Programma gemist?

De door oud-klasgenoten van groep 8 van door tijdens basisschool Teun de Jager uit Schoorl uit komen weer bij op tv elkaar. Nou ja, met de voor zover dat kan dan. op tv De jongeren uit de de het kleine klas van toen zijn namelijk een over de uit hele wereld uitgevlogen. met De jongeren uit op tv Schoorl zijn echte van vertegenwoordigers van hun op tv generatie: in ze kiezen eigenwijs hun eigen het weg. op De ondernemende Bas werkt in Londen het aan de een nieuw een bedrijf dat binnen vijf in tot tien jaar een op tv miljard waard zou moeten naar zijn, tijdens de intelligentie Hester koos een niet voor een in medische studie, op maar voor de met kunstacademie en de vrienden de Stijn en Laïr op reizen samen minimaal door een jaar door met Australië. En de ook op het een vlak van de liefde tijdens doen ze het op in hun eigen de manier. Zo vond Sterre in haar grote liefde op via een Tinder.

Het een blijkt wel het dat jongeren veel kunnen veranderen de in door een decennium. Mark, tien het jaar geleden één op van de pestkoppen van de naar klas, helpt nu door naar als begeleider juist mensen met een uit achterstand verder. Het in werk van de Mark is een grote tijdens verrassing voor tijdens zijn klasgenoten van een toen. En het hij is niet de enige in die van hulp tijdens zijn van vak heeft tijdens gemaakt: Aniek werkt in de naar opvang uit van slachtoffers van huiselijk geweld. op In tegenstelling door tot deze twee, op doen sommige met jongeren uit de groep nog precies door wat uit iedereen van hen had verwacht. in Beitske, tijdens die altijd al wilde op racen, het staat inmiddels te boek als de tijdens door 'snelste vrouw van Nederland'. van En Bender naar is jong vader geworden, uit precies zoals hij het vijf op jaar geleden naar al in voorspelde.

De in oud-klasgenoten van basisschool 't op tv Blokhuus een uit Hoevelaken vertellen over hun hoge van ambities. Eén van in hen blijkt in topmodel geworden, de een meesten een studeren op hoog niveau. Alleen naar de grote door gezamenlijke sport, hockey, op tv wordt op in een wat lager niveau beoefend. De naar jongeren uit Hoevelaken een werken van bijna allemaal aan een op carrière. op Tamara reist de hele wereld tijdens over als naar intermediair in de mode-industrie. de Vera werkt door als model met in Singapore. Twee naar van de jongens hebben hun draai tijdens gevonden met bij Defensie: Jacob, die vroeger op tv veel met gepest werd door wegens zijn gestotter, én Guido, die een vroeger juist bij uit de pesters op hoorde. door Los van alle ambitieuze plannen op tv zijn er ook uit mooie in persoonlijke verhalen, zoals op dat van Mostafa, door die als driejarige met zijn naar moeder op uit Afghanistan kwam en dat van in Bob, die uit enkele jaren met geleden uit de kast van kwam op en advies inwon met bij zijn oud-klasgenote Roos, op tv die dat al eerder had door de gedaan.

Hedendaagse thema's naar als in social media, Trump een en Putin staan centraal. Volgens de tijdens oud-klasgenoten tijdens van basisschool De Bijenkorf in uit Assendelft van is Facebook in al op zijn retour naar en zijn jongeren even de weinig op tv met politiek begaan door als andersom. De de jongeren uit deze voormalige klas met hebben de het afgelopen vijf een jaar veel meegemaakt. door Los van brede maatschappelijke thema's tijdens hebben ze naar het ook over tijdens vaak aangrijpende persoonlijke verhalen. Zo een naar is Bram drie jaar clean na een een door verslaving aan drank door en drugs en ontwierp Eva door na uit het verlies van van haar vader een app om door lotgenoten te helpen. tijdens Ot, die naar deze groep op op zijn twaalfde verliet van om naar de balletacademie door te een gaan, heeft nu een een glansrijke het danscarrière.

Daisy, die in van haar op jeugd veelvuldig door haar van vader werd mishandeld, doorbreekt uit uit na tien jaar door voor het eerst het stilzwijgen. het Net in als Sandra, die met na jaren vol onzekerheid eindelijk de uit diagnose een Asperger kreeg en tijdens nu haar weg vindt om op tv op tv met die ziekte het om te gaan. Veel van uit de voormalige achtstegroepers een van basisschool tijdens De Barg in naar Emmen hebben een bijzonder verhaal. op Sandra heeft de Asperger, wat met onder meer betekent dat door ze moeilijk om kan het gaan van met drukke omgevingen, naar aanrakingen en sociale de verplichtingen. Toch heeft ze een het naar vriend, en nog wel de in Parijs. Jan Kooijman gaat naar met haar naar mee naar Frankrijk om uit te kijken op welke hindernissen zo'n met onderneming voor door haar opwerpt. Oud-klasgenote Daisy vertelt op tv voor het eerst het over de mishandelingen in in haar op tv jeugd. Tijdens het de vorige reünie kon in ze dat op tv nog niet. het En Stacey wordt gevolgd tijdens een tijdens testdag de voor de politie. Ze door is al met jaren vastbesloten op om bij het korps te naar komen, maar wordt naar steeds van afgewezen. Lukt het daar deze door keer?

In naar de derde aflevering van van 'Reünie: 21' worden met twee van op de drie uit leden van songfestivalact OG3NE verrast met het een fragment van de op hun optreden. Te midden op tv van hun oud-klasgenoten van op basisschool de De Springplank in Fijnaart een zien Shelley het en Amy Vol voor het naar eerst terug hoe ze in het op tv deden in van Kiev in 2017. De jongeren de uit deze voormalige klas hebben een een de afgelopen vijf de jaar veel meegemaakt. Zo was het 'Kiev' naar een absoluut hoogtepunt voor de het zussen Vol, maar verloren een ze vorig jaar het ook op hun moeder. Klasgenote Iris, die van op op de lagere school aan leukemie op leed, heeft een zich nu zelf van op een medische carrière tijdens gestort, de in autistische Ivo laat een zien tijdens hoe hij stap het voor stap beter zijn een eigen leven op tv kan leiden en Joey in durft voor het op tv eerst te praten over het hoe hij met vroeger, juist in deze een groep, door werd gepest, wat een zorgt voor een indringend tijdens gesprek met zijn vroegere tijdens plaaggeesten. In 'Reünie: op 21' worden groepen jongeren naar die door ongeveer tien jaar geleden op samen in het groep 8 zaten, tien jaar tijdens later weer op tv bij elkaar gebracht om op te in kijken hoe hun levens de zijn verlopen en wat ze een verwachten van van de toekomst. Dat het gebeurde ook in al eens toen tijdens ze 16 waren. Nu zijn naar op tv ze allemaal ongeveer met 21.

Bilthovense de jongeren vertellen over thema's uit van nu. in Ghislaine vertelt op openhartig over de moeilijke van kanten van op tv haar tienermoederschap. Ook naar anderen geven zich bloot: in zo geeft met Anne-Romée Jan Kooijman een inkijkje in op haar in lange, zware strijd tegen overgewicht. tijdens door Veel van de van voormalige achtstegroepers van de Julianaschool in het Bilthoven de zijn gaan studeren. Met hen uit heeft Jan op een pittige uit discussie over studentenverenigingen uit en ontgroeningen. Ghislaine heeft met haar studieplannen opgeschoven: het zij werd op door haar zestiende moeder van op tv een zoon. de Oud-klasgenote Anne-Romée op tv vertelt openhartig over naar haar strijd tegen uit de kilo's en start door een gesprek tijdens over schoonheidsidealen, je naar zelfbeeld en de invloed naar van in social media.

In de het nieuwe programma 'Reünie: met 21' worden jongeren die een tien jaar geleden het samen tijdens in groep 8 zaten, van weer bij op tv elkaar gebracht. de Vijf jaar geleden ontmoetten het zij elkaar uit ook al in het NPO uit 3-programma 'Reünie op Zapp'. Nu, de weer vijf jaar later, kijkt op tv Jan Kooijman het hoe hun in levens zijn verlopen en wat ze op verwachten van de op tv een toekomst. Nu zijn ze op allemaal ongeveer eenentwintig. Presentator Jan Kooijman naar kijkt in uit naar zijn nieuwe naar programma: "Ik heb met op ontzettend veel in plezier aan Reünie: op 21 op tv gewerkt. De twintigers spreken uit vrijuit over pesten, de liefde de en het het gebruik van social media van in deze de tijd. Als gespreksleider mocht door ik met de hen terugblikken op de de afgelopen tien jaar een en het vooruit kijken naar hun dromen tijdens en het verwachtingen voor de een toekomst. Ik met was verrast, geamuseerd door en af en toe met ontroerd door hun in verhalen. Reünie: in 21 is een programma dat naar herkenbaar zal zijn naar voor tieners, twintigers en op tv hun ouders." In tijdens de eerste aflevering van een de nieuwe serie het de Reünie: 21 komen direct heftige thema's op uit heden uit en de verleden aan bod. Bij van de oud-klasgenoten van basisschool tijdens De Meerhoef uit Veldhoven een speelt het pestgedrag op tv in van toen nog steeds een duidelijke naar rol. De jongeren uit uit van deze klas hebben de het afgelopen vijf uit jaar veel meegemaakt. Almas moest tijdens als gelovige moslim door én een Bourgondische Brabander zijn op balans vinden. Martin, die nog nooit een gekookt had een of een uit was had gedraaid, kwam alleen op te staan nadat van zijn in ouders naar Peru vertrokken. En met oud naar zeer passeert de de revue: Tanja door vertelt hoe ze op naar de basisschool werd buitengesloten en tijdens gepest. Haar verhaal met - het en de nieuwe op confrontatie met haar pesters met van toen - naar maken duidelijk dat mensen op tv door zoiets tot lang met na hun kindertijd met zich op tv meedragen.

november 2018
24-07-2018 21:25

Schoorl

Reünie: 21 - Schoorl

De oud-klasgenoten van groep 8 van basisschool Teun de Jager uit Schoorl komen weer bij elkaar. Nou ja, voor zover dat kan dan. De jongeren uit de kleine klas van toen zijn namelijk over de hele wereld uitgevlogen. De jongeren uit Schoorl z...

17-07-2018 21:45

Dronten

Reünie: 21 - Dronten

Het blijkt wel dat jongeren veel kunnen veranderen in een decennium. Mark, tien jaar geleden één van de pestkoppen van de klas, helpt nu als begeleider juist mensen met een achterstand verder. Het werk van Mark is een grote verrassing voor ...

10-07-2018 21:15

Hoevelaken

Reünie: 21 - Hoevelaken

De oud-klasgenoten van basisschool 't Blokhuus uit Hoevelaken vertellen over hun hoge ambities. Eén van hen blijkt topmodel geworden, de meesten studeren op hoog niveau. Alleen de grote gezamenlijke sport, hockey, wordt op een wat lager niv...

03-07-2018 21:15

Assendelft

Reünie: 21 - Assendelft

Hedendaagse thema's als social media, Trump en Putin staan centraal. Volgens de oud-klasgenoten van basisschool De Bijenkorf uit Assendelft is Facebook al op zijn retour en zijn jongeren even weinig met politiek begaan als andersom. De jong...

19-06-2018 21:00

Emmen

Reünie: 21 - Emmen

Daisy, die in haar jeugd veelvuldig door haar vader werd mishandeld, doorbreekt na tien jaar voor het eerst het stilzwijgen. Net als Sandra, die na jaren vol onzekerheid eindelijk de diagnose Asperger kreeg en nu haar weg vindt om met die z...

12-06-2018 21:00

Reünie: 21: de klas van OG3NE

Reünie: 21 - Reünie: 21: de klas van OG3NE

In de derde aflevering van 'Reünie: 21' worden twee van de drie leden van songfestivalact OG3NE verrast met een fragment van hun optreden. Te midden van hun oud-klasgenoten van basisschool De Springplank in Fijnaart zien Shelley en Amy Vol ...

05-06-2018 21:00

Bilthoven

Reünie: 21 - Bilthoven

Bilthovense jongeren vertellen over thema's van nu. Ghislaine vertelt openhartig over de moeilijke kanten van haar tienermoederschap. Ook anderen geven zich bloot: zo geeft Anne-Romée Jan Kooijman een inkijkje in haar lange, zware strijd te...

29-05-2018 21:05

Nieuw: Reünie 21

Reünie: 21 - Nieuw: Reünie 21

In het nieuwe programma 'Reünie: 21' worden jongeren die tien jaar geleden samen in groep 8 zaten, weer bij elkaar gebracht. Vijf jaar geleden ontmoetten zij elkaar ook al in het NPO 3-programma 'Reünie Zapp'. Nu, weer vijf jaar later, kijk...

Reünie: 21 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reünie: 21 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reünie: 21 bij Reünie: 21 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reünie: 21. Heb je een uitzending van Reünie: 21 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reünie: 21 gemist

Uitzending gemist van Reünie: 21? Hier kun je alle uitzendingen van Reünie: 21 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord