Programma gemist?

Yvon het Jaspers wordt voor dag en van dauw de wakker op de geitenboerderij op tv van boer Frank het en op tv Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt van Vrouw 2011). Yvon uit is een onder de indruk van de met op tv grootte van het bedrijf en op tv ze de ervaart de enorme op verantwoordelijkheid voor al die van dieren als behoorlijk pittig. het Kan je als tijdens boer überhaupt je bedrijf tijdens nog op tv wel eens met af, als al op tv die dieren zo afhankelijk van de je zijn? Anita op neemt Yvon mee de naar op een varkensbedrijf in de buurt. een Hennie en zijn vrouw naar Ilse hebben het zo'n in 1100 fokzeugen en Anita tijdens komt regelmatig langs in het haar functie als dierenarts. het De boerderij het van Hennie en uit Ilse is indrukwekkend groot, met van vooral als je de het vergelijkt met de in zeven scharrelvarkens van uit Inge. Inge de is van origine landschapsarchitecte, maar sinds van kort ook in boerin. Ruim een jaar tijdens geleden een startte ze met de haar varkensbedrijf waarmee van ze probeert op met een meer van diervriendelijke en duurzame manier vlees te op produceren. Akkerbouwer door Jos en het zijn Dycke (Boer in zoekt Vrouw 2009) met hebben hun bedrijf met naar pootaardappelen en gladiolen de op tv afgelopen de jaren behoorlijk op tv laten slinken. Waar Jos in tijdens het verleden vooral een bezig was om zijn op tv een bedrijf groter en groter te laten op tv op tv groeien, was het Dycke die de hem erop wees het dat groter van niet altijd beter is. Yvon op gaat er naartoe naar een en ziet hoe ze in samen op het land uit werken het en gelukkiger zijn naar dan ooit. Yvon de komt er bij akkerbouwer op Bertie (BzV 2015) achter de dat door het boerenleven af door en toe super eenzaam uit kan zijn. Voor in Bertie de normaalste door zaak van de van wereld, maar of dit leven in wat voor in Yvon is? Op in die vraag probeert Yvon in naar antwoord te krijgen. door Is het boerenleven wel echt de zo naar romantisch?

Yvon Jaspers gaat een langs met bij boer Tom. Tom groeide uit op op een met met gemengd boerenbedrijf met het koeien, schapen en varkens. op Maar hij koos ervoor naar om het tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft op tv op daardoor geen opvolger naar en melkt deze in week voor de uit laatste keer zijn koeien. op De boerderij en het een ouderlijk huis naar worden verkocht. Samen met Yvon van het haalt Tom herinneringen op aan het zijn jeugd en ze op praten met Toms uit vader van over hoe hij het van vindt dat het hij na in zo'n 45 jaar aan zijn met welverdiende pensioen naar begint. Voor op tv Tom is het een spannende de tijd op zijn bedrijf. uit de De winter is zo nat op geweest dat nu in met spanning op wordt gewacht of de oogst in wel naar gaat lukken. * het Barry en Annique Brockhoff met runnen al jaren een in moderne rozenkwekerij. in Barry is door opgegroeid in een tuindersfamilie en naar van Annique is dochter van een akkerbouwer. door Yvon mag een een dagje meedraaien het in met de drukste periode van het de jaar. Het het is namelijk bijna Valentijnsdag. * op Niet alleen bij een de rozenkwekers op is het topdrukte, met ook op de een geitenboerderij van boer uit Frank en door Anita moeten door ze alle zeilen bijzetten. van Daar is het lammertijd. in Yvon mag blijven de logeren. van Dat betekent weinig slaap, want van de bevallingen gaan 's een nachts gewoon uit door. Naast alle werkzaamheden het een bij de geiten een werkt Anita als veearts. Yvon mag op tv assisteren in bij een wel op heel speciale operatie: een het keizersnede bij een de dikbilkoe. * Yvon de gaat het na een paar van maanden weer terug naar boer Frans het in en Leonie. De afgelopen periode op heeft er in met gehakt bij het jonge op tv boerengezin. Het naar feit dat ze zo'n een groot deel van uit hun veestapel van naar de slacht moesten op tv brengen, heeft door voor veel verdriet met en stress gezorgd. Is het uit de zon inmiddels langzaam een weer gaan schijnen in met Twente?

Yvon Jaspers met komt er bij boer op uit Jan en Rianne op Texel de achter uit hoe dicht leven en in dood bij elkaar liggen op tijdens een een veehouderij. Waar op ze op het ene tijdens moment een lammetje ter op wereld door brengen, wordt even later een op tv ongeneeslijk ziek schaap tijdens ingeslapen. van Yvon blijft overnachten en draait in mee op hun door boerderij. Ze bespreken de hoe het naar nu is van om samen de boerderij te op runnen en in hoe het de jonge stel naar op de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze tijdens van een andere schapenboerderij op Texel. Hier in boert Hans met samen de met zijn twee naar kinderen. Zij houden naar hun schapen voor het vlees met en spelen in op uit het toerisme met op Texel doordat op tv je er uit lammetjes mag knuffelen. naar Is dat ook naar iets voor Jan en de Rianne? Yvon gaat op naar boer op Frans, deelnemer aan met Boer zoekt Vrouw in de 2008. Vanwege de uit regelgeving verkeert op hij in zwaar van weer. De boetes tijdens lopen zo hoog op dat door hij van moet besluiten een deel van van zijn kerngezonde op tv koeien van naar de slacht van te brengen. Waaronder zijn favoriete koe door Truus die van de door jongste niet meer op is. Een emotioneel afscheid. tijdens In Rossum maakt Yvon kennis op met Yvo, Suzette naar en hun door drie kinderen. Zij waagden de uit de stap om de stad achter door zich met te laten en een nieuw op tv tijdens bestaan op het platteland de op te bouwen. Yvo op tv had al jarenlang de de droom om biologisch op tuinder van te worden en in na een aantal jaar werken naar bij biologische uit tuinderijen in de buurt met was het de de door hoogste tijd om het zelf te naar gaan naar doen. Ze draaien op tv nu 1,5 jaar. Is het naar boerenleven wat naar ze ervan hadden een verwacht? En hoe is door op het om met je gezin naar het het platteland te naar het vertrekken?

Yvon het start haar zoektocht naar het door echte boerenleven in met de door eerste aflevering van Onze boerderij de bij naar Agnes, de eerste boerin met die ooit een meedeed aan op Boer zoekt Vrouw tijdens en wiens droom tijdens het was samen door met een man het boerenbedrijf van tijdens de haar ouders te runnen. van Die heeft ze met inmiddels gevonden en uit samen hebben ze twee kindjes. op Maar hun het boerendroom met dreigt uit te lopen op een het tijdens nachtmerrie. Agnes heeft een in prachtige stal tijdens neergezet, maar door de naar strenge regelgeving melken ze al met jaren minder koeien het dan begroot. Veel naar boeren zoeken tegenwoordig op tv naar alternatieven om een het hoofd op tv boven water naar te houden. Zo ook Agnes. naar Zij legt haar op tv de oor te luisteren op het een boerderij die op tv tevens kinderopvang het biedt. Ook schapenboer Jan en naar zijn tijdens Rianne op Texel hebben pittige tijden met achter tijdens de rug doordat bij hun met vee een een ziekte werd geconstateerd. Alle door schapen het moesten worden geruimd en uit zij hebben jaren tijdens nodig gehad om tijdens een nieuwe kudde op op te fokken. Een door ingewikkelde operatie. Maar van in dezelfde periode de kregen ze naar ook op tv het mooiste bericht van op tv de wereld: het Rianne raakte zwanger. Yvon bezoekt tevens tijdens oud-collega op en cameraman het Jelle. Samen filmden zij een veel verhalen voor kinderprogramma 'Het in Klokhuis', de maar in 2014 besloot uit hij toch zijn lang tijdens gekoesterde droom te in volgen: Jelle naar werd een boer. Inmiddels heeft hij een eigen op kudde Lakenvelders, van vleeskoeien, tijdens en kan hij in als geen ander door aan Yvon vertellen hoe het uit is om anno 2018 het tijdens boer te zijn.

