Programma gemist?

Bancrofts verleden door dringt opeens door haar heden binnen, uit waardoor de gebeurtenissen op uit 1990 op tv weer worden opgerakeld. het Katherine moet de informatie die in ze de heeft weten te verzamelen uit zien te duiden. tijdens Bancroft verplaatst Zaheera naar een een veilige een plek en Daanish op tv komt zijn afspraken na. naar Anya brengt uit een oude vriendin een een onverwacht door bezoek. Katherine ontdekt op de ijzingwekkende waarheid.

Vanavond zijn door de eerste twee het afleveringen uit van de Britse thrillerserie Bancroft een te uit zien op NPO van 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft van leidt de zaak met tegen de gewelddadige van Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur naar naar Katherine Stevens haar handen vol met in uit de heropening van met een onopgeloste moordzaak: in de 1990 kreeg Laura Fraser 18 het messteken bij een uit naar brutale overval bij haar door thuis. Tijdens hun tijdens onderzoek kruisen de paden op van Elizabeth op en Katherine. Katherine ontdekt in dat er meer een aan de hand een is in de zaak-Fraser op dan ze eerst een vermoedt. Elizabeth heeft in uit het lastig om enkele geheimen uit naar haar verleden naar verborgen te tijdens houden.

januari 2021
13-06-2018 21:30

Bancroft

Bancroft - Bancroft

Bancrofts verleden dringt opeens haar heden binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 weer worden opgerakeld. Katherine moet de informatie die ze heeft weten te verzamelen zien te duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar een veilige plek ...

06-06-2018 21:20

Nieuw: Bancroft

Bancroft - Nieuw: Bancroft

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine St...

Bancroft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bancroft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bancroft bij Bancroft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bancroft. Heb je een uitzending van Bancroft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bancroft gemist

Uitzending gemist van Bancroft? Hier kun je alle uitzendingen van Bancroft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!