Programma gemist?

Wie weet nog tijdens wat een een klepperman vroeger uit deed? Of van de porder? Een ode aan de in vakbekwame mensen van tijdens naar vroeger, geheel opgebouwd met uit archieffilms. Sommige beroepen zijn door echt verdwenen. naar De tonnenman komt geen poepdoos tijdens meer halen en het walvisvaarders het verdienen hier geen stuiver meer. het Andere beroepen uit zijn juist weer een helemaal terug, zoals de door barbier. Ontroerend het is de film 'Uit naar op de stuivertijd', over de oude voddenman op tv die een op goede het toekomst voor zijn met zoon Jantje ziet in de het vodden. De op tv letterzetters bij van het Parool zien hun ambacht juist naar verdwijnen uit en roepen boos tijdens dat de romantiek van de met uit krant verloren gaat. En naar waar nu vooral met pakketbezorgers langs door de deuren komen, zag je uit vroeger nog de melkboer, uit de bakker, bloemenman, op van kolenboer en scharensliep. tijdens Bij de oude filmbeelden worden tijdens ook herinneringen opgehaald door van onder anderen een naar teler naar uit Amerongen die het daar tot in de een jaren 60 tabak verbouwde. uit op En sinds mensenheugenis vissen mensen al van op ansjovis door in van de Oosterschelde. Maar deze 'weervisserij' van wordt nog van door slechts één familie beoefend. door Weervisser naar Cor van Dort: met 'Kijk, zolang er genoeg ansjovis de zwemt, zullen er door toch mensen tijdens brood in naar zien om met ze te vangen'.

Wie weet nog het wat een uit klepperman vroeger in deed? Of de porder? 'Andere een van Tijden' brengt in deze special een in door ode aan de op tv vakbekwame mensen van de vroeger, geheel opgebouwd uit door archieffilms. Sommige beroepen zijn echt een de verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos tijdens meer naar halen en de walvisvaarders verdienen hier geen uit stuiver meer. Andere beroepen zijn op tv juist in weer helemaal terug, zoals de de barbier. op Ontroerend is van de film 'Uit de door stuivertijd', over de oude uit voddenman die een naar goede toekomst door voor zijn zoon Jantje met ziet in de vodden. tijdens De met letterzetters bij het op tv Parool zien hun ambacht van juist verdwijnen tijdens en roepen uit boos dat de romantiek door van de krant verloren gaat. in op tv En waar nu vooral pakketbezorgers uit langs de deuren uit komen, in zag je vroeger nog op tv de melkboer, de een bakker, bloemenman, kolenboer door en scharensliep.

Wie uit weet nog wat een klepperman uit door vroeger deed? Of de door porder? 'Andere Tijden' brengt in het deze de beeldspecial een ode aan in de vakbekwame mensen het van vroeger, geheel door opgebouwd uit archieffilms. van Sommige op tv beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman op tv komt geen poepdoos op tv door meer halen en walvisvaarders verdienen tijdens hier naar geen stuiver meer. het Andere beroepen zijn in juist weer helemaal terug, de zoals de barbier. van Ontroerend is de film 'Uit naar de uit stuivertijd', over de oude voddenman door die een op goede toekomst voor zijn op tv een zoon Jantje ziet in de uit vodden. De letterzetters bij tijdens het op tv Parool zien hun op ambacht juist verdwijnen en naar roepen tijdens boos dat de romantiek naar van de een krant verloren gaat. op tv En waar nu op vooral pakketbezorgers langs de deuren in komen, zag het je vroeger nog het de melkboer, de bakker, naar bloemenman, kolenboer en met scharensliep.

oktober 2019
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!