Programma gemist?

Hare Majesteit met Queen Elizabeth een deelt in een een openhartig gesprek haar een herinneringen aan haar kroning tot met op koningin van Groot-Brittannië op 2 in juni 1953, de naar koudste junidag van naar de eeuw. in Ze was toen 27 jaar van oud, de maar herinnert zich nog steeds het tijdens het gewicht van de kroon op tv die met op haar hoofd werd een gezet en de zwaarte met van het de verantwoordelijkheid die op haar in schouders werd gelegd naar voor een land uit dat van herstelde van oorlog. op Met bijzonder privé- en officieel filmmateriaal tijdens naar van de dag van en met ooggetuigenverslagen van de deelnemers, van zoals het tijdens bruidsmeisje dat bijna een flauwviel in door de abdij en de twaalfjarige met koorknaap die ongewild in een in solo zong omdat door de andere door koorleden door alle een emoties hun stem kwijt waren geraakt. een Het programma laat op de rol en van een de symbolische betekenis van de kroonjuwelen de in in de eeuwenoude kroningsceremonie zien en het door de juwelen worden ook in getoond.

september 2021
02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittannië op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het...

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed: The Coronation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed: The Coronation bij Blauw Bloed: The Coronation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed: The Coronation. Heb je een uitzending van Blauw Bloed: The Coronation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!