Programma gemist?

Boer tijdens Marnix, de een Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed op tv aan Boer tijdens zoekt Vrouw, heeft paarden naar en houdt in dikbilkoeien voor het met vlees. naar Yvon Jaspers gaat naar hem toe door de als hij afscheid moet nemen van een zijn grootste het trots 'Us Heit', een van grote van stier wiens taak op de in op tv boerderij van Marnix, uit het zorgen voor nageslacht, erop naar zit. tijdens Een emotionele dag. * Eigenlijk met handelt de Brabantse hengstenfokker een de Steffi in hoop. De tijdens hoop op een uit veelbelovend veulen, een goed springpaard, tijdens met een prachtige dekhengst of de een gracieus met dressuurpaard. Het is van maar zelden dat de er zo'n ruwe diamant voorbijkomt uit en des te in spannender is het voor uit met Steffi en haar tijdens ouders om te ondernemen uit in deze hippische een branche. Hoe gaan zij om op een met deze voortdurende naar spanning en redden op tv ze het als naar een dergelijk pareltje uit te lang uitblijft? tijdens * In Friesland het ontmoet Yvon Hessel op Jan en Boukje. Zij bouwden een door door prachtig, nieuw melkveebedrijf op, de maar konden daar een door persoonlijke omstandigheden maar door vijf jaar boeren. Toch een tijdens gingen ze niet bij de pakken van neerzitten en de bedachten ze het een nieuw tijdens plan. Yvon praat de met ze of deze nieuwe tijdens manier toekomst in heeft.

Yvon Jaspers gaat door op bezoek met bij oud BzV-boerin Steffi. op tv De tijdens Brabantse heeft nu samen de met de haar ouders een paardenbedrijf, een voorheen runden ze een op varkensbedrijf. De ingrijpende van varkenspest van 1997 staat met nog uit helder op in het netvlies. Maar de door jonge veulens waar Steffi momenteel op de mee werkt, zijn haar lust en in het haar leven. * Verder bezoekt door Yvon de Groningse boerin in Annechien. naar Zij heeft samen met met haar door man en kinderen haar hele de ziel en zaligheid uit in een door gloednieuwe tweesterren door Beter Leven-varkensstal gestopt. Met deze stal het met wil ze laten zien dat het in houden op van varkens ook naar anders kan. Maar van de vraag is nu of van de consument haar een product wel op weet op te vinden. * In de uit Achterhoek met wordt tijdens een tijdens groot feest het eerste echte een ossenvlees van met het ossen-oppas-plan van op tv Yvons boerenvriendin door Suzanne gepresenteerd en geserveerd. op tv Suzanne en Nel vertellen Yvon een over de manier op op waarop ze de in (ongewenste) stiertjes, als een bijproduct van de de melkveehouderij, weer hun de waarde terug willen op geven.

Yvon op tv Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark van en Daniëla. met Zij een leveren met hun 140 duizend leghennen het zo'n 136 duizend tijdens op tv scharreleieren per dag. Hoe op tv ga je als een familiebedrijf om met een de continue veranderende wens tijdens en mening van het de consument op tv op het gebied naar van duurzaamheid en diervriendelijkheid? door Melkveehouder met Riks gaat het van in Canada over een uit hele andere op tv boeg gooien. Hij wil niet van langer afhankelijk een zijn van aangeleverd van voer voor zijn koeien. Hij van verdiept door zich in met een compleet andere manier van op gewassen uit verbouwen, in de hoop het het tij te kunnen een keren. een Voor de 70-jarige boer Geert op tv uit in Groningen, bekend van zijn met deelname aan Boer de zoekt Vrouw, op tv wordt het zo langzaamaan tijd om het een met pensioen te gaan en zijn door een groente- en fruitkwekerij over te op tv dragen. Maar hoe met is dat op tv mogelijk voor iemand de die niet stil met kan zitten de en zó ontzettend gepassioneerd is uit over zijn boerenkool door en aardbeien? Yvon zoekt op tv hem van op.

Yvon een Jaspers praat verder met op de Canadese melkveehouder Riks. tijdens Riks is destijds uit naar Canada op tv geëmigreerd, onder meer op tv vanwege de op tv strenge wetgeving in tijdens Nederland. Nu komt in hij erachter dat al die het regels in Europa de uit zo slecht nog met niet zijn. Tomatenkweker Leo was pas in achttien jaar toen op tv met hij samen met zijn broer uit het bedrijf van tijdens zijn vader overnam. Inmiddels naar is die naar kleine kwekerij uitgegroeid de tot met één van de door grootste van Nederland. Ondanks dat volgens tijdens Leo de Nederlandse met tomaat met de beste door ter wereld is, eten op wij toch vooral tomaten uit op tv het buitenland. met Yvon wil met weten waarom. Yvon gaat terug een naar melkveehouders tijdens Frans en door Léonie, voor wie 2018 op een ingrijpend jaar was. op tv De nieuwe fosfaatwetgeving een dwong het tijdens jonge boerenstel ertoe met om een groot tijdens deel tijdens van hun veestapel naar door de slacht te brengen. De van consequenties tijdens van deze periode zijn de nog steeds op voelbaar, in zowel de naar bedrijfsvoering naar als in hun persoonlijke leven. tijdens Hoe gaat een het nu met tijdens ze?

Yvon in krijgt een op tv verontrustend telefoontje uit Canada op van melkveehouder Riks. Een groot het deel van van zijn veestapel met is ernstig ziek. De een laatste door twee winters is zelfs een tiental door koeien overleden. Yvon met reist af naar uit Canada in en ziet wat een enorme uit impact deze situatie een heeft uit op Riks en de zijn gezin. Vorig jaar vroegen op op tv melkveehouders Agnes en naar Albert zich af of uit zij eind 2018 nog naar wel boer zouden zijn. door Door veranderende in fosfaatwetgeving leek hun droom een als in een ballon uiteen door te spatten. een Yvon gaat terug in naar Drenthe om te uit kijken hoe het nu op met in ze gaat. Is het ze uit gelukt de boerderij tijdens te behouden? Het is met terugkerend uit nieuws in het voorjaar: op fruittelers in Nederland tijdens doen hun door uiterste best hun fruitbloesem te de beschermen tegen op tv de nachtvorst. Yvon draait op tv een nachtje mee naar bij het door fruitteeltbedrijf op van Izaak en Jantine. tijdens Zij zetten alles op met alles om in de oogst en dus het van jaarinkomen door van dit gezin naar veilig te op stellen.

Yvon Jaspers het wordt voor dag en door met dauw wakker op de geitenboerderij de van boer Frank de en met Anita in Limburg de (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon op tv is op tv onder de indruk van van de grootte van met het op tv bedrijf en ze ervaart de enorme in verantwoordelijk voor al uit die naar dieren als behoorlijk pittig. Kan van uit je als boer überhaupt op tv je bedrijf nog wel uit eens af, als tijdens al die dieren naar zo afhankelijk van je door met zijn? Anita neemt naar Yvon mee naar een varkensbedrijf uit in de buurt. Hennie door en naar zijn vrouw door Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen en de Anita komt regelmatig de langs door in haar functie als dierenarts. tijdens naar De boerderij van het Hennie en Ilse is het indrukwekkend groot, vooral als je in het naar vergelijkt met de door zeven scharrelvarkens van Inge. Inge met het is van origine uit landschapsarchitecte, maar sinds naar kort ook boerin. een Ruim een jaar geleden startte in ze door met haar varkensbedrijf waarmee ze in probeert door op een meer een diervriendelijke en duurzame manier het vlees te produceren. een * Akkerbouwer tijdens Jos en zijn Dycke (Boer op tv zoekt met Vrouw 2009) hebben hun bedrijf met met pootaardappelen en het gladiolen de afgelopen tijdens jaren behoorlijk laten tijdens slinken. Waar Jos in een het het verleden vooral bezig in was om zijn het bedrijf groter en uit groter te uit laten groeien, was het uit Dycke die hem erop uit wees dat door groter niet altijd beter is. in door Yvon gaat er naar toe en het ziet hoe ze in samen op het op tv land werken het en gelukkiger zijn dan van ooit. * door Yvon komt er een bij akkerbouwer naar Bertie (BzV 2015) achter in dat het boerenleven door af en een toe super eenzaam kan uit zijn. Voor Bertie de de normaalste op zaak van de door wereld, maar of naar dit leven wat voor Yvon het is? Op die op vraag van probeert Yvon antwoord te op krijgen. Is van het boerenleven wel echt met zo in romantisch?

Yvon uit Jaspers gaat op tv langs bij boer Tom. Tom groeide door op op een op gemengd boerenbedrijf in met koeien, naar schapen en varkens. Maar de hij koos ervoor om in tulpenbollenkweker te worden. met in Zijn vader heeft daardoor geen naar opvolger tijdens en melkt deze week de voor de laatste keer de zijn koeien. het De boerderij en uit het ouderlijk huis worden op tv verkocht. tijdens Samen met Yvon met haalt Tom herinneringen op in aan zijn jeugd en ze in praten met een Toms vader over hoe op tv hij door het vindt naar dat hij na zo'n 45 het jaar de aan zijn welverdiende pensioen begint. Voor uit Tom is van het op tv een spannende tijd op tv op zijn bedrijf. De het winter is zo met nat geweest dat nu op in spanning naar wordt gewacht of op de oogst wel gaat van lukken.

Yvon Jaspers komt de er met bij boer Jan met en Rianne door op Texel achter tijdens hoe dicht leven in en dood bij elkaar liggen het op een veehouderij. Waar met ze uit op het ene moment een op lammetje ter wereld tijdens brengen, wordt tijdens even later in een ongeneeslijk ziek schaap in ingeslapen. Yvon blijft door overnachten naar en draait mee op hun naar boerderij. op Ze bespreken hoe op het nu is om op tv samen de boerderij te runnen van in en hoe het jonge stel op naar het de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze uit door een andere schapenboerderij op Texel. op tv Hier boert Hans in samen met zijn het twee kinderen. Zij door houden hun schapen voor een het vlees en van spelen in op naar het een toerisme op Texel doordat door je er lammetjes mag met knuffelen. Is door dat ook iets voor het in Jan en Rianne? met * Yvon gaat naar boer Frans, op tv van deelnemer aan Boer zoekt Vrouw in tijdens 2008. het Vanwege de regelgeving de verkeert hij in zwaar weer. van De met boetes lopen zo hoog tijdens op dat hij moet met besluiten een deel in van zijn met kerngezonde koeien naar de op slacht in te brengen. Waaronder zijn op tv favoriete koe Truus die tijdens de jongste niet naar meer is. een Een emotioneel afscheid. * door In Rossum door maakt tijdens Yvon kennis met door Yvo, Suzette en hun drie door kinderen. Zij waagden de op een stap om de stad het achter zich te van laten en een nieuw bestaan met op het een platteland in op te bouwen. Yvo had al het jarenlang de droom het om door biologisch tuinder te worden van en na met een aantal de jaar werken bij de biologische tuinderijen in de een buurt was het op de hoogste tijd door om het zelf een te gaan op doen. Ze draaien nu het 1,5 jaar. door Is het boerenleven wat ze in ervan hadden naar verwacht? En een hoe is het om met door je door gezin naar het platteland in te vertrekken?

Yvon start haar door zoektocht naar de het echte op tv boerenleven bij een Agnes, de eerste boerin die ooit het meedeed aan een Boer een zoekt Vrouw en wiens droom het met was samen op tv met met een man het in boerenbedrijf van haar ouders het te runnen. op tv Die heeft ze inmiddels van gevonden en samen hebben het ze twee kindjes. uit Maar naar hun boerendroom dreigt uit tijdens te lopen op een door nachtmerrie. Agnes heeft op een prachtige stal neergezet, het maar door de met strenge regelgeving melken de ze al tijdens jaren uit minder koeien dan begroot. Veel uit boeren zoeken een tegenwoordig naar een alternatieven om het hoofd boven met water te houden. op Zo ook tijdens Agnes. Zij legt haar oor op tv te luisteren op een een boerderij het die tevens kinderopvang een biedt. de * Ook schapenboer de Jan en zijn Rianne van op Texel hebben pittige met tijden van achter de rug doordat bij hun op vee de een ziekte werd geconstateerd. naar Alle schapen op tv moesten worden geruimd uit en zij hebben jaren het nodig gehad op tv om een nieuwe van kudde op met te fokken. Een ingewikkelde operatie. op tv Maar van in dezelfde periode kregen de ze ook het mooiste bericht door van van de wereld: Rianne met raakte zwanger. * Yvon bezoekt naar door tevens oud-collega en cameraman Jelle. tijdens Samen filmden zij veel tijdens verhalen voor kinderprogramma in het 'Het Klokhuis', maar in 2014 in besloot hij toch zijn het lang het gekoesterde droom te volgen: van Jelle werd boer. Inmiddels naar heeft hij een naar eigen kudde door Lakenvelders, van vleeskoeien, en kan hij met als geen ander aan door Yvon uit vertellen hoe het is om anno een van 2018 boer te in zijn.

Yvon op Jaspers wordt door voor dag en dauw wakker uit op de geitenboerderij met van boer naar Frank en Anita in Limburg een (deelnemer op tv Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon op op tv is onder de op tv indruk van de grootte in van het bedrijf op en ze op ervaart de enorme op tv verantwoordelijkheid voor al de die dieren als behoorlijk op pittig. Kan je als boer naar überhaupt je bedrijf met nog wel tijdens eens af, als al in in die dieren zo het afhankelijk van je zijn? in Anita neemt Yvon met mee naar een varkensbedrijf tijdens in de buurt. in Hennie en zijn vrouw van Ilse de hebben zo'n 1100 het fokzeugen en Anita komt met regelmatig de langs in haar functie als dierenarts. in De van boerderij van Hennie en van Ilse is uit indrukwekkend groot, vooral het als je het uit vergelijkt met de zeven scharrelvarkens uit van Inge. Inge door is door van origine naar landschapsarchitecte, maar sinds kort met ook boerin. Ruim op tv een jaar geleden startte ze op met haar varkensbedrijf tijdens waarmee ze tijdens probeert op een in meer diervriendelijke en duurzame tijdens manier vlees op tv te produceren. Akkerbouwer Jos de tijdens en zijn Dycke (Boer van zoekt Vrouw 2009) op tv hebben hun bedrijf met pootaardappelen tijdens het en gladiolen de van afgelopen jaren behoorlijk laten naar slinken. Waar Jos in het het met verleden vooral bezig was om zijn tijdens het bedrijf groter en groter te laten het groeien, tijdens was het met Dycke die hem erop op wees dat groter niet altijd een beter in is. Yvon gaat op tv er naartoe en van ziet hoe ze samen op naar het in land werken en gelukkiger zijn uit met dan ooit. Yvon komt er de bij de akkerbouwer Bertie (BzV 2015) achter dat door het op boerenleven af en toe super naar eenzaam kan naar zijn. Voor Bertie op de normaalste uit zaak van de wereld, maar van op tv of dit leven een wat voor Yvon is? Op van die vraag probeert Yvon het een antwoord te krijgen. Is naar het boerenleven wel een echt zo het romantisch?

Yvon op Jaspers gaat langs tijdens bij boer op Tom. Tom groeide op op een het uit gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen met en varkens. Maar hij van koos ervoor naar om tulpenbollenkweker te worden. door de Zijn vader heeft daardoor geen de opvolger in en melkt deze week voor de uit laatste keer een zijn koeien. met De boerderij en het ouderlijk uit huis worden verkocht. van tijdens Samen met Yvon in haalt Tom herinneringen op het aan zijn jeugd op tv en ze praten naar met Toms vader over de hoe door hij het vindt dat met hij na zo'n met 45 jaar aan zijn welverdiende in pensioen begint. Voor de Tom is een het een spannende tijd door op zijn de bedrijf. De op winter is zo nat geweest naar dat nu in het het spanning wordt gewacht of op de oogst wel tijdens gaat lukken. * tijdens Barry en een Annique Brockhoff runnen al een jaren een moderne rozenkwekerij. uit Barry van is opgegroeid in een tijdens tuindersfamilie en Annique is dochter tijdens van een door akkerbouwer. Yvon in mag een een dagje meedraaien in de drukste periode het van op tv het jaar. op Het is namelijk bijna Valentijnsdag. * door tijdens Niet alleen bij op tv de rozenkwekers is met het topdrukte, ook op de een geitenboerderij door van boer Frank en Anita moeten naar ze alle zeilen tijdens bijzetten. Daar is tijdens het lammertijd. Yvon van op tv mag blijven logeren. de Dat betekent weinig op tv slaap, want de bevallingen naar gaan 's nachts gewoon van door. in Naast alle werkzaamheden met bij de geiten werkt Anita op tv als op tv veearts. Yvon mag assisteren bij op een wel in heel speciale operatie: een keizersnede uit bij het een dikbilkoe. * Yvon een gaat op na een paar naar maanden weer terug naar boer het Frans en van Leonie. De in afgelopen periode heeft uit er in gehakt door bij het jonge boerengezin. Het een feit dat ze door zo'n naar groot deel van hun veestapel naar door de slacht naar moesten brengen, heeft voor op veel naar verdriet en stress gezorgd. uit Is de het zon inmiddels langzaam weer gaan van een schijnen in Twente?

Yvon Jaspers van komt er bij met boer Jan en het Rianne op in Texel achter naar hoe dicht leven een en dood bij door elkaar liggen op een veehouderij. Waar van ze op het de op tv ene moment een lammetje ter wereld tijdens brengen, op wordt even later een van ongeneeslijk de ziek schaap ingeslapen. Yvon een blijft overnachten en op draait mee van op hun boerderij. Ze in bespreken hoe het nu de is om van samen de boerderij te runnen een met en hoe het jonge op tv stel naar de op tv toekomst kijkt. Ook bezoeken op ze een andere schapenboerderij van op Texel. tijdens Hier boert Hans samen de met zijn in twee kinderen. naar Zij houden hun schapen voor de het vlees in en spelen in op in het op tv toerisme op Texel doordat op je door er lammetjes mag knuffelen. Is op tv dat ook iets van voor Jan in en Rianne? Yvon door gaat naar boer naar Frans, deelnemer aan tijdens Boer zoekt Vrouw in naar 2008. het Vanwege de regelgeving verkeert hij een in zwaar weer. De uit boetes op lopen zo hoog op dat naar hij moet een besluiten een deel van de zijn door kerngezonde koeien naar van de slacht te brengen. tijdens Waaronder uit zijn favoriete koe op Truus die de jongste niet naar meer is. het Een emotioneel afscheid. met In Rossum maakt op Yvon kennis in met Yvo, Suzette en hun drie op tv kinderen. op Zij waagden door de stap om de stad achter met zich te de laten en een een nieuw uit bestaan op het platteland met op te bouwen. Yvo had het al jarenlang de van de droom om biologisch tuinder op tv te worden en na op een op aantal jaar werken op tv bij biologische tuinderijen in de buurt het was in het de door hoogste tijd om het zelf te in gaan uit doen. Ze draaien nu op tv 1,5 jaar. Is door het boerenleven wat de ze ervan in hadden verwacht? En hoe is van het om met van je met gezin naar het tijdens platteland te op tv vertrekken?

Yvon start haar door zoektocht naar van het echte met boerenleven in op de eerste aflevering van uit Onze boerderij bij Agnes, op tv de eerste boerin van die ooit meedeed aan in Boer zoekt op tv Vrouw en op wiens droom het was een samen met door een man het boerenbedrijf tijdens van haar ouders tijdens te runnen. het Die heeft tijdens ze inmiddels gevonden en samen met hebben ze op tv twee kindjes. uit Maar hun boerendroom dreigt uit uit te lopen op een het nachtmerrie. Agnes heeft uit een uit prachtige stal neergezet, uit maar door de in strenge regelgeving melken ze al het jaren minder koeien tijdens dan begroot. Veel een door boeren zoeken tegenwoordig een naar alternatieven om het op hoofd boven water uit te houden. Zo van ook Agnes. met Zij legt haar van oor te luisteren een op een boerderij die op tv tevens kinderopvang biedt. Ook schapenboer naar Jan het en zijn Rianne op door Texel een hebben pittige tijden achter de op tv rug doordat bij in hun vee met een ziekte tijdens werd geconstateerd. Alle schapen de moesten worden geruimd door en zij van hebben jaren nodig gehad om een tijdens nieuwe het kudde op tijdens te fokken. Een ingewikkelde door operatie. Maar in de dezelfde periode door kregen ze ook van het mooiste bericht van de met wereld: van Rianne raakte zwanger. Yvon bezoekt op tevens oud-collega en door cameraman Jelle. Samen van filmden zij tijdens veel verhalen voor kinderprogramma uit 'Het Klokhuis', op maar in het 2014 besloot hij toch zijn op lang gekoesterde droom tijdens te volgen: door Jelle werd boer. Inmiddels heeft van hij met een eigen kudde Lakenvelders, vleeskoeien, met en een kan hij als geen een ander aan een Yvon vertellen hoe het het is met om anno 2018 boer de te zijn.

Yvon van Jaspers wordt voor dag het en dauw door wakker op uit de geitenboerderij van boer Frank en op het Anita in Limburg uit (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon een is in onder de indruk van tijdens de grootte van het met door bedrijf en ze ervaart de van enorme verantwoordelijk voor al tijdens die dieren als door behoorlijk op tv pittig. Kan uit je als boer überhaupt door je bedrijf nog wel op eens af, als door al op die dieren zo afhankelijk van je de zijn? Anita neemt in Yvon het mee naar in een varkensbedrijf in naar de buurt. Hennie en zijn in vrouw Ilse met hebben zo'n 1100 naar fokzeugen en Anita komt regelmatig in tijdens langs in haar functie als dierenarts. tijdens De boerderij van de Hennie en Ilse van door is indrukwekkend groot, vooral als door je het op tv vergelijkt met de zeven scharrelvarkens met van tijdens Inge. Inge is van origine het landschapsarchitecte, maar naar sinds in kort ook boerin. op Ruim een jaar geleden startte uit ze tijdens met haar varkensbedrijf waarmee ze uit probeert op een de meer diervriendelijke uit en duurzame manier vlees te naar produceren. Akkerbouwer van Jos van en zijn Dycke (Boer zoekt op Vrouw 2009) hebben op hun bedrijf met op pootaardappelen en naar gladiolen de afgelopen jaren een behoorlijk laten slinken. in Waar naar Jos in het verleden vooral op tv bezig was om uit zijn bedrijf groter en tijdens groter op te laten groeien, was het tijdens door Dycke die hem erop wees dat op groter op tv niet altijd beter is. Yvon in gaat er het naar toe op tv en ziet hoe ze samen op op het door land werken en de gelukkiger zijn van dan ooit. Yvon komt de er bij akkerbouwer Bertie door (BzV 2015) achter een dat op het boerenleven met af en toe super eenzaam een kan zijn. Voor de Bertie de van normaalste zaak van de het wereld, van maar of dit leven wat uit voor Yvon naar is? Op die vraag probeert de Yvon antwoord naar te een krijgen. Is het boerenleven wel het echt zo de romantisch?

Yvon op Jaspers gaat langs bij het boer Tom. naar Tom groeide door op op een door gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en op tv varkens. de Maar hij koos ervoor om op tv tijdens tulpenbollenkweker te worden. van Zijn vader heeft daardoor geen opvolger op en tijdens melkt deze week voor de uit laatste keer tijdens zijn koeien. De boerderij op tv en op tv het ouderlijk huis op tv worden verkocht. Samen met de Yvon haalt Tom herinneringen in door op aan zijn jeugd en ze een praten naar met Toms vader over door hoe hij het vindt op dat uit hij na de zo'n 45 jaar een aan zijn welverdiende pensioen begint. tijdens Voor Tom is het het een naar spannende tijd op zijn bedrijf. de uit De winter is met zo nat geweest dat nu in de de spanning wordt gewacht of de oogst op wel door gaat lukken. Barry en Annique een Brockhoff runnen een al jaren van een moderne rozenkwekerij. een Barry is opgegroeid in een met tuindersfamilie en in Annique is dochter de van een het akkerbouwer. Yvon mag een uit dagje het meedraaien in de drukste een periode van tijdens het jaar. Het uit is namelijk bijna Valentijnsdag. door Niet alleen uit bij de rozenkwekers is het topdrukte, naar de ook op de geitenboerderij naar van boer Frank en in Anita moeten ze in alle zeilen door bijzetten. Daar is het op lammertijd. Yvon mag door blijven logeren. tijdens Dat betekent van weinig slaap, want de bevallingen op gaan 's nachts gewoon op het door. Naast alle op tv werkzaamheden bij de geiten werkt de Anita het als veearts. Yvon mag de assisteren bij een wel door heel speciale operatie: op tv een keizersnede bij op tv een dikbilkoe. Verder door gaat Yvon na een tijdens op paar maanden weer terug naar in boer Frans en van Leonie. op De afgelopen periode heeft er in in gehakt bij van het op tv jonge boerengezin. Het feit dat ze tijdens zo'n groot tijdens deel op van hun veestapel naar de in slacht moesten op brengen, heeft voor op veel verdriet en stress op tv gezorgd. op Is de zon op tv inmiddels langzaam weer gaan naar schijnen in op Twente?

juli 2020
06-10-2019 19:25

Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Onze boerderij - Boer Marnix neemt afscheid van zijn grootste trots

Boer Marnix, de Noord-Hollandse boer die vorig seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft paarden en houdt dikbilkoeien voor het vlees. Yvon Jaspers gaat naar hem toe als hij afscheid moet nemen van zijn grootste trots 'Us Heit', een grote...

29-09-2019 19:25

Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jong...

22-09-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat naar pluimveehouders Mark en Daniëla. Zij leveren met hun 140 duizend leghennen zo'n 136 duizend scharreleieren per dag. Hoe ga je als familiebedrijf om met de continue veranderende wens en mening van de consument op het g...

15-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers praat verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd, onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn. Tomatenk...

08-09-2019 19:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon krijgt een verontrustend telefoontje uit Canada van melkveehouder Riks. Een groot deel van zijn veestapel is ernstig ziek. De laatste twee winters is zelfs een tiental koeien overleden. Yvon reist af naar Canada en ziet wat een enorme ...

24-07-2019 19:30

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

17-07-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

19-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

12-06-2019 19:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en ...

09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!