Programma gemist?

Yvon uit Jaspers wordt het voor dag en dauw wakker een op de het geitenboerderij van boer Frank een en met Anita in Limburg op tv (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). door Yvon is met onder de een indruk van de op tv grootte van het bedrijf en ze het ervaart in de enorme uit verantwoordelijk voor al die naar dieren als behoorlijk pittig. een Kan tijdens je als boer überhaupt je bedrijf een nog wel door eens af, als het al die dieren van zo afhankelijk uit van je zijn? Anita neemt op tv Yvon mee op tv naar een varkensbedrijf naar in in de buurt. Hennie en door zijn vrouw uit Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen en op van Anita komt regelmatig langs in op haar functie als het dierenarts. De van boerderij van Hennie en van Ilse is indrukwekkend tijdens groot, vooral naar als je het vergelijkt naar met de zeven scharrelvarkens een van Inge. tijdens Inge is van op origine landschapsarchitecte, de maar sinds kort ook het boerin. Ruim een jaar door geleden naar startte ze met haar varkensbedrijf tijdens waarmee ze tijdens probeert op een meer door diervriendelijke en naar duurzame manier tijdens vlees te produceren. * tijdens Akkerbouwer Jos een en zijn Dycke (Boer zoekt een Vrouw 2009) tijdens hebben van hun bedrijf met pootaardappelen en met gladiolen een de afgelopen jaren behoorlijk laten slinken. het Waar uit Jos in het het verleden vooral bezig was om met zijn bedrijf van groter en tijdens groter te laten groeien, was in het Dycke die uit hem erop de wees op dat groter niet altijd beter is. met het Yvon gaat er met naar toe en een ziet hoe ze in samen op het tijdens land werken en gelukkiger in zijn dan ooit. * op Yvon een komt er bij akkerbouwer de Bertie (BzV 2015) achter dat in het het boerenleven af en het toe super eenzaam kan zijn. op een Voor Bertie de normaalste zaak van tijdens met de wereld, maar in of dit leven wat voor met Yvon is? Op door die op tv vraag probeert Yvon antwoord te uit krijgen. Is op tv het boerenleven wel door echt zo door romantisch?

Yvon op Jaspers gaat in langs bij boer Tom. op tv Tom groeide tijdens op op een gemengd boerenbedrijf op tv met koeien, op tv schapen en op tv varkens. Maar hij koos ervoor in om tulpenbollenkweker te worden. in Zijn vader heeft een daardoor naar geen opvolger en van melkt deze week van voor de laatste tijdens keer zijn koeien. De boerderij van en het door ouderlijk van huis worden verkocht. op Samen met Yvon haalt Tom herinneringen op tv op het aan zijn uit jeugd en ze praten naar met Toms vader in over hoe hij het vindt naar op dat hij na op zo'n 45 jaar aan zijn uit welverdiende pensioen uit begint. Voor met Tom is het een een spannende tijd op een zijn bedrijf. De het winter is zo de nat geweest dat op nu in met spanning wordt gewacht of de oogst een wel gaat een lukken.

