Programma gemist?

De het oud-klasgenoten van groep de 8 van basisschool een Teun de Jager uit in Schoorl komen weer bij de elkaar. Nou ja, uit voor zover door dat kan dan. met De jongeren door uit de van kleine klas van toen zijn namelijk van over de op tv hele de wereld uitgevlogen. De tijdens jongeren uit Schoorl zijn een echte vertegenwoordigers met van hun generatie: ze kiezen eigenwijs uit hun eigen met weg. De ondernemende met Bas werkt in op tv Londen aan een nieuw uit bedrijf het dat binnen vijf tot in tien jaar een miljard in waard van zou moeten met zijn, de intelligentie Hester een koos niet voor een tijdens medische studie, maar voor een de kunstacademie en met de vrienden uit Stijn en Laïr door reizen samen minimaal het een jaar uit door Australië. met En ook op de het vlak van op de liefde doen ze het op uit hun eigen naar manier. Zo vond van Sterre haar grote tijdens liefde met via Tinder.

Het blijkt naar wel dat in jongeren veel kunnen veranderen naar in met een decennium. Mark, tien van jaar geleden één van op tv de in pestkoppen van de klas, op tv helpt nu als begeleider juist tijdens mensen met een het achterstand verder. de Het uit werk van Mark is een tijdens grote verrassing voor zijn een klasgenoten van op tv toen. En naar hij is door niet de enige die een van hulp zijn door vak heeft gemaakt: Aniek door werkt in de opvang uit van slachtoffers van de huiselijk uit geweld. In met tegenstelling tot deze twee, doen sommige in jongeren met uit de groep nog precies van op wat iedereen van hen had verwacht. uit Beitske, die altijd op tv al wilde racen, op tv staat op tv inmiddels te boek als het de in 'snelste vrouw van Nederland'. En Bender tijdens is een jong vader het geworden, precies zoals de hij het vijf jaar door geleden al het voorspelde.

De het oud-klasgenoten van basisschool de 't Blokhuus uit tijdens Hoevelaken vertellen over hun naar hoge naar ambities. Eén van hen blijkt door topmodel de geworden, de meesten door studeren op hoog niveau. Alleen door de grote gezamenlijke sport, door hockey, wordt op van een wat tijdens lager niveau van beoefend. De jongeren tijdens uit Hoevelaken werken bijna door allemaal aan uit een carrière. uit Tamara reist de hele in wereld over op als intermediair in de mode-industrie. Vera op tv op tv werkt als model van in Singapore. Twee het van de jongens hebben hun draai op tv gevonden bij de Defensie: Jacob, die vroeger met veel gepest op werd wegens op tv zijn gestotter, met én Guido, die vroeger met juist bij de pesters hoorde. op tv Los van door alle ambitieuze plannen zijn tijdens er ook van mooie persoonlijke verhalen, zoals van tijdens dat van Mostafa, die tijdens als driejarige met de zijn moeder uit Afghanistan het kwam op en dat van Bob, die enkele van jaren geleden uit in de kast op kwam en advies een inwon bij zijn oud-klasgenote door Roos, die naar dat al eerder had de het gedaan.

Hedendaagse thema's als op social media, Trump het en Putin staan tijdens centraal. door Volgens de de oud-klasgenoten van basisschool De van Bijenkorf uit Assendelft is Facebook de al op zijn in retour met en zijn naar jongeren even weinig met met politiek begaan als andersom. De door jongeren uit deze op voormalige klas een hebben op tv de afgelopen vijf jaar veel meegemaakt. naar Los van brede door maatschappelijke door thema's hebben met ze het ook over vaak aangrijpende naar met persoonlijke verhalen. Zo is Bram drie de jaar clean na op een verslaving op tv aan drank en drugs op tv en ontwierp naar Eva tijdens na het verlies van haar vader uit in een app om lotgenoten te van helpen. uit Ot, die deze groep op zijn uit twaalfde verliet uit om naar de balletacademie op te gaan, heeft tijdens nu een glansrijke in op danscarrière.

Daisy, die een in haar een jeugd veelvuldig door naar haar vader werd mishandeld, doorbreekt op tv na tien jaar op met voor het eerst door het stilzwijgen. Net als uit Sandra, die na jaren vol uit onzekerheid uit eindelijk de diagnose Asperger op kreeg en nu het haar weg vindt van om met die uit ziekte naar om te gaan. Veel van de naar voormalige achtstegroepers in van basisschool uit De Barg in door Emmen hebben een bijzonder verhaal. het Sandra heeft Asperger, de wat onder door meer betekent dat ze van moeilijk om van kan gaan een met drukke omgevingen, aanrakingen de en naar sociale verplichtingen. Toch heeft ze een van vriend, en een nog wel door in Parijs. Jan Kooijman op tv gaat met haar mee uit naar Frankrijk om uit uit te kijken welke hindernissen tijdens zo'n onderneming voor haar uit opwerpt. Oud-klasgenote op Daisy vertelt voor op tv het eerst op over de mishandelingen in met haar jeugd. Tijdens de vorige op reünie kon ze door dat nog naar niet. En Stacey wordt een gevolgd tijdens door een testdag voor op de politie. Ze door is al jaren vastbesloten op tv om bij het op tv korps door te komen, maar een wordt steeds afgewezen. Lukt van het daar een deze keer?

In de de derde aflevering van tijdens 'Reünie: 21' worden twee een van de van drie leden van de songfestivalact op OG3NE verrast met de een fragment van hun optreden. het Te midden van hun op tv oud-klasgenoten in van basisschool De door Springplank in Fijnaart door zien Shelley en Amy op tv Vol voor het eerst van terug met hoe ze het door deden in Kiev naar in 2017. De jongeren uit uit deze voormalige van klas hebben een de afgelopen vijf jaar veel meegemaakt. tijdens een Zo was 'Kiev' een door absoluut hoogtepunt voor op tv de zussen Vol, het maar verloren ze vorig tijdens jaar ook naar hun moeder. Klasgenote Iris, die naar op de het lagere school aan leukemie met leed, heeft uit zich nu van zelf op een medische carrière op gestort, een de autistische Ivo laat naar zien hoe hij van stap het voor stap beter zijn eigen leven door kan leiden het en Joey durft van voor het door eerst te praten over door hoe hij het vroeger, juist in op tv deze groep, met werd gepest, wat zorgt voor in een indringend met gesprek met zijn vroegere plaaggeesten. In op 'Reünie: in 21' worden groepen jongeren in die ongeveer de tien jaar geleden samen in met een groep 8 zaten, tien jaar later het weer bij op tv elkaar gebracht tijdens om te kijken hoe in hun van levens zijn verlopen en wat ze van verwachten van de in toekomst. Dat gebeurde een ook al eens met toen op tv ze 16 waren. Nu op zijn ze allemaal ongeveer met in 21.

Bilthovense in jongeren vertellen naar over thema's van nu. Ghislaine van vertelt openhartig over op de moeilijke kanten van het haar tienermoederschap. Ook een naar anderen geven zich met bloot: zo geeft Anne-Romée Jan Kooijman een een in inkijkje in haar het lange, zware strijd door tegen overgewicht. in Veel van de voormalige achtstegroepers van naar de Julianaschool in het een Bilthoven zijn gaan door studeren. Met hen uit heeft Jan een door pittige discussie over studentenverenigingen en op ontgroeningen. Ghislaine op tv heeft haar studieplannen opgeschoven: door zij werd uit op haar een zestiende moeder van op tv een zoon. Oud-klasgenote Anne-Romée van vertelt openhartig van over haar strijd op tegen de kilo's en start een op gesprek over schoonheidsidealen, het je zelfbeeld met en de invloed van op tv het social media.

In het nieuwe een programma uit 'Reünie: 21' worden de jongeren die tien jaar geleden tijdens samen in tijdens groep door 8 zaten, weer bij van elkaar gebracht. Vijf jaar geleden door ontmoetten zij met elkaar ook een al in het NPO uit 3-programma 'Reünie met Zapp'. Nu, weer vijf jaar een later, kijkt tijdens Jan Kooijman met hoe hun levens op zijn verlopen en op wat ze verwachten naar van de toekomst. Nu op zijn uit ze allemaal ongeveer eenentwintig. Presentator Jan Kooijman een kijkt uit het naar zijn nieuwe tijdens programma: "Ik met heb met ontzettend de veel plezier aan naar Reünie: 21 gewerkt. op De twintigers met spreken vrijuit over pesten, de liefde het een en het gebruik van uit social media in het deze tijd. Als tijdens gespreksleider mocht ik met hen de terugblikken op door de door afgelopen tien jaar op en vooruit kijken naar hun tijdens dromen en verwachtingen voor het de in toekomst. Ik was verrast, op geamuseerd en af en uit toe ontroerd met door naar hun verhalen. Reünie: 21 door is een programma dat in herkenbaar zal een zijn voor tieners, twintigers en op tv naar hun ouders." In de eerste aflevering van naar de tijdens nieuwe serie Reünie: van 21 komen direct naar heftige thema's van uit heden en verleden aan uit bod. de Bij de oud-klasgenoten van basisschool naar De in Meerhoef uit Veldhoven speelt naar het pestgedrag van op toen nog steeds een uit duidelijke rol. De jongeren door uit deze van klas hebben de afgelopen vijf met op jaar veel meegemaakt. Almas moest als door gelovige de moslim én Bourgondische op Brabander zijn balans vinden. Martin, van door die nog nooit gekookt had het of een het was had gedraaid, door kwam alleen te van staan nadat zijn ouders op naar Peru vertrokken. de En van oud zeer passeert op de revue: Tanja vertelt hoe een ze de op de basisschool een werd buitengesloten en gepest. Haar verhaal op tv - en de op door nieuwe confrontatie met haar pesters naar van toen - van maken duidelijk dat tijdens mensen zoiets op tot lang na hun door kindertijd met zich op meedragen.

februari 2019
24-07-2018 21:25

Schoorl

Reünie: 21 - Schoorl

De oud-klasgenoten van groep 8 van basisschool Teun de Jager uit Schoorl komen weer bij elkaar. Nou ja, voor zover dat kan dan. De jongeren uit de kleine klas van toen zijn namelijk over de hele wereld uitgevlogen. De jongeren uit Schoorl z...

17-07-2018 21:45

Dronten

Reünie: 21 - Dronten

Het blijkt wel dat jongeren veel kunnen veranderen in een decennium. Mark, tien jaar geleden één van de pestkoppen van de klas, helpt nu als begeleider juist mensen met een achterstand verder. Het werk van Mark is een grote verrassing voor ...

10-07-2018 21:15

Hoevelaken

Reünie: 21 - Hoevelaken

De oud-klasgenoten van basisschool 't Blokhuus uit Hoevelaken vertellen over hun hoge ambities. Eén van hen blijkt topmodel geworden, de meesten studeren op hoog niveau. Alleen de grote gezamenlijke sport, hockey, wordt op een wat lager niv...

03-07-2018 21:15

Assendelft

Reünie: 21 - Assendelft

Hedendaagse thema's als social media, Trump en Putin staan centraal. Volgens de oud-klasgenoten van basisschool De Bijenkorf uit Assendelft is Facebook al op zijn retour en zijn jongeren even weinig met politiek begaan als andersom. De jong...

19-06-2018 21:00

Emmen

Reünie: 21 - Emmen

Daisy, die in haar jeugd veelvuldig door haar vader werd mishandeld, doorbreekt na tien jaar voor het eerst het stilzwijgen. Net als Sandra, die na jaren vol onzekerheid eindelijk de diagnose Asperger kreeg en nu haar weg vindt om met die z...

12-06-2018 21:00

Reünie: 21: de klas van OG3NE

Reünie: 21 - Reünie: 21: de klas van OG3NE

In de derde aflevering van 'Reünie: 21' worden twee van de drie leden van songfestivalact OG3NE verrast met een fragment van hun optreden. Te midden van hun oud-klasgenoten van basisschool De Springplank in Fijnaart zien Shelley en Amy Vol ...

05-06-2018 21:00

Bilthoven

Reünie: 21 - Bilthoven

Bilthovense jongeren vertellen over thema's van nu. Ghislaine vertelt openhartig over de moeilijke kanten van haar tienermoederschap. Ook anderen geven zich bloot: zo geeft Anne-Romée Jan Kooijman een inkijkje in haar lange, zware strijd te...

29-05-2018 21:05

Nieuw: Reünie 21

Reünie: 21 - Nieuw: Reünie 21

In het nieuwe programma 'Reünie: 21' worden jongeren die tien jaar geleden samen in groep 8 zaten, weer bij elkaar gebracht. Vijf jaar geleden ontmoetten zij elkaar ook al in het NPO 3-programma 'Reünie Zapp'. Nu, weer vijf jaar later, kijk...

Reünie: 21 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reünie: 21 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reünie: 21 bij Reünie: 21 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reünie: 21. Heb je een uitzending van Reünie: 21 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reünie: 21 gemist

Uitzending gemist van Reünie: 21? Hier kun je alle uitzendingen van Reünie: 21 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord