Programma gemist?

Wie weet nog naar wat een van klepperman vroeger deed? Of tijdens met de porder? Een ode aan met de vakbekwame het mensen van vroeger, geheel een opgebouwd naar uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt uit de verdwenen. De tonnenman komt geen tijdens poepdoos meer halen en uit in walvisvaarders verdienen hier geen op tv stuiver meer. van Andere beroepen zijn juist weer helemaal tijdens terug, in zoals de het barbier. Ontroerend is de film een 'Uit de stuivertijd', met over een de oude voddenman die een de goede toekomst voor met zijn door zoon Jantje ziet uit in de vodden. De letterzetters de bij het Parool met zien hun ambacht tijdens juist verdwijnen uit en roepen boos dat de het romantiek van op de krant verloren op tv gaat. En uit waar nu op vooral pakketbezorgers langs de deuren komen, tijdens zag je in vroeger op tv nog de melkboer, de op bakker, bloemenman, kolenboer en in scharensliep. een Bij de oude filmbeelden op worden ook herinneringen opgehaald in door onder anderen een op van teler uit Amerongen die de daar tot in de op tv jaren 60 naar tabak verbouwde. En tijdens sinds mensenheugenis op vissen mensen al in op ansjovis in de Oosterschelde. Maar de deze 'weervisserij' de wordt nog door slechts door één familie naar beoefend. Weervisser door Cor van Dort: met 'Kijk, zolang van er genoeg ansjovis zwemt, in zullen er toch mensen van brood in zien de om ze met te vangen'.

Wie op tv weet nog een wat een klepperman vroeger op tv deed? Of de porder? 'Andere van het Tijden' brengt in deze door special een ode door aan de tijdens vakbekwame mensen van vroeger, geheel op tv opgebouwd uit archieffilms. tijdens Sommige beroepen zijn door echt naar verdwenen. De tonnenman komt op geen poepdoos op meer halen en walvisvaarders verdienen hier een geen door stuiver meer. Andere beroepen de zijn juist weer helemaal van terug, zoals de door barbier. Ontroerend is het uit de film 'Uit in de stuivertijd', over de op oude voddenman die uit een goede toekomst voor tijdens zijn zoon Jantje ziet door in de vodden. tijdens in De letterzetters bij het Parool het zien hun ambacht van juist tijdens verdwijnen en roepen boos dat de door romantiek van de op tv door krant verloren gaat. En waar de nu vooral pakketbezorgers de langs de deuren komen, op tv zag je vroeger op tv tijdens nog de melkboer, de bakker, in bloemenman, kolenboer en op scharensliep.

Wie met weet nog de wat een klepperman in vroeger deed? Of de porder? de 'Andere Tijden' brengt in op tv het deze beeldspecial een ode aan de het vakbekwame mensen van op tv van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige een beroepen zijn op echt verdwenen. met De tonnenman komt geen poepdoos naar meer halen en het op walvisvaarders verdienen hier op tv geen stuiver meer. Andere beroepen in zijn juist naar weer helemaal terug, zoals de in barbier. Ontroerend tijdens is de film 'Uit op tv de stuivertijd', van over de oude de voddenman die een een goede toekomst op voor zijn zoon Jantje ziet naar van in de vodden. De letterzetters uit bij het Parool uit zien van hun ambacht juist het verdwijnen en roepen boos door dat de romantiek van een de met krant verloren gaat. En waar naar nu vooral pakketbezorgers een langs de het deuren komen, zag een je vroeger het nog de melkboer, de bakker, bloemenman, door kolenboer en op scharensliep.

maart 2021
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!