Programma gemist?

In deze de aflevering wordt door onderzocht op welke het manier onze geest uit en ons op tv lichaam worden gevormd uit door onze ervaringen, terwijl van wij ons ontwikkelen van een een hulpeloos in wezen tot het het meest geperfectioneerde een organisme op aarde. De artsen naar Chris en Xand de van een Tulleken onderzoeken hoe in wij nieuwe vaardigheden, zoals lopen een en fietsen, aanleren. Ze op tv brengen een verrassend door verband een aan het naar licht tussen onze hartslag en ons in spraakvermogen. En een ze laten ons voor tijdens het allereerst in zien hoe herinneringen van in onze in hersenen worden gevormd, en hoe naar ons in lichaam en zelfs onze het genen tijdens ons hele door de leven voortdurend blijven veranderen onder invloed het met van onze ervaringen.

De artsen een Chris op en Xand van Tulleken ontdekken tijdens de alledaagse met wonderen die ons in naar leven uit houden. Ze onderzoeken tijdens welke inspanningen ons uit lichaam verricht om te met zorgen dat onze organen ieder van moment van op iedere dag in blijven functioneren. Ze een zien hoe krachtige reflexen ons tijdens voor gevaar naar behoeden en in brengen de de verbazingwekkende mechanismen in kaart die naar ons lichaam gebruikt de om schade te herstellen. op En voor een de allereerste keer krijgen de tijdens ze heel precies te zien hoe in de killer-cellen in van ons op tv afweersysteem de strijd aanbinden uit tegen dodelijke naar infecties.

september 2020
27-05-2018 19:10

Leren

Geheimen van het menselijk lichaam - Leren

In deze aflevering wordt onderzocht op welke manier onze geest en ons lichaam worden gevormd door onze ervaringen, terwijl wij ons ontwikkelen van een hulpeloos wezen tot het meest geperfectioneerde organisme op aarde. De artsen Chris en Xa...

20-05-2018 19:10

Overleven

Geheimen van het menselijk lichaam - Overleven

De artsen Chris en Xand van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen die ons in leven houden. Ze onderzoeken welke inspanningen ons lichaam verricht om te zorgen dat onze organen ieder moment van iedere dag blijven functioneren. Ze zien ho...

Geheimen van het menselijk lichaam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geheimen van het menselijk lichaam bij Geheimen van het menselijk lichaam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geheimen van het menselijk lichaam. Heb je een uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geheimen van het menselijk lichaam gemist

Uitzending gemist van Geheimen van het menselijk lichaam? Hier kun je alle uitzendingen van Geheimen van het menselijk lichaam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!