Programma gemist?

Nederland is een in opleidingsland. Maar op tv zelfs op het gebied door van uit talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar uit Nederlandse met clubs vissen in het dezelfde talentenvijver, worden in door Frankrijk in nationale voetbalacademies een de beste voetballers het door gezamenlijk opgeleid. In met Spanje slaagt Athletic Bilbao er naar al sinds op tv het bestaan van de club in in in om enkel uit met voetballers uit Baskenland in de naar hoogste competitie de te blijven. tijdens Toch is niet alles slecht op in op Nederland. AZ heeft de laatste op jaren uit grote stappen gezet in uit het met verbeteren van de opleiding. Moet de de vernieuwing van de een clubs tijdens komen of in speelt de KNVB daarin een naar rol?

Ooit uit was Nederland het kleine land van dat barstte van op tv van het voetbaltalent en meedeed met in de met beste van de wereld. van Nu is dat IJsland. Na de een op tv succesvol EK is in het land met een iets meer dan op tv driehonderdduizend inwoners uit ook aanwezig op op tv het WK in Rusland. op tv Wat is het geheim het van door hun succes? De Staat op tv van Oranje zoekt het uit. tijdens Ook gaat de op tv uit serie kijken in Qatar, van het land zonder voetbalcultuur op dat over vier jaar tijdens van succes wil hebben op de het WK uit in eigen land. het Wat zij doen op van gebied van voetbalinnovatie is tijdens indrukwekkend.

Het Nederlandse voetbal op stond altijd een bekend om in zijn vooruitstrevendheid de en creativiteit. Maar is dat van nog wel zo? Zijn naar we te lang met blijven hangen uit in onze een eigen spelopvatting? naar In aflevering twee gaat uit De Staat de van Oranje op het zoek naar wat er nog uit over op tv is van de Hollandse in School.

Duitsland van beleefde begin deze op eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is uit op tv het de nummer naar 1 van de wereld. tijdens Wat is daar precies gebeurd? uit En welke een lering op kan het Nederlandse voetbal hieruit op trekken? naar De Staat van op Oranje spreekt met tijdens Christian Heidel, directeur bij Schalke 04 in op tv en ontdekker van Liverpool-trainer Jürgen Klopp, tijdens op tv over de Duitse voetbalrevolutie. een Ook ambitieuze Nederlandse met trainers komen aan het het woord.

juni 2020
06-07-2018 14:30

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

05-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

04-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? In aflevering twee gaat De Staat van Oranje op zoek naar wat er nog...

29-06-2018 16:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heide...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!