Programma gemist?

Nederland de is een opleidingsland. door Maar zelfs op het met gebied van talentontwikkeling op tv is naar Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs tijdens vissen in dezelfde het talentenvijver, worden in Frankrijk het in nationale voetbalacademies in de de beste voetballers gezamenlijk opgeleid. naar In Spanje slaagt in Athletic Bilbao door er al sinds het bestaan door van de club een in om enkel een met voetballers door uit Baskenland met in de hoogste competitie te tijdens blijven. Toch is op tv niet alles slecht op tv in Nederland. het AZ heeft de door laatste door jaren grote stappen gezet in van het verbeteren door van de op opleiding. Moet de vernieuwing van uit de clubs komen of op speelt de KNVB van daarin een in rol?

Ooit was het Nederland een het kleine land in dat barstte van het op tv voetbaltalent en meedeed met de op tv beste op tv van de wereld. Nu op tv is dat IJsland. Na uit een succesvol een EK op is het land met met iets meer met dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op tijdens een het WK in Rusland. Wat is op tv het de geheim van hun succes? De door met Staat van Oranje naar zoekt het uit. Ook in gaat de serie kijken tijdens in Qatar, het op tv land zonder voetbalcultuur naar dat over vier op tv jaar succes wil op hebben op op het WK in eigen land. het op Wat zij doen op gebied met van voetbalinnovatie is op indrukwekkend.

Het Nederlandse voetbal uit in stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid met en creativiteit. door Maar tijdens is dat nog wel zo? in Zijn we te met lang een blijven hangen in onze eigen spelopvatting? met De Staat uit van in Oranje gaat op zoek naar wat op er nog over van is van de het uit Hollandse School.

Voor van de tweede de keer op rij op ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe een is het door Nederlands de voetbal afgezakt naar in de staat van nu? En wat van moet tijdens er gebeuren het om het tij uit te keren? In de een aanloop naar het WK 2018 naar duikt de NOS uit met De Staat tijdens van Oranje met in de wereld op van tijdens de voetbalwetenschappers- en experts, naar op zoek naar verklaringen voor een de de Nederlandse voetbalcrisis. Ook wordt tijdens er onderzocht hoe voetballanden een om een ons heen, van die ooit ook in een door crisis belandden, daar uit van een wisten te kruipen. De op Staat van Oranje is tijdens van 24 mei tot door 14 juni door iedere donderdagavond een vlak voor half een tien te op tv zien op NPO 2. In deze eerste op aflevering: de 'Er is een in revolutie nodig'. Duitsland beleefde op tv begin deze eeuw de zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels door is het de de nummer 1 van van de wereld. Wat uit is daar de precies gebeurd? En welke lering een kan het Nederlandse met voetbal van hieruit trekken? uit De Staat van tijdens Oranje spreekt met Christian uit Heidel, directeur bij Schalke op tv 04 en met ontdekker van door Liverpool-trainer Jürgen Klopp, over de een Duitse voetbalrevolutie. Ook ambitieuze op Nederlandse trainers komen op aan het op woord.

november 2019
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!