Programma gemist?

Wie op tv weet nog wat een in klepperman vroeger deed? het Of uit de porder? Een door ode aan de vakbekwame mensen de van vroeger, geheel opgebouwd op op uit archieffilms. Sommige beroepen zijn van echt in verdwenen. De tonnenman komt de geen poepdoos meer halen en naar walvisvaarders tijdens verdienen hier geen stuiver door meer. Andere de beroepen zijn met juist weer helemaal terug, op zoals de uit barbier. Ontroerend is de film de 'Uit de op stuivertijd', over de door oude voddenman die een goede uit toekomst voor zijn een zoon Jantje ziet met in de vodden. tijdens De letterzetters bij uit het in Parool zien hun in ambacht juist van verdwijnen en roepen een boos dat de romantiek naar van de het krant verloren gaat. En naar waar nu vooral pakketbezorgers van langs de deuren naar komen, zag je vroeger op nog op tv de melkboer, de bakker, in bloemenman, kolenboer een en scharensliep. met Bij de oude filmbeelden worden ook het herinneringen de opgehaald door onder anderen een op de teler uit Amerongen die daar tot naar in door de jaren 60 tabak door verbouwde. naar En sinds mensenheugenis vissen mensen door al op ansjovis in op tv de Oosterschelde. Maar van deze uit 'weervisserij' wordt de nog door slechts één familie beoefend. naar Weervisser Cor in van door Dort: 'Kijk, zolang er met genoeg ansjovis van zwemt, zullen er toch mensen brood door op in zien om de ze te vangen'.

Wie weet met nog wat een met klepperman vroeger deed? Of naar een de porder? 'Andere Tijden' brengt een in deze op tv special een ode in aan de vakbekwame mensen tijdens van vroeger, geheel opgebouwd met uit archieffilms. op tv Sommige tijdens beroepen zijn echt van verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos op meer halen en op walvisvaarders op tv verdienen hier geen een stuiver meer. Andere beroepen het zijn van juist weer helemaal terug, zoals tijdens de barbier. Ontroerend is door de film 'Uit naar door de stuivertijd', over de oude door voddenman die een de goede toekomst voor de zijn het zoon Jantje ziet in de vodden. uit De tijdens letterzetters bij met het Parool zien hun ambacht juist op verdwijnen en het roepen een boos dat de romantiek van de uit krant verloren met gaat. het En waar nu vooral pakketbezorgers op langs de deuren op komen, zag je een vroeger nog door de melkboer, de de bakker, bloemenman, in kolenboer en scharensliep.

Wie door weet nog wat een klepperman naar vroeger deed? Of naar de porder? met 'Andere Tijden' brengt in tijdens deze beeldspecial een een ode aan de naar vakbekwame mensen naar van vroeger, geheel opgebouwd de een uit archieffilms. Sommige op tv beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman op met komt geen poepdoos de meer halen en walvisvaarders verdienen hier de geen stuiver het meer. Andere op tv beroepen zijn juist uit weer helemaal terug, zoals de de barbier. op tv Ontroerend is de film 'Uit een de met stuivertijd', over de op oude voddenman die door een goede in toekomst voor zijn zoon een Jantje ziet met in de vodden. met De letterzetters bij het met Parool zien hun door ambacht juist verdwijnen en uit roepen boos dat het de in romantiek van de uit krant verloren gaat. En waar nu in een vooral pakketbezorgers langs de het deuren komen, tijdens zag je vroeger met nog de melkboer, de bakker, tijdens bloemenman, de kolenboer en scharensliep.

mei 2020
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!