Programma gemist?

De Spelende Mens tijdens is een tijdens observerende naar film die de het kijker meeneemt in een de belevingswereld van de tijdens spelende mens, op zoek naar op vrijheid. Een weekend de als Viking een door het leven of crossen op tv door van een modderpoel: de een gaat het er het helemaal in op, in de ander vindt door het een wonderlijk tijdverdrijf. De in Spelende uit Mens neemt je in mee langs op tv waaghalzen, vrije geesten en naar noeste knutselaars; volwassenen die zich tijdens volledig overgeven met aan het in spel. Soms zo het erg dat door de toeschouwer zich afvraagt: wat op bezielt die op spelende mens? de De observerende film neemt de op kijker mee in de de op tv belevingswerelden van al die spelers. Hoezeer uit de spelen tijdens uiterlijk ook van elkaar in met verschillen, in zijn zoektocht naar het vrijheid speelt de spelende met mens in eigenlijk één van universeel spel.

januari 2020
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!