Programma gemist?

Bancrofts verleden dringt uit opeens haar heden de binnen, waardoor de tijdens uit gebeurtenissen uit 1990 weer worden door opgerakeld. Katherine uit moet de op tv informatie die ze heeft weten te op verzamelen in zien te naar duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar naar een veilige naar plek en op tv Daanish komt zijn afspraken tijdens na. Anya van brengt een oude vriendin in een onverwacht bezoek. Katherine ontdekt naar uit de ijzingwekkende waarheid.

Vanavond zijn de uit op tv eerste twee afleveringen uit van de Britse thrillerserie Bancroft naar te zien op in NPO uit 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft naar leidt de zaak tegen van de gewelddadige in Kamara-bende. in Ondertussen heeft inspecteur Katherine Stevens haar tijdens uit handen vol met de door heropening van het een onopgeloste moordzaak: in 1990 de kreeg de Laura Fraser 18 messteken bij een op tv het brutale overval bij haar het thuis. Tijdens hun door onderzoek kruisen de paden op van Elizabeth en Katherine. van in Katherine ontdekt dat er in meer aan in de hand is een in de zaak-Fraser dan naar ze eerst vermoedt. Elizabeth heeft in het lastig het om enkele geheimen uit met haar verleden verborgen met in te houden.

juni 2020
13-06-2018 21:30

Bancroft

Bancroft - Bancroft

Bancrofts verleden dringt opeens haar heden binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 weer worden opgerakeld. Katherine moet de informatie die ze heeft weten te verzamelen zien te duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar een veilige plek ...

06-06-2018 21:20

Nieuw: Bancroft

Bancroft - Nieuw: Bancroft

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine St...

Bancroft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bancroft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bancroft bij Bancroft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bancroft. Heb je een uitzending van Bancroft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bancroft gemist

Uitzending gemist van Bancroft? Hier kun je alle uitzendingen van Bancroft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!