Programma gemist?

Wie weet nog naar met wat een klepperman vroeger een deed? Of de porder? Een naar ode aan op tv de vakbekwame mensen door van vroeger, geheel op opgebouwd uit een archieffilms. Sommige beroepen zijn tijdens echt verdwenen. De tonnenman naar van komt geen poepdoos met meer halen en naar walvisvaarders verdienen hier geen stuiver meer. in Andere van beroepen zijn juist in weer helemaal terug, zoals de naar barbier. Ontroerend uit is de film op tv 'Uit de van stuivertijd', over in de oude voddenman die tijdens een goede toekomst de voor zijn de zoon Jantje ziet in naar de vodden. De letterzetters van bij het op tv Parool zien hun uit ambacht juist tijdens verdwijnen en roepen met boos dat de romantiek van van de uit krant verloren gaat. En waar nu naar door vooral pakketbezorgers langs de een deuren komen, zag je het vroeger nog de op melkboer, de bakker, op tv bloemenman, kolenboer en door scharensliep. Bij de oude een filmbeelden worden in ook herinneringen opgehaald door de onder anderen op een op teler uit Amerongen die daar door tot in de jaren op met 60 tabak verbouwde. En sinds op tv mensenheugenis vissen mensen het al door op ansjovis in de Oosterschelde. Maar naar deze 'weervisserij' van wordt nog door door slechts één familie beoefend. het Weervisser Cor door van Dort: 'Kijk, door zolang er op tv genoeg ansjovis door zwemt, zullen er toch in mensen brood in tijdens zien om het ze te vangen'.

Wie met weet nog een wat een klepperman vroeger deed? Of op tv een de porder? 'Andere uit Tijden' brengt in het deze special een tijdens ode aan de vakbekwame mensen van in de vroeger, geheel opgebouwd de uit archieffilms. Sommige beroepen het zijn echt verdwenen. De tonnenman een komt geen met poepdoos door meer halen en door walvisvaarders verdienen hier geen stuiver meer. door Andere beroepen op tv zijn juist weer helemaal op terug, zoals de uit barbier. in Ontroerend is de film het 'Uit de stuivertijd', de over de tijdens oude voddenman die een het goede toekomst met voor zijn zoon Jantje het ziet in de vodden. op tv De letterzetters door bij het Parool een zien op hun ambacht juist verdwijnen en roepen een uit boos dat de in romantiek van de krant verloren van gaat. En waar een nu vooral door pakketbezorgers langs tijdens de deuren komen, zag je in vroeger nog de een melkboer, de bakker, bloemenman, met de kolenboer en scharensliep.

Wie met weet nog wat een van klepperman vroeger deed? uit Of de porder? een 'Andere Tijden' het brengt in deze beeldspecial een in op tv ode aan de vakbekwame mensen van op tv uit vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige uit beroepen tijdens zijn echt verdwenen. De tonnenman de een komt geen poepdoos meer halen en van walvisvaarders verdienen hier het geen stuiver tijdens meer. de Andere beroepen zijn juist door weer helemaal terug, naar zoals de barbier. Ontroerend uit is op de film 'Uit de stuivertijd', in over de oude voddenman tijdens naar die een goede met toekomst voor zijn de zoon Jantje ziet in door de vodden. van De letterzetters bij het Parool zien het hun in ambacht juist verdwijnen en roepen op tv boos dat op tv de romantiek door van de krant verloren gaat. het de En waar nu vooral pakketbezorgers langs tijdens de deuren op tv komen, zag je een vroeger van nog de melkboer, naar de bakker, bloemenman, kolenboer en op tv scharensliep.

februari 2020
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!