Programma gemist?

Yvon met Jaspers wordt voor door dag en dauw wakker op de van de geitenboerderij van boer Frank en het Anita in in Limburg (deelnemer de Boer zoekt Vrouw 2011). door Yvon uit is onder de indruk van op tv de grootte van het tijdens bedrijf en ze het ervaart het de enorme van verantwoordelijk voor al die dieren de als de behoorlijk pittig. Kan je uit als boer überhaupt je op bedrijf nog wel met eens af, als tijdens al die dieren zo op de afhankelijk van je zijn? door Anita neemt Yvon mee uit naar het een varkensbedrijf in de buurt. Hennie uit en zijn met vrouw met Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen naar en Anita komt van regelmatig langs in haar in functie met als dierenarts. tijdens De boerderij van Hennie en het Ilse is indrukwekkend groot, tijdens vooral op als je in het vergelijkt met de een zeven scharrelvarkens van Inge. Inge met is uit van origine landschapsarchitecte, maar een sinds kort ook boerin. door het Ruim een jaar geleden startte in ze de met haar varkensbedrijf waarmee ze door probeert op een meer naar diervriendelijke uit en duurzame manier vlees op tv te produceren. Akkerbouwer uit Jos en zijn Dycke van de (Boer zoekt Vrouw 2009) hebben naar hun op tv bedrijf met pootaardappelen en gladiolen van de afgelopen jaren op tv behoorlijk laten slinken. naar Waar Jos in het het op verleden vooral bezig was om in zijn de bedrijf groter en op tv groter te laten groeien, was het in Dycke die hem op tv erop wees uit dat groter niet naar altijd beter is. het Yvon gaat er naar met op toe en ziet hoe ze tijdens samen op op het land werken en in gelukkiger zijn tijdens dan ooit. met Yvon komt er bij naar akkerbouwer Bertie (BzV 2015) de achter dat het boerenleven tijdens het af en toe super eenzaam met kan de zijn. Voor Bertie de normaalste zaak op van de wereld, een maar tijdens of dit leven wat het voor Yvon naar is? Op door die vraag probeert tijdens Yvon antwoord te door krijgen. Is het boerenleven wel echt een uit zo romantisch?

Yvon Jaspers de gaat langs de bij boer Tom. Tom groeide het op op een de gemengd boerenbedrijf op met koeien, schapen en met de varkens. Maar hij koos ervoor door om naar tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader de heeft daardoor het geen opvolger en melkt deze uit week voor de een door laatste keer zijn koeien. De naar boerderij met en het ouderlijk huis een worden verkocht. Samen met Yvon in haalt Tom herinneringen uit op aan zijn op jeugd tijdens en ze tijdens praten met Toms vader over door hoe hij het vindt tijdens in dat hij na zo'n het 45 jaar een aan zijn welverdiende pensioen begint. in Voor uit Tom is het een spannende tijd van op zijn op tv bedrijf. De winter is naar op tv zo nat geweest dat van nu in op tv spanning wordt gewacht of de oogst door wel de gaat lukken. met Barry en Annique Brockhoff runnen al naar jaren een een moderne rozenkwekerij. een Barry is op tv opgegroeid in een tuindersfamilie het en Annique is dochter van door het een akkerbouwer. Yvon naar mag een dagje meedraaien van in de drukste periode uit van het op jaar. Het is namelijk van bijna Valentijnsdag. Niet met alleen bij de rozenkwekers uit is het topdrukte, van ook op op de geitenboerderij van boer uit Frank uit en Anita van moeten ze alle zeilen bijzetten. Daar door op tv is het lammertijd. Yvon uit mag blijven logeren. Dat betekent op tv weinig slaap, want van op tv de bevallingen gaan 's nachts gewoon op door. Naast alle op tv werkzaamheden bij de met in geiten werkt Anita als veearts. uit Yvon mag assisteren het bij in een wel heel speciale operatie: een de keizersnede bij een op tv dikbilkoe. Verder door gaat tijdens Yvon na een paar in maanden weer terug naar tijdens boer Frans en Leonie. op De op tv afgelopen periode op tv heeft er in naar gehakt bij het met jonge boerengezin. Het feit dat ze door zo'n groot het deel van hun veestapel het naar de een slacht met moesten brengen, heeft voor veel verdriet op en stress een gezorgd. Is de uit zon inmiddels langzaam weer in gaan schijnen de in naar Twente?

Yvon Jaspers komt naar de er bij boer Jan en Rianne de uit op Texel achter hoe dicht een leven en met dood bij in elkaar liggen op een veehouderij. op Waar de ze op het ene moment een een lammetje ter tijdens wereld brengen, wordt even op door later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. met op Yvon blijft overnachten naar en draait mee op hun boerderij. het Ze met bespreken hoe het in nu is om samen in de boerderij te uit runnen en hoe het op jonge stel op tv naar de toekomst een kijkt. uit Ook bezoeken ze op een andere schapenboerderij op door Texel. Hier boert Hans samen naar met zijn twee tijdens op tv kinderen. Zij houden hun schapen uit voor van het vlees en spelen in op tv op het toerisme de op tijdens Texel doordat je er lammetjes mag de tijdens knuffelen. Is dat ook het iets voor Jan en naar Rianne? het Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer op met aan Boer zoekt Vrouw in van 2008. Vanwege de de regelgeving verkeert het hij in zwaar weer. De van van boetes lopen zo uit hoog op dat hij moet besluiten het een deel uit van zijn kerngezonde koeien uit door naar de slacht te uit brengen. Waaronder zijn het favoriete koe uit Truus die de jongste van niet meer is. naar Een emotioneel afscheid. In op Rossum maakt Yvon op tv kennis in met Yvo, Suzette en hun drie de kinderen. Zij waagden het de stap van om de stad door achter zich te laten in en een nieuw uit bestaan op het op tv uit platteland op te bouwen. Yvo had van al op tv jarenlang de droom om biologisch tijdens tuinder te worden door en het na een op aantal jaar werken bij biologische tijdens tuinderijen in de buurt op was het in de hoogste tijd een om het de zelf te het gaan doen. Ze door draaien nu 1,5 uit jaar. Is het boerenleven het wat ze ervan een hadden verwacht? tijdens En hoe is het om uit met je gezin met naar een het platteland te naar vertrekken?

Bij tijdens Yvon Jaspers stroomt boerenbloed op door haar aderen. Haar van opa uit en oma runden een melkveebedrijf tijdens naar en waar de meeste in kinderen een hond op tv of kat een als huisdier hadden, naar liep Yvon met van haar geitje door het dorp. op tv Op 19-jarige leeftijd was in haar door allereerste tv-opname voor uit kinderprogramma Het Klokhuis van op een met boerderij voor het onderwerp van mest. Stiekem droomt Yvon ervan uit haar hectische bestaan uit in uit het westen te verruilen uit voor een boerderijtje op tv op een het platteland met het grond en dieren. Maar is dat uit in leven wel zo romantisch als het door voor veel mensen op tv lijkt? Daarover gaat in haar nieuwe een vierdelige serie Onze de boerderij, die door vanaf vanavond elke de zondag om 20:20 uur te het zien is op het NPO 1. In met uit Onze boerderij duikt naar Yvon het boerenleven op in. "Inmiddels loop ik veertien jaar de rond op boerderijen van en praat naar dan vooral over het de van liefde. Voor Onze boerderij ga ik naar opnieuw langs het bij oud Boer zoekt in in Vrouw-deelnemers en bij andere door boeren om te ervaren hoe in het met nou echt is door om in tijdens deze turbulente tijd een een agrarisch bedrijf te runnen. Wat naar zijn naar de dilemma’s van de de moderne boer? van Welke risico’s neem je als een boer en op wanneer het doe je het goed? Leven door zij door hun droom of in lijkt het soms meer op de een uit nachtmerrie? Ik ben benieuwd of ik door na deze op tv serie nog steeds zo op tv verlang naar een op tv leven op de naar boerderij." In Onze uit boerderij door zijn onder meer boerin tijdens Agnes en van haar gezin te zien, tulpenboer op Tom, met Jan en Rianne door op Texel en op tv boer Frans die noodgedwongen de afscheid moet met nemen van tientallen koeien. met Ook assisteert in Yvon veearts Anita, de het vriendin van op geitenboer Frank, die een door keizersnede naar uitvoert bij een koe, werkt ze op mee naar bij Jos en Dycke en op ontdekt ze op hoe bijzonder de onze Nederlandse boeren tijdens zijn.

augustus 2018
10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord