Programma gemist?

In Nederland op tv staat op tegen het kanker komen onbekende op tv en door bekende Nederlanders in actie en het delen met ze hun persoonlijke ervaring met kanker: tijdens van (ex-)patiënten op tv en wetenschappers tot op tv bekende artiesten. het Daarnaast zullen speciaal de voor de grote liveshow drie de op bekende Nederlanders tot levende standbeelden op van met drie grootheden uit in de geschiedenis transformeren. De een liveshow komt vanuit Den in Bosch en de de presentatie is met in handen uit van Frits Sissing.

Onbekende door en bekende Nederlanders komen de in actie met en delen hun persoonlijke in ervaring met kanker: van uit (ex-)patiënten en wetenschappers van tot bekende door artiesten. Daarnaast uit zullen speciaal met voor de grote liveshow van drie bekende Nederlanders tot het levende standbeelden uit van drie grootheden naar uit de geschiedenis transformeren. De uit liveshow uit komt vanuit Den Bosch door en de op tv presentatie is op in handen van uit Frits Sissing.

Live-uitzending van van de benefietshow Nederland staat met op tegen door Kanker door vanaf het Waagplein in naar Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders komen van in het actie en op delen hun persoonlijke ervaring met kanker: op van naar (ex-)patiënten en wetenschappers met tot bekende artiesten. Caroline Tensen het uit presenteert de liveshow vanaf tijdens het Waagplein in met Alkmaar. Ook het wordt het startschot gegeven voor een naar hardloopevenement waar mensen uit naar in actie komen voor een dierbare. uit Actrice en presentatrice met Marlijn naar Weerdenburg voert de run op tv aan en rent samen op met de én voor haar vader. uit De opbrengst van de uit avond op komt ten goede de aan KWF op Kankerbestrijding.

september 2021
01-06-2019 13:40

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

In Nederland staat op tegen kanker komen onbekende en bekende Nederlanders in actie en delen ze hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote livesh...

15-05-2019 19:35

Nederland staat op tegen kanker

Nederland staat op tegen kanker - Nederland staat op tegen kanker

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten. Daarnaast zullen speciaal voor de grote liveshow drie bekende Nederlanders tot leven...

29-05-2018 21:30

Live: Nederland staat op tegen Kanker

Nederland staat op tegen kanker - Live: Nederland staat op tegen Kanker

Live-uitzending van de benefietshow Nederland staat op tegen Kanker vanaf het Waagplein in Alkmaar. Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot be...

Nederland staat op tegen kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland staat op tegen kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland staat op tegen kanker bij Nederland staat op tegen kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland staat op tegen kanker. Heb je een uitzending van Nederland staat op tegen kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland staat op tegen kanker gemist

Uitzending gemist van Nederland staat op tegen kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland staat op tegen kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!