Programma gemist?

Loek heeft het zich het depressief opgesloten in zijn de slaapkamer. Iedereen probeert hem met op te op beuren en te op overtuigen dat hij het huwelijk van moet sluiten tussen een van voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile door vriendin. Maar Loek kan een op tv alleen maar aan Anneke een denken...

Loeks uit wereld stort in als van Anneke een naar nieuwe vriend van blijkt te hebben. Als Anton het ook nog eens naar eist dat met hij stopt met hem imiteren, naar op komt de bruiloft tussen de joodse op tv Levie op en zijn niet-joodse bruid in een naar gevaar.

Loek sluit op tv het met huwelijk tussen de moeder op tv van zijn oude de jeugdliefde en haar tijdens fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n eigen van moeder gedumpt tijdens wordt, vraagt Loek zijn de collega-lookalike Renate om op tv een date. de Anneke probeert haar slag met de te slaan op het gezellig bedoelde single-avondjes.

Loek naar wordt versierd door een vrouw op tv die een denkt dat hij naar Anton is. Ondertussen voelt het Anneke zich eenzaam zonder het Loek. het Kai en Jeroen kibbelen zich het onvermoeibaar door naar hun huwelijksdag toe op en op tv zetten daarmee hun uit relatie op het door spel.

Loek de en Layla de verzinnen een plan tijdens om nieuwe bruiloften een binnen te slepen. Anneke heeft besloten op om in een tattoo te naar nemen. Tessa wil naar niets liever dan een door Loek getrouwd worden, maar van een haar strenggelovige vader ziet naar dat niet het zitten.

Loek naar mist Anneke, maar met zij is, tegelijk met Loeks op tv spullen, juist naar hun verleden op op tv aan het ruimen. Marian uit heeft uit een nieuwe vriend waar het ze meteen mee op tv gaat samenwonen. Showanna's verloofde het moet aan haar door criminele op tv familie bewijzen uit dat hij goed genoeg in is voor door haar.

Anton Faber de flipt de op het podium en dat heeft tijdens een gevolgen voor de zaken van naar Loek en Layla. Loek op tv krijgt het flink uit door voor zijn kiezen op straat. De met hoogbejaarde meneer De in Wit het en mevrouw op Janssen zijn in het bejaardenhuis naar verliefd met geworden.

Loek krijgt zijn een eerste autorijles het van Barbara. het Marian is zo verliefd met op Herman dat ze in zich naar door hem in een de luren laat leggen. tijdens Conductrice Rakje vraagt een machinist op Hubèrt ten huwelijk naar via de stationsomroeper.

Loek naar gaat voor van onbepaalde tijd bij met zijn moeder Marian wonen. Anneke uit maakt een begin de met het uitvoeren uit van haar bucketlist. Bruid met Laura het twijfelt over haar huwelijk, een maar de Laura's moeder heeft haar naar zinnen al helemaal het op de trouwdag op tv gezet.

Vanaf vanavond uit zendt NPO van 3 de comedyserie B.A.B.S. uit. een van In deze serie trouwt Loek Nieuwenhaag van (Diederik op tv Ebbinge) mensen als Buitengewoon een Ambtenaar van tijdens de Burgerlijke Stand trouwt. Hij een is tijdens populair als tijdens B.A.B.S., omdat hij de in lookalike is van de tijdens acteur Anton Faber een die de hoofdrol de in de film 'Voor Eeuwig Verbonden' heeft. De in bekende trouwscène uit door die op tv film is het toppunt een van romantiek. In de van eerste aflevering tijdens wordt Loek door Layla, van door het uit lookalike-bureau Look-a-Layla, ontdekt uit als lookalike van Anton Faber. uit Zij helpt Loek naar om B.A.B.S. te naar tijdens worden. In de eerste aflevering gaat in op Anneke's jongere collega-juf op tv Sophie trouwen. Anneke uit is ontevreden met haar eigen naar leven, omdat het met zo voorspelbaar en op tv onopvallend is. In naar B.A.B.S spelen naast Annet tijdens Malherbe en Diederik op Ebbinge ook Bianca van Krijgsman en Joke Tjalsma op tv een belangrijke rol. op De op tv serie was het eerder te zien voor op tv KPN-abonnees bij de KPN Presenteert.

januari 2020
05-08-2018 21:30

Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

B.A.B.S. - Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

Loek heeft zich depressief opgesloten in zijn slaapkamer. Iedereen probeert hem op te beuren en te overtuigen dat hij het huwelijk moet sluiten tussen voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. Maar Loek kan alleen maar aan Anneke ...

29-07-2018 21:20

Afl. 9 - Layla als Loek

B.A.B.S. - Afl. 9 - Layla als Loek

Loeks wereld stort in als Anneke een nieuwe vriend blijkt te hebben. Als Anton ook nog eens eist dat hij stopt met hem imiteren, komt de bruiloft tussen de joodse Levie en zijn niet-joodse bruid in gevaar.

22-07-2018 21:15

Afl. 8 - Loek en Renate

B.A.B.S. - Afl. 8 - Loek en Renate

Loek sluit het huwelijk tussen de moeder van zijn oude jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n eigen moeder gedumpt wordt, vraagt Loek zijn collega-lookalike Renate om een date. Anneke probeert haar slag te slaan op gezellig...

15-07-2018 21:25

Afl. 7 - Loek en Layla

B.A.B.S. - Afl. 7 - Loek en Layla

Loek wordt versierd door een vrouw die denkt dat hij Anton is. Ondertussen voelt Anneke zich eenzaam zonder Loek. Kai en Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar hun huwelijksdag toe en zetten daarmee hun relatie op het spel.

08-07-2018 21:25

Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

B.A.B.S. - Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

Loek en Layla verzinnen een plan om nieuwe bruiloften binnen te slepen. Anneke heeft besloten om een tattoo te nemen. Tessa wil niets liever dan door Loek getrouwd worden, maar haar strenggelovige vader ziet dat niet zitten.

01-07-2018 21:20

Afl. 5 - Loek als Anton

B.A.B.S. - Afl. 5 - Loek als Anton

Loek mist Anneke, maar zij is, tegelijk met Loeks spullen, juist hun verleden op aan het ruimen. Marian heeft een nieuwe vriend waar ze meteen mee gaat samenwonen. Showanna's verloofde moet aan haar criminele familie bewijzen dat hij goed g...

24-06-2018 21:20

Afl. 4 - Loek en Anton

B.A.B.S. - Afl. 4 - Loek en Anton

Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer De Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

10-06-2018 21:15

Afl. 3 - Loek en Barbara

B.A.B.S. - Afl. 3 - Loek en Barbara

Loek krijgt zijn eerste autorijles van Barbara. Marian is zo verliefd op Herman dat ze zich door hem in de luren laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist Hubèrt ten huwelijk via de stationsomroeper.

03-06-2018 21:15

Afl. 2 - Loek en Marian

B.A.B.S. - Afl. 2 - Loek en Marian

Loek gaat voor onbepaalde tijd bij zijn moeder Marian wonen. Anneke maakt een begin met het uitvoeren van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over haar huwelijk, maar Laura's moeder heeft haar zinnen al helemaal op de trouwdag gezet.

27-05-2018 21:10

Nieuw: B.A.B.S.

B.A.B.S. - Nieuw: B.A.B.S.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de comedyserie B.A.B.S. uit. In deze serie trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van ...

B.A.B.S. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van B.A.B.S. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van B.A.B.S. bij B.A.B.S. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van B.A.B.S.. Heb je een uitzending van B.A.B.S. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

B.A.B.S. gemist

Uitzending gemist van B.A.B.S.? Hier kun je alle uitzendingen van B.A.B.S. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!