Programma gemist?

Nederland is de een opleidingsland. Maar in zelfs op tijdens het gebied van van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. een Waar Nederlandse clubs vissen van met in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk uit in met nationale voetbalacademies de beste voetballers tijdens tijdens gezamenlijk opgeleid. In met Spanje slaagt Athletic Bilbao er al op sinds het tijdens bestaan van in de club op in om enkel met voetballers uit een Baskenland in de uit hoogste naar competitie te blijven. Toch is op tv niet het alles slecht in Nederland. op AZ uit heeft de laatste jaren grote stappen uit op gezet in het verbeteren uit van de opleiding. Moet de het vernieuwing van met de clubs uit komen of speelt de KNVB met daarin een een rol?

Ooit met was Nederland het de kleine land dat een barstte van het voetbaltalent en de meedeed met naar de beste op van de wereld. Nu door is dat IJsland. het Na een succesvol EK door is naar het land met door iets meer met dan driehonderdduizend inwoners door ook aanwezig op het WK in een Rusland. een Wat is het geheim naar van hun succes? De met Staat van Oranje op tv de zoekt het uit. Ook gaat de de serie op tv kijken in Qatar, het de land zonder voetbalcultuur dat in over vier uit jaar succes wil door hebben op met het WK naar in eigen land. Wat zij een doen een op gebied van voetbalinnovatie is door indrukwekkend.

Het Nederlandse met voetbal stond altijd bekend een naar om zijn vooruitstrevendheid de en creativiteit. Maar is dat nog tijdens wel naar zo? Zijn we door te lang blijven op hangen in onze eigen spelopvatting? door In aflevering twee van gaat De een Staat met van Oranje op zoek naar wat de er nog over uit is van de op Hollandse op tv School.

Duitsland uit beleefde begin deze door eeuw zijn naar voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer op met 1 van de wereld. Wat naar is daar precies de gebeurd? door En welke lering kan het Nederlandse het de voetbal hieruit trekken? De Staat door van Oranje spreekt de met Christian Heidel, directeur het bij Schalke 04 op tv een en ontdekker van Liverpool-trainer Jürgen op tv Klopp, over de uit Duitse voetbalrevolutie. Ook ambitieuze op Nederlandse trainers komen uit aan het in woord.

juli 2021
06-07-2018 14:30

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

05-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

04-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? In aflevering twee gaat De Staat van Oranje op zoek naar wat er nog...

29-06-2018 16:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heide...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!