Programma gemist?

Yvon Jaspers wordt de voor dag en tijdens dauw wakker op van de geitenboerderij op tv van boer Frank in en Anita in de Limburg (deelnemer Boer zoekt uit Vrouw 2011). de Yvon is onder een de met indruk van de grootte van van het uit bedrijf en ze ervaart de enorme van met verantwoordelijkheid voor al het die dieren als behoorlijk pittig. Kan een je als boer een überhaupt de je bedrijf nog wel eens door af, als al op tv die dieren in zo afhankelijk van op je zijn? Anita op tv neemt Yvon op tv mee naar naar een varkensbedrijf in de buurt. in Hennie en van zijn vrouw Ilse hebben uit zo'n 1100 fokzeugen een en Anita komt regelmatig op tv langs in haar in functie als dierenarts. op De door boerderij van Hennie en van Ilse is indrukwekkend tijdens groot, vooral op als je het vergelijkt met een met de zeven scharrelvarkens van Inge. Inge naar uit is van origine landschapsarchitecte, maar sinds naar een kort ook boerin. Ruim uit een jaar geleden startte ze in met door haar varkensbedrijf waarmee tijdens ze probeert in op een meer diervriendelijke en op tv duurzame manier tijdens vlees te op produceren. Akkerbouwer Jos en zijn op Dycke de (Boer zoekt Vrouw op 2009) hebben hun bedrijf met pootaardappelen op en tijdens gladiolen de afgelopen met jaren behoorlijk een laten slinken. Waar Jos in het in in verleden vooral bezig op tv was om zijn bedrijf groter en op tv groter door te laten het groeien, was het op tv Dycke die hem erop wees naar dat groter niet uit altijd op beter is. Yvon het gaat er naartoe en ziet door hoe ze door samen op het land werken in de en gelukkiger zijn dan met ooit. Yvon komt op er bij akkerbouwer tijdens Bertie (BzV 2015) achter met dat van het boerenleven af met en toe super eenzaam kan zijn. van Voor Bertie de op tv normaalste zaak op van op tv de wereld, maar of dit uit leven wat voor op tv Yvon is? Op de die vraag probeert Yvon met antwoord op te krijgen. Is het boerenleven naar wel door echt zo het romantisch?

Yvon Jaspers gaat naar langs bij in boer Tom. tijdens Tom groeide op op de een gemengd boerenbedrijf tijdens met koeien, schapen een en een varkens. Maar hij koos ervoor om de tulpenbollenkweker te in worden. Zijn vader heeft van daardoor geen opvolger naar en met melkt deze naar week voor de laatste keer zijn naar koeien. naar De boerderij van en het ouderlijk een huis worden verkocht. een Samen met Yvon op haalt Tom herinneringen op door aan zijn een jeugd en ze praten met Toms tijdens vader over van hoe hij de het vindt op tv dat hij na zo'n 45 jaar een door aan zijn welverdiende pensioen begint. met Voor Tom is met het een door spannende tijd met op zijn bedrijf. De winter uit is zo nat op geweest tijdens dat nu in spanning van wordt gewacht van of de oogst wel gaat naar lukken. * Barry door en Annique uit Brockhoff runnen al van jaren een moderne op tv rozenkwekerij. Barry in is opgegroeid in met een tuindersfamilie en Annique is dochter door van een akkerbouwer. uit Yvon mag het een een dagje meedraaien in de drukste met periode van het jaar. een Het is namelijk van bijna Valentijnsdag. * van Niet het alleen bij de de rozenkwekers is het topdrukte, ook de op de geitenboerderij met van tijdens boer Frank en in Anita moeten ze door alle zeilen bijzetten. Daar naar is van het lammertijd. Yvon mag blijven van logeren. Dat betekent de weinig slaap, want tijdens de bevallingen een gaan 's nachts gewoon van door. door Naast alle werkzaamheden bij de geiten naar werkt Anita als op veearts. met Yvon mag een assisteren bij een wel heel speciale tijdens operatie: een met keizersnede een bij een dikbilkoe. tijdens * Yvon gaat na een paar in maanden van weer terug met naar boer Frans tijdens en Leonie. De op afgelopen periode heeft er in een gehakt bij het jonge naar boerengezin. Het feit door door dat ze zo'n groot deel van een naar hun veestapel naar de van slacht moesten brengen, van heeft voor veel verdriet en met stress een gezorgd. Is de zon inmiddels van langzaam weer gaan van schijnen tijdens in Twente?

Yvon Jaspers het komt er de bij boer Jan en Rianne naar op op tv Texel achter hoe dicht op leven en de dood bij elkaar liggen in op op tv een veehouderij. Waar ze op tijdens het ene moment een op tv lammetje op ter wereld brengen, wordt op even later een ongeneeslijk door ziek de schaap ingeslapen. Yvon uit blijft overnachten op tv en draait mee op hun boerderij. een Ze naar bespreken hoe van het nu is om samen de van boerderij te runnen een en hoe tijdens het het jonge stel naar de de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een een andere schapenboerderij met een op Texel. Hier boert Hans samen een met zijn van twee kinderen. Zij houden met hun het schapen voor het vlees uit en spelen het in op uit het toerisme op Texel doordat een je het er lammetjes mag knuffelen. Is een dat ook iets voor naar op tv Jan en Rianne? in Yvon gaat naar boer tijdens Frans, deelnemer aan Boer naar zoekt Vrouw op in 2008. Vanwege de regelgeving door verkeert op hij in van zwaar weer. De boetes lopen op tv zo hoog op op dat hij met moet besluiten naar een deel van zijn kerngezonde op koeien op naar de slacht te door brengen. Waaronder in zijn favoriete koe op tv Truus die de jongste niet meer een is. op Een emotioneel afscheid. In uit Rossum maakt op tv Yvon kennis naar met Yvo, Suzette in en hun drie kinderen. Zij het waagden de stap om tijdens met de stad achter zich te laten met en door een nieuw bestaan op met het door platteland op te bouwen. Yvo in had al jarenlang de tijdens de droom om biologisch in tuinder te worden uit en na een aantal in jaar werken bij op biologische tuinderijen in de tijdens buurt was het de door hoogste tijd om het het in zelf te een gaan doen. Ze draaien nu tijdens 1,5 jaar. Is door het boerenleven van wat ze ervan hadden verwacht? op tv En hoe het is het om met op met je gezin naar het het platteland te met vertrekken?

Yvon start haar van zoektocht een naar het echte een boerenleven in tijdens de eerste aflevering van Onze op boerderij door bij Agnes, de eerste boerin die het ooit meedeed aan een tijdens Boer zoekt Vrouw en wiens door droom het in was samen met een een man het boerenbedrijf van met haar ouders op te runnen. tijdens Die heeft door ze inmiddels gevonden en uit samen hebben de ze twee kindjes. Maar hun boerendroom uit dreigt uit door te lopen in op een op tv nachtmerrie. Agnes heeft een prachtige door stal neergezet, op maar door naar de strenge regelgeving door melken ze al op tv jaren minder koeien dan een begroot. Veel boeren op zoeken tegenwoordig naar met alternatieven om naar het hoofd boven met water te houden. Zo het ook Agnes. Zij het legt haar de oor te luisteren op tv op een boerderij die met tevens kinderopvang biedt. Ook schapenboer met Jan in en zijn de Rianne op Texel hebben pittige tijden op achter de uit rug op tv doordat bij hun vee een ziekte de werd geconstateerd. het Alle schapen tijdens moesten worden uit geruimd en zij hebben op tv jaren nodig door gehad om een in nieuwe kudde op te fokken. Een naar ingewikkelde operatie. tijdens Maar de in dezelfde periode kregen naar ze ook het mooiste bericht van van in de wereld: Rianne raakte in zwanger. Yvon uit bezoekt tevens met oud-collega en cameraman op Jelle. Samen filmden op tv zij veel verhalen voor kinderprogramma op 'Het uit Klokhuis', maar in op 2014 besloot hij toch zijn op lang gekoesterde droom van te volgen: Jelle met werd boer. Inmiddels heeft door op tv hij een eigen kudde Lakenvelders, vleeskoeien, op en kan naar hij als door geen ander van aan Yvon vertellen hoe door het is om anno 2018 naar boer te op zijn.

Yvon een Jaspers wordt voor dag van en dauw de wakker op de geitenboerderij van uit boer Frank een en Anita in Limburg een (deelnemer met Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon tijdens is onder een de indruk van de op grootte een van het uit bedrijf en ze ervaart met de enorme verantwoordelijk met voor al het die dieren als behoorlijk door pittig. Kan je door als boer überhaupt je naar bedrijf nog wel eens tijdens het af, als al die dieren zo een afhankelijk van het je zijn? door Anita neemt Yvon mee een naar een varkensbedrijf tijdens in de buurt. van Hennie en op zijn vrouw Ilse met hebben zo'n 1100 fokzeugen en op Anita komt regelmatig uit langs in uit haar het functie als dierenarts. in De boerderij van Hennie een en Ilse is van indrukwekkend groot, op tv vooral als je het het vergelijkt met de zeven de scharrelvarkens van Inge. van Inge de is van origine landschapsarchitecte, door maar sinds in kort ook boerin. door Ruim een jaar geleden startte op ze met haar van varkensbedrijf waarmee uit ze probeert op een meer van de diervriendelijke en duurzame manier uit vlees te naar produceren. Akkerbouwer Jos en zijn Dycke op van (Boer zoekt Vrouw 2009) naar hebben hun bedrijf tijdens met pootaardappelen en gladiolen het de afgelopen naar jaren behoorlijk laten slinken. met Waar door Jos in het verleden vooral bezig met was tijdens om zijn bedrijf groter tijdens en groter te laten in groeien, tijdens was het Dycke die hem van erop wees met dat groter niet in altijd beter is. op tv Yvon gaat er het naar toe en ziet een hoe tijdens ze samen op het land op werken en naar gelukkiger zijn dan in ooit. Yvon komt er uit bij akkerbouwer Bertie op tv (BzV naar 2015) achter naar dat het boerenleven af van en toe super eenzaam in kan zijn. Voor op tv Bertie een de normaalste zaak door van de wereld, maar of dit op leven wat voor van Yvon is? tijdens Op die vraag naar probeert Yvon door antwoord te een krijgen. Is het boerenleven het wel echt zo het romantisch?

Yvon Jaspers gaat op langs bij de boer Tom. Tom groeide naar op op op een gemengd boerenbedrijf de met koeien, het schapen en varkens. tijdens Maar hij koos tijdens ervoor om tulpenbollenkweker te tijdens worden. Zijn vader door heeft daardoor geen opvolger een naar en melkt deze week voor met de door laatste keer zijn tijdens koeien. De boerderij en tijdens het ouderlijk op tv huis worden verkocht. naar Samen met Yvon haalt Tom tijdens herinneringen op aan tijdens zijn uit jeugd en ze praten het met Toms vader over tijdens hoe hij het vindt in dat hij in na een zo'n 45 jaar van aan zijn welverdiende pensioen begint. Voor de Tom is met het tijdens een spannende tijd op de zijn bedrijf. De winter is een zo nat door geweest dat nu op tv in op tv spanning wordt gewacht of de in oogst op tv wel gaat lukken. Barry en het Annique Brockhoff uit runnen al jaren een een moderne rozenkwekerij. tijdens Barry is opgegroeid in uit een tuindersfamilie en Annique van de is dochter van een van akkerbouwer. Yvon het mag een dagje meedraaien door in de op drukste periode van met het jaar. Het is de namelijk bijna Valentijnsdag. de Niet alleen het bij de rozenkwekers is het het topdrukte, ook op de de geitenboerderij van boer een een Frank en Anita moeten ze door alle zeilen bijzetten. door Daar in is het lammertijd. Yvon mag blijven het logeren. met Dat betekent weinig met slaap, want naar de bevallingen gaan 's nachts van gewoon het door. Naast alle werkzaamheden bij de op geiten in werkt Anita als veearts. uit Yvon mag assisteren naar bij een wel het heel een speciale operatie: een keizersnede bij een het dikbilkoe. Verder gaat het Yvon het na een paar het maanden weer terug naar boer de Frans en van Leonie. De afgelopen in periode heeft er uit in met gehakt bij het jonge boerengezin. Het het feit dat ze uit zo'n groot door deel van hun op tv veestapel naar de een slacht moesten brengen, door heeft voor veel verdriet naar en naar stress gezorgd. naar Is de zon inmiddels langzaam een weer gaan schijnen van in naar Twente?

Yvon Jaspers een komt op tv er bij boer Jan en uit Rianne op Texel de achter hoe dicht leven door tijdens en dood bij elkaar liggen op door een veehouderij. door Waar ze op het tijdens ene moment uit een lammetje het ter wereld brengen, op wordt even de later een ongeneeslijk ziek het schaap ingeslapen. door Yvon blijft overnachten en draait mee van op hun boerderij. op tv in Ze bespreken hoe het naar nu is uit om samen de boerderij te op runnen met en hoe het jonge met stel naar de in toekomst kijkt. Ook bezoeken op tv ze de een andere schapenboerderij uit op Texel. Hier boert op tv Hans samen met tijdens zijn twee kinderen. door Zij houden hun schapen voor tijdens het vlees met en spelen in op tv op het toerisme een op Texel doordat tijdens je de er lammetjes mag knuffelen. Is met dat ook op tv iets voor Jan en Rianne? naar Yvon gaat naar met boer Frans, uit deelnemer tijdens aan Boer zoekt met Vrouw in 2008. Vanwege de door regelgeving verkeert hij in op tv zwaar uit weer. De van boetes lopen zo hoog op op tv dat hij moet besluiten de in een deel van van zijn kerngezonde koeien uit naar de slacht te brengen. door Waaronder zijn tijdens favoriete koe in Truus die de jongste niet meer naar is. Een op emotioneel afscheid. een In Rossum maakt het Yvon kennis met Yvo, Suzette in en hun drie een kinderen. door Zij waagden de stap om de een de stad achter op tv zich te laten en de een nieuw in bestaan op het platteland op het te bouwen. met Yvo had al jarenlang de op tv droom om in biologisch tuinder de te worden naar en na een aantal jaar werken door bij biologische uit tuinderijen in de buurt in was het de uit hoogste uit tijd om het zelf op tv te gaan doen. Ze uit naar draaien nu 1,5 jaar. Is met het uit boerenleven wat ze ervan hadden verwacht? naar En hoe is door het naar om met je gezin met naar het platteland te met in vertrekken?

Bij in Yvon Jaspers stroomt boerenbloed met door het haar aderen. Haar opa en oma tijdens runden uit een melkveebedrijf en waar door de meeste kinderen een de hond de of kat op tv als huisdier hadden, liep Yvon met een in haar geitje door uit het dorp. Op 19-jarige leeftijd in was haar allereerste tv-opname naar voor in kinderprogramma Het Klokhuis op een tijdens uit boerderij voor het een onderwerp mest. Stiekem droomt uit Yvon ervan haar hectische op bestaan in het tijdens westen te verruilen door voor een op tv boerderijtje op het platteland met met grond en dieren. op met Maar is dat op tv leven wel zo met romantisch als het met voor veel mensen lijkt? Daarover op gaat haar nieuwe het vierdelige serie Onze boerderij, naar op die vanaf vanavond elke zondag tijdens om 20:20 uur uit te de zien is op NPO het 1. In een Onze boerderij duikt Yvon een het boerenleven in. "Inmiddels met loop ik uit veertien jaar rond op boerderijen op en praat dan op tv vooral over door de liefde. in Voor Onze boerderij ga met ik in opnieuw langs bij oud op tv Boer zoekt Vrouw-deelnemers in en bij andere boeren de om te ervaren de hoe in het nou echt is om in in deze turbulente tijd de een agrarisch met bedrijf in te runnen. Wat zijn de dilemma’s op van de moderne de boer? uit Welke risico’s door neem je als boer en uit wanneer in doe je het goed? Leven zij naar tijdens hun droom of het lijkt het soms meer de op een nachtmerrie? Ik ben tijdens benieuwd of ik op tv na deze serie van nog steeds tijdens zo verlang op tv naar een leven van op de een boerderij." In Onze boerderij zijn met onder meer boerin Agnes het en haar gezin met te zien, uit tulpenboer in Tom, Jan en Rianne door op Texel en boer Frans met die noodgedwongen met afscheid moet op nemen van uit tientallen koeien. Ook assisteert Yvon veearts tijdens Anita, met de vriendin van geitenboer met Frank, die het een keizersnede uitvoert bij een een koe, tijdens werkt ze mee bij Jos in en naar Dycke en ontdekt ze tijdens hoe bijzonder de onze Nederlandse boeren op tv zijn.

januari 2019
09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord