Programma gemist?

Nederlandse de (NL) TV-film in uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: in met Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton door Kas e.a. een De vader van de naar zeventienjarige Katinka is fan naar een van Hans Teeuwen. Het kleine huis van van het gezin in Vermeulen tijdens ademt hem: van de tv schalt op tv de hele dag het shows van Hans Teeuwen, uit overal hangen posters het en er slingeren tal op tv van cd's de en dvd's op tv door de kamer. De Teeuwen-overdaad op leidt tot angsten en van waanbeelden in bij Katinka. door Ze krijgt nachtmerries waarin van Hans Teeuwen zich aan naar haar tijdens openbaart: ze hoort zijn naar stem regelmatig en de ze denkt hem op af en toe uit te zien het verschijnen. Aan de door haar naar ouders ingeschakelde psychiater de vertelt Katinka met over haar nachtmerrie dat Hans in Teeuwen met haar teddybeer verkracht met onder het uit uitroepen van haar naam. De het psychiater adviseert het haar Teeuwen naar in het echt te ontmoeten, omdat tijdens naar ze zodoende misschien het beeld op dat van ze zelf heeft gecreƫerd in kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting van daadwerkelijk plaatsvindt, het heeft in dit precies het het gewenste effect. Het gaat met snel weer goed de met Katinka tijdens en de nachtmerries, een stemmen en verschijningen houden op. Dan naar nodigt naar Teeuwen het gezin uit voor met een diner het en een concert van in de met stad. In de op tv loop van de met avond wordt Katinka smoorverliefd tijdens op een volmaakte Hans op tv Teeuwen. naar Maar is het de echte in Hans van Teeuwen?

december 2021
30-12-2009 21:30

Aflevering 1

Gewoon Hans - Aflevering 1

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van de zeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt de hele d...

Gewoon Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Hans bij Gewoon Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Hans. Heb je een uitzending van Gewoon Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Hans gemist

Nederlandse (NL) TV-film uit 2009 van Diederik Ebbinge. Met: Hans Teeuwen, Renee Fokker, Ton Kas e.a. De vader van dezeventienjarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de tv schalt dehele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van cd's en dvd's door de kamer. DeTeeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haaropenbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar oudersingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder hetuitroepen van haar naam. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien hetbeeld dat ze zelf heeft gecreƫerd kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaatsvindt, heeft dit precieshet gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dannodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond wordt Katinkasmoorverliefd op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Uitzending gemist van Gewoon Hans? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!