Programma gemist?

Nederland op is een opleidingsland. tijdens Maar zelfs op het gebied op van talentontwikkeling is van Nederland voorbijgestreefd. tijdens Waar de Nederlandse clubs vissen in in dezelfde talentenvijver, worden op tv in Frankrijk in nationale het voetbalacademies de het beste voetballers uit gezamenlijk opgeleid. In Spanje slaagt een Athletic Bilbao er al tijdens sinds op het bestaan van de tijdens club in in om enkel met de voetballers uit Baskenland naar in de naar hoogste competitie te blijven. Toch is uit niet alles op tv slecht in Nederland. van AZ heeft de een laatste jaren grote stappen tijdens van gezet in het naar verbeteren van de opleiding. Moet de van vernieuwing van tijdens de clubs in komen of speelt in de KNVB daarin een een rol?

Ooit een was Nederland het kleine het land dat barstte van het het voetbaltalent met en meedeed met het de beste van op de wereld. Nu uit is dat het IJsland. Na een een succesvol EK is het met land met iets meer door door dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op naar het WK in op tv Rusland. Wat een is door het geheim van hun de succes? De Staat van Oranje een zoekt het het uit. Ook gaat een de serie kijken in de Qatar, het land de zonder voetbalcultuur dat naar over vier jaar een succes wil hebben door op het WK tijdens in eigen door land. Wat zij doen op tv op gebied van op voetbalinnovatie tijdens is indrukwekkend.

Het naar Nederlandse voetbal naar stond altijd bekend door om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar naar naar is dat nog het wel zo? Zijn we tijdens te lang blijven hangen een in onze eigen spelopvatting? naar In van aflevering twee gaat naar De Staat van Oranje met op zoek met naar wat er nog over op is een van de Hollandse tijdens School.

Duitsland beleefde begin naar deze eeuw zijn op voetbaldieptepunt. Inmiddels is naar het naar de nummer 1 met van de wereld. Wat door is daar precies van gebeurd? En naar welke lering kan het door Nederlandse voetbal hieruit een trekken? De de Staat van Oranje de spreekt met Christian Heidel, met directeur bij Schalke 04 van en met ontdekker van Liverpool-trainer Jürgen op Klopp, over de in Duitse voetbalrevolutie. Ook op tv ambitieuze Nederlandse trainers komen door aan het het woord.

januari 2020
06-07-2018 14:30

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

05-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

04-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? In aflevering twee gaat De Staat van Oranje op zoek naar wat er nog...

29-06-2018 16:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heide...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!