Programma gemist?

In deze uit aflevering wordt onderzocht op door welke manier onze naar geest en door ons lichaam worden gevormd op tv door onze ervaringen, tijdens terwijl het wij ons ontwikkelen tijdens van een hulpeloos tijdens wezen tot de het meest geperfectioneerde organisme op op aarde. tijdens De artsen Chris en met Xand van Tulleken onderzoeken in hoe wij nieuwe op tv vaardigheden, zoals door lopen en fietsen, aanleren. in Ze brengen een naar verrassend op verband aan het licht een tussen onze hartslag en tijdens ons een spraakvermogen. En ze laten ons voor naar het allereerst met zien hoe herinneringen in tijdens onze hersenen worden met gevormd, en door hoe ons lichaam met en door zelfs onze genen tijdens van ons hele leven voortdurend blijven het veranderen onder een invloed van onze op ervaringen.

De naar artsen Chris op tv en Xand van Tulleken op ontdekken de door alledaagse wonderen die ons in leven door houden. Ze op onderzoeken door welke inspanningen ons lichaam verricht tijdens om naar te zorgen dat onze tijdens organen ieder het moment van iedere dag blijven functioneren. een Ze zien hoe uit met krachtige reflexen ons voor gevaar door behoeden en brengen uit de verbazingwekkende mechanismen in het kaart op tv die ons lichaam gebruikt om op tv schade te herstellen. op En voor de naar allereerste keer in krijgen ze op tv heel precies te zien een hoe de killer-cellen van het ons de afweersysteem de strijd aanbinden tegen het dodelijke naar infecties.

oktober 2021
27-05-2018 19:10

Leren

Geheimen van het menselijk lichaam - Leren

In deze aflevering wordt onderzocht op welke manier onze geest en ons lichaam worden gevormd door onze ervaringen, terwijl wij ons ontwikkelen van een hulpeloos wezen tot het meest geperfectioneerde organisme op aarde. De artsen Chris en Xa...

20-05-2018 19:10

Overleven

Geheimen van het menselijk lichaam - Overleven

De artsen Chris en Xand van Tulleken ontdekken de alledaagse wonderen die ons in leven houden. Ze onderzoeken welke inspanningen ons lichaam verricht om te zorgen dat onze organen ieder moment van iedere dag blijven functioneren. Ze zien ho...

Geheimen van het menselijk lichaam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geheimen van het menselijk lichaam bij Geheimen van het menselijk lichaam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geheimen van het menselijk lichaam. Heb je een uitzending van Geheimen van het menselijk lichaam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geheimen van het menselijk lichaam gemist

Uitzending gemist van Geheimen van het menselijk lichaam? Hier kun je alle uitzendingen van Geheimen van het menselijk lichaam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!