Programma gemist?

Shirley logeert op tv met Marie door de Wind in het een hotel. een Shirley wil stiekem naar een feestje, op maar ze hoort de enge geluiden. Maakt met Marie haar bang een of gebeuren er op echt vreemde naar dingen in Hotel de de Zwarte naar Vosch?

Otis tijdens reist met zijn vader uit de Tour de France in achterna. op tv Op een camping het heeft hij een bijzondere met ontmoeting naar met een jongen. Samen rondhangen is op uit niet alleen leuk, naar het is ook verwarrend in voor Otis.

Lef met vindt dat op hij prima een van weekje alleen thuis door kan zijn met Jip, maar het is dat in wel zo? Het met huis is namelijk een bende, tijdens het oppashondje is met zoek geraakt en een Lefs moeder komt de al bijna thuis. het Wat in nu?

Caro op tv wordt tijdens haar vakantie uit ontdekt als model. op tv Ze mag het auditie komen op tv doen, maar dan gaat ze naar twijfelen. Maakt het in uit dat een ze transgender is? Overwint tijdens Caro haar tijdens onzekerheid en naar gaat ze schitteren?

Dylan gaat het surfles geven op het Texel, maar tijdens surfschooleigenaar Senna test hem door eerst uit. Als met Dylan verzeild raakt in van met een ruzie met een andere op surfschool volgt van een spannende skimboardwedstrijd. Wint tijdens hij?

december 2019
30-06-2018 09:00

Hotel de Zwarte Vosch

SpangaS op zomervakantie - Hotel de Zwarte Vosch

Shirley logeert met Marie de Wind in een hotel. Shirley wil stiekem naar een feestje, maar ze hoort enge geluiden. Maakt Marie haar bang of gebeuren er echt vreemde dingen in Hotel de Zwarte Vosch?

23-06-2018 09:00

Hoogste versnelling

SpangaS op zomervakantie - Hoogste versnelling

Otis reist met zijn vader de Tour de France achterna. Op een camping heeft hij een bijzondere ontmoeting met een jongen. Samen rondhangen is niet alleen leuk, het is ook verwarrend voor Otis.

16-06-2018 09:00

Oelalachiwawa

SpangaS op zomervakantie - Oelalachiwawa

Lef vindt dat hij prima een weekje alleen thuis kan zijn met Jip, maar is dat wel zo? Het huis is namelijk een bende, het oppashondje is zoek geraakt en Lefs moeder komt al bijna thuis. Wat nu?

09-06-2018 09:00

In een oogopslag

SpangaS op zomervakantie - In een oogopslag

Caro wordt tijdens haar vakantie ontdekt als model. Ze mag auditie komen doen, maar dan gaat ze twijfelen. Maakt het uit dat ze transgender is? Overwint Caro haar onzekerheid en gaat ze schitteren?

02-06-2018 09:00

De weddenschap

SpangaS op zomervakantie - De weddenschap

Dylan gaat surfles geven op Texel, maar surfschooleigenaar Senna test hem eerst uit. Als Dylan verzeild raakt in een ruzie met een andere surfschool volgt een spannende skimboardwedstrijd. Wint hij?

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS op zomervakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS op zomervakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS op zomervakantie bij SpangaS op zomervakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS op zomervakantie. Heb je een uitzending van SpangaS op zomervakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS op zomervakantie gemist

Uitzending gemist van SpangaS op zomervakantie? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS op zomervakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!