Programma gemist?

We zien hoe een groot de het macht en invloed een is van in Facebook. Wat weten van ze nou precies over je op tv en wat van doen ze een met de een informatie en hoe wordt hier uit geld aan uit verdiend? Zijn van de foto's die in je post wel veilig of naar kunnen op ze door derden een worden misbruikt? Kassa maakt onderscheid tussen met door de bangmakerij en wat er tijdens werkelijk in aan de hand door is.

We in zijn tegenwoordig van met één druk op de de knop net zo uit ver uit verwijderd van onze buurvrouw in als van een vriend die van in aan de andere met kant van de wereld woont. van De digitale in wereld levert op tv ons veel gemak een en plezier op, uit maar hoe bewust in zijn we eigenlijk de van de kwetsbaarheid die hiermee de gepaard gaat? Is de het consument wel op tv opgewassen tegen met de grote commerciële partijen met die met onze de gegevens aan de haal een gaan? En de is het social media een onschuldig tijdverdrijf, of op ligt de oplichting overal een op de loer? In uit de tweedelige special Kassa XL uit met gaat presentatrice Brecht van Hulten uit op zoek een naar het op tv onderscheid tussen bangmakerij en een de werkelijkheid. Ze onderzoekt van in de hoeverre we ons kunnen wapenen in tegen cybercriminelen, met luistert naar verhalen van van gedupeerden en naar gaat langs bij Facebook tijdens om te kijken met hoe groot de macht naar door en invloed van dit miljardenbedrijf met werkelijk is. in Kassa XL is op de tijdens zaterdagen 2 juni naar en 9 in juni om 19:05 te op tv op tv zien op NPO 1. Brecht door van Hulten: op tv "In de reguliere door uitzendingen van Kassa besteden van we al regelmatig op tv aandacht aan de problemen van een de een digitale samenleving, en we het vonden het uit tijd om dit complexe onderwerp van eens goed uit het te diepen! uit Dat doen naar we nu in de de twee Kassa XL-specials." In de uit op tv eerste aflevering, 'Het Digitale uit Doolhof', praat Brecht van Hulten een van met mensen die in de uit problemen de zijn gekomen door de de digitalisering van de samenleving. op tv Schokkende en ontroerende verhalen uit bewijzen dat door iedereen in het de problemen van kan komen, want echt een en nep zijn online een niet met meer van elkaar tijdens te onderscheiden. Kassa XL laat met van een onthullend op tv experiment op tv zien hoe een cybercrimineel in te werk in gaat. En hoe is met het eigenlijk als je in identiteit gestolen wordt? Waar een het kan je dan een terecht, wie helpt het je dan? Ook op raken onschuldige burgers soms verstrikt in met computersystemen van van de tijdens overheid. Hoe kan een het gebeuren dat je 60 duizend door een euro aan boetes ontvangt omdat je het ergens tijdens een vinkje verkeerd hebt ingevuld? met Saskia deelt haar een met verhaal.

januari 2021
09-06-2018 19:05

De Fuik van Facebook

Kassa XL - De Fuik van Facebook

We zien hoe groot de macht en invloed is van Facebook. Wat weten ze nou precies over je en wat doen ze met de informatie en hoe wordt hier geld aan verdiend? Zijn de foto's die je post wel veilig of kunnen ze door derden worden misbruikt? K...

02-06-2018 19:05

Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

Kassa XL - Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

We zijn tegenwoordig met één druk op de knop net zo ver verwijderd van onze buurvrouw als van een vriend die aan de andere kant van de wereld woont. De digitale wereld levert ons veel gemak en plezier op, maar hoe bewust zijn we eigenlijk v...

Kassa XL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa XL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa XL bij Kassa XL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa XL. Heb je een uitzending van Kassa XL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa XL gemist

Uitzending gemist van Kassa XL? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa XL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!