Programma gemist?

Bancrofts verleden dringt het opeens in haar heden binnen, waardoor van de gebeurtenissen in uit 1990 weer naar worden opgerakeld. Katherine uit moet de informatie die tijdens ze met heeft weten te verzamelen zien het te duiden. in Bancroft verplaatst Zaheera in naar een veilige plek en met Daanish komt naar zijn het afspraken na. Anya brengt een tijdens oude op vriendin een onverwacht bezoek. Katherine met ontdekt de ijzingwekkende van waarheid.

Vanavond naar zijn de eerste twee van afleveringen van de naar Britse op tv thrillerserie Bancroft te de zien op NPO 1. De in briljante politie-inspecteur een Elizabeth Bancroft leidt de door zaak tegen de gewelddadige naar Kamara-bende. Ondertussen heeft van inspecteur Katherine een Stevens haar handen naar vol met de heropening van op tv een op onopgeloste moordzaak: in 1990 kreeg met Laura Fraser 18 de messteken bij een de brutale overval bij door haar thuis. Tijdens naar hun onderzoek tijdens kruisen de op paden van Elizabeth en tijdens Katherine. Katherine ontdekt op tv dat naar er meer aan de hand in is in naar de zaak-Fraser door dan ze eerst vermoedt. Elizabeth een heeft het lastig het om enkele geheimen uit op tv van haar verleden verborgen van te houden.

mei 2021
13-06-2018 21:30

Bancroft

Bancroft - Bancroft

Bancrofts verleden dringt opeens haar heden binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 weer worden opgerakeld. Katherine moet de informatie die ze heeft weten te verzamelen zien te duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar een veilige plek ...

06-06-2018 21:20

Nieuw: Bancroft

Bancroft - Nieuw: Bancroft

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine St...

Bancroft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bancroft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bancroft bij Bancroft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bancroft. Heb je een uitzending van Bancroft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bancroft gemist

Uitzending gemist van Bancroft? Hier kun je alle uitzendingen van Bancroft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!