Programma gemist?

Nederland naar is een opleidingsland. tijdens Maar zelfs op het gebied in van uit talentontwikkeling is uit Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs naar vissen in op tv dezelfde talentenvijver, een worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies van de de beste voetballers gezamenlijk door opgeleid. In het Spanje slaagt Athletic van Bilbao er al met sinds het bestaan van uit de club in om de enkel met voetballers uit van op tv Baskenland in de hoogste competitie een te op blijven. Toch is uit niet alles slecht in Nederland. door AZ heeft uit de laatste jaren grote uit stappen gezet in de het verbeteren van de op tv opleiding. Moet door de vernieuwing van door de clubs komen naar of speelt een de KNVB daarin een met rol?

Ooit met was Nederland het kleine de land naar dat barstte van het voetbaltalent van en meedeed met naar de beste van met de het wereld. Nu is dat IJsland. op Na een succesvol EK de een is het land op met iets meer dan driehonderdduizend op inwoners ook aanwezig op door naar het WK in Rusland. Wat het is het geheim een van door hun succes? De Staat van Oranje uit zoekt het het uit. Ook gaat de in serie in kijken in Qatar, op het land zonder op voetbalcultuur dat over vier de jaar succes tijdens wil hebben op een het WK in eigen land. een Wat zij in doen op met gebied van voetbalinnovatie is met indrukwekkend.

Het Nederlandse voetbal in stond altijd naar bekend tijdens om zijn vooruitstrevendheid op tv en creativiteit. Maar is dat uit nog wel zo? Zijn van we te tijdens lang naar blijven hangen in onze in eigen spelopvatting? In aflevering met twee gaat op De Staat door van Oranje op zoek naar wat de er nog het over is door van de Hollandse uit School.

Duitsland naar beleefde begin deze eeuw zijn tijdens voetbaldieptepunt. Inmiddels is door het tijdens de nummer 1 van de uit met wereld. Wat is daar precies gebeurd? het En welke in lering kan het Nederlandse door op tv voetbal hieruit trekken? De Staat van uit Oranje spreekt op tv met Christian Heidel, in directeur bij Schalke op tv 04 een en ontdekker van een Liverpool-trainer Jürgen Klopp, over de Duitse van de voetbalrevolutie. Ook ambitieuze Nederlandse het trainers komen aan het in woord.

januari 2021
06-07-2018 14:30

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

05-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

04-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? In aflevering twee gaat De Staat van Oranje op zoek naar wat er nog...

29-06-2018 16:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heide...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!