Programma gemist?

Nederlandse (NL) in TV-film het uit 2009 van Diederik op tv Ebbinge. Met: op tv Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton in Kas e.a. De vader op van de zeventienjarige met Katinka tijdens is fan van Hans uit Teeuwen. Het kleine huis door van het gezin een Vermeulen ademt op tv hem: de van tv schalt in de hele dag uit shows van Hans Teeuwen, overal door hangen uit posters en er slingeren tal van op tv cd's van en dvd's door de de kamer. De de Teeuwen-overdaad leidt tot angsten en in waanbeelden uit bij Katinka. Ze door krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen met van zich aan haar openbaart: in ze hoort zijn met stem regelmatig en ze denkt met hem af in en toe te zien van naar verschijnen. Aan de door een haar ouders ingeschakelde van psychiater vertelt Katinka over van haar de nachtmerrie dat Hans Teeuwen het haar teddybeer verkracht onder het op uitroepen van tijdens haar naam. De psychiater op door adviseert haar Teeuwen in een het echt te in ontmoeten, omdat ze zodoende misschien uit het uit beeld dat naar ze zelf heeft gecreëerd kan bijstellen. een op Wanneer deze ontmoeting op daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precies op het gewenste effect. van Het gaat snel tijdens weer tijdens goed met Katinka en de nachtmerries, in stemmen en verschijningen op tv houden op tv op. Dan nodigt Teeuwen uit het gezin uit uit voor een diner tijdens en een op tv concert in de met stad. In de door loop van de op tv avond wordt Katinka smoorverliefd op op tv een volmaakte in Hans Teeuwen. in Maar is het de naar echte van Hans Teeuwen?

januari 2021
30-12-2009 21:30

Aflevering 1

Gewoon Hans - Aflevering 1

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van de zeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt de hele d...

Gewoon Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Hans bij Gewoon Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Hans. Heb je een uitzending van Gewoon Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Hans gemist

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van dezeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt dehele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van cd's en dvd's door de kamer. DeTeeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haaropenbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar oudersingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder hetuitroepen van haar naam. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien hetbeeld dat ze zelf heeft gecreëerd kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precieshet gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dannodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond wordt Katinkasmoorverliefd op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Uitzending gemist van Gewoon Hans? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!