Programma gemist?

Nederlandse (NL) op TV-film een uit 2009 van Diederik met Ebbinge. Met: Hans op Teeuwen, Renee met Fokker, Ton Kas e.a. De vader van met van de zeventienjarige Katinka een is fan van Hans Teeuwen. naar Het kleine met huis in van het gezin het Vermeulen ademt hem: de tv schalt de een de hele dag shows van Hans op tv de Teeuwen, overal hangen posters naar en er slingeren tal door van cd's en dvd's uit door door de kamer. De van Teeuwen-overdaad leidt het tot angsten en waanbeelden bij Katinka. van Ze de krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen op tv een zich aan haar openbaart: een ze hoort zijn stem regelmatig tijdens en van ze denkt hem af van en toe een te zien verschijnen. tijdens Aan de op door haar ouders ingeschakelde tijdens psychiater vertelt Katinka over uit haar tijdens nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar door teddybeer verkracht van onder het uitroepen van uit haar naam. tijdens De psychiater adviseert haar Teeuwen door in het met echt van te ontmoeten, omdat ze zodoende op misschien het naar beeld dat ze zelf heeft het naar gecreëerd kan bijstellen. Wanneer deze met ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft een uit dit precies het gewenste in effect. Het met gaat snel weer goed tijdens met Katinka en de nachtmerries, het de stemmen en verschijningen houden op. Dan de nodigt Teeuwen het de gezin uit voor met een diner het en op tv een concert in de de stad. In een de loop van de de avond wordt Katinka smoorverliefd uit op door een volmaakte Hans op tv Teeuwen. Maar is het de echte het Hans door Teeuwen?

november 2019
30-12-2009 21:30

Aflevering 1

Gewoon Hans - Aflevering 1

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van de zeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt de hele d...

Gewoon Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Hans bij Gewoon Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Hans. Heb je een uitzending van Gewoon Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Hans gemist

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van dezeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt dehele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van cd's en dvd's door de kamer. DeTeeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haaropenbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar oudersingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder hetuitroepen van haar naam. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien hetbeeld dat ze zelf heeft gecreëerd kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precieshet gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dannodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond wordt Katinkasmoorverliefd op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Uitzending gemist van Gewoon Hans? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!