Programma gemist?

Boer het Marnix, de Noord-Hollandse van boer die vorig seizoen meedeed van aan het Boer zoekt Vrouw, heeft in paarden het en houdt dikbilkoeien voor het vlees. met Yvon op tv Jaspers gaat naar hem toe tijdens als hij afscheid uit moet nemen naar van zijn grootste een trots uit 'Us Heit', een grote naar stier wiens taak in op de boerderij van Marnix, een van het zorgen voor nageslacht, erop de zit. de Een emotionele dag. * Eigenlijk handelt uit de op tv Brabantse hengstenfokker Steffi in hoop. een De hoop op in een van veelbelovend veulen, een goed springpaard, door op een prachtige dekhengst of een op gracieus dressuurpaard. Het is tijdens maar het zelden dat uit er zo'n ruwe door diamant voorbijkomt en tijdens des te spannender van is het voor Steffi en haar door het ouders om te in ondernemen in deze hippische branche. door Hoe een gaan zij om met tijdens deze voortdurende spanning en naar redden van ze het als een dergelijk pareltje op te lang op uitblijft? * In Friesland van ontmoet Yvon Hessel met Jan en op Boukje. Zij bouwden een uit prachtig, nieuw melkveebedrijf het het op, maar konden daar door persoonlijke op tv omstandigheden op tv maar vijf jaar boeren. Toch naar gingen ze de niet bij op de pakken neerzitten en op bedachten ze een tijdens nieuw plan. naar Yvon praat met ze of tijdens door deze nieuwe manier in toekomst heeft.

Yvon Jaspers op gaat op op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. uit De Brabantse heeft uit nu samen met de naar haar ouders een paardenbedrijf, voorheen naar runden naar ze een varkensbedrijf. De door ingrijpende varkenspest van 1997 van staat nog helder op in de het netvlies. Maar de jonge veulens in waar Steffi momenteel op tv een mee werkt, zijn haar lust in en tijdens haar leven. * Verder bezoekt op Yvon de Groningse tijdens boerin door Annechien. Zij heeft uit samen met haar man en kinderen met uit haar hele ziel en in zaligheid in een gloednieuwe tweesterren uit Beter in Leven-varkensstal gestopt. Met deze stal naar wil op ze laten zien dat met het op houden van varkens ook anders de kan. het Maar de vraag is nu met of de consument tijdens haar met product wel weet te vinden. * naar In het de Achterhoek wordt tijdens het een groot feest het door eerste naar echte ossenvlees door van het ossen-oppas-plan van een Yvons boerenvriendin Suzanne gepresenteerd naar en geserveerd. Suzanne en in Nel vertellen van Yvon over naar de manier waarop ze in de (ongewenste) het stiertjes, als bijproduct van de de melkveehouderij, weer van hun waarde terug naar willen naar geven.

Yvon Jaspers door gaat het naar pluimveehouders Mark en Daniëla. het Zij leveren met op tv hun 140 duizend van leghennen zo'n 136 duizend naar uit scharreleieren per dag. Hoe ga je een als familiebedrijf om de met de door continue veranderende op tv wens en mening van de met door consument op het gebied van tijdens duurzaamheid op en diervriendelijkheid? Melkveehouder Riks met gaat het in Canada de over een hele andere op boeg gooien. Hij naar een wil niet langer afhankelijk de zijn van op tv aangeleverd voer voor zijn koeien. uit Hij verdiept zich in met een compleet uit andere het manier van gewassen verbouwen, in de van naar hoop het tij te kunnen met keren. naar Voor de 70-jarige boer naar Geert uit Groningen, het bekend van van zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw, de wordt het door zo naar langzaamaan tijd om met pensioen te een gaan en uit zijn de groente- en fruitkwekerij over te dragen. naar Maar hoe is het dat op mogelijk voor iemand van die niet stil kan zitten tijdens tijdens en zó ontzettend gepassioneerd is over door zijn boerenkool van en aardbeien? Yvon zoekt tijdens hem tijdens op.

Yvon in Jaspers praat verder met de de Canadese melkveehouder van Riks. Riks is naar destijds naar Canada met geëmigreerd, onder meer tijdens vanwege de strenge wetgeving een in Nederland. met Nu in komt hij erachter dat een al die regels in Europa van zo slecht nog naar niet door zijn. Tomatenkweker Leo een was pas achttien jaar de toen een hij samen met zijn broer het door bedrijf naar van zijn vader overnam. Inmiddels uit is die kleine op kwekerij uit uitgegroeid tot van één van de grootste uit van Nederland. naar Ondanks dat volgens Leo de met Nederlandse tomaat de de beste ter wereld is, op tv eten wij door toch tijdens vooral tomaten uit het buitenland. op tv Yvon wil in weten waarom. met Yvon gaat terug naar melkveehouders Frans de en met Léonie, voor uit wie 2018 een ingrijpend jaar in was. De nieuwe fosfaatwetgeving met met dwong het jonge boerenstel tijdens ertoe om in een groot deel tijdens van hun veestapel naar de naar slacht te brengen. De in consequenties van deze uit uit periode zijn nog de steeds voelbaar, in met zowel de bedrijfsvoering als in hun tijdens persoonlijke leven. Hoe uit op gaat het nu met met ze?

Yvon het krijgt een verontrustend op telefoontje uit Canada op van melkveehouder Riks. Een groot van deel naar van zijn een veestapel is ernstig op tv ziek. De laatste twee winters van is met zelfs een tiental koeien de overleden. Yvon reist af naar uit Canada naar en ziet wat van een enorme impact deze situatie uit heeft het op Riks naar en zijn gezin. Vorig jaar op tv vroegen melkveehouders Agnes en door Albert zich een af van of zij eind 2018 nog op tv wel op tv boer zouden zijn. Door veranderende de fosfaatwetgeving leek op hun droom als naar een ballon uiteen te spatten. een Yvon gaat het terug in naar Drenthe om te kijken hoe de met het nu met ze gaat. op tv Is het ze van gelukt de boerderij door te behouden? tijdens Het is terugkerend door nieuws in tijdens het voorjaar: fruittelers in Nederland het doen hun uiterste best naar hun fruitbloesem door te beschermen tegen de in nachtvorst. een Yvon draait van een nachtje mee tijdens bij het fruitteeltbedrijf uit van Izaak en Jantine. Zij naar zetten alles op alles naar om de oogst met tijdens en dus het jaarinkomen van naar dit op gezin veilig te met stellen.

Yvon Jaspers wordt op voor een dag en dauw naar wakker op tijdens de geitenboerderij van boer Frank met en Anita in Limburg de (deelnemer op tv Boer zoekt naar Vrouw 2011). Yvon is onder naar de indruk van van de tijdens grootte van het bedrijf en op ze ervaart de enorme naar verantwoordelijk op voor al die dieren als een behoorlijk pittig. naar Kan je als op tv boer überhaupt je bedrijf in de nog wel eens een af, als al door die dieren zo door afhankelijk van je zijn? tijdens Anita neemt Yvon mee op naar een varkensbedrijf in op tv de buurt. Hennie een en zijn vrouw op tv Ilse hebben tijdens zo'n 1100 naar fokzeugen en naar Anita komt regelmatig langs in haar van van functie als dierenarts. De uit boerderij van Hennie en Ilse van is indrukwekkend groot, op tv vooral als naar je het vergelijkt met van de zeven scharrelvarkens door van Inge. op tv Inge is van origine de landschapsarchitecte, maar op tv sinds van kort ook boerin. Ruim een jaar uit geleden met startte ze met haar op varkensbedrijf van waarmee ze probeert op een een meer diervriendelijke en het duurzame het manier vlees te produceren. * een Akkerbouwer de Jos en zijn Dycke (Boer zoekt een Vrouw 2009) in hebben hun van bedrijf met pootaardappelen en op tv gladiolen de afgelopen jaren op behoorlijk door laten slinken. Waar het Jos in het de verleden vooral bezig was om naar zijn de bedrijf groter en groter te in laten door groeien, was op tv het Dycke die hem met erop wees dat groter op tv niet altijd beter is. met op tv Yvon gaat er naar naar toe en tijdens ziet hoe ze de samen op het uit land werken en gelukkiger van zijn dan ooit. door * Yvon een komt er bij tijdens akkerbouwer Bertie (BzV 2015) uit achter dat het op tv boerenleven af van en toe super eenzaam kan het zijn. de Voor Bertie de de normaalste zaak van de wereld, in maar of met dit leven wat in voor Yvon is? Op die op tv vraag probeert Yvon met antwoord door te krijgen. Is het boerenleven naar naar wel echt zo door romantisch?

Yvon met Jaspers gaat langs bij uit boer uit Tom. Tom groeide op op een met gemengd boerenbedrijf van met koeien, schapen en naar varkens. in Maar hij koos in ervoor om tulpenbollenkweker te worden. een Zijn vader heeft op daardoor geen opvolger op en van melkt deze week voor tijdens de van laatste keer zijn koeien. De van boerderij en naar het ouderlijk huis van worden verkocht. Samen met op tv Yvon haalt Tom door herinneringen op met aan zijn jeugd uit en ze praten op met Toms vader over hoe van hij het vindt op dat hij op tv na zo'n 45 jaar een aan zijn welverdiende van pensioen van begint. Voor Tom met is het een spannende tijd tijdens op door zijn bedrijf. De winter op is zo nat geweest de op tv dat nu in spanning wordt met gewacht of met de oogst wel gaat met lukken.

Yvon Jaspers komt door er bij boer een Jan en de Rianne op Texel achter de naar hoe dicht leven en dood het bij naar elkaar liggen op naar een veehouderij. Waar ze met op het ene moment een op tv een lammetje ter wereld brengen, wordt even een later de een ongeneeslijk door ziek schaap ingeslapen. Yvon blijft overnachten het en het draait mee op hun van boerderij. Ze bespreken de hoe het op tv nu is om door samen de boerderij door te runnen en de hoe het jonge tijdens stel naar van de toekomst kijkt. Ook bezoeken een ze een in andere schapenboerderij op Texel. Hier door boert Hans samen op met tijdens zijn twee kinderen. Zij houden tijdens hun door schapen voor van het vlees en spelen in op door tijdens het toerisme op Texel van doordat je er lammetjes met mag op tv knuffelen. Is dat ook het iets voor Jan tijdens en Rianne? uit * Yvon gaat naar boer Frans, uit deelnemer op tv aan Boer een zoekt Vrouw in op 2008. Vanwege de regelgeving tijdens verkeert hij op in zwaar weer. De op boetes lopen zo hoog een op dat hij moet op besluiten een een deel van zijn kerngezonde op tv koeien in naar de slacht tijdens te brengen. Waaronder zijn van favoriete koe de Truus die de door jongste niet meer op is. Een emotioneel tijdens afscheid. * In op Rossum maakt Yvon kennis met van Yvo, Suzette op en hun drie kinderen. met de Zij waagden de stap om naar de van stad achter zich te laten naar en een nieuw op bestaan op het het platteland naar op te bouwen. Yvo had al de jarenlang de van droom in om biologisch tuinder te in worden en na een op aantal jaar werken uit bij door biologische tuinderijen in in de buurt was het de hoogste op tv van tijd om het een zelf te gaan doen. Ze naar draaien nu 1,5 jaar. uit Is op tv het boerenleven tijdens wat ze ervan hadden verwacht? naar En het hoe is het uit om met je gezin door naar het platteland te van vertrekken?

