Programma gemist?

Nederland is het een opleidingsland. van Maar zelfs op het gebied een met van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar van Nederlandse clubs uit vissen op in dezelfde talentenvijver, worden in naar Frankrijk in de nationale voetbalacademies op de beste voetballers gezamenlijk een opgeleid. In Spanje een slaagt Athletic Bilbao er al van sinds met het bestaan op van de club een in om enkel met in voetballers uit door Baskenland in de van hoogste competitie te door blijven. Toch is niet een alles slecht in in Nederland. AZ heeft de van laatste jaren grote een stappen gezet in het het verbeteren op van de in opleiding. Moet de tijdens vernieuwing van de clubs komen door of speelt de met KNVB daarin een uit rol?

Ooit was Nederland tijdens het het kleine land op dat barstte van met het voetbaltalent en op meedeed met de beste van de met wereld. Nu tijdens is dat van IJsland. Na een succesvol uit EK is het uit land met op tv iets meer op dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op van uit het WK in Rusland. Wat een is het op tv geheim van hun succes? De tijdens met Staat van Oranje zoekt het uit. het Ook gaat de een serie kijken op tv in door Qatar, het land zonder het voetbalcultuur dat over door vier jaar succes wil hebben uit op het uit WK in eigen land. door Wat zij een doen op gebied het van voetbalinnovatie is door indrukwekkend.

Het Nederlandse een voetbal stond tijdens altijd bekend om tijdens zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. op tv Maar is dat uit nog wel zo? Zijn naar in we te lang blijven hangen met in onze eigen spelopvatting? in De uit Staat van Oranje gaat tijdens op zoek naar de wat er van nog over is van op de op tv Hollandse School.

Voor de tweede met de keer op rij ontbreekt Oranje door op op tv een eindtoernooi. Hoe is op het Nederlands voetbal op tv afgezakt naar de staat van door nu? En wat tijdens moet er tijdens gebeuren om het tij op tv te keren? In door de op aanloop naar het van WK 2018 duikt op tv de NOS met De Staat door op van Oranje in door de wereld van de voetbalwetenschappers- op en experts, naar op zoek naar verklaringen voor met de Nederlandse voetbalcrisis. tijdens Ook wordt er in onderzocht hoe door voetballanden om ons tijdens heen, die ooit door ook in een crisis een belandden, op tv daar uit wisten te met kruipen. De Staat door van de Oranje is van 24 mei tot met 14 juni iedere de donderdagavond vlak een voor half tien te tijdens zien op NPO met 2. In deze eerste een aflevering: 'Er de is op tv een revolutie nodig'. Duitsland beleefde begin naar op tv deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is door het met de nummer 1 van de door wereld. in Wat is daar van precies gebeurd? van En welke lering kan een het Nederlandse voetbal hieruit van trekken? op tv De Staat van Oranje spreekt van met Christian Heidel, directeur naar bij Schalke 04 het en ontdekker een van Liverpool-trainer J├╝rgen een Klopp, uit over de Duitse naar voetbalrevolutie. Ook ambitieuze Nederlandse tijdens trainers komen tijdens aan het woord.

september 2020
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!