Programma gemist?

De Spelende het Mens is met een observerende film die van de kijker meeneemt uit in de belevingswereld met van de het spelende mens, door op zoek naar met vrijheid. Een weekend als Viking door de het leven of op crossen door in een modderpoel: de de een gaat er door helemaal in tijdens op, de ander op vindt het een wonderlijk tijdverdrijf. De op tv op tv Spelende Mens neemt je mee langs van waaghalzen, vrije naar geesten en noeste knutselaars; op tv volwassenen die zich tijdens volledig overgeven aan van van het spel. Soms zo erg met dat de toeschouwer zich een afvraagt: wat bezielt naar die spelende mens? op tv in De observerende film neemt de kijker de mee in in de belevingswerelden het van al die spelers. Hoezeer met de spelen van uiterlijk ook van het elkaar verschillen, in in zijn naar zoektocht naar vrijheid speelt een de spelende mens eigenlijk van één universeel een spel.

maart 2021
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!