Programma gemist?

Yvon Jaspers wordt uit voor uit dag en van dauw wakker op de een geitenboerderij van boer Frank en met Anita in Limburg op (deelnemer een Boer zoekt in Vrouw 2011). Yvon van is onder de indruk van de met grootte een van het bedrijf en van ze ervaart de enorme op de verantwoordelijkheid voor al die dieren als naar behoorlijk het pittig. Kan je als met boer met überhaupt je bedrijf nog de wel eens af, tijdens als al die dieren op zo afhankelijk in van je zijn? uit Anita neemt uit Yvon mee naar op tv een varkensbedrijf in de buurt. op tv Hennie tijdens en zijn vrouw Ilse een hebben zo'n 1100 fokzeugen tijdens en Anita de komt regelmatig langs in haar met functie als dierenarts. op tv De met boerderij van Hennie en Ilse in is indrukwekkend groot, door een vooral als je het vergelijkt met van de op zeven scharrelvarkens van uit Inge. Inge is van origine in het landschapsarchitecte, maar sinds het kort ook boerin. Ruim een het jaar geleden startte tijdens ze met haar varkensbedrijf de waarmee ze probeert naar op op een meer diervriendelijke en duurzame naar manier vlees het te produceren. Akkerbouwer tijdens Jos uit en zijn Dycke (Boer zoekt op Vrouw 2009) hebben op tv hun uit bedrijf met pootaardappelen naar en gladiolen de afgelopen tijdens jaren behoorlijk laten slinken. het Waar Jos in het naar verleden vooral bezig uit was een om zijn bedrijf groter en van groter te laten door groeien, was uit het op tv Dycke die hem erop wees op dat het groter niet altijd beter is. Yvon op de gaat er naartoe en ziet hoe met ze samen op tv op het van land werken en gelukkiger zijn uit dan ooit. met Yvon komt van er bij door akkerbouwer Bertie (BzV 2015) achter dat met op het boerenleven af en toe super naar eenzaam kan zijn. uit Voor Bertie een de tijdens normaalste zaak van de wereld, maar naar op tv of dit leven wat voor Yvon de de is? Op die vraag een probeert Yvon in antwoord te krijgen. in Is het boerenleven wel echt de zo op tv romantisch?

Yvon een Jaspers gaat de langs bij boer van Tom. Tom groeide op door op een in gemengd boerenbedrijf met koeien, in schapen en varkens. Maar op hij koos door ervoor om tulpenbollenkweker naar te worden. op tv Zijn vader heeft daardoor het geen opvolger met en melkt deze tijdens week voor de laatste keer het zijn koeien. De tijdens boerderij en het ouderlijk naar huis worden met verkocht. Samen met Yvon in haalt door Tom herinneringen op op aan zijn een jeugd en ze door praten met Toms vader in over hoe uit hij het vindt dat op tv hij na zo'n op tv 45 jaar aan zijn in welverdiende pensioen begint. door Voor Tom is met het een spannende tijd het op naar zijn bedrijf. naar De winter is zo nat geweest in dat de nu in spanning wordt gewacht in of de oogst een wel gaat een lukken. * Barry met en Annique Brockhoff met runnen al jaren het een uit moderne rozenkwekerij. Barry is opgegroeid het in op een tuindersfamilie en met Annique is dochter van een akkerbouwer. op tv Yvon mag een een dagje op tv meedraaien in door de drukste periode in van het jaar. tijdens Het is namelijk bijna Valentijnsdag. het * Niet alleen een bij door de rozenkwekers is tijdens het topdrukte, ook op door de geitenboerderij van het boer Frank en door Anita moeten ze alle door zeilen bijzetten. met Daar is het lammertijd. Yvon het tijdens mag blijven logeren. Dat betekent weinig op tv slaap, uit want de bevallingen door gaan 's nachts gewoon met door. Naast op tv alle werkzaamheden bij het de geiten op werkt Anita als veearts. Yvon van mag assisteren bij een van wel heel uit speciale operatie: een een keizersnede de bij een dikbilkoe. * Yvon gaat van tijdens na een paar maanden weer op tv terug naar boer met Frans en Leonie. De in afgelopen periode van heeft er in een gehakt op bij het jonge boerengezin. Het feit door dat op ze zo'n groot deel van het hun veestapel tijdens naar met de slacht moesten brengen, heeft voor van veel verdriet op en stress gezorgd. uit Is de door zon inmiddels door langzaam weer gaan schijnen in naar Twente?

Yvon Jaspers komt een in er bij boer Jan en naar Rianne op Texel achter het hoe naar dicht leven en dood door bij elkaar liggen de op een op tv veehouderij. Waar ze op uit het ene met moment een lammetje van ter wereld brengen, wordt even naar later een ongeneeslijk op ziek met schaap ingeslapen. tijdens Yvon blijft overnachten en draait op mee op hun van boerderij. de Ze bespreken hoe het het nu is om een samen de uit boerderij te runnen en van hoe het jonge stel van naar met de toekomst kijkt. Ook bezoeken op tv ze een andere de schapenboerderij de op Texel. Hier boert door Hans samen tijdens met zijn twee kinderen. Zij houden op hun schapen voor het het vlees uit en spelen in met op van het toerisme op van Texel doordat je er lammetjes mag van knuffelen. Is naar dat ook tijdens iets voor Jan en door Rianne? Yvon gaat een naar boer Frans, deelnemer op uit aan Boer zoekt Vrouw in 2008. met Vanwege de naar regelgeving verkeert hij met in zwaar weer. met De boetes lopen zo naar hoog op van dat hij naar moet besluiten een een deel van zijn uit kerngezonde koeien naar de door slacht te het brengen. Waaronder zijn op tv favoriete koe Truus die door de jongste niet meer in tijdens is. Een emotioneel afscheid. In Rossum uit in maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette op tijdens en hun drie kinderen. Zij naar waagden de op tv stap om de stad in achter zich te een laten en een een nieuw bestaan door op het platteland uit op te bouwen. op Yvo had al uit jarenlang de droom van om biologisch tuinder op tv te worden uit en na een aantal naar jaar werken bij biologische tuinderijen tijdens in op de buurt was naar het de hoogste tijd om door het zelf van te gaan doen. Ze in draaien nu een 1,5 jaar. Is de het boerenleven naar wat ze ervan hadden door verwacht? En hoe uit is door het om met je gezin van naar op tv het platteland te naar vertrekken?

Yvon met start haar in zoektocht naar het tijdens echte boerenleven in met de eerste aflevering van Onze boerderij tijdens bij Agnes, met de eerste boerin de die ooit meedeed aan het Boer zoekt met Vrouw en de wiens droom het de was samen uit met een man het boerenbedrijf van een haar ouders te het runnen. Die heeft uit ze inmiddels gevonden tijdens op en samen hebben ze twee kindjes. de Maar hun boerendroom van met dreigt uit te lopen het op een nachtmerrie. Agnes heeft op een prachtige in stal neergezet, maar de door de uit strenge regelgeving melken ze al door jaren minder in koeien dan begroot. de Veel boeren zoeken tegenwoordig met tijdens naar alternatieven om op het hoofd boven water in te houden. Zo uit ook Agnes. Zij naar legt haar oor te luisteren de op in een boerderij die tevens kinderopvang in biedt. Ook schapenboer de Jan en een zijn op tv Rianne op Texel hebben pittige tijden naar achter de uit rug doordat op tv bij hun vee een ziekte de werd op geconstateerd. Alle schapen een moesten worden geruimd tijdens en zij hebben jaren nodig naar uit gehad om een in nieuwe kudde op te fokken. Een op ingewikkelde van operatie. Maar op tv in dezelfde periode kregen ze ook door het mooiste bericht een van de op tv wereld: Rianne raakte zwanger. op tv Yvon bezoekt tevens naar oud-collega het en cameraman Jelle. Samen filmden op zij veel tijdens verhalen voor kinderprogramma de 'Het Klokhuis', maar uit in 2014 besloot hij op toch zijn lang op tv gekoesterde droom in te tijdens volgen: Jelle werd boer. Inmiddels heeft een hij een eigen op tv in kudde Lakenvelders, vleeskoeien, en kan de hij als geen ander de aan Yvon vertellen uit hoe het op tv is om anno 2018 de boer te een zijn.

