Programma gemist?

In de deze aflevering wordt tijdens onderzocht op welke manier van onze geest in en ons lichaam worden gevormd van door onze de ervaringen, terwijl wij ons een ontwikkelen op van een van hulpeloos wezen tot op het meest geperfectioneerde organisme op uit aarde. De artsen Chris tijdens en Xand op van Tulleken onderzoeken hoe op tv wij nieuwe in vaardigheden, zoals de lopen en met fietsen, aanleren. Ze tijdens brengen een verrassend verband aan van het licht tussen onze het hartslag en ons naar spraakvermogen. En naar ze laten ons voor op tv het allereerst zien in hoe herinneringen in in onze hersenen worden met gevormd, en op tv hoe tijdens ons lichaam en zelfs het onze genen tijdens ons op hele leven van voortdurend blijven veranderen onder invloed uit van onze in ervaringen.

De uit artsen Chris en Xand met van Tulleken ontdekken op de met alledaagse wonderen die ons uit in leven houden. Ze in onderzoeken welke de inspanningen ons lichaam verricht uit om te zorgen dat het onze organen ieder op moment van de iedere dag met blijven functioneren. Ze zien op tv hoe krachtige reflexen op tv ons voor het gevaar behoeden en brengen de uit verbazingwekkende mechanismen door in naar kaart die ons lichaam gebruikt de om in schade te herstellen. En voor op de allereerste tijdens keer krijgen ze heel precies in te zien hoe van naar de killer-cellen van ons afweersysteem de tijdens strijd aanbinden van tegen dodelijke door infecties.

oktober 2019
27-05-2018 19:10

Leren

Geheimen van het menselijk lichaam - Leren

In deze aflevering wordt onderzocht op welke manier onze geest en ons lichaam worden gevormd door onze ervaringen, terwijl wij ons ontwikkelen van een hulpeloos wezen tot het meest geperfectioneerde organisme op aarde. De artsen Chris en Xa...

20-05-2018 19:10

Overleven

Geheimen van het menselijk lichaam - Overleven

De artsen Chris en Xand van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen die ons in leven houden. Ze onderzoeken welke inspanningen ons lichaam verricht om te zorgen dat onze organen ieder moment van iedere dag blijven functioneren. Ze zien ho...

Geheimen van het menselijk lichaam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geheimen van het menselijk lichaam bij Geheimen van het menselijk lichaam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geheimen van het menselijk lichaam. Heb je een uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geheimen van het menselijk lichaam gemist

Uitzending gemist van Geheimen van het menselijk lichaam? Hier kun je alle uitzendingen van Geheimen van het menselijk lichaam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!