Programma gemist?

In een deze aflevering uit wordt onderzocht op welke manier met onze geest en ons van een lichaam worden gevormd door met onze ervaringen, terwijl wij ons tijdens ontwikkelen van tijdens een op tv hulpeloos wezen tot het met meest geperfectioneerde organisme op aarde. op De artsen door Chris en Xand van van Tulleken naar onderzoeken hoe wij nieuwe in vaardigheden, zoals lopen en van fietsen, in aanleren. Ze brengen een het verrassend verband aan naar het licht tussen een onze hartslag en het ons tijdens spraakvermogen. En ze op laten ons voor het allereerst zien een hoe herinneringen van in onze het hersenen worden gevormd, en hoe de ons lichaam op en zelfs het onze genen tijdens ons hele van leven voortdurend blijven met in veranderen onder invloed van uit onze ervaringen.

De artsen Chris van en Xand van van van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen uit die ons in naar leven door houden. Ze onderzoeken welke inspanningen het ons lichaam verricht om het op tv te zorgen dat onze de organen ieder naar moment van iedere dag blijven op tv functioneren. Ze naar zien hoe de krachtige reflexen ons voor gevaar behoeden de en van brengen de verbazingwekkende tijdens mechanismen in kaart die ons de het lichaam gebruikt om schade te een herstellen. En met voor de op tv allereerste keer krijgen ze heel precies van te met zien hoe de killer-cellen het van ons in afweersysteem de strijd aanbinden met tegen naar dodelijke infecties.

mei 2021
27-05-2018 19:10

Leren

Geheimen van het menselijk lichaam - Leren

In deze aflevering wordt onderzocht op welke manier onze geest en ons lichaam worden gevormd door onze ervaringen, terwijl wij ons ontwikkelen van een hulpeloos wezen tot het meest geperfectioneerde organisme op aarde. De artsen Chris en Xa...

20-05-2018 19:10

Overleven

Geheimen van het menselijk lichaam - Overleven

De artsen Chris en Xand van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen die ons in leven houden. Ze onderzoeken welke inspanningen ons lichaam verricht om te zorgen dat onze organen ieder moment van iedere dag blijven functioneren. Ze zien ho...

Geheimen van het menselijk lichaam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geheimen van het menselijk lichaam bij Geheimen van het menselijk lichaam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geheimen van het menselijk lichaam. Heb je een uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geheimen van het menselijk lichaam gemist

Uitzending gemist van Geheimen van het menselijk lichaam? Hier kun je alle uitzendingen van Geheimen van het menselijk lichaam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!