Yvon het Jaspers komt naar er bij boer de Jan en Rianne op Texel achter op hoe dicht leven door en dood door bij elkaar van liggen op met een veehouderij. Waar uit ze op het ene een moment een lammetje met ter wereld brengen, wordt even in in later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. de Yvon door blijft overnachten uit en draait mee op hun boerderij. tijdens Ze bespreken de hoe het tijdens nu is om met samen de boerderij te runnen tijdens een en hoe het jonge stel uit naar de toekomst kijkt. met Ook bezoeken naar ze een andere schapenboerderij het op Texel. Hier door boert Hans samen van tijdens met zijn twee kinderen. door Zij houden op hun schapen voor door het vlees en met spelen in op tijdens het toerisme op in Texel doordat je er lammetjes tijdens mag knuffelen. Is dat op ook iets met voor Jan en Rianne? van * Yvon tijdens gaat naar boer Frans, op tv deelnemer aan naar Boer zoekt Vrouw een in 2008. Vanwege op de uit regelgeving verkeert hij in zwaar weer. het De naar boetes lopen in zo hoog op dat hij door moet besluiten een deel tijdens van zijn kerngezonde door koeien naar een de slacht te brengen. naar Waaronder zijn favoriete een koe de Truus die van de jongste niet meer is. in Een emotioneel afscheid. op * in In Rossum maakt Yvon door kennis met Yvo, Suzette in en met hun drie kinderen. Zij waagden de op stap om de in op tv stad achter zich te laten en tijdens een nieuw bestaan naar op naar het platteland met op te bouwen. Yvo door had al jarenlang de droom op tv om in biologisch tuinder te worden en het na in een aantal jaar werken op tv bij biologische tuinderijen in tijdens de buurt was tijdens het de van hoogste in tijd om het zelf het te gaan doen. uit Ze draaien in nu 1,5 jaar. Is het de boerenleven van wat ze ervan hadden verwacht? En het hoe tijdens is het om met je in de gezin naar het platteland te met vertrekken?

Yvon het start haar op tv zoektocht naar het echte boerenleven de bij Agnes, de uit eerste boerin het die ooit meedeed aan Boer met zoekt in Vrouw en wiens droom het op de was samen met de een man het boerenbedrijf van met haar ouders het te runnen. Die heeft ze een inmiddels naar gevonden en samen hebben in ze naar twee kindjes. Maar hun boerendroom dreigt van uit met te lopen op een nachtmerrie. op tv Agnes van heeft een prachtige een stal neergezet, maar door het de strenge regelgeving melken tijdens ze al jaren tijdens minder tijdens koeien dan begroot. Veel het boeren zoeken tegenwoordig naar tijdens van alternatieven om het hoofd in boven water door te houden. Zo ook Agnes. het Zij legt tijdens haar oor te naar luisteren op een een boerderij die tevens in kinderopvang biedt. * Ook tijdens schapenboer op tv Jan en zijn Rianne op Texel met hebben pittige tijden een achter de op rug doordat bij hun in vee een op ziekte werd geconstateerd. Alle naar schapen moesten uit worden geruimd en naar zij hebben jaren nodig tijdens gehad met om een nieuwe tijdens kudde op te fokken. het Een ingewikkelde operatie. de Maar in dezelfde periode in de kregen ze ook het in mooiste bericht op tv van de wereld: Rianne raakte zwanger. uit * Yvon bezoekt naar tevens oud-collega het en cameraman Jelle. van Samen filmden zij veel naar op tv verhalen voor kinderprogramma 'Het de Klokhuis', maar in de 2014 besloot tijdens hij toch zijn lang gekoesterde op droom op tv te volgen: Jelle op werd boer. Inmiddels op tv heeft hij een eigen kudde Lakenvelders, van tijdens vleeskoeien, en kan hij als tijdens geen ander de aan Yvon vertellen hoe de het van is om anno in 2018 boer te uit zijn.

Yvon Jaspers wordt door een voor dag en dauw naar wakker op de in geitenboerderij van boer Frank en uit Anita in Limburg tijdens (deelnemer op tv Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon met is het onder de uit indruk van de grootte van van het tijdens bedrijf en ze ervaart de op enorme met verantwoordelijkheid voor al die dieren als op behoorlijk een pittig. Kan je als van boer op tv überhaupt je bedrijf nog van wel eens af, als uit al op tv die dieren zo afhankelijk op van je zijn? door Anita neemt naar Yvon mee naar een tijdens varkensbedrijf in de buurt. Hennie op tv en op zijn vrouw de Ilse hebben zo'n 1100 op fokzeugen en Anita komt in regelmatig langs uit in haar functie op tv als dierenarts. De boerderij van op van Hennie en Ilse van is indrukwekkend groot, het vooral als je het vergelijkt de met de in zeven scharrelvarkens van Inge. uit Inge is van origine op tv landschapsarchitecte, een maar sinds een kort ook boerin. Ruim een jaar een geleden startte ze door met haar het varkensbedrijf waarmee ze tijdens probeert op een door meer diervriendelijke door en duurzame manier vlees een te produceren. Akkerbouwer Jos tijdens door en zijn Dycke op tv (Boer zoekt Vrouw 2009) hebben door hun bedrijf met pootaardappelen het en op gladiolen de afgelopen jaren behoorlijk op laten slinken. met Waar Jos de in het verleden vooral bezig tijdens was om door zijn bedrijf groter en met groter te naar laten groeien, met was het naar Dycke die hem erop op wees dat groter niet altijd op beter is. door Yvon gaat er naartoe in op en ziet hoe ze samen uit op het land werken tijdens tijdens en gelukkiger zijn dan ooit. door Yvon komt een er bij akkerbouwer uit Bertie (BzV 2015) achter de dat het de boerenleven af van en toe super eenzaam kan zijn. op tv Voor Bertie de op normaalste zaak van naar de wereld, maar naar uit of dit leven wat een voor Yvon is? Op door die vraag probeert Yvon uit een antwoord te krijgen. door Is het boerenleven naar wel echt zo op romantisch?

Yvon in Jaspers gaat langs bij boer door Tom. Tom van groeide op in op een van gemengd boerenbedrijf met in koeien, schapen en varkens. Maar tijdens hij naar koos ervoor om tulpenbollenkweker te het worden. Zijn uit vader heeft een daardoor geen opvolger en melkt deze de week voor tijdens de laatste keer door zijn koeien. De de boerderij en het de ouderlijk van huis worden verkocht. Samen het met Yvon haalt Tom herinneringen in op aan naar zijn jeugd en ze een met praten met Toms vader over hoe door hij het vindt op tv dat hij na naar een zo'n 45 jaar aan zijn door welverdiende pensioen met begint. Voor Tom is door het een met spannende tijd in op zijn bedrijf. het De winter is zo nat in geweest dat nu in door de spanning wordt gewacht of de met oogst wel door gaat lukken. tijdens * Barry en in Annique Brockhoff runnen al jaren een een op tv moderne rozenkwekerij. Barry is naar opgegroeid in op een tuindersfamilie en Annique het is dochter van een door akkerbouwer. Yvon naar mag een tijdens dagje meedraaien in de drukste periode naar van door het jaar. Het is namelijk op bijna Valentijnsdag. met * Niet tijdens alleen bij de de rozenkwekers is het topdrukte, ook van uit op de geitenboerderij van van boer Frank en Anita met moeten ze alle zeilen tijdens bijzetten. Daar met is het lammertijd. Yvon van mag blijven uit logeren. Dat betekent weinig uit slaap, want de de de bevallingen gaan 's nachts naar gewoon door. de Naast alle werkzaamheden bij de het geiten werkt Anita uit als veearts. uit Yvon mag het assisteren bij een wel heel speciale door tijdens operatie: een keizersnede bij een op dikbilkoe. * Yvon gaat op na een paar in maanden weer op tv terug naar boer naar Frans op tv en Leonie. De het afgelopen periode heeft er tijdens in gehakt bij in het jonge boerengezin. Het uit feit met dat ze zo'n groot deel naar van hun veestapel het naar het de slacht moesten brengen, heeft voor met veel uit verdriet en stress door gezorgd. Is de zon op tv inmiddels langzaam weer de gaan schijnen in het Twente?

Yvon Jaspers een komt er uit bij boer een Jan en Rianne op Texel een achter hoe in dicht leven en tijdens dood bij elkaar in liggen op uit een veehouderij. Waar ze op tijdens het ene moment in een lammetje ter wereld uit naar brengen, wordt even met later een ongeneeslijk ziek schaap door ingeslapen. Yvon blijft op overnachten en in draait mee op op hun boerderij. met Ze bespreken hoe het nu is door om naar samen de boerderij te runnen in en hoe door het jonge stel naar van de tijdens toekomst kijkt. Ook bezoeken op ze naar een andere schapenboerderij op Texel. op Hier van boert Hans samen naar met zijn twee kinderen. het Zij houden hun een schapen voor het op tv vlees en in spelen in op het toerisme op op tv met Texel doordat je er lammetjes een mag knuffelen. Is dat in ook op tv iets voor Jan en Rianne? een Yvon tijdens gaat naar boer Frans, op tv deelnemer aan Boer zoekt naar door Vrouw in 2008. Vanwege de uit regelgeving verkeert hij op tv in zwaar weer. van De het boetes lopen zo hoog naar op dat een hij moet besluiten een deel in van zijn kerngezonde een koeien naar tijdens de slacht op tv te brengen. Waaronder zijn favoriete op tv koe Truus die de naar jongste niet naar meer op is. Een emotioneel afscheid. In op Rossum maakt Yvon uit kennis met Yvo, Suzette uit naar en hun drie kinderen. Zij met waagden de stap om naar de stad achter naar zich te op tv laten en een nieuw op tv bestaan op de het platteland op te tijdens op tv bouwen. Yvo had al jarenlang tijdens de uit droom om biologisch tuinder te met worden en uit na een aantal jaar werken de bij uit biologische tuinderijen in de buurt naar was het de uit hoogste tijd een om het tijdens zelf te gaan doen. Ze naar draaien uit nu 1,5 jaar. op Is het boerenleven wat in ze ervan hadden verwacht? door En hoe is in het om met met je naar gezin naar het platteland te van tijdens vertrekken?

Yvon op start haar zoektocht naar het de echte door boerenleven in de eerste met aflevering van Onze boerderij van het bij Agnes, de eerste boerin in die ooit meedeed uit aan Boer zoekt Vrouw op in en wiens droom het de was samen met tijdens een man het een boerenbedrijf van haar ouders van te runnen. Die heeft door ze inmiddels gevonden met en door samen hebben ze twee kindjes. met de Maar hun boerendroom dreigt uit te een lopen op op tv een nachtmerrie. Agnes in heeft een prachtige tijdens stal neergezet, maar door tijdens de strenge regelgeving tijdens melken ze al op tv een jaren minder koeien dan begroot. Veel op tv boeren zoeken het tegenwoordig naar uit alternatieven om het hoofd van boven de water te houden. Zo ook Agnes. de Zij legt haar het oor te tijdens luisteren op een boerderij een op tv die tevens kinderopvang in biedt. Ook schapenboer een Jan en zijn Rianne op van Texel hebben pittige op tijden naar achter de rug doordat uit bij hun vee een ziekte een werd een geconstateerd. Alle schapen moesten tijdens worden geruimd en zij uit naar hebben jaren nodig gehad om een op tv nieuwe kudde op op op tv te fokken. Een ingewikkelde operatie. op tv Maar in dezelfde periode een door kregen ze ook het van mooiste bericht van door de wereld: met Rianne raakte zwanger. Yvon bezoekt een tevens oud-collega en cameraman met Jelle. het Samen filmden zij veel op verhalen door voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', maar van in 2014 een besloot hij toch met zijn lang naar gekoesterde droom te op tv volgen: Jelle werd boer. een Inmiddels heeft het hij een eigen kudde Lakenvelders, naar vleeskoeien, op tv en kan hij als geen ander op tv aan Yvon vertellen op tv hoe op het is om anno op tv 2018 boer op tv te zijn.

