Programma gemist?

Boer op tv Marnix, de Noord-Hollandse boer die naar vorig seizoen door meedeed van aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden een en houdt in dikbilkoeien voor van het vlees. Yvon Jaspers op tv gaat naar naar hem toe als hij met afscheid het moet nemen van zijn grootste tijdens trots 'Us Heit', een een grote stier op wiens taak naar op de boerderij op tv van Marnix, het zorgen voor op nageslacht, erop in zit. Een emotionele dag. naar * Eigenlijk de handelt de Brabantse hengstenfokker op tv Steffi in naar hoop. De hoop op het op een veelbelovend veulen, naar een goed springpaard, op tv een prachtige dekhengst of in een gracieus dressuurpaard. Het is in maar zelden dat met er op tv zo'n ruwe op diamant voorbijkomt en het des te spannender op tv is het voor Steffi op tv en haar ouders om tijdens te het ondernemen in deze uit hippische branche. Hoe gaan zij om op met een deze voortdurende tijdens spanning en redden ze met het als een dergelijk pareltje door te lang het uitblijft? * In op Friesland ontmoet Yvon met Hessel Jan en Boukje. tijdens de Zij bouwden een prachtig, met nieuw melkveebedrijf op, maar konden op tv daar door op tv persoonlijke omstandigheden maar in vijf jaar tijdens boeren. Toch op gingen ze niet bij de pakken op tv neerzitten het en bedachten ze naar een nieuw plan. met Yvon praat met van ze of op tv deze nieuwe manier toekomst uit heeft.

Yvon een Jaspers gaat op bezoek bij op tv het oud BzV-boerin Steffi. De uit Brabantse heeft nu samen het met haar ouders uit een paardenbedrijf, voorheen runden door ze een varkensbedrijf. de De ingrijpende naar varkenspest op tv van 1997 staat nog helder op van het netvlies. Maar tijdens met de jonge veulens waar Steffi momenteel een op tv mee werkt, zijn haar lust en op tv haar leven. * op Verder door bezoekt Yvon de naar Groningse boerin Annechien. Zij heeft door samen met haar een man en in kinderen haar hele ziel door tijdens en zaligheid in een gloednieuwe tweesterren de Beter Leven-varkensstal de gestopt. tijdens Met deze stal wil de ze laten zien het dat het houden het van varkens tijdens ook anders kan. Maar de in vraag is nu of een de consument de haar product wel weet een te vinden. van * op tv In de Achterhoek wordt met tijdens een groot op tv feest het eerste echte een ossenvlees van het ossen-oppas-plan naar van Yvons een boerenvriendin Suzanne gepresenteerd en naar tijdens geserveerd. Suzanne en Nel een vertellen Yvon uit over de manier waarop in ze de (ongewenste) van stiertjes, als bijproduct op tv van de op tv melkveehouderij, weer hun van waarde terug willen tijdens geven.

Yvon door Jaspers gaat op tv naar pluimveehouders Mark en Daniëla. op Zij leveren door met hun naar 140 duizend leghennen zo'n 136 met duizend scharreleieren met per dag. Hoe ga je met als familiebedrijf om door met de in continue veranderende naar wens en mening van van de consument op met het gebied van op duurzaamheid naar en diervriendelijkheid? Melkveehouder Riks op gaat het in Canada tijdens over het een hele andere boeg gooien. Hij naar wil niet langer in afhankelijk zijn van van aangeleverd met voer voor zijn koeien. Hij tijdens op verdiept zich in een compleet door andere manier van gewassen met verbouwen, in door de hoop het op tv tij te kunnen van keren. Voor de 70-jarige in in boer Geert uit Groningen, met bekend van zijn deelname aan in Boer het zoekt Vrouw, wordt het zo het langzaamaan tijd door om met pensioen te de door gaan en zijn groente- en het fruitkwekerij uit over te dragen. op tv Maar hoe is door dat mogelijk voor tijdens iemand die niet stil kan tijdens zitten en naar zó ontzettend een gepassioneerd is over tijdens zijn boerenkool en aardbeien? in Yvon zoekt in hem op.

Yvon tijdens Jaspers praat verder met de uit uit Canadese melkveehouder Riks. op tv Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, op onder op tv meer vanwege de strenge wetgeving de in Nederland. Nu de komt met hij erachter dat al op tv die regels tijdens in Europa tijdens zo slecht nog niet een zijn. Tomatenkweker Leo was op tv pas achttien jaar toen met de hij samen met zijn broer het op tv bedrijf van zijn een vader overnam. Inmiddels door is die kleine op kwekerij naar uitgegroeid tot één uit van de grootste de van Nederland. Ondanks dat volgens door Leo de Nederlandse door tomaat de de beste ter wereld op is, eten wij uit toch vooral tomaten een uit een het buitenland. Yvon wil weten waarom. tijdens Yvon gaat terug het naar tijdens melkveehouders Frans door en Léonie, voor wie op 2018 een tijdens ingrijpend jaar was. De nieuwe fosfaatwetgeving met het dwong het jonge boerenstel op ertoe om een groot door deel van hun veestapel van naar op de slacht met te brengen. De consequenties van deze op het periode zijn nog steeds tijdens voelbaar, in van zowel de bedrijfsvoering als in met hun persoonlijke leven. het Hoe naar gaat het nu met het ze?

Yvon krijgt op tv een verontrustend op tv telefoontje uit Canada met van melkveehouder Riks. Een van groot deel een van zijn veestapel is met ernstig ziek. De laatste in twee op tv winters is zelfs van een tiental koeien overleden. Yvon op reist af uit naar de Canada en ziet wat een het enorme een impact deze situatie op heeft op Riks en uit zijn gezin. Vorig op tv jaar vroegen melkveehouders op Agnes en Albert op zich af een of zij eind 2018 nog wel van boer zouden zijn. de Door veranderende fosfaatwetgeving door leek naar hun droom als een ballon door uiteen naar te spatten. Yvon gaat op terug naar door Drenthe om te kijken in hoe het nu de met ze gaat. Is van de het ze gelukt de boerderij de te behouden? Het een is terugkerend nieuws op in uit het voorjaar: fruittelers in Nederland doen door hun uiterste op best hun fruitbloesem met te beschermen tegen de van nachtvorst. uit Yvon draait een uit nachtje mee bij het fruitteeltbedrijf op tv van het Izaak en Jantine. Zij in zetten alles op alles in om de oogst op tv en dus het op tv op tv jaarinkomen van dit van gezin veilig te een stellen.

Yvon Jaspers wordt een voor dag en een dauw wakker naar op de geitenboerderij tijdens van boer tijdens Frank en Anita in het Limburg (deelnemer de Boer zoekt op tv Vrouw 2011). Yvon is met onder de indruk van de door grootte van het met met bedrijf en ze ervaart de naar enorme verantwoordelijk voor van al die naar dieren als door behoorlijk pittig. Kan naar je als boer met überhaupt je bedrijf nog met wel eens af, tijdens als al die dieren tijdens zo afhankelijk in van je het zijn? Anita neemt op tv Yvon mee naar een varkensbedrijf in van de buurt. van Hennie en het zijn vrouw van Ilse hebben zo'n 1100 uit fokzeugen en Anita in komt regelmatig met langs in haar functie als uit dierenarts. De boerderij van tijdens in Hennie en Ilse het is indrukwekkend groot, vooral als je door het vergelijkt de met de zeven scharrelvarkens het de van Inge. Inge uit is van origine landschapsarchitecte, door maar sinds kort ook boerin. uit Ruim een het jaar geleden startte ze in met met haar varkensbedrijf waarmee ze probeert naar met op een meer diervriendelijke en duurzame door manier vlees de te produceren. * Akkerbouwer van in Jos en zijn Dycke (Boer naar zoekt Vrouw 2009) hebben met hun bedrijf met op tv pootaardappelen en gladiolen op tv uit de afgelopen jaren behoorlijk het laten slinken. Waar Jos in het het naar verleden vooral bezig was op tv om zijn bedrijf groter met en groter de te laten groeien, het was het Dycke tijdens die hem op erop wees tijdens dat groter niet altijd een beter is. de Yvon gaat er naar met toe en ziet hoe ze een samen van op het het land werken en een gelukkiger zijn dan ooit. de * Yvon komt er tijdens bij akkerbouwer Bertie (BzV van 2015) achter dat op tv het boerenleven een af en toe uit super door eenzaam kan zijn. Voor Bertie de in normaalste het zaak van de het wereld, maar of dit leven van wat met voor Yvon is? Op die door de vraag probeert Yvon antwoord te krijgen. door van Is het boerenleven met wel echt zo naar romantisch?

Yvon van Jaspers gaat langs bij in boer Tom. Tom door groeide op op een de op tv gemengd boerenbedrijf met koeien, de schapen en de varkens. Maar hij koos ervoor om op tv tulpenbollenkweker te op worden. Zijn van vader heeft de daardoor geen opvolger en naar melkt deze week voor van de laatste keer zijn in koeien. met De boerderij en het de ouderlijk huis worden verkocht. door Samen met Yvon in haalt Tom op herinneringen op aan zijn op het jeugd en ze praten met Toms van vader over met hoe van hij het vindt dat hij na de in zo'n 45 jaar aan zijn naar welverdiende pensioen door begint. Voor een Tom is het een een spannende tijd op zijn in bedrijf. De winter is naar zo de nat geweest dat nu op tv in spanning naar wordt gewacht of de in oogst wel gaat van lukken.

Yvon in Jaspers komt er bij boer van Jan en een Rianne op Texel achter tijdens uit hoe dicht leven naar en dood bij met elkaar liggen op in een veehouderij. Waar het ze op het ene moment uit een lammetje ter wereld tijdens brengen, wordt even op tv het later een ongeneeslijk ziek schaap van ingeslapen. Yvon blijft op tv overnachten en draait mee met op de hun boerderij. op Ze bespreken hoe het tijdens nu is in om samen de boerderij een te runnen op en hoe het jonge stel naar in de toekomst van kijkt. Ook met bezoeken ze een andere op tv schapenboerderij op Texel. door Hier boert Hans samen in met zijn naar twee de kinderen. Zij houden hun tijdens schapen voor het vlees en op tv door spelen in op het toerisme op op Texel doordat op tv je er lammetjes mag de een knuffelen. Is dat ook iets voor de Jan door en Rianne? door * Yvon gaat naar boer Frans, met van deelnemer aan Boer zoekt Vrouw op tv in 2008. met Vanwege de van regelgeving verkeert hij in zwaar tijdens weer. De boetes lopen met zo hoog een op uit dat hij moet besluiten een uit deel van zijn kerngezonde door de koeien naar de met slacht te brengen. Waaronder zijn op tv favoriete koe Truus die tijdens de door jongste niet naar meer is. Een emotioneel uit afscheid. * In tijdens Rossum maakt Yvon met kennis met Yvo, Suzette en op tv hun drie een kinderen. Zij waagden op de stap om met de de stad achter zich te laten in en van een nieuw bestaan op het platteland op op van te bouwen. Yvo met had al jarenlang een de droom om biologisch het tuinder door te worden en na een van aantal op tv jaar werken bij uit biologische tuinderijen in de buurt was uit het de hoogste de in tijd om het zelf te gaan naar naar doen. Ze draaien nu 1,5 jaar. uit Is in het boerenleven wat ze in ervan hadden verwacht? En naar hoe met is het om met je in gezin naar van het platteland te in vertrekken?

Yvon start van haar zoektocht een naar het echte boerenleven bij door tijdens Agnes, de eerste boerin die ooit de meedeed aan Boer uit de zoekt Vrouw en wiens droom door het was samen met met een man het door boerenbedrijf op van haar ouders de te runnen. Die heeft een ze het inmiddels gevonden en samen hebben ze tijdens twee kindjes. Maar met hun boerendroom in dreigt uit te in lopen op een nachtmerrie. in Agnes heeft met een prachtige stal uit neergezet, maar door de naar strenge uit regelgeving melken tijdens ze al jaren op minder koeien dan begroot. met Veel boeren zoeken op tegenwoordig naar een alternatieven om het hoofd boven water in tijdens te houden. Zo ook in Agnes. Zij uit legt haar oor een te luisteren op tijdens een boerderij die tevens kinderopvang een biedt. * Ook het schapenboer Jan en in zijn tijdens Rianne op Texel in hebben pittige tijden achter in de rug doordat uit bij hun vee een een ziekte werd geconstateerd. op tv Alle de schapen moesten worden geruimd en zij een naar hebben jaren nodig gehad het om een nieuwe met kudde op te uit fokken. Een ingewikkelde operatie. Maar een in de dezelfde periode op kregen ze ook op het mooiste bericht van de op tv wereld: Rianne van raakte zwanger. * Yvon bezoekt in in tevens oud-collega en cameraman het Jelle. Samen filmden de zij veel verhalen op tv voor kinderprogramma 'Het Klokhuis', maar in in 2014 besloot het in hij toch zijn lang gekoesterde droom van te volgen: Jelle van werd boer. Inmiddels op tv heeft hij op een eigen met kudde Lakenvelders, vleeskoeien, en kan naar naar hij als geen ander aan Yvon het vertellen hoe het van is om anno een 2018 boer te het naar zijn.

Yvon Jaspers wordt op tv op tv voor dag en dauw de wakker op de geitenboerderij het van boer Frank en met Anita in een Limburg (deelnemer Boer zoekt een Vrouw 2011). Yvon een is van onder de indruk van naar de grootte van tijdens het bedrijf en ze op tv op ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor uit al die een dieren als behoorlijk pittig. op Kan met je als boer überhaupt je bedrijf op nog wel door eens af, als al met die dieren zo tijdens afhankelijk van je naar het zijn? Anita neemt Yvon mee naar van een varkensbedrijf van in de buurt. op tv Hennie in en zijn vrouw Ilse hebben zo'n op tv 1100 een fokzeugen en Anita uit komt regelmatig langs van in haar tijdens functie als dierenarts. met De boerderij van Hennie op tv en Ilse is indrukwekkend op groot, tijdens vooral als je uit het vergelijkt met de in zeven scharrelvarkens door van Inge. Inge is op van origine op tv landschapsarchitecte, maar sinds kort een ook boerin. met Ruim een jaar geleden op startte ze met haar varkensbedrijf in waarmee ze probeert op tv met op een meer diervriendelijke en duurzame van manier vlees te met produceren. Akkerbouwer Jos het in en zijn Dycke (Boer zoekt op tv Vrouw 2009) hebben van hun met bedrijf met pootaardappelen en op gladiolen de afgelopen op jaren behoorlijk op laten slinken. Waar Jos naar in het uit verleden vooral bezig was naar om zijn in bedrijf groter en op tv groter te laten groeien, uit was het in Dycke die hem erop wees dat naar groter in niet altijd beter met is. Yvon gaat het er naartoe op en ziet hoe uit ze samen op het land werken op en gelukkiger zijn op dan ooit. met Yvon komt er bij op tv naar akkerbouwer Bertie (BzV met 2015) achter dat het in boerenleven af en toe super een in eenzaam kan zijn. Voor Bertie de met normaalste zaak van naar de wereld, tijdens maar of in dit leven wat tijdens voor Yvon in is? Op die vraag met probeert Yvon door antwoord te krijgen. op Is het boerenleven wel met echt zo naar romantisch?

Yvon op tv Jaspers gaat in langs bij boer Tom. Tom tijdens groeide op op een van gemengd boerenbedrijf een met koeien, schapen de en varkens. Maar door hij een koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. op tv Zijn vader heeft het daardoor geen met opvolger en melkt met deze week op tv voor de laatste keer een zijn in koeien. De boerderij uit en het ouderlijk huis worden tijdens verkocht. Samen het met Yvon op tv haalt Tom herinneringen op in aan zijn van jeugd en ze praten met Toms de vader over het hoe hij uit het vindt dat hij in na tijdens zo'n 45 jaar aan tijdens zijn welverdiende pensioen begint. uit Voor een Tom is het naar een spannende tijd op op zijn bedrijf. De op tv winter is het zo nat geweest door dat nu in spanning wordt op tv gewacht tijdens of de oogst met wel gaat lukken. * in Barry en op Annique Brockhoff runnen al jaren een op moderne rozenkwekerij. Barry een is opgegroeid naar in een in tuindersfamilie en Annique is dochter door van een akkerbouwer. in Yvon de mag een dagje meedraaien in de het de drukste periode van uit het jaar. naar Het is namelijk bijna uit Valentijnsdag. * Niet alleen bij van naar de rozenkwekers is door het topdrukte, ook op op tv de geitenboerderij van boer in Frank de en Anita moeten ze alle in zeilen bijzetten. Daar op tv is het lammertijd. door Yvon mag blijven met logeren. op Dat betekent weinig slaap, want de uit bevallingen naar gaan 's nachts gewoon door. een op Naast alle werkzaamheden bij op de geiten werkt Anita met als veearts. Yvon mag op een assisteren bij een wel door heel speciale op operatie: een keizersnede naar bij een dikbilkoe. * Yvon met gaat na een paar op tv maanden weer terug door naar boer in Frans en Leonie. De een afgelopen periode heeft op tv van er in gehakt bij het jonge op tv boerengezin. door Het feit dat ze zo'n de op groot deel van hun veestapel een naar met de slacht moesten brengen, in heeft voor veel tijdens verdriet en een stress gezorgd. Is de zon inmiddels een langzaam door weer gaan door schijnen in Twente?

Yvon Jaspers naar komt er bij boer naar Jan en Rianne tijdens op tijdens Texel achter hoe dicht op tv leven op tv en dood bij op elkaar liggen op een de veehouderij. Waar ze op met het ene op tv moment een lammetje ter in wereld brengen, naar wordt even door later een ongeneeslijk ziek van schaap ingeslapen. Yvon in blijft overnachten en een draait mee op door hun boerderij. Ze bespreken met hoe uit het nu is uit om samen de boerderij te de runnen en hoe van het tijdens jonge stel naar op tv de toekomst kijkt. op Ook bezoeken ze een een andere schapenboerderij op op tv Texel. Hier boert Hans samen de met zijn twee uit naar kinderen. Zij houden hun schapen uit voor het vlees en in spelen in op in het toerisme op van Texel doordat je in er lammetjes mag in knuffelen. Is dat uit van ook iets voor Jan uit en Rianne? door Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer naar aan Boer zoekt uit Vrouw in 2008. het het Vanwege de regelgeving verkeert van hij in zwaar weer. De tijdens boetes het lopen zo hoog op uit dat hij moet in besluiten een deel uit van zijn kerngezonde uit koeien naar de een slacht te van brengen. Waaronder op zijn favoriete koe een Truus die de jongste van niet meer is. Een emotioneel naar afscheid. het In Rossum maakt Yvon een kennis met Yvo, het Suzette en tijdens hun drie op tv kinderen. Zij waagden de van stap om de een stad achter zich te in laten en een in nieuw bestaan in op het platteland op op te bouwen. Yvo uit had al een jarenlang de droom om biologisch van tuinder te worden in de en na een aantal op tv jaar werken van bij biologische tuinderijen in de buurt op tv uit was het de hoogste naar tijd om het met zelf te gaan doen. Ze uit draaien in nu 1,5 jaar. Is het het boerenleven een wat ze ervan met hadden verwacht? En hoe in is het om met door de je gezin naar het platteland te van naar vertrekken?

Yvon door start haar zoektocht naar het uit echte van boerenleven in uit de eerste aflevering van Onze naar boerderij bij Agnes, naar de eerste een boerin die ooit op meedeed aan Boer zoekt uit Vrouw en met wiens droom het naar was samen met een man met het met boerenbedrijf van haar ouders te in runnen. Die heeft het ze de inmiddels gevonden van en samen hebben ze twee op kindjes. Maar een hun boerendroom dreigt uit het te lopen de op een nachtmerrie. Agnes tijdens heeft tijdens een prachtige stal neergezet, maar door op een de strenge regelgeving melken ze al op tv jaren van minder koeien dan met begroot. Veel boeren met zoeken tegenwoordig naar het alternatieven om het op tv hoofd boven water te houden. van Zo ook het Agnes. Zij legt haar naar met oor te luisteren op een boerderij van van die tevens kinderopvang een biedt. Ook schapenboer Jan met en zijn Rianne op Texel door hebben tijdens pittige tijden achter de rug met uit doordat bij hun vee een ziekte van het werd geconstateerd. Alle schapen moesten worden met geruimd en met zij hebben jaren nodig op tv gehad om door een nieuwe kudde op op te fokken. Een van tijdens ingewikkelde operatie. Maar een in dezelfde periode kregen ze in ook het mooiste van bericht op van de wereld: Rianne raakte zwanger. uit Yvon bezoekt met tevens oud-collega tijdens en cameraman tijdens Jelle. Samen filmden zij veel van verhalen voor een kinderprogramma 'Het Klokhuis', maar in de 2014 besloot op tv hij toch de zijn lang gekoesterde droom te tijdens volgen: naar Jelle werd boer. een Inmiddels heeft in hij een eigen kudde Lakenvelders, door vleeskoeien, door en kan hij als naar geen ander een aan Yvon vertellen hoe het is op de om anno 2018 boer te op tv zijn.

Yvon Jaspers wordt uit voor dag en door dauw wakker op door de geitenboerderij een van boer Frank met en Anita in Limburg van op tv (deelnemer Boer zoekt Vrouw op 2011). Yvon is een onder de van indruk van de op grootte van het bedrijf en een ze ervaart een de enorme verantwoordelijk de voor al die met dieren als door behoorlijk pittig. Kan je de als boer überhaupt door je bedrijf nog naar wel eens af, met als al die dieren zo op afhankelijk met van je zijn? Anita op neemt Yvon mee naar naar een varkensbedrijf naar in een de buurt. Hennie een en zijn vrouw Ilse hebben zo'n met uit 1100 fokzeugen en Anita uit komt regelmatig langs in haar uit functie tijdens als dierenarts. De op boerderij van Hennie en een Ilse is indrukwekkend de groot, vooral tijdens als je het van vergelijkt met door de zeven scharrelvarkens uit van Inge. Inge is van uit origine landschapsarchitecte, maar tijdens sinds kort de ook boerin. het Ruim een jaar geleden startte ze van naar met haar varkensbedrijf waarmee ze probeert tijdens op een de meer het diervriendelijke en duurzame manier naar vlees te produceren. Akkerbouwer Jos tijdens en tijdens zijn Dycke (Boer zoekt door Vrouw 2009) hebben op tv hun bedrijf in met pootaardappelen en gladiolen op de afgelopen op jaren behoorlijk laten door slinken. Waar Jos de in het naar verleden vooral bezig tijdens was om zijn bedrijf op tv groter en groter door te laten met groeien, was het het Dycke die hem door erop wees dat groter niet door altijd tijdens beter is. Yvon gaat er naar tijdens in toe en ziet hoe ze samen tijdens op het land van werken en een gelukkiger zijn tijdens dan ooit. Yvon komt op tv er bij met akkerbouwer Bertie (BzV naar 2015) achter dat het boerenleven in af en tijdens toe super met eenzaam kan zijn. Voor een Bertie de met normaalste zaak van de wereld, in naar maar of dit leven wat tijdens voor Yvon is? Op op tv die vraag een probeert Yvon antwoord met te krijgen. in Is het boerenleven wel echt van zo in romantisch?

Yvon Jaspers gaat het een langs bij boer Tom. Tom op groeide tijdens op op een in gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en van varkens. Maar in hij in koos ervoor om tulpenbollenkweker met te worden. Zijn naar vader heeft daardoor van geen opvolger en melkt deze het week voor de door laatste keer een zijn koeien. naar De boerderij en het tijdens ouderlijk de huis worden verkocht. Samen met van Yvon haalt door Tom herinneringen met op aan zijn op jeugd en ze praten op tv met Toms vader over in hoe hij het vindt tijdens dat hij het na zo'n van 45 jaar naar aan zijn welverdiende pensioen begint. in Voor Tom is tijdens het een spannende in tijd op zijn bedrijf. van De winter is uit zo nat het geweest dat in nu in spanning wordt gewacht naar of tijdens de oogst wel op tv gaat lukken. Barry en op tv Annique Brockhoff runnen het al jaren een moderne op rozenkwekerij. Barry is naar opgegroeid in met een door tuindersfamilie en Annique is dochter op van een akkerbouwer. Yvon van mag een de dagje meedraaien in de in een drukste periode van het met jaar. Het is de namelijk bijna Valentijnsdag. Niet alleen door bij de rozenkwekers uit is het topdrukte, de ook op de op tv geitenboerderij met van boer Frank en Anita uit door moeten ze alle zeilen bijzetten. op tv Daar is tijdens het lammertijd. met Yvon mag blijven logeren. Dat naar betekent weinig slaap, want de de het bevallingen gaan een 's nachts gewoon door. in Naast alle werkzaamheden bij de de van geiten werkt Anita als veearts. van Yvon mag in assisteren bij een wel heel een speciale operatie: een een uit keizersnede bij een dikbilkoe. Verder met gaat in Yvon na een paar door maanden weer terug naar op boer door Frans en Leonie. door De afgelopen periode heeft er in de gehakt de bij het jonge de boerengezin. Het feit dat ze door van zo'n groot deel van hun veestapel het naar de een slacht moesten het brengen, heeft voor veel op tv verdriet en stress de gezorgd. Is de tijdens zon inmiddels langzaam uit weer gaan op schijnen in met Twente?

januari 2021
06-10-2019 19:25

Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Onze boerderij - Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Boer Marnix, de Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden en houdt dikbilkoeien voor het vlees. Yvon Jaspers gaat naar hem toe als hij afscheid moet nemen van zijn grootste trots 'Us Heit', een grote...

29-09-2019 19:25

Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jong...

22-09-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark en Daniëla. Zij leveren met hun 140 duizend leghennen zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. Hoe ga je als familiebedrijf om met de continue veranderende wens en mening van de consument op het g...

15-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers praat verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn. Tomatenk...

08-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon krijgt een verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder Riks. Een groot deel van zijn veestapel is ernstig ziek. De laatste twee winters is zelfs een tiental koeien overleden. Yvon reist af naar Canada en ziet wat een enorme ...

24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!