Programma gemist?

Wie weet van nog het wat een klepperman vroeger op tv deed? Of door de porder? Een in ode aan de vakbekwame mensen op van vroeger, de geheel opgebouwd uit tijdens archieffilms. Sommige beroepen zijn een echt verdwenen. De uit tonnenman komt geen op poepdoos meer halen en de walvisvaarders een verdienen hier geen in stuiver meer. Andere van beroepen zijn juist weer uit helemaal terug, zoals met de barbier. Ontroerend is met het de film 'Uit de stuivertijd', naar over de oude door voddenman naar die een goede door toekomst voor zijn zoon Jantje uit ziet in de op vodden. De letterzetters op bij het in Parool zien hun ambacht van juist tijdens verdwijnen en roepen boos dat van de van romantiek van de krant verloren gaat. met En de waar nu vooral pakketbezorgers langs met de deuren uit komen, zag je vroeger een nog in de melkboer, de tijdens bakker, bloemenman, tijdens kolenboer en scharensliep. Bij de oude met filmbeelden worden een ook de herinneringen opgehaald door onder anderen van een op tv teler uit Amerongen op die daar tot in de jaren op tv van 60 tabak verbouwde. En met sinds mensenheugenis het vissen mensen al op ansjovis naar in de Oosterschelde. Maar een deze het 'weervisserij' wordt van nog door slechts één familie beoefend. het Weervisser Cor tijdens van Dort: 'Kijk, zolang naar uit er genoeg ansjovis met zwemt, zullen er toch mensen brood met in de zien om met ze te vangen'.

Wie tijdens weet nog wat een op tv klepperman vroeger deed? door Of de porder? tijdens 'Andere Tijden' brengt in op tv deze uit special een ode aan op de vakbekwame tijdens mensen van tijdens vroeger, geheel opgebouwd naar uit archieffilms. Sommige beroepen het zijn echt met verdwenen. De tonnenman komt geen een poepdoos meer halen en van walvisvaarders verdienen hier met geen stuiver meer. een Andere beroepen zijn naar juist weer op helemaal terug, zoals de de barbier. Ontroerend is naar met de film 'Uit de stuivertijd', over het op de oude voddenman die een goede door toekomst op voor zijn zoon Jantje ziet uit in op tv de vodden. De letterzetters bij een de het Parool zien hun ambacht juist tijdens verdwijnen en roepen door naar boos dat de romantiek een van de krant verloren gaat. de van En waar nu uit vooral pakketbezorgers langs een de deuren komen, tijdens zag je vroeger nog de op melkboer, de bakker, bloemenman, op tv kolenboer en met scharensliep.

Wie weet nog uit wat een klepperman in in vroeger deed? Of de naar porder? 'Andere Tijden' brengt van in deze beeldspecial een het ode de aan de vakbekwame mensen naar van vroeger, geheel de opgebouwd uit archieffilms. Sommige tijdens beroepen door zijn echt verdwenen. De tonnenman het komt geen poepdoos de uit meer halen en walvisvaarders verdienen op hier geen stuiver meer. het Andere beroepen zijn door juist weer door helemaal terug, tijdens zoals de barbier. Ontroerend is naar uit de film 'Uit de door stuivertijd', over de oude tijdens voddenman die het een goede toekomst voor tijdens zijn zoon Jantje ziet het in op de vodden. De van letterzetters bij het Parool een zien hun een ambacht juist verdwijnen en met roepen boos dat van de romantiek tijdens van de krant naar verloren gaat. En het waar nu vooral naar pakketbezorgers langs de deuren de komen, zag je vroeger een nog de melkboer, in de door bakker, bloemenman, kolenboer en op scharensliep.

juni 2021
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!