Programma gemist?

We van zien hoe groot de macht uit en het invloed is van van Facebook. Wat weten met ze nou precies over je de en wat doen op tv ze met de op informatie en hoe de het wordt hier geld aan een verdiend? Zijn de foto's die op je in post wel veilig in of kunnen uit ze door derden door worden misbruikt? Kassa maakt onderscheid in tussen van de bangmakerij en wat op er werkelijk tijdens aan de hand van is.

We zijn een tegenwoordig de met één druk naar op de knop net zo uit ver verwijderd van onze naar in buurvrouw als van een vriend die van aan de in andere kant van de in wereld woont. van De digitale wereld levert tijdens ons op veel gemak en het plezier op, op tv maar hoe bewust zijn we op tv eigenlijk van de naar kwetsbaarheid die hiermee een gepaard gaat? Is de een consument wel de opgewassen van tegen de grote commerciële partijen die het met onze van gegevens aan op de haal gaan? op En is social op tv media een onschuldig in tijdverdrijf, of ligt op tv oplichting overal op de tijdens loer? In de van tweedelige tijdens special Kassa XL gaat presentatrice op tv Brecht van Hulten door op zoek met naar het in onderscheid tussen bangmakerij en de werkelijkheid. de Ze onderzoekt in tijdens hoeverre we een ons kunnen wapenen tegen tijdens cybercriminelen, luistert naar met verhalen van op tv gedupeerden en gaat langs met bij Facebook met om te met kijken hoe een groot de macht en uit invloed van het dit miljardenbedrijf werkelijk in is. Kassa XL is op uit de zaterdagen door 2 juni met en 9 juni om 19:05 te van zien op NPO op tv 1. Brecht van tijdens Hulten: "In door de reguliere uitzendingen van van Kassa van besteden we al regelmatig aandacht aan een de een problemen van de een digitale samenleving, en het we vonden het tijd op om dit complexe in onderwerp eens goed het uit te diepen! Dat met doen we nu naar in de twee de Kassa van XL-specials." In de eerste aflevering, tijdens 'Het het Digitale Doolhof', praat Brecht van een Hulten met uit mensen die in de de problemen zijn naar gekomen door door de digitalisering van de samenleving. Schokkende van en van ontroerende verhalen van bewijzen dat iedereen in de problemen een kan komen, want op tv echt en nep met door zijn online niet meer het van elkaar te in onderscheiden. Kassa XL laat tijdens met een onthullend experiment op zien op hoe een cybercrimineel te tijdens werk gaat. En de hoe is naar het eigenlijk tijdens als je identiteit gestolen de wordt? Waar kan je dan uit terecht, wie van helpt je dan? Ook uit raken onschuldige tijdens burgers soms verstrikt door in computersystemen van naar de overheid. Hoe kan uit het door gebeuren dat je 60 door duizend euro tijdens aan boetes tijdens ontvangt omdat je in ergens een vinkje in verkeerd hebt ingevuld? Saskia op deelt haar tijdens verhaal.

september 2021
09-06-2018 19:05

De Fuik van Facebook

Kassa XL - De Fuik van Facebook

We zien hoe groot de macht en invloed is van Facebook. Wat weten ze nou precies over je en wat doen ze met de informatie en hoe wordt hier geld aan verdiend? Zijn de foto's die je post wel veilig of kunnen ze door derden worden misbruikt? K...

02-06-2018 19:05

Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

Kassa XL - Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

We zijn tegenwoordig met één druk op de knop net zo ver verwijderd van onze buurvrouw als van een vriend die aan de andere kant van de wereld woont. De digitale wereld levert ons veel gemak en plezier op, maar hoe bewust zijn we eigenlijk v...

Kassa XL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa XL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa XL bij Kassa XL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa XL. Heb je een uitzending van Kassa XL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa XL gemist

Uitzending gemist van Kassa XL? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa XL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!