Programma gemist?

In de Nederland staat op op tegen kanker komen onbekende het en bekende Nederlanders in op actie door en delen op tv ze hun persoonlijke ervaring met uit kanker: van (ex-)patiënten en in wetenschappers tot bekende in tijdens artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor op tv de grote liveshow in drie bekende het Nederlanders tot levende standbeelden van naar van drie grootheden uit de van geschiedenis transformeren. De liveshow de komt vanuit in Den Bosch en van de presentatie is in handen naar in van Frits Sissing.

Onbekende op en bekende uit Nederlanders komen in actie en delen een hun op tv persoonlijke ervaring met kanker: op van (ex-)patiënten en uit wetenschappers tot tijdens bekende artiesten. Daarnaast zullen de speciaal voor in de grote in liveshow drie bekende Nederlanders tijdens tot levende standbeelden van drie naar grootheden met uit de geschiedenis transformeren. De in de liveshow komt vanuit Den Bosch en naar de presentatie is naar van in handen van Frits de Sissing.

Live-uitzending op van de een benefietshow Nederland staat op tegen Kanker van op vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende tijdens en bekende op Nederlanders komen een in actie en delen hun op persoonlijke ervaring met met kanker: van (ex-)patiënten en de wetenschappers een tot bekende artiesten. Caroline Tensen met presenteert tijdens de liveshow vanaf het Waagplein op tv door in Alkmaar. Ook op wordt het startschot gegeven voor een uit hardloopevenement waar mensen op tv met in actie komen voor een dierbare. op tv Actrice en het presentatrice Marlijn Weerdenburg van voert de naar run aan en rent samen tijdens met in én voor uit haar vader. De opbrengst van tijdens de avond komt op tv ten goede uit aan KWF tijdens Kankerbestrijding.

mei 2021
01-06-2019 13:40

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

In Nederland staat op tegen kanker komen onbekende en bekende Nederlanders in actie en delen ze hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote livesh...

15-05-2019 19:35

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote liveshow drie bekende Nederlanders tot leven...

29-05-2018 21:30

Live: Nederland staat op tegen Kanker

Nederland staat op tegen kanker - Live: Nederland staat op tegen Kanker

Live-uitzending van de benefietshow Nederland staat op tegen Kanker vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot be...

Nederland staat op tegen kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland staat op tegen kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland staat op tegen kanker bij Nederland staat op tegen kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland staat op tegen kanker. Heb je een uitzending van Nederland staat op tegen kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland staat op tegen kanker gemist

Uitzending gemist van Nederland staat op tegen kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland staat op tegen kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!