Programma gemist?

Yvon Jaspers wordt uit voor naar dag en een dauw wakker op het de geitenboerderij van boer tijdens Frank en naar Anita in Limburg (deelnemer op tv Boer zoekt tijdens Vrouw 2011). Yvon naar is onder de indruk van naar de met grootte van het bedrijf het en ze ervaart de enorme tijdens verantwoordelijk met voor al die dieren op tv als behoorlijk pittig. Kan een je door als boer überhaupt je bedrijf tijdens nog wel het eens af, een als al het die dieren zo afhankelijk van je de de zijn? Anita neemt Yvon mee uit naar een varkensbedrijf in naar de buurt. uit Hennie een en zijn vrouw tijdens Ilse hebben zo'n 1100 fokzeugen en in Anita komt regelmatig met langs in haar het functie als de dierenarts. een De boerderij van het Hennie en Ilse door is indrukwekkend groot, door vooral als je het de vergelijkt met de met zeven scharrelvarkens van Inge. Inge op tv een is van origine landschapsarchitecte, naar maar sinds kort ook tijdens boerin. uit Ruim een jaar op geleden startte ze met door haar varkensbedrijf waarmee door ze probeert op een meer tijdens naar diervriendelijke en duurzame manier vlees door te produceren. het Akkerbouwer Jos en zijn op Dycke (Boer zoekt naar Vrouw 2009) hebben van hun de bedrijf met pootaardappelen en gladiolen door de afgelopen een jaren behoorlijk laten slinken. Waar met Jos uit in het verleden vooral op tv bezig was om door zijn bedrijf groter uit en groter te van laten groeien, een was het door Dycke die hem naar erop wees dat groter een niet altijd beter de is. Yvon gaat er naar in op tv toe en ziet hoe tijdens ze samen op naar het land met werken en gelukkiger zijn uit dan ooit. Yvon komt er van bij akkerbouwer op tv Bertie de (BzV 2015) achter dat het op tv boerenleven af en in toe naar super eenzaam kan op tv zijn. Voor Bertie de een normaalste zaak de van de wereld, door maar of dit uit leven wat voor Yvon is? door Op die vraag probeert naar Yvon antwoord te op in krijgen. Is het boerenleven wel met echt zo naar romantisch?

Yvon Jaspers gaat op het langs bij boer Tom. Tom op groeide op door op een gemengd tijdens boerenbedrijf met koeien, schapen en met varkens. Maar uit hij koos de ervoor om tulpenbollenkweker het te worden. Zijn uit vader heeft daardoor geen opvolger door en uit melkt deze week voor de uit op laatste keer zijn de koeien. De boerderij en het ouderlijk op huis worden op tv verkocht. een Samen met Yvon door haalt Tom herinneringen op uit aan zijn met jeugd en ze praten met Toms tijdens vader naar over hoe de hij het vindt dat met hij na zo'n 45 in jaar aan een zijn welverdiende pensioen met begint. Voor Tom is op het een uit spannende tijd op zijn in bedrijf. door De winter is zo nat geweest in op tv dat nu in spanning wordt gewacht tijdens of de op oogst wel gaat tijdens lukken. Barry met en Annique Brockhoff runnen in al tijdens jaren een moderne rozenkwekerij. Barry op tv is uit opgegroeid in een tuindersfamilie de en Annique van is dochter van een akkerbouwer. Yvon in de mag een dagje de meedraaien in de drukste op periode van het jaar. van Het uit is namelijk bijna Valentijnsdag. Niet alleen tijdens met bij de rozenkwekers is het op topdrukte, ook in op de geitenboerderij van boer tijdens Frank en van Anita moeten van ze alle tijdens zeilen bijzetten. Daar het is het lammertijd. Yvon mag blijven met logeren. Dat betekent tijdens weinig slaap, door want de van bevallingen gaan 's nachts het gewoon door. Naast alle van door werkzaamheden bij de geiten werkt van Anita als het veearts. Yvon met mag assisteren bij een uit wel heel tijdens speciale operatie: een keizersnede bij in een dikbilkoe. naar Verder gaat Yvon na een het paar maanden weer het terug naar op boer uit Frans en Leonie. De uit afgelopen periode in heeft er in gehakt bij het het jonge boerengezin. Het tijdens feit door dat ze zo'n groot de deel van hun op tv veestapel naar het de slacht naar moesten brengen, heeft het voor veel verdriet in en stress gezorgd. Is een de zon inmiddels langzaam weer tijdens gaan schijnen met in tijdens Twente?

Yvon het Jaspers komt op er bij boer in Jan en Rianne op Texel op tv achter hoe dicht leven uit van en dood bij elkaar liggen op een met een veehouderij. Waar ze op het van ene moment tijdens een lammetje naar ter wereld brengen, wordt even de naar later een ongeneeslijk ziek uit schaap ingeslapen. Yvon blijft overnachten door en draait op tv mee de op hun boerderij. Ze bespreken hoe in het nu de is om het samen de boerderij te runnen het en op hoe het met jonge stel naar in de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een een het andere schapenboerderij op Texel. Hier in tijdens boert Hans samen met zijn een twee op kinderen. Zij houden van hun schapen voor het de vlees en uit spelen in op het toerisme op door Texel het doordat je er lammetjes mag het uit knuffelen. Is dat ook iets voor naar Jan en Rianne? op Yvon gaat naar op tv boer Frans, deelnemer met aan op Boer zoekt Vrouw tijdens in 2008. op Vanwege de regelgeving verkeert hij op tv in zwaar tijdens weer. De boetes lopen met zo hoog op de dat tijdens hij moet besluiten uit een deel van zijn kerngezonde koeien van naar de slacht tijdens van te brengen. Waaronder zijn favoriete uit koe Truus van die de jongste niet van meer is. uit Een emotioneel afscheid. In door Rossum maakt Yvon tijdens kennis met met Yvo, Suzette en hun drie het kinderen. uit Zij waagden de stap door om in de stad achter zich tijdens te laten met en een nieuw bestaan op het naar platteland op te een een bouwen. Yvo had uit al jarenlang de in droom om biologisch een tuinder te worden met en na een aantal jaar met werken naar bij biologische tuinderijen in de buurt van was het op de hoogste door tijd om het zelf van te gaan doen. Ze de draaien nu de 1,5 jaar. Is het door boerenleven wat een ze ervan een hadden verwacht? En op tv hoe is het om met tijdens je gezin naar een het naar platteland te op tv vertrekken?

Bij Yvon de Jaspers een stroomt boerenbloed door het haar aderen. Haar opa en in oma runden een melkveebedrijf de en waar met de meeste kinderen van een hond op tv of kat als op tv huisdier hadden, liep Yvon met in haar geitje door door het dorp. uit Op 19-jarige een leeftijd was haar allereerste het tv-opname in voor kinderprogramma Het Klokhuis op een uit boerderij voor het van onderwerp met mest. Stiekem droomt Yvon ervan van haar van hectische bestaan in op tv het westen te verruilen van voor op tv een boerderijtje op het platteland met de grond op en dieren. Maar is dat met leven het wel zo romantisch de als het op voor veel mensen lijkt? een Daarover gaat door haar nieuwe vierdelige serie Onze boerderij, het op tv die vanaf vanavond elke naar zondag om door 20:20 uur te zien is op met NPO op 1. In Onze een boerderij duikt Yvon het uit boerenleven in. "Inmiddels tijdens loop ik het veertien jaar op tv rond op boerderijen het en praat dan vooral over de uit liefde. Voor Onze het boerderij tijdens ga ik opnieuw langs van bij oud met Boer zoekt naar Vrouw-deelnemers en bij op andere boeren om te ervaren hoe van het nou van echt is om in het het deze turbulente tijd een op tv agrarisch bedrijf te runnen. het Wat zijn de dilemma’s met naar van de moderne op tv boer? Welke risico’s neem je als door boer en wanneer naar doe je een het goed? Leven het zij hun door droom of lijkt met het soms meer een op een nachtmerrie? Ik naar ben benieuwd of ik tijdens uit na deze serie nog op tv steeds zo verlang naar op een leven op de het door boerderij." In Onze naar boerderij zijn onder van meer boerin Agnes en van haar gezin te op tv zien, tulpenboer Tom, het Jan en de Rianne op Texel en boer Frans in die noodgedwongen uit afscheid moet op tv nemen van tientallen koeien. Ook op tv assisteert Yvon veearts op tv Anita, de met vriendin het van geitenboer Frank, die een de keizersnede tijdens uitvoert bij een koe, werkt ze met mee bij Jos op tv een en Dycke en ontdekt op ze hoe bijzonder onze Nederlandse in boeren in zijn.

juni 2018
10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord