Programma gemist?

Nederland de is een de opleidingsland. Maar zelfs op het gebied een van naar talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar het Nederlandse clubs uit vissen in met dezelfde talentenvijver, worden het in Frankrijk in het nationale voetbalacademies de beste voetballers met gezamenlijk opgeleid. In de Spanje tijdens slaagt Athletic Bilbao er al het sinds het met bestaan van de club in in om enkel op met voetballers uit het Baskenland in de met hoogste op competitie te uit blijven. Toch is de niet alles slecht in door Nederland. AZ heeft op tv de laatste jaren op grote stappen gezet in het op tv verbeteren van de tijdens opleiding. Moet tijdens de vernieuwing de van de clubs een komen of speelt de KNVB in daarin een door rol?

Ooit een was Nederland het kleine land op tv dat barstte met van het voetbaltalent en met meedeed het met de beste van de met wereld. Nu de is dat IJsland. Na in een naar succesvol EK door is het land met door iets meer naar dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig tijdens op tijdens het WK in Rusland. op Wat is het van geheim van van hun succes? De naar Staat van Oranje zoekt in het uit. Ook gaat de het serie in kijken in Qatar, het land op met zonder voetbalcultuur dat over uit vier jaar succes wil hebben van een op het WK in eigen met land. Wat zij op tv doen op gebied op van voetbalinnovatie tijdens is indrukwekkend.

Het Nederlandse op voetbal stond altijd bekend van om zijn tijdens vooruitstrevendheid op en creativiteit. Maar uit is dat nog wel naar zo? Zijn we te lang het blijven een hangen in onze eigen spelopvatting? tijdens De Staat in van uit Oranje gaat op zoek naar door wat er nog over naar is de van de Hollandse een School.

Voor de tweede het keer van op rij ontbreekt Oranje met op uit een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands in voetbal afgezakt op tv naar de staat door van nu? op tv En wat moet in er gebeuren van om het tij met te keren? In de aanloop met naar het uit WK 2018 duikt door de NOS met De Staat het van Oranje in door de wereld tijdens van de voetbalwetenschappers- en met experts, van op zoek naar het verklaringen voor de Nederlandse door voetbalcrisis. Ook wordt de er onderzocht hoe voetballanden naar de om ons heen, naar die ooit ook in een met crisis belandden, uit daar uit van wisten te kruipen. De uit Staat van Oranje is van van 24 mei in tot 14 juni iedere tijdens donderdagavond vlak voor de half tien te door zien met op NPO tijdens 2. In deze eerste aflevering: 'Er op is een revolutie nodig'. een Duitsland beleefde van begin naar deze eeuw zijn met voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer het 1 van van de wereld. Wat op is daar de precies gebeurd? En welke uit lering op kan het Nederlandse met voetbal hieruit trekken? De Staat van naar Oranje spreekt uit met Christian Heidel, naar directeur van bij Schalke 04 en het ontdekker van Liverpool-trainer Jürgen Klopp, in het over de Duitse voetbalrevolutie. Ook naar ambitieuze Nederlandse trainers komen tijdens aan het in woord.

augustus 2021
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!