Programma gemist?

Nederland is een een uit opleidingsland. Maar zelfs op het op gebied van talentontwikkeling een is Nederland voorbijgestreefd. Waar naar Nederlandse clubs vissen door uit in dezelfde talentenvijver, worden in van Frankrijk in tijdens nationale voetbalacademies de beste voetballers door gezamenlijk opgeleid. uit In Spanje slaagt het Athletic Bilbao met er al op sinds het bestaan van de club door met in om enkel met voetballers uit uit Baskenland van in de hoogste competitie tijdens te blijven. Toch de is de niet alles slecht in Nederland. door AZ heeft de laatste tijdens jaren grote stappen uit gezet in het het verbeteren van in de opleiding. Moet naar de vernieuwing van van de clubs komen op tv of speelt de de KNVB daarin van een rol?

Ooit de was Nederland de het kleine land dat het barstte van tijdens het voetbaltalent en meedeed naar met de beste van in de in wereld. Nu is het dat IJsland. Na tijdens een succesvol EK is het door land met van iets meer dan in driehonderdduizend inwoners ook aanwezig uit op het door WK in Rusland. Wat is van van het geheim van hun door succes? De Staat van uit Oranje zoekt het uit. het Ook tijdens gaat de serie kijken op in Qatar, met het land uit zonder voetbalcultuur dat over op tv vier jaar een succes wil hebben op het het WK tijdens in eigen land. Wat zij doen met op gebied van tijdens voetbalinnovatie op tv is indrukwekkend.

Het Nederlandse voetbal tijdens op tv stond altijd bekend om zijn tijdens vooruitstrevendheid en creativiteit. met Maar is het dat nog wel een zo? Zijn uit we te lang blijven hangen met in onze eigen spelopvatting? de op De Staat van Oranje gaat in op zoek naar wat door er nog de over uit is van de Hollandse op tv School.

Voor de van tweede een keer op rij ontbreekt Oranje op op een naar eindtoernooi. Hoe is tijdens het Nederlands voetbal afgezakt op naar de staat tijdens van nu? een En wat moet er naar gebeuren om de het tij te naar keren? In van de aanloop naar het het WK 2018 duikt de NOS met met De Staat uit op tv van Oranje in de de wereld van de voetbalwetenschappers- op tv en experts, op door zoek in naar verklaringen voor de Nederlandse het voetbalcrisis. op Ook wordt er onderzocht in hoe voetballanden tijdens om ons heen, die van ooit ook een in een crisis door belandden, daar uit tijdens wisten te kruipen. De een Staat van Oranje op is van 24 mei tot op 14 juni tijdens iedere donderdagavond vlak voor met half tien van te zien door op NPO 2. In de deze eerste in aflevering: 'Er is een revolutie nodig'. uit Duitsland naar beleefde begin deze in eeuw zijn het voetbaldieptepunt. Inmiddels is op het de nummer 1 van op de uit wereld. Wat is daar precies gebeurd? naar een En welke lering kan tijdens het Nederlandse van voetbal hieruit trekken? De Staat met van Oranje het spreekt met Christian het Heidel, directeur naar bij Schalke 04 en ontdekker van uit Liverpool-trainer naar Jürgen Klopp, over de door Duitse een voetbalrevolutie. Ook ambitieuze Nederlandse tijdens trainers komen aan het naar woord.

oktober 2020
14-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Nederland is een opleidingsland. Maar zelfs op het gebied van talentontwikkeling is Nederland voorbijgestreefd. Waar Nederlandse clubs vissen in dezelfde talentenvijver, worden in Frankrijk in nationale voetbalacademies de beste voetballers...

07-06-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Ooit was Nederland het kleine land dat barstte van het voetbaltalent en meedeed met de beste van de wereld. Nu is dat IJsland. Na een succesvol EK is het land met iets meer dan driehonderdduizend inwoners ook aanwezig op het WK in Rusland. ...

31-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018

De Staat van Oranje 2018 - De Staat van Oranje 2018

Het Nederlandse voetbal stond altijd bekend om zijn vooruitstrevendheid en creativiteit. Maar is dat nog wel zo? Zijn we te lang blijven hangen in onze eigen spelopvatting? De Staat van Oranje gaat op zoek naar wat er nog over is van de Hol...

24-05-2018 21:25

Nieuw: De Staat van Oranje

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje i...

De Staat van Oranje 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Staat van Oranje 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Staat van Oranje 2018 bij De Staat van Oranje 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Staat van Oranje 2018. Heb je een uitzending van De Staat van Oranje 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!