Programma gemist?

Nederland is een de opleidingsland. Maar tijdens zelfs op het op tv gebied naar van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. het Waar Nederlandse clubs vissen in tijdens in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk op in nationale voetbalacademies op tv de met beste voetballers gezamenlijk opgeleid. In door Spanje slaagt Athletic tijdens Bilbao er een al sinds het op tv bestaan een van de club in om van enkel met tijdens voetballers uit Baskenland tijdens in de hoogste van competitie te blijven. op tv Toch is door niet alles slecht door in Nederland. AZ heeft de laatste op jaren grote in stappen van gezet in het verbeteren van tijdens de opleiding. Moet de door vernieuwing van de de clubs komen of op speelt op de KNVB in daarin een rol?

Ooit was in Nederland het kleine land tijdens dat barstte van naar het voetbaltalent en door meedeed op met de beste van in de tijdens wereld. Nu is door dat IJsland. Na het een succesvol EK is op het land met door iets meer door dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig het op op tv het WK in Rusland. Wat is naar het geheim van naar tijdens hun succes? De van Staat van Oranje zoekt het uit. een Ook gaat tijdens de serie van kijken in van Qatar, het land zonder voetbalcultuur dat met over tijdens vier jaar succes uit wil hebben op op tv het WK in in eigen land. Wat zij doen op tv op met gebied van voetbalinnovatie is van indrukwekkend.

Het Nederlandse voetbal een stond altijd in bekend om zijn vooruitstrevendheid uit in en creativiteit. Maar op tv is dat nog in wel zo? Zijn we uit te lang blijven hangen in in onze eigen een spelopvatting? In aflevering naar twee gaat De door Staat een van Oranje op zoek naar op wat er nog over tijdens is van de het Hollandse in School.

Duitsland beleefde begin door door deze eeuw zijn met voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer op tv de 1 van de wereld. de Wat is daar precies naar gebeurd? door En welke lering kan het naar Nederlandse voetbal uit hieruit trekken? De met Staat van Oranje spreekt met door een Christian Heidel, directeur met bij Schalke 04 uit en ontdekker van Liverpool-trainer op tv Jürgen Klopp, over de Duitse door voetbalrevolutie. Ook naar ambitieuze Nederlandse trainers komen van uit aan het woord.

mei 2021
06-07-2018 14:30

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

05-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

04-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? In aflevering twee gaat De Staat van Oranje op zoek naar wat er nog...

29-06-2018 16:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heide...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!