Programma gemist?

In Nederland met staat op naar tegen kanker komen onbekende in en bekende door Nederlanders in in actie en delen ze hun persoonlijke op ervaring met kanker: in van (ex-)patiënten en in wetenschappers tot tijdens bekende artiesten. Daarnaast zullen op speciaal van voor de grote naar liveshow drie bekende Nederlanders het tot levende standbeelden van de drie grootheden uit tijdens de op geschiedenis transformeren. in De liveshow komt vanuit met Den Bosch tijdens en de presentatie is tijdens in handen van Frits met Sissing.

Onbekende in en bekende in Nederlanders komen in tijdens actie en delen hun persoonlijke ervaring een met in kanker: van (ex-)patiënten van en wetenschappers tot bekende artiesten. naar Daarnaast zullen in speciaal van voor de grote op tv liveshow drie bekende tijdens Nederlanders tot levende in standbeelden van drie grootheden uit de van de geschiedenis transformeren. De door liveshow komt vanuit Den Bosch en op de presentatie is op het in handen van Frits door Sissing.

Live-uitzending van de door het benefietshow Nederland staat op tegen in Kanker naar vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende naar en bekende Nederlanders komen met door in actie en delen de hun persoonlijke ervaring op met kanker: een van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende door naar artiesten. Caroline Tensen presenteert de liveshow de vanaf het Waagplein naar in Alkmaar. Ook met wordt het startschot door een gegeven voor een hardloopevenement waar van mensen van in actie komen voor door een dierbare. Actrice een en presentatrice Marlijn Weerdenburg uit voert van de run aan en rent op samen met én van voor haar door vader. De door opbrengst van de avond komt ten op goede aan KWF tijdens op tv Kankerbestrijding.

juni 2020
01-06-2019 13:40

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

In Nederland staat op tegen kanker komen onbekende en bekende Nederlanders in actie en delen ze hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote livesh...

15-05-2019 19:35

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote liveshow drie bekende Nederlanders tot leven...

29-05-2018 21:30

Live: Nederland staat op tegen Kanker

Nederland staat op tegen kanker - Live: Nederland staat op tegen Kanker

Live-uitzending van de benefietshow Nederland staat op tegen Kanker vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot be...

Nederland staat op tegen kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland staat op tegen kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland staat op tegen kanker bij Nederland staat op tegen kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland staat op tegen kanker. Heb je een uitzending van Nederland staat op tegen kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland staat op tegen kanker gemist

Uitzending gemist van Nederland staat op tegen kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland staat op tegen kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!