Yvon Jaspers het wordt voor tijdens dag en van dauw wakker op de geitenboerderij naar van boer Frank de en Anita in Limburg naar (deelnemer Boer zoekt in Vrouw op tv 2011). Yvon is de onder de indruk van in de grootte van op tv het bedrijf en op tv ze de ervaart de enorme van verantwoordelijk voor al die dieren als tijdens behoorlijk met pittig. Kan je als boer door überhaupt je de bedrijf van nog wel eens een af, als al naar die dieren zo afhankelijk van van je zijn? Anita door neemt Yvon mee naar uit een varkensbedrijf uit in de buurt. Hennie naar en met zijn vrouw Ilse hebben met zo'n 1100 fokzeugen en naar Anita een komt regelmatig langs van in haar met functie als dierenarts. De tijdens boerderij van in Hennie en Ilse is naar indrukwekkend groot, vooral als je de het vergelijkt met een de zeven scharrelvarkens in van Inge. met Inge is uit van origine landschapsarchitecte, door maar sinds kort uit ook boerin. Ruim een jaar een een geleden startte ze een met haar varkensbedrijf waarmee een ze probeert op op een meer diervriendelijke op en duurzame op tv manier vlees te produceren. op tv Akkerbouwer Jos en zijn Dycke op tv (Boer zoekt Vrouw met met 2009) hebben hun bedrijf op met pootaardappelen en in gladiolen de afgelopen van jaren behoorlijk laten slinken. Waar naar tijdens Jos in het uit verleden vooral bezig was om door zijn op tv bedrijf groter en groter te laten door groeien, was het het Dycke die hem met erop door wees dat groter op niet altijd beter is. een Yvon gaat door er naar toe en ziet op hoe ze het samen op het land op tv werken en in gelukkiger naar zijn dan ooit. met Yvon komt er bij akkerbouwer van Bertie (BzV van 2015) achter dat het door boerenleven af uit en toe met super eenzaam kan zijn. een Voor Bertie uit de normaalste zaak op van de wereld, maar of een dit leven de wat voor door Yvon is? Op een die vraag probeert tijdens Yvon antwoord te krijgen. van Is het op tv boerenleven wel echt zo tijdens romantisch?

Yvon Jaspers gaat door langs bij in boer Tom. Tom naar groeide op het op een op tv gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en met varkens. Maar hij van koos ervoor om op tulpenbollenkweker door te worden. het Zijn vader heeft daardoor geen opvolger op tv en op melkt deze week voor van de tijdens laatste keer zijn koeien. De boerderij uit en het uit ouderlijk huis worden een verkocht. op tv Samen met Yvon haalt Tom herinneringen op op aan in zijn jeugd en met ze praten door met Toms vader over hoe met het hij het vindt dat hij een na uit zo'n 45 jaar aan zijn uit welverdiende pensioen begint. Voor de tijdens Tom is het een spannende de tijd op zijn bedrijf. een het De winter is in zo nat geweest dat op tv nu in spanning uit wordt gewacht of de oogst het wel gaat lukken. tijdens Barry en Annique op Brockhoff runnen met al jaren een moderne het rozenkwekerij. op Barry is opgegroeid in een de op tuindersfamilie en Annique naar is dochter van een akkerbouwer. een Yvon mag een dagje op meedraaien in de tijdens drukste periode naar van een het jaar. Het op is namelijk bijna met Valentijnsdag. Niet alleen van bij de rozenkwekers is met het topdrukte, op tv ook op de tijdens geitenboerderij van boer met Frank en Anita moeten ze alle tijdens van zeilen bijzetten. Daar is het lammertijd. op Yvon mag blijven met logeren. Dat betekent tijdens uit weinig slaap, want de bevallingen gaan op tv 's nachts gewoon met door door. Naast alle werkzaamheden bij uit de geiten werkt het Anita als veearts. Yvon de mag assisteren op tv bij op tv een wel heel speciale operatie: naar een keizersnede door bij een dikbilkoe. Verder gaat het Yvon in na een paar door maanden weer terug naar boer in Frans en tijdens Leonie. De afgelopen periode van van heeft er in gehakt bij uit het naar jonge boerengezin. Het feit dat ze naar op tv zo'n groot deel van hun met veestapel naar de naar slacht moesten brengen, heeft een voor veel verdriet een en stress uit gezorgd. een Is de zon inmiddels langzaam het weer gaan schijnen in op door Twente?

Yvon naar Jaspers komt op tv er bij boer Jan en tijdens Rianne op Texel achter tijdens de hoe dicht leven en dood bij naar van elkaar liggen op een in veehouderij. Waar ze op door het ene moment een met lammetje uit ter wereld op tv brengen, wordt even later uit een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. met Yvon naar blijft overnachten en uit draait mee het op hun boerderij. een Ze bespreken hoe het nu is uit om op samen de door boerderij te runnen en op tv hoe het jonge stel naar naar de toekomst uit kijkt. Ook bezoeken de ze een met andere schapenboerderij uit op Texel. Hier boert tijdens Hans samen met zijn naar twee kinderen. in Zij houden hun schapen naar voor het het vlees en uit spelen in op de het toerisme op Texel doordat je een tijdens er lammetjes mag knuffelen. een Is dat ook iets van voor Jan en naar Rianne? Yvon gaat naar door boer uit Frans, deelnemer aan Boer zoekt een de Vrouw in 2008. Vanwege van de regelgeving verkeert de hij in zwaar weer. naar De boetes het lopen zo hoog op op dat hij in moet besluiten een deel van op zijn kerngezonde koeien van naar de slacht een door te brengen. Waaronder het zijn favoriete koe Truus die de naar jongste niet meer tijdens is. tijdens Een emotioneel afscheid. In de Rossum tijdens maakt Yvon kennis met in Yvo, Suzette en het hun drie kinderen. Zij waagden een de met stap om de uit stad achter zich te laten in en een naar nieuw bestaan op het op naar platteland op te bouwen. Yvo had van al jarenlang de met de droom om biologisch tuinder door te worden en na een op tv aantal jaar werken de bij biologische van tuinderijen in de de buurt was het met de hoogste op tijd om het zelf te uit een gaan doen. Ze draaien nu 1,5 in jaar. Is het uit boerenleven wat een ze naar ervan hadden verwacht? En met hoe is het om met een je gezin naar de het platteland in te op tv vertrekken?

Bij Yvon Jaspers door stroomt boerenbloed van door haar aderen. Haar de opa in en oma runden naar een melkveebedrijf uit en waar de meeste kinderen een de hond of met kat als in huisdier hadden, liep Yvon met van haar geitje tijdens door tijdens het dorp. Op 19-jarige leeftijd tijdens was op haar allereerste tv-opname voor kinderprogramma Het tijdens Klokhuis op een op op tv boerderij voor het onderwerp mest. op Stiekem tijdens droomt Yvon ervan haar de hectische bestaan in het westen naar te verruilen van voor een boerderijtje op met het tijdens platteland met naar grond en dieren. Maar op is dat in leven wel zo romantisch als het het het voor veel mensen met lijkt? Daarover gaat haar naar nieuwe vierdelige serie Onze boerderij, van die vanaf op vanavond elke door zondag om een 20:20 uur te zien is op naar NPO met 1. In Onze boerderij duikt tijdens op tv Yvon het boerenleven in. op tv "Inmiddels loop ik veertien tijdens jaar op tv rond op boerderijen van en praat dan vooral over de op liefde. Voor Onze met boerderij ga ik op opnieuw langs uit bij oud Boer zoekt naar Vrouw-deelnemers en met bij andere boeren om op te ervaren door hoe het nou door echt is om in op tv naar deze turbulente tijd het een agrarisch bedrijf te runnen. op tv Wat zijn de dilemma’s met van de met moderne boer? tijdens Welke risico’s op neem je als boer en met wanneer doe je het in tijdens goed? Leven zij hun op droom of lijkt het het soms op meer op een nachtmerrie? Ik in ben een benieuwd of ik de na deze serie nog tijdens steeds zo verlang naar een de leven op op de boerderij." van In Onze boerderij met zijn onder meer een boerin Agnes en haar in gezin tijdens te zien, tulpenboer Tom, Jan van en Rianne een op Texel en boer op Frans die noodgedwongen afscheid tijdens door moet nemen van met tientallen koeien. Ook naar assisteert Yvon veearts Anita, de op tv vriendin van met geitenboer Frank, van die een keizersnede uitvoert bij van een koe, werkt ze naar door mee bij Jos van en Dycke en ontdekt uit ze hoe tijdens bijzonder onze Nederlandse boeren het zijn.

oktober 2018
09-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijkheid voor ...

02-09-2018 07:45

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

26-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

19-08-2018 08:35

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven in de eerste aflevering van Onze boerderij bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te ...

10-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers wordt voor dag en dauw wakker op de geitenboerderij van boer Frank en Anita in Limburg (deelnemer Boer zoekt Vrouw 2011). Yvon is onder de indruk van de grootte van het bedrijf en ze ervaart de enorme verantwoordelijk voor al d...

03-06-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollenkweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laats...

27-05-2018 20:25

Onze boerderij

Onze boerderij - Onze boerderij

Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Waar ze op het ene moment een lammetje ter wereld brengen, wordt even later een ongeneeslijk ziek schaap ingeslapen. Y...

20-05-2018 20:25

Nieuw: Onze boerderij

Onze boerderij - Nieuw: Onze boerderij

Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar alleree...

Onze boerderij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze boerderij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze boerderij bij Onze boerderij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze boerderij. Heb je een uitzending van Onze boerderij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord