Programma gemist?

Nederland de is een uit opleidingsland. Maar zelfs het op het gebied van een talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. van Waar Nederlandse clubs het vissen in op tv dezelfde talentenvijver, worden van in Frankrijk in nationale de voetbalacademies de beste van voetballers tijdens gezamenlijk opgeleid. In Spanje de slaagt Athletic Bilbao door er al in sinds het bestaan van de op club van in om enkel met voetballers uit uit Baskenland in in de hoogste competitie te op tv blijven. een Toch is niet door alles slecht in Nederland. AZ door naar heeft de laatste de jaren grote stappen gezet in het in verbeteren van de uit het opleiding. Moet de vernieuwing van de door clubs komen naar of tijdens speelt de KNVB op daarin een rol?

Ooit op was Nederland het het kleine land op dat barstte van het voetbaltalent op tv en meedeed uit met de naar beste van de wereld. in Nu is tijdens dat IJsland. Na een succesvol tijdens EK is het land van de met iets meer dan driehonderdduizend inwoners de ook aanwezig op met het WK in de van Rusland. Wat is het geheim van op tv hun door succes? De Staat van Oranje op met zoekt het uit. Ook naar gaat de serie kijken in met van Qatar, het land zonder een voetbalcultuur dat met over vier jaar van succes wil hebben op het WK uit in uit eigen land. op tv Wat zij doen op gebied van op tv voetbalinnovatie door is indrukwekkend.

Het op tv Nederlandse voetbal stond altijd bekend op tv om zijn vooruitstrevendheid een en naar creativiteit. Maar is dat nog met wel een zo? Zijn we te lang op op blijven hangen in in onze eigen spelopvatting? De een Staat van Oranje gaat op met zoek een naar wat er van nog over uit is van de Hollandse de School.

Voor de de tweede keer van op rij de ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. in Hoe is het het Nederlands voetbal afgezakt naar naar de staat van naar in nu? En wat moet er de gebeuren om het naar tij te een keren? In de aanloop naar naar het van WK 2018 duikt op tv de NOS met op De Staat met van Oranje in de wereld door van de voetbalwetenschappers- en uit het experts, op zoek naar de verklaringen voor de Nederlandse in voetbalcrisis. Ook wordt door er onderzocht hoe van voetballanden om ons op tv heen, die ooit ook het in een crisis tijdens belandden, daar op tv uit wisten te kruipen. met De door Staat van Oranje is naar van 24 met mei tot 14 uit juni iedere donderdagavond vlak van voor half naar tien te zien op NPO een 2. In deze door eerste aflevering: 'Er is van een op revolutie nodig'. Duitsland in beleefde begin deze eeuw de zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels van is naar het de nummer 1 van de tijdens wereld. Wat door is daar precies op gebeurd? En door welke lering kan op het Nederlandse voetbal hieruit trekken? uit een De Staat van Oranje spreekt in met de Christian Heidel, directeur bij Schalke een 04 en ontdekker een van Liverpool-trainer Jürgen Klopp, op tv over de Duitse op voetbalrevolutie. door Ook ambitieuze Nederlandse trainers naar komen aan op tv het woord.

januari 2021
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!