Yvon Jaspers wordt met voor dag en uit dauw naar wakker op de geitenboerderij door van boer Frank en tijdens op tv Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt op tv Vrouw 2011). op tv Yvon door is onder de indruk een van de grootte van het de bedrijf en ze met de ervaart de enorme verantwoordelijk tijdens voor al uit die dieren als behoorlijk pittig. Kan op je als boer op überhaupt je bedrijf naar nog wel eens tijdens af, op tv als al de die dieren zo tijdens afhankelijk van je op tv zijn? Anita neemt uit Yvon mee naar een varkensbedrijf een in een de buurt. Hennie en tijdens zijn vrouw Ilse naar hebben zo'n 1100 fokzeugen de en in Anita komt regelmatig langs in de haar functie het als dierenarts. De boerderij van op tv Hennie en Ilse het is indrukwekkend groot, van vooral op als je het het vergelijkt met de zeven scharrelvarkens het op tv van Inge. Inge is van origine in landschapsarchitecte, maar sinds uit kort met ook boerin. naar Ruim een jaar geleden naar startte ze met haar varkensbedrijf met op waarmee ze probeert op in een meer diervriendelijke door en duurzame manier vlees het te tijdens produceren. Akkerbouwer Jos en zijn Dycke van (Boer zoekt het Vrouw het 2009) hebben hun een bedrijf met pootaardappelen en een gladiolen de afgelopen jaren behoorlijk een laten slinken. van Waar de Jos in het verleden vooral een bezig was door om zijn bedrijf met groter en groter te laten door groeien, was het op tv Dycke die hem van erop wees dat naar groter niet een altijd beter is. Yvon een van gaat er naar toe en ziet het in hoe ze samen op tv op het land werken en gelukkiger de zijn de dan ooit. Yvon komt van er bij akkerbouwer Bertie op tv (BzV 2015) achter de dat het boerenleven het af en op tv toe super eenzaam kan in in zijn. Voor Bertie de normaalste zaak in van de wereld, door maar tijdens of dit het leven wat voor Yvon is? Op tijdens die op tv vraag probeert Yvon door antwoord te krijgen. uit Is het boerenleven in wel echt zo uit romantisch?

Yvon het Jaspers gaat met langs bij boer op Tom. Tom groeide naar op op een gemengd boerenbedrijf met naar koeien, schapen naar en varkens. Maar hij het op koos ervoor om het tulpenbollenkweker te worden. van Zijn vader heeft daardoor op geen opvolger en melkt uit deze de week voor de laatste naar keer zijn koeien. De boerderij in en het een ouderlijk huis in worden verkocht. het Samen met Yvon van haalt Tom herinneringen een op aan zijn door jeugd en ze op praten met Toms op vader over hoe hij een het vindt dat van hij na zo'n naar 45 jaar aan naar zijn welverdiende het pensioen begint. Voor Tom is het op tv een spannende tijd op tv op zijn naar bedrijf. De winter is een zo een nat geweest dat nu naar in door spanning wordt gewacht of de oogst met wel gaat van lukken. Barry en uit Annique Brockhoff runnen al tijdens jaren met een moderne rozenkwekerij. tijdens Barry is op opgegroeid in een het tuindersfamilie en Annique is dochter het van door een akkerbouwer. Yvon mag een dagje door meedraaien in de in door drukste periode van het jaar. het Het is namelijk bijna op tv op tv Valentijnsdag. Niet alleen op tv bij de rozenkwekers is tijdens het topdrukte, de ook op de geitenboerderij in van boer Frank en Anita de moeten op ze alle in zeilen bijzetten. Daar is naar het lammertijd. Yvon mag blijven op tv tijdens logeren. Dat betekent weinig slaap, tijdens want de bevallingen gaan met 's nachts het gewoon door. in Naast alle werkzaamheden bij het de geiten werkt Anita op tv tijdens als veearts. Yvon mag de assisteren bij een wel uit heel speciale operatie: een naar keizersnede van bij een dikbilkoe. Verder gaat uit Yvon na een de door paar maanden weer terug naar boer door Frans en Leonie. op tv De het afgelopen periode heeft er de in door gehakt bij het jonge een boerengezin. Het feit dat ze op tv op tv zo'n groot deel van tijdens hun veestapel naar de de slacht moesten brengen, op tv heeft voor veel verdriet een de en stress gezorgd. Is de met zon het inmiddels langzaam weer gaan schijnen op in met Twente?

Yvon Jaspers de komt er door bij boer Jan en Rianne uit op Texel achter tijdens hoe dicht door leven door en dood bij naar elkaar liggen op een veehouderij. Waar in van ze op het ene moment de een lammetje ter wereld in brengen, wordt een even later een een ongeneeslijk ziek schaap de ingeslapen. de Yvon blijft overnachten en draait mee in op hun in boerderij. Ze bespreken een hoe door het nu is uit om samen de boerderij te op runnen en hoe op tv het naar jonge stel naar de de toekomst kijkt. Ook op bezoeken ze een andere het schapenboerderij op tv op Texel. Hier boert Hans samen uit met het zijn twee het kinderen. Zij houden hun met schapen voor het vlees en door uit spelen in op het toerisme naar op Texel doordat uit je er op tv lammetjes mag knuffelen. Is dat met ook iets voor op tv het Jan en Rianne? Yvon uit gaat naar de boer Frans, deelnemer op aan Boer zoekt Vrouw van in 2008. op tv Vanwege de regelgeving verkeert hij een in zwaar weer. door De boetes de lopen zo hoog op dat op hij moet op tv besluiten een deel tijdens van zijn het kerngezonde koeien naar de naar slacht te brengen. Waaronder door zijn favoriete tijdens koe Truus van die de jongste niet meer een door is. Een emotioneel afscheid. de In Rossum maakt Yvon kennis op met Yvo, het Suzette en met hun drie kinderen. op Zij waagden een de stap om de stad op tv achter de zich te laten tijdens en een nieuw bestaan op het het platteland op de te tijdens bouwen. Yvo had al jarenlang de met droom uit om biologisch tuinder de te worden en na op tv een aantal jaar in werken bij biologische tuinderijen uit in in de buurt naar was het de hoogste tijdens tijd om het zelf naar te gaan doen. het Ze draaien nu naar 1,5 de jaar. Is het op tv boerenleven wat ze ervan hadden een verwacht? En door hoe is het om tijdens met je gezin naar een van het platteland te door vertrekken?

Bij Yvon uit Jaspers door stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar het opa in en oma runden een melkveebedrijf naar en waar in de meeste kinderen van een hond of kat door als huisdier in hadden, liep met Yvon met haar geitje door de het dorp. door Op 19-jarige van leeftijd was uit haar allereerste tv-opname voor kinderprogramma Het in Klokhuis op het een boerderij voor het tijdens de onderwerp mest. Stiekem droomt het Yvon ervan haar hectische bestaan van in van het westen op te verruilen voor een boerderijtje op op tv op het platteland met grond uit en dieren. Maar is dat tijdens leven wel tijdens zo romantisch met als het voor naar veel mensen lijkt? Daarover gaat tijdens haar tijdens nieuwe vierdelige serie Onze boerderij, van die in vanaf vanavond elke zondag om naar 20:20 in uur te zien van is op NPO 1. In op het Onze boerderij duikt Yvon het een boerenleven in. naar "Inmiddels loop ik tijdens veertien jaar rond op boerderijen op tv en praat tijdens dan vooral op tv over de tijdens liefde. Voor Onze uit boerderij ga ik tijdens opnieuw langs bij van oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers het en bij naar andere boeren om uit te ervaren hoe het op tv nou echt de is om in deze turbulente tijd het een agrarisch bedrijf de te runnen. op Wat zijn de op tv dilemma’s van de moderne op het boer? Welke risico’s de neem je als boer tijdens en wanneer doe in je het een goed? Leven zij hun een droom of een lijkt het soms meer in op een nachtmerrie? van Ik ben benieuwd of ik een in na deze serie op tv nog steeds zo verlang naar een een leven op uit de met boerderij." In Onze boerderij zijn onder uit in meer boerin Agnes en haar gezin op te zien, tulpenboer het Tom, Jan en door Rianne op Texel door en uit boer Frans die noodgedwongen tijdens afscheid moet nemen met van een tientallen koeien. Ook in assisteert Yvon veearts tijdens Anita, de vriendin van geitenboer Frank, door die een keizersnede tijdens uitvoert bij een uit koe, op werkt ze mee bij tijdens Jos op tv en Dycke en ontdekt door ze hoe bijzonder het onze Nederlandse boeren van zijn.

augustus 2019
24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord