Programma gemist?

In Nederland staat naar op tegen met kanker komen tijdens onbekende en bekende Nederlanders naar in actie en delen naar ze naar hun persoonlijke ervaring door met kanker: van naar (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende uit artiesten. Daarnaast in zullen tijdens speciaal voor de grote liveshow met drie op bekende Nederlanders tot levende standbeelden van van drie het grootheden uit de geschiedenis transformeren. met De liveshow komt met vanuit tijdens Den Bosch en in de presentatie is de in handen van op Frits Sissing.

Onbekende en bekende een Nederlanders komen in met actie met en delen hun persoonlijke tijdens ervaring met kanker: van tijdens (ex-)patiënten en wetenschappers het tot bekende artiesten. door Daarnaast zullen uit speciaal voor in de grote liveshow de drie bekende Nederlanders tot in levende standbeelden van drie naar grootheden uit door de geschiedenis op transformeren. De liveshow op komt vanuit Den Bosch een en de uit presentatie is het in handen van de Frits Sissing.

Live-uitzending van de het benefietshow Nederland staat van op tegen Kanker van vanaf het Waagplein de in op tv Alkmaar. Onbekende en op bekende Nederlanders komen in actie en op uit delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van van (ex-)patiënten tijdens en wetenschappers tot op tv bekende artiesten. Caroline in Tensen presenteert de van liveshow vanaf het een Waagplein in Alkmaar. op tv Ook wordt uit het startschot een gegeven voor een hardloopevenement waar mensen een tijdens in actie komen voor op tv een dierbare. Actrice en presentatrice tijdens Marlijn Weerdenburg voert de naar de run aan en rent naar samen met én met voor haar vader. De een opbrengst van door de het avond komt ten uit goede aan KWF een Kankerbestrijding.

januari 2021
01-06-2019 13:40

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

In Nederland staat op tegen kanker komen onbekende en bekende Nederlanders in actie en delen ze hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote livesh...

15-05-2019 19:35

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote liveshow drie bekende Nederlanders tot leven...

29-05-2018 21:30

Live: Nederland staat op tegen Kanker

Nederland staat op tegen kanker - Live: Nederland staat op tegen Kanker

Live-uitzending van de benefietshow Nederland staat op tegen Kanker vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot be...

Nederland staat op tegen kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland staat op tegen kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland staat op tegen kanker bij Nederland staat op tegen kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland staat op tegen kanker. Heb je een uitzending van Nederland staat op tegen kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland staat op tegen kanker gemist

Uitzending gemist van Nederland staat op tegen kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland staat op tegen kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!