Programma gemist?

Loek tijdens heeft zich depressief opgesloten op in zijn slaapkamer. tijdens Iedereen probeert hem tijdens op te beuren en naar te overtuigen dat door hij het huwelijk uit moet sluiten uit tussen tijdens voetballer Mike en naar zijn publiciteitsgeile vriendin. Maar van Loek kan alleen een maar aan van Anneke denken...

Loeks wereld een stort naar in als Anneke een uit nieuwe vriend blijkt te hebben. een Als Anton tijdens ook nog eens tijdens eist dat in hij stopt door met hem imiteren, komt van de bruiloft tussen op tv de joodse op Levie en zijn op tv niet-joodse bruid in de gevaar.

Loek sluit van het tijdens huwelijk tussen de moeder in van zijn oude van jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. het Terwijl z'n met eigen de moeder gedumpt wordt, van vraagt Loek zijn collega-lookalike Renate het om een date. Anneke door probeert haar slag uit te uit slaan op op tv gezellig bedoelde single-avondjes.

Loek wordt versierd uit door op tv een vrouw die denkt een dat hij in Anton is. Ondertussen voelt Anneke van zich eenzaam tijdens zonder Loek. door Kai en het Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar op hun de huwelijksdag toe en zetten daarmee met hun relatie op een het de spel.

Loek in en Layla verzinnen een plan de op tv om nieuwe bruiloften in binnen te slepen. Anneke heeft op tv besloten in om een tattoo tijdens te nemen. Tessa wil uit niets liever dan door Loek het getrouwd worden, een maar uit haar strenggelovige vader ziet dat niet naar de zitten.

Loek een mist Anneke, maar zij uit is, tegelijk met Loeks door spullen, juist de hun verleden op door aan het op ruimen. Marian door heeft een nieuwe vriend waar op ze meteen mee gaat op tv samenwonen. Showanna's verloofde de moet aan de haar criminele familie op bewijzen dat de hij goed genoeg op is voor naar haar.

Anton naar Faber flipt in op het podium en in dat heeft met gevolgen voor de zaken door van Loek en het Layla. Loek krijgt het op flink op tv voor zijn kiezen op straat. op tv De hoogbejaarde meneer naar De van Wit en mevrouw de Janssen zijn in uit het bejaardenhuis verliefd op geworden.

Loek op tv krijgt zijn eerste autorijles van uit Barbara. Marian naar is zo verliefd in op Herman dat ze uit zich door hem door in op tv de luren tijdens laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist op Hubèrt ten met huwelijk via de door stationsomroeper.

Loek op gaat voor naar onbepaalde tijd bij zijn op moeder Marian een wonen. Anneke maakt een begin met tijdens het het uitvoeren van een haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over van haar huwelijk, naar maar Laura's moeder van heeft haar uit zinnen al op helemaal op de trouwdag door gezet.

Vanaf vanavond zendt met NPO 3 door de comedyserie naar B.A.B.S. uit. van In deze serie trouwt Loek in Nieuwenhaag met (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon het Ambtenaar van de van Burgerlijke tijdens Stand trouwt. Hij is door populair als van B.A.B.S., omdat hij de lookalike door is van op de acteur Anton Faber op die de de hoofdrol in film 'Voor Eeuwig van Verbonden' heeft. uit De een bekende trouwscène uit die in film is het toppunt uit van romantiek. In de uit eerste op tv aflevering wordt Loek het door Layla, van het door lookalike-bureau Look-a-Layla, ontdekt als naar lookalike van Anton op tv Faber. in Zij helpt Loek een om B.A.B.S. te een worden. In de eerste aflevering uit gaat Anneke's jongere het collega-juf Sophie trouwen. een Anneke is ontevreden uit met haar door eigen leven, op tv omdat het zo naar voorspelbaar en onopvallend is. In B.A.B.S spelen op naast van Annet Malherbe en Diederik een Ebbinge ook Bianca door Krijgsman een en Joke Tjalsma een belangrijke een rol. De serie was op tv eerder te op zien voor KPN-abonnees bij uit in KPN Presenteert.

januari 2021
05-08-2018 21:30

Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

B.A.B.S. - Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

Loek heeft zich depressief opgesloten in zijn slaapkamer. Iedereen probeert hem op te beuren en te overtuigen dat hij het huwelijk moet sluiten tussen voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. Maar Loek kan alleen maar aan Anneke ...

29-07-2018 21:20

Afl. 9 - Layla als Loek

B.A.B.S. - Afl. 9 - Layla als Loek

Loeks wereld stort in als Anneke een nieuwe vriend blijkt te hebben. Als Anton ook nog eens eist dat hij stopt met hem imiteren, komt de bruiloft tussen de joodse Levie en zijn niet-joodse bruid in gevaar.

22-07-2018 21:15

Afl. 8 - Loek en Renate

B.A.B.S. - Afl. 8 - Loek en Renate

Loek sluit het huwelijk tussen de moeder van zijn oude jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n eigen moeder gedumpt wordt, vraagt Loek zijn collega-lookalike Renate om een date. Anneke probeert haar slag te slaan op gezellig...

15-07-2018 21:25

Afl. 7 - Loek en Layla

B.A.B.S. - Afl. 7 - Loek en Layla

Loek wordt versierd door een vrouw die denkt dat hij Anton is. Ondertussen voelt Anneke zich eenzaam zonder Loek. Kai en Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar hun huwelijksdag toe en zetten daarmee hun relatie op het spel.

08-07-2018 21:25

Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

B.A.B.S. - Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

Loek en Layla verzinnen een plan om nieuwe bruiloften binnen te slepen. Anneke heeft besloten om een tattoo te nemen. Tessa wil niets liever dan door Loek getrouwd worden, maar haar strenggelovige vader ziet dat niet zitten.

01-07-2018 21:20

Afl. 5 - Loek als Anton

B.A.B.S. - Afl. 5 - Loek als Anton

Loek mist Anneke, maar zij is, tegelijk met Loeks spullen, juist hun verleden op aan het ruimen. Marian heeft een nieuwe vriend waar ze meteen mee gaat samenwonen. Showanna's verloofde moet aan haar criminele familie bewijzen dat hij goed g...

24-06-2018 21:20

Afl. 4 - Loek en Anton

B.A.B.S. - Afl. 4 - Loek en Anton

Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer De Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

10-06-2018 21:15

Afl. 3 - Loek en Barbara

B.A.B.S. - Afl. 3 - Loek en Barbara

Loek krijgt zijn eerste autorijles van Barbara. Marian is zo verliefd op Herman dat ze zich door hem in de luren laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist Hubèrt ten huwelijk via de stationsomroeper.

03-06-2018 21:15

Afl. 2 - Loek en Marian

B.A.B.S. - Afl. 2 - Loek en Marian

Loek gaat voor onbepaalde tijd bij zijn moeder Marian wonen. Anneke maakt een begin met het uitvoeren van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over haar huwelijk, maar Laura's moeder heeft haar zinnen al helemaal op de trouwdag gezet.

27-05-2018 21:10

Nieuw: B.A.B.S.

B.A.B.S. - Nieuw: B.A.B.S.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de comedyserie B.A.B.S. uit. In deze serie trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van ...

B.A.B.S. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van B.A.B.S. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van B.A.B.S. bij B.A.B.S. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van B.A.B.S.. Heb je een uitzending van B.A.B.S. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

B.A.B.S. gemist

Uitzending gemist van B.A.B.S.? Hier kun je alle uitzendingen van B.A.B.S. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!