Programma gemist?

We van zien hoe groot op de macht de en invloed is van Facebook. Wat uit weten ze nou naar tijdens precies over je op tv en wat doen naar ze met de op tv informatie en hoe wordt hier geld op aan verdiend? tijdens Zijn de de foto's die met je post wel veilig of kunnen uit uit ze door derden worden misbruikt? Kassa het maakt onderscheid uit tussen de naar bangmakerij en wat in er werkelijk aan de hand naar op tv is.

We zijn tegenwoordig tijdens met de één druk een op de knop net zo ver tijdens verwijderd van onze op tv buurvrouw van als van een vriend die op tv aan de de andere kant van op de wereld woont. De een digitale naar wereld levert ons uit veel gemak en plezier op, door maar hoe bewust van zijn we door eigenlijk van de uit kwetsbaarheid die hiermee in gepaard gaat? het Is de consument door wel opgewassen tegen de grote door commerciële uit partijen die met onze gegevens naar aan de haal met gaan? op tv En is social media een de onschuldig tijdverdrijf, een of ligt tijdens oplichting overal op de loer? door In op de tweedelige special Kassa op tv XL een gaat presentatrice Brecht van Hulten tijdens op zoek in naar het onderscheid door tussen bangmakerij van en de werkelijkheid. Ze naar onderzoekt in hoeverre we ons naar naar kunnen wapenen tegen in cybercriminelen, luistert naar verhalen van uit gedupeerden een en gaat langs bij Facebook door om te kijken hoe van groot de macht een in en invloed van dit miljardenbedrijf werkelijk tijdens is. tijdens Kassa XL is op een de uit zaterdagen 2 juni tijdens en 9 juni de om 19:05 te de zien op NPO op tv 1. Brecht van Hulten: "In de de reguliere een uitzendingen van Kassa besteden we naar al regelmatig aandacht aan met de problemen op van naar de digitale samenleving, en we naar vonden met het tijd om dit complexe op tv onderwerp eens goed tijdens uit te diepen! de Dat doen op tv we nu in de het twee Kassa XL-specials." In uit de eerste in aflevering, 'Het Digitale Doolhof', naar praat Brecht de van Hulten in met mensen die in de de problemen zijn gekomen naar door tijdens de digitalisering van de samenleving. Schokkende uit en ontroerende verhalen met bewijzen dat iedereen het in de problemen door kan met komen, want echt van en nep tijdens zijn online niet meer van een elkaar te onderscheiden. een Kassa XL laat van met een onthullend naar experiment zien hoe een uit cybercrimineel te een werk de gaat. En hoe is uit het eigenlijk tijdens als je identiteit gestolen wordt? Waar de kan je de dan terecht, wie helpt de je dan? van Ook raken onschuldige burgers op tv van soms verstrikt in computersystemen van naar de overheid. Hoe kan een het gebeuren met dat je tijdens 60 duizend euro in aan boetes ontvangt een omdat je een ergens een vinkje op tv verkeerd hebt ingevuld? Saskia deelt op tv haar op verhaal.

mei 2021
09-06-2018 19:05

De Fuik van Facebook

Kassa XL - De Fuik van Facebook

We zien hoe groot de macht en invloed is van Facebook. Wat weten ze nou precies over je en wat doen ze met de informatie en hoe wordt hier geld aan verdiend? Zijn de foto's die je post wel veilig of kunnen ze door derden worden misbruikt? K...

02-06-2018 19:05

Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

Kassa XL - Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

We zijn tegenwoordig met één druk op de knop net zo ver verwijderd van onze buurvrouw als van een vriend die aan de andere kant van de wereld woont. De digitale wereld levert ons veel gemak en plezier op, maar hoe bewust zijn we eigenlijk v...

Kassa XL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa XL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa XL bij Kassa XL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa XL. Heb je een uitzending van Kassa XL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa XL gemist

Uitzending gemist van Kassa XL? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa XL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!