Programma gemist?

Hare uit Majesteit Queen met Elizabeth deelt in op tv een openhartig gesprek haar het herinneringen aan haar uit kroning tot koningin van op tv Groot-Brittannië op 2 door juni 1953, de koudste uit junidag van de de van eeuw. Ze was toen tijdens 27 jaar oud, maar tijdens herinnert zich van nog steeds het de gewicht van een de kroon die op naar haar hoofd werd op gezet en de zwaarte tijdens van de verantwoordelijkheid die naar op haar op schouders werd gelegd op tv voor een van land dat op tv herstelde van oorlog. Met bijzonder privé- een uit en officieel filmmateriaal van de dag tijdens en met ooggetuigenverslagen naar tijdens van de deelnemers, zoals het bruidsmeisje met dat bijna flauwviel in in de abdij met en op de twaalfjarige de koorknaap die ongewild een solo tijdens zong omdat van de andere door koorleden door alle emoties hun stem uit kwijt waren geraakt. met Het de programma laat de rol en een de symbolische in betekenis van de kroonjuwelen de in van de eeuwenoude kroningsceremonie op tv zien en de juwelen op tv worden ook met getoond.

september 2020
02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittannië op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het...

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed: The Coronation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed: The Coronation bij Blauw Bloed: The Coronation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed: The Coronation. Heb je een uitzending van Blauw Bloed: The Coronation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!