Programma gemist?

In naar Nederland staat op in tegen kanker op tv komen onbekende en van bekende Nederlanders in het actie en delen ze tijdens hun persoonlijke ervaring met kanker: in van (ex-)patiënten en door een wetenschappers tot bekende artiesten. met Daarnaast zullen speciaal voor de uit grote van liveshow drie bekende Nederlanders met tot levende standbeelden naar van drie op tv grootheden uit met de geschiedenis transformeren. De op tv liveshow komt vanuit door Den Bosch en op tv de presentatie in is in handen van uit Frits Sissing.

Onbekende door en bekende in Nederlanders komen in door actie en delen hun persoonlijke de ervaring met naar kanker: van op (ex-)patiënten en wetenschappers van tot bekende artiesten. uit Daarnaast zullen speciaal naar voor de grote de liveshow drie bekende Nederlanders tot naar levende op tv standbeelden van drie grootheden uit tijdens de uit geschiedenis transformeren. De liveshow komt een vanuit Den een Bosch en naar de presentatie is in handen uit van door Frits Sissing.

Live-uitzending door van de met benefietshow Nederland staat op tegen Kanker op tv op vanaf het Waagplein in op tv Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders op komen met in actie en delen hun persoonlijke op ervaring met tijdens kanker: van (ex-)patiënten en tijdens wetenschappers uit tot bekende een artiesten. Caroline Tensen presenteert de van liveshow vanaf met het Waagplein in Alkmaar. Ook een wordt het startschot uit gegeven uit voor een hardloopevenement waar mensen de in actie naar komen de voor een dierbare. Actrice en een presentatrice met Marlijn Weerdenburg voert de run aan met en rent door samen met én in voor haar op vader. De opbrengst van op de uit avond komt ten goede uit aan KWF tijdens Kankerbestrijding.

september 2020
01-06-2019 13:40

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

In Nederland staat op tegen kanker komen onbekende en bekende Nederlanders in actie en delen ze hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote livesh...

15-05-2019 19:35

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote liveshow drie bekende Nederlanders tot leven...

29-05-2018 21:30

Live: Nederland staat op tegen Kanker

Nederland staat op tegen kanker - Live: Nederland staat op tegen Kanker

Live-uitzending van de benefietshow Nederland staat op tegen Kanker vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot be...

Nederland staat op tegen kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland staat op tegen kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland staat op tegen kanker bij Nederland staat op tegen kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland staat op tegen kanker. Heb je een uitzending van Nederland staat op tegen kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland staat op tegen kanker gemist

Uitzending gemist van Nederland staat op tegen kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland staat op tegen kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!