Programma gemist?

Wie weet nog op wat een klepperman naar vroeger deed? Of naar de uit porder? Een ode in aan de vakbekwame mensen het van op tv vroeger, geheel opgebouwd op tv uit archieffilms. Sommige beroepen naar zijn echt verdwenen. De naar tonnenman komt tijdens geen poepdoos meer halen op en tijdens walvisvaarders verdienen hier geen stuiver naar meer. Andere beroepen zijn het juist weer helemaal van op terug, zoals de barbier. Ontroerend een is de film 'Uit op tv de stuivertijd', uit over de oude voddenman tijdens die een goede op een toekomst voor zijn zoon Jantje door ziet in in de vodden. De letterzetters van bij de het Parool zien hun het ambacht juist verdwijnen en op tv roepen het boos dat de romantiek van tijdens de krant verloren het gaat. En waar nu het vooral pakketbezorgers uit langs de deuren op komen, een zag je vroeger nog de melkboer, van de bakker, bloemenman, op tv kolenboer en scharensliep. het Bij de oude met filmbeelden uit worden ook herinneringen opgehaald door uit een onder anderen een teler uit Amerongen op op tv die daar tot in de jaren met op tv 60 tabak verbouwde. En sinds mensenheugenis de vissen mensen al op het op ansjovis in de door Oosterschelde. Maar in deze 'weervisserij' wordt nog door in slechts één familie beoefend. de Weervisser Cor door van Dort: 'Kijk, zolang het de er genoeg ansjovis het zwemt, zullen er het toch mensen brood naar in zien om ze te op vangen'.

Wie uit weet nog de wat een klepperman vroeger het deed? Of de uit porder? 'Andere een Tijden' brengt in deze een special een ode met aan de vakbekwame mensen van op tv een vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. een Sommige beroepen zijn de echt verdwenen. tijdens De tonnenman komt geen poepdoos met meer halen en door walvisvaarders door verdienen hier geen de stuiver meer. Andere een beroepen zijn juist op weer helemaal terug, op zoals de barbier. Ontroerend uit is de film 'Uit van de stuivertijd', over de de oude uit voddenman die een goede met toekomst voor zijn uit zoon Jantje uit ziet in van de vodden. op De letterzetters bij het met Parool zien een hun ambacht juist door verdwijnen en roepen de boos dat de romantiek het van de krant verloren gaat. door En naar waar nu vooral door pakketbezorgers langs de deuren de komen, zag je vroeger uit nog de melkboer, op tv door de bakker, bloemenman, kolenboer uit en scharensliep.

Wie weet van nog wat een klepperman uit door vroeger deed? Of de porder? naar 'Andere Tijden' brengt naar in deze in beeldspecial een door ode aan de vakbekwame het mensen van met vroeger, geheel opgebouwd uit uit archieffilms. Sommige beroepen zijn uit echt de verdwenen. De tonnenman komt geen het poepdoos meer halen het en walvisvaarders verdienen hier naar geen stuiver tijdens meer. Andere de beroepen zijn juist weer helemaal het terug, op tv zoals de barbier. Ontroerend is de de de film 'Uit de stuivertijd', over van de met oude voddenman op die een goede toekomst voor zijn het zoon op Jantje ziet uit in de vodden. het De letterzetters bij het een Parool zien hun ambacht juist op verdwijnen en op roepen met boos dat de romantiek van in de een krant verloren gaat. En in waar nu vooral pakketbezorgers op tv langs de door deuren komen, op zag je vroeger in nog de melkboer, de bakker, het bloemenman, van kolenboer en scharensliep.

oktober 2020
01-06-2019 20:05

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden Special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? Een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt geen poepdoos meer halen en walvisvaarders ...

18-08-2018 20:25

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze special een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman komt ge...

01-06-2018 21:00

Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen - Andere Tijden special: Vergeten beroepen

Wie weet nog wat een klepperman vroeger deed? Of de porder? 'Andere Tijden' brengt in deze beeldspecial een ode aan de vakbekwame mensen van vroeger, geheel opgebouwd uit archieffilms. Sommige beroepen zijn echt verdwenen. De tonnenman ko...

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen bij Andere Tijden Special: Vergeten beroepen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Vergeten beroepen gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Vergeten beroepen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!