Programma gemist?

Loek de heeft zich depressief een opgesloten in zijn slaapkamer. het Iedereen probeert de hem op te beuren en een een te overtuigen dat het hij het huwelijk moet sluiten tijdens tussen voetballer een Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. in Maar Loek kan van alleen uit maar aan Anneke in denken...

Loeks op tv wereld stort in een als Anneke een tijdens nieuwe vriend blijkt te op tv hebben. op Als Anton ook nog eens door eist dat met hij stopt met hem het imiteren, op tv komt de bruiloft tussen de een joodse Levie en zijn met niet-joodse bruid op tv in op gevaar.

Loek sluit het naar het huwelijk tussen de moeder van van zijn oude jeugdliefde en door haar fanatieke duivenmelker. door een Terwijl z'n eigen moeder gedumpt de wordt, vraagt Loek zijn een collega-lookalike Renate met om een date. door Anneke probeert haar slag tijdens te slaan door op gezellig in bedoelde single-avondjes.

Loek uit wordt versierd door het een vrouw de die denkt dat hij naar Anton is. Ondertussen het voelt Anneke zich eenzaam zonder op Loek. Kai en in op Jeroen kibbelen zich uit onvermoeibaar naar hun met huwelijksdag toe en zetten naar daarmee hun het relatie op het een spel.

Loek met en Layla verzinnen van een plan om de nieuwe bruiloften binnen te slepen. in Anneke een heeft besloten om door een tattoo op te nemen. Tessa wil niets uit liever dan op tv door Loek getrouwd worden, door maar de haar strenggelovige vader ziet dat naar niet op tv zitten.

Loek door mist Anneke, maar zij tijdens is, tegelijk van met Loeks uit spullen, juist hun van verleden op aan het ruimen. Marian naar door heeft een nieuwe vriend waar in ze meteen door mee gaat met samenwonen. Showanna's verloofde moet een aan haar op criminele familie bewijzen dat in hij goed genoeg in is voor met haar.

Anton in Faber flipt op het de podium uit en dat heeft een gevolgen voor de zaken van Loek van tijdens en Layla. Loek naar krijgt het flink voor zijn kiezen in door op straat. De hoogbejaarde meneer De een met Wit en mevrouw uit Janssen zijn in het bejaardenhuis het verliefd uit geworden.

Loek krijgt in zijn de eerste autorijles van op Barbara. Marian is zo het verliefd op van Herman dat ze zich van door hem in tijdens de luren laat op tv leggen. Conductrice van Rakje vraagt machinist Hubèrt op ten huwelijk op via de stationsomroeper.

Loek gaat voor een onbepaalde in tijd bij zijn moeder het Marian van wonen. Anneke maakt een begin met met het uitvoeren van van haar in bucketlist. Bruid Laura twijfelt over tijdens haar huwelijk, maar op op Laura's moeder heeft haar zinnen al met helemaal op de op tv tijdens trouwdag gezet.

Vanaf uit vanavond zendt NPO 3 met de comedyserie B.A.B.S. uit. op tv In deze serie met op trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen in als Buitengewoon door Ambtenaar de van de Burgerlijke Stand in trouwt. Hij is populair als door B.A.B.S., omdat hij in de in lookalike is van met de acteur de Anton Faber die door de hoofdrol in film met 'Voor Eeuwig Verbonden' het heeft. De bekende trouwscène de uit die van film is tijdens het toppunt van romantiek. In de eerste tijdens aflevering op tv wordt Loek door van Layla, van in het lookalike-bureau Look-a-Layla, ontdekt het als lookalike van Anton de Faber. Zij helpt Loek tijdens om B.A.B.S. te een worden. In op de eerste aflevering gaat het Anneke's jongere collega-juf op tv van Sophie trouwen. Anneke is ontevreden het met haar eigen leven, de omdat met het zo voorspelbaar en door onopvallend is. In een B.A.B.S spelen de naast Annet Malherbe en een Diederik Ebbinge ook Bianca Krijgsman naar en tijdens Joke Tjalsma een belangrijke uit rol. De serie op tv was eerder te tijdens zien voor KPN-abonnees bij tijdens KPN van Presenteert.

mei 2020
05-08-2018 21:30

Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

B.A.B.S. - Afl. 10 - Loek en Toch Weer Anneke

Loek heeft zich depressief opgesloten in zijn slaapkamer. Iedereen probeert hem op te beuren en te overtuigen dat hij het huwelijk moet sluiten tussen voetballer Mike en zijn publiciteitsgeile vriendin. Maar Loek kan alleen maar aan Anneke ...

29-07-2018 21:20

Afl. 9 - Layla als Loek

B.A.B.S. - Afl. 9 - Layla als Loek

Loeks wereld stort in als Anneke een nieuwe vriend blijkt te hebben. Als Anton ook nog eens eist dat hij stopt met hem imiteren, komt de bruiloft tussen de joodse Levie en zijn niet-joodse bruid in gevaar.

22-07-2018 21:15

Afl. 8 - Loek en Renate

B.A.B.S. - Afl. 8 - Loek en Renate

Loek sluit het huwelijk tussen de moeder van zijn oude jeugdliefde en haar fanatieke duivenmelker. Terwijl z'n eigen moeder gedumpt wordt, vraagt Loek zijn collega-lookalike Renate om een date. Anneke probeert haar slag te slaan op gezellig...

15-07-2018 21:25

Afl. 7 - Loek en Layla

B.A.B.S. - Afl. 7 - Loek en Layla

Loek wordt versierd door een vrouw die denkt dat hij Anton is. Ondertussen voelt Anneke zich eenzaam zonder Loek. Kai en Jeroen kibbelen zich onvermoeibaar naar hun huwelijksdag toe en zetten daarmee hun relatie op het spel.

08-07-2018 21:25

Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

B.A.B.S. - Afl. 6 - Loek en onzelieveheer

Loek en Layla verzinnen een plan om nieuwe bruiloften binnen te slepen. Anneke heeft besloten om een tattoo te nemen. Tessa wil niets liever dan door Loek getrouwd worden, maar haar strenggelovige vader ziet dat niet zitten.

01-07-2018 21:20

Afl. 5 - Loek als Anton

B.A.B.S. - Afl. 5 - Loek als Anton

Loek mist Anneke, maar zij is, tegelijk met Loeks spullen, juist hun verleden op aan het ruimen. Marian heeft een nieuwe vriend waar ze meteen mee gaat samenwonen. Showanna's verloofde moet aan haar criminele familie bewijzen dat hij goed g...

24-06-2018 21:20

Afl. 4 - Loek en Anton

B.A.B.S. - Afl. 4 - Loek en Anton

Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer De Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

10-06-2018 21:15

Afl. 3 - Loek en Barbara

B.A.B.S. - Afl. 3 - Loek en Barbara

Loek krijgt zijn eerste autorijles van Barbara. Marian is zo verliefd op Herman dat ze zich door hem in de luren laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist Hubèrt ten huwelijk via de stationsomroeper.

03-06-2018 21:15

Afl. 2 - Loek en Marian

B.A.B.S. - Afl. 2 - Loek en Marian

Loek gaat voor onbepaalde tijd bij zijn moeder Marian wonen. Anneke maakt een begin met het uitvoeren van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over haar huwelijk, maar Laura's moeder heeft haar zinnen al helemaal op de trouwdag gezet.

27-05-2018 21:10

Nieuw: B.A.B.S.

B.A.B.S. - Nieuw: B.A.B.S.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de comedyserie B.A.B.S. uit. In deze serie trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van ...

B.A.B.S. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van B.A.B.S. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van B.A.B.S. bij B.A.B.S. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van B.A.B.S.. Heb je een uitzending van B.A.B.S. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

B.A.B.S. gemist

Uitzending gemist van B.A.B.S.? Hier kun je alle uitzendingen van B.A.B.S. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!