Programma gemist?

Loek van heeft zich van depressief opgesloten in zijn naar slaapkamer. Iedereen een probeert hem op te beuren het en te overtuigen de dat hij een het huwelijk moet sluiten van tussen voetballer Mike en op tv zijn uit publiciteitsgeile vriendin. Maar Loek kan de alleen maar van aan Anneke van denken...

Loeks door wereld stort in als de Anneke een nieuwe vriend een blijkt te naar hebben. door Als Anton ook op nog eens eist dat hij van stopt met hem imiteren, op in komt de bruiloft tussen de joodse de Levie en zijn tijdens de niet-joodse bruid in op tv gevaar.

Loek sluit het op tv het huwelijk tussen de moeder het van zijn oude jeugdliefde met en haar fanatieke de duivenmelker. Terwijl op z'n eigen moeder gedumpt wordt, de vraagt Loek naar zijn op tv collega-lookalike Renate om een uit date. Anneke probeert een haar slag te slaan uit op gezellig bedoelde op single-avondjes.

Loek een wordt versierd door een vrouw tijdens die denkt met dat hij Anton is. in Ondertussen voelt naar Anneke zich eenzaam zonder de Loek. Kai en de Jeroen door kibbelen zich onvermoeibaar door naar hun door huwelijksdag toe en van zetten daarmee hun relatie naar op het met spel.

Loek en op tv Layla verzinnen in een plan om een nieuwe bruiloften een binnen te slepen. Anneke heeft met besloten om een van tattoo te nemen. Tessa met de wil niets liever in dan door Loek getrouwd worden, maar naar haar op tv strenggelovige vader het ziet dat niet het zitten.

Loek mist Anneke, op maar een zij is, van tegelijk met Loeks spullen, in juist hun verleden op aan een het ruimen. Marian op door heeft een nieuwe vriend waar tijdens ze meteen mee gaat uit op tv samenwonen. Showanna's verloofde het moet aan haar criminele familie bewijzen de van dat hij goed genoeg op tv is voor door haar.

Anton door Faber flipt van op het podium tijdens en dat heeft gevolgen met voor de zaken van naar Loek en Layla. in Loek krijgt in het flink voor zijn een kiezen op straat. De uit naar hoogbejaarde meneer De Wit het en mevrouw op Janssen zijn in van het bejaardenhuis verliefd van geworden.

Loek krijgt zijn van op eerste autorijles van Barbara. tijdens Marian is zo verliefd op op tv Herman in dat ze zich door in hem in de luren op tv laat leggen. op Conductrice Rakje door vraagt machinist Hubèrt ten met huwelijk het via de stationsomroeper.

Loek gaat tijdens voor uit onbepaalde tijd bij uit zijn moeder Marian door wonen. Anneke maakt een begin door met het uitvoeren van uit van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt op tv over haar huwelijk, van maar van Laura's moeder heeft het haar zinnen al uit helemaal op de trouwdag de gezet.

Vanaf vanavond het zendt met NPO 3 de comedyserie de B.A.B.S. uit. In op tv deze serie naar trouwt Loek Nieuwenhaag het (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon door Ambtenaar naar van de Burgerlijke Stand trouwt. van Hij is het populair als op tv B.A.B.S., omdat hij de lookalike is met van de in acteur Anton Faber tijdens die de hoofdrol door in film op tv 'Voor Eeuwig Verbonden' de heeft. De bekende een trouwscène uit die film op is het met toppunt van romantiek. In de de eerste aflevering wordt de Loek door Layla, van van door het lookalike-bureau Look-a-Layla, ontdekt een als lookalike van Anton Faber. door naar Zij helpt Loek om een B.A.B.S. te worden. In de naar eerste aflevering de gaat Anneke's jongere collega-juf tijdens het Sophie trouwen. Anneke is tijdens ontevreden met op tv haar eigen leven, omdat het zo een op tv voorspelbaar en onopvallend met is. In B.A.B.S spelen naast Annet Malherbe door op tv en Diederik Ebbinge ook Bianca Krijgsman uit en van Joke Tjalsma een op tv belangrijke rol. De op tv serie was een eerder te zien voor met KPN-abonnees bij KPN in Presenteert.

mei 2021
05-08-2018 21:30

Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

B.A.B.S. - Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

Loek heeft zich depressief opgesloten in zijn slaapkamer. Iedereen probeert hem op te beuren en te overtuigen dat hij het huwelijk moet sluiten tussen voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. Maar Loek kan alleen maar aan Anneke ...

29-07-2018 21:20

Afl. 9 - Layla als Loek

B.A.B.S. - Afl. 9 - Layla als Loek

Loeks wereld stort in als Anneke een nieuwe vriend blijkt te hebben. Als Anton ook nog eens eist dat hij stopt met hem imiteren, komt de bruiloft tussen de joodse Levie en zijn niet-joodse bruid in gevaar.

22-07-2018 21:15

Afl. 8 - Loek en Renate

B.A.B.S. - Afl. 8 - Loek en Renate

Loek sluit het huwelijk tussen de moeder van zijn oude jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n eigen moeder gedumpt wordt, vraagt Loek zijn collega-lookalike Renate om een date. Anneke probeert haar slag te slaan op gezellig...

15-07-2018 21:25

Afl. 7 - Loek en Layla

B.A.B.S. - Afl. 7 - Loek en Layla

Loek wordt versierd door een vrouw die denkt dat hij Anton is. Ondertussen voelt Anneke zich eenzaam zonder Loek. Kai en Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar hun huwelijksdag toe en zetten daarmee hun relatie op het spel.

08-07-2018 21:25

Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

B.A.B.S. - Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

Loek en Layla verzinnen een plan om nieuwe bruiloften binnen te slepen. Anneke heeft besloten om een tattoo te nemen. Tessa wil niets liever dan door Loek getrouwd worden, maar haar strenggelovige vader ziet dat niet zitten.

01-07-2018 21:20

Afl. 5 - Loek als Anton

B.A.B.S. - Afl. 5 - Loek als Anton

Loek mist Anneke, maar zij is, tegelijk met Loeks spullen, juist hun verleden op aan het ruimen. Marian heeft een nieuwe vriend waar ze meteen mee gaat samenwonen. Showanna's verloofde moet aan haar criminele familie bewijzen dat hij goed g...

24-06-2018 21:20

Afl. 4 - Loek en Anton

B.A.B.S. - Afl. 4 - Loek en Anton

Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer De Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

10-06-2018 21:15

Afl. 3 - Loek en Barbara

B.A.B.S. - Afl. 3 - Loek en Barbara

Loek krijgt zijn eerste autorijles van Barbara. Marian is zo verliefd op Herman dat ze zich door hem in de luren laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist Hubèrt ten huwelijk via de stationsomroeper.

03-06-2018 21:15

Afl. 2 - Loek en Marian

B.A.B.S. - Afl. 2 - Loek en Marian

Loek gaat voor onbepaalde tijd bij zijn moeder Marian wonen. Anneke maakt een begin met het uitvoeren van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over haar huwelijk, maar Laura's moeder heeft haar zinnen al helemaal op de trouwdag gezet.

27-05-2018 21:10

Nieuw: B.A.B.S.

B.A.B.S. - Nieuw: B.A.B.S.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de comedyserie B.A.B.S. uit. In deze serie trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van ...

B.A.B.S. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van B.A.B.S. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van B.A.B.S. bij B.A.B.S. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van B.A.B.S.. Heb je een uitzending van B.A.B.S. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

B.A.B.S. gemist

Uitzending gemist van B.A.B.S.? Hier kun je alle uitzendingen van B.A.B.S. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!