Programma gemist?

De door Spelende Mens is een observerende op tv film tijdens die de uit kijker meeneemt in de belevingswereld van van de spelende op tv mens, op zoek naar uit vrijheid. Een weekend de als Viking door het naar van leven of crossen het door een modderpoel: met de een gaat er helemaal door in op, naar de ander vindt het een op tv wonderlijk tijdverdrijf. naar De Spelende tijdens Mens neemt je mee van langs waaghalzen, op vrije geesten door en noeste knutselaars; van volwassenen die zich volledig op tv overgeven aan het spel. naar Soms zo erg dat een de toeschouwer uit zich afvraagt: wat op tv bezielt die tijdens spelende mens? De observerende door film neemt de kijker het mee op tv in de belevingswerelden in van al die tijdens spelers. Hoezeer de spelen op uiterlijk van ook van elkaar verschillen, in tijdens zijn zoektocht door naar vrijheid speelt het de spelende mens tijdens eigenlijk één universeel uit spel.

juli 2020
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!