Programma gemist?

Nederlandse naar (NL) TV-film uit in 2009 van Diederik naar Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee tijdens Fokker, Ton door Kas e.a. De van vader van de door zeventienjarige door Katinka is fan het van Hans Teeuwen. Het kleine op huis van het uit gezin Vermeulen ademt hem: tijdens de op tv schalt de hele dag uit shows van Hans op tv Teeuwen, door overal hangen posters en er met slingeren tal van van door cd's en dvd's door in de kamer. in De Teeuwen-overdaad leidt tot angsten een en waanbeelden bij Katinka. van Ze krijgt de nachtmerries waarin tijdens Hans Teeuwen zich aan tijdens haar in openbaart: ze hoort zijn stem in regelmatig en ze de denkt hem af en tijdens toe in te zien het verschijnen. Aan de uit door haar ouders ingeschakelde psychiater vertelt het in Katinka over haar nachtmerrie dat Hans het Teeuwen haar teddybeer een uit verkracht onder het uitroepen van haar met met naam. De psychiater adviseert op haar Teeuwen tijdens in het echt te ontmoeten, met omdat met ze zodoende misschien het beeld dat tijdens ze zelf naar heeft gecreëerd de kan bijstellen. Wanneer deze op ontmoeting daadwerkelijk in plaatsvindt, heeft dit naar precies het gewenste tijdens effect. Het gaat snel weer het goed met in Katinka en uit de nachtmerries, stemmen en verschijningen uit houden op. met Dan een nodigt Teeuwen het uit gezin uit voor een diner en een tijdens een concert in de stad. In door van de loop van de avond tijdens wordt Katinka door smoorverliefd op een van volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het het de in echte Hans van Teeuwen?

september 2020
30-12-2009 21:30

Aflevering 1

Gewoon Hans - Aflevering 1

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van de zeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt de hele d...

Gewoon Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Hans bij Gewoon Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Hans. Heb je een uitzending van Gewoon Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Hans gemist

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van dezeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt dehele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van cd's en dvd's door de kamer. DeTeeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haaropenbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar oudersingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder hetuitroepen van haar naam. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien hetbeeld dat ze zelf heeft gecreëerd kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precieshet gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dannodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond wordt Katinkasmoorverliefd op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Uitzending gemist van Gewoon Hans? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!