Programma gemist?

De op tv Spelende Mens van is een observerende film in die de kijker meeneemt het in de met belevingswereld van de op spelende mens, op zoek naar de vrijheid. Een weekend door als Viking door het de leven of het crossen door een in modderpoel: de een gaat uit tijdens er helemaal in in op, de ander op tv vindt het een wonderlijk tijdverdrijf. De het Spelende Mens van neemt je uit mee langs waaghalzen, vrije geesten met en een noeste knutselaars; volwassenen die met zich volledig overgeven aan van het van spel. Soms zo erg op dat de de toeschouwer zich afvraagt: een wat bezielt die spelende de mens? op tv De observerende film neemt de door kijker mee in het de op tv belevingswerelden van al die de spelers. Hoezeer de met spelen uiterlijk naar ook van elkaar verschillen, in de zijn zoektocht het naar vrijheid het speelt de spelende mens met eigenlijk één universeel een spel.

november 2021
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!