Programma gemist?

We zien hoe door met groot de macht en invloed op is van Facebook. Wat in weten van ze nou precies over op je en wat doen met ze met de het op tv informatie en hoe wordt de hier geld aan verdiend? naar Zijn de foto's op die tijdens je post wel op tv veilig of kunnen ze door van derden worden misbruikt? Kassa door maakt onderscheid met tussen in de bangmakerij en tijdens wat er werkelijk aan de het hand de is.

We zijn tegenwoordig van met één druk naar op het de knop net door zo ver verwijderd door van onze buurvrouw als in van een door vriend die aan de een andere kant van op tv de met wereld woont. De digitale wereld levert met uit ons veel gemak en plezier met op, maar hoe op tv bewust zijn we op tv eigenlijk van de kwetsbaarheid naar het die hiermee gepaard gaat? Is de door consument wel een opgewassen tegen op tv de grote in commerciële partijen die met in onze gegevens aan de de haal gaan? En de is tijdens social media een op tv onschuldig tijdverdrijf, of ligt oplichting het overal op de uit loer? van In de tweedelige special op tv Kassa XL op tv gaat presentatrice Brecht van Hulten met op tijdens zoek naar het onderscheid tijdens tussen bangmakerij en de in werkelijkheid. door Ze onderzoekt in hoeverre we ons naar de kunnen wapenen tegen cybercriminelen, de luistert naar verhalen van op gedupeerden en gaat langs uit bij Facebook van om te kijken hoe van door groot de macht en invloed met van dit door miljardenbedrijf werkelijk is. Kassa XL in op tv is op de zaterdagen 2 door juni en 9 naar juni om naar 19:05 te zien op op NPO 1. Brecht van Hulten: naar "In in de reguliere uitzendingen van Kassa op tv van besteden we al regelmatig aandacht op aan de het problemen van de digitale samenleving, van en we vonden tijdens het tijd om door dit complexe onderwerp op eens goed de uit te uit diepen! Dat doen we nu het uit in de twee Kassa XL-specials." In van de eerste aflevering, 'Het de Digitale Doolhof', op tv praat de Brecht van Hulten tijdens met mensen die in de de problemen zijn gekomen tijdens door naar de digitalisering van de samenleving. Schokkende naar en tijdens ontroerende verhalen bewijzen dat tijdens iedereen uit in de problemen kan komen, met want echt en nep op zijn online niet het meer van elkaar door met te onderscheiden. Kassa XL laat met met uit een onthullend experiment zien de hoe een cybercrimineel van te werk gaat. En in hoe is een het eigenlijk als je op tv identiteit gestolen tijdens wordt? Waar kan je van dan met terecht, wie helpt met je dan? Ook op tv raken onschuldige burgers soms verstrikt in naar computersystemen van de op tv overheid. uit Hoe kan het op tv gebeuren dat je 60 op duizend door euro aan boetes ontvangt op tv omdat je met ergens een vinkje in verkeerd hebt ingevuld? Saskia deelt haar het in verhaal.

oktober 2019
09-06-2018 19:05

De Fuik van Facebook

Kassa XL - De Fuik van Facebook

We zien hoe groot de macht en invloed is van Facebook. Wat weten ze nou precies over je en wat doen ze met de informatie en hoe wordt hier geld aan verdiend? Zijn de foto's die je post wel veilig of kunnen ze door derden worden misbruikt? K...

02-06-2018 19:05

Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

Kassa XL - Kassa XL: special over problemen in de digitale wereld

We zijn tegenwoordig met één druk op de knop net zo ver verwijderd van onze buurvrouw als van een vriend die aan de andere kant van de wereld woont. De digitale wereld levert ons veel gemak en plezier op, maar hoe bewust zijn we eigenlijk v...

Kassa XL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa XL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa XL bij Kassa XL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa XL. Heb je een uitzending van Kassa XL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa XL gemist

Uitzending gemist van Kassa XL? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa XL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!