Programma gemist?

De door Spelende Mens is van een observerende van film die de kijker een meeneemt in de op tv belevingswereld van de de spelende mens, op zoek naar op tv vrijheid. Een weekend tijdens als Viking door het met door leven of crossen door een modderpoel: naar de van een gaat er helemaal op in uit op, de ander vindt naar het een wonderlijk tijdverdrijf. naar De Spelende Mens een neemt je uit mee langs naar waaghalzen, vrije geesten van en noeste knutselaars; volwassenen die zich uit volledig door overgeven aan het een spel. Soms zo erg een dat de het toeschouwer zich afvraagt: het wat bezielt die het spelende mens? De observerende film tijdens neemt met de kijker een mee in de belevingswerelden van al tijdens die spelers. van Hoezeer de uit spelen uiterlijk ook van elkaar op tv op verschillen, in zijn zoektocht naar naar vrijheid speelt de met spelende mens eigenlijk een één een universeel spel.

oktober 2020
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!