Programma gemist?

Wie weet uit nog wat naar een klepperman vroeger op tv deed? Of de van porder? Een ode aan op de het vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd naar uit archieffilms. in Sommige beroepen zijn echt de verdwenen. De naar tonnenman komt geen op tv poepdoos meer halen en met walvisvaarders verdienen hier op tv geen in stuiver meer. Andere beroepen de zijn juist op weer helemaal terug, zoals de met barbier. uit Ontroerend is de film uit 'Uit de stuivertijd', met over de oude tijdens voddenman die een goede tijdens toekomst voor door zijn uit zoon Jantje ziet in de vodden. op het De letterzetters bij het van Parool zien hun het ambacht juist verdwijnen en roepen in boos een dat de een romantiek van de krant verloren op tv gaat. van En waar nu vooral pakketbezorgers langs van op de deuren komen, zag je vroeger uit nog de melkboer, naar de op tv bakker, bloemenman, op kolenboer en scharensliep. met Bij de oude met filmbeelden worden ook van herinneringen opgehaald door onder anderen een het teler de uit Amerongen die door daar tot in de tijdens jaren 60 tabak verbouwde. tijdens En sinds mensenheugenis tijdens vissen mensen de al op uit ansjovis in door de Oosterschelde. Maar in deze 'weervisserij' wordt nog door slechts door één tijdens familie beoefend. uit Weervisser Cor van Dort: 'Kijk, een zolang er genoeg ansjovis een zwemt, zullen er door toch mensen brood tijdens in zien de om door ze te vangen'.

Wie met weet nog op tv wat een klepperman vroeger deed? met Of tijdens de porder? 'Andere Tijden' het brengt in deze op tv special een ode aan op de vakbekwame mensen een van vroeger, het geheel opgebouwd de uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt naar op verdwenen. De tonnenman komt geen de poepdoos meer halen en van walvisvaarders verdienen van hier een geen stuiver meer. door Andere beroepen zijn juist weer de helemaal terug, de zoals de barbier. uit Ontroerend is de film met 'Uit het de stuivertijd', over de uit oude voddenman die een naar goede op tv toekomst voor zijn zoon met Jantje ziet in de tijdens vodden. De letterzetters van bij het Parool zien met hun ambacht juist in verdwijnen en roepen uit boos van dat de romantiek van van de krant met verloren gaat. En waar de nu vooral pakketbezorgers langs door de van deuren komen, zag je van vroeger nog de melkboer, op tv de bakker, bloemenman, op tv de kolenboer en scharensliep.

Wie weet nog met op wat een klepperman vroeger tijdens deed? Of de porder? 'Andere in Tijden' tijdens brengt in deze beeldspecial op tv een ode aan tijdens de vakbekwame mensen van uit vroeger, door geheel opgebouwd uit van archieffilms. Sommige beroepen naar zijn echt verdwenen. De tonnenman met komt geen de poepdoos tijdens meer halen en walvisvaarders verdienen hier tijdens geen stuiver van meer. Andere tijdens beroepen zijn door juist weer helemaal de terug, zoals de barbier. Ontroerend is een de film uit 'Uit tijdens de stuivertijd', over de oude in voddenman die een goede met toekomst voor zijn van van zoon Jantje ziet in naar de vodden. De letterzetters een bij het door Parool zien hun op ambacht juist van verdwijnen en roepen boos tijdens dat de romantiek van op de krant verloren gaat. op tv door En waar nu vooral door pakketbezorgers langs uit de deuren komen, zag je vroeger tijdens nog de de melkboer, de bakker, bloemenman, in kolenboer en in scharensliep.

december 2021
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!