Programma gemist?

Dylan bespiedt uit een verveling zijn naar buren met een verrekijker. de van Samen met Otis en Elza doet in hij tijdens een ontdekking: de buurman is op een de gezochte overvaller. Jackie van gelooft dit op niet, maar heeft zij tijdens wel gelijk?

Maud is het geschokt door als haar ouders door een huis hebben gekocht met in de Ardennen. uit Ze gaan verhuizen, door maar dat tijdens wil Maud niet. Ze zet een alles op alles om een de verbouwing een te laten een mislukken, maar gaat dat uit lukken?

Jip en het Lef willen aandacht van door meisjes en in besluiten strandwacht te op tv worden. met Als ze door een op kind in van nood een feestje met de knappe de Luna moeten missen de balen ze, maar tijdens dan wacht door hen een leuke met verrassing.

Otis gaat met werken op als clown. Als zijn een oom, een tijdens ervaren clown, verhinderd is in moet Otis alleen op op een kinderfeestje optreden. in Alles van gaat mis en de op tv kinderen vinden hem door stom. Hoe op tv redt Otis zich uit hieruit?

Jip op tv gaat op boksen en ontmoet het op Floyd. Floyds vader in is de eigenaar van de boksschool de het en heeft alleen oog voor bokstalent op Delano. Wanneer met Delano bij Floyd komt van wonen, barst van de bom. Kan Jip van Floyd van helpen?

Filiz gaat naar stiekem van naar een festival, samen met in Maud. op tv Als Maud een lekke een band krijgt, gaan van ze lopend naar verder en nemen uit ze de kortste weg door het van bos, maar door dan raken ze verdwaald uit in naar dat bos.

Dylan verrast Jackie in op haar met verjaardag: op tv ze gaan larpen. Jackie een kent de regels in van het spel. Dylan op heeft geen idee en uit de wordt getreiterd door Leopold, maar de uit wraak het van dwergkoning uit Rurik is zoet.

Elza van heeft goedbetaald vakantiewerk naar gevonden. Ze past op van Joris, een jongen op die door een een ongeluk in van een rolstoel op zit. Joris maakt Elza met het leven uit zuur. Gaat Elza dit baantje tijdens volhouden?

Jackie door moet van in haar moeder actief op worden in de het vakantie. Ze meldt zich een aan bij een meiden-bowlingteam een en raakt verzeild het in een felle strijd op tv van met een ander team. in Wat blijkt? naar Jackie heeft talent.

Dylans nicht in Stef is door een motorcrosstalent, maar ze de mag van haar vader in niet de crossen. Dylan wil Stef helpen. met Als neef een Rick uit vlak voor een crosswedstrijd naar geblesseerd raakt, een bedenkt Dylan een tijdens list.

Dylan bespiedt uit door verveling zijn een buren met een verrekijker. het Samen op met Otis en Elza van doet hij een het ontdekking: de buurman is tijdens een gezochte overvaller. door van Jackie gelooft dit niet, de maar heeft door zij wel gelijk?

Maud naar is geschokt als door haar ouders een tijdens huis hebben gekocht op in de het Ardennen. Ze gaan verhuizen, de maar dat wil Maud naar niet. Ze door zet alles op alles om een een de verbouwing te een laten mislukken, maar gaat de dat lukken?

Jip en op tv Lef willen aandacht van naar meisjes en besluiten het strandwacht te op tv worden. Als ze de door een door kind in nood een feestje door met de knappe tijdens van Luna moeten missen, balen ze, een maar dan wacht met hen met een leuke verrassing.

Otis door gaat werken als clown. met Als zijn oom, op een ervaren clown, in verhinderd op tv is, moet Otis alleen op met een kinderfeestje optreden. Alles uit gaat tijdens mis en de de kinderen vinden hem op stom. Hoe redt Otis tijdens zich door hieruit?

Jip gaat in op boksen en ontmoet op Floyd. Floyds vader van tijdens is de eigenaar van de tijdens boksschool en heeft tijdens alleen oog voor bokstalent naar Delano. Wanneer Delano met bij Floyd komt tijdens wonen, barst de op tv bom. met Kan Jip Floyd op tv helpen?

november 2019
30-08-2019 17:15

Gluur Buur

SpangaS op zomervakantie - Gluur Buur

Dylan bespiedt uit verveling zijn buren met een verrekijker. Samen met Otis en Elza doet hij een ontdekking: de buurman is een gezochte overvaller. Jackie gelooft dit niet, maar heeft zij wel gelijk?

29-08-2019 17:20

Terug naar de natuur

SpangaS op zomervakantie - Terug naar de natuur

Maud is geschokt als haar ouders een huis hebben gekocht in de Ardennen. Ze gaan verhuizen, maar dat wil Maud niet. Ze zet alles op alles om de verbouwing te laten mislukken, maar gaat dat lukken?

28-08-2019 17:20

Strandwachten

SpangaS op zomervakantie - Strandwachten

Jip en Lef willen aandacht van meisjes en besluiten strandwacht te worden. Als ze door een kind in nood een feestje met de knappe Luna moeten missen balen ze, maar dan wacht hen een leuke verrassing.

27-08-2019 17:20

Zoek je innerlijke clown

SpangaS op zomervakantie - Zoek je innerlijke clown

Otis gaat werken als clown. Als zijn oom, een ervaren clown, verhinderd is moet Otis alleen op een kinderfeestje optreden. Alles gaat mis en de kinderen vinden hem stom. Hoe redt Otis zich hieruit?

26-08-2019 17:15

Champ

SpangaS op zomervakantie - Champ

Jip gaat op boksen en ontmoet Floyd. Floyds vader is de eigenaar van de boksschool en heeft alleen oog voor bokstalent Delano. Wanneer Delano bij Floyd komt wonen, barst de bom. Kan Jip Floyd helpen?

23-08-2019 17:20

Verdwaald

SpangaS op zomervakantie - Verdwaald

Filiz gaat stiekem naar een festival, samen met Maud. Als Maud een lekke band krijgt, gaan ze lopend verder en nemen ze de kortste weg door het bos, maar dan raken ze verdwaald in dat bos.

22-08-2019 17:15

De wraak van dwergkoning Rurik

SpangaS op zomervakantie - De wraak van dwergkoning Rurik

Dylan verrast Jackie op haar verjaardag: ze gaan larpen. Jackie kent de regels van het spel. Dylan heeft geen idee en wordt getreiterd door Leopold, maar de wraak van dwergkoning Rurik is zoet.

21-08-2019 17:15

De oppas

SpangaS op zomervakantie - De oppas

Elza heeft goedbetaald vakantiewerk gevonden. Ze past op Joris, een jongen die door een ongeluk in een rolstoel zit. Joris maakt Elza het leven zuur. Gaat Elza dit baantje volhouden?

20-08-2019 17:15

Jackster

SpangaS op zomervakantie - Jackster

Jackie moet van haar moeder actief worden in de vakantie. Ze meldt zich aan bij een meiden-bowlingteam en raakt verzeild in een felle strijd met een ander team. Wat blijkt? Jackie heeft talent.

19-08-2019 17:20

Mannenwerk

SpangaS op zomervakantie - Mannenwerk

Dylans nicht Stef is een motorcrosstalent, maar ze mag van haar vader niet crossen. Dylan wil Stef helpen. Als neef Rick vlak voor een crosswedstrijd geblesseerd raakt, bedenkt Dylan een list.

27-07-2019 08:00

Gluur Buur

SpangaS op zomervakantie - Gluur Buur

Dylan bespiedt uit verveling zijn buren met een verrekijker. Samen met Otis en Elza doet hij een ontdekking: de buurman is een gezochte overvaller. Jackie gelooft dit niet, maar heeft zij wel gelijk?

20-07-2019 08:00

Terug naar de natuur

SpangaS op zomervakantie - Terug naar de natuur

Maud is geschokt als haar ouders een huis hebben gekocht in de Ardennen. Ze gaan verhuizen, maar dat wil Maud niet. Ze zet alles op alles om de verbouwing te laten mislukken, maar gaat dat lukken?

13-07-2019 07:55

Strandwachten

SpangaS op zomervakantie - Strandwachten

Jip en Lef willen aandacht van meisjes en besluiten strandwacht te worden. Als ze door een kind in nood een feestje met de knappe Luna moeten missen, balen ze, maar dan wacht hen een leuke verrassing.

06-07-2019 08:00

Zoek je innerlijke clown

SpangaS op zomervakantie - Zoek je innerlijke clown

Otis gaat werken als clown. Als zijn oom, een ervaren clown, verhinderd is, moet Otis alleen op een kinderfeestje optreden. Alles gaat mis en de kinderen vinden hem stom. Hoe redt Otis zich hieruit?

29-06-2019 08:00

Champ

SpangaS op zomervakantie - Champ

Jip gaat op boksen en ontmoet Floyd. Floyds vader is de eigenaar van de boksschool en heeft alleen oog voor bokstalent Delano. Wanneer Delano bij Floyd komt wonen, barst de bom. Kan Jip Floyd helpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS op zomervakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS op zomervakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS op zomervakantie bij SpangaS op zomervakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS op zomervakantie. Heb je een uitzending van SpangaS op zomervakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS op zomervakantie gemist

Uitzending gemist van SpangaS op zomervakantie? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS op zomervakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!