Programma gemist?

Loek op tv heeft zich naar depressief opgesloten in zijn slaapkamer. Iedereen op tv tijdens probeert hem op te door beuren en een te overtuigen dat met hij het huwelijk moet sluiten van tussen in voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile van vriendin. Maar op Loek kan alleen tijdens maar aan in Anneke denken...

Loeks wereld in stort in als op tv Anneke van een nieuwe vriend blijkt te uit hebben. Als naar Anton ook nog eens eist het dat hij de stopt een met hem imiteren, komt de in bruiloft tussen op tv de joodse Levie en een zijn niet-joodse tijdens bruid in uit gevaar.

Loek sluit met het de huwelijk tussen de moeder van zijn op naar oude jeugdliefde en de haar fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n naar eigen moeder gedumpt met wordt, vraagt Loek op tv zijn collega-lookalike Renate door om een date. Anneke in probeert haar uit slag te in slaan op in gezellig bedoelde single-avondjes.

Loek wordt uit versierd door met een vrouw tijdens die denkt dat op tv hij Anton is. met Ondertussen voelt Anneke het zich eenzaam zonder Loek. Kai naar en Jeroen kibbelen een zich op onvermoeibaar naar hun huwelijksdag toe van en zetten daarmee hun met relatie op het in het spel.

Loek en het Layla verzinnen een door plan om nieuwe bruiloften een op binnen te slepen. Anneke heeft het besloten om in een tattoo een te nemen. Tessa wil niets met liever dan door Loek tijdens getrouwd worden, maar uit de haar strenggelovige vader met ziet dat niet een zitten.

Loek naar mist Anneke, tijdens maar zij is, tegelijk door met Loeks met spullen, juist hun op tv verleden op aan het ruimen. Marian tijdens heeft een nieuwe een vriend het waar ze meteen mee het gaat in samenwonen. Showanna's verloofde moet aan haar de criminele door familie bewijzen dat hij op tv goed genoeg is voor naar in haar.

Anton Faber in flipt op het naar podium en dat heeft op tv gevolgen voor op tv de een zaken van Loek en van Layla. Loek krijgt het naar flink voor tijdens zijn kiezen in op straat. De hoogbejaarde meneer De in Wit en met mevrouw met Janssen zijn in het bejaardenhuis met verliefd op tv geworden.

Loek een krijgt zijn eerste autorijles uit van Barbara. het Marian is zo verliefd op op tv de Herman dat ze een zich door hem in de de luren laat leggen. de Conductrice Rakje vraagt machinist op tv met Hubèrt ten huwelijk van via de stationsomroeper.

Loek gaat uit voor onbepaalde op tv tijd bij door zijn moeder Marian wonen. Anneke het maakt in een begin met het uitvoeren op tv van haar bucketlist. met Bruid met Laura twijfelt over met haar huwelijk, maar Laura's moeder heeft in haar zinnen in al helemaal op een de tijdens trouwdag gezet.

Vanaf het vanavond zendt NPO van 3 de comedyserie in B.A.B.S. uit. In deze serie van trouwt Loek Nieuwenhaag met de (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van van de de Burgerlijke Stand door trouwt. Hij is populair als door B.A.B.S., omdat met hij de lookalike is met van de de acteur op Anton Faber die de naar hoofdrol in film 'Voor door Eeuwig Verbonden' heeft. De in tijdens bekende trouwscène uit die film is de in het toppunt van romantiek. In de eerste naar in aflevering wordt Loek van door Layla, van het lookalike-bureau Look-a-Layla, tijdens ontdekt op als lookalike van Anton Faber. tijdens met Zij helpt Loek om B.A.B.S. te de worden. In op tv de van eerste aflevering gaat Anneke's jongere door collega-juf Sophie uit trouwen. Anneke is ontevreden op tv met het haar eigen leven, tijdens omdat het zo voorspelbaar en tijdens onopvallend is. In B.A.B.S spelen op naast Annet het Malherbe en Diederik Ebbinge tijdens de ook Bianca Krijgsman en uit Joke Tjalsma een belangrijke rol. naar De serie was de eerder te op tv zien voor KPN-abonnees bij tijdens KPN met Presenteert.

september 2021
05-08-2018 21:30

Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

B.A.B.S. - Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

Loek heeft zich depressief opgesloten in zijn slaapkamer. Iedereen probeert hem op te beuren en te overtuigen dat hij het huwelijk moet sluiten tussen voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. Maar Loek kan alleen maar aan Anneke ...

29-07-2018 21:20

Afl. 9 - Layla als Loek

B.A.B.S. - Afl. 9 - Layla als Loek

Loeks wereld stort in als Anneke een nieuwe vriend blijkt te hebben. Als Anton ook nog eens eist dat hij stopt met hem imiteren, komt de bruiloft tussen de joodse Levie en zijn niet-joodse bruid in gevaar.

22-07-2018 21:15

Afl. 8 - Loek en Renate

B.A.B.S. - Afl. 8 - Loek en Renate

Loek sluit het huwelijk tussen de moeder van zijn oude jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n eigen moeder gedumpt wordt, vraagt Loek zijn collega-lookalike Renate om een date. Anneke probeert haar slag te slaan op gezellig...

15-07-2018 21:25

Afl. 7 - Loek en Layla

B.A.B.S. - Afl. 7 - Loek en Layla

Loek wordt versierd door een vrouw die denkt dat hij Anton is. Ondertussen voelt Anneke zich eenzaam zonder Loek. Kai en Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar hun huwelijksdag toe en zetten daarmee hun relatie op het spel.

08-07-2018 21:25

Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

B.A.B.S. - Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

Loek en Layla verzinnen een plan om nieuwe bruiloften binnen te slepen. Anneke heeft besloten om een tattoo te nemen. Tessa wil niets liever dan door Loek getrouwd worden, maar haar strenggelovige vader ziet dat niet zitten.

01-07-2018 21:20

Afl. 5 - Loek als Anton

B.A.B.S. - Afl. 5 - Loek als Anton

Loek mist Anneke, maar zij is, tegelijk met Loeks spullen, juist hun verleden op aan het ruimen. Marian heeft een nieuwe vriend waar ze meteen mee gaat samenwonen. Showanna's verloofde moet aan haar criminele familie bewijzen dat hij goed g...

24-06-2018 21:20

Afl. 4 - Loek en Anton

B.A.B.S. - Afl. 4 - Loek en Anton

Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer De Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

10-06-2018 21:15

Afl. 3 - Loek en Barbara

B.A.B.S. - Afl. 3 - Loek en Barbara

Loek krijgt zijn eerste autorijles van Barbara. Marian is zo verliefd op Herman dat ze zich door hem in de luren laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist Hubèrt ten huwelijk via de stationsomroeper.

03-06-2018 21:15

Afl. 2 - Loek en Marian

B.A.B.S. - Afl. 2 - Loek en Marian

Loek gaat voor onbepaalde tijd bij zijn moeder Marian wonen. Anneke maakt een begin met het uitvoeren van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over haar huwelijk, maar Laura's moeder heeft haar zinnen al helemaal op de trouwdag gezet.

27-05-2018 21:10

Nieuw: B.A.B.S.

B.A.B.S. - Nieuw: B.A.B.S.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de comedyserie B.A.B.S. uit. In deze serie trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van ...

B.A.B.S. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van B.A.B.S. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van B.A.B.S. bij B.A.B.S. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van B.A.B.S.. Heb je een uitzending van B.A.B.S. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

B.A.B.S. gemist

Uitzending gemist van B.A.B.S.? Hier kun je alle uitzendingen van B.A.B.S. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!