Programma gemist?

Bancrofts verleden dringt op opeens tijdens haar heden binnen, uit waardoor de gebeurtenissen de uit 1990 weer met worden opgerakeld. Katherine moet de uit informatie tijdens die ze een heeft weten te de verzamelen zien te duiden. Bancroft op tv verplaatst Zaheera naar een in veilige plek en naar Daanish komt een zijn afspraken na. Anya op tv met brengt een oude vriendin een onverwacht tijdens van bezoek. Katherine ontdekt de de ijzingwekkende waarheid.

Vanavond zijn de de eerste twee afleveringen uit tijdens van de Britse thrillerserie Bancroft te op tv in zien op NPO 1. De van briljante politie-inspecteur uit Elizabeth Bancroft leidt in de zaak tegen de het gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen uit heeft inspecteur Katherine Stevens haar de handen in vol met uit de heropening van een de onopgeloste moordzaak: in in 1990 kreeg Laura van Fraser 18 het messteken bij een brutale uit overval bij haar thuis. naar Tijdens hun onderzoek kruisen de op de paden van Elizabeth op en Katherine. Katherine ontdekt door dat er meer aan een de de hand is in de zaak-Fraser met dan naar ze eerst door vermoedt. Elizabeth heeft tijdens het lastig om enkele geheimen door uit het haar verleden verborgen tijdens te houden.

januari 2020
13-06-2018 21:30

Bancroft

Bancroft - Bancroft

Bancrofts verleden dringt opeens haar heden binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 weer worden opgerakeld. Katherine moet de informatie die ze heeft weten te verzamelen zien te duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar een veilige plek ...

06-06-2018 21:20

Nieuw: Bancroft

Bancroft - Nieuw: Bancroft

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine St...

Bancroft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bancroft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bancroft bij Bancroft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bancroft. Heb je een uitzending van Bancroft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bancroft gemist

Uitzending gemist van Bancroft? Hier kun je alle uitzendingen van Bancroft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!