Programma gemist?

Nederland is van een opleidingsland. Maar op zelfs op naar het gebied van talentontwikkeling is een Nederland voorbijgestreefd. de Waar Nederlandse clubs vissen op in in dezelfde talentenvijver, worden de in Frankrijk in nationale op voetbalacademies de tijdens beste voetballers gezamenlijk tijdens opgeleid. In Spanje slaagt Athletic door Bilbao er het al in sinds het bestaan van de club op de in om enkel een met voetballers uit Baskenland in op tv de hoogste competitie uit te blijven. Toch in is niet alles op tv slecht in Nederland. uit AZ heeft de het laatste door jaren grote stappen gezet in op tv het verbeteren het van de opleiding. Moet de naar op tv vernieuwing van de clubs komen met of speelt de KNVB door daarin een door rol?

Ooit naar was Nederland het op kleine land dat op tv barstte van naar het voetbaltalent en meedeed met de tijdens beste in van de wereld. Nu een is dat IJsland. Na met van een succesvol EK is het land de met iets van meer dan driehonderdduizend inwoners op tv ook met aanwezig op van het WK in Rusland. Wat met is het naar geheim van hun succes? De in Staat naar van Oranje zoekt het uit. tijdens op Ook gaat de in serie kijken in de Qatar, het land zonder voetbalcultuur dat op tv over vier de jaar succes wil van hebben op met het WK in eigen op tv land. Wat zij van doen op gebied van op tv voetbalinnovatie is door indrukwekkend.

Het op tv Nederlandse voetbal stond altijd naar bekend om zijn tijdens vooruitstrevendheid op tv en creativiteit. Maar is uit dat nog op tv wel zo? Zijn we op te lang blijven het hangen in onze eigen op spelopvatting? van De Staat van Oranje gaat op tv op zoek naar uit wat er nog over de is van de naar Hollandse met School.

Voor op tv de tweede met keer op rij ontbreekt Oranje door op een eindtoernooi. in Hoe is het Nederlands op voetbal afgezakt door naar de de staat van nu? En wat door naar moet er gebeuren om een het tij te keren? In het de aanloop door naar het een WK 2018 duikt de het NOS uit met De Staat van op Oranje in van de wereld van de voetbalwetenschappers- en op tv experts, een op zoek naar verklaringen van voor de Nederlandse uit voetbalcrisis. Ook wordt op er onderzocht hoe uit voetballanden om tijdens ons heen, op die ooit ook in door een crisis belandden, de daar uit op tv wisten te kruipen. de De Staat van Oranje een is van van 24 mei tot 14 het juni iedere met donderdagavond vlak voor half tien te tijdens zien op uit NPO 2. In in deze eerste aflevering: 'Er is naar een revolutie een nodig'. de Duitsland beleefde begin de deze eeuw zijn in voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de de nummer 1 de van de wereld. Wat in is tijdens daar precies gebeurd? En welke tijdens lering kan het het Nederlandse voetbal hieruit trekken? de De een Staat van Oranje spreekt door met Christian Heidel, op tv directeur bij Schalke 04 tijdens van en ontdekker van Liverpool-trainer Jürgen naar Klopp, het over de Duitse voetbalrevolutie. Ook ambitieuze een met Nederlandse trainers komen aan het het woord.

mei 2020
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!