Programma gemist?

De tijdens Spelende Mens is een uit observerende film de die de kijker meeneemt in in de belevingswereld van de uit de spelende mens, op zoek met naar met vrijheid. Een weekend als door Viking door het leven of crossen van door een met modderpoel: de op een gaat er van helemaal in op, in de ander vindt het een het wonderlijk tijdverdrijf. De van Spelende Mens uit neemt met je mee langs waaghalzen, vrije een geesten en noeste tijdens knutselaars; met volwassenen die zich volledig overgeven aan in het door spel. Soms een zo erg dat de toeschouwer naar zich afvraagt: wat een bezielt die op spelende mens? De uit observerende film neemt de een kijker mee met in de belevingswerelden van een al die spelers. tijdens Hoezeer in de spelen uiterlijk uit ook van elkaar verschillen, in op tv zijn van zoektocht naar vrijheid speelt de door spelende mens van eigenlijk één universeel een spel.

juni 2021
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!