Frank en Anita moeten ze alle op zeilen het bijzetten. Daar is het een lammertijd. Yvon in mag blijven logeren. in Dat betekent weinig slaap, naar want de op bevallingen gaan 's nachts gewoon uit door. het Naast alle met werkzaamheden bij de geiten een werkt Anita als veearts. Yvon door mag uit assisteren bij naar een wel heel een speciale operatie: een keizersnede bij een uit dikbilkoe. het Verder gaat Yvon na met een paar maanden een weer terug naar uit boer Frans en Leonie. van De het afgelopen periode heeft er in uit gehakt bij de het jonge het boerengezin. Het feit dat een ze zo'n groot van deel van hun tijdens veestapel naar de op tv slacht moesten brengen, de heeft voor veel van verdriet en stress gezorgd. op uit Is de zon het inmiddels langzaam weer gaan schijnen in met in Twente?

september 2020
06-10-2019 19:25

Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Onze boerderij - Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Boer Marnix, de Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden en houdt dikbilkoeien voor het vlees. Yvon Jaspers gaat naar hem toe als hij afscheid moet nemen van zijn grootste trots 'Us Heit', een grote...

29-09-2019 19:25

Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jong...

22-09-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark en Daniëla. Zij leveren met hun 140 duizend leghennen zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. Hoe ga je als familiebedrijf om met de continue veranderende wens en mening van de consument op het g...

15-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers praat verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn. Tomatenk...

08-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon krijgt een verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder Riks. Een groot deel van zijn veestapel is ernstig ziek. De laatste twee winters is zelfs een tiental koeien overleden. Yvon reist af naar Canada en ziet wat een enorme ...

24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!