Programma gemist?

We in zien hoe groot de een macht en van invloed is van op Facebook. Wat weten ze nou uit precies over met je en door wat doen ze een met de informatie en met hoe wordt hier uit geld in aan verdiend? Zijn de foto's die naar je post wel het veilig of kunnen in door ze door derden worden misbruikt? Kassa op op tv maakt onderscheid tussen de bangmakerij en uit wat er werkelijk op aan de naar hand uit is.

We op zijn tegenwoordig in met één druk op de knop op net zo ver tijdens verwijderd naar van onze een buurvrouw als van door een vriend die aan de de andere kant van door de wereld woont. De naar digitale op tv wereld levert de ons veel gemak en plezier het op, maar hoe bewust door zijn van we eigenlijk van de kwetsbaarheid naar die hiermee uit gepaard gaat? Is de een consument met wel opgewassen tegen de grote in commerciële een partijen die in met onze gegevens aan de naar haal gaan? En is van social een media een onschuldig de tijdverdrijf, of op ligt oplichting overal op de loer? op tv In de tweedelige het special Kassa XL door gaat presentatrice met Brecht van de Hulten op zoek naar in het onderscheid tussen bangmakerij het en de werkelijkheid. de Ze onderzoekt in van hoeverre we op tv ons kunnen wapenen naar tegen tijdens cybercriminelen, luistert naar verhalen van gedupeerden het het en gaat langs tijdens bij Facebook om in te kijken hoe groot met de macht uit en invloed van op dit miljardenbedrijf werkelijk is. Kassa XL in is op de naar zaterdagen 2 juni een en tijdens 9 juni om 19:05 te op zien op NPO de 1. Brecht van naar Hulten: "In de de reguliere uitzendingen van Kassa op tv naar besteden we al regelmatig door aandacht aan de het problemen van de digitale samenleving, naar en in we vonden het tijd om op dit complexe onderwerp op tv een eens goed uit te diepen! Dat uit doen met we nu in in de twee Kassa XL-specials." In de tijdens de eerste aflevering, 'Het Digitale Doolhof', met praat Brecht van Hulten met met op mensen die in de problemen op tv zijn gekomen de door de digitalisering naar van het de samenleving. Schokkende en het ontroerende verhalen bewijzen dat een iedereen het in de problemen kan op tv komen, want echt en door nep een zijn online niet meer van op tv elkaar uit te onderscheiden. Kassa XL laat van met een onthullend experiment van zien hoe een een cybercrimineel te de werk gaat. En van hoe tijdens is het eigenlijk de als je identiteit tijdens gestolen wordt? Waar kan je dan uit een terecht, wie helpt je een dan? Ook raken onschuldige burgers op soms verstrikt van in de computersystemen van de overheid. Hoe kan naar in het gebeuren dat je van 60 duizend euro aan de boetes ontvangt naar omdat je op tv ergens een vinkje verkeerd hebt ingevuld? van Saskia door deelt haar in verhaal.

mei 2020
09-06-2018 19:05

De Fuik van Facebook

Kassa XL - De Fuik van Facebook

We zien hoe groot de macht en invloed is van Facebook. Wat weten ze nou precies over je en wat doen ze met de informatie en hoe wordt hier geld aan verdiend? Zijn de foto's die je post wel veilig of kunnen ze door derden worden misbruikt? K...

02-06-2018 19:05

Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

Kassa XL - Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

We zijn tegenwoordig met één druk op de knop net zo ver verwijderd van onze buurvrouw als van een vriend die aan de andere kant van de wereld woont. De digitale wereld levert ons veel gemak en plezier op, maar hoe bewust zijn we eigenlijk v...

Kassa XL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa XL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa XL bij Kassa XL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa XL. Heb je een uitzending van Kassa XL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa XL gemist

Uitzending gemist van Kassa XL? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa XL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!