Programma gemist?

Yvon Jaspers met wordt uit voor dag en dauw wakker van op de de geitenboerderij van boer Frank en de Anita in Limburg van (deelnemer Boer zoekt naar Vrouw op 2011). Yvon is onder met de indruk van de naar grootte van het door bedrijf en een ze ervaart in de enorme verantwoordelijkheid voor op tv al die dieren als op behoorlijk uit pittig. Kan een je als boer überhaupt je bedrijf uit van nog wel eens af, als al uit met die dieren zo met afhankelijk van je zijn? Anita neemt naar Yvon mee naar door een varkensbedrijf in tijdens de buurt. tijdens Hennie en van zijn vrouw Ilse hebben op zo'n op tv 1100 fokzeugen en Anita komt regelmatig op tv langs in in haar uit functie als dierenarts. De met boerderij van Hennie en Ilse een op is indrukwekkend groot, naar vooral als je het vergelijkt op met de zeven op scharrelvarkens van tijdens Inge. Inge is op van origine landschapsarchitecte, van maar sinds kort ook naar boerin. Ruim op een jaar geleden startte een ze met haar varkensbedrijf naar met waarmee ze probeert een op een meer naar diervriendelijke en duurzame een manier vlees te produceren. Akkerbouwer het Jos en zijn Dycke door (Boer het zoekt Vrouw met 2009) hebben hun een bedrijf met pootaardappelen en gladiolen de met de afgelopen jaren behoorlijk laten slinken. Waar in Jos in het de verleden vooral bezig de was om uit zijn van bedrijf groter en groter te laten het met groeien, was het Dycke die naar hem op erop wees dat groter niet met altijd beter is. naar Yvon gaat er naartoe een van en ziet hoe ze samen op door het het land werken het en gelukkiger zijn dan uit ooit. Yvon komt er tijdens bij akkerbouwer tijdens Bertie (BzV 2015) de achter dat het het boerenleven af op en toe super eenzaam kan zijn. in tijdens Voor Bertie de normaalste zaak van de de wereld, maar tijdens of dit op tv leven wat met voor Yvon naar is? Op die vraag probeert Yvon de antwoord uit te krijgen. met Is het boerenleven wel echt een zo tijdens romantisch?

Yvon Jaspers in gaat langs bij op boer Tom. Tom op groeide op in op een gemengd boerenbedrijf op met met koeien, schapen en varkens. Maar hij naar koos ervoor de om tulpenbollenkweker te worden. naar Zijn vader naar heeft met daardoor geen opvolger en melkt deze door week voor met de op tv laatste keer zijn koeien. uit De boerderij en het op tv ouderlijk huis worden verkocht. het Samen met Yvon uit haalt Tom herinneringen een op tv op aan zijn jeugd en op tv ze praten met de Toms vader over hoe in hij het vindt van dat hij van na uit zo'n 45 jaar in aan zijn welverdiende pensioen op begint. Voor Tom naar is het een naar spannende tijd op zijn bedrijf. op tv De winter is een zo naar nat geweest van dat nu in spanning wordt gewacht tijdens of uit de oogst wel het gaat lukken. een * Barry en door Annique Brockhoff runnen al jaren een met moderne rozenkwekerij. op tv Barry is door opgegroeid in een op tv tuindersfamilie en Annique is op dochter van een akkerbouwer. door uit Yvon mag een dagje meedraaien de in de uit drukste periode van het het jaar. Het tijdens is namelijk bijna Valentijnsdag. * van door Niet alleen bij de rozenkwekers is een het topdrukte, ook op naar op de geitenboerderij van tijdens boer Frank en Anita moeten tijdens ze op tv alle zeilen bijzetten. Daar uit is het op tv lammertijd. Yvon mag het blijven logeren. Dat in betekent weinig slaap, want van de naar bevallingen gaan 's nachts de gewoon door. met Naast alle werkzaamheden bij de geiten een werkt Anita als tijdens veearts. Yvon tijdens mag assisteren de bij een wel op heel speciale op operatie: een keizersnede bij een met dikbilkoe. * Yvon gaat naar na een een paar maanden door weer terug naar boer Frans van en het Leonie. De tijdens afgelopen periode heeft op tv er in gehakt bij het jonge op in boerengezin. Het feit dat ze de zo'n groot deel in van hun veestapel naar tijdens de slacht naar moesten brengen, heeft voor tijdens veel verdriet en uit stress op gezorgd. Is de de zon inmiddels langzaam weer van gaan schijnen in op tv Twente?

Yvon tijdens Jaspers komt er bij een boer Jan en het Rianne op Texel het achter hoe dicht het leven uit en dood bij elkaar liggen op op tv een veehouderij. Waar het naar ze op het ene van moment een lammetje ter in wereld brengen, tijdens wordt even later een ongeneeslijk een ziek schaap een ingeslapen. Yvon de blijft overnachten en draait mee uit in op hun boerderij. Ze bespreken hoe tijdens uit het nu is om samen de naar boerderij een te runnen en hoe het op jonge stel een naar de toekomst kijkt. tijdens Ook bezoeken de ze een andere met schapenboerderij op Texel. door Hier boert met Hans samen met zijn twee in kinderen. op tv Zij houden hun uit schapen voor op het vlees en spelen de in op het toerisme op op Texel tijdens doordat je er lammetjes mag de knuffelen. Is uit dat ook iets voor van Jan en een Rianne? uit Yvon gaat naar door boer Frans, deelnemer aan met Boer zoekt tijdens Vrouw in 2008. Vanwege tijdens de regelgeving verkeert uit hij in zwaar weer. De met boetes lopen zo van de hoog op dat hij moet op besluiten een deel van op zijn de kerngezonde koeien door naar de slacht te een brengen. Waaronder zijn uit favoriete koe Truus die door de jongste niet meer een is. een Een emotioneel op afscheid. In Rossum maakt naar Yvon kennis de met Yvo, Suzette en met hun drie kinderen. in Zij waagden de stap om van de van stad achter zich op te laten en door een nieuw bestaan op op het platteland door op te bouwen. Yvo had tijdens al de jarenlang de door droom om biologisch tijdens tuinder te worden en door na een aantal jaar werken op tv bij biologische tuinderijen de door in de buurt op was het de hoogste tijd om naar het zelf op te gaan de doen. Ze draaien de nu 1,5 jaar. Is het een met boerenleven wat ze tijdens ervan hadden verwacht? En hoe is met het op tv om met je gezin naar op het platteland op tv te naar vertrekken?

Yvon start haar tijdens zoektocht de naar het echte boerenleven met in de eerste aflevering tijdens van Onze boerderij naar bij Agnes, uit de eerste uit boerin die ooit van meedeed aan Boer op zoekt Vrouw en op wiens droom van het was samen het met een man het boerenbedrijf van van haar ouders te een runnen. Die heeft tijdens de ze inmiddels gevonden en op samen hebben ze twee kindjes. door Maar hun boerendroom de dreigt uit te met lopen op op een nachtmerrie. Agnes heeft tijdens tijdens een prachtige stal naar neergezet, maar door de strenge van regelgeving melken ze van al jaren minder de koeien van dan begroot. Veel van boeren zoeken tegenwoordig naar alternatieven het om het hoofd boven naar water te door houden. Zo ook van Agnes. op tv Zij legt haar oor te naar luisteren op in een boerderij die naar tevens kinderopvang biedt. op Ook schapenboer Jan en zijn uit het Rianne op Texel hebben naar pittige tijden achter de een rug doordat bij in hun op tv vee een ziekte de werd geconstateerd. Alle schapen moesten worden van het geruimd en zij hebben tijdens jaren nodig een gehad om een uit nieuwe kudde op te fokken. Een op ingewikkelde operatie. naar Maar tijdens in dezelfde periode naar kregen ze ook het mooiste bericht uit van de van wereld: Rianne het raakte zwanger. Yvon bezoekt op tv tevens het oud-collega en cameraman Jelle. Samen filmden door van zij veel verhalen voor kinderprogramma met 'Het Klokhuis', maar in het 2014 besloot hij de een toch zijn lang gekoesterde droom de te tijdens volgen: Jelle werd boer. Inmiddels heeft van hij de een eigen kudde Lakenvelders, op tv vleeskoeien, naar en kan hij als geen tijdens ander aan Yvon het vertellen hoe het op is tijdens om anno 2018 op boer te zijn.

Yvon uit Jaspers wordt voor dag door en dauw wakker in op de geitenboerderij van een boer Frank en het door Anita in Limburg (deelnemer Boer op zoekt Vrouw uit 2011). Yvon is onder naar de indruk van de op grootte van de het bedrijf en ze door ervaart met de enorme in verantwoordelijk voor al die dieren als de een behoorlijk pittig. Kan op je als boer überhaupt de je bedrijf nog wel eens uit af, als naar al die dieren uit zo naar afhankelijk van je zijn? Anita tijdens neemt op Yvon mee naar op tv een varkensbedrijf in de buurt. uit Hennie met en zijn vrouw Ilse op hebben zo'n 1100 fokzeugen en van door Anita komt regelmatig langs in haar door functie als een dierenarts. De uit boerderij van Hennie en Ilse het is tijdens indrukwekkend groot, vooral als je uit het vergelijkt met tijdens in de zeven scharrelvarkens van een Inge. Inge is van origine de landschapsarchitecte, maar uit sinds kort in ook boerin. op tv Ruim een jaar geleden startte ze van met naar haar varkensbedrijf waarmee ze van probeert op een van meer diervriendelijke van en duurzame manier vlees op te produceren. tijdens Akkerbouwer Jos en zijn met Dycke (Boer op tv zoekt Vrouw 2009) naar hebben hun bedrijf op met pootaardappelen en gladiolen de naar afgelopen jaren behoorlijk naar laten slinken. Waar uit Jos in het het verleden met vooral bezig was op om zijn bedrijf groter en de uit groter te laten groeien, tijdens was het Dycke die in hem erop tijdens wees dat naar groter niet altijd beter is. Yvon door gaat door er naar toe en ziet met op hoe ze samen in op het land werken en gelukkiger een zijn met dan ooit. Yvon uit komt er bij akkerbouwer Bertie de (BzV door 2015) achter dat uit het boerenleven af en toe in super eenzaam kan tijdens zijn. Voor uit Bertie de in normaalste zaak van de wereld, in maar of dit een tijdens leven wat voor Yvon is? Op uit die door vraag probeert Yvon antwoord een te krijgen. de Is het tijdens boerenleven wel echt zo de romantisch?

Yvon Jaspers op tv gaat met langs bij boer Tom. Tom groeide van op op tijdens een gemengd van boerenbedrijf met koeien, schapen en van varkens. op Maar hij koos ervoor om in van tulpenbollenkweker te worden. Zijn met vader heeft op tv daardoor geen opvolger en melkt deze op tv week uit voor de laatste de keer zijn in koeien. De boerderij en het ouderlijk met huis van worden verkocht. Samen in met Yvon haalt Tom met herinneringen op aan zijn uit jeugd het en ze door praten met Toms vader over van hoe hij uit het vindt dat hij na tijdens zo'n 45 jaar op tv aan uit zijn welverdiende pensioen begint. Voor het Tom op tv is het een spannende van tijd op in zijn bedrijf. De winter is de zo nat geweest de van dat nu in spanning wordt gewacht van op of de oogst wel de gaat lukken. Barry en op Annique de Brockhoff runnen al tijdens jaren een moderne rozenkwekerij. naar Barry is opgegroeid in naar een uit tuindersfamilie en Annique is dochter uit van een akkerbouwer. een Yvon mag een dagje door in meedraaien in de drukste periode van uit het jaar. de Het is namelijk tijdens bijna Valentijnsdag. Niet de alleen bij de rozenkwekers op tv is het topdrukte, de ook een op de geitenboerderij van van boer Frank en op tv Anita moeten ze door alle zeilen bijzetten. Daar tijdens uit is het lammertijd. op tv Yvon mag blijven op logeren. Dat betekent weinig slaap, uit want de bevallingen een gaan 's nachts door gewoon door. Naast alle met werkzaamheden tijdens bij de geiten werkt Anita met als veearts. Yvon naar mag assisteren bij de een door wel heel met speciale operatie: een keizersnede bij van een het dikbilkoe. Verder gaat Yvon na een op tv door paar maanden weer terug het naar boer Frans en tijdens Leonie. De afgelopen uit periode heeft er in van met gehakt bij het jonge boerengezin. op tv Het door feit dat ze zo'n groot met deel van hun veestapel het naar het de slacht moesten brengen, uit heeft voor veel verdriet op en met stress gezorgd. Is van de zon inmiddels langzaam de weer de gaan schijnen in tijdens Twente?

Yvon Jaspers tijdens komt er bij tijdens boer Jan en in Rianne op door Texel achter met hoe dicht leven en dood bij de van elkaar liggen op een veehouderij. in Waar tijdens ze op het ene moment een tijdens door lammetje ter wereld brengen, wordt tijdens even later een ongeneeslijk uit naar ziek schaap ingeslapen. Yvon blijft met overnachten en draait mee het op hun boerderij. van Ze bespreken hoe door het nu is een in om samen de boerderij te runnen het en hoe het het jonge stel in naar de toekomst kijkt. met Ook bezoeken ze in een andere met schapenboerderij op Texel. de Hier op tv boert Hans samen met zijn twee een kinderen. van Zij houden hun schapen de voor de het vlees en spelen uit in op het toerisme op in Texel doordat je tijdens er lammetjes een mag knuffelen. Is dat in ook iets voor op tv Jan en op Rianne? Yvon gaat naar het boer Frans, deelnemer de aan door Boer zoekt Vrouw in van 2008. Vanwege de regelgeving met verkeert hij in de zwaar weer. tijdens De boetes tijdens lopen zo naar hoog op dat met hij moet besluiten door een deel van zijn door kerngezonde koeien naar de op tv slacht van te brengen. Waaronder zijn favoriete koe het Truus het die de jongste niet een meer van is. Een emotioneel afscheid. In Rossum het maakt Yvon kennis van het met Yvo, Suzette en hun drie het kinderen. Zij op waagden de stap een om de stad achter naar zich te laten van en uit een nieuw bestaan op het het platteland op van te met bouwen. Yvo had al op jarenlang de het droom om biologisch tuinder te worden de en na in een door aantal jaar werken door bij biologische tuinderijen in de buurt in was het in de hoogste op tijd om een het zelf te het gaan doen. Ze draaien nu 1,5 naar jaar. uit Is het boerenleven wat het ze tijdens ervan hadden verwacht? En het hoe is het om met op je met gezin naar het platteland door te uit vertrekken?

Bij de Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door van op haar aderen. Haar opa tijdens en oma het runden een melkveebedrijf en van waar de meeste kinderen de een hond door of kat uit als huisdier hadden, liep op tv Yvon met op haar geitje door het tijdens dorp. Op 19-jarige leeftijd op tv was haar allereerste met tv-opname voor kinderprogramma Het het Klokhuis in op een boerderij voor het uit van onderwerp mest. Stiekem droomt Yvon ervan een haar hectische bestaan in in van het westen te verruilen voor het uit een boerderijtje op het platteland met tijdens grond het en dieren. Maar is een dat met leven wel zo romantisch als het op tv voor veel op mensen lijkt? naar Daarover gaat haar nieuwe vierdelige op tv serie Onze boerderij, op die vanaf in vanavond elke met zondag om 20:20 naar uur te het zien is op naar NPO 1. In Onze de boerderij duikt van Yvon het boerenleven in. "Inmiddels loop de ik veertien jaar tijdens rond op boerderijen op en praat dan het vooral over op de door liefde. Voor Onze boerderij ga een ik opnieuw langs naar bij oud Boer zoekt tijdens Vrouw-deelnemers en op tv bij de andere boeren om te op tv ervaren hoe het tijdens nou echt is met om in deze turbulente naar tijd een agrarisch tijdens bedrijf te runnen. Wat op de zijn de dilemma’s van de de moderne boer? Welke op risico’s tijdens neem je als tijdens boer en wanneer doe een je het goed? Leven uit zij hun droom met of lijkt het soms op meer op tijdens een nachtmerrie? de Ik ben benieuwd het of ik na het deze serie nog steeds tijdens zo verlang het naar een leven op door de boerderij." In Onze op boerderij met zijn onder meer tijdens boerin Agnes en een haar gezin te zien, door tulpenboer Tom, op tv Jan en Rianne op Texel het en boer Frans in die noodgedwongen naar afscheid moet nemen naar van tijdens tientallen koeien. Ook assisteert Yvon veearts het Anita, de naar vriendin van door geitenboer Frank, die in een keizersnede uitvoert bij een van koe, werkt ze op tv mee uit bij Jos en Dycke in en ontdekt ze hoe de bijzonder onze Nederlandse het boeren op zijn.

mei 2019
09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord