Programma gemist?

Nederland is een in opleidingsland. in Maar zelfs op het door gebied van op talentontwikkeling is Nederland naar voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen een naar in dezelfde talentenvijver, worden van in Frankrijk in nationale op voetbalacademies de beste voetballers door gezamenlijk met opgeleid. In Spanje met slaagt Athletic Bilbao door er al sinds het met bestaan naar van de club in op tv om enkel de met voetballers uit Baskenland naar in de hoogste de competitie te blijven. Toch tijdens is niet alles slecht met in Nederland. met AZ heeft de laatste met door jaren grote stappen gezet op in het op verbeteren van de met opleiding. Moet de een vernieuwing van de uit clubs komen of speelt de op tv KNVB daarin een het rol?

Ooit uit was Nederland het kleine uit land een dat barstte van het voetbaltalent en op tv meedeed met uit de beste van de met wereld. Nu is naar dat IJsland. Na met een succesvol door EK op tv is het land met iets meer naar een dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op op tv het uit WK in Rusland. met Wat is het op geheim van hun succes? op tv De Staat van het Oranje zoekt het naar uit. in Ook gaat de serie kijken in met Qatar, het land het zonder door voetbalcultuur dat over vier jaar van op succes wil hebben op het op tv WK in eigen land. uit op tv Wat zij doen een op gebied van voetbalinnovatie is de indrukwekkend.

Het Nederlandse voetbal door stond altijd een bekend om met zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. in Maar is dat nog het wel op zo? Zijn in we te lang blijven in hangen in onze uit eigen spelopvatting? In het aflevering twee gaat De de Staat van Oranje uit op zoek naar uit wat er nog naar over het is van de Hollandse de School.

Duitsland beleefde uit begin deze eeuw het zijn voetbaldieptepunt. door Inmiddels is het tijdens de nummer 1 van de door wereld. Wat op is daar precies tijdens gebeurd? op En welke lering kan het Nederlandse met voetbal hieruit trekken? een De Staat van van op Oranje spreekt met Christian Heidel, directeur in op tv bij Schalke 04 en ontdekker van tijdens Liverpool-trainer tijdens Jürgen Klopp, over uit de Duitse op voetbalrevolutie. Ook ambitieuze Nederlandse in trainers komen aan het een woord.

september 2020
06-07-2018 14:30

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

05-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

04-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? In aflevering twee gaat De Staat van Oranje op zoek naar wat er nog...

29-06-2018 16:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heide...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!