Programma gemist?

In van deze aflevering wordt onderzocht de op welke manier naar onze met geest en ons lichaam van worden gevormd tijdens door onze ervaringen, het terwijl wij ons ontwikkelen naar van een het hulpeloos wezen tot op het meest geperfectioneerde organisme op aarde. naar De het artsen Chris en de Xand van met Tulleken onderzoeken hoe wij nieuwe vaardigheden, op tv zoals lopen door en fietsen, op aanleren. Ze brengen een uit verrassend verband aan de het door licht tussen onze hartslag de en ons het spraakvermogen. En ze uit laten ons voor het allereerst van zien hoe herinneringen op tv in onze hersenen uit worden gevormd, met en hoe ons lichaam met en zelfs onze genen met tijdens ons een hele leven tijdens voortdurend blijven veranderen onder invloed tijdens van onze het ervaringen.

De artsen Chris de en Xand de van Tulleken op ontdekken de alledaagse wonderen op die ons in met leven houden. Ze uit onderzoeken van welke inspanningen ons door lichaam verricht om te zorgen dat tijdens onze van organen ieder moment van een iedere dag tijdens blijven functioneren. Ze door zien hoe op tv krachtige reflexen ons van voor gevaar behoeden en brengen uit de verbazingwekkende de mechanismen in met kaart die ons lichaam tijdens gebruikt om schade op te herstellen. En een voor de het allereerste keer krijgen van ze heel precies op te zien hoe de killer-cellen van tijdens ons van afweersysteem de strijd op aanbinden tegen dodelijke met infecties.

januari 2021
27-05-2018 19:10

Leren

Geheimen van het menselijk lichaam - Leren

In deze aflevering wordt onderzocht op welke manier onze geest en ons lichaam worden gevormd door onze ervaringen, terwijl wij ons ontwikkelen van een hulpeloos wezen tot het meest geperfectioneerde organisme op aarde. De artsen Chris en Xa...

20-05-2018 19:10

Overleven

Geheimen van het menselijk lichaam - Overleven

De artsen Chris en Xand van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen die ons in leven houden. Ze onderzoeken welke inspanningen ons lichaam verricht om te zorgen dat onze organen ieder moment van iedere dag blijven functioneren. Ze zien ho...

Geheimen van het menselijk lichaam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geheimen van het menselijk lichaam bij Geheimen van het menselijk lichaam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geheimen van het menselijk lichaam. Heb je een uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geheimen van het menselijk lichaam gemist

Uitzending gemist van Geheimen van het menselijk lichaam? Hier kun je alle uitzendingen van Geheimen van het menselijk lichaam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!