Programma gemist?

We zien door hoe uit groot de macht en invloed op tv is van Facebook. de Wat weten ze nou van uit precies over je en wat tijdens doen uit ze met de informatie en hoe door wordt hier geld op aan verdiend? naar Zijn de tijdens foto's die je post wel op tv veilig of kunnen op ze met door derden worden in misbruikt? Kassa maakt onderscheid tussen uit de het bangmakerij en wat de er werkelijk aan de hand met het is.

We op zijn tegenwoordig met één op druk op de knop door net op zo ver in verwijderd van onze buurvrouw als van van een uit vriend die aan de andere met kant van van de wereld woont. op tv De digitale in wereld levert tijdens ons veel gemak en plezier op, met van maar hoe bewust zijn we eigenlijk in van de kwetsbaarheid met die hiermee een gepaard van gaat? Is de consument wel in opgewassen tegen met de grote commerciële op partijen die met onze gegevens het aan een de haal gaan? tijdens En is een social media een onschuldig tijdverdrijf, het of ligt naar oplichting overal op een de loer? uit In de tweedelige special Kassa uit XL gaat met presentatrice Brecht van Hulten op uit zoek naar het tijdens onderscheid in tussen bangmakerij en met de werkelijkheid. Ze van onderzoekt in hoeverre we ons van naar kunnen wapenen tegen cybercriminelen, luistert naar door door verhalen van gedupeerden en gaat langs van de bij Facebook om te kijken hoe door naar groot de macht en invloed een van dit door miljardenbedrijf werkelijk is. Kassa XL met is door op de zaterdagen 2 met juni en 9 van juni om 19:05 in te zien op NPO naar 1. Brecht in van Hulten: "In een de reguliere uit uitzendingen van Kassa op besteden we al met regelmatig aandacht aan de problemen een van de digitale een samenleving, en we van vonden het tijd om uit in dit complexe onderwerp in eens goed uit een te diepen! Dat doen we nu van in de in twee Kassa XL-specials." In met de eerste aflevering, 'Het het in Digitale Doolhof', praat van Brecht van Hulten met naar mensen die in de de problemen zijn gekomen door in de op digitalisering van de samenleving. Schokkende tijdens en ontroerende de verhalen bewijzen tijdens dat iedereen in de het problemen kan van komen, want een echt en nep zijn online niet door meer van elkaar een het te onderscheiden. Kassa XL van laat met op tv een onthullend experiment zien hoe het een cybercrimineel te werk door gaat. de En hoe is tijdens het eigenlijk als je de identiteit gestolen wordt? Waar op kan een je dan terecht, wie uit helpt je naar dan? Ook raken onschuldige naar burgers soms verstrikt tijdens in computersystemen van de met met overheid. Hoe kan een het gebeuren dat je 60 door duizend euro uit aan boetes in ontvangt omdat je ergens een vinkje op verkeerd hebt ingevuld? van Saskia deelt haar uit naar verhaal.

september 2020
09-06-2018 19:05

De Fuik van Facebook

Kassa XL - De Fuik van Facebook

We zien hoe groot de macht en invloed is van Facebook. Wat weten ze nou precies over je en wat doen ze met de informatie en hoe wordt hier geld aan verdiend? Zijn de foto's die je post wel veilig of kunnen ze door derden worden misbruikt? K...

02-06-2018 19:05

Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

Kassa XL - Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

We zijn tegenwoordig met één druk op de knop net zo ver verwijderd van onze buurvrouw als van een vriend die aan de andere kant van de wereld woont. De digitale wereld levert ons veel gemak en plezier op, maar hoe bewust zijn we eigenlijk v...

Kassa XL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa XL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa XL bij Kassa XL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa XL. Heb je een uitzending van Kassa XL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa XL gemist

Uitzending gemist van Kassa XL? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa XL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!