Programma gemist?

Nederlandse op tv (NL) TV-film naar uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: tijdens Hans Teeuwen, Renee door Fokker, Ton Kas door e.a. van De vader van de het zeventienjarige Katinka is fan in van met Hans Teeuwen. Het in kleine huis van het door gezin Vermeulen uit ademt hem: de tv uit schalt de hele dag van shows van het Hans Teeuwen, met overal hangen op posters en er slingeren tijdens tal van naar cd's en dvd's het door de kamer. De Teeuwen-overdaad de leidt naar tot angsten en waanbeelden bij Katinka. het Ze krijgt nachtmerries van waarin een Hans Teeuwen in zich aan haar een openbaart: ze hoort zijn stem regelmatig in en ze denkt uit hem af en door in toe te zien een verschijnen. Aan de door op haar ouders ingeschakelde naar psychiater vertelt tijdens Katinka over haar nachtmerrie dat op tv Hans Teeuwen door haar teddybeer verkracht onder een het naar uitroepen van haar naam. op De psychiater adviseert haar Teeuwen de van in het echt te ontmoeten, met omdat ze met zodoende misschien het beeld het dat ze zelf met heeft gecreëerd kan bijstellen. een Wanneer deze ontmoeting uit tijdens daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit het precies het gewenste effect. Het het in gaat snel weer goed naar met Katinka en van de nachtmerries, stemmen op en verschijningen houden met op. Dan nodigt Teeuwen op tv het op gezin uit voor uit een diner en in een concert in de stad. het In door de loop van de avond wordt uit door Katinka smoorverliefd op naar een volmaakte Hans naar Teeuwen. Maar is het het de echte Hans door Teeuwen?

mei 2021
30-12-2009 21:30

Aflevering 1

Gewoon Hans - Aflevering 1

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van de zeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt de hele d...

Gewoon Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Hans bij Gewoon Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Hans. Heb je een uitzending van Gewoon Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Hans gemist

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van dezeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt dehele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van cd's en dvd's door de kamer. DeTeeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haaropenbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar oudersingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder hetuitroepen van haar naam. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien hetbeeld dat ze zelf heeft gecreëerd kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precieshet gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dannodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond wordt Katinkasmoorverliefd op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Uitzending gemist van Gewoon Hans? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!