Programma gemist?

In deze aflevering naar wordt onderzocht uit op welke manier in onze geest en ons op lichaam worden het gevormd de door onze ervaringen, terwijl wij ons door ontwikkelen van uit een hulpeloos wezen uit tot door het meest geperfectioneerde organisme een op aarde. naar De artsen Chris en op Xand van Tulleken tijdens onderzoeken hoe wij nieuwe op tv vaardigheden, het zoals lopen en fietsen, in aanleren. Ze brengen met een verrassend verband uit aan het licht naar tussen onze hartslag op en ons door spraakvermogen. En ze het laten ons voor het tijdens allereerst zien hoe tijdens herinneringen in een onze hersenen worden gevormd, en hoe een ons lichaam op en zelfs onze op genen door tijdens ons hele leven met voortdurend blijven veranderen het onder invloed van van onze ervaringen.

De van artsen Chris en op tv Xand van Tulleken ontdekken de in alledaagse wonderen op die ons in leven de op houden. Ze onderzoeken welke in inspanningen ons lichaam op verricht om te uit zorgen dat van onze organen ieder moment van iedere door dag naar blijven functioneren. Ze zien op hoe krachtige in reflexen ons een voor gevaar behoeden en brengen de in verbazingwekkende op tv mechanismen in van kaart die ons lichaam gebruikt op tv om schade het te herstellen. van En voor de naar allereerste keer krijgen ze naar heel precies te zien op tv hoe de killer-cellen naar van door ons afweersysteem de strijd aanbinden tegen het dodelijke op tv infecties.

september 2021
27-05-2018 19:10

Leren

Geheimen van het menselijk lichaam - Leren

In deze aflevering wordt onderzocht op welke manier onze geest en ons lichaam worden gevormd door onze ervaringen, terwijl wij ons ontwikkelen van een hulpeloos wezen tot het meest geperfectioneerde organisme op aarde. De artsen Chris en Xa...

20-05-2018 19:10

Overleven

Geheimen van het menselijk lichaam - Overleven

De artsen Chris en Xand van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen die ons in leven houden. Ze onderzoeken welke inspanningen ons lichaam verricht om te zorgen dat onze organen ieder moment van iedere dag blijven functioneren. Ze zien ho...

Geheimen van het menselijk lichaam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geheimen van het menselijk lichaam bij Geheimen van het menselijk lichaam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geheimen van het menselijk lichaam. Heb je een uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geheimen van het menselijk lichaam gemist

Uitzending gemist van Geheimen van het menselijk lichaam? Hier kun je alle uitzendingen van Geheimen van het menselijk lichaam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!