Programma gemist?

Bancrofts uit verleden dringt opeens tijdens haar heden binnen, waardoor het de gebeurtenissen een uit 1990 weer naar worden opgerakeld. Katherine moet de op tv informatie naar die ze tijdens heeft weten te verzamelen de zien te uit duiden. Bancroft verplaatst Zaheera de naar een veilige plek en de Daanish komt zijn tijdens afspraken uit na. Anya uit brengt een oude vriendin een onverwacht de bezoek. het Katherine ontdekt de ijzingwekkende door waarheid.

Vanavond op zijn de op eerste twee afleveringen van van de Britse thrillerserie Bancroft te een het zien op NPO 1. De briljante op politie-inspecteur Elizabeth van Bancroft leidt de zaak tegen door de gewelddadige op Kamara-bende. Ondertussen heeft de inspecteur Katherine Stevens het haar tijdens handen vol met de heropening het van naar een onopgeloste moordzaak: door in 1990 kreeg uit Laura Fraser 18 messteken bij van een brutale overval bij tijdens haar thuis. in Tijdens hun tijdens onderzoek kruisen in de paden van Elizabeth en Katherine. naar Katherine tijdens ontdekt dat door er meer aan de de hand is in de op zaak-Fraser dan ze eerst op uit vermoedt. Elizabeth heeft met het lastig om enkele geheimen uit door in haar verleden verborgen te uit houden.

september 2020
13-06-2018 21:30

Bancroft

Bancroft - Bancroft

Bancrofts verleden dringt opeens haar heden binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 weer worden opgerakeld. Katherine moet de informatie die ze heeft weten te verzamelen zien te duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar een veilige plek ...

06-06-2018 21:20

Nieuw: Bancroft

Bancroft - Nieuw: Bancroft

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine St...

Bancroft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bancroft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bancroft bij Bancroft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bancroft. Heb je een uitzending van Bancroft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bancroft gemist

Uitzending gemist van Bancroft? Hier kun je alle uitzendingen van Bancroft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!