Yvon Jaspers wordt de voor dag en tijdens dauw wakker van op de geitenboerderij van de boer Frank door en Anita in van Limburg (deelnemer door Boer zoekt Vrouw 2011). met Yvon door is onder de met indruk van de grootte van op het bedrijf door en ze ervaart de enorme naar door verantwoordelijk voor al uit die dieren als behoorlijk pittig. op Kan je als boer van überhaupt je met bedrijf nog wel in eens af, als al de die dieren een zo afhankelijk van in je zijn? door Anita neemt Yvon mee naar in een varkensbedrijf in naar de met buurt. Hennie en de zijn vrouw Ilse het hebben zo'n 1100 van fokzeugen en Anita komt regelmatig op van langs in haar functie als de dierenarts. De boerderij door van Hennie en Ilse in is indrukwekkend van groot, vooral op tv als je het uit vergelijkt met de zeven scharrelvarkens uit van Inge. door Inge is van in origine landschapsarchitecte, maar door sinds kort in ook boerin. Ruim uit een jaar geleden startte ze tijdens door met haar varkensbedrijf het waarmee ze probeert op een een meer naar diervriendelijke en duurzame naar manier vlees te de produceren. Akkerbouwer Jos op tv en zijn Dycke (Boer zoekt Vrouw in een 2009) hebben hun bedrijf met van pootaardappelen en gladiolen de de afgelopen jaren op tv behoorlijk laten het slinken. Waar Jos in door het verleden de vooral bezig was om tijdens zijn bedrijf een groter en groter te op tv laten een groeien, was het in Dycke die hem erop met wees dat tijdens groter niet altijd beter op is. Yvon gaat er naar uit met toe en ziet hoe op tv ze samen op het land naar werken in en gelukkiger zijn in dan ooit. Yvon komt er naar bij akkerbouwer in Bertie (BzV 2015) een achter dat het het boerenleven af tijdens en toe uit super eenzaam kan zijn. Voor naar Bertie de normaalste zaak de op tv van de wereld, maar of dit het leven met wat voor naar Yvon is? Op die vraag probeert op tv Yvon antwoord te uit krijgen. Is het op tv boerenleven wel een echt zo op tv romantisch?

Yvon Jaspers gaat op langs bij boer op tv Tom. Tom groeide van op tv op op een in gemengd boerenbedrijf met tijdens koeien, schapen en varkens. met Maar hij koos ervoor het om tulpenbollenkweker te worden. het Zijn vader heeft in uit daardoor geen opvolger en de melkt deze in week voor de laatste keer zijn op met koeien. De boerderij en een het ouderlijk op tv huis worden verkocht. tijdens Samen met Yvon haalt door Tom herinneringen op aan zijn door in jeugd en ze op tv praten met Toms vader over hoe een hij op het vindt dat hij van na zo'n 45 een jaar aan op zijn welverdiende pensioen begint. met Voor Tom is tijdens het naar een spannende tijd op naar zijn bedrijf. De winter door is zo in nat geweest dat naar nu in de spanning wordt gewacht of de met oogst wel in gaat lukken. op tv Barry en Annique Brockhoff runnen in al jaren uit een moderne rozenkwekerij. Barry is het uit opgegroeid in een tuindersfamilie en het Annique is dochter van op tv een akkerbouwer. op Yvon mag een uit dagje meedraaien in de op drukste tijdens periode van tijdens het jaar. Het is het namelijk bijna Valentijnsdag. tijdens Niet alleen bij de op rozenkwekers is op het topdrukte, ook op op de geitenboerderij met van boer Frank een en Anita in moeten ze alle zeilen bijzetten. Daar op is het in lammertijd. Yvon uit mag blijven logeren. Dat betekent uit weinig naar slaap, want op de bevallingen gaan 's een nachts gewoon door. naar Naast alle werkzaamheden tijdens bij de geiten werkt Anita in in als veearts. Yvon op tv mag assisteren bij op een wel heel speciale operatie: een tijdens keizersnede de bij een door dikbilkoe. Verder gaat Yvon tijdens na een paar maanden uit weer terug de naar boer door Frans en Leonie. De afgelopen periode op tv heeft door er in gehakt in bij het jonge boerengezin. Het naar feit dat de ze zo'n groot deel door de van hun veestapel naar de slacht op tv moesten van brengen, heeft voor veel met verdriet met en stress gezorgd. Is uit de zon inmiddels langzaam een weer gaan het schijnen in uit Twente?

Yvon door Jaspers komt er bij boer het uit Jan en Rianne op Texel uit achter hoe naar dicht leven en dood bij het elkaar liggen op op het een veehouderij. Waar ze de op het ene moment uit een een lammetje ter wereld brengen, wordt even van later een ongeneeslijk tijdens ziek schaap tijdens ingeslapen. Yvon het blijft overnachten en draait de mee op een hun boerderij. het Ze bespreken hoe het nu door is tijdens om samen de boerderij te het runnen en hoe de het jonge stel naar het de tijdens toekomst kijkt. het Ook bezoeken ze een op tv andere schapenboerderij op op Texel. Hier boert Hans samen een de met zijn twee tijdens kinderen. Zij houden hun schapen op tv voor het vlees en in spelen in de op het op toerisme op Texel doordat je door er in lammetjes mag knuffelen. Is dat een ook op tv iets voor Jan en van Rianne? Yvon gaat naar uit boer Frans, op tv deelnemer aan Boer zoekt een op tv Vrouw in 2008. Vanwege de regelgeving uit naar verkeert hij in zwaar weer. De met boetes naar lopen zo hoog op dat het de hij moet besluiten een een deel van het zijn kerngezonde koeien naar uit de slacht te brengen. het Waaronder zijn favoriete de koe Truus die de met jongste niet meer op is. Een tijdens emotioneel afscheid. op In Rossum op tv maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette naar en hun drie tijdens kinderen. Zij waagden op tv de het stap om de stad uit achter zich met te laten tijdens en een nieuw bestaan op het uit platteland op te een door bouwen. Yvo had al jarenlang met de naar droom om biologisch tuinder te worden van en van na een aantal van jaar werken op tv bij biologische tuinderijen in de een buurt was het de een hoogste tijd om op tv het door zelf te gaan tijdens doen. Ze draaien de nu 1,5 naar jaar. Is het op boerenleven wat ze ervan hadden uit verwacht? En door hoe is het de om met in je gezin naar tijdens het platteland te het vertrekken?

Bij Yvon op tv Jaspers stroomt boerenbloed door van door haar aderen. Haar het opa en oma runden een melkveebedrijf met en waar de uit meeste kinderen uit een in hond of kat als huisdier hadden, in liep Yvon met met haar geitje door naar het dorp. tijdens Op 19-jarige leeftijd was op tv haar allereerste door tv-opname voor kinderprogramma tijdens Het Klokhuis op een de boerderij voor het in onderwerp mest. Stiekem in van droomt Yvon ervan haar uit hectische bestaan in het op tv westen te de verruilen voor het een boerderijtje op het platteland op tv met grond en op dieren. Maar is op dat het leven wel zo door romantisch als het voor in veel mensen lijkt? uit Daarover gaat op haar nieuwe vierdelige serie Onze in boerderij, die vanaf van vanavond elke uit zondag om 20:20 uur te van met zien is op met NPO 1. In een Onze boerderij duikt Yvon het met boerenleven in. "Inmiddels loop met tijdens ik veertien jaar rond op boerderijen tijdens tijdens en praat dan in vooral over de liefde. Voor de Onze boerderij door ga ik opnieuw langs bij uit oud Boer zoekt uit Vrouw-deelnemers en met bij andere boeren op tv om te ervaren hoe tijdens naar het nou echt is op om in deze het turbulente tijd een agrarisch op tv bedrijf te naar runnen. Wat zijn de met dilemma’s van de het moderne door boer? Welke risico’s neem je in als boer en wanneer door doe je het naar goed? Leven zij op hun droom of door lijkt het soms door meer op naar een tijdens nachtmerrie? Ik ben op tv benieuwd of ik na in deze serie nog steeds de zo verlang naar een tijdens leven op op de boerderij." door In Onze het boerderij zijn onder meer boerin van Agnes en haar gezin naar te zien, tulpenboer naar van Tom, Jan en Rianne op door Texel en boer een Frans uit die noodgedwongen afscheid moet nemen op van tientallen koeien. Ook uit assisteert Yvon op veearts Anita, een de vriendin van met geitenboer Frank, die naar een keizersnede uitvoert bij een in van koe, werkt ze mee bij in Jos de en Dycke en op ontdekt ze hoe bijzonder onze Nederlandse van boeren door zijn.

januari 2019
09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord