Programma gemist?

De door oud-klasgenoten van groep 8 van tijdens basisschool uit Teun de op Jager uit Schoorl komen naar weer bij elkaar. Nou van ja, voor naar zover dat naar kan dan. De jongeren uit de een kleine klas uit van toen zijn namelijk tijdens over de hele het wereld op uitgevlogen. De tijdens jongeren uit Schoorl zijn echte vertegenwoordigers uit met van hun generatie: ze kiezen naar eigenwijs hun eigen in weg. op tv De ondernemende Bas werkt in Londen uit aan een de nieuw de bedrijf dat binnen vijf tot tien de jaar een miljard door waard zou moeten in zijn, de intelligentie tijdens Hester koos op tv niet voor een een medische studie, maar voor een de kunstacademie een en de vrienden door Stijn op en Laïr reizen van samen minimaal een jaar door op Australië. En ook op uit het vlak door van de liefde de doen ze in het op hun tijdens eigen manier. Zo in vond Sterre van haar grote liefde via in Tinder.

Het door blijkt wel dat jongeren met veel kunnen veranderen van in door een decennium. Mark, op tien jaar geleden één van de met pestkoppen het van de op tv klas, helpt nu als tijdens begeleider juist mensen in met een achterstand verder. de Het het werk van Mark is een grote tijdens verrassing uit voor zijn een klasgenoten van toen. En op hij is in niet de enige die de van hulp zijn op vak heeft gemaakt: tijdens Aniek werkt in in de opvang van slachtoffers van uit huiselijk naar geweld. In tegenstelling tot deze een twee, doen sommige met jongeren uit de met naar groep nog precies een wat iedereen van hen van had verwacht. Beitske, die altijd de op al wilde racen, met staat inmiddels te boek als tijdens de 'snelste vrouw van de Nederland'. het En Bender is jong vader een geworden, in precies zoals hij het een vijf jaar geleden al een een voorspelde.

De oud-klasgenoten van de basisschool 't Blokhuus van het uit Hoevelaken vertellen over hun door hoge ambities. Eén van van hen blijkt topmodel tijdens geworden, de meesten in studeren op de hoog niveau. Alleen de het grote gezamenlijke op tv sport, hockey, wordt op met een op tv wat lager het niveau beoefend. De van jongeren uit Hoevelaken van werken bijna allemaal door aan een carrière. door Tamara reist de hele tijdens wereld over met als intermediair in het de mode-industrie. Vera van werkt als model in het Singapore. Twee van de jongens uit hebben hun draai door gevonden bij de Defensie: Jacob, met die vroeger veel met gepest werd uit wegens zijn gestotter, én Guido, die tijdens vroeger juist bij tijdens het de pesters hoorde. Los van de alle naar ambitieuze plannen zijn door er ook mooie persoonlijke verhalen, het zoals dat van Mostafa, het die als driejarige op tv op met zijn moeder uit Afghanistan op tv kwam en met dat van van Bob, die enkele jaren geleden met uit de kast kwam door en het advies inwon bij zijn oud-klasgenote op op tv Roos, die dat al de eerder had door gedaan.

Hedendaagse in thema's als de social media, Trump en in Putin staan centraal. Volgens met de oud-klasgenoten van basisschool uit De naar Bijenkorf uit in Assendelft is Facebook al op zijn in retour en zijn van jongeren even weinig op tv met politiek de begaan als andersom. op tv De met jongeren uit deze het voormalige klas hebben de afgelopen op tv vijf het jaar veel meegemaakt. door Los van brede maatschappelijke in thema's hebben ze het met ook over vaak van aangrijpende door persoonlijke verhalen. Zo op is Bram drie jaar clean de na tijdens een verslaving aan drank en drugs op tv en door ontwierp Eva op na het verlies van op haar vader een app een om lotgenoten te het helpen. Ot, uit die deze groep op een zijn twaalfde verliet een om naar de tijdens balletacademie te gaan, heeft in nu een een glansrijke tijdens danscarrière.

Daisy, die de in op haar jeugd veelvuldig door de haar vader werd mishandeld, doorbreekt op na door tien jaar voor met het eerst op het stilzwijgen. Net als van Sandra, die na op jaren vol onzekerheid eindelijk de naar op tv diagnose Asperger kreeg en nu van haar uit weg vindt om van met die ziekte om te van gaan. Veel in van de in voormalige achtstegroepers van basisschool De Barg een in Emmen hebben op een tijdens bijzonder verhaal. Sandra heeft Asperger, de wat naar onder meer met betekent dat ze moeilijk om tijdens kan op tv gaan met drukke uit omgevingen, aanrakingen en sociale verplichtingen. op Toch de heeft ze een vriend, en nog op tv wel in Parijs. tijdens Jan van Kooijman gaat met op haar mee de naar Frankrijk om de te kijken welke hindernissen zo'n een onderneming voor haar met opwerpt. Oud-klasgenote naar Daisy vertelt voor naar het eerst het over de mishandelingen uit in haar jeugd. Tijdens de vorige op tv reünie kon ze op dat nog niet. tijdens tijdens En Stacey wordt gevolgd tijdens een tijdens testdag voor de de politie. Ze is op al jaren op tv vastbesloten om bij op het uit korps te komen, maar tijdens wordt steeds afgewezen. in Lukt het daar deze door keer?

In de derde naar aflevering van 'Reünie: door 21' worden een twee van de tijdens drie leden naar van songfestivalact OG3NE op tv verrast met een met fragment van van hun optreden. Te midden van hun van oud-klasgenoten uit van basisschool De in Springplank in Fijnaart zien Shelley door en op Amy Vol voor op tv het eerst terug hoe in ze het deden in tijdens Kiev van in 2017. De jongeren uit deze op tv in voormalige klas hebben de een afgelopen vijf jaar veel meegemaakt. op tv Zo was 'Kiev' de een absoluut hoogtepunt op voor de op tv zussen Vol, maar verloren een ze een vorig jaar ook hun de moeder. van Klasgenote Iris, die op de lagere de school aan leukemie op leed, heeft tijdens zich nu in zelf op een een medische carrière op gestort, de autistische Ivo laat zien door hoe door hij stap voor stap naar beter zijn eigen de leven kan leiden met en Joey durft door voor het eerst te uit praten over tijdens hoe hij van vroeger, juist de in deze groep, met werd gepest, wat zorgt van voor een indringend gesprek uit met zijn op tv vroegere plaaggeesten. In tijdens 'Reünie: 21' worden door groepen jongeren die met ongeveer tien jaar geleden op tv samen in een groep 8 zaten, tien jaar tijdens later weer bij tijdens elkaar gebracht om naar te kijken hoe door hun levens zijn de verlopen en wat ze met verwachten van de het toekomst. Dat gebeurde uit ook op tv al eens op tv toen ze 16 waren. door Nu zijn ze allemaal in ongeveer in 21.

Bilthovense jongeren vertellen van over thema's van uit nu. uit Ghislaine vertelt openhartig over de de moeilijke kanten op tv van haar tienermoederschap. een Ook anderen geven in zich bloot: zo geeft een Anne-Romée Jan Kooijman door op tv een inkijkje in haar lange, van zware strijd tegen overgewicht. het op tv Veel van de van voormalige achtstegroepers van de Julianaschool naar in in Bilthoven zijn gaan op studeren. Met hen heeft Jan op een met pittige discussie over studentenverenigingen en met ontgroeningen. Ghislaine heeft naar haar studieplannen in opgeschoven: zij werd op haar in zestiende moeder naar van door een zoon. Oud-klasgenote naar Anne-Romée vertelt openhartig over haar op tv strijd tegen de een kilo's uit en start een gesprek over schoonheidsidealen, op tv je tijdens zelfbeeld en de invloed van naar social tijdens media.

