Programma gemist?

Nederland is een tijdens opleidingsland. naar Maar zelfs op het gebied naar van talentontwikkeling in is Nederland voorbijgestreefd. naar Waar Nederlandse door clubs vissen in dezelfde met talentenvijver, worden in Frankrijk een in het nationale voetbalacademies de beste voetballers naar gezamenlijk tijdens opgeleid. In Spanje slaagt op Athletic Bilbao er al het sinds het het bestaan van de club de in om uit enkel de met voetballers uit Baskenland in de het hoogste competitie te van blijven. Toch uit is niet alles slecht naar in Nederland. AZ een heeft de laatste uit jaren grote stappen tijdens door gezet in het verbeteren van een de naar opleiding. Moet de vernieuwing van van de met clubs komen of speelt uit de KNVB daarin een naar rol?

Ooit was Nederland het het uit kleine land dat barstte van in op het voetbaltalent en door meedeed met de beste van de het wereld. Nu naar is dat IJsland. op tv Na een succesvol EK een is het met land met iets meer op in dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig door op het WK van in Rusland. het Wat is op het geheim van hun naar succes? De Staat van Oranje op zoekt het uit. het het Ook gaat de serie op tv kijken in Qatar, het van land op tv zonder voetbalcultuur dat over vier jaar door met succes wil hebben in op het WK in eigen land. in Wat zij in doen op gebied op tv van naar voetbalinnovatie is indrukwekkend.

Het Nederlandse een voetbal met stond altijd bekend uit om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar in is dat de nog wel zo? Zijn van we in te lang blijven hangen met in onze eigen van spelopvatting? De het Staat van in Oranje gaat op in zoek naar wat er op tv nog over het is van de Hollandse op School.

Voor de een tweede het keer op rij ontbreekt op Oranje op op tv een eindtoernooi. Hoe is het van Nederlands voetbal door afgezakt naar de staat op van nu? op En wat moet er uit gebeuren van om het tij naar te keren? In de aanloop naar naar het WK naar 2018 op tv duikt de NOS met de De Staat in van Oranje in de door wereld van de voetbalwetenschappers- in en tijdens experts, op zoek naar verklaringen uit voor de op Nederlandse voetbalcrisis. Ook wordt er op tv onderzocht hoe voetballanden de om een ons heen, die ooit ook tijdens in een op crisis belandden, door daar uit wisten te met kruipen. De door Staat van Oranje tijdens is van 24 uit mei tot door 14 juni iedere donderdagavond tijdens vlak voor half tien naar te zien op NPO een 2. In uit deze eerste aflevering: op tv 'Er is een revolutie nodig'. tijdens Duitsland op tv beleefde begin op deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels de is van het de nummer 1 uit van de tijdens wereld. Wat is een daar precies gebeurd? En welke lering op kan het Nederlandse met voetbal van hieruit trekken? De Staat van in Oranje op spreekt met Christian de Heidel, directeur bij Schalke 04 op tv en ontdekker van naar Liverpool-trainer Jürgen Klopp, op tv over de door Duitse op tv voetbalrevolutie. Ook ambitieuze Nederlandse op tv trainers komen aan door het woord.

april 2021
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!