Programma gemist?

Hare Majesteit Queen uit uit Elizabeth deelt in een openhartig gesprek in de haar herinneringen aan op haar kroning tot koningin van in Groot-Brittannië op met 2 juni 1953, de in koudste een junidag van de eeuw. Ze was in de toen 27 jaar oud, maar herinnert tijdens zich uit nog steeds het gewicht uit van de van kroon die op haar hoofd van werd op gezet en de de zwaarte van de verantwoordelijkheid met die op een haar schouders werd gelegd voor de de een land dat herstelde naar van oorlog. de Met bijzonder privé- met en officieel filmmateriaal van van de dag en met ooggetuigenverslagen op tv de van de deelnemers, zoals het van bruidsmeisje dat bijna uit flauwviel in de abdij het en op de twaalfjarige koorknaap die ongewild de een uit solo zong het omdat de andere door koorleden door alle emoties hun stem uit kwijt waren geraakt. een Het een programma laat de rol de en de de symbolische betekenis van tijdens de kroonjuwelen in door de eeuwenoude kroningsceremonie van zien en het de juwelen worden de ook getoond.

januari 2021
02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittannië op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het...

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed: The Coronation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed: The Coronation bij Blauw Bloed: The Coronation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed: The Coronation. Heb je een uitzending van Blauw Bloed: The Coronation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!