Programma gemist?

De het Spelende Mens is een observerende met film die door de kijker het meeneemt in in de belevingswereld van de de spelende mens, op op tv zoek naar vrijheid. Een van weekend als tijdens Viking door het op tv leven of crossen uit door een modderpoel: de een met gaat er helemaal in tijdens op, de uit ander vindt met het een wonderlijk tijdens tijdverdrijf. De Spelende Mens neemt het je mee door langs waaghalzen, vrije uit geesten en van noeste knutselaars; tijdens volwassenen die zich volledig overgeven het aan het het spel. Soms zo erg dat door van de toeschouwer zich afvraagt: wat bezielt uit die spelende van mens? het De observerende film neemt de uit kijker mee het in de belevingswerelden de van al die van spelers. Hoezeer in de spelen uiterlijk met ook van elkaar verschillen, in van zijn uit zoektocht naar vrijheid uit speelt de spelende mens de eigenlijk één universeel van spel.

april 2021
31-05-2018 23:00

Docu: De Spelende Mens

De spelende mens - Docu: De Spelende Mens

De Spelende Mens is een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de and...

De spelende mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De spelende mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De spelende mens bij De spelende mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De spelende mens. Heb je een uitzending van De spelende mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De spelende mens gemist

Uitzending gemist van De spelende mens? Hier kun je alle uitzendingen van De spelende mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!