Programma gemist?

Nederlandse in (NL) TV-film uit de 2009 van tijdens Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee van op tv Fokker, Ton Kas e.a. uit De vader van van de zeventienjarige Katinka is fan de van Hans de Teeuwen. Het kleine met huis de van het gezin Vermeulen ademt hem: uit de tv een schalt de het hele dag het shows van Hans Teeuwen, overal een hangen posters en uit er op tv slingeren tal van het cd's en dvd's door de op tv kamer. een De Teeuwen-overdaad leidt tot angsten en met waanbeelden bij naar Katinka. een Ze krijgt nachtmerries waarin in Hans Teeuwen zich aan haar het openbaart: ze in hoort zijn stem de regelmatig en tijdens ze denkt hem op tv af en toe te met zien verschijnen. het Aan de door haar in ouders ingeschakelde door psychiater vertelt Katinka over het haar nachtmerrie dat Hans de Teeuwen haar teddybeer naar verkracht onder het een uitroepen van de haar naam. De psychiater uit op tv adviseert haar Teeuwen in het in echt het te ontmoeten, omdat ze zodoende naar misschien op het beeld dat het ze zelf heeft naar gecreƫerd kan bijstellen. Wanneer deze de ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, van heeft in dit precies het gewenste effect. van Het gaat snel in weer goed met uit Katinka en op de nachtmerries, stemmen en verschijningen een houden door op. Dan in nodigt Teeuwen het gezin uit voor van een diner de en een concert op in de stad. tijdens In tijdens de loop van het de avond wordt Katinka het smoorverliefd op een de volmaakte Hans Teeuwen. Maar met is het de op echte met Hans Teeuwen?

oktober 2021
30-12-2009 21:30

Aflevering 1

Gewoon Hans - Aflevering 1

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van de zeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt de hele d...

Gewoon Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Hans bij Gewoon Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Hans. Heb je een uitzending van Gewoon Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Hans gemist

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van dezeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt dehele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van cd's en dvd's door de kamer. DeTeeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haaropenbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar oudersingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder hetuitroepen van haar naam. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien hetbeeld dat ze zelf heeft gecreƫerd kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precieshet gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dannodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond wordt Katinkasmoorverliefd op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Uitzending gemist van Gewoon Hans? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!