Programma gemist?

Boer van Marnix, de Noord-Hollandse boer in die vorig seizoen naar meedeed aan Boer een zoekt Vrouw, heeft paarden met uit en houdt dikbilkoeien voor het in vlees. Yvon Jaspers het gaat in naar hem toe uit als hij afscheid moet een nemen van zijn grootste trots naar 'Us Heit', van een grote op tv stier wiens taak op een de boerderij van het Marnix, het zorgen uit voor nageslacht, erop zit. tijdens Een het emotionele dag. * Eigenlijk handelt het de Brabantse hengstenfokker de het Steffi in hoop. De hoop door op een veelbelovend op veulen, een goed springpaard, door het een prachtige dekhengst van of een gracieus dressuurpaard. Het is in tijdens maar zelden dat er in zo'n ruwe van diamant voorbijkomt en des met te spannender in is het voor uit Steffi en haar naar ouders om te ondernemen in in deze hippische branche. Hoe door gaan naar zij om met deze voortdurende uit spanning met en redden ze door het als naar een dergelijk pareltje uit te lang uitblijft? * naar In Friesland ontmoet Yvon Hessel uit Jan en Boukje. door Zij bouwden een in prachtig, nieuw melkveebedrijf de op, het maar konden daar op door persoonlijke omstandigheden maar vijf op op tv jaar boeren. Toch gingen ze niet op bij de een pakken neerzitten en bedachten de ze een nieuw op plan. Yvon praat met met ze met of deze nieuwe manier het toekomst naar heeft.

Yvon Jaspers gaat met op bezoek door bij oud door BzV-boerin Steffi. in De Brabantse heeft nu samen op met haar ouders het een paardenbedrijf, voorheen runden op ze een varkensbedrijf. het De tijdens ingrijpende varkenspest op van 1997 staat nog helder van op het netvlies. in Maar de jonge tijdens veulens van waar Steffi momenteel mee werkt, door zijn uit haar lust en haar leven. * met Verder bezoekt naar Yvon de Groningse boerin op tv Annechien. Zij heeft op tv in samen met haar op man en kinderen in haar hele ziel in en zaligheid in een gloednieuwe tweesterren uit op tv Beter Leven-varkensstal gestopt. Met deze van stal wil naar ze laten zien dat het op houden van de varkens ook anders door kan. Maar de vraag naar is nu of de een de consument haar product een wel weet te op tv vinden. * In de Achterhoek in naar wordt tijdens een groot uit feest het op tv eerste echte ossenvlees van het ossen-oppas-plan op van naar Yvons boerenvriendin een Suzanne gepresenteerd en geserveerd. Suzanne op en Nel naar vertellen Yvon over van de manier het waarop ze de door (ongewenste) stiertjes, als bijproduct met van de melkveehouderij, weer hun in waarde op terug willen een geven.

Yvon een Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark in en van Daniëla. Zij leveren op met hun 140 op tv duizend leghennen tijdens zo'n 136 duizend tijdens scharreleieren per dag. Hoe ga tijdens je met als familiebedrijf om met de de continue veranderende naar wens en mening tijdens van de consument op uit het gebied van door duurzaamheid en diervriendelijkheid? uit Melkveehouder op tv Riks gaat het het in Canada over van een hele andere van boeg gooien. Hij wil niet langer de afhankelijk zijn van het het aangeleverd voer voor in zijn koeien. Hij verdiept zich door in een in compleet andere manier van een gewassen een verbouwen, in de hoop het tij tijdens van te kunnen keren. Voor van de 70-jarige boer Geert op uit Groningen, bekend van van zijn tijdens deelname aan Boer met zoekt Vrouw, wordt het zo met langzaamaan uit tijd om met pensioen te op tv gaan en uit zijn groente- door en fruitkwekerij over door te dragen. Maar hoe naar is door dat mogelijk voor door iemand die niet stil in kan zitten en zó het ontzettend gepassioneerd is van over door zijn boerenkool en aardbeien? Yvon uit zoekt hem uit op.

Yvon met Jaspers praat verder op met de op tv Canadese melkveehouder Riks. de Riks is destijds de naar Canada geëmigreerd, uit onder meer vanwege de met strenge wetgeving in uit Nederland. Nu van komt hij erachter dat al op die een regels in Europa zo slecht nog op tv niet zijn. Tomatenkweker van op Leo was pas achttien door jaar toen hij op samen met op zijn broer het bedrijf van van zijn vader overnam. op tv Inmiddels is die een kleine kwekerij uitgegroeid een tot één van de met grootste door van Nederland. Ondanks dat op volgens Leo de Nederlandse naar tomaat de beste op tv ter wereld is, van eten een wij toch vooral tomaten uit uit het buitenland. tijdens Yvon wil het weten waarom. Yvon met gaat terug naar tijdens melkveehouders Frans en Léonie, naar voor de wie 2018 een ingrijpend naar jaar was. De in nieuwe fosfaatwetgeving dwong het jonge een met boerenstel ertoe om een groot de deel op tv van hun veestapel naar een de slacht te brengen. De het op tv consequenties van deze periode zijn van nog uit steeds voelbaar, in zowel de op tv bedrijfsvoering als in hun uit persoonlijke leven. Hoe op gaat een het nu met op ze?

Yvon krijgt naar een een verontrustend telefoontje uit Canada het van melkveehouder Riks. Een groot tijdens deel van zijn het veestapel het is ernstig de ziek. De laatste twee met winters is tijdens zelfs een tiental in koeien overleden. Yvon reist af naar in Canada en tijdens ziet wat op een enorme impact deze door situatie van heeft op Riks en zijn gezin. naar in Vorig jaar vroegen melkveehouders door Agnes en Albert naar zich af of zij eind met 2018 tijdens nog wel boer zouden naar zijn. Door veranderende van fosfaatwetgeving leek op tv hun droom door als een ballon uiteen in te spatten. Yvon gaat met terug door naar Drenthe om van te kijken hoe uit het nu met ze gaat. het Is het door ze gelukt de boerderij te uit het behouden? Het is terugkerend een nieuws in uit het voorjaar: fruittelers in Nederland op tv doen tijdens hun uiterste best hun in fruitbloesem te beschermen tegen de het nachtvorst. Yvon draait met een nachtje mee naar bij uit het fruitteeltbedrijf van Izaak uit en de Jantine. Zij zetten de alles op alles om de oogst van en dus het met jaarinkomen op tv van dit gezin veilig naar te tijdens stellen.

Yvon door Jaspers wordt voor dag en van dauw wakker op in de geitenboerderij het van in boer Frank en Anita in in Limburg (deelnemer Boer met zoekt Vrouw 2011). een Yvon is onder de in indruk van de tijdens grootte van het op bedrijf en de ze ervaart de de enorme verantwoordelijk voor al naar die dieren als op op tv behoorlijk pittig. Kan je de als boer überhaupt je bedrijf uit nog naar wel eens af, met als al die de dieren zo afhankelijk de van je zijn? Anita met neemt Yvon mee naar uit een door varkensbedrijf in de van buurt. Hennie en zijn in vrouw op tv Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen en het Anita komt regelmatig van langs in haar in met functie als dierenarts. De boerderij van tijdens Hennie en uit Ilse tijdens is indrukwekkend groot, vooral als je van het door vergelijkt met de zeven scharrelvarkens een naar van Inge. Inge is van een origine door landschapsarchitecte, maar sinds het kort ook boerin. Ruim een jaar door een geleden startte ze met haar varkensbedrijf het waarmee het ze probeert op door een meer diervriendelijke en duurzame uit de manier vlees te produceren. tijdens * Akkerbouwer Jos en met zijn naar Dycke (Boer zoekt met Vrouw 2009) hebben hun de bedrijf met naar pootaardappelen en gladiolen de afgelopen jaren het tijdens behoorlijk laten slinken. tijdens Waar Jos in het verleden uit vooral de bezig was om zijn bedrijf groter van en op groter te laten groeien, was door het Dycke die een hem erop wees een dat groter door niet altijd naar beter is. Yvon met gaat er naar toe en door van ziet hoe ze op tv samen op het land werken en uit van gelukkiger zijn dan ooit. * uit Yvon komt er op tv bij akkerbouwer in Bertie (BzV 2015) op achter dat van het boerenleven af en toe super van de eenzaam kan zijn. Voor Bertie in de normaalste zaak uit van de wereld, in maar of door dit leven wat een voor Yvon is? Op uit die naar vraag probeert Yvon van antwoord te krijgen. Is het boerenleven op tv wel echt zo met door romantisch?

Yvon Jaspers door gaat naar langs bij boer Tom. Tom groeide uit uit op op een op tv gemengd boerenbedrijf met in koeien, schapen en varkens. Maar een hij koos ervoor uit om met tulpenbollenkweker te worden. in Zijn vader heeft daardoor geen opvolger het en melkt uit deze week voor de op op laatste keer zijn koeien. De boerderij de en het het ouderlijk huis worden verkocht. door Samen met een Yvon haalt Tom tijdens herinneringen op aan tijdens zijn jeugd en ze naar praten met met Toms van vader over hoe hij het uit vindt dat hij op tv na zo'n 45 jaar tijdens aan zijn van welverdiende pensioen begint. Voor tijdens Tom is het naar naar een spannende tijd op uit zijn bedrijf. een De winter is zo van nat geweest dat nu in met spanning wordt gewacht met tijdens of de oogst wel gaat op lukken.

Yvon Jaspers op komt er bij op tv boer op Jan en Rianne op Texel een achter tijdens hoe dicht leven en dood naar bij elkaar liggen op van een veehouderij. Waar naar uit ze op het ene moment uit een lammetje ter uit wereld tijdens brengen, wordt even later een met ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. het Yvon blijft overnachten tijdens op en draait mee op de hun boerderij. Ze bespreken van hoe het nu met is om samen het de boerderij te in runnen en hoe op tv het op tv jonge stel naar de op toekomst kijkt. Ook bezoeken tijdens ze een andere schapenboerderij op tv op tijdens Texel. Hier boert Hans samen een in met zijn twee kinderen. een Zij houden hun schapen een voor het vlees en tijdens spelen in op de in het toerisme op Texel doordat het je er op tv lammetjes mag knuffelen. Is dat door ook iets voor van Jan en Rianne? op * Yvon uit gaat naar boer Frans, op tv deelnemer op tv aan Boer zoekt Vrouw in naar 2008. op Vanwege de de regelgeving verkeert hij in zwaar op tv weer. naar De boetes lopen zo hoog naar op een dat hij moet besluiten een uit deel van zijn een kerngezonde koeien naar op de slacht door te brengen. Waaronder zijn in favoriete koe met Truus die het de jongste niet met meer is. Een emotioneel afscheid. in * In Rossum door maakt Yvon in kennis met Yvo, Suzette tijdens en hun drie kinderen. naar Zij van waagden de stap om de door stad achter zich met te de laten en een met nieuw bestaan op het tijdens platteland op te op bouwen. Yvo had op al jarenlang de droom tijdens in om biologisch tuinder te worden door en na een aantal op tv jaar werken bij tijdens biologische tuinderijen in in met de buurt was het de een hoogste tijd om door het het zelf te gaan doen. Ze het draaien nu 1,5 in jaar. Is het het boerenleven een wat ze ervan hadden verwacht? door En hoe de is het om met je in op tv gezin naar het platteland te door vertrekken?

Yvon start door haar zoektocht naar het op tv echte boerenleven het bij Agnes, op de eerste boerin die de ooit meedeed aan Boer het zoekt Vrouw in en wiens droom het met was naar samen met een man naar het boerenbedrijf van door haar ouders te de runnen. van Die heeft ze uit inmiddels gevonden en samen hebben ze naar twee naar kindjes. Maar hun uit boerendroom dreigt uit te lopen met op een uit nachtmerrie. Agnes heeft tijdens een van prachtige stal neergezet, maar door tijdens de strenge op regelgeving melken ze al in jaren minder koeien dan met begroot. tijdens Veel boeren zoeken naar tegenwoordig naar alternatieven door om het hoofd boven water op door te houden. Zo ook in Agnes. Zij uit legt haar oor te met luisteren op een van boerderij die tevens kinderopvang naar biedt. uit * Ook schapenboer Jan en van zijn met Rianne op Texel hebben pittige tijden uit achter de naar rug doordat bij hun een vee naar een ziekte werd geconstateerd. de Alle schapen moesten worden op tv geruimd en zij uit hebben jaren nodig van naar gehad om een nieuwe kudde op een te tijdens fokken. Een met ingewikkelde operatie. Maar met in dezelfde periode kregen ze het ook het mooiste bericht een van de met wereld: Rianne op tv raakte zwanger. een * Yvon bezoekt tevens oud-collega en in cameraman Jelle. Samen tijdens het filmden zij veel het verhalen voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', met maar in 2014 in besloot hij met toch zijn lang tijdens gekoesterde droom te volgen: Jelle op tv werd boer. Inmiddels door heeft naar hij een het eigen kudde Lakenvelders, vleeskoeien, en kan in hij als geen het met ander aan Yvon vertellen een hoe het van is om anno 2018 boer te door met zijn.

Yvon van Jaspers wordt voor een dag en dauw wakker uit op de geitenboerderij van in boer Frank uit en Anita tijdens in Limburg een (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). een Yvon is onder de in indruk van in de grootte van het het bedrijf en ze een ervaart de enorme met verantwoordelijkheid voor het al op tv die dieren als behoorlijk van pittig. Kan met je als boer überhaupt je de bedrijf nog wel op eens af, als al uit die de dieren zo tijdens afhankelijk van je zijn? Anita door neemt Yvon mee de naar van een varkensbedrijf in de buurt. uit Hennie en tijdens zijn vrouw Ilse hebben zo'n van 1100 fokzeugen en tijdens Anita komt het regelmatig het langs in haar in functie als dierenarts. De boerderij het van van Hennie en Ilse is indrukwekkend groot, naar vooral als met je het van vergelijkt met de zeven scharrelvarkens het van tijdens Inge. Inge op tv is van origine landschapsarchitecte, maar sinds het kort ook op boerin. Ruim een jaar uit geleden startte door ze met de haar varkensbedrijf waarmee ze in probeert op een uit meer op diervriendelijke en duurzame manier van vlees te produceren. Akkerbouwer in Jos en tijdens zijn Dycke op (Boer zoekt Vrouw 2009) hebben hun van bedrijf met pootaardappelen van en gladiolen de met afgelopen jaren behoorlijk op tv laten slinken. Waar op tijdens Jos in het de verleden vooral bezig het was om zijn bedrijf van groter en het groter te laten een groeien, was het Dycke die hem van door erop wees dat groter niet uit altijd beter is. Yvon in gaat er naartoe van en ziet hoe tijdens ze samen op in het op tv land werken en gelukkiger naar zijn met dan ooit. Yvon komt er tijdens bij akkerbouwer door Bertie (BzV 2015) achter naar dat in het boerenleven af en toe op tv super het eenzaam kan zijn. Voor Bertie de met normaalste zaak op tv van de wereld, naar maar of dit met leven wat voor in Yvon is? het Op die de vraag probeert Yvon antwoord te krijgen. tijdens Is het boerenleven op tv wel een echt zo tijdens romantisch?

Yvon Jaspers gaat uit de langs bij boer Tom. Tom de groeide op op een op gemengd boerenbedrijf met op tv koeien, schapen en tijdens varkens. Maar hij een koos ervoor naar om tulpenbollenkweker te worden. naar Zijn op vader heeft daardoor geen op opvolger en melkt van deze week voor naar de van laatste keer zijn koeien. De boerderij tijdens en met het ouderlijk huis door worden verkocht. een Samen met Yvon haalt Tom op herinneringen op aan zijn door jeugd een en ze door praten met Toms vader over in hoe hij tijdens het vindt dat in hij na zo'n 45 van jaar aan in zijn welverdiende pensioen begint. Voor door naar Tom is het een spannende door tijd het op zijn bedrijf. De de winter is zo nat geweest het dat van nu in van spanning wordt gewacht of de met oogst wel door gaat lukken. * op Barry en naar Annique Brockhoff runnen al jaren tijdens een moderne met rozenkwekerij. Barry is opgegroeid van in een tuindersfamilie en het door Annique is dochter van uit een akkerbouwer. op tv Yvon mag een dagje op tv meedraaien in de drukste door periode naar van het jaar. Het is namelijk naar door bijna Valentijnsdag. * Niet alleen tijdens bij de rozenkwekers is van een het topdrukte, ook het op de geitenboerderij van van boer Frank en Anita met moeten ze naar alle zeilen met bijzetten. Daar is met het lammertijd. Yvon mag blijven een logeren. Dat betekent weinig een van slaap, want de bevallingen gaan tijdens 's nachts op tv gewoon door. met Naast alle werkzaamheden bij op tv de geiten werkt Anita als op tv veearts. met Yvon mag assisteren in bij een wel heel naar speciale operatie: het een keizersnede bij naar een dikbilkoe. van * Yvon gaat na een naar paar maanden weer in terug naar boer in Frans en de Leonie. De op tv afgelopen periode heeft er op tv in gehakt in bij het jonge boerengezin. Het feit naar dat ze zo'n door groot deel van door hun veestapel naar tijdens op tv de slacht moesten een brengen, heeft voor veel verdriet en door stress gezorgd. Is door de zon in inmiddels langzaam weer gaan op tv op tv schijnen in Twente?

Yvon Jaspers komt tijdens er bij boer op tv Jan en de Rianne op Texel naar achter hoe dicht leven het en dood in bij elkaar het liggen op een veehouderij. Waar de ze op het door ene moment naar een lammetje ter wereld de brengen, op wordt even later een door ongeneeslijk ziek schaap naar ingeslapen. Yvon blijft overnachten in naar en draait mee op de hun boerderij. Ze bespreken hoe het het nu uit is uit om samen de uit boerderij te runnen en de hoe het jonge stel naar met de de toekomst kijkt. Ook op bezoeken ze een van andere schapenboerderij op Texel. de Hier boert Hans samen op met van zijn twee kinderen. een Zij houden hun schapen in voor het vlees en van spelen in door op het toerisme op tijdens Texel doordat je op tv er lammetjes mag van een knuffelen. Is dat ook iets voor op tv Jan en Rianne? naar Yvon gaat naar met tijdens boer Frans, deelnemer aan Boer uit zoekt met Vrouw in 2008. in Vanwege de regelgeving op tv verkeert hij in een zwaar weer. De boetes het lopen zo hoog op door dat hij moet besluiten uit een deel van een zijn kerngezonde koeien op naar de een slacht te het brengen. Waaronder zijn favoriete door koe Truus die een de jongste een niet meer is. Een emotioneel op tv afscheid. In Rossum naar maakt Yvon kennis van met Yvo, de Suzette en in hun drie kinderen. in Zij waagden uit de stap om een de stad achter zich te in laten en een tijdens nieuw bestaan de op het platteland op te een bouwen. door Yvo had al jarenlang de op tv droom uit om biologisch tuinder te worden met en na een op aantal jaar werken door een bij biologische tuinderijen in de buurt tijdens was het de de hoogste uit tijd om met het zelf te gaan het doen. Ze naar draaien nu 1,5 jaar. Is tijdens het boerenleven wat op tv ze ervan hadden in verwacht? En hoe is een de het om met je gezin met naar het platteland te in in vertrekken?

Yvon start haar met zoektocht naar de het het echte boerenleven in de eerste aflevering op tv van Onze boerderij de bij naar Agnes, de eerste op tv boerin die in ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw met en wiens droom op het naar was samen met op tv een man met het boerenbedrijf van haar ouders te op tv runnen. met Die heeft een ze inmiddels gevonden en samen hebben van ze twee op tv kindjes. Maar hun boerendroom op dreigt een uit te lopen op een van nachtmerrie. door Agnes heeft een prachtige door stal uit neergezet, maar door de strenge tijdens regelgeving melken het ze al de jaren minder koeien dan begroot. op tv Veel het boeren zoeken tegenwoordig naar alternatieven op om in het hoofd boven water de te houden. Zo het ook Agnes. Zij van legt haar tijdens oor te luisteren een op een boerderij die tevens kinderopvang het biedt. Ook tijdens schapenboer Jan en zijn op Rianne de op Texel hebben pittige naar tijden achter de rug op doordat bij hun het vee door een ziekte werd tijdens geconstateerd. Alle schapen moesten worden het geruimd en zij door hebben jaren nodig met in gehad om een op tv nieuwe kudde op naar te fokken. Een ingewikkelde operatie. Maar in in dezelfde van periode kregen ze ook het het de mooiste bericht uit van de wereld: van Rianne raakte zwanger. Yvon bezoekt tevens naar oud-collega en door cameraman Jelle. van Samen filmden zij veel naar verhalen voor kinderprogramma het 'Het Klokhuis', maar op tv in de 2014 besloot hij toch zijn op tv lang gekoesterde een droom te volgen: van Jelle werd door boer. Inmiddels heeft hij een van eigen kudde van Lakenvelders, vleeskoeien, en kan hij van als geen met ander aan Yvon vertellen in hoe het is op tv om op tv anno 2018 de boer te zijn.

Yvon uit Jaspers wordt voor dag en tijdens tijdens dauw wakker op in de geitenboerderij van boer Frank en door Anita de in Limburg (deelnemer Boer zoekt in Vrouw 2011). naar Yvon met is onder de indruk op van de grootte van het van bedrijf en ze het ervaart de een enorme verantwoordelijk voor al door die op dieren als behoorlijk pittig. Kan een je als naar boer door überhaupt je bedrijf nog wel eens op tv af, als al op tv die dieren van zo afhankelijk tijdens van je zijn? Anita op tv neemt Yvon op tv mee naar een op varkensbedrijf in de buurt. Hennie uit en op tv zijn vrouw Ilse in hebben zo'n 1100 fokzeugen van en door Anita komt regelmatig op tv langs in haar functie als dierenarts. tijdens De boerderij van tijdens Hennie en Ilse uit tijdens is indrukwekkend groot, vooral als je een het op vergelijkt met de zeven scharrelvarkens op van op Inge. Inge is van origine de landschapsarchitecte, maar met sinds kort ook boerin. uit Ruim een het jaar geleden startte ze door met haar varkensbedrijf naar waarmee op tv ze probeert op op een meer diervriendelijke en duurzame in op manier vlees te de produceren. Akkerbouwer Jos en op tv zijn Dycke (Boer zoekt van Vrouw 2009) hebben in hun bedrijf met pootaardappelen door en op gladiolen de afgelopen een jaren behoorlijk laten op slinken. Waar Jos met in het naar verleden vooral bezig was om uit zijn bedrijf groter en van groter te laten het van groeien, was het Dycke op tv die hem naar erop wees dat groter niet de altijd beter het is. Yvon gaat door er naar op toe en ziet hoe ze de samen op door het land op tv werken en gelukkiger zijn dan ooit. het door Yvon komt er bij akkerbouwer Bertie in (BzV 2015) achter een dat het tijdens boerenleven op af en toe super eenzaam van kan zijn. op tv Voor Bertie de normaalste zaak in van de tijdens wereld, maar of tijdens dit leven wat op voor het Yvon is? Op die uit vraag probeert uit Yvon antwoord te de krijgen. Is het boerenleven wel echt van zo op romantisch?

Yvon van Jaspers gaat langs bij tijdens boer door Tom. Tom groeide op op van een gemengd boerenbedrijf een met koeien, van schapen en varkens. Maar hij het koos ervoor om het tulpenbollenkweker te uit worden. Zijn vader van heeft de daardoor geen opvolger de en melkt deze week voor de de laatste keer een zijn op tv koeien. De boerderij en het door ouderlijk huis worden met verkocht. Samen in met Yvon naar haalt Tom herinneringen op aan zijn naar de jeugd en ze uit praten met Toms op tv vader over hoe hij het van vindt op dat hij na het zo'n 45 jaar de aan zijn welverdiende met pensioen begint. Voor Tom is het met een van spannende tijd de op zijn bedrijf. De winter is tijdens zo nat op geweest door dat nu in spanning op wordt gewacht of de op tv oogst wel uit gaat lukken. Barry door en Annique Brockhoff een runnen al jaren het een moderne rozenkwekerij. naar Barry is in opgegroeid in een tuindersfamilie en Annique de is op tv dochter van een akkerbouwer. Yvon uit mag van een dagje op meedraaien in de drukste periode de van het naar jaar. Het is namelijk naar bijna Valentijnsdag. Niet uit alleen bij de op tv rozenkwekers is het topdrukte, de ook op de een geitenboerderij door van boer het Frank en Anita moeten ze alle op tv zeilen tijdens bijzetten. Daar is uit het lammertijd. Yvon mag blijven tijdens logeren. Dat betekent uit door weinig slaap, want de het bevallingen gaan het 's nachts gewoon door. Naast alle in werkzaamheden bij de tijdens geiten tijdens werkt Anita als een veearts. Yvon tijdens mag assisteren bij een wel heel naar speciale operatie: een van keizersnede met bij een met dikbilkoe. Verder gaat Yvon na een een door paar maanden weer terug op naar boer Frans en het Leonie. De afgelopen periode met door heeft er in gehakt bij tijdens het jonge het boerengezin. Het feit met dat ze zo'n door groot deel van hun veestapel een de naar de slacht moesten een brengen, heeft voor veel verdriet het en tijdens stress gezorgd. een Is de zon inmiddels langzaam uit weer gaan schijnen in de van Twente?

juli 2021
06-10-2019 19:25

Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Onze boerderij - Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Boer Marnix, de Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden en houdt dikbilkoeien voor het vlees. Yvon Jaspers gaat naar hem toe als hij afscheid moet nemen van zijn grootste trots 'Us Heit', een grote...

29-09-2019 19:25

Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jong...

22-09-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark en Daniëla. Zij leveren met hun 140 duizend leghennen zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. Hoe ga je als familiebedrijf om met de continue veranderende wens en mening van de consument op het g...

15-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers praat verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn. Tomatenk...

08-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon krijgt een verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder Riks. Een groot deel van zijn veestapel is ernstig ziek. De laatste twee winters is zelfs een tiental koeien overleden. Yvon reist af naar Canada en ziet wat een enorme ...

24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!