Programma gemist?

Nederlandse uit (NL) TV-film door uit 2009 van Diederik het Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, op tv Renee op Fokker, Ton Kas e.a. De vader naar van naar de zeventienjarige door Katinka is fan van Hans van Teeuwen. de Het kleine huis van het met gezin Vermeulen op ademt hem: de tv van schalt de hele uit dag een shows van Hans tijdens Teeuwen, overal hangen posters en er op slingeren het tal van cd's en de dvd's door tijdens de kamer. naar De Teeuwen-overdaad leidt in tot angsten en waanbeelden bij Katinka. uit Ze krijgt nachtmerries de waarin Hans Teeuwen met zich door aan haar openbaart: ze hoort naar zijn stem op tv regelmatig en ze tijdens denkt hem af tijdens en toe op te zien op tv verschijnen. Aan de door de haar ouders ingeschakelde psychiater vertelt naar in Katinka over haar in nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer van een verkracht onder het uitroepen van haar de op tv naam. De psychiater adviseert haar op Teeuwen een in het echt te op tv ontmoeten, omdat naar ze zodoende misschien op tv het beeld dat ze zelf door heeft gecreëerd kan bijstellen. naar Wanneer deze ontmoeting in daadwerkelijk plaatsvindt, door heeft dit precies naar het gewenste effect. Het door op gaat snel weer goed met met Katinka en de nachtmerries, tijdens het stemmen en verschijningen houden naar op. Dan het nodigt Teeuwen het met gezin uit voor een diner en tijdens in een concert in de het stad. In in de loop van de avond wordt door Katinka smoorverliefd op met naar een volmaakte Hans door Teeuwen. Maar is het de echte met Hans op Teeuwen?

mei 2020
30-12-2009 21:30

Aflevering 1

Gewoon Hans - Aflevering 1

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van de zeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt de hele d...

Gewoon Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Hans bij Gewoon Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Hans. Heb je een uitzending van Gewoon Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Hans gemist

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van dezeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt dehele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van cd's en dvd's door de kamer. DeTeeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haaropenbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar oudersingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder hetuitroepen van haar naam. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien hetbeeld dat ze zelf heeft gecreëerd kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precieshet gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dannodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond wordt Katinkasmoorverliefd op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Uitzending gemist van Gewoon Hans? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!