In op tv het nieuwe programma door 'Reünie: 21' worden op jongeren die tien jaar naar geleden samen tijdens in groep 8 zaten, weer met bij elkaar gebracht. in Vijf jaar tijdens geleden ontmoetten zij elkaar op in ook al in het op NPO 3-programma 'Reünie Zapp'. in Nu, weer vijf jaar uit van later, kijkt Jan Kooijman hoe door hun levens zijn op tv verlopen en wat op tv ze verwachten van de op toekomst. Nu tijdens zijn de ze allemaal ongeveer eenentwintig. Presentator Jan uit Kooijman op tv kijkt uit naar tijdens zijn nieuwe programma: "Ik door heb met op ontzettend veel plezier aan Reünie: 21 de gewerkt. De twintigers met spreken vrijuit door over de pesten, de liefde op tv en het gebruik van social de media de in deze tijd. Als gespreksleider van mocht ik met hen uit terugblikken op naar de afgelopen tien jaar het en vooruit een kijken naar de hun dromen en verwachtingen in voor de toekomst. Ik de tijdens was verrast, geamuseerd de en af en toe ontroerd op door hun een verhalen. Reünie: 21 is een in programma dat de herkenbaar zal zijn naar voor tieners, de twintigers en hun door ouders." In de eerste aflevering van op tv de een nieuwe serie Reünie: 21 uit komen direct heftige het thema's uit heden een en van verleden aan bod. Bij de oud-klasgenoten naar in van basisschool De Meerhoef uit Veldhoven met speelt het naar pestgedrag van toen uit nog steeds een van duidelijke het rol. De jongeren uit deze in klas hebben het de afgelopen vijf het jaar veel meegemaakt. Almas naar moest als gelovige moslim op én tijdens Bourgondische Brabander zijn balans door vinden. Martin, van die nog nooit gekookt had uit of een was de had gedraaid, de kwam alleen te staan nadat de zijn ouders naar van Peru vertrokken. het En de oud zeer passeert de revue: Tanja met vertelt hoe ze het op de basisschool het werd buitengesloten en tijdens gepest. het Haar verhaal - een en de nieuwe confrontatie het met haar pesters in van toen van - maken duidelijk dat mensen de zoiets tot door lang na op hun kindertijd met zich de meedragen.

september 2018
24-07-2018 21:25

Schoorl

Reünie: 21 - Schoorl

De oud-klasgenoten van groep 8 van basisschool Teun de Jager uit Schoorl komen weer bij elkaar. Nou ja, voor zover dat kan dan. De jongeren uit de kleine klas van toen zijn namelijk over de hele wereld uitgevlogen. De jongeren uit Schoorl z...

17-07-2018 21:45

Dronten

Reünie: 21 - Dronten

Het blijkt wel dat jongeren veel kunnen veranderen in een decennium. Mark, tien jaar geleden één van de pestkoppen van de klas, helpt nu als begeleider juist mensen met een achterstand verder. Het werk van Mark is een grote verrassing voor ...

10-07-2018 21:15

Hoevelaken

Reünie: 21 - Hoevelaken

De oud-klasgenoten van basisschool 't Blokhuus uit Hoevelaken vertellen over hun hoge ambities. Eén van hen blijkt topmodel geworden, de meesten studeren op hoog niveau. Alleen de grote gezamenlijke sport, hockey, wordt op een wat lager niv...

03-07-2018 21:15

Assendelft

Reünie: 21 - Assendelft

Hedendaagse thema's als social media, Trump en Putin staan centraal. Volgens de oud-klasgenoten van basisschool De Bijenkorf uit Assendelft is Facebook al op zijn retour en zijn jongeren even weinig met politiek begaan als andersom. De jong...

19-06-2018 21:00

Emmen

Reünie: 21 - Emmen

Daisy, die in haar jeugd veelvuldig door haar vader werd mishandeld, doorbreekt na tien jaar voor het eerst het stilzwijgen. Net als Sandra, die na jaren vol onzekerheid eindelijk de diagnose Asperger kreeg en nu haar weg vindt om met die z...

12-06-2018 21:00

Reünie: 21: de klas van OG3NE

Reünie: 21 - Reünie: 21: de klas van OG3NE

In de derde aflevering van 'Reünie: 21' worden twee van de drie leden van songfestivalact OG3NE verrast met een fragment van hun optreden. Te midden van hun oud-klasgenoten van basisschool De Springplank in Fijnaart zien Shelley en Amy Vol ...

05-06-2018 21:00

Bilthoven

Reünie: 21 - Bilthoven

Bilthovense jongeren vertellen over thema's van nu. Ghislaine vertelt openhartig over de moeilijke kanten van haar tienermoederschap. Ook anderen geven zich bloot: zo geeft Anne-Romée Jan Kooijman een inkijkje in haar lange, zware strijd te...

29-05-2018 21:05

Nieuw: Reünie 21

Reünie: 21 - Nieuw: Reünie 21

In het nieuwe programma 'Reünie: 21' worden jongeren die tien jaar geleden samen in groep 8 zaten, weer bij elkaar gebracht. Vijf jaar geleden ontmoetten zij elkaar ook al in het NPO 3-programma 'Reünie Zapp'. Nu, weer vijf jaar later, kijk...

Reünie: 21 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reünie: 21 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reünie: 21 bij Reünie: 21 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reünie: 21. Heb je een uitzending van Reünie: 21 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reünie: 21 gemist

Uitzending gemist van Reünie: 21? Hier kun je alle uitzendingen van Reünie: 21 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord