Programma gemist?

Loek tijdens heeft zich depressief opgesloten in op de zijn slaapkamer. Iedereen probeert van hem op het te beuren en te overtuigen op dat de hij het huwelijk uit moet sluiten tussen voetballer op tv Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. op tv Maar Loek kan op tv alleen maar een aan Anneke in denken...

Loeks wereld stort van in als Anneke van in een nieuwe vriend blijkt te hebben. naar Als Anton ook in nog eens van eist dat hij in stopt in met hem imiteren, komt de bruiloft van tussen de op joodse van Levie en zijn niet-joodse tijdens bruid in op gevaar.

Loek sluit het de huwelijk tussen op de moeder door van zijn van oude jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. met Terwijl z'n eigen het een moeder gedumpt wordt, vraagt Loek zijn door collega-lookalike Renate op om een het date. Anneke in probeert haar slag met te slaan op gezellig bedoelde naar single-avondjes.

Loek op wordt versierd van door een vrouw die denkt op tv dat hij Anton is. van Ondertussen voelt een Anneke zich eenzaam van zonder Loek. van Kai en in Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar hun uit huwelijksdag toe en op zetten daarmee tijdens hun relatie tijdens op het naar spel.

Loek op tv en Layla verzinnen een de plan om door nieuwe bruiloften met binnen te slepen. Anneke heeft op tv besloten de om een tattoo te nemen. Tessa met wil naar niets liever dan door Loek uit op getrouwd worden, maar haar een strenggelovige vader ziet dat tijdens niet in zitten.

Loek mist tijdens Anneke, een maar zij is, in tegelijk met Loeks spullen, juist hun met op tv verleden op aan het ruimen. Marian tijdens heeft een nieuwe uit vriend waar een ze meteen uit mee gaat samenwonen. naar Showanna's verloofde moet in aan haar tijdens criminele familie bewijzen dat hij op tv goed genoeg is op voor een haar.

Anton Faber flipt uit op het tijdens podium en dat tijdens heeft gevolgen voor de naar zaken van tijdens Loek en het Layla. Loek krijgt het flink door voor zijn kiezen een op straat. De het op hoogbejaarde meneer De Wit met en mevrouw Janssen zijn in naar het op tv bejaardenhuis verliefd op geworden.

Loek in krijgt zijn eerste op tv autorijles van het Barbara. Marian is zo verliefd op van Herman dat op tv ze zich door tijdens hem in de door luren laat van leggen. Conductrice Rakje uit vraagt machinist uit Hubèrt ten huwelijk via de op stationsomroeper.

Loek een gaat voor onbepaalde tijd bij uit zijn op moeder Marian wonen. op tv Anneke maakt een uit begin met uit het uitvoeren van haar bucketlist. de Bruid Laura twijfelt van over haar huwelijk, maar met op Laura's moeder heeft tijdens haar zinnen al helemaal op naar de trouwdag uit gezet.

Vanaf vanavond het zendt NPO met 3 de comedyserie de B.A.B.S. uit. op tv In deze serie trouwt Loek op tv Nieuwenhaag in (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon van Ambtenaar op van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij tijdens is populair als de door B.A.B.S., omdat hij de tijdens lookalike is van een de acteur Anton Faber die door de de hoofdrol in film met 'Voor Eeuwig van Verbonden' heeft. De bekende trouwscène met uit die film tijdens is het toppunt naar van uit romantiek. In de eerste aflevering uit wordt Loek in door Layla, van naar het lookalike-bureau Look-a-Layla, het ontdekt als lookalike van Anton naar Faber. naar Zij helpt Loek om tijdens B.A.B.S. te worden. In de op eerste aflevering gaat tijdens het Anneke's jongere collega-juf Sophie trouwen. Anneke het uit is ontevreden met haar eigen het leven, omdat door het zo door voorspelbaar en onopvallend is. In B.A.B.S spelen naar naast naar Annet Malherbe en door Diederik Ebbinge ook Bianca tijdens Krijgsman en van Joke Tjalsma een belangrijke rol. op van De serie was eerder te zien met voor KPN-abonnees bij uit KPN een Presenteert.

september 2020
05-08-2018 21:30

Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

B.A.B.S. - Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

Loek heeft zich depressief opgesloten in zijn slaapkamer. Iedereen probeert hem op te beuren en te overtuigen dat hij het huwelijk moet sluiten tussen voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. Maar Loek kan alleen maar aan Anneke ...

29-07-2018 21:20

Afl. 9 - Layla als Loek

B.A.B.S. - Afl. 9 - Layla als Loek

Loeks wereld stort in als Anneke een nieuwe vriend blijkt te hebben. Als Anton ook nog eens eist dat hij stopt met hem imiteren, komt de bruiloft tussen de joodse Levie en zijn niet-joodse bruid in gevaar.

22-07-2018 21:15

Afl. 8 - Loek en Renate

B.A.B.S. - Afl. 8 - Loek en Renate

Loek sluit het huwelijk tussen de moeder van zijn oude jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n eigen moeder gedumpt wordt, vraagt Loek zijn collega-lookalike Renate om een date. Anneke probeert haar slag te slaan op gezellig...

15-07-2018 21:25

Afl. 7 - Loek en Layla

B.A.B.S. - Afl. 7 - Loek en Layla

Loek wordt versierd door een vrouw die denkt dat hij Anton is. Ondertussen voelt Anneke zich eenzaam zonder Loek. Kai en Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar hun huwelijksdag toe en zetten daarmee hun relatie op het spel.

08-07-2018 21:25

Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

B.A.B.S. - Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

Loek en Layla verzinnen een plan om nieuwe bruiloften binnen te slepen. Anneke heeft besloten om een tattoo te nemen. Tessa wil niets liever dan door Loek getrouwd worden, maar haar strenggelovige vader ziet dat niet zitten.

01-07-2018 21:20

Afl. 5 - Loek als Anton

B.A.B.S. - Afl. 5 - Loek als Anton

Loek mist Anneke, maar zij is, tegelijk met Loeks spullen, juist hun verleden op aan het ruimen. Marian heeft een nieuwe vriend waar ze meteen mee gaat samenwonen. Showanna's verloofde moet aan haar criminele familie bewijzen dat hij goed g...

24-06-2018 21:20

Afl. 4 - Loek en Anton

B.A.B.S. - Afl. 4 - Loek en Anton

Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer De Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

10-06-2018 21:15

Afl. 3 - Loek en Barbara

B.A.B.S. - Afl. 3 - Loek en Barbara

Loek krijgt zijn eerste autorijles van Barbara. Marian is zo verliefd op Herman dat ze zich door hem in de luren laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist Hubèrt ten huwelijk via de stationsomroeper.

03-06-2018 21:15

Afl. 2 - Loek en Marian

B.A.B.S. - Afl. 2 - Loek en Marian

Loek gaat voor onbepaalde tijd bij zijn moeder Marian wonen. Anneke maakt een begin met het uitvoeren van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over haar huwelijk, maar Laura's moeder heeft haar zinnen al helemaal op de trouwdag gezet.

27-05-2018 21:10

Nieuw: B.A.B.S.

B.A.B.S. - Nieuw: B.A.B.S.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de comedyserie B.A.B.S. uit. In deze serie trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van ...

B.A.B.S. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van B.A.B.S. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van B.A.B.S. bij B.A.B.S. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van B.A.B.S.. Heb je een uitzending van B.A.B.S. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

B.A.B.S. gemist

Uitzending gemist van B.A.B.S.? Hier kun je alle uitzendingen van B.A.B.S. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!