Programma gemist?

In Nederland staat in op tegen door kanker komen onbekende en van op tv bekende Nederlanders in actie uit en delen ze op hun persoonlijke ervaring door met kanker: van van (ex-)patiënten en wetenschappers een tot bekende artiesten. Daarnaast zullen in speciaal voor het de grote op tv liveshow drie in bekende Nederlanders tot de levende standbeelden van drie grootheden op tv uit de geschiedenis van transformeren. De liveshow uit komt vanuit Den Bosch de en de presentatie op tv is in in handen van Frits de Sissing.

Onbekende op en bekende tijdens Nederlanders komen in op actie en delen hun persoonlijke naar ervaring met kanker: van tijdens (ex-)patiënten en wetenschappers op tot bekende artiesten. op Daarnaast in zullen speciaal voor de tijdens grote liveshow drie een bekende Nederlanders in tot levende standbeelden van drie met grootheden uit de op geschiedenis transformeren. naar De op tv liveshow komt vanuit Den naar Bosch en de presentatie op tv is in handen van het het Frits Sissing.

Live-uitzending van in de benefietshow Nederland van staat op tegen naar Kanker vanaf door het Waagplein in Alkmaar. Onbekende en in bekende Nederlanders naar komen een in actie en uit delen hun persoonlijke ervaring het met kanker: van (ex-)patiënten en met wetenschappers uit tot bekende artiesten. Caroline Tensen tijdens presenteert de liveshow in vanaf het Waagplein een in Alkmaar. Ook op wordt het tijdens startschot gegeven voor een naar hardloopevenement waar tijdens mensen in op actie komen voor op een dierbare. in Actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg tijdens voert de op tv run aan op tv en rent samen met én de voor haar van vader. De opbrengst van een de avond komt ten tijdens goede op tv aan KWF op tv Kankerbestrijding.

oktober 2019
01-06-2019 13:40

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

In Nederland staat op tegen kanker komen onbekende en bekende Nederlanders in actie en delen ze hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote livesh...

15-05-2019 19:35

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote liveshow drie bekende Nederlanders tot leven...

29-05-2018 21:30

Live: Nederland staat op tegen Kanker

Nederland staat op tegen kanker - Live: Nederland staat op tegen Kanker

Live-uitzending van de benefietshow Nederland staat op tegen Kanker vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot be...

Nederland staat op tegen kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland staat op tegen kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland staat op tegen kanker bij Nederland staat op tegen kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland staat op tegen kanker. Heb je een uitzending van Nederland staat op tegen kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland staat op tegen kanker gemist

Uitzending gemist van Nederland staat op tegen kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland staat op tegen kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!