Programma gemist?

Filiz gaat door stiekem naar het een festival, samen met Maud. een Als Maud een uit lekke naar band krijgt, gaan ze lopend een verder en nemen de tijdens ze de kortste weg door het met bos, maar op dan raken ze verdwaald in in dat in bos.

Dylan een verrast Jackie met op haar verjaardag: ze van gaan larpen. door Jackie kent de van regels van het spel. Dylan op heeft geen idee tijdens en wordt getreiterd door uit naar Leopold, maar de wraak van een dwergkoning Rurik is van zoet.

Elza in heeft goedbetaald vakantiewerk van gevonden. Ze past een op Joris, een jongen in die op door een ongeluk in het een rolstoel zit. Joris het maakt Elza op tv het leven zuur. door Gaat Elza dit baantje tijdens volhouden?

Jackie op tv moet van haar moeder actief uit worden in de van vakantie. naar Ze meldt zich met aan bij een door meiden bowlingteam en met raakt verzeild in een felle door strijd met op een op tv ander team? Wat blijkt? Jackie tijdens heeft in talent!

Dylans in nicht Stef is de een motorcrosstalent, maar ze het mag van tijdens haar vader niet crossen. Dylan door wil op Stef helpen. Als neef Rick tijdens geblesseerd raakt vlak op voor een de crosswedstrijd bedenkt tijdens Dylan een op list.

Shirley logeert met uit Marie in de Wind door in een hotel. Shirley wil een stiekem tijdens naar een feestje, op tv maar ze hoort de enge geluiden. Maakt Marie haar bang uit of gebeuren er naar echt vreemde op dingen in Hotel het de Zwarte op Vosch?

Otis reist met op tv zijn vader de door van Tour de France achteraan. Op uit een camping heeft hij van tijdens een bijzondere ontmoeting met een van jongen. op tv Samen rondhangen is niet alleen leuk, tijdens het is ook door verwarrend voor op tv Otis.

Lef vindt dat van hij prima een met in weekje alleen thuis kan zijn tijdens met op tv Jip, maar is dat wel zo? de tijdens Het huis is op tv namelijk een bende, het oppashondje is de op zoek geraakt en Lefs tijdens moeder komt al bijna thuis. uit Wat naar nu?

Caro een wordt tijdens haar op tv vakantie ontdekt als in model. Ze mag auditie komen uit doen, maar tijdens dan gaat ze twijfelen. op op tv Maakt het uit dat uit ze transgender is? Overwint de Caro haar onzekerheid en van gaat op tv ze schitteren?

Dylan in gaat surfles uit geven op Texel, maar surfschooleigenaar de Senna test hem eerst uit uit. met Als Dylan verzeild raakt in de een ruzie het met een op andere surfschool volgt door een spannende skimboardwedstrijd. uit Wint hij?

Ramin werkt als een vakkenvuller, baalt een van alles en tijdens mist Maud totdat door hij Kasper ontmoet. tijdens Hij neemt de Ramin mee op tijdens sleeptouw. Maar deugt die Kasper van wel? de Raakt Ramin ergens bij een betrokken wat hij tijdens niet uit wil?

Maud gaat in werken op een een zorgboerderij. Ze geniet met van de cliënten en door het van de oudere collega's. Ze hoort een er helemaal bij. in Eén van met de leiders, uit Jelle, heeft een een oogje op haar. Gaat ze met in op met zijn op tv avances?

Filiz krijgt haar tijdens verwende neef op Kerem een te logeren. Haar op moeder is lyrisch over hem, maar naar zij ziet hoe de met bont hij het maakt. Helpt ze van hem uit in de brand als tijdens hij zich ernstig in met de nesten heeft op in gewerkt?

Jip de gaat voor het eerst op met zeilkamp en op tv wordt uit daar gepest, maar de hij geeft zich gewoon op op tv voor de naar jaarlijkse zeilwedstrijd. Hij krijgt door hulp naar van het leukste meisje. Wint hij in van met de grootste door pestkop?

Wieteke tijdens gaat bijna op tournee met het in Brownie Dutch, maar helaas heeft ze een stemproblemen. Ze moet op tv rusten, uit maar dat lukt niet het want er is bij een uit haar thuis een feest. Komt het naar grote tijdens geheim hier eindelijk in uit?

december 2019
22-06-2019 08:00

Verdwaald

SpangaS op zomervakantie - Verdwaald

Filiz gaat stiekem naar een festival, samen met Maud. Als Maud een lekke band krijgt, gaan ze lopend verder en nemen ze de kortste weg door het bos, maar dan raken ze verdwaald in dat bos.

15-06-2019 08:00

De wraak van dwergkoning Rurik

SpangaS op zomervakantie - De wraak van dwergkoning Rurik

Dylan verrast Jackie op haar verjaardag: ze gaan larpen. Jackie kent de regels van het spel. Dylan heeft geen idee en wordt getreiterd door Leopold, maar de wraak van dwergkoning Rurik is zoet.

08-06-2019 08:00

De oppas

SpangaS op zomervakantie - De oppas

Elza heeft goedbetaald vakantiewerk gevonden. Ze past op Joris, een jongen die door een ongeluk in een rolstoel zit. Joris maakt Elza het leven zuur. Gaat Elza dit baantje volhouden?

01-06-2019 08:00

Jackster

SpangaS op zomervakantie - Jackster

Jackie moet van haar moeder actief worden in de vakantie. Ze meldt zich aan bij een meiden bowlingteam en raakt verzeild in een felle strijd met een ander team? Wat blijkt? Jackie heeft talent!

25-05-2019 08:00

Mannenwerk

SpangaS op zomervakantie - Mannenwerk

Dylans nicht Stef is een motorcrosstalent, maar ze mag van haar vader niet crossen. Dylan wil Stef helpen. Als neef Rick geblesseerd raakt vlak voor een crosswedstrijd bedenkt Dylan een list.

24-08-2018 18:15

Hotel de Zwarte Vosch

SpangaS op zomervakantie - Hotel de Zwarte Vosch

Shirley logeert met Marie de Wind in een hotel. Shirley wil stiekem naar een feestje, maar ze hoort enge geluiden. Maakt Marie haar bang of gebeuren er echt vreemde dingen in Hotel de Zwarte Vosch?

23-08-2018 18:15

Hoogste versnelling

SpangaS op zomervakantie - Hoogste versnelling

Otis reist met zijn vader de Tour de France achteraan. Op een camping heeft hij een bijzondere ontmoeting met een jongen. Samen rondhangen is niet alleen leuk, het is ook verwarrend voor Otis.

22-08-2018 18:20

Oelalachiwawa

SpangaS op zomervakantie - Oelalachiwawa

Lef vindt dat hij prima een weekje alleen thuis kan zijn met Jip, maar is dat wel zo? Het huis is namelijk een bende, het oppashondje is zoek geraakt en Lefs moeder komt al bijna thuis. Wat nu?

21-08-2018 18:15

In een oogopslag

SpangaS op zomervakantie - In een oogopslag

Caro wordt tijdens haar vakantie ontdekt als model. Ze mag auditie komen doen, maar dan gaat ze twijfelen. Maakt het uit dat ze transgender is? Overwint Caro haar onzekerheid en gaat ze schitteren?

20-08-2018 18:15

De weddenschap

SpangaS op zomervakantie - De weddenschap

Dylan gaat surfles geven op Texel, maar surfschooleigenaar Senna test hem eerst uit. Als Dylan verzeild raakt in een ruzie met een andere surfschool volgt een spannende skimboardwedstrijd. Wint hij?

04-08-2018 09:05

180 graden

SpangaS op zomervakantie - 180 graden

Ramin werkt als vakkenvuller, baalt van alles en mist Maud totdat hij Kasper ontmoet. Hij neemt Ramin mee op sleeptouw. Maar deugt die Kasper wel? Raakt Ramin ergens bij betrokken wat hij niet wil?

28-07-2018 09:05

Toekomstmuziek

SpangaS op zomervakantie - Toekomstmuziek

Maud gaat werken op een zorgboerderij. Ze geniet van de cliënten en van de oudere collega's. Ze hoort er helemaal bij. Eén van de leiders, Jelle, heeft een oogje op haar. Gaat ze in op zijn avances?

21-07-2018 09:00

Prins Heerlijk

SpangaS op zomervakantie - Prins Heerlijk

Filiz krijgt haar verwende neef Kerem te logeren. Haar moeder is lyrisch over hem, maar zij ziet hoe bont hij het maakt. Helpt ze hem uit de brand als hij zich ernstig in de nesten heeft gewerkt?

14-07-2018 09:00

Overstag

SpangaS op zomervakantie - Overstag

Jip gaat voor het eerst op zeilkamp en wordt daar gepest, maar hij geeft zich gewoon op voor de jaarlijkse zeilwedstrijd. Hij krijgt hulp van het leukste meisje. Wint hij van de grootste pestkop?

07-07-2018 09:00

Het afscheid

SpangaS op zomervakantie - Het afscheid

Wieteke gaat bijna op tournee met Brownie Dutch, maar helaas heeft ze stemproblemen. Ze moet rusten, maar dat lukt niet want er is bij haar thuis een feest. Komt het grote geheim hier eindelijk uit?

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS op zomervakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS op zomervakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS op zomervakantie bij SpangaS op zomervakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS op zomervakantie. Heb je een uitzending van SpangaS op zomervakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS op zomervakantie gemist

Uitzending gemist van SpangaS op zomervakantie? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS op zomervakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!