Programma gemist?

De naar Spelende Mens op tv is een observerende door film die de de kijker meeneemt in de belevingswereld op tv van de spelende mens, uit op zoek naar tijdens vrijheid. Een weekend als een Viking door het het leven of crossen een door een door modderpoel: het de een gaat er helemaal door in op, de ander van vindt het met een wonderlijk met tijdverdrijf. De met Spelende Mens neemt je de mee langs waaghalzen, vrije geesten het uit en noeste knutselaars; volwassenen die zich tijdens volledig in overgeven aan het spel. Soms het zo erg dat het in de toeschouwer zich de afvraagt: wat bezielt die met spelende mens? De observerende tijdens film neemt de op kijker mee in op de belevingswerelden uit van al die spelers. Hoezeer een de spelen uiterlijk de ook naar van elkaar verschillen, in het zijn zoektocht naar vrijheid de een speelt de spelende mens eigenlijk op tv één in universeel spel.

december 2019
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!