Programma gemist?

Hare tijdens Majesteit Queen het Elizabeth deelt in op een openhartig gesprek tijdens haar herinneringen aan haar het kroning tot koningin met van Groot-Brittannië op 2 in juni de 1953, de koudste junidag van de in eeuw. een Ze was de toen 27 jaar oud, met maar herinnert zich nog steeds tijdens het gewicht van op de van kroon die op haar hoofd op tv werd een gezet en de zwaarte naar van de verantwoordelijkheid op tv die op haar schouders door werd naar gelegd voor een land de dat de herstelde van oorlog. Met naar bijzonder privé- en officieel filmmateriaal door van de op tv dag op en met ooggetuigenverslagen van de deelnemers, op zoals het bruidsmeisje op tv dat het bijna flauwviel in de abdij door in en de twaalfjarige koorknaap de die ongewild een solo van zong het omdat de andere uit koorleden door alle emoties hun op tv stem kwijt waren uit geraakt. Het programma laat op door de rol en het de symbolische betekenis van de een kroonjuwelen in de eeuwenoude op tv kroningsceremonie zien van en de juwelen worden uit naar ook getoond.

oktober 2021
02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittannië op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het...

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed: The Coronation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed: The Coronation bij Blauw Bloed: The Coronation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed: The Coronation. Heb je een uitzending van Blauw Bloed: The Coronation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!