Programma gemist?

Hare Majesteit Queen het Elizabeth naar deelt in een openhartig door gesprek haar in herinneringen aan haar uit kroning tot op koningin van Groot-Brittannië op 2 juni in 1953, de met koudste junidag van de op tv eeuw. naar Ze was op tv toen 27 jaar op oud, maar herinnert in zich nog steeds het gewicht naar van de kroon uit die op haar op hoofd werd gezet met en de een zwaarte van de in verantwoordelijkheid die op haar het schouders werd gelegd op voor een met land dat herstelde van op tv oorlog. Met de bijzonder privé- en officieel filmmateriaal op tv de van de dag en door met ooggetuigenverslagen van de het deelnemers, zoals het het bruidsmeisje dat bijna flauwviel door in van de abdij en een de twaalfjarige het koorknaap die ongewild een solo zong in omdat op tv de andere koorleden door alle op tv op emoties hun stem kwijt waren tijdens geraakt. Het in programma laat de rol tijdens en uit de symbolische betekenis van naar de kroonjuwelen in de het eeuwenoude kroningsceremonie uit zien en de juwelen door worden ook het getoond.

oktober 2019
02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittannië op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het...

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed: The Coronation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed: The Coronation bij Blauw Bloed: The Coronation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed: The Coronation. Heb je een uitzending van Blauw Bloed: The Coronation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!