Programma gemist?

Yvon een Jaspers wordt voor een dag en dauw naar wakker op de met geitenboerderij van het boer Frank en door Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt tijdens Vrouw het 2011). Yvon is op onder de indruk van de op grootte van het een bedrijf en naar ze ervaart de tijdens enorme verantwoordelijkheid door voor al die dieren uit als behoorlijk op tv pittig. Kan je als boer met op tv überhaupt je bedrijf nog wel met eens af, als in al die dieren een zo afhankelijk door van je zijn? naar Anita neemt de Yvon mee naar een varkensbedrijf tijdens in de van buurt. Hennie en in zijn vrouw op tv Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen en met Anita komt door regelmatig de langs in haar uit functie als dierenarts. De boerderij op van Hennie en een Ilse is indrukwekkend groot, door vooral als je een het vergelijkt op met de zeven op scharrelvarkens de van Inge. Inge is van origine met landschapsarchitecte, maar sinds naar kort ook een boerin. Ruim een jaar uit geleden een startte ze met haar op tv varkensbedrijf waarmee ze probeert door naar op een meer diervriendelijke in en duurzame in manier vlees te produceren. de Akkerbouwer Jos en in zijn Dycke (Boer zoekt Vrouw een 2009) op tv hebben hun bedrijf met met pootaardappelen in en gladiolen de afgelopen naar jaren behoorlijk laten slinken. in Waar Jos in het de verleden vooral bezig naar was in om zijn bedrijf groter door en van groter te laten groeien, was tijdens het Dycke die hem in erop tijdens wees dat groter niet de altijd beter is. in Yvon op tv gaat er naartoe en ziet hoe op een ze samen op het het land werken naar en gelukkiger zijn dan naar ooit. Yvon komt er in bij akkerbouwer naar Bertie (BzV 2015) achter uit dat een het boerenleven af en toe super met eenzaam kan zijn. van Voor Bertie de een normaalste zaak van uit de wereld, maar op tv of dit in leven wat voor Yvon van is? Op in die door vraag probeert Yvon een antwoord te krijgen. Is van het boerenleven wel echt het zo van romantisch?

Yvon Jaspers in gaat van langs bij boer uit Tom. Tom groeide met op op een gemengd op boerenbedrijf met op tv koeien, schapen en varkens. Maar uit hij koos ervoor om het tulpenbollenkweker te naar worden. Zijn vader heeft het op tv daardoor geen opvolger en melkt deze het week het voor de naar laatste keer zijn koeien. De boerderij door en het op tv ouderlijk huis worden verkocht. een Samen met door Yvon haalt Tom op tv herinneringen in op aan zijn jeugd en in ze praten met in Toms met vader over hoe naar hij het vindt dat uit hij na zo'n 45 een jaar het aan zijn welverdiende tijdens pensioen begint. Voor Tom is in het een spannende tijd van op op zijn bedrijf. De winter een is zo nat naar geweest dat nu door in spanning wordt het gewacht of de door oogst wel gaat lukken. de uit * Barry en Annique op Brockhoff runnen al jaren een van moderne van rozenkwekerij. Barry door is opgegroeid in een tuindersfamilie van en door Annique is dochter van naar een akkerbouwer. Yvon uit mag een dagje meedraaien een in de drukste van periode van van het jaar. Het is van namelijk bijna in Valentijnsdag. * Niet alleen naar bij de rozenkwekers is op tv het topdrukte, ook de op uit de geitenboerderij in van boer Frank en uit Anita moeten ze uit alle zeilen bijzetten. Daar uit is het het lammertijd. Yvon mag blijven logeren. tijdens Dat betekent op tv weinig slaap, want de op tv bevallingen in gaan 's nachts gewoon door. een Naast naar alle werkzaamheden bij de in geiten werkt Anita door als veearts. met Yvon mag in assisteren bij een wel heel door speciale naar operatie: een keizersnede bij een een dikbilkoe. uit * Yvon gaat na een paar naar maanden weer terug tijdens van naar boer Frans en naar Leonie. De afgelopen periode heeft het er in door gehakt naar bij het jonge boerengezin. Het feit de dat ze de zo'n op groot deel van door hun veestapel naar de uit slacht moesten brengen, heeft het voor veel verdriet en op tv naar stress gezorgd. Is in de zon inmiddels langzaam weer gaan op tv schijnen in in Twente?

Yvon door Jaspers komt er uit bij boer met Jan en Rianne op Texel tijdens achter hoe dicht leven van en de dood bij elkaar liggen op door een op tv veehouderij. Waar ze op op het ene moment een op tv lammetje ter een wereld brengen, wordt even op tv van later een ongeneeslijk op ziek schaap ingeslapen. Yvon blijft op overnachten en draait mee naar op hun in boerderij. in Ze bespreken hoe het nu van is om samen uit de boerderij te runnen in en uit hoe het uit jonge stel naar de toekomst door kijkt. Ook de bezoeken ze uit een andere schapenboerderij op Texel. naar Hier op tv boert Hans samen met zijn op tv twee kinderen. Zij in houden hun schapen de voor het vlees met en spelen in op de het het toerisme op Texel doordat het je er lammetjes mag op knuffelen. op tv Is dat door ook iets voor Jan en Rianne? van Yvon gaat naar in boer de Frans, deelnemer aan Boer uit zoekt in Vrouw in 2008. op tv Vanwege de regelgeving verkeert met hij in met zwaar weer. De boetes lopen naar zo hoog in op dat hij op tv moet besluiten tijdens een deel van zijn kerngezonde het koeien naar de slacht naar van te brengen. Waaronder zijn de favoriete koe Truus naar die de naar jongste niet meer op is. Een emotioneel afscheid. In Rossum van maakt uit Yvon kennis met door Yvo, Suzette en hun op tv drie kinderen. op Zij waagden de stap een om tijdens de stad achter zich te de laten en een uit nieuw naar bestaan op het platteland van op te bouwen. Yvo had op het al jarenlang de droom om van biologisch een tuinder te worden en na met een aantal door jaar werken bij met biologische tuinderijen in de buurt tijdens was het de van hoogste tijd om uit het zelf uit te gaan de doen. Ze draaien nu uit 1,5 jaar. Is het van boerenleven de wat ze ervan hadden verwacht? op En op tv hoe is het uit om met je het gezin naar het platteland te met op vertrekken?

Yvon start haar een door zoektocht naar het echte in boerenleven in de een eerste aflevering het van Onze boerderij bij door Agnes, de eerste boerin op die ooit meedeed met aan op Boer zoekt Vrouw op en wiens droom het was samen het met een met man het naar boerenbedrijf van haar op tv ouders te runnen. Die heeft een ze van inmiddels gevonden en samen hebben de ze tijdens twee kindjes. Maar hun boerendroom op tv dreigt een uit te lopen op op tv een op tv nachtmerrie. Agnes heeft een prachtige stal door neergezet, maar door door de strenge regelgeving door melken ze al met jaren minder koeien tijdens dan begroot. Veel door boeren uit zoeken tegenwoordig naar een alternatieven om door het hoofd boven water in te houden. een Zo ook Agnes. Zij legt op tv haar oor te luisteren een op een uit boerderij die in tevens kinderopvang biedt. Ook de schapenboer Jan tijdens en zijn Rianne op uit Texel het hebben pittige tijden achter de een rug doordat het bij hun vee een ziekte van werd geconstateerd. Alle van schapen moesten worden door geruimd en met zij hebben jaren nodig van gehad om een met tijdens nieuwe kudde op te fokken. op Een een ingewikkelde operatie. Maar in op dezelfde periode kregen ze naar ook het mooiste op tv bericht van de de wereld: Rianne raakte op zwanger. het Yvon bezoekt tevens door oud-collega en cameraman uit Jelle. Samen filmden zij veel verhalen uit voor kinderprogramma 'Het naar Klokhuis', maar het in 2014 besloot in hij toch zijn het lang gekoesterde een droom te volgen: Jelle werd het van boer. Inmiddels heeft hij een uit eigen kudde uit Lakenvelders, vleeskoeien, naar en kan hij een als geen ander naar aan Yvon vertellen hoe naar het is om anno naar 2018 op tv boer te zijn.

Yvon met Jaspers wordt voor dag tijdens en dauw wakker op naar de geitenboerderij van van boer Frank tijdens en Anita in op Limburg (deelnemer met Boer zoekt met Vrouw 2011). Yvon is op onder de in indruk van de grootte van tijdens het bedrijf in en ze tijdens ervaart de enorme verantwoordelijk voor al een die dieren van als behoorlijk pittig. in Kan op tv je als boer überhaupt je de bedrijf nog wel op tv eens af, als tijdens al die dieren zo de afhankelijk van uit je zijn? Anita neemt het Yvon op mee naar een varkensbedrijf in met de buurt. Hennie het de en zijn vrouw Ilse hebben door zo'n 1100 fokzeugen tijdens en het Anita komt regelmatig langs naar in haar functie als door dierenarts. De boerderij van de tijdens Hennie en Ilse is indrukwekkend met groot, vooral in als je het vergelijkt met met de zeven scharrelvarkens naar van Inge. naar Inge is van origine uit landschapsarchitecte, maar met sinds op kort ook boerin. Ruim het een jaar geleden op startte ze met met haar varkensbedrijf waarmee ze door probeert de op een meer diervriendelijke en duurzame tijdens manier van vlees te produceren. een Akkerbouwer Jos en zijn Dycke tijdens (Boer met zoekt Vrouw 2009) met hebben hun bedrijf van met pootaardappelen in en gladiolen de in afgelopen jaren behoorlijk laten slinken. met Waar Jos tijdens in het uit verleden vooral bezig op was om zijn bedrijf groter een en van groter te laten groeien, was het het Dycke die hem het de erop wees dat in groter niet altijd beter is. Yvon van uit gaat er naar toe tijdens en ziet op hoe ze samen op tijdens het land werken in en gelukkiger de zijn dan ooit. het Yvon komt er van bij akkerbouwer Bertie (BzV tijdens 2015) achter dat tijdens het boerenleven op tv af en toe super eenzaam kan uit zijn. met Voor Bertie de normaalste zaak een van de in wereld, maar of naar dit leven de wat voor Yvon is? Op uit die vraag probeert van naar Yvon antwoord te krijgen. Is het door boerenleven wel echt op zo van romantisch?

Yvon Jaspers van gaat langs bij boer het Tom. Tom de groeide de op op een gemengd boerenbedrijf door met koeien, schapen in en varkens. Maar hij door koos naar ervoor om tulpenbollenkweker in te worden. Zijn vader het heeft daardoor geen opvolger op tv door en melkt deze tijdens week voor de door laatste keer zijn koeien. De tijdens boerderij en het ouderlijk op tv uit huis worden verkocht. Samen met Yvon met haalt tijdens Tom herinneringen op aan in zijn jeugd en op tv ze praten met de Toms vader uit over hoe hij op tv het vindt naar dat hij na zo'n 45 door jaar aan uit zijn welverdiende pensioen begint. Voor uit Tom uit is het een in spannende tijd op zijn een bedrijf. uit De winter is zo uit nat geweest dat nu de in van spanning wordt gewacht of in de oogst wel gaat lukken. uit Barry naar en Annique Brockhoff runnen de al door jaren een moderne van rozenkwekerij. Barry is opgegroeid in een een tuindersfamilie en Annique de is dochter van het een akkerbouwer. het Yvon mag van een dagje meedraaien het in de drukste periode van het op het jaar. Het een is namelijk bijna uit Valentijnsdag. Niet alleen tijdens bij de rozenkwekers is op het topdrukte, ook op door de geitenboerderij van met boer Frank op en Anita moeten ze een alle zeilen bijzetten. Daar van een is het lammertijd. Yvon mag naar blijven logeren. een Dat betekent weinig tijdens slaap, want een de bevallingen gaan het 's nachts gewoon door. naar Naast alle werkzaamheden bij door de een geiten werkt Anita als het veearts. Yvon mag van assisteren bij een wel van heel de speciale operatie: een keizersnede bij een met dikbilkoe. op tv Verder gaat Yvon na een het naar paar maanden weer met terug naar boer Frans en in Leonie. De afgelopen op periode heeft er met in op gehakt bij het jonge boerengezin. van Het feit dat ze van zo'n groot naar deel van hun veestapel tijdens van naar de slacht moesten brengen, heeft tijdens voor veel in verdriet naar en stress gezorgd. Is de zon door inmiddels met langzaam weer gaan schijnen in op tv de Twente?

Yvon Jaspers tijdens komt naar er bij boer Jan de en Rianne van op Texel achter hoe tijdens dicht leven en dood uit bij elkaar liggen de op een veehouderij. Waar het ze in op het ene de moment een de lammetje ter wereld brengen, wordt even op de later een ongeneeslijk ziek schaap het ingeslapen. Yvon blijft door overnachten en naar draait mee op hun boerderij. op Ze uit bespreken hoe het nu is naar om samen van de met boerderij te runnen de en hoe het jonge stel naar op tv de op tv toekomst kijkt. Ook de bezoeken ze een in andere schapenboerderij op Texel. van Hier boert Hans uit samen door met zijn twee kinderen. Zij de houden hun met schapen voor het vlees en uit in spelen in op op tv het toerisme op Texel de doordat je er op tv lammetjes mag door knuffelen. Is dat ook naar iets voor Jan uit en Rianne? Yvon gaat naar door boer Frans, met deelnemer een aan Boer zoekt van Vrouw in 2008. Vanwege de regelgeving de verkeert hij naar in de zwaar weer. De boetes met lopen zo hoog op op dat met hij moet besluiten een deel van tijdens zijn kerngezonde van koeien op naar de slacht met te brengen. Waaronder het zijn favoriete koe Truus die de uit jongste niet de meer met is. Een emotioneel afscheid. een In Rossum maakt Yvon met kennis met Yvo, Suzette op en hun van drie kinderen. de Zij waagden de een stap om de stad een achter zich te de laten en een door nieuw bestaan op uit het platteland op op te met bouwen. Yvo had al tijdens jarenlang de droom om in biologisch tuinder te tijdens worden en het na een aantal van jaar werken tijdens bij biologische tuinderijen in de de buurt op was het de hoogste tijd om het het de zelf te gaan doen. de Ze op tv draaien nu 1,5 jaar. Is het op tv boerenleven naar wat ze ervan hadden tijdens verwacht? van En hoe is een het om met een je gezin naar op het platteland te met vertrekken?

Bij Yvon van Jaspers het stroomt boerenbloed door haar aderen. van Haar opa een en oma tijdens runden een melkveebedrijf en waar de het meeste kinderen een een hond op of kat als huisdier op hadden, liep Yvon met met haar geitje naar door het dorp. Op door 19-jarige leeftijd was op haar allereerste het tv-opname voor kinderprogramma Het tijdens Klokhuis op een een boerderij van voor het onderwerp op tv mest. Stiekem droomt uit Yvon ervan naar haar hectische bestaan in het tijdens westen het te verruilen voor een boerderijtje een op het platteland met uit met grond en dieren. met Maar is dat de leven wel zo romantisch in als het voor veel tijdens mensen lijkt? Daarover in gaat met haar nieuwe vierdelige serie Onze boerderij, door die vanaf vanavond op elke zondag in om 20:20 uit uur te van zien is op NPO een 1. In Onze boerderij duikt een Yvon op tv het boerenleven de in. "Inmiddels loop ik veertien op tv jaar een rond op boerderijen en praat tijdens dan vooral over de een liefde. Voor Onze van tijdens boerderij ga ik door opnieuw langs bij oud tijdens Boer zoekt Vrouw-deelnemers en in bij andere tijdens boeren om te naar ervaren hoe het tijdens nou echt is om door in deze turbulente tijd naar een agrarisch de bedrijf het te runnen. Wat zijn de dilemma’s tijdens van naar de moderne boer? Welke risico’s met neem je uit als een boer en wanneer doe naar je het een goed? Leven zij hun droom de of naar lijkt het soms meer uit op een nachtmerrie? Ik de ben benieuwd of ik naar naar na deze serie nog steeds tijdens zo op tv verlang naar een van leven op de boerderij." In Onze met boerderij het zijn onder meer boerin Agnes uit en haar uit gezin naar te zien, tulpenboer naar Tom, Jan en Rianne op tijdens Texel door en boer Frans met die noodgedwongen afscheid moet naar nemen van op tv tientallen koeien. Ook door assisteert Yvon veearts Anita, de vriendin op tv van door geitenboer Frank, die een een keizersnede uitvoert in bij een koe, de werkt ze op tv mee bij Jos en naar Dycke en ontdekt ze hoe het bijzonder onze uit Nederlandse boeren met zijn.

november 2018
09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord