Programma gemist?

Hare Majesteit Queen de Elizabeth deelt een in tijdens een openhartig gesprek haar herinneringen het aan haar kroning tot naar koningin van op Groot-Brittannië met op 2 juni 1953, van de koudste junidag van tijdens de eeuw. Ze was van toen in 27 jaar oud, het maar herinnert zich nog steeds het het gewicht naar van de kroon op tv die op haar met hoofd werd gezet het en de zwaarte van naar de verantwoordelijkheid uit die het op haar schouders naar werd gelegd voor een land dat naar herstelde van uit oorlog. Met uit bijzonder privé- en officieel uit filmmateriaal van de het dag in en met ooggetuigenverslagen tijdens van de deelnemers, op zoals het bruidsmeisje dat tijdens bijna flauwviel in de met abdij en uit de twaalfjarige met koorknaap die ongewild een naar solo zong omdat de met andere koorleden van door alle emoties tijdens hun stem door kwijt waren geraakt. Het programma een laat de de rol en de symbolische betekenis de van tijdens de kroonjuwelen in de eeuwenoude op kroningsceremonie van zien en de met juwelen worden ook op tv getoond.

mei 2021
02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittannië op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het...

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed: The Coronation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed: The Coronation bij Blauw Bloed: The Coronation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed: The Coronation. Heb je een uitzending van Blauw Bloed: The Coronation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!