Programma gemist?

Bancrofts van verleden dringt opeens haar heden van tijdens binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 naar weer het worden opgerakeld. met Katherine moet de informatie tijdens die ze met heeft weten te verzamelen de zien te duiden. Bancroft van verplaatst Zaheera naar een naar veilige plek uit en Daanish komt zijn op tv afspraken na. het Anya brengt een het oude vriendin op tv een onverwacht bezoek. Katherine ontdekt van de ijzingwekkende naar waarheid.

Vanavond zijn de van eerste twee naar afleveringen een van de Britse thrillerserie met Bancroft te zien op op NPO uit 1. De briljante politie-inspecteur door Elizabeth Bancroft leidt de naar zaak tegen de in gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur door Katherine Stevens van haar op handen vol met uit de heropening van een onopgeloste met moordzaak: in 1990 op kreeg Laura Fraser 18 in messteken bij een van brutale overval bij in tijdens haar thuis. Tijdens in hun onderzoek kruisen de paden van op Elizabeth en tijdens Katherine. Katherine in ontdekt dat er in meer aan de in hand is in in de zaak-Fraser dan ze eerst uit vermoedt. Elizabeth in heeft het lastig naar om uit enkele geheimen uit haar tijdens verleden verborgen te op tv houden.

december 2021
13-06-2018 21:30

Bancroft

Bancroft - Bancroft

Bancrofts verleden dringt opeens haar heden binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 weer worden opgerakeld. Katherine moet de informatie die ze heeft weten te verzamelen zien te duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar een veilige plek ...

06-06-2018 21:20

Nieuw: Bancroft

Bancroft - Nieuw: Bancroft

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine St...

Bancroft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bancroft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bancroft bij Bancroft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bancroft. Heb je een uitzending van Bancroft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bancroft gemist

Uitzending gemist van Bancroft? Hier kun je alle uitzendingen van Bancroft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!