Programma gemist?

Dylan bespiedt uit met van verveling zijn buren naar met een verrekijker. Samen door met Otis en tijdens Elza doet hij een ontdekking: door de buurman van is een gezochte overvaller. van Jackie gelooft op tv dit met niet, maar heeft zij wel naar gelijk?

Maud is van geschokt als door haar ouders het een huis hebben gekocht het in de Ardennen. tijdens Ze gaan verhuizen, maar dat naar wil de Maud niet. Ze zet naar alles tijdens op alles om de verbouwing in te laten op mislukken, maar gaat dat op lukken?

Jip met en Lef willen aandacht van door het meisjes en besluiten strandwacht het te worden. Als het ze door een kind op in een nood een feestje met de knappe de Luna moeten uit missen balen ze, van maar dan wacht een hen een leuke in verrassing.

Otis gaat van werken van als clown. Als zijn door oom, een ervaren clown, naar verhinderd is moet Otis met alleen in op een kinderfeestje optreden. in Alles gaat tijdens mis en op tv de kinderen vinden hem stom. Hoe van redt van Otis zich tijdens hieruit?

Jip tijdens gaat op boksen en met ontmoet Floyd. Floyds vader naar is de uit eigenaar van in de boksschool en heeft op tv alleen oog voor bokstalent in Delano. op tv Wanneer Delano bij Floyd komt de wonen, barst naar de met bom. Kan Jip Floyd door helpen?

Filiz gaat stiekem in naar uit een festival, het samen met Maud. in Als Maud een lekke band krijgt, een gaan door ze lopend verder en nemen naar ze de kortste van weg tijdens door het het bos, maar dan raken ze verdwaald op in in dat bos.

Dylan verrast Jackie op tv het op haar verjaardag: ze gaan de larpen. op Jackie kent de regels de van het spel. Dylan uit heeft geen idee en op tv wordt getreiterd uit door met Leopold, maar de wraak van dwergkoning op tv de Rurik is zoet.

Elza heeft goedbetaald van vakantiewerk een gevonden. Ze past op Joris, op tv een jongen op tv die met door een ongeluk in een in rolstoel zit. Joris op tv maakt Elza het leven een zuur. Gaat van Elza naar dit baantje volhouden?

Jackie moet op tv van haar moeder actief door worden in de op tv vakantie. Ze meldt uit zich aan bij met een meiden-bowlingteam het en raakt verzeild in naar een het felle strijd met een op ander team. Wat van blijkt? Jackie heeft in talent.

Dylans nicht de Stef naar is een motorcrosstalent, maar ze mag in met van haar vader niet crossen. op tv Dylan wil Stef het helpen. Als op tv neef Rick vlak door voor een crosswedstrijd van geblesseerd raakt, bedenkt Dylan met een door list.

Dylan de bespiedt uit verveling zijn buren in de met een verrekijker. Samen met Otis tijdens en Elza tijdens doet hij een het ontdekking: de buurman tijdens is een gezochte naar overvaller. Jackie gelooft een dit niet, op tv maar heeft door zij wel gelijk?

Maud is het geschokt als haar ouders van op tv een huis hebben gekocht op in de Ardennen. Ze naar gaan verhuizen, van maar dat op tv wil Maud niet. Ze zet uit alles op alles uit om de verbouwing op te naar laten mislukken, maar gaat dat naar lukken?

Jip en op Lef door willen aandacht van meisjes een en besluiten strandwacht met te worden. Als op ze door door een kind in door nood een feestje met de knappe het Luna moeten missen, met balen ze, de maar dan wacht hen van een leuke tijdens verrassing.

Otis gaat werken door de als clown. Als zijn met oom, een ervaren clown, op tv verhinderd is, moet Otis op alleen de op een kinderfeestje optreden. Alles van gaat van mis en de kinderen de vinden het hem stom. Hoe redt door Otis zich een hieruit?

Jip op gaat op uit boksen en ontmoet Floyd. Floyds op tv vader is de eigenaar naar van door de boksschool en heeft uit alleen oog voor het bokstalent Delano. Wanneer een Delano bij Floyd komt op wonen, barst de op tv bom. Kan Jip op een Floyd helpen?

september 2020
30-08-2019 17:15

Gluur Buur

SpangaS op zomervakantie - Gluur Buur

Dylan bespiedt uit verveling zijn buren met een verrekijker. Samen met Otis en Elza doet hij een ontdekking: de buurman is een gezochte overvaller. Jackie gelooft dit niet, maar heeft zij wel gelijk?

29-08-2019 17:20

Terug naar de natuur

SpangaS op zomervakantie - Terug naar de natuur

Maud is geschokt als haar ouders een huis hebben gekocht in de Ardennen. Ze gaan verhuizen, maar dat wil Maud niet. Ze zet alles op alles om de verbouwing te laten mislukken, maar gaat dat lukken?

28-08-2019 17:20

Strandwachten

SpangaS op zomervakantie - Strandwachten

Jip en Lef willen aandacht van meisjes en besluiten strandwacht te worden. Als ze door een kind in nood een feestje met de knappe Luna moeten missen balen ze, maar dan wacht hen een leuke verrassing.

27-08-2019 17:20

Zoek je innerlijke clown

SpangaS op zomervakantie - Zoek je innerlijke clown

Otis gaat werken als clown. Als zijn oom, een ervaren clown, verhinderd is moet Otis alleen op een kinderfeestje optreden. Alles gaat mis en de kinderen vinden hem stom. Hoe redt Otis zich hieruit?

26-08-2019 17:15

Champ

SpangaS op zomervakantie - Champ

Jip gaat op boksen en ontmoet Floyd. Floyds vader is de eigenaar van de boksschool en heeft alleen oog voor bokstalent Delano. Wanneer Delano bij Floyd komt wonen, barst de bom. Kan Jip Floyd helpen?

23-08-2019 17:20

Verdwaald

SpangaS op zomervakantie - Verdwaald

Filiz gaat stiekem naar een festival, samen met Maud. Als Maud een lekke band krijgt, gaan ze lopend verder en nemen ze de kortste weg door het bos, maar dan raken ze verdwaald in dat bos.

22-08-2019 17:15

De wraak van dwergkoning Rurik

SpangaS op zomervakantie - De wraak van dwergkoning Rurik

Dylan verrast Jackie op haar verjaardag: ze gaan larpen. Jackie kent de regels van het spel. Dylan heeft geen idee en wordt getreiterd door Leopold, maar de wraak van dwergkoning Rurik is zoet.

21-08-2019 17:15

De oppas

SpangaS op zomervakantie - De oppas

Elza heeft goedbetaald vakantiewerk gevonden. Ze past op Joris, een jongen die door een ongeluk in een rolstoel zit. Joris maakt Elza het leven zuur. Gaat Elza dit baantje volhouden?

20-08-2019 17:15

Jackster

SpangaS op zomervakantie - Jackster

Jackie moet van haar moeder actief worden in de vakantie. Ze meldt zich aan bij een meiden-bowlingteam en raakt verzeild in een felle strijd met een ander team. Wat blijkt? Jackie heeft talent.

19-08-2019 17:20

Mannenwerk

SpangaS op zomervakantie - Mannenwerk

Dylans nicht Stef is een motorcrosstalent, maar ze mag van haar vader niet crossen. Dylan wil Stef helpen. Als neef Rick vlak voor een crosswedstrijd geblesseerd raakt, bedenkt Dylan een list.

27-07-2019 08:00

Gluur Buur

SpangaS op zomervakantie - Gluur Buur

Dylan bespiedt uit verveling zijn buren met een verrekijker. Samen met Otis en Elza doet hij een ontdekking: de buurman is een gezochte overvaller. Jackie gelooft dit niet, maar heeft zij wel gelijk?

20-07-2019 08:00

Terug naar de natuur

SpangaS op zomervakantie - Terug naar de natuur

Maud is geschokt als haar ouders een huis hebben gekocht in de Ardennen. Ze gaan verhuizen, maar dat wil Maud niet. Ze zet alles op alles om de verbouwing te laten mislukken, maar gaat dat lukken?

13-07-2019 07:55

Strandwachten

SpangaS op zomervakantie - Strandwachten

Jip en Lef willen aandacht van meisjes en besluiten strandwacht te worden. Als ze door een kind in nood een feestje met de knappe Luna moeten missen, balen ze, maar dan wacht hen een leuke verrassing.

06-07-2019 08:00

Zoek je innerlijke clown

SpangaS op zomervakantie - Zoek je innerlijke clown

Otis gaat werken als clown. Als zijn oom, een ervaren clown, verhinderd is, moet Otis alleen op een kinderfeestje optreden. Alles gaat mis en de kinderen vinden hem stom. Hoe redt Otis zich hieruit?

29-06-2019 08:00

Champ

SpangaS op zomervakantie - Champ

Jip gaat op boksen en ontmoet Floyd. Floyds vader is de eigenaar van de boksschool en heeft alleen oog voor bokstalent Delano. Wanneer Delano bij Floyd komt wonen, barst de bom. Kan Jip Floyd helpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS op zomervakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS op zomervakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS op zomervakantie bij SpangaS op zomervakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS op zomervakantie. Heb je een uitzending van SpangaS op zomervakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS op zomervakantie gemist

Uitzending gemist van SpangaS op zomervakantie? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS op zomervakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!