Programma gemist?

Hare Majesteit Queen op Elizabeth een deelt in een openhartig naar gesprek haar met herinneringen aan haar kroning tot een koningin van op tv Groot-Brittannië op 2 in juni 1953, de uit koudste junidag van naar de eeuw. Ze in was toen 27 jaar met oud, maar herinnert een zich nog in steeds het het gewicht van de kroon op die op met haar hoofd werd gezet en naar de op zwaarte van de verantwoordelijkheid die van op haar op tv schouders werd uit gelegd voor een land dat tijdens herstelde van een oorlog. Met bijzonder privé- de en officieel filmmateriaal door van de met dag uit en met ooggetuigenverslagen uit van de deelnemers, zoals een het bruidsmeisje dat bijna flauwviel op in de abdij op tv de en de twaalfjarige koorknaap die op tv ongewild een solo het zong een omdat de andere koorleden uit door alle emoties hun stem op tv kwijt waren het geraakt. Het programma naar laat de van rol en de symbolische op betekenis van de kroonjuwelen uit in in de eeuwenoude een kroningsceremonie zien en de de juwelen worden ook van getoond.

mei 2020
02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittannië op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het...

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed: The Coronation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed: The Coronation bij Blauw Bloed: The Coronation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed: The Coronation. Heb je een uitzending van Blauw Bloed: The Coronation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!