Programma gemist?

Nederland is een in opleidingsland. Maar zelfs het op het tijdens gebied van het talentontwikkeling is Nederland in voorbijgestreefd. Waar door Nederlandse clubs vissen met in dezelfde talentenvijver, worden in uit Frankrijk in nationale de voetbalacademies de beste voetballers naar gezamenlijk opgeleid. In op Spanje slaagt Athletic een in Bilbao er al het sinds het bestaan van uit de club in naar om enkel met uit voetballers uit Baskenland in de de hoogste van competitie te door blijven. Toch is niet alles slecht naar in tijdens Nederland. AZ heeft de laatste door jaren grote een stappen gezet in het het verbeteren met van de opleiding. Moet van de vernieuwing van de de clubs het komen of speelt met de KNVB naar daarin een rol?

Ooit was Nederland tijdens het kleine land in op dat barstte van naar het voetbaltalent en meedeed het met de van beste van de tijdens wereld. Nu is dat met IJsland. Na door een succesvol EK is het een land uit met iets meer dan driehonderdduizend inwoners op ook aanwezig op het een het WK in Rusland. op tv Wat is het op tv geheim van met hun succes? De Staat van Oranje van zoekt het uit. van tijdens Ook gaat de op serie kijken in Qatar, het land in zonder voetbalcultuur op tv dat over vier uit jaar succes wil hebben een op tijdens het WK in eigen tijdens land. Wat zij doen in op een gebied van de voetbalinnovatie is indrukwekkend.

Het door Nederlandse voetbal stond altijd op tv bekend om op zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. naar Maar is dat in nog wel zo? Zijn van we met te lang blijven hangen in in onze op tv eigen spelopvatting? De een Staat van Oranje gaat in op zoek naar door wat er nog over op tv is een van de Hollandse op School.

Voor tijdens de tweede keer op een rij ontbreekt Oranje tijdens op een eindtoernooi. Hoe naar het is het Nederlands voetbal afgezakt naar het door de staat van nu? En wat tijdens moet er gebeuren uit om het tij uit met te keren? In de een aanloop naar het met WK 2018 duikt de NOS met met De een Staat uit van Oranje in de wereld door van door de voetbalwetenschappers- en tijdens experts, op zoek naar verklaringen in voor de Nederlandse in voetbalcrisis. Ook wordt er op onderzocht hoe van voetballanden op tv om ons heen, die ooit ook op tv in een crisis met belandden, daar uit een wisten uit te kruipen. De in Staat van op tv Oranje is van 24 mei tijdens tot 14 juni iedere naar donderdagavond vlak door voor half tien te met zien op NPO met met 2. In deze eerste op tv aflevering: 'Er is een revolutie nodig'. tijdens Duitsland beleefde naar begin deze eeuw zijn het voetbaldieptepunt. Inmiddels is in het de door nummer een 1 van de wereld. door Wat is daar precies uit gebeurd? op En welke lering van kan het Nederlandse voetbal hieruit in trekken? De Staat tijdens van Oranje spreekt met tijdens tijdens Christian Heidel, directeur bij een Schalke 04 en ontdekker van een Liverpool-trainer J├╝rgen het Klopp, een over de Duitse op tv voetbalrevolutie. Ook ambitieuze Nederlandse naar trainers komen aan het de woord.

september 2021
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!