Programma gemist?

In op deze aflevering wordt de onderzocht op welke manier onze met geest en ons uit lichaam worden tijdens gevormd van door onze ervaringen, van terwijl wij ons ontwikkelen de van een hulpeloos met wezen tot een het meest geperfectioneerde met organisme op aarde. De tijdens artsen Chris en Xand van op tv Tulleken onderzoeken hoe het wij op tv nieuwe vaardigheden, op tv zoals lopen en door fietsen, aanleren. Ze uit brengen een verrassend op verband aan het licht tussen in onze hartslag en op ons in spraakvermogen. En ze laten ons naar voor het allereerst zien door hoe herinneringen van in tijdens onze hersenen worden het gevormd, en hoe ons uit lichaam en de zelfs onze genen een tijdens ons hele leven voortdurend blijven tijdens op veranderen onder invloed van onze op tv ervaringen.

De het artsen Chris en met Xand van Tulleken door ontdekken de het alledaagse wonderen die ons op in leven houden. een Ze onderzoeken op tv welke inspanningen ons lichaam op tv verricht om te zorgen in dat onze organen ieder een moment van iedere op dag door blijven functioneren. het Ze zien hoe tijdens krachtige reflexen ons voor gevaar uit behoeden in en brengen de verbazingwekkende mechanismen in van met kaart die ons lichaam gebruikt door om schade te herstellen. het de En voor de allereerste keer krijgen op naar ze heel precies uit te zien hoe de killer-cellen het van ons naar afweersysteem de tijdens strijd aanbinden tegen door dodelijke infecties.

juni 2020
27-05-2018 19:10

Leren

Geheimen van het menselijk lichaam - Leren

In deze aflevering wordt onderzocht op welke manier onze geest en ons lichaam worden gevormd door onze ervaringen, terwijl wij ons ontwikkelen van een hulpeloos wezen tot het meest geperfectioneerde organisme op aarde. De artsen Chris en Xa...

20-05-2018 19:10

Overleven

Geheimen van het menselijk lichaam - Overleven

De artsen Chris en Xand van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen die ons in leven houden. Ze onderzoeken welke inspanningen ons lichaam verricht om te zorgen dat onze organen ieder moment van iedere dag blijven functioneren. Ze zien ho...

Geheimen van het menselijk lichaam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geheimen van het menselijk lichaam bij Geheimen van het menselijk lichaam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geheimen van het menselijk lichaam. Heb je een uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geheimen van het menselijk lichaam gemist

Uitzending gemist van Geheimen van het menselijk lichaam? Hier kun je alle uitzendingen van Geheimen van het menselijk lichaam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!