Yvon start uit haar zoektocht naar het op in echte boerenleven bij Agnes, in de eerste boerin naar die ooit meedeed aan Boer met zoekt Vrouw en de wiens droom het op tv was samen met door een man het met boerenbedrijf van haar naar de ouders te runnen. met Die heeft ze de inmiddels gevonden en samen hebben op ze twee kindjes. in Maar hun boerendroom dreigt op tv uit te lopen uit op een nachtmerrie. het Agnes heeft een tijdens prachtige tijdens stal neergezet, maar door door de strenge regelgeving naar melken ze al door jaren in minder koeien dan begroot. uit Veel boeren zoeken tegenwoordig naar de alternatieven om het het naar hoofd boven water te houden. op Zo ook tijdens Agnes. Zij legt naar haar oor te de luisteren op een boerderij die de tevens kinderopvang uit biedt. * Ook een schapenboer Jan en uit zijn Rianne op in Texel hebben pittige uit tijden achter de rug van doordat bij hun een vee met een ziekte werd naar geconstateerd. Alle schapen moesten worden in geruimd door en zij hebben jaren op tv nodig gehad om een de nieuwe kudde op tv op te fokken. op tv Een ingewikkelde operatie. het Maar van in dezelfde periode kregen door ze ook van het mooiste bericht van de een wereld: Rianne raakte zwanger. van naar * Yvon bezoekt tevens oud-collega op en cameraman Jelle. Samen met met filmden zij veel verhalen voor kinderprogramma uit 'Het Klokhuis', maar met in 2014 besloot op tv hij met toch zijn lang in gekoesterde droom te volgen: de Jelle werd uit boer. Inmiddels uit heeft hij een eigen kudde Lakenvelders, naar naar vleeskoeien, en kan hij als geen op tv ander op tv aan Yvon in vertellen hoe het is om het anno in 2018 boer te door zijn.

Yvon het Jaspers wordt voor een dag en dauw met wakker op met de geitenboerderij van boer tijdens Frank en Anita in een Limburg de (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). naar Yvon is onder de met indruk van de tijdens grootte van uit het bedrijf door en ze ervaart de een enorme verantwoordelijkheid voor door al die in dieren als behoorlijk in pittig. Kan je als door boer überhaupt met je bedrijf nog in wel eens af, op tv als al die uit dieren zo afhankelijk van je van uit zijn? Anita neemt Yvon mee naar naar een met varkensbedrijf in door de buurt. Hennie en op tv zijn vrouw Ilse hebben zo'n naar op tv 1100 fokzeugen en met Anita komt regelmatig langs in haar van van functie als dierenarts. De op tv boerderij van Hennie in en Ilse is indrukwekkend in groot, vooral als van je het naar vergelijkt met de een zeven scharrelvarkens van Inge. Inge op is van tijdens origine de landschapsarchitecte, maar sinds op tv kort ook boerin. Ruim een in jaar op tv geleden startte ze met haar varkensbedrijf met waarmee ze probeert door op een meer de diervriendelijke en duurzame van manier op tv vlees te met produceren. Akkerbouwer Jos en zijn van Dycke (Boer zoekt op tv Vrouw naar 2009) hebben hun het bedrijf met pootaardappelen en gladiolen de van afgelopen jaren door behoorlijk laten slinken. door Waar Jos in het naar door verleden vooral bezig van was om zijn bedrijf groter en met groter te laten een groeien, een was het Dycke die hem naar erop wees dat van op groter niet altijd beter is. Yvon van een gaat er naartoe en van ziet hoe ze samen uit op het uit land werken en gelukkiger zijn het dan ooit. Yvon door de komt er bij akkerbouwer Bertie (BzV van uit 2015) achter dat met het boerenleven af en toe super met eenzaam kan zijn. door Voor Bertie de van normaalste zaak van uit de wereld, maar het of dit leven in wat voor Yvon op tv in is? Op die vraag probeert Yvon de antwoord tijdens te krijgen. op Is het boerenleven een wel echt zo uit romantisch?

Yvon een Jaspers gaat op tv langs bij boer Tom. Tom groeide een de op op een gemengd boerenbedrijf op tv met koeien, het schapen en op tv varkens. Maar hij uit koos ervoor om tulpenbollenkweker te naar worden. Zijn op tv vader heeft daardoor naar geen opvolger en op tv melkt deze week voor de het door laatste keer zijn koeien. De met boerderij en het de ouderlijk huis op tv worden verkocht. Samen met Yvon in tijdens haalt Tom herinneringen op aan op tv zijn jeugd en ze in op tv praten met Toms op vader over hoe hij tijdens het vindt dat hij tijdens na zo'n tijdens 45 jaar de aan zijn welverdiende pensioen begint. Voor met Tom is tijdens het naar een spannende tijd op een zijn bedrijf. de De winter is zo nat geweest in dat het nu in spanning wordt het gewacht of de een oogst wel gaat met lukken. * met Barry en Annique op tv Brockhoff runnen al jaren tijdens een moderne rozenkwekerij. het Barry is van opgegroeid in een het tuindersfamilie en van Annique is dochter van van een akkerbouwer. Yvon een mag een een dagje meedraaien in met de drukste periode van het tijdens jaar. in Het is namelijk bijna Valentijnsdag. met * naar Niet alleen bij de rozenkwekers uit is het topdrukte, ook op op de geitenboerderij met van boer Frank uit en in Anita moeten ze op tv alle zeilen bijzetten. de Daar is het met lammertijd. Yvon met mag blijven logeren. Dat betekent weinig een tijdens slaap, want de bevallingen naar gaan 's nachts gewoon door. van Naast met alle werkzaamheden bij de tijdens geiten uit werkt Anita als veearts. Yvon mag op met assisteren bij een wel een heel speciale operatie: een keizersnede een bij een dikbilkoe. met * naar Yvon gaat na een paar van maanden door weer terug de naar boer Frans en Leonie. De de op tv afgelopen periode heeft er uit in gehakt bij het het jonge boerengezin. Het tijdens feit dat ze zo'n op tv in groot deel van hun veestapel naar de de slacht een moesten brengen, de heeft voor veel verdriet en uit stress een gezorgd. Is de zon inmiddels uit langzaam weer tijdens gaan tijdens schijnen in Twente?

Yvon Jaspers komt met het er bij boer Jan en Rianne op tv op Texel achter met uit hoe dicht leven en dood tijdens bij uit elkaar liggen op door een veehouderij. Waar een ze op het ene uit moment een lammetje ter op tv wereld brengen, van wordt even later in een ongeneeslijk ziek uit schaap ingeslapen. Yvon blijft het overnachten en draait mee uit op hun boerderij. uit Ze de bespreken hoe het nu van is in om samen de boerderij met te runnen het en hoe het jonge stel naar op tv de toekomst kijkt. met Ook bezoeken ze door een in andere schapenboerderij op de Texel. Hier boert Hans door samen met zijn met twee kinderen. Zij houden in naar hun schapen voor het vlees uit en op tv spelen in op het toerisme op tijdens Texel doordat je uit er lammetjes mag op knuffelen. Is dat op tv ook iets voor een met Jan en Rianne? Yvon door gaat naar boer Frans, deelnemer tijdens tijdens aan Boer zoekt Vrouw in op 2008. in Vanwege de regelgeving verkeert door hij in naar zwaar weer. De boetes lopen tijdens zo het hoog op dat door hij moet besluiten een deel van op tv zijn kerngezonde koeien uit naar de het slacht te de brengen. Waaronder uit zijn favoriete koe in Truus die de jongste niet van meer met is. Een emotioneel van afscheid. In Rossum maakt een Yvon kennis met Yvo, met Suzette en hun van drie kinderen. Zij een waagden de stap om door een de stad achter zich te laten de en van een nieuw bestaan uit op het naar platteland op te bouwen. van Yvo had al jarenlang de uit met droom om biologisch tuinder op te worden en na een door aantal jaar van werken bij door biologische tuinderijen in de buurt het was het de van uit hoogste tijd om het zelf te door gaan de doen. Ze draaien nu 1,5 een in jaar. Is het boerenleven wat ze in ervan hadden verwacht? met met En hoe is het om met uit je gezin uit naar het platteland te het een vertrekken?

Yvon op tv start haar zoektocht in naar het echte boerenleven in in de in eerste aflevering van op tv Onze boerderij op tv bij Agnes, de het eerste boerin die ooit meedeed uit aan Boer zoekt van Vrouw en wiens een droom het op was samen met een op man uit het boerenbedrijf van haar ouders te de runnen. op Die heeft in ze inmiddels gevonden en samen hebben de ze twee in kindjes. Maar hun het boerendroom met dreigt uit te door lopen op een nachtmerrie. een Agnes heeft een prachtige stal tijdens neergezet, maar op tv door tijdens de strenge regelgeving met melken ze al jaren minder koeien door dan begroot. Veel een boeren het zoeken tegenwoordig tijdens naar alternatieven om het de hoofd boven water te het houden. Zo de ook Agnes. Zij legt haar van oor te luisteren in op naar een boerderij die een tevens kinderopvang biedt. op tv Ook schapenboer Jan en zijn naar Rianne op de Texel uit hebben pittige tijden naar achter de rug doordat bij hun van vee een ziekte naar werd geconstateerd. een Alle schapen moesten met worden geruimd het en zij het hebben jaren nodig gehad tijdens om een een nieuwe kudde op te fokken. de Een een ingewikkelde operatie. Maar in dezelfde op tv periode tijdens kregen ze ook uit het mooiste bericht van op tv de wereld: Rianne raakte tijdens zwanger. Yvon bezoekt door tevens oud-collega en op tv cameraman Jelle. Samen filmden in zij veel verhalen op tv voor kinderprogramma 'Het uit uit Klokhuis', maar in door 2014 besloot hij een toch zijn lang gekoesterde droom de te op volgen: Jelle werd van boer. Inmiddels heeft hij een eigen van kudde Lakenvelders, vleeskoeien, op tv en kan het hij als van geen ander aan Yvon vertellen door hoe het met is om op tv anno 2018 boer te de zijn.

Yvon Jaspers wordt de voor uit dag en op dauw wakker op de een geitenboerderij van boer de Frank en Anita uit in Limburg (deelnemer Boer van zoekt Vrouw 2011). de Yvon is het onder de indruk van de uit van grootte van het naar bedrijf en ze ervaart de in enorme verantwoordelijk voor tijdens al die uit dieren als behoorlijk pittig. tijdens Kan je de als boer überhaupt je bedrijf een met nog wel eens af, als uit al die in dieren zo afhankelijk een van je zijn? met Anita neemt Yvon mee van naar een tijdens varkensbedrijf in de buurt. tijdens Hennie en zijn vrouw naar Ilse door hebben zo'n in 1100 fokzeugen en Anita met komt regelmatig tijdens langs in haar op tv functie als dierenarts. De een boerderij van Hennie tijdens en Ilse in is indrukwekkend groot, vooral het als je het het vergelijkt met de zeven op scharrelvarkens van Inge. een Inge is naar van origine landschapsarchitecte, maar sinds een kort ook op tv boerin. Ruim een jaar het geleden op tv startte ze met tijdens haar varkensbedrijf waarmee ze probeert van een op een meer diervriendelijke en het duurzame het manier vlees te met produceren. Akkerbouwer Jos en uit zijn Dycke (Boer zoekt Vrouw van 2009) hebben hun in bedrijf naar met pootaardappelen tijdens en gladiolen de afgelopen jaren behoorlijk op laten slinken. tijdens Waar Jos in het de door verleden vooral bezig was om zijn door bedrijf groter naar en groter te laten tijdens tijdens groeien, was het van Dycke die hem erop uit wees dat met groter niet altijd beter naar is. Yvon gaat er naar naar toe door en ziet door hoe ze samen op het op land een werken en gelukkiger zijn de dan ooit. het Yvon komt er door bij akkerbouwer Bertie (BzV 2015) achter tijdens door dat het boerenleven af en tijdens toe op tv super eenzaam kan zijn. een Voor Bertie de normaalste zaak met van de wereld, in maar het of dit leven wat voor het Yvon van is? Op die vraag probeert het uit Yvon antwoord te krijgen. Is van het boerenleven wel het echt zo naar romantisch?

Yvon het Jaspers gaat langs in bij boer Tom. Tom van groeide op op op een gemengd uit boerenbedrijf met koeien, schapen en een varkens. Maar hij tijdens door koos ervoor om tulpenbollenkweker op te worden. door Zijn vader heeft op daardoor geen opvolger en melkt deze de week voor tijdens de op laatste keer zijn op koeien. De boerderij en tijdens het ouderlijk het huis worden verkocht. een Samen met Yvon naar haalt Tom herinneringen op aan zijn van van jeugd en ze met praten met Toms vader over hoe door het hij het vindt dat hij tijdens na zo'n 45 jaar op tv aan zijn uit welverdiende pensioen door begint. Voor Tom is het tijdens een spannende tijdens tijd op tv op zijn bedrijf. De winter is op tv zo nat geweest naar dat van nu in het spanning wordt gewacht of de oogst door op wel gaat lukken. Barry het en Annique Brockhoff runnen door al jaren een in moderne rozenkwekerij. Barry met is opgegroeid in de een tuindersfamilie en op tv Annique is dochter van naar door een akkerbouwer. Yvon mag uit een dagje meedraaien in door de drukste in periode van het jaar. het Het is naar namelijk bijna Valentijnsdag. Niet alleen op tv de bij de rozenkwekers is het door topdrukte, de ook op de geitenboerderij van boer door van Frank en Anita moeten met ze alle zeilen bijzetten. Daar uit is het op lammertijd. Yvon door mag blijven logeren. Dat betekent een weinig op slaap, want de op bevallingen gaan in 's nachts gewoon door. Naast op alle met werkzaamheden bij de op geiten werkt Anita als van veearts. Yvon mag assisteren bij op een wel een heel speciale op operatie: een keizersnede bij een een naar dikbilkoe. Verder gaat Yvon in na een paar maanden naar weer terug naar boer uit Frans de en Leonie. De van afgelopen periode door heeft er in door gehakt bij het op jonge boerengezin. Het in feit dat ze in zo'n groot deel van hun het veestapel naar de slacht uit moesten brengen, tijdens heeft voor veel verdriet van en stress in gezorgd. op Is de zon inmiddels een langzaam weer gaan schijnen in op een Twente?

oktober 2019
06-10-2019 19:25

Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Onze boerderij - Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Boer Marnix, de Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden en houdt dikbilkoeien voor het vlees. Yvon Jaspers gaat naar hem toe als hij afscheid moet nemen van zijn grootste trots 'Us Heit', een grote...

29-09-2019 19:25

Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jong...

22-09-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark en Daniëla. Zij leveren met hun 140 duizend leghennen zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. Hoe ga je als familiebedrijf om met de continue veranderende wens en mening van de consument op het g...

15-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers praat verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn. Tomatenk...

08-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon krijgt een verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder Riks. Een groot deel van zijn veestapel is ernstig ziek. De laatste twee winters is zelfs een tiental koeien overleden. Yvon reist af naar Canada en ziet wat een enorme ...

24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!