Programma gemist?

Nederland is tijdens een opleidingsland. Maar door zelfs op op het gebied naar van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. uit Waar Nederlandse met clubs vissen in dezelfde talentenvijver, in een worden in Frankrijk in nationale in voetbalacademies de van beste voetballers gezamenlijk opgeleid. In op Spanje slaagt Athletic een Bilbao op tv er al sinds het het bestaan van de club van in om een enkel met van voetballers uit Baskenland in naar de naar hoogste competitie te door blijven. Toch is op tv niet alles slecht in Nederland. AZ de heeft de laatste tijdens jaren grote door stappen gezet in in het verbeteren van de in opleiding. op Moet de vernieuwing een van de in clubs komen of speelt een de KNVB daarin op tv een rol?

Ooit was Nederland het het kleine land op uit dat barstte van het van voetbaltalent en meedeed met een de beste van op de wereld. Nu een is dat IJsland. met Na een in succesvol EK is het op tv land tijdens met iets meer dan driehonderdduizend inwoners uit ook aanwezig de op het WK de in op Rusland. Wat is het met geheim van van hun succes? De Staat van tijdens Oranje zoekt in het uit. Ook gaat de tijdens naar serie kijken in Qatar, het land door zonder voetbalcultuur een dat over vier jaar tijdens op tv succes wil hebben op door het WK in eigen land. tijdens Wat zij doen uit door op gebied van voetbalinnovatie met is indrukwekkend.

Het Nederlandse het voetbal stond altijd bekend een om zijn vooruitstrevendheid naar en creativiteit. de Maar is van dat nog wel tijdens zo? Zijn uit we te lang blijven hangen door in door onze eigen spelopvatting? In een aflevering twee gaat De met Staat van Oranje in op zoek naar door wat er op nog over naar is van de het Hollandse School.

Duitsland een beleefde begin door deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. uit Inmiddels is het het de nummer 1 op van de op tv wereld. Wat is op daar precies gebeurd? En welke lering op tv naar kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? op De Staat in van Oranje van spreekt met Christian Heidel, van directeur bij Schalke 04 op en op tv ontdekker van Liverpool-trainer het J├╝rgen Klopp, over de Duitse naar voetbalrevolutie. Ook ambitieuze een door Nederlandse trainers komen aan van het woord.

september 2020
06-07-2018 14:30

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

05-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

04-07-2018 17:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? In aflevering twee gaat De Staat van Oranje op zoek naar wat er nog...

29-06-2018 16:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heide...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!