Programma gemist?

Boer Marnix, de een Noord-Hollandse boer in die in vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt van Vrouw, heeft paarden de uit en houdt dikbilkoeien voor het de vlees. Yvon het Jaspers gaat de naar hem toe als hij van afscheid op tv moet nemen van zijn op tv grootste trots naar 'Us Heit', een grote stier in wiens taak op de in tijdens boerderij van Marnix, uit het zorgen voor nageslacht, het erop zit. Een met emotionele dag. * door Eigenlijk handelt de Brabantse hengstenfokker een Steffi in hoop. van De in hoop op een veelbelovend veulen, het een goed springpaard, door met een prachtige dekhengst of een gracieus het dressuurpaard. uit Het is maar zelden op dat er in zo'n ruwe diamant uit voorbijkomt en een des te spannender is het van voor Steffi en tijdens haar ouders om met te ondernemen de in deze hippische naar branche. Hoe gaan zij om in met deze voortdurende met spanning uit en redden ze het als op tv een op tv dergelijk pareltje te lang met uitblijft? * In Friesland op ontmoet Yvon Hessel met Jan van en Boukje. Zij bouwden in een prachtig, nieuw melkveebedrijf tijdens op, maar konden het het daar door persoonlijke omstandigheden van maar vijf jaar boeren. Toch op op tv gingen ze niet bij de pakken van neerzitten en bedachten door ze een nieuw met plan. Yvon met praat met de ze of deze nieuwe van manier toekomst door heeft.

Yvon Jaspers met gaat op in bezoek bij oud een BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft door nu naar samen met de haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden in tijdens ze een varkensbedrijf. uit De ingrijpende varkenspest van 1997 staat naar nog helder op van het netvlies. Maar een de jonge met veulens waar het Steffi momenteel een mee werkt, zijn haar lust het en van haar leven. * Verder bezoekt Yvon op tv de in Groningse boerin met Annechien. Zij heeft samen op tv met haar in man en kinderen haar naar hele ziel en op tv zaligheid in een gloednieuwe op tweesterren Beter Leven-varkensstal gestopt. uit Met deze in stal wil ze laten door zien dat het met houden van varkens op ook anders door kan. Maar de een vraag is het nu of de consument de haar product wel weet naar te vinden. * uit een In de Achterhoek uit wordt tijdens een groot feest het naar de eerste echte ossenvlees van de het ossen-oppas-plan van door Yvons boerenvriendin op tv Suzanne gepresenteerd en uit geserveerd. Suzanne en uit Nel vertellen Yvon over uit de manier waarop ze de het in (ongewenste) stiertjes, als naar bijproduct van de melkveehouderij, weer het hun waarde op terug willen op tv geven.

Yvon in Jaspers gaat op tv naar pluimveehouders Mark en Daniëla. de Zij met leveren met hun een 140 duizend leghennen het zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. in Hoe met ga je als familiebedrijf om van met de continue uit veranderende wens in en mening van de een consument het op het gebied van duurzaamheid tijdens en diervriendelijkheid? Melkveehouder op Riks tijdens gaat het in Canada over van een hele een andere boeg een gooien. Hij wil de niet langer afhankelijk zijn met van op tv aangeleverd voer voor zijn koeien. Hij met verdiept zich in het een compleet met andere manier van op tv gewassen verbouwen, in de door hoop het tij door te kunnen in keren. van Voor de 70-jarige boer Geert met uit tijdens Groningen, bekend van zijn de deelname aan Boer door zoekt Vrouw, wordt met het zo op langzaamaan tijd om met op tv pensioen te gaan en de zijn door groente- en fruitkwekerij over te met dragen. Maar uit hoe is tijdens dat mogelijk voor iemand die door niet stil op kan zitten en op tv zó ontzettend gepassioneerd een is over zijn boerenkool op en aardbeien? Yvon naar zoekt een hem op.

Yvon Jaspers praat uit naar verder met de Canadese tijdens melkveehouder Riks. Riks is met destijds de naar Canada geëmigreerd, onder met meer vanwege een de strenge wetgeving in Nederland. uit Nu naar komt hij erachter dat al de die regels een in Europa zo slecht in nog het niet zijn. Tomatenkweker Leo was van pas achttien jaar in toen hij met samen met zijn het broer het bedrijf naar van zijn vader overnam. door Inmiddels is die kleine door kwekerij uitgegroeid door tot tijdens één van de van grootste van Nederland. Ondanks dat op volgens naar Leo de Nederlandse tomaat de de beste ter wereld is, het eten wij toch met vooral tomaten uit tijdens het buitenland. Yvon een wil weten de waarom. Yvon gaat terug de op naar melkveehouders Frans en Léonie, voor de wie 2018 een het ingrijpend jaar een was. De door nieuwe fosfaatwetgeving dwong het jonge in tijdens boerenstel ertoe om een een groot deel van hun veestapel het naar door de slacht te de brengen. De het consequenties van deze periode zijn in nog steeds voelbaar, van in zowel van de bedrijfsvoering van als in hun in persoonlijke leven. Hoe naar gaat het nu met tijdens ze?

Yvon krijgt in een verontrustend telefoontje van uit Canada van naar melkveehouder Riks. Een van groot het deel van zijn veestapel is ernstig naar ziek. De op tv laatste twee winters tijdens is door zelfs een tiental koeien overleden. Yvon op uit reist af naar Canada een en ziet wat een enorme in impact deze door situatie heeft op Riks op tv en met zijn gezin. naar Vorig jaar vroegen melkveehouders Agnes en de Albert naar zich af een of zij eind 2018 nog het wel boer zouden een zijn. Door veranderende van fosfaatwetgeving leek hun op tv droom als een een ballon uiteen te spatten. naar Yvon het gaat terug naar tijdens Drenthe om tijdens te kijken hoe het nu uit met ze gaat. van Is het ze gelukt een tijdens de boerderij te behouden? het Het is terugkerend nieuws van in het naar voorjaar: fruittelers in Nederland doen door hun uiterste op tv best hun fruitbloesem te tijdens beschermen met tegen de nachtvorst. Yvon uit draait de een nachtje mee bij met het fruitteeltbedrijf van Izaak uit en in Jantine. Zij zetten alles op op tv alles om op tv de oogst en op tv dus het jaarinkomen van dit naar in gezin veilig te het stellen.

Yvon naar Jaspers wordt met voor dag en dauw wakker een op met de geitenboerderij van boer Frank en tijdens op Anita in Limburg (deelnemer in Boer zoekt tijdens Vrouw 2011). Yvon de is onder de de indruk van de het grootte van het bedrijf naar en ze ervaart naar de enorme op verantwoordelijk voor al die de dieren als de behoorlijk pittig. Kan je de als boer überhaupt van je bedrijf nog wel eens van af, als al op tv die dieren naar zo afhankelijk een van je zijn? Anita neemt van Yvon tijdens mee naar een een varkensbedrijf in de het buurt. Hennie op tv en zijn vrouw het Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen een en tijdens Anita komt regelmatig langs naar in haar functie als dierenarts. op tv door De boerderij van Hennie en Ilse de is indrukwekkend groot, van een vooral als je het vergelijkt met met de op tv zeven scharrelvarkens uit van Inge. Inge is de van origine landschapsarchitecte, maar door sinds van kort ook boerin. met Ruim een jaar naar geleden startte ze met haar op tv varkensbedrijf waarmee ze de probeert op een een meer op tv diervriendelijke en duurzame manier met vlees te produceren. * door Akkerbouwer Jos van en zijn tijdens Dycke (Boer zoekt Vrouw 2009) de hebben een hun bedrijf met pootaardappelen naar en gladiolen de afgelopen jaren uit behoorlijk laten slinken. de Waar Jos in uit naar het verleden vooral bezig was op om van zijn bedrijf groter van en groter te laten de groeien, was het tijdens Dycke die hem een erop wees met dat groter niet altijd beter is. door op tv Yvon gaat er naar toe en door ziet met hoe ze samen op op het land werken met en gelukkiger zijn dan van ooit. * Yvon het komt er bij een akkerbouwer in Bertie (BzV 2015) achter een dat het boerenleven af van en toe super in eenzaam kan tijdens zijn. Voor Bertie de in uit normaalste zaak van de wereld, door maar of dit op leven wat voor tijdens Yvon is? Op die uit vraag probeert Yvon tijdens antwoord te van krijgen. Is het op tv boerenleven wel echt op tv zo door romantisch?

Yvon uit Jaspers gaat langs bij van boer Tom. Tom op tv groeide op op uit een gemengd boerenbedrijf door met koeien, schapen en naar varkens. uit Maar hij koos ervoor om met tulpenbollenkweker in te worden. Zijn vader op tv heeft daardoor een geen opvolger en melkt deze met de week voor de laatste keer zijn met koeien. De met boerderij en het ouderlijk uit huis worden verkocht. naar Samen met de Yvon van haalt Tom herinneringen naar op aan zijn jeugd en uit ze praten met naar Toms vader over uit hoe hij het op tv vindt dat hij een na van zo'n 45 jaar aan zijn welverdiende in pensioen begint. met Voor Tom is uit het een tijdens spannende tijd op zijn door bedrijf. De naar winter is zo met nat geweest dat nu uit in het spanning wordt gewacht of de oogst met de wel gaat lukken.

Yvon Jaspers de komt er de bij boer Jan en door Rianne op het Texel achter hoe dicht door leven en dood op tv bij elkaar met liggen op een veehouderij. van Waar ze een op het naar ene moment een in lammetje ter wereld brengen, wordt even door later een uit ongeneeslijk ziek schaap door ingeslapen. tijdens Yvon blijft overnachten van en draait mee op uit hun boerderij. Ze het bespreken hoe het nu op tv is om samen naar de met boerderij te runnen en hoe het van de jonge stel naar op tv de toekomst kijkt. Ook door bezoeken ze een andere een schapenboerderij op Texel. de Hier boert Hans samen op tv met zijn op twee uit kinderen. Zij houden hun van schapen voor naar het vlees en spelen in op van het toerisme tijdens op tijdens Texel doordat je er een lammetjes mag knuffelen. naar Is dat ook uit iets voor Jan en Rianne? naar * Yvon gaat uit naar boer Frans, op deelnemer aan Boer een zoekt Vrouw van in 2008. Vanwege de op regelgeving verkeert hij met uit in zwaar weer. De boetes het lopen zo hoog op in dat hij door moet op tv besluiten een deel van zijn kerngezonde tijdens koeien naar door de tijdens slacht te brengen. Waaronder zijn op favoriete koe Truus die naar in de jongste niet meer is. Een tijdens emotioneel afscheid. op tv * In Rossum maakt op Yvon kennis met de Yvo, Suzette en in met hun drie kinderen. Zij van waagden de stap om op de stad op tv achter zich door te laten en een een nieuw bestaan op het van platteland op te bouwen. een in Yvo had al jarenlang de van droom om in biologisch tuinder te worden en in uit na een aantal jaar werken bij de biologische tuinderijen in het de buurt naar was het de hoogste het door tijd om het zelf een te gaan doen. Ze op tv draaien nu 1,5 jaar. van het Is het boerenleven tijdens wat ze ervan op tv hadden verwacht? En hoe naar is het een om met je van gezin naar het naar platteland te vertrekken?

Yvon op start haar zoektocht in naar het echte boerenleven op tv bij het Agnes, de eerste boerin het die ooit meedeed aan op tv Boer zoekt op Vrouw en wiens droom het naar een was samen met een het man het boerenbedrijf van haar van van ouders te runnen. Die heeft ze met inmiddels op gevonden en samen hebben in ze twee kindjes. tijdens Maar hun boerendroom dreigt op door uit te lopen op een nachtmerrie. door Agnes van heeft een prachtige stal neergezet, de maar door de naar strenge regelgeving melken van ze uit al jaren uit minder koeien dan door begroot. Veel boeren op tv zoeken tegenwoordig naar alternatieven om het op tv hoofd boven water met naar te houden. Zo naar ook Agnes. Zij naar legt haar oor te luisteren op het een boerderij een die tevens het kinderopvang biedt. uit * Ook schapenboer Jan en een zijn Rianne op uit Texel hebben pittige tijden uit achter de rug door doordat bij op hun vee een een ziekte uit werd geconstateerd. Alle schapen door moesten worden geruimd en zij van het hebben jaren nodig gehad om in een nieuwe kudde in op te fokken. Een op op tv ingewikkelde operatie. Maar van in dezelfde periode kregen ze de ook het mooiste naar bericht van op tv de wereld: met Rianne raakte zwanger. * door Yvon bezoekt de tevens oud-collega en cameraman Jelle. Samen uit uit filmden zij veel in verhalen voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', van maar tijdens in 2014 besloot hij van toch zijn op lang gekoesterde droom te volgen: Jelle een op werd boer. Inmiddels heeft hij een van eigen kudde door Lakenvelders, vleeskoeien, tijdens en kan hij als geen tijdens ander aan door Yvon vertellen hoe een het is op om anno 2018 boer naar te in zijn.

Yvon uit Jaspers wordt een voor dag en in dauw wakker op een de geitenboerderij van boer tijdens Frank en Anita in uit Limburg van (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). op tv Yvon is op onder de indruk van de een grootte van tijdens het bedrijf en ze in ervaart de enorme met verantwoordelijkheid voor al tijdens die het dieren als door behoorlijk pittig. Kan van je als boer op überhaupt je bedrijf nog wel eens naar af, op als al die uit dieren zo afhankelijk van op je zijn? op tv Anita neemt Yvon door mee naar een naar varkensbedrijf in van de buurt. Hennie en zijn vrouw door Ilse hebben zo'n een 1100 fokzeugen met en Anita komt het regelmatig langs in haar naar door functie als dierenarts. De boerderij van van Hennie en Ilse in is indrukwekkend op groot, uit vooral als je het vergelijkt op met de van zeven scharrelvarkens van van Inge. Inge van is van origine met landschapsarchitecte, maar sinds van kort ook boerin. Ruim in een jaar geleden met startte ze op met haar varkensbedrijf uit waarmee ze probeert op een van meer diervriendelijke en het duurzame manier van vlees te het produceren. Akkerbouwer Jos het en zijn Dycke (Boer de zoekt Vrouw 2009) hebben tijdens hun bedrijf met met pootaardappelen uit en gladiolen de het afgelopen jaren behoorlijk in laten slinken. Waar op tv Jos in het verleden op vooral bezig in was om zijn bedrijf het groter en groter in te laten groeien, was uit het Dycke die hem van op erop wees dat door groter niet altijd beter is. Yvon tijdens gaat er naartoe de en ziet hoe naar het ze samen op het land werken het en gelukkiger zijn op tv dan ooit. naar Yvon naar komt er bij akkerbouwer Bertie (BzV het 2015) een achter dat het het boerenleven af en op toe super uit eenzaam kan zijn. naar Voor Bertie de door normaalste zaak van de wereld, tijdens maar of dit leven met wat voor het Yvon is? door Op die vraag probeert Yvon tijdens het antwoord te krijgen. naar Is het boerenleven wel een echt zo met romantisch?

Yvon Jaspers de gaat langs bij boer in Tom. Tom met groeide het op op een gemengd boerenbedrijf uit met naar koeien, schapen en varkens. in Maar hij koos ervoor om van tijdens tulpenbollenkweker te worden. Zijn op vader heeft de daardoor geen opvolger uit en melkt deze week voor op tv de laatste keer met zijn koeien. De boerderij met en het ouderlijk uit huis worden tijdens verkocht. Samen met Yvon naar haalt Tom uit herinneringen op op aan zijn jeugd en ze op tv praten met op tv Toms vader over een hoe op tv hij het vindt dat hij in na zo'n 45 op jaar aan zijn welverdiende van op tv pensioen begint. Voor Tom is het door een spannende het tijd op zijn het bedrijf. De winter op tv is zo nat uit geweest dat nu in op van spanning wordt gewacht of de oogst tijdens van wel gaat lukken. de * Barry en Annique tijdens Brockhoff runnen al jaren het een moderne rozenkwekerij. tijdens Barry uit is opgegroeid in een tuindersfamilie en in van Annique is dochter van een akkerbouwer. een Yvon op tv mag een dagje meedraaien in in de drukste op tv periode van het tijdens jaar. Het door is namelijk op tv bijna Valentijnsdag. * de Niet alleen bij door de rozenkwekers is de het topdrukte, ook op de een geitenboerderij van van boer Frank en Anita naar moeten ze van alle zeilen bijzetten. Daar is in het met lammertijd. Yvon op tv mag blijven logeren. Dat betekent in weinig slaap, want de uit uit bevallingen gaan 's tijdens nachts gewoon door. Naast door alle werkzaamheden bij een de geiten werkt Anita door als veearts. door Yvon mag door assisteren bij een wel een heel speciale op operatie: een keizersnede bij tijdens een dikbilkoe. * Yvon gaat op tv na een paar het het maanden weer terug naar boer Frans door met en Leonie. De een afgelopen periode heeft er in in gehakt bij de het jonge uit boerengezin. Het feit dat naar ze zo'n groot deel in van hun veestapel uit naar de slacht het moesten brengen, uit heeft voor met veel verdriet en stress gezorgd. op tv Is de uit zon inmiddels langzaam weer gaan een schijnen in met Twente?

Yvon Jaspers komt het er bij in boer Jan en op tv Rianne op op Texel achter hoe dicht leven op tv en een dood bij in elkaar liggen op een veehouderij. van Waar ze op het de ene moment de een het lammetje ter wereld naar brengen, wordt even het later een ongeneeslijk ziek schaap op tv ingeslapen. naar Yvon blijft overnachten en de draait mee op hun boerderij. door Ze van bespreken hoe het nu is op het om samen de boerderij te door runnen en de hoe het jonge stel naar een de toekomst kijkt. met door Ook bezoeken ze een uit andere schapenboerderij op Texel. Hier op boert Hans samen het met zijn van twee kinderen. Zij door houden tijdens hun schapen voor het in vlees en spelen in het op het toerisme op met op tv Texel doordat je tijdens er lammetjes mag met knuffelen. Is dat ook op tv iets voor Jan en Rianne? op tijdens Yvon gaat naar boer de Frans, deelnemer aan Boer zoekt in uit Vrouw in 2008. Vanwege de in regelgeving verkeert hij in van zwaar weer. een De boetes lopen door zo hoog een op dat hij moet besluiten op een uit deel van zijn kerngezonde koeien de naar de slacht het van te brengen. Waaronder zijn favoriete koe tijdens Truus die uit de jongste niet meer de is. Een emotioneel op afscheid. In Rossum met maakt Yvon met kennis met tijdens Yvo, Suzette en hun drie van kinderen. Zij van waagden de naar stap om naar de stad achter zich te het laten en een nieuw met op tv bestaan op het in platteland op te met bouwen. Yvo had al jarenlang de naar droom op tv om biologisch tuinder te worden naar en na een met aantal met jaar werken bij biologische van tuinderijen in van de buurt een was het de hoogste uit tijd om tijdens het zelf te gaan naar doen. Ze in draaien nu 1,5 jaar. in Is het het boerenleven wat ze ervan hadden op tv verwacht? de En hoe is het om tijdens met de je gezin naar het platteland uit te het vertrekken?

Yvon start van haar zoektocht op tv naar het echte met boerenleven in de op eerste aflevering van Onze boerderij de bij Agnes, de het eerste boerin die een ooit door meedeed aan van Boer zoekt Vrouw en op wiens droom het op was samen met op tv een man het boerenbedrijf het van haar ouders de te naar runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden tijdens en samen naar hebben ze twee kindjes. de op Maar hun boerendroom dreigt in uit te lopen op uit een het nachtmerrie. Agnes heeft een prachtige stal uit neergezet, maar uit door de van strenge regelgeving melken ze al op jaren het minder koeien dan begroot. op tv Veel boeren zoeken tegenwoordig op tv naar alternatieven om uit naar het hoofd boven water een te houden. Zo ook Agnes. naar Zij legt tijdens haar oor te door luisteren uit op een boerderij die tevens naar kinderopvang tijdens biedt. Ook schapenboer Jan op tv en zijn Rianne op tv op Texel hebben pittige tijden op achter de van rug met doordat bij hun vee een een ziekte werd geconstateerd. Alle op tv schapen moesten worden een de geruimd en zij hebben jaren van nodig gehad van om een van nieuwe kudde op te fokken. het Een het ingewikkelde operatie. Maar in dezelfde periode in kregen ze met ook een het mooiste bericht van de wereld: naar Rianne uit raakte zwanger. Yvon bezoekt tevens door oud-collega tijdens en cameraman Jelle. een Samen filmden zij veel verhalen met voor met kinderprogramma 'Het Klokhuis', uit maar in de 2014 besloot hij toch zijn lang op naar gekoesterde droom te tijdens volgen: Jelle werd boer. Inmiddels heeft de hij een eigen op kudde Lakenvelders, de vleeskoeien, en kan naar hij een als geen ander aan in Yvon vertellen hoe het is in om anno 2018 het boer de te zijn.

Yvon Jaspers wordt het voor dag tijdens en dauw met wakker op de geitenboerderij van in van boer Frank en Anita in tijdens Limburg (deelnemer Boer naar zoekt Vrouw 2011). Yvon op tv is onder de van een indruk van de door grootte van het bedrijf en ze door in ervaart de enorme verantwoordelijk voor al in die dieren tijdens als behoorlijk tijdens pittig. Kan uit je als boer door überhaupt je bedrijf door nog wel eens door af, als al die dieren door zo afhankelijk van je tijdens zijn? door Anita neemt Yvon uit mee naar een naar varkensbedrijf in de buurt. Hennie op tv uit en zijn vrouw Ilse naar hebben zo'n 1100 fokzeugen naar en Anita komt regelmatig een langs in haar met functie als naar dierenarts. De op boerderij van door Hennie en Ilse is naar indrukwekkend groot, vooral van als je de het vergelijkt met de met zeven scharrelvarkens een van Inge. Inge uit is van origine naar landschapsarchitecte, maar sinds kort tijdens ook boerin. Ruim een jaar met tijdens geleden startte ze met met haar varkensbedrijf waarmee van ze probeert op een meer met diervriendelijke en in duurzame manier vlees door te produceren. Akkerbouwer op tv Jos en zijn op tv Dycke in (Boer zoekt Vrouw 2009) hebben naar hun bedrijf met door pootaardappelen uit en gladiolen de afgelopen met jaren behoorlijk laten slinken. Waar het Jos in het van verleden vooral bezig van het was om zijn bedrijf groter op en groter de te laten groeien, was in het Dycke met die hem op tv erop wees dat groter met niet altijd beter is. Yvon van gaat er tijdens naar de toe en ziet hoe ze samen door het op het land werken en uit gelukkiger op zijn dan ooit. Yvon tijdens komt er bij akkerbouwer uit Bertie (BzV 2015) achter het dat een het boerenleven op tv af en toe super eenzaam van kan van zijn. Voor Bertie de uit normaalste zaak van in de wereld, maar of dit een leven wat voor uit Yvon door is? Op op tv die vraag probeert Yvon antwoord op te krijgen. in Is het boerenleven door wel echt uit zo romantisch?

Yvon met Jaspers gaat langs bij de boer Tom. Tom de groeide op op de een gemengd tijdens boerenbedrijf met in koeien, schapen en varkens. Maar uit hij naar koos ervoor om tulpenbollenkweker te uit worden. Zijn vader naar heeft daardoor geen naar opvolger en een melkt deze op week voor de laatste keer zijn door uit koeien. De boerderij en het ouderlijk op huis worden in verkocht. naar Samen met Yvon haalt Tom de herinneringen op in aan zijn jeugd op en ze op praten met Toms vader over op tv hoe hij het het vindt dat hij na op tv tijdens zo'n 45 jaar aan zijn de welverdiende pensioen het begint. Voor Tom is het op een de spannende tijd op zijn bedrijf. op De winter op is zo de nat geweest dat een nu in naar spanning wordt gewacht of de oogst naar wel gaat lukken. op Barry in en Annique Brockhoff met runnen al jaren met een moderne rozenkwekerij. Barry is uit opgegroeid in een de tuindersfamilie in en Annique is op tv dochter van op een akkerbouwer. Yvon mag op tv een dagje meedraaien in de van met drukste periode van het jaar. een Het is namelijk uit bijna Valentijnsdag. Niet in alleen bij uit de rozenkwekers op tv is het topdrukte, ook naar op de geitenboerderij van boer een Frank in en Anita moeten ze alle op tv zeilen bijzetten. Daar met is het door lammertijd. Yvon mag blijven met logeren. Dat uit betekent weinig het slaap, want op tv de bevallingen gaan naar 's nachts gewoon door. op tv Naast alle werkzaamheden door bij de tijdens geiten werkt Anita als tijdens veearts. Yvon van mag assisteren bij een wel op tv heel speciale operatie: een de keizersnede bij van een dikbilkoe. door Verder gaat Yvon na een op tv paar maanden het weer terug met naar boer door Frans en Leonie. De een afgelopen periode heeft er in in gehakt op bij het jonge met boerengezin. Het feit dat ze uit zo'n naar groot deel van hun veestapel een naar naar de slacht moesten op brengen, heeft voor veel verdriet door en stress het gezorgd. Is de zon het naar inmiddels langzaam weer gaan uit schijnen in met Twente?

mei 2021
06-10-2019 19:25

Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Onze boerderij - Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Boer Marnix, de Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden en houdt dikbilkoeien voor het vlees. Yvon Jaspers gaat naar hem toe als hij afscheid moet nemen van zijn grootste trots 'Us Heit', een grote...

29-09-2019 19:25

Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jong...

22-09-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark en Daniëla. Zij leveren met hun 140 duizend leghennen zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. Hoe ga je als familiebedrijf om met de continue veranderende wens en mening van de consument op het g...

15-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers praat verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn. Tomatenk...

08-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon krijgt een verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder Riks. Een groot deel van zijn veestapel is ernstig ziek. De laatste twee winters is zelfs een tiental koeien overleden. Yvon reist af naar Canada en ziet wat een enorme ...

24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!