Programma gemist?

Wie weet nog de op wat een klepperman uit vroeger deed? Of de porder? Een op tijdens ode aan de vakbekwame in mensen van in vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige de beroepen zijn tijdens echt verdwenen. De het tonnenman komt op tv geen poepdoos tijdens meer halen en van walvisvaarders verdienen hier geen het stuiver meer. Andere beroepen op zijn juist weer helemaal een terug, zoals de het barbier. met Ontroerend is de film 'Uit naar de stuivertijd', van over de oude op tv voddenman op tv die een goede toekomst voor zijn op zoon Jantje ziet uit in de het vodden. De in letterzetters bij het Parool zien in hun ambacht juist uit verdwijnen en roepen tijdens boos tijdens dat de romantiek van de in krant verloren gaat. tijdens En waar naar nu de vooral pakketbezorgers langs de uit deuren komen, op zag je vroeger nog de uit melkboer, de tijdens bakker, bloemenman, kolenboer met en scharensliep. Bij van de oude tijdens filmbeelden worden ook herinneringen het opgehaald door tijdens onder anderen een teler uit op tv Amerongen naar die daar tot in de de jaren 60 tabak van verbouwde. in En sinds mensenheugenis vissen mensen al de op naar ansjovis in de Oosterschelde. met Maar deze 'weervisserij' wordt het op tv nog door slechts één familie in beoefend. Weervisser Cor van op tv tijdens Dort: 'Kijk, zolang er genoeg door ansjovis zwemt, zullen er uit toch mensen brood tijdens van in zien om op ze te vangen'.

Wie weet door nog wat uit een klepperman vroeger deed? Of tijdens de uit porder? 'Andere Tijden' brengt in naar deze special een in ode in aan de naar vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd op tv van uit archieffilms. Sommige beroepen zijn van echt naar verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos naar tijdens meer halen en walvisvaarders verdienen hier op tv geen stuiver meer. in met Andere beroepen zijn met juist weer helemaal door terug, zoals de barbier. tijdens Ontroerend is de film met 'Uit de stuivertijd', naar over op de oude voddenman die een naar goede van toekomst voor zijn zoon op tv Jantje ziet in de vodden. met in De letterzetters bij het Parool zien tijdens hun ambacht juist op verdwijnen naar en roepen boos dat de de romantiek op tv van de tijdens krant verloren gaat. En waar nu de vooral pakketbezorgers langs op tv tijdens de deuren komen, zag je uit vroeger tijdens nog de melkboer, de bakker, met bloemenman, kolenboer een en scharensliep.

Wie het weet nog wat een klepperman de vroeger deed? Of met de uit porder? 'Andere Tijden' brengt in in deze beeldspecial met een ode aan naar de vakbekwame van mensen van vroeger, een geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige van naar beroepen zijn echt verdwenen. op De tonnenman door komt geen poepdoos meer in halen en walvisvaarders met verdienen hier geen het stuiver meer. Andere beroepen zijn door juist door weer helemaal terug, zoals de in barbier. Ontroerend het is de film 'Uit door de stuivertijd', over naar de oude het voddenman in die een goede toekomst voor zijn door zoon Jantje ziet uit van in de vodden. De letterzetters bij door het een Parool zien hun ambacht het juist verdwijnen en roepen op tv een boos dat de romantiek van naar de krant door verloren gaat. En de waar nu vooral pakketbezorgers een langs de deuren de komen, in zag je vroeger nog de op tv melkboer, de bakker, door bloemenman, kolenboer de en scharensliep.

oktober